|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Technik farmacji -warto?
jeśli jednak będzie ten octan to u mnie ponad 20 osob nie zdalo bo wiekszosc pisala zwykly prednizon, jeszcze ja swoja drogą spieprzylam ilosc masła wiec moze byc ciekawie...
|
|
|
|
#3332 | |
|
Przyczajenie
|
A czy ja też mogłabym liczyć na takiego maila z tym kluczem?
Z góry dziękuję bardzo bardzo ładnie )---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo proszę o przesłania tego klucza do czopków
ewelinka.polak@gmail.com Dziekuje |
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
teraz zaczynają się "ujawniać" i stwarzać konta osoby które tylko podczytywaly wątek
|
|
|
|
#3335 |
|
Przyczajenie
|
Ja rowniez bede dozgonnie wdzieczna jesli bedziesz tak dobra i wyslesz mi twoj klucz do czopkow. bad.ada@interia.pl z góry dziekuje
|
|
|
|
#3336 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to, że udzielaliśmy się na wątku nie znaczy, że się nie uczyliśmy tylko czekaliśmy na gotowce wiele razy wzajemnie sobie pomagaliśmy, stwierdziłam fakt, że wiele nowych osob teraz się pojawiło, bez żadnych złośliwości
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3339 |
|
Raczkowanie
|
Hmm.. jakbyś śledziła wątek od początku to może i wiedziałabyś, że wzajemnie dużo sobie pomogłyśmy, ja dzięki niektórym osobom dużo zrozumiałam i się nauczyłam, zawsze ktoś rozwiał moje wątpliwości, a przy tym miałam z kim porozmawiać o obawach..
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawde wiele rzeczy których nie rozumiałam dzięki temu wątkowi i pomocnym osobom zrozumiałam i się nauczyłam i naprawde dziękuje |
|
|
|
|
#3341 |
|
Przyczajenie
|
oj a czy to ważne, jakie osoby? może najlepiej umieścić ten klucz w sieci, niech sobie potrzebujący ściągną
Edytowane przez mirka21 Czas edycji: 2011-06-17 o 02:56 |
|
|
|
#3342 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny spokojnie, przecież nic nikomu nie zarzucam. Super, że sobie pomagałyście. Szkoda, że nie trafiłam wcześniej tutaj.
|
|
|
|
#3343 |
|
Przyczajenie
|
odplatnos napewo miala byc 100%, tego jestem pewna poniewaz byl lek gotowy!
|
|
|
|
#3344 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli można to też bym poprosiła o klucz
![]() Będę bardzo wdzięczna,przynajmniej choć w połowie rozwieje to moje wątpliwości meduza209@wp.pl
|
|
|
|
#3345 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z góry dziękuję |
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ceny nie wpisałam żadnej
|
|
|
|
#3348 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanko... nie umiem jakos tego znaleźć wsród tylu stron;p czy na egzaminie trzeba było napisać dawki prednizonu (z wykazu dawek) czy prednizonu octanu (z FP) ?
aha... a w założeniach trzeba było jakim sposobem zrobie czopki skoro chyba w pkt 6 kazali nam napisac jakim sposobem zrobimy? |
|
|
|
#3349 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- ja tez nie bo nie trzeba ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3350 |
|
Raczkowanie
|
a jak z tymi dawkami ? preniozon z wykazu czy prednizon octanu z FP?
|
|
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
olkaq nie martw sie bedzie dobrze ..,mogłabyś wysłać na maila ten klucz oceniania czopków który posiadasz też dla mnie ? moj e-mail farma4755@wp.pl z góry dziekuje
|
|
|
|
#3352 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przecież to podstawa!Cytat:
|
||||
|
|
|
#3353 |
|
Raczkowanie
|
U nas na egzaminie liczyli Encorton z tabletki trzema sposobami ..,i tak naprawde nie wiadomo co klucz uwzgledni .., ja wziełam 2 tabletki po 0.020g .., marwie sie .., i czekanie do 26 sierpnia dobija mnie
|
|
|
|
#3354 |
|
Przyczajenie
|
olkaq nieszkodzi że jest pokreślony
jak mozesz to mi wyslij będę wdzięczna gosia00720@wp.pl
|
|
|
|
#3355 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Jeśli to nie problem również prosiłabym o ten klucz. Nie ukrywam, że bardzo mi pomoże, bo totalnie załamana jestem... Ech, z całego serducha dziękuję!!! lufarma1984@gmail.com
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- U mnie też, różne obliczenia, różne metody... Ja zapomniałam napisać o przesianiu rozdrobnionego proszku przez sito... Ale wszyscy rozpatrywali Encorton i oczywiście liczyli pod kątem tabelki. |
|
|
|
#3356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3357 |
|
Raczkowanie
|
jeju, to że zapomniałas przesiac nie oznacza, że nie zdasz. wiec po co pisac takie rzeczy?
ja np: nie przesiałam, w złej kolejności dałam proszki, ogrzewałam na płycie zamiast na łaźni, w założeniach nie napisałam maaaaase rzeczy, źle napisałam dawki prednizonu bo dałam z FP zamiast z wykazu i pełno pełno innych szczegółów za które mi odejmą więcej niż 25 pkt |
|
|
|
#3358 |
|
Raczkowanie
|
lufarma załamke to ja też mam obstawiałam mieszanke ..,a tu co ?!..,jestem jak ten czopek z recepty egzaminacyjnej
|
|
|
|
#3359 |
|
Przyczajenie
|
Dostała już któraś z was ten klucz czy tylko ja nie zasłużyłam?
|
|
|
|
#3360 |
|
Raczkowanie
|
Piszę, bo dużo mam niedociągnięć, np, tabletek wyszło mi dużo za dużo, aż wstyd (źle podpisana proporcja) i o dziwo później mam łączną masę leku coś ponad 12 g... A do tego wszystkiego robiłam w ungwatorze, gdzie chwilę wcześniej podgrzewałam masło w parowniczce na łaźni wodnej... super, nie?... śmiech na sali...
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Nie nic do mnie nie doszło jeszcze ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- farma4755, łudzę się, że z opisów trochę punktów wleci... ale naprawdę czarno to widzę... Jak nie będą sprawdzać pod klucz, to leżę... Najgorsze, że tyle czasu i kasy na marne... A człowiek z roku na rok coraz starszy i coraz gorzej z uczeniem i coraz bardziej się wszystko przeżywa... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

Z góry dziękuję bardzo bardzo ładnie
)