|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
Od rodziców też pierogi, a poza tym rosół dla męża, sałatkę jarzynową i śledzie mojego taty które kocham ponad wszystko. To nasze standardy wynoszone od rodziców ![]() Mi się tego robić nie chce ![]() Apropo jedzenia ![]() ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-12-15 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No z pasztetem to jest masa roboty... ale pewnie sama kiedyś spróbuję ![]() Tak, mam takie postanowienie od nowego roku - widziałaś moją suknię ślubną...nie mogę w nije wyglądać jak parówa w za ciasnej osłonce ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- A ja postanowiłam zrobić dziś babkę ziemniaczaną-pierwszy raz. Ciekawe co z tego wyjdzie. Robi któraś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to są jakieś małże teraz Lidlu ? Ja nigdy nie robiłam, jadłam w restauracji, jedne w winie a innym razem w sosie pomidorowym z ziołami - pycha ![]() Cytat:
![]() ![]() Jadłam kiedyś tę babkę ale nie robiłam sama, robi się podobnie do placków ziemniaczanych, tylko do piekarnika, dobrze kojarzę ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak, babka ziemniaczana to taki wielki plac ziemniaczany z piekarnika. Ja generalnie (niestety) kocham ziemniaki i smakują mi pod każdą postacią.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dori jest tydzień luksusu w Lidlu..i miedzy innymi właśnie są mrożone przegrzebki. Chodziły za mną od jakiegoś roku. Wszyscy kucharze na Kuchni TV non stop przegrzebki robią ![]() ![]() Kupimy hurtem z 5 paczek ![]() Właśnie zrobie chyba standardowo z winem i czosnkiem ![]() ![]() http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20091215.index masz spis produktów. Dużo rzeczy bym kupiła ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-12-15 o 14:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no to ja lecę do domu, jutro muszę jechać do innego miasta na spotkanie na cały dzień kurde. Miłego popołudnia |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Ja też do domu, miłego wieczoru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
A ja do domu dotrę po 20
![]() Po pracy pilates, po pilatesie zakupy, po zakupach dopiero dom i gotowanie.
#3339 | |
Zakorzenienie
|
Pa Dziewczyny, miłego wieczoru
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
Muszę porobić poprawki w malowaniu pokoju, jak TŻ będzie kładł tapetę...posprzątać ten pokój potem, zaimpregnować fugi...znowu pewnie padnę o północy bez życia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Żeby to jakos funkcjonowało nie będę miała możliwości siedzenia na forum cały dzień, ale na pewno codziennie na chwilke chociaż wpadnę do was ![]() Możecie mi streścić czy działo się coś ważnego jak mnie nie było? Cofanie się w wątku i czytanie x stron postów zje mi bardzo duzo limitu, wolę go sobie zostawić na udzielanie się w aktualnych postach. W każdym razie - cześć dziewczyny ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Ja się tylko odmelduję, że żyję bo nie mam siły nawet klawiszy od kompa naciskać na coś więcej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorki, że Was nie czytam, ale obiecuję poprawę jak wrócę do żywych ![]() ![]()
#3343 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Ja tez melduje,że zyję ![]() Poza tym padam na pysk. Instaluję się w nowej pracy (dzisiaj mielismy otwarcie ![]() Zajrzę i nadrobie zaleglosci jak znajde trochę czasu ![]() a to efekt wolengo niedzielnego popołudnia ![]() Buziasy dla wsytskich ![]() Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-12-15 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | ||||||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() żartuję oczywiście... ![]() Już od ok.5-6 lat łazimy na Wigilię tzn.kolację jemy ze swoimi rodzinami, ale że mamy dwa kroki do siebie, to potem Tz przychodził do mnie na godzinkę następnie ja do niego (albo na odwrót). Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mój Tż lubi moje rodzeństwo(tak przynajmniej twierdzi ![]() Ja z jego siostrą (mimo, że jest 14 lat starsza ) dogaduję się jak z moją-czyli idealnie. ![]() Jesteśmy bardzo zżyci ze swoim rodzeństweim zarówno ja jak i Tż. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja bym pojechała na rozmowę ![]() Stokrotko super domek ![]() ![]()
![]() |
#3345 | |||
Zakorzenienie
|
O pierwsza jestem
![]() Dzień dobry. Ale fajne mrozisko ![]() Cytat:
![]() Możesz nas odwiedzać..a do tego zdobywać pomysły na obiady ![]() Nic szczególnego sie nie działo. Jakoś tak spokojnie jest ![]() A co u Ciebie?? Przygotowana do świąt? ![]() Cytat:
![]() Dobrze że z mężem się dogadałaś ![]() Cytat:
Na miejscu Twojego TŻ czułabym sie dziwnie. Ma byc w końcu Twoim mężem, proponuje Ci wyjazd na święta w góry a Ty mówisz "nie wolę mamę" Ale ja to ja.....po pierwsze- mąż jest zawsze dla mnie najważniejszy..najpierw jest on później inni, najpierw biorę jego pod uwagę w moich planach później innych, po drugie - kocham góry i gdyby mi mąz powiedział jedziemy z kumplami w góry już byłabym spakowana ![]() ![]()
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Cześć
dziś aż -5stopni ... brr...
#3347 |
Zakorzenienie
|
No i super
![]() ![]() Tylko kurde śniegu jak nie było tak nie ma. ![]() A ja codziennie rano podnoszę rolety z nadzieją że zobaczę na zewnątrz zamieć śnieżną. EDIT Ja za miesiąc będę w miejscu gdzie jest i zapewne będzie - 20 także mrozy u nas mnie do tego przygotują ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-12-16 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To hartuj się Haniu ![]() ![]() Wiecie, że już tylko tydzień i 1 dzień do Wigilii ? ![]() Edit: ide sie pomrozić ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2009-12-16 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ale zimno... a w weekend jade do Gdanska, tam to mnie wywieje przy -15..
#3350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak tak jest, jest najlepiej ![]() Wiemy, wiem ![]() Najgorsze to że u mnie żadnych przygotowań nie widać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim, Madlen dobrze że dałaś znak życia
![]() Witaj Melodio ![]() Ja od rana zajęta jak nigdy ale już się powyrabiałam ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Dzisiaj mam fryzjera po pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
oo przypomniałaś mi że muszę sie zapisać.
Ciekawe czy jeszcze miejsca będą. EDIT Udało sie na poniedziałek godz. 9:30 ![]() Korci mnie jeszcze krótsza fryzura ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-12-16 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co wczoraj moja przyjaciołka poprosiła mojego Tża o pomoc przy tapetowaniu a my/on bezczelnie odmówił ![]() Podał szczerze powody swojej decyzji, po pierwsze nie chce aby jej mąż miał później do niego pretensje (facet jest choro zazdrosny-raz jak jej pomógł w jednej sprawie to były pretensje), albo miał temat do ironicznych żartów w jakich zawsze celuje (w przypadku gdyby im coś nie wyszło) To tapetowanie to miał być jej prezent dla męża ![]() Ciekawa jestem czy ona się obrazi za to.... Co o tym myślicie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciężko powiedzieć...może smutno jej się zrobiło, może jest zła, może rozumie ![]() Ja na jej miejscu to zaczęłabym się zastanawiać czy aby na pewno powinnam być z takim facetem ![]() A Twój mąż dobrze zrobił że sprawę postawił jasno...nie powinna sie gniewać ![]()
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolejna sprawa, że jej mąż do mądrych nie należy i pierwsze co nam przyszło do głowy, że Tżet jej pomoże a później będzie chore gadanie. ![]() Podam Wam przykład- ostatnio Tżet podjechał do niej na osiedle po pewną rzecz- a ona będąc sama w domu akurat- poprosiła aby puścił głuchego. PO czym zeszła na dół, zniosła rzecz i zapaliła gadając jeszcze 20 minut przy samochodzie na mrozie z Tżem. Czy jej zachowanie nie jest chore ? Czy nie wypadało Tża zaprosić na przysłowiową kawę- on miał czas i ona także ? Wkurzyło mnie to, bo chociaż powinna zaproponować (wywnioskowalismy że ma ZAKAZ wupszczania mężczyzn do domu jak nie ma męża- bo jak jest zawsze wchodzi- ona robi kawę itp) A teraz jakby nigdy nic prosi o pomoc przy tapetowaniu ![]() To mi się kupy nie trzyma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Cześć..
Melodio, powodzenia na rozmowie ![]() Madlen, dobrze, że masz już net, może będziesz częściej z nami teraz ![]() Jak nowe mieszkanko w ogóle? Dziewczyny, mam wytapetowany pokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem jak ona może funkcjonować w takim układzie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
hey.
to moze przebijecie moje swieta. ![]() ![]()
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadza się Haniu świr to mało powiedziane ![]() ![]() ![]() Butter akcja z meblami to standard rzeczywiście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.