Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-07, 21:23   #3331
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
pokazuj nowe zakupy bo zem ciekawa.. nie moge sie doczekac kiedy bede miala mala sklodka rozowa coreczke
no to pokazuje :P i jeszcze Blanka w kojcu :P

Edytowane przez olalicious07
Czas edycji: 2010-05-07 o 21:29
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 21:33   #3332
suonko2
Rozeznanie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość

A może marchewkę z jabłuszkiem?
No właśnie marchewkę z jabłuszkiem to 3 łyżeczki max.

Kamyku kiedyś pytałaś o to napięcie mięśniowe, miałam ci odpisać, ale w tym momencie coś mnie zajęło a potem mi to uleciało. Pisałaś, że Twoja Paulinka też zaciska piąstki jeszcze - wydaje mi się, że samo to jeszcze o niczym nie świadczy, ale pisałaś też, że nie lubi leżeć na brzuszku i tu bym się zastanowiła, bo moja też nie lubiła a przyczyną było właśnie napięcie. Ja bym sprawdziła to - jeśli nie u neurologa to u pediatry, zawsze lepiej być przewrażliwionym niż potem żałować.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
O jej ile ona ma zabawek w koło... Czy to ją za bardzo nie pobudza?

A ciuszki super
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 21:33   #3333
kamilla123
Rozeznanie

Ravenne Gratulujemy ząbka

Ela no co za koleś Niech się teraz wypcha tymi wszystkimi pampersami, które musiał kupić

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
słuchajcie ja do was z pytaniem......moja oli ma 5 miesięcy nie pali się jej do raczkowania i siedzenie też nie bardzo jej idzie powiedzcie mi kiedy powinnam się martwić?
Jeszcze nie teraz Mój też ma 5 miesięcy i się nie przewraca ani z pleców na brzuszek ani odwrotnie, z siedzeniem też jest różnie, tzn. siedzi ładnie jak go sobie np. posadzę na kolanach, ale sam specjalnie główki nie ciągnie jak go chwycę za rączki. No i na raczkowanie też jeszcze przyjdzie czas. Spokojnie

Cytat:
Napisane przez suonko2 Pokaż wiadomość

A teraz pytanko do mam, które rozszerzyły już dietę swoich małych dużych dzidziolków - czy wasze dzieci od początku wszystko ładnie jadły? Bo moja prawie wszystko pluje i nie wiem czy tak jest na początku czy jej nie podchodzi to co jej podaję.
Kubusiowi na razie wszystko smakuje, cały czas załapuje jeszcze jedzenie z łyżeczki i już jest coraz lepiej i szybciej. Może temp. mu nie pasi, albo łyżeczka a może potrzebuje jeszcze trochę czasu żeby załapać o co w tym jedzeniu chodzi. I staraj się nie brać łyżeczki do góry tylko raczej na dół i naciskać na język, no jakoś tak

JA uciekam spać, dobranoc
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 21:39   #3334
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

Cytat:

O jej ile ona ma zabawek w koło... Czy to ją za bardzo nie pobudza?

A ciuszki super
hmm.. nie myslałam nigdy o tym , czy duża ilość zabawek może ją za bardzo pobudzać.. może??
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 23:35   #3335
elalank
Zadomowienie

Kate- bidulka jesteś z tym kompem! mi też wcięło cały rozdział jak pisałam mgr, ale niestety nic nie dało sie wtedy uratować, więc musiałam wszytsko od nowa pisać

No jakos muszę się pogodzić ze stratą ślimaka no ale wściekła to ja byłam, oj byłam

byli u nas sąsiedzi z dołu, i dopiero poszli, nadrobiłam trochę i idę spaty bo rano na basen

dobranoc Mamuśki

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 23:56   #3336
bogus85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Tomciu

Olivierku

dużo zdrówka dla Was...

swoją drogą - Bogus dawno tu nie było...

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Przylaczam sie do zyczen!!
Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
dolaczam sie do zyczen!

Dziewczyny dziękujemy bardzo serdecznie za życzenia

Napisałam dlugaśnego posta i IE mi się zawiesił i przepadło. Nie dam rady teraz napisać od nowa, bo musze iść gotować, ale tak tylko krótko powiem dlaczego mnie nie było.

Otóż teściowa wylądowała w szpitalu, a teść i tz byli przy niej cały czas. Ja zostałam sama z dzieckiem, które najwyraźniej przechodzi skok i daje mi w kość. Pierwsze dwa dni to był koszmar. Już jest trochę lepiej, ale ciągle jest marudny, niespokojny i zły. Gdy po kilku dniach wypisano teściową ze szpitala, w drodze do domu zdarzył się wypadek. Facet dużym autem terenowym uderzył w nich od tyłu. Wszyscy trafili do szpitala. Dziś już są w domu, jeszcze nie w pełni sił, ale najważniejsze, że nie odnieśli poważnych obrażeń.

Olivier waży 8700g i ma 71 cm. Jest bardzo fajny, oczywiście jak ma dobry humor i mnie nie terroryzuje . Uwielbiam jak się do mnie przytula, chowa swój pyszczek pod moją brodą i obejmuje moją szyje rączkami. Poza tym to w 100% synek mamusi . Tylko mamusia go interesuje i w mamusie się wpatruje jak w obrazek, co nie ukrywam jest bardzo przyjemne. Potrafi się przewracać z plecków na brzuszek, choć trochę nieporadnie, bo często przylega sobie jedna raczke i nie potrafi jej wyciagać. Dużo się śmieje i piszczy. I uwaga- zakochał się! W pani blondynie na pudle z tego krzeselka do karmienia. Musze go trzymać przed pudłem, a on do niej gada i się smieje. Nawet jak jest zły, wsytarczy go tam zanieść i już się cieszy .

Dolaczam aktualne fotki

Edytowane przez bogus85
Czas edycji: 2010-05-08 o 07:36
bogus85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 08:51   #3337
asioczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bogus85 Pokaż wiadomość

Napisałam dlugaśnego posta i IE mi się zawiesił i przepadło. Nie dam rady teraz napisać od nowa, bo musze iść gotować, ale tak tylko krótko powiem dlaczego mnie nie było.

Otóż teściowa wylądowała w szpitalu, a teść i tz byli przy niej cały czas. Ja zostałam sama z dzieckiem, które najwyraźniej przechodzi skok i daje mi w kość. Pierwsze dwa dni to był koszmar. Już jest trochę lepiej, ale ciągle jest marudny, niespokojny i zły. Gdy po kilku dniach wypisano teściową ze szpitala, w drodze do domu zdarzył się wypadek. Facet dużym autem terenowym uderzył w nich od tyłu. Wszyscy trafili do szpitala. Dziś już są w domu, jeszcze nie w pełni sił, ale najważniejsze, że nie odnieśli poważnych obrażeń.

Olivier waży 8700g i ma 71 cm. Jest bardzo fajny, oczywiście jak ma dobry humor i mnie nie terroryzuje . Uwielbiam jak się do mnie przytula, chowa swój pyszczek pod moją brodą i obejmuje moją szyje rączkami. Poza tym to w 100% synek mamusi . Tylko mamusia go interesuje i w mamusie się wpatruje jak w obrazek, co nie ukrywam jest bardzo przyjemne. Potrafi się przewracać z plecków na brzuszek, choć trochę nieporadnie, bo często przylega sobie jedna raczke i nie potrafi jej wyciagać. Dużo się śmieje i piszczy. I uwaga- zakochał się! W pani blondynie na pudle z tego krzeselka do karmienia. Musze go trzymać przed pudłem, a on do niej gada i się smieje. Nawet jak jest zły, wsytarczy go tam zanieść i już się cieszy .

Dolaczam aktualne fotki
okropne z tym wypadkiem ;/ wspolczuje, bo teraz to ejszcze masz rekonwalescentow w domu zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
Olivierek pieknie wazy, a jaki on przystojny!!!
I ta burza wlosow! nie odpedzi sie od holywoodzkich wielbicielek, oj nie

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-08, 08:52   #3338
zebra666
Zakorzenienie

Bogus jakie on ma włsoki!!! sliczności!!

Dobrze, że już wszytsko dobrze ale stresów nie mało przeszliście

U nas zrobiło się dziisaj ładnie więc jak mały wstanie pójdziemy na spacerek

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 09:31   #3339
gissh
Raczkowanie

Boguś, ale włochaty Twój syneczek! Śliczny

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 10:13   #3340
pinky_deer
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to pinky_deer

nadrobiłam!!! uff trochę mi to zajęło

kliki kliki oddane na kogo się dało w dużej liczbie. wadłam w szał klikania
mam nadzieję, że pomogą

Kachula życzenia urodzinowe spóźnione ale szczere, uśmiechu, relaksu, braku stresu i słońca każdego dnia!!

Ravenne gratulejszyn zębolka

Bogus Olivierek śliczny słodziak włochatek

Cytat:
Dziewczyny wybaczcie - cały czas was podczytuje, ale mało się udzielam. Albo weny albo czasu brak i tak w kółko. Postaram się coś w tym temacie zrobić...

Pinky piszesz, że ciągle ci powtarzają, że twoja Mi ma małą główkę - dlaczego? To ile ona ma obwodu i w jakim jest wieku? Czasem drobne dzieci po prostu nie będą miały dużych głów a lekarze schizują...
Mi ma niedługo 6 miesięcy, ale ten łepek nie jest aż tak mały w porównaniu z resztą ciała i jej budową. teraz to około 40 cm, więc chyba nie tragicznie.

Cytat:

okropna sytuacja

pisałyście o @. ja w ogole jeszcze nie dostałam, karmię Mi w dzień i w nocy raz. ale biore juz 3 opakowanie azalii, wiec chyba nie dostanę.
kurde jakoś nie ufam tym tabletkom, ale ja czeto jakieś schizy wciskam sobie.
pinky_deer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 10:49   #3341
DiTu77
Zakorzenienie

100 latek dla

Bianeczki Katriny
Lenki Kolanosi

Ola
- fajne zakupy

Ravenne Gratulacje zębowe

Ela no po prostu z tym ślimakiem ale u nas to samo - oczywiścię mąż z niczym wrócił...

Kate- z tym kompem i pracami mgr to chyba fatum jakieś - mi też wcięło cały rozdział jak pisałam pracę mgr i tak jak pisała Ela u mnie też nic nie dało sie uratować i musiałam wszystko pisać od nowa A może i by się dało ale to były dla mnie zamierzchłe czasy komputerowe i pisałam u kolegi, który tak mi zapisywał, że mi wywalił ten rozdział

Bogus - Olivier przecudny a sytuacja z wypadkiem po prostu - brak słów

Kachula - spóźnione życzenia urodzinowe

Pinky ja cały czas głosuję ale nie wiem na co - jak zobaczyć pokaz

Oczywiście na wszystkie mamuśki też głosuję
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-08, 14:05   #3342
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Doberek ;*

ale upał
Stary 2010-05-08, 14:09   #3343
zebra666
Zakorzenienie

Kachula wszystkiego najlepszego

Stary 2010-05-08, 14:27   #3344
katekatee
Zadomowienie

WitamJa tylko na chwilkę. Wróciłam z jednego egzaminu spadam zakuwać na jutro A tak mi się nie chce. Tżt miał się zająć Wikim a teraz widzę żę Wiki leży na macie a tżt obok niego śpi

Dziewczyny zdjęcia superaśne Ola ta sukienka po prostu przesłodka. Dobrze żę ja nie mam córczeki bo to już by wogóle była masakra z kupowaniem ubranek

No i prosiam o kliki a tymczasem lece obklikać klub i spadam do nauki. Miłej soboty życzę

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 14:31   #3345
xpressja
Zadomowienie

dziewczyny, nie wiem czy widziałyście... w kllubie jest aktualna lista do klikania

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 15:27   #3346
katekatee
Zadomowienie

Dziewczyny proszę o kliczki bo już wyleciałam z listy a nie dam rady teraz na klikowym siedzieć bo muszę zakuwać

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Dziewczyny jak któraś ma chwilkę to w klubie jest news

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 16:06   #3347
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witammamusie po ciezkim dniu, tyleco wrocilam zbudowy ijestem padneita jeszcze na dodatek Kamilkawstawala w nocy 3 razy juzdawno sie jej tak nie przytrafilo i jestem nie wyspana. Mamnadzieje ze dzis bedzie juz duzolepiej i bede mogla sie wyspac.

Bogus synuss liczny i te wloski jego

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 17:14   #3348
elalank
Zadomowienie

heloł

Cytat:
I uwaga- zakochał się! W pani blondynie na pudle z tego krzeselka do karmienia. Musze go trzymać przed pudłem, a on do niej gada i się smieje. Nawet jak jest zły, wsytarczy go tam zanieść i już się cieszy .
że co???? jako teściowa kategorycznie sie na to nie godzę!!!!!!!jestem wstrząśnięta

jaki on śliczny jest!!!!!!!

idę przeczytać tego newska w klubie

Stary 2010-05-08, 17:21   #3349
suonko2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość

Mi ma niedługo 6 miesięcy, ale ten łepek nie jest aż tak mały w porównaniu z resztą ciała i jej budową. teraz to około 40 cm, więc chyba nie tragicznie.

Eeee to Cię tylko stresują ci lekarze a przecież w siatkach się mieści - zresztą jak ktoś jest drobnej budowy to i głowy wielkiej mieć nie będzie.
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 17:59   #3350
DiTu77
Zakorzenienie

Madzia z dziś i Madzia wieczorową porą z pozdrowieniami dla wizażowych cioć
Stary 2010-05-08, 18:54   #3351
xpressja
Zadomowienie

bogus, jaki mały jest cudny rozczochraniec
ditu, Madzia przesłodka!

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 19:07   #3352
zebra666
Zakorzenienie

Ditu ślicznotka!

Stary 2010-05-08, 19:45   #3353
asioczka
Zadomowienie

DiTU ale pieknotka!
http://razemdlatatr.pl/

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-08, 19:55   #3354
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość
nadrobiłam!!! uff trochę mi to zajęło

kliki kliki oddane na kogo się dało w dużej liczbie. wadłam w szał klikania
mam nadzieję, że pomogą

Kachula życzenia urodzinowe spóźnione ale szczere, uśmiechu, relaksu, braku stresu i słońca każdego dnia!!

Ravenne gratulejszyn zębolka

Bogus Olivierek śliczny słodziak włochatek

okropna sytuacja

pisałyście o @. ja w ogole jeszcze nie dostałam, karmię Mi w dzień i w nocy raz. ale biore juz 3 opakowanie azalii, wiec chyba nie dostanę.
kurde jakoś nie ufam tym tabletkom, ale ja czeto jakieś schizy wciskam sobie.
Cytat:
100 latek dla

Bianeczki Katriny
Lenki Kolanosi

Ola
- fajne zakupy

Ravenne Gratulacje zębowe

Ela no po prostu z tym ślimakiem ale u nas to samo - oczywiścię mąż z niczym wrócił...

Kate- z tym kompem i pracami mgr to chyba fatum jakieś - mi też wcięło cały rozdział jak pisałam pracę mgr i tak jak pisała Ela u mnie też nic nie dało sie uratować i musiałam wszystko pisać od nowa A może i by się dało ale to były dla mnie zamierzchłe czasy komputerowe i pisałam u kolegi, który tak mi zapisywał, że mi wywalił ten rozdział

Bogus - Olivier przecudny a sytuacja z wypadkiem po prostu - brak słów

Kachula - spóźnione życzenia urodzinowe

Pinky ja cały czas głosuję ale nie wiem na co - jak zobaczyć pokaz

Oczywiście na wszystkie mamuśki też głosuję
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Kachula wszystkiego najlepszego
Dziekuje bardzo za zyczonka kochane

A ja wpadlam sie pochwalic ze moje dziecie ma pierwszego ząbka!!!!!!dzisisaj mu wymacalam bo oczywiscie pokazac nie pokaze i zamyka paszcze i wystawia jezyk jak tylko matka probuje mu tam zagladnac
Takze synek matce zrobil prezent na 30 uroidzinki i ma pierwszego zabka!!!

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 21:32   #3355
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Hej mamusie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
Ale ona ma zabawkowy raj
Podoba jej się słonik z Lamaze? Bo właśnie się zastanawiam... Myślałam jeszcze nad tą większa ośmiornicą, ale Paulina jest jeszcze za mała... Dostała od cioci TŻa 100 zł, więc trzeba je jakoś zagospodarować

Cytat:
Kamyku kiedyś pytałaś o to napięcie mięśniowe, miałam ci odpisać, ale w tym momencie coś mnie zajęło a potem mi to uleciało. Pisałaś, że Twoja Paulinka też zaciska piąstki jeszcze - wydaje mi się, że samo to jeszcze o niczym nie świadczy, ale pisałaś też, że nie lubi leżeć na brzuszku i tu bym się zastanowiła, bo moja też nie lubiła a przyczyną było właśnie napięcie. Ja bym sprawdziła to - jeśli nie u neurologa to u pediatry, zawsze lepiej być przewrażliwionym niż potem żałować.
Pediatra mi kazała ją obserwować wtedy. Teraz byłyśmy ponownie w środę na szczepieniu i pani dr była zachwycona tym jak Paulina się przewraca na boczki, pięknie główkę podniosła, bo poprzednio to ani drgnęła, jeszcze jej mówiłam, że już się na brzuszek obraca, więc wszystko jest w porządku, niepotrzebne panikowałam... Nawet już dwa razy zasnęła w dzień na brzuszku, a dzisiaj się obróciła pierwszy raz z brzuszka na plecki

Cytat:
Gdy po kilku dniach wypisano teściową ze szpitala, w drodze do domu zdarzył się wypadek. Facet dużym autem terenowym uderzył w nich od tyłu. Wszyscy trafili do szpitala. Dziś już są w domu, jeszcze nie w pełni sił, ale najważniejsze, że nie odnieśli poważnych obrażeń.
Dolaczam aktualne fotki
Jaki śliczny włochacz
A z tym wypadkiem to straszne, dobrze że już dochodzą do siebie...

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
A ja wpadlam sie pochwalic ze moje dziecie ma pierwszego ząbka!!!!!!dzisisaj mu wymacalam bo oczywiscie pokazac nie pokaze i zamyka paszcze i wystawia jezyk jak tylko matka probuje mu tam zagladnac
za ząbka...
A dla mamy 100 lat
Stary 2010-05-09, 08:45   #3356
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
...
ditu, Madzia przesłodka!

Cytat:
Ditu ślicznotka!

Cytat:
DiTU ale pieknotka!
http://razemdlatatr.pl/

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
...
Takze synek matce zrobil prezent na 30 uroidzinki i ma pierwszego zabka!!!
Gratulacje zębolkowe
Cytat:
...
Pediatra mi kazała ją obserwować wtedy. Teraz byłyśmy ponownie w środę na szczepieniu i pani dr była zachwycona tym jak Paulina się przewraca na boczki, pięknie główkę podniosła, bo poprzednio to ani drgnęła, jeszcze jej mówiłam, że już się na brzuszek obraca, więc wszystko jest w porządku, niepotrzebne panikowałam... Nawet już dwa razy zasnęła w dzień na brzuszku, a dzisiaj się obróciła pierwszy raz z brzuszka na plecki

...

...

Ale tu dziś cisza...
Stary 2010-05-09, 09:08   #3357
zebra666
Zakorzenienie

Kamyk gratulacje za przewrotki

Kachula za ząbka

A moje dziecko od 18 obudziło się o 1.20 dopiero! potem o 5.30 i jeszcze pospaliśmy do 8 Pierwszy raz naprawdę się wyspałam.

Stary 2010-05-09, 09:34   #3358
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Hej mamusie

za ząbka...
A dla mamy 100 lat
Cytat:

Gratulacje zębolkowe

Ale tu dziś cisza...
Cytat:
Kamyk gratulacje za przewrotki

Kachula za ząbka

A moje dziecko od 18 obudziło się o 1.20 dopiero! potem o 5.30 i jeszcze pospaliśmy do 8 Pierwszy raz naprawdę się wyspałam.

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 10:03   #3359
elalank
Zadomowienie

dzień dobry

Cytat:
ślicznotka

Cytat:
zagłosowałam

Cytat:
wreszcie się Piotruś zlitował nad umęczoną mamusią

Kachula- za ząbka!!!

Mam prośbę- polecacie jakieś spacerówki??? chodzi mi o taką ze sztywnym oparciem (chyba Karenina Ty taką chciałaś kupić???) Chciałabym mieć 2 wózki- wydaje mi się, że Mosaic jest ok, ale na takie dłuższe spacery bardziej odpowiedni wózek byłby taki sztywniejszy!

plis pomóżcie, nie chce mi się przeszukiwać i czytać na allegro o każdym, a Wam ufam

Stary 2010-05-09, 10:17   #3360
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dzien dobry

Dziś spałyśmy z Misia do 10 ..wczoraj kupiłam kleik. jabłuszko i marcheweczke dla małej i zaczynamy nowości....mam pytanie bo nie wiem jak jej będe dawac kaszke z butkli czy łyżeczka tzn. jak jej bedzie pasowało to ile mam dawac łyżeczek bo na opak. nic nie pisze ....?poprostu mniej łyżeczek do butli i tyle ?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości