|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
czyli Endżi
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
Kattko, mam równe 180cm
Mama mierzyła mnie parę tygodni temu przy framudze drzwi ![]() W sumie preferowałabym z 5cm mniej. Bu. No właśnie. Ciekawa jestem czy odżywka też będzie przyzwoita i wysokokaloryczna ![]() Jeśli chodzi o szkołę Cukrzycy to pytałam ją ostatnio o odżywki OrganiX'a. Nie mogłam dorwać listy składu żeby zapytać Ciebie co o nich myślisz a ona widziała je w realu, testowała na łepku i nawet założyła wątek rekomendujący. No to zapytałam czy na moje włosy się to to nada. Cytat:
![]() Olej kokosowy mi się skończył i muszę uzupełnić niedobór. Nie wiesz kochana czy olej śliwkowy (naturalny, z BU chyba) nada się na włosy ? Nie próbowałam jeszcze, ale chyba będę musiała zaryzykować, bo moje włosy krzyczą o żarcie Przytargałam dzisiaj z domu i wymaszczę się jutro. Miałam jeszcze różany, ale zapach tego to by mnie prędzej zabił niż pozwolił wytrzymać z nim na głowie dłużej niż 15 sekund...
|
|
#3332 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Brzydale
![]() Co Wam powiem to Wam powiem ale Wam powiem: cieplej dzisiaj - słoneczko świeciło A u Was? Pewnie się dowiem jak się cofnę ![]() No to się cofam... Muszę przecież też wiedzieć kto dzisiaj szczytuje ![]() a kto ma doła ![]() No i może ktoś coś do mni napisał ![]() Jak nie napisał to wrócę się poskarżyć a jak napisał - to też wrócę ![]() No to się cofam
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć pracy!
![]() Upiekłam tartę z warzywkami i muffinki. I kto będzie miał teraz najwiekszy tył? Mła, włala. ![]() Sprawa rozwiazana i nie macie co dłuzej debatowac nad swoimi dupkami ![]() ide se coś przekąsić
|
#3334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jak Ty tu nie masz czym przodowac to ja ![]() W realu wzrostem moge z moimi 177 cm przodowac , tu nawet nie tym .Flaszek perfum tez mam duzo, ale jakies takie byle jakie, ze nie sie czym chwalic. Ide ![]() No ale najwazniejszy jest przeciez charakter
Edytowane przez Suarti Czas edycji: 2009-11-06 o 17:57 |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
pije naleweczke,
cieniutko bo z 20 ml mi zapodano na trawienie poobiednie to za wszystkie zwrosty duze i male, kinole, za dupska, za rozmiary, opadajace powieki, co tam komu! ![]() pojadlabym Lubowych muffinow daj Luba jednego Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-11-06 o 17:59 |
|
|
|
#3336 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie sciemniasz? Przeciez na zywo nie wygladalam.![]() A widzisz, rzeczywiscie jestem przeciwko regularnemu uzywaniu takich bezczelnych oblepiaczy, bo wiem, ze pod nimi wlosy "usychaja" Ich dzialanie jest krotkotrwale i znika wraz z odstawieniem takiego specyfiku. Moje podejscie wynika z doswiadczenia osoby, ktora ma wlosy bbbb. dlugie, (przynajmniej 55cm), od ponad 15lat i mysli o tym, by miec przez kolejne 15, w rownie dobrej kondycji . Co nie jest latwe, bo moj organizm nie jest zdrowy , a wlosy pomimo, ze bardzo geste, to delikatne, jak jedwabne nitki- a co za tym idzie; wymagajace stalego dopieszczania, najlepiej kosmetykami naturalnymi z lekka chemia. Jednak istnieje jedna wazna kwestia: nigdy nie farbowalam wlosow- i dlatego mysle, ze moje najulubiensze kosmetyki moga nie byc wystarczajaco odzywcze, dla Twoich wlosow- ktorym kiedys ostra dawalas w kosc ![]() Wychodzi na to, ze musisz probowac, probowac, probowac na sobie i szukac tego, co Ci sluzy- byle bez alkoholu denat. w skladzie. ![]() Nie wiem czy polecalam juz na lamach watku 2 tanie maski, ktore sprawdzilam na swoich wlosach i nie moge sie do nich przyczepic: Romantic, KWC- (zawiera silikon, ale nie obciaza delikatnych wlosow, nawet aplikowana codziennie, po myciu, na 10min.) i Studio Gloria, KWC, troche ciezsza- uzywalam jej raz w tygodniu, ale dobrze odzywiajaca. Ta ostatnia do dostania w Auchan za ok. 6zl(sic!). Oleju sliwkowego nie uzywalam, zatem nie moge w jego kwestii pomoc. Moge za to plecic kosmetyk, ktory jest tania i dobra jakosciowo mieszanka olejow sezamowego i migdalowego: to oliwka Hipp, ktora wzbogacam swoje mikstury pielegnacyjne ![]() Passero- Lubo Luba- ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-11-06 o 18:07 |
||
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Przesyłam Temat centymetrów i samoakceptacji zawsze przyprawia mnie o dreszcze, bo co do pierwszego to wolałabym zdecydowanie mniej, a co do drugiego to zdecydowanie więcej. Moje wymiary byłyby całkiem podobne do Katt, gdybym tylko miała trochę więcej wzrostu, trochę większy biust i trochę cieńszy pas Pocieszam się, że przynajmniej tyłek się prawie zgadza ![]() W otoczeniu nie przoduję chyba niestety niczym. |
|
|
|
#3339 |
|
rude jest piękne:)
|
Ale trafilam na muffinki Luby i naleweczke Kokoszki , Suarti tez cos popija ,to co imprezka?
|
#3340 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak tak będziecie narzekać to wlezę do
bo ja też mam sporo kompleksów...
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
No czesio, Kochani!
Ale pięknie dziś beło! Zapodaję wsteczny Zaro wracam
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-11-06 o 18:18 |
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, co? Podgrzeje sobie piwo
Rawito- jak to; niczym nie przodujesz? A dlugoscia przepieknych wlosow, hę??? Na watku na pewno, a i w realu nikt Ci nie dorownuje
|
|
|
|
#3343 |
|
|
iiiiiiitam Dziouchy naleweczki polejem ,ja tam kompleksow ni mam ,ciesze sie tym co mam o
![]() ![]() Katt dawaj piffko
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2009-11-06 o 18:24 |
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
O, Katt, nie wiedzialam ze ktos zna maske Romantic
![]() Dorwalam toto w fenrisowym spolem i sobie chwale bardzo, swietny z niej nawilzacz wlosow i tani jak barszcz.KOnkursowo. Mam najwiejksza stope. O! ![]() I pewnie dupe tyz. Z nosem tez sie moge konkursowac. Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-11-06 o 18:25 |
|
|
|
#3346 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Ja raz słyszę, że wyglądam na mniej niż 180 a raz że więcej tak więc już kompletnie straciłam rachubę ![]() Cytat:
Ja niestety mam zupełnie inny typ włosa. Od zawsze - nawet zanim zaczęłam farbować - są falujące, bardzo grube, bardzo gęste i "twarde". Już z natury suche. A nie przyjmuję opcji niefarbowania, bo w moim przypadku nie będzie to atrakcyjne ![]() Dziękuję za cynk co do następnych kosmetycznych typów
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Też bym se w czymś poprzodowała, ale ni mom w cym
![]() no to sie ostane jako złoty środek ![]() chociaż jak przeczytałam, że: to pomyślałam : no to mogiła ![]() I do Dorotki napiszę : Dorotka, a czemu Ty tak napisała : Cytat:
czemuj byś nie ściała ? ja bym ściała, choć na trochu, żeby wiedzieć, jak to jest ![]() Se do Wróblowatej pomacham bo czuje, że one by się nie zalękniały, jak ja bym była jak czcina , by się może nawet ucieszyły ![]() nie to, co Ty , Dorotka
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, potwierdzam ( zazdrosnie ) Rawita ma wlosy jak-ta-lala
nawet mi sie raz jeden snilo, ze zdradza wszem-wobec jak te wlosy sie "staja"
|
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie dot. Euphorii CK, moze ktos mnie oswieci
Potrzebuje flaszki na prezent i natknelam sie na to cudo bling!bling!, ale nie chcialabym kupic czegos niezidentyfikowanego
|
|
|
|
#3350 |
|
czyli Endżi
|
Składaczku, a jaki rozmiar stopy? Może wyprzedzę Cię w peletonie
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Kattko, teoretycznie ma pachnieć tak samo ![]() O, tutaj na lince jest - http://www.fragrantica.com/perfume/C...stre-1757.html
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-11-06 o 18:31 |
|
|
|
#3351 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3352 |
|
czyli Endżi
|
Suarti, Składaczku - to ile macie, ile
?A tak w ogóle to o czym to świadczy jak kobieta ma dużą stopę? Bo mężczyzna to że podobno... buty duże nosi
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
miałyście się nie ścigać
![]() ja mam wszystko największe ... talię na ten przykład
|
|
|
|
#3354 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
a wygrywa ten, kto ma największą, czy ten, kto nie ma wcale ?
|
#3356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
ile Wam trzeba tłumaczyć
wygrywam ja ![]() edit a w konkurencji stopa, wygrywa moja córka 42 w porywach 43
Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-11-06 o 18:41 |
|
|
|
#3358 | |
|
|
Cytat:
no to ja przoduje w rudych wlosach oooo
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
o... to idzie łeb w łeb z moim synkiem
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

Mama mierzyła mnie parę tygodni temu przy framudze drzwi
? Nie próbowałam jeszcze, ale chyba będę musiała zaryzykować, bo moje włosy krzyczą o żarcie
Przytargałam dzisiaj z domu i wymaszczę się jutro.

)
, nie sciemniasz? Przeciez na zywo nie wygladalam.
, a wlosy pomimo, ze bardzo geste, to delikatne, jak jedwabne nitki- a co za tym idzie; wymagajace stalego dopieszczania, najlepiej kosmetykami naturalnymi z lekka chemia. 

?