![]() |
#3331 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nocne Marki :D
a poszłam tylko jajecznice zrobić...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() takich "przyjaciół" nie warto mieć.. dobrze zrobłaś ,że ich rzuciłas w cholere,ja to samo zrobiłam z moimi.. kiepskie towarzycho.. poza tym,fałszywe,zwłaszcza dziewuchy,temu praktycznie nie mam żadnych kolezanek.. jedynie kimple ale jak to z kumplami bywa.. ciężka jest przyjaźń między kobietą a mężczyzną.. ![]() mam jedną przyjaciółkę ale mamy słaby kontakt na ten moment.. tak to nie przyjaźnie się z dziewczynami.. lepiej dpogaduje sie z facetami.. może dlatego,że w głebi duszy jestem takim "kumplem" co to swintuszyć lubi.. i zachowuje się jak ... równy gość.. ![]() jedynie na wizazu dziewuchy sa takie wporządku.. Wy.. ahh.. ![]() ![]() ![]() lubie równe babki... szczere i prawdziwe i żeby było o czym pogadać,a nie tylko pier.doli np. taka cały dzien jaki sobie szampon do włosów kupić,a Twoje problemy ma w dupie,bo ważniejsze jest to,że jej się tips uje.bał czy co innego.. i ,że misiu to i misiu tamto.. ![]() sory za rozpiske.. musiałąm się wyżalić.. ![]() Tż tez ma kilku znajomych kupli i na tym finito.. do pogadania i tyle.. za duzo fałszywców teraz.. mamy tylko siebie.. jak to brzmi.. hah ![]() Cytat:
![]() nawet ta reklama na wizazu,co to mozna wysłac smsa na ten webstar co na wizaz można zagłosować.. jak tylko zobaczyłam "wyśli esemesa o treście - ŁADUJĘ",to śmiech ![]() Cytat:
pałka ogolona.. niekoniecznie o głowę chodzi ![]() pachy ogolone,plecy też aleee.... na klacie mogą byc włosy.. grrr... na rękach też ale bez przesady.. nie jakiś yeti czy co.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale lubie tez prowokowac kłótnie.. dla zasady właśnie.. żeby się na niego powkurzac.. lubię sie kłócić.. już taka menda jestem.. ![]() a potem godzim sie... ahhh ![]() ![]() Cytat:
a ile macie lat? Ty i Tż? i oni ile? Cytat:
![]() Cytat:
![]() brakuje mi domówek itp...
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-11-18 o 23:16 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale dałam przykład ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o matko... to sie rozpisałam ... ![]()
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-11-18 o 23:15 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ubieram ja tylko jak mam chcice... I to podświadomie! No normalnie zawsze jak założe panterke to się musze z kims przespać ![]() A co do niebieskich dzinsow to mi się właśnie z takimi dzieciakami kojarzy i nie lubię ![]() Ogólnie preferuje sukienki/spodnice/tuniki plus kryjace rajty lub legginsy a nie spodnie.. ![]() A co do tego że wszytsko ze mną ok, to bardzo dobrze, tak myslałam właśnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcz własnie gdyby nie to, że naprawdę okazuje mi to zainteresowanie itp. to bym mu za cholerę nie wierzyła. Ale naprawdę widzę, że się stara, no oczywiście dopóki coś mu do głowy nie strzeli. A teraz biję się sama ze sobą czy napisać do niego czy nie. Takie zwykłe co słychać, nie pytając o nas. I oczywiście mam schizy, że w tym czasie kogoś pozna.
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Konto usunięte
|
Przypomniał mi się dialog z moim super-ginekologiem podczas ostatniego USG piersi (facet jest naprawdę przesympatyczny, młody, bardzo ludzki i naprawdę przykłada się do swojej roboty).
On - Zimno Ci? Ja - Nie, czemu? On - Nic, tak pytam, bo Ci suty sterczą... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie zdziwiłabym sie jakby niedługo zaproponował wolny związek.. ale to tylko moje przemyslenia,nie chciałam Cie dobijać czy coś.. ![]() Cytat:
![]() niebieskich dżinsów na szczęście nie mam... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() albo wszechobecny fiolet.. gdzie nie spojrze,każdy ma cos fioletowego... aż mi zbrzydł ten kolor.. ![]() ![]()
![]() |
#3337 |
Konto usunięte
|
Przy mojej pierwszej w życiu wizycie u gina, też u niego, też niezły dialog się wywiązał.
- Nowotwory w rodzinie były? - Nie były. - Okres ostatnio był? - Był. - Seksik już był? - Był. - Dobry był? - Był. Gość naprawdę rozwala ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() często zakladasz panterke? a co jak wtedy nie ma Tżta a masz panterkę? panika wtedy czy jak? ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15367823]Przypomniał mi się dialog z moim super-ginekologiem podczas ostatniego USG piersi (facet jest naprawdę przesympatyczny, młody, bardzo ludzki i naprawdę przykłada się do swojej roboty). On - Zimno Ci? Ja - Nie, czemu? On - Nic, tak pytam, bo Ci suty sterczą... ![]() ![]() ![]() ![]() już nie mam siły pisac.. ![]() gąszcz.. hm... skojarzyło mi sie z czymś... ![]() ![]() nie no.. facet musi gilić klejnoty i basta! edit: golić klejnoty miało być ![]()
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-11-18 o 23:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z zajętymi łatwiej.. Cytat:
Mam jedna przyjaciółkę własnie taką równą tylko że jej facet mnie nie lubi no i przez to mamy troche utrudniony kontakt ![]() Wiecie gdzies wychodze na impreze z TŻem chce ja zabrac a ona akurat widzi sie ze swoim i lipa. A jej facet anty Anka i anty impreza:/ Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i pała nieogolona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem ogólnie bardzo nerwowa i uwielbiam krzyczec klucic sie itp..Nie wiem jak mój TZ to znosi ![]() Cytat:
Cytat:
Ja słucham głownie polski rock i troszke czegoś cięższego ![]() Ja też lubie bary, ale dyskotek nie, nie tylko ze wzgledu na muzyke ale na ludzi, tam jest tak tloczno..Ja chodziłam na rockoteki ale tam jest dość kameralnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Szczególnie, że najlepsze były u mnie w domu ![]() Uuu co się na nich działo... ![]() ![]() ![]() [QUOTE=Lena_20;15367741]oj czemu nooo... ja tam nie lubię bobrów z pałą... ![]() [quote]No ale co tak przeżywasz, Twoja pale bym lubiała i łysą i z bobrem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Orlica.. fajny ten lekarz
![]()
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chociaż kiedyś tak pomyslałam ale jedno z drugim mi się gryzie. jeżeli chciałby być wolny to po jaką &^*^&%$ by ciągle wracał?? Okej mógłby tylko z wiadomych powodów, ale do tej pory nic się miedzy nami nie wydarzyło, nawet się nie rwał do tego, wręcz to ja się rwałam. Już kilka razy mi mówił na ten temat, że chyba nie umie z kimś byc itp, że to taki strach, że jak raz sie kogoś zawiedzie to potem jest ciężko. Niby wiem o co chodzi ale jednak nie do końca. Jedno wiem! Że mi tak szybko nie przejdzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ja na twoim miejscu bałabym się troszkę, że on własnie tak niby chce ale boi się, że mu się odwidzi plus chce mieć kobiete i być wolny jednocześnie.. A to za fajnie o nim nie świadczyłoby.. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15367823]Przypomniał mi się dialog z moim super-ginekologiem podczas ostatniego USG piersi (facet jest naprawdę przesympatyczny, młody, bardzo ludzki i naprawdę przykłada się do swojej roboty). On - Zimno Ci? Ja - Nie, czemu? On - Nic, tak pytam, bo Ci suty sterczą... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ubieram ja tylko jak mam wybitną chcice (na tyle zeby przespać się z kims z kim nie jestem w związku)..Czyli z 2 razy w miesiącu, czasem częściej. A dzieje się to tak: Jak juz ubiore (instynktownie) ta panterke (zawsze mowie sobie, dzis ubioeram bo mi się podoba zadnego seksu) to w polowie dnia odkrywam, że jednak musi mnie ktoś przelecieć i wtedy 'szukam'... ![]() Na szczęście TZ zawsze jest chętny ![]() Gorzej było jak miałam byłego z drugiego konca PL i ubrałam panterke i idąc na imrpeze już wiedziałam, że go zdradzę ![]() Dobrze, że był mnie nie godny, bo jakby to dobry chłop był źle z tym bym się czuła ![]() (z nim tez wszytsko zaczęło się seksikiem i też mialam wtedy panterke ![]() Boże ale ja sie uzewnetrzniam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
![]() No ale skoro wraca ciągle to czego aż tak się boi?!
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-11-18 o 23:56 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wiem ![]() Cytat:
![]() a potem...: "słuchaj lena.. przeczytałem na wizażu ,że mam ogolonego.. chcesz pasem w dupę,kto jeszcze o tym wie prócz połowy ludności? " ![]() rosija... ![]() Cytat:
![]() cwaniak. uu.. no tak.. jeszcze ten wiek.. heh.. mój już stary jak to mówi.. ![]() kolegów ma w podobnym wieku do swojego,a jest starszy od twojego 9 lat i Ci koledzy to przy nim jak dzieci w gimnazjum.. szkoda gadac.. dlatego zamienić to mozna zamienić pare słów z nimi ale coś wiecej? o nieee... czesc cześć i do widzenia. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() może zrobie u siebie domówke,to was wszystkie zaprosze.. ![]() ![]() Cytat:
![]() oj ja też.. matko! sexu!!!!
![]() |
#3345 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak on jenak nie chce albo dalej nie może sie zdecydować? to mówimy papa i zapominamy.. choćby miało to trwac i trwać.. chociaż na pewno byś spotkała w koncu kogoś kto by Cie oczarował... bedziesz czekac na gościa aż się zdecyduje czy chce byc z Tobą,o ile w ogóle sie zdecyduje a cholera wie czy czy nie obskakuje innych w tym czasie,bo nie chce wchodzic w związek żeby nie miec wyrzutów bo zdradza dziewczynę.. dziwny jest... sory że tak pisze .. ejj.. a mi tam chyba dobrze w białych.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() chwała Ci! ![]() ![]() Cytat:
![]() poza tym.. mam wrażliwe usta i język i włoski mi sie by wrzynały... czy coś.. ![]() tez sie uzewnętrzniam .. chyba za bardzo.. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Ojj potrafią...:/
Cytat:
![]() Nie wiem bo ze mną Karola imrpezowała i bawiła zawsze i przezylysmy razem najlepszy okres w życiu, ona to taka wiariatka i strasznie jej brakuje tych imprez ze mną itp zresztą mi też..On jest taki spokojny, nietowarzyski bez poczucia humoru, powazny... ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy wypada czy nie ale myslsiz, że dojdą do tego? ![]() Wątpie, więc co się będziem przejmować ![]() Cytat:
![]() A poznaliście się w PL? Cytat:
Dziś po tym jka mnie wkurzył przez tel (nazwałam go matołem, ale czesto to robie, wiem ze się o to nie obraża ![]() ![]() No jak go nie kochać i mu nie wybaczyć? ![]() I też jak jestem wkurzona to sie daje męczyk, cierpliwy jest... ![]() Cytat:
![]() A Ty ile masz lat? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakby co mów kiedy i gdzie ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tam nie pasują jasne ciuchy do mojej mrocznej duszy... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ach było się wyzwoloną... ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tam nie mam takich problemów pomimo pały z bobrem... ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ten ma nerwy do mnie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() okej! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3349 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja nie miałam okazji... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mam takie schizy no i trudno.. ![]()
![]() |
#3350 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje exie tez jej nie lubieli, ale mój obecny ja lubi, to sie teraz role odwrócily:/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Koniecznie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No moja na szczęście umie tylko włączyć skypea, a i to nie bardzo... ![]() Troszkę gorzej z ojcem, ale nie jest na tyle obeznany by mnie znaleźć na wizażu A to za chwile post " Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15367823]Przypomniał mi się dialog z moim super-ginekologiem podczas ostatniego USG piersi (facet jest naprawdę przesympatyczny, młody, bardzo ludzki i naprawdę przykłada się do swojej roboty).
On - Zimno Ci? Ja - Nie, czemu? On - Nic, tak pytam, bo Ci suty sterczą... ![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15367832]Przy mojej pierwszej w życiu wizycie u gina, też u niego, też niezły dialog się wywiązał. - Nowotwory w rodzinie były? - Nie były. - Okres ostatnio był? - Był. - Seksik już był? - Był. - Dobry był? - Był. Gość naprawdę rozwala ^^[/QUOTE] Ahahahha...pekłam na robocie ![]() Pala dla gina ![]() ps. Dziewczyny sorry, ze ja tak jak Filip z konopii sie urywam ale kurna felek.... za Wami to problem nadazyc ![]() Starosc nie radosc ![]() ![]()
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbys była tala stara to byś nie miała siły pałować, wiec nie przesadzaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | ||||
Zakorzenienie
|
już poleciało
![]() nom... 12 lat.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() za to z ojcem mam ubaw.. on jak przegląda strony,to przejrzy z 50 takich,a potem 10 minut klika "wstecz" ,żeby dojść do pierwszej strony (google) żeby znów coś wyszukać,zamiast kliknąć po prostu na ikonkę strony głównej google obok pola do adresu ![]() taki ciemny ![]() wtedy mam polewkę ![]() hama.. ja też nie nadążałam... ledwo nadrobiłam wszystko i odpisałam chyba z 10 stronicową odpowiedź... a poszłam tylko jaja usmażyć... no i ile Ty masz lat,że sie powtórze za gupkiem? ![]()
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2009-11-19 o 01:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() No lena nie kupuj tego eveline jest zabójczy :P gupku nawet nie wiem jaki to był kolor ale chyba taki liliowo różowy. jejku pałki wy moje tyle produkujecie, że za tym nadążyć nie mogę czytam wyrywkowo przyznaje się - możecie pałą na pupe :P ![]() a ja dziś sushi zrobiłam ![]()
#3355 |
Zakorzenienie
|
sushi? ja tego nawet na żywo nie widziała nigdy ale nie lubię
![]() pała Ci! ![]()
#3356 | |||||||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Lena_20;15368029]
Cytat:
![]() Ja czekam aż mój dobije 30 bo mnie strasznie kręcą taki faceci po 30 ![]() Cytat:
![]() A mine miały taką jakby chciały mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
1) kocham go 2) on kocha mnie i szanuje i traktuje jak księżniczke a nawet lepiej 3) jestem pewna że on nie zdradziłby mnie 4) dobrze płauje i tak często jak chce, więc czego chcieć więcej ![]() Cytat:
![]() Niezły jest... Moj już doszedł do poziomu, że wpisuje wtedy "google.pl" w pasku adresu ![]() Cytat:
![]() Zdecyduj się bo ja już go prawie kupiłam tylko drogeria była zamknięta! ![]() Ale taki jasny róż czy ciemny? ![]() ![]() Cytat:
![]() Nawet kupiłam sobie zestaw z biedry do sushi ![]() Aż chyba zrobie na weekendzie, bo jeszcze go nie używałam..Tylko nie wiem za bardzo gdzie kupic świeżą surową rybe ![]() U mnie w mieście chyba jest jeden rybny tylko na drugim koncu miasta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |||||
Zakorzenienie
|
no sporo.. ale się kochamy..
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() uffff ![]() Cytat:
![]() amen i pała! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale wichura u nas tu.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |||
Zakorzenienie
|
Bo prawdę mówię
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ogólnie pierwsze co wlożyłam do buzi i pomyślałam: bleee, ale za chwile: mmm... Tak, wiem Leno, że Ci się skojarzy.. ![]() Kurde mam jutro zajecia na 8 i musze już iść bo mam duuuuzo nieobecności ![]() Czyli muszę wstac o 6;30 ![]() Ale jutro jade już do Mielca... ![]() Moja pala mi dziś powiedizała, że na weekend jesteśmy umówieni z jego znajomymi.. Nie wiem jak ja to wytrzymam, znowu będe musiała się upić (zawsze jak wychodzimy z jego znajomymi upijam się- inaczej z nimi nie mogę- oni chyba za jakąś alkoholiczke mnie mają czy coś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to sie wyśpisz kobito.. ![]() ![]() ja chyba też sie zwijam,tylko rozmowy w toku obejrzę ![]()
![]() |
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Wieeeedziałam:P
No ja jeszcze skoncze czytac pare fascynujacych watkow z intymnego i ie spać.. Pała Wam ![]() Cytat:
![]() Pala ![]() ![]() ![]()
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2009-11-19 o 02:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.