Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 09:06   #3331
ammmm
Wtajemniczenie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez kasiulka12312 Pokaż wiadomość
Antykoncepcji nie stosuje się od tak sobie ,należy zrobić badania hormonalne ,zbadać tarczycę ,ale to nie problem jeśli badania wyjdą pomyślnie ,problemem są skutki uboczne ,które niestety występują ,każdy sobie mówi mnie one nie dotyczą ,ale można się rozczarować , najlepiej udać się do lekarza i wypytać o wszystko. Dodam w skrócie najważniejsze informacje dotyczące tabletek antykoncepcyjnych. Tabletki zwiększają krzepliwość krwi co za tym idzie może wystąpić zakrzep ( moja koleżanka młodsza ode mnie o 5 lat umarła we śnie zrobił jej się zakrzep miała 19 lat), więc nie ma żartów z takimi rzeczami, tabletki należy odstawić 6 tyg.przed operacją. ale też zależy od organizmu , podczas brania anty. zachodzą duże zmiany w organizmie ,które wracają do normy po ok.3 miesiącach od odstawienia tabletek.
oczywiscie poprzedamy branie tabletek badaniem ginekologicznym!!!!
aczkolwiek badania na tarczyce nigdy nie mialam...a tabletki bralam kiedyś, mam za soba ciaze i zdrowe dziecko na swiecie
Stary 2011-03-12, 10:28   #3332
kasiulka12312
Raczkowanie

[QUOTE=gabi188;25664299]90% dziewczyn po operacji ma szeroki nos!! to normalne, dlatego wiekszosc wkleja fotki z profilu, sa poprostu ladniejsze i na nich widac roznice ladnie. Bo szczerze mowiac z przodu to wiekszosc nosow przez te 2-3 miesiace wyglada gorzej niz przed!!
Widze to po sobie, jestem niecale 3 m-ce po, nos nadal jest ciut szerszy ale naprawde minimalnie schodzi ta opuchlizna, z dnia na dzien sie tak nie da.
Ja do tej pory nie lubie siebie na zdjeciach "z przodu"

To po co sobie robić operację nosa kiedy i tak z przodu wygląda się nie najlepiej? Przód jest ważniejszy od zdjęć z profilu jakoś sobie nie wyobrażam udać się na sesję ślubną i pozować tylko profilem , większość ludzi interesuje nasza cała twarz ,a nie profil z profilu można wyglądać ładnie ,ale z przodu niezupełnie i na odwrót. A co do zdjęć to przy dobrze zrobionym zdjęciu można wyjść dobrze bo duże znaczenie ma światło ,które pada nam na twarz , i zazwyczaj jest tak ,że ludzie postrzegają się inaczej niż na zdjęciach...
kasiulka12312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 10:48   #3333
ammmm
Wtajemniczenie

[QUOTE=kasiulka12312;25673 179]
Cytat:
Napisane przez gabi188 Pokaż wiadomość
90% dziewczyn po operacji ma szeroki nos!! to normalne, dlatego wiekszosc wkleja fotki z profilu, sa poprostu ladniejsze i na nich widac roznice ladnie. Bo szczerze mowiac z przodu to wiekszosc nosow przez te 2-3 miesiace wyglada gorzej niz przed!!
Widze to po sobie, jestem niecale 3 m-ce po, nos nadal jest ciut szerszy ale naprawde minimalnie schodzi ta opuchlizna, z dnia na dzien sie tak nie da.
Ja do tej pory nie lubie siebie na zdjeciach "z przodu"

To po co sobie robić operację nosa kiedy i tak z przodu wygląda się nie najlepiej? Przód jest ważniejszy od zdjęć z profilu jakoś sobie nie wyobrażam udać się na sesję ślubną i pozować tylko profilem , większość ludzi interesuje nasza cała twarz ,a nie profil z profilu można wyglądać ładnie ,ale z przodu niezupełnie i na odwrót. A co do zdjęć to przy dobrze zrobionym zdjęciu można wyjść dobrze bo duże znaczenie ma światło ,które pada nam na twarz , i zazwyczaj jest tak ,że ludzie postrzegają się inaczej niż na zdjęciach...
zupelnie zle zrozumialas to co skomentowalas
gorzej przod wyglada jedynie w pierszym etapie pooperacyjnym...potem juz jest ladniutko i z przodu i z boku ... zreszta ja wogole nie narzekam ani na przod ani na bok
Stary 2011-03-12, 13:01   #3334
kasiulka12312
Raczkowanie

[QUOTE=ammmm;25673476]
Cytat:
zupelnie zle zrozumialas to co skomentowalas
gorzej przod wyglada jedynie w pierszym etapie pooperacyjnym...potem juz jest ladniutko i z przodu i z boku ... zreszta ja wogole nie narzekam ani na przod ani na bok
Chyba ,że tak bo trochę byłoby to bezsensu ,ale z tego co pamiętam to utrzymujące się obrzęki ,spuchnięcia należą do komplikacji ,zaraz to znajdę i wkleję . Nie bałyście się zarażeniem gronkowcem bądź żółtaczką?

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Powikłania po operacjach estetycznych należą do rzadkości. Do najczęstszych należą: konieczność utrzymania tamponady przez kilka dni, przedłużające się zasinienia i obrzęki, asymetria lub drobne nierówności widoczne na grzbiecie nosa lub jego czubku oraz niedostateczna korekcja kształtu nosa (np. niecałkowite zdjęcie garbu lub niedostateczne wyprostowanie grzbietu). Szczegółowe omówienie wymienionych powikłań oraz sposobów ich leczenia powinno mieć miejsce podczas konsultacji przedoperacyjnej, która jest najwłaściwszą okazją do wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Warto tu jedynie podkreślić, że operacja korekcyjna może mieć miejsce nie wcześniej niż po upływie 6 miesięcy od pierwszego zabiegu.

Edytowane przez kasiulka12312
Czas edycji: 2011-03-12 o 13:04
Stary 2011-03-12, 14:38   #3335
gabi188
Raczkowanie

postanowilam zrobic male porownanie,
duzo zalezy jak zrobimy zdjece z przodu, zobaczcie same , zdjecie nr jeden najdalej od aparatu, nr 2 blizej a 3 najblizej. Ten sam nos w ten sam dzien.

ostatnie zdjecie jest 2 tygdodnie po operacji. Pierwsze 3 z wczoraj czyli prawie 3 mce po.

Moj nos podoba mi sie tylko z profilu..
Takze Bunny nie martw sie , ja tez mam kluche jeszcze z przodu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2,5mca.jpg (5,6 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2,5 a.jpg (10,9 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2,5b.jpg (16,4 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2tyg po.jpg (8,2 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg profil.jpg (4,0 KB, 108 załadowań)
gabi188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 16:15   #3336
Polka_Polka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez letnia_mgla Pokaż wiadomość
Hmm...Fajnie, że macie to już za sobą i możecie cieszyć się swoimi nowymi, ładnymi noskami. Ja ciągle czekam. Co prawda jestem już w 100% zdecydowana na dra Łątkowskiego z Polanicy, ale mam problem z terminem zabiegu Nie mogę sobie go ustalić przez mój nieregularny okres. Doradźcie coś
Ja jak miałam ustalony pierwszy termin zabiegu tez wypadał mi okres, pytałam lekarza co mam zrobic i doradził mi lek "noretisteron", to lek bezpieczny jesli chodzi o ten zabieg i przesuwa okres.

Ja jednak i tak musiałam przesunac termin z innego powodu.

Trzymajcie kciuki to juz w poniedziałek. Odezwę siew środę jak dam radę.

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

[QUOTE=kasiulka12312;25675 883]
Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość

Chyba ,że tak bo trochę byłoby to bezsensu ,ale z tego co pamiętam to utrzymujące się obrzęki ,spuchnięcia należą do komplikacji ,zaraz to znajdę i wkleję . Nie bałyście się zarażeniem gronkowcem bądź żółtaczką?

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Powikłania po operacjach estetycznych należą do rzadkości. Do najczęstszych należą: konieczność utrzymania tamponady przez kilka dni, przedłużające się zasinienia i obrzęki, asymetria lub drobne nierówności widoczne na grzbiecie nosa lub jego czubku oraz niedostateczna korekcja kształtu nosa (np. niecałkowite zdjęcie garbu lub niedostateczne wyprostowanie grzbietu). Szczegółowe omówienie wymienionych powikłań oraz sposobów ich leczenia powinno mieć miejsce podczas konsultacji przedoperacyjnej, która jest najwłaściwszą okazją do wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Warto tu jedynie podkreślić, że operacja korekcyjna może mieć miejsce nie wcześniej niż po upływie 6 miesięcy od pierwszego zabiegu.
Na zółtaczke sie zaszczepiłam, tak na wszelki wypadek, zdążyłąm wziać 2 szczepionki i one juz chronią organizm przed żółtaczką na 100%. Jedna szczepionka kosztuje 20 zł nazywa sie "Euvax B". Myślę ze warto tak dla pewnosci aby się nie zarazic.
Polka_Polka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 17:19   #3337
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabi188 Pokaż wiadomość
postanowilam zrobic male porownanie,
duzo zalezy jak zrobimy zdjece z przodu, zobaczcie same , zdjecie nr jeden najdalej od aparatu, nr 2 blizej a 3 najblizej. Ten sam nos w ten sam dzien.

ostatnie zdjecie jest 2 tygdodnie po operacji. Pierwsze 3 z wczoraj czyli prawie 3 mce po.

Moj nos podoba mi sie tylko z profilu..
Takze Bunny nie martw sie , ja tez mam kluche jeszcze z przodu
Przecież masz z przodu normalny ,ładny ,prosty nos dlaczego Ci się nie podoba????Masz podobny nos do mojego tylko mój bardziej z przodu jest wklęsły. Opuchlizna w Twoim przypadku jest niewielka zapewne niewidoczna dla otocznia. Interesuje się takimi zabiegami bo zbieram informację i opinie na temat udanych i nieudanych operacji ,moja przyjaciółka uczy się na chirurga i pomagam jej trochę w zdobywaniu informacji co ludzie sądzą i jakie wykonują najczęściej operacje.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 19:48   #3338
ammmm
Wtajemniczenie

Cool Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

[QUOTE=kasiulka12312;25675 883]
Cytat:

a Ty nie boisz sie korzystac z uslug dentysty badz kosmetyczki?????????????? ???czy wiesz ze tam ryzyko zarazenia jest nawet wieksze???

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Przecież masz z przodu normalny ,ładny ,prosty nos dlaczego Ci się nie podoba????Masz podobny nos do mojego tylko mój bardziej z przodu jest wklęsły. Opuchlizna w Twoim przypadku jest niewielka zapewne niewidoczna dla otocznia. Interesuje się takimi zabiegami bo zbieram informację i opinie na temat udanych i nieudanych operacji ,moja przyjaciółka uczy się na chirurga i pomagam jej trochę w zdobywaniu informacji co ludzie sądzą i jakie wykonują najczęściej operacje.
ta sama ktora sie ostatnio operowala??? skoro ona uczy sie na chirurga to po co Ty zbierasz info...??? i to na forum

Edytowane przez ammmm
Czas edycji: 2011-03-12 o 19:47
ammmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-12, 21:11   #3339
kasiulka12312
Raczkowanie

[QUOTE=ammmm;25683180]
Cytat:
a Ty nie boisz sie korzystac z uslug dentysty badz kosmetyczki?????????????? ???czy wiesz ze tam ryzyko zarazenia jest nawet wieksze???

ta sama ktora sie ostatnio operowala??? skoro ona uczy sie na chirurga to po co Ty zbierasz info...??? i to na forum
Mam mamę pielęgniarkę więc wiem jakie jest ryzyko. Poza tym mam wszystkie szczepienia, co do mojej koleżanki to mieszkamy razem i to nie jest ta po operacji więc swój brak kultury zachowaj dla siebie i jeśli masz w ogóle pojęcie co to znaczy uczyć się na chirurga to powinnaś sobie zdawać sprawę z tego ,iż nauki ,praktyk jest masę , widzę ,że zachowujesz się na tym forum jakbyś była "wszechwiedząca" ,ale nawet nie potrafisz popranie napisać "dziura" więc wyluzuj ze swoimi ciętymi ripostami bo to forum służy do czegoś zupełnie innego. Najeżdżasz i krytykujesz, może zacznij od poprawnego formułowania zdań i co najważniejsze od ortografii. Dodam ,że pisanie typu " śmiało zacznij brać tabletki antykoncepcyjne jest nieodpowiedzialne kim Ty jesteś ,aby takich rad udzielać ,lekarzem? Chyba sobie kobieto sprawy nie zdajesz ,radę możesz zasugerować ,ale na swoim przykładzie i ze wskazań lekarza ,a nie tak od widzi mi się. Więcej szacunku do ludzi ,czytałam także Twoje żenujące wypowiedzi jak z kogoś drwiłaś ,że sobie sama dziewczyna setony z nosa wyciągała. Zasięgnij rad specjalisty dopiero się udzielaj.

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Jeszcze odpowiedz sobie na to logiczne pytanie "dlaczego zbiera się opinię na forach" Z Twoją inteligencją odpowiedzi będziesz szukała co najmniej rok ,może jakieś dziecko Cię w tym wyręczy, więc wiesz udaj się do podstawówki tam Ci dzieci odpowiedzą.

Edytowane przez kasiulka12312
Czas edycji: 2011-03-12 o 21:12
Stary 2011-03-12, 21:43   #3340
ammmm
Wtajemniczenie

[QUOTE=kasiulka12312;25684 790]
Cytat:

Mam mamę pielęgniarkę więc wiem jakie jest ryzyko. Poza tym mam wszystkie szczepienia, co do mojej koleżanki to mieszkamy razem i to nie jest ta po operacji więc swój brak kultury zachowaj dla siebie i jeśli masz w ogóle pojęcie co to znaczy uczyć się na chirurga to powinnaś sobie zdawać sprawę z tego ,iż nauki ,praktyk jest masę , widzę ,że zachowujesz się na tym forum jakbyś była "wszechwiedząca" ,ale nawet nie potrafisz popranie napisać "dziura" więc wyluzuj ze swoimi ciętymi ripostami bo to forum służy do czegoś zupełnie innego. Najeżdżasz i krytykujesz, może zacznij od poprawnego formułowania zdań i co najważniejsze od ortografii. Dodam ,że pisanie typu " śmiało zacznij brać tabletki antykoncepcyjne jest nieodpowiedzialne kim Ty jesteś ,aby takich rad udzielać ,lekarzem? Chyba sobie kobieto sprawy nie zdajesz ,radę możesz zasugerować ,ale na swoim przykładzie i ze wskazań lekarza ,a nie tak od widzi mi się. Więcej szacunku do ludzi ,czytałam także Twoje żenujące wypowiedzi jak z kogoś drwiłaś ,że sobie sama dziewczyna setony z nosa wyciągała. Zasięgnij rad specjalisty dopiero się udzielaj.

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Jeszcze odpowiedz sobie na to logiczne pytanie "dlaczego zbiera się opinię na forach" Z Twoją inteligencją odpowiedzi będziesz szukała co najmniej rok ,może jakieś dziecko Cię w tym wyręczy, więc wiesz udaj się do podstawówki tam Ci dzieci odpowiedzą.
Rozbawiłaś mnie tym postem naprawde zauważ, że to Ty jestes nowa na forum i poki co to Ty mnie obraziłaś a nie ja Ciebie...co do ortografii- to najpierw pomyśl czy każde Twoje zdanie jest poprawne...i tu i ogolnie w życiu co do podstawowki to serdeczne dzieki za rade ale studia wyższe mam juz z soba
Co o tabletek antykoncepcyjnych to prosze Cie zastanow sie co Ty piszesz!!!! to byla jedna z mozliwosci przesuniecia okresu- oczywiscie po konsultacji lekarskiej.
Z wyciaganiem setonow...to nie wiem czy doczytalas dokladnie...bylo to tylko i wylacznie zdziwienie do ktorego mam prawo- gdyz żyjemy w Panstwie Prawa
Gratuluje mamy pielegniarki, koleżanki chirurga i calej reszty...przydalby sie jeszcze psycholog w rodzinie Tak w tym momencie tez jestem nie miła. agresja rodzi agresje...

ps. słyszałś o dysortografii????? to tak na przyszlosc gdybys miala wydac krzywdzaca opinie o kims kogo zupelnie nie znasz

Edytowane przez ammmm
Czas edycji: 2011-03-12 o 21:45
Stary 2011-03-12, 21:56   #3341
kasiulka12312
Raczkowanie

[QUOTE=ammmm;25685639]
Cytat:
Rozbawiłaś mnie tym postem naprawde zauważ, że to Ty jestes nowa na forum i poki co to Ty mnie obraziłaś a nie ja Ciebie...co do ortografii- to najpierw pomyśl czy każde Twoje zdanie jest poprawne...i tu i ogolnie w życiu co do podstawowki to serdeczne dzieki za rade ale studia wyższe mam juz z soba
Co o tabletek antykoncepcyjnych to prosze Cie zastanow sie co Ty piszesz!!!! to byla jedna z mozliwosci przesuniecia okresu- oczywiscie po konsultacji lekarskiej.
Z wyciaganiem setonow...to nie wiem czy doczytalas dokladnie...bylo to tylko i wylacznie zdziwienie do ktorego mam prawo- gdyz żyjemy w Panstwie Prawa
Gratuluje mamy pielegniarki, koleżanki chirurga i calej reszty...przydalby sie jeszcze psycholog w rodzinie Tak w tym momencie tez jestem nie miła. agresja rodzi agresje...

ps. słyszałś o dysortografii????? to tak na przyszlosc gdybys miala wydac krzywdzaca opinie o kims kogo zupelnie nie znasz
Gratuluję wykształcenia!!! , chociaż ciężko w to uwierzyć gdy piszesz " poprostu pisze się tak "po prostu" , wogóle pisze się tak = w ogóle, napewno = pisze się tak na pewno , dzióra = pisze się tak dziura. I wiele innych błędów poziomu podstawowego. Na forum można być 5 lat ,a udzielić jedną wypowiedź więc z tym ,że ktoś jest nowy na forum to nie rozumiem co przez to sugerujesz? Naprawdę Twój poziom inteligencji jest równy 0 a żeby tylko równy 0. A Twoja wiedza jest 0 ,zastanów się bo Twoje zachowanie jest równe ,a nawet niższe od dzieci z podstawówki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 22:06   #3342
ammmm
Wtajemniczenie

[QUOTE=kasiulka12312;25685 921]
Cytat:

Gratuluję wykształcenia!!! , chociaż ciężko w to uwierzyć gdy piszesz " poprostu pisze się tak "po prostu" , wogóle pisze się tak = w ogóle, napewno = pisze się tak na pewno , dzióra = pisze się tak dziura. I wiele innych błędów poziomu podstawowego. Na forum można być 5 lat ,a udzielić jedną wypowiedź więc z tym ,że ktoś jest nowy na forum to nie rozumiem co przez to sugerujesz? Naprawdę Twój poziom inteligencji jest równy 0 a żeby tylko równy 0. A Twoja wiedza jest 0 ,zastanów się bo Twoje zachowanie jest równe ,a nawet niższe od dzieci z podstawówki.
Dziecko prosze Cie Ty mi nie wytykaj błędów... nie oceniaj kogos kogo nie znasz!!!! zrozumialas slowo dysortografia?????? cos mi sie wydaje ze nie ten poziom wiedzy
Twoja historia naprawde mnie urzekla...ale jesli chcesz klocic sie dalej zapraszam na priv..nie chce tu dziewcznyna zasmiecac watku....
co do obecnosci na watku... chodzilo o to ze ledwo sie odezwalas ... i juz wielka wojne wywolalas
Stary 2011-03-12, 22:13   #3343
kasiulka12312
Raczkowanie

W Polsce prawa?? haha chyba chciałaś zabłysnąć "niby wiedzą" trochę Ci to nie wyszło haha. Bardziej chodziło Ci pewnie o suwerenność ,o wypowiedzenia własnej opinii,zdania to się nazywa wolna Polska czyli suwerenna, a nie Polka prawa haha omg. <suwerenność to wolność> Polska prawa to nie w tym kierunku kobietooooo:P ale się uśmiałam z narzeczonym ..

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

[QUOTE=ammmm;25686126]
Cytat:
Dziecko prosze Cie Ty mi nie wytykaj błędów... nie oceniaj kogos kogo nie znasz!!!! zrozumialas slowo dysortografia?????? cos mi sie wydaje ze nie ten poziom wiedzy
Twoja historia naprawde mnie urzekla...ale jesli chcesz klocic sie dalej zapraszam na priv..nie chce tu dziewcznyna zasmiecac watku....
co do obecnosci na watku... chodzilo o to ze ledwo sie odezwalas ... i juz wielka wojne wywolalas
Dysortografia czyli co masz dokładnie na myśli pisząc dysortografia ??Bo Cię nie rozumiem ? Chyba nie znasz znaczenia tego słowa bo zupełnie ono w tym wypadku nie pasuje nie pogarszaj swojej sytuacji kobieto...........
Stary 2011-03-12, 22:14   #3344
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
W Polsce prawa?? haha chyba chciałaś zabłysnąć "niby wiedzą" trochę Ci to nie wyszło haha. Bardziej chodziło Ci pewnie o suwerenność ,o wypowiedzenia własnej opinii,zdania to się nazywa wolna Polska czyli suwerenna, a nie Polka prawa haha omg. <suwerenność to wolność> Polska prawa to nie w tym kierunku kobietooooo:P ale się uśmiałam z narzeczonym ..
ooo ktos tu czytac nie umie napisalam w Panstwie Prawa...a nie w Polsce prawa
a narzeczonz to nie czasem psychiatra

ps. ignorujmy sie prosze...

Edytowane przez ammmm
Czas edycji: 2011-03-12 o 22:16
Stary 2011-03-12, 22:20   #3345
kasiulka12312
Raczkowanie

Kobieto dzieckiem nie jestem to raz , dwa zakup sobie słownik ortograficzny ,trzy nie drwij z ludzi których nie znasz , cztery zobacz co oznacza POLSKA PRAWA I CZEGO TO SIĘ ONA TYCZY , pięć żeby z kimś polemizować należy mieć odrobinę kultury i wiedzy ...

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
ooo ktos tu czytac nie umie napisalam w Panstwie Prawa...a nie w Polsce prawa
a narzeczonz to nie czasem psychiatra

ps. ignorujmy sie prosze...
Państwo to nie POLSKA ??? haha wiesz to jest jedno i to samo OMG! brawo inteligencji tylko pogratulować

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Twoja inteligencja i sposób myślenia doprowadza mnie do rozpaczy ,a zarazem do śmiechu ,przecież jak to opowiem ludziom na wykładach to chyba zejdą ze śmiechu........hahaha
Stary 2011-03-12, 22:21   #3346
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Kobieto dzieckiem nie jestem to raz , dwa zakup sobie słownik ortograficzny ,trzy nie drwij z ludzi których nie znasz , cztery zobacz co oznacza POLSKA PRAWA I CZEGO TO SIĘ ONA TYCZY , pięć żeby z kimś polemizować należy mieć odrobinę kultury i wiedzy ...

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Państwo to nie POLSKA ??? haha wiesz to jest jedno i to samo OMG! brawo inteligencji tylko pogratulować
kobieto wyluzuj..albo wez sie napij to Ci dobrye zrobi...Panstwo pawa ...przenosnia...jestesmy wolni, mozemy miec wlasne zdanie itp.

Dysortografia - specyficzne zaburzenie w nauce pisania, objawiające się popełnianiem błędów ortograficznych pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana, jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko.
Stary 2011-03-12, 22:26   #3347
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
kobieto wyluzuj..albo wez sie napij to Ci dobrye zrobi...Panstwo pawa ...przenosnia...jestesmy wolni, mozemy miec wlasne zdanie itp.

Dysortografia - specyficzne zaburzenie w nauce pisania, objawiające się popełnianiem błędów ortograficznych pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana, jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko.
HAHAHAHA i to nazywasz państwem prawa???? Matko kobieto weź się cofnij do podstawówki bo nie znasz podstawowych pojęć !! O po dysortografię zasięgnęła wikipedii hahaha kobieto rozwalasz swoim poziomem naprawddę kup sobie jednak 2 słowniki ; ortograficzny i do pojęć I pewnie mimo zasięgniętej wiedzy z wiki pewnie nadal nie wiesz co to " dysortografia" sądząc po Twoim dalszym pisaniu...
Stary 2011-03-12, 22:30   #3348
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Twoja inteligencja i sposób myślenia doprowadza mnie do rozpaczy ,a zarazem do śmiechu ,przecież jak to opowiem ludziom na wykładach to chyba zejdą ze śmiechu........hahaha
zdziwilas mnie Polska to Panstwo... doprawdy
na wykladach swoja droga inteligentne rozmowy prowadzisz hehehe Wizaz

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
HAHAHAHA i to nazywasz państwem prawa???? Matko kobieto weź się cofnij do podstawówki bo nie znasz podstawowych pojęć !! O po dysortografię zasięgnęła wikipedii hahaha kobieto rozwalasz swoim poziomem naprawddę kup sobie jednak 2 słowniki ; ortograficzny i do pojęć I pewnie mimo zasięgniętej wiedzy z wiki pewnie nadal nie wiesz co to " dysortografia" sądząc po Twoim dalszym pisaniu...
cytat byl dla Ciebie bo nie wiedzialas przeciez
dobra pisz na priv ...bo sie wkurza dziewczyny rano jak zobacza nasza monotematyczna pyskowke
Stary 2011-03-12, 22:30   #3349
kasiulka12312
Raczkowanie

Ps.jestem spokojna po prostu nie potrafię przestać się śmiać z Twojej niewiedzy i z głupoty typu; państwo prawa oraz dysortografia hahaha i wielu innych jakże podstawowych błędów ortograficznych ,ludzie uczą się języków obcych ,a dobrze nie potrafią wysławiać się i pisać we własnym
Stary 2011-03-12, 22:33   #3350
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Ps.jestem spokojna po prostu nie potrafię przestać się śmiać z Twojej niewiedzy i z głupoty typu; państwo prawa oraz dysortografia hahaha i wielu innych jakże podstawowych błędów ortograficznych ,ludzie uczą się języków obcych ,a dobrze nie potrafią wysławiać się i pisać we własnym
zegnam milo bylo
Stary 2011-03-12, 22:35   #3351
kasiulka12312
Raczkowanie

Ja bardzo dobrze wiem czego tyczy się "dysortografia" tylko zastanawia mnie czy Ty wiesz? Jeśli pijesz do mnie ,mała podpowiedź " nie mogłaś tak nazwać osoby piszącej "Więcej Ci nie podpowiem sama przeczytaj regułkę jeszcze raz A co do kłótni sama jesteś sobie winna do obcych ludzi należy mieć większy szacunek i więcej kultury niż do osób Ci znanych.
Stary 2011-03-12, 22:37   #3352
ammmm
Wtajemniczenie

Edytowane przez ammmm
Czas edycji: 2011-03-13 o 18:12
Stary 2011-03-12, 22:39   #3353
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
zegnam milo bylo
Miło było się trochę pośmiać dzięki Życzę owocnego leczenia dysortografii
Stary 2011-03-12, 22:40   #3354
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Miło było się trochę pośmiać dzięki Życzę owocnego leczenia dysortografii
a Tobie zycze wiecej taktu
Stary 2011-03-13, 08:28   #3355
cameria 2
Przyczajenie

ammmm - u kogo operowałaś nos ?
cameria 2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 17:56   #3356
AnnGie82
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mariolcia1984 Pokaż wiadomość
witam goraco!!

widze niezla dyskusja w sprawie setonow

a najlepsze ze bylam 2tyg temu na konsultacji u dr Skupina i mnie o dziwo czeka to samo, w szoku bylam jak cholera, a dr tyle ze spokojnie dam rade zrobic to sama, natomiast gips sciagnie mi juz po 7 dniach takze za miesiac bedzie juz po wszystkim

radosc mnie po prostu rozsadza ze szczescia!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam Was bardzo bardzo goracooo!!!!!!!!!!!

Mam pytanko, bo tez planuję operację u dr Skupina,ile na chwilę obecną wynosi cena konsultacji? Mam 25.03. a przy rejestracji zapomniałam się zapytać a teraz glupio jest mi dzwonić i pytać tylko o cenę wiem, że w zeszłym roku było 100 zł, czy coś sie zmieniło do tej pory? I jak ogólnie ta konsultacja przebiegła, długo trwała- w sumie to zależy pewnie od tego ile ma się pytań A właśnie, o co przede wszystkim trzeba zapytać? Sorrki, stresuję sie mocno ta wizytą stąd moje pytania O matko,teraz mam stresa a co dopiero przed operacją będzie
pozdrawiam all

Edytowane przez AnnGie82
Czas edycji: 2011-03-13 o 17:58
AnnGie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:02   #3357
kasiulka12312
Raczkowanie

Cytat:
a Tobie zycze wiecej taktu
Jak można komuś życzyć taktu? Tobie mogę życzyć wiele; 1. naucz się kultury. 2. szanuj ludzi których nie znasz , 3.naucz się poprawnej pisowni, 5. naucz się podstawowych pojęć przede wszystkim sprawdź co to jest państwo prawa i do czego się odnosi . A zapomniałabym dodać Polska to nie państwo ?,a Twoim zdaniem to co takiego? Może wieś? Żeby z kimś polemizować to trzeba mieć odrobinę kultury i wiedzy ,której Ty nie posiadasz ,lepiej zrobić sobie nos Przeszła operację nosa ,a uważa się jakby była co najmniej doktorem chirurgii ,a wiedzy 0. Jeszcze tak bezczelna ,że drwi sobie z kogo jej się podoba ,a poprawnie pisać nie potrafi nawet nie wie ,że państwo to Polska Widać w domu się nudzi i siedzi się na forum...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 21:00   #3358
olunia245
Raczkowanie

[QUOTE=AnnGie82;25698903]Mam pytanko, bo tez planuję operację u dr Skupina,ile na chwilę obecną wynosi cena konsultacji? Mam 25.03. a przy rejestracji zapomniałam się zapytać a teraz glupio jest mi dzwonić i pytać tylko o cenę wiem, że w zeszłym roku było 100 zł, czy coś sie zmieniło do tej pory? I jak ogólnie ta konsultacja przebiegła, długo trwała- w sumie to zależy pewnie od tego ile ma się pytań A właśnie, o co przede wszystkim trzeba zapytać? Sorrki, stresuję sie mocno ta wizytą stąd moje pytania O matko,teraz mam stresa a co dopiero przed operacją będzi

ja sie tak mocno stresowalam tymi konsultacjami i badaniami ze jak przyszla sama operacja to bylam obojetna, az moja mam mnie podziwiala ze sie nie denrwuje....zobaczysz potem bedziesz tak juz chciala miec to z glowy i cieszyc sie nowym noskiem ze juz nie bedzie miejsca na stres!!!!!!
olunia245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 21:11   #3359
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak można komuś życzyć taktu? Tobie mogę życzyć wiele; 1. naucz się kultury. 2. szanuj ludzi których nie znasz , 3.naucz się poprawnej pisowni, 5. naucz się podstawowych pojęć przede wszystkim sprawdź co to jest państwo prawa i do czego się odnosi . A zapomniałabym dodać Polska to nie państwo ?,a Twoim zdaniem to co takiego? Może wieś? Żeby z kimś polemizować to trzeba mieć odrobinę kultury i wiedzy ,której Ty nie posiadasz ,lepiej zrobić sobie nos Przeszła operację nosa ,a uważa się jakby była co najmniej doktorem chirurgii ,a wiedzy 0. Jeszcze tak bezczelna ,że drwi sobie z kogo jej się podoba ,a poprawnie pisać nie potrafi nawet nie wie ,że państwo to Polska Widać w domu się nudzi i siedzi się na forum...
jeszcze nie skonczylas??????? Tobie zycze nauczyć sie jeszcze liczyć hehe
punkt numer 4 gdzies Ci umknał
Panstwo Prawa to byla metafora ale jak widac nie zakumalas
wiesz mnie to forum dotyczy bezposrednio...hmmmm le co Ty tu robisz?????? nuda i rutyna jak widac w zyciu

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez cameria 2 Pokaż wiadomość
ammmm - u kogo operowałaś nos ?
info na priv
Stary 2011-03-13, 21:14   #3360
AnnGie82
Przyczajenie

[QUOTE=olunia245;25703390]
Cytat:
Napisane przez AnnGie82 Pokaż wiadomość
Mam pytanko, bo tez planuję operację u dr Skupina,ile na chwilę obecną wynosi cena konsultacji? Mam 25.03. a przy rejestracji zapomniałam się zapytać a teraz glupio jest mi dzwonić i pytać tylko o cenę wiem, że w zeszłym roku było 100 zł, czy coś sie zmieniło do tej pory? I jak ogólnie ta konsultacja przebiegła, długo trwała- w sumie to zależy pewnie od tego ile ma się pytań A właśnie, o co przede wszystkim trzeba zapytać? Sorrki, stresuję sie mocno ta wizytą stąd moje pytania O matko,teraz mam stresa a co dopiero przed operacją będzi

ja sie tak mocno stresowalam tymi konsultacjami i badaniami ze jak przyszla sama operacja to bylam obojetna, az moja mam mnie podziwiala ze sie nie denrwuje....zobaczysz potem bedziesz tak juz chciala miec to z glowy i cieszyc sie nowym noskiem ze juz nie bedzie miejsca na stres!!!!!!

Dzięki za słowa wsparcia Poważnie, im bliżej tej konsultacji tym większy stres A w sumie moje marzenie jest coraz bliższe realizacji Chociaż w domu tego nie okazuję, gdyż moi rodzice,zwłaszcza mama nie jest zachwycona moim pomysłem a gdybym zaczęła panikować byłby to dla niej dodatkowy pretekst do zniechęcenia mnie do zoperowania noska Więc tylko tu moje obawy przelewam I zazdroszcze pocichutku Wam dziewczynki, które jesteście "po" i jednocześnie 3mam kciuki żeby wszystko Wam sie pieknie goiło i było tak jak byście chciały Mam nadzieję, że dołącze niebawem do Waszego grona
AnnGie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości