|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Któraś z was narobiła mi niedawno smaku na truskawy... chyba Szaja ![]() ![]()
#3333 |
Raczkowanie
|
bydgoszczanko... Luiza słodka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
Śliczności
![]() Jak ja bym chciała dziewczynkę ![]() Szajajaba.. może zrobimy małą podmiankę? :P
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bydgoszczanko - Luzia przesłodka ![]() dobranoc mamusie ![]()
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=1qTFOHqpqK8
Do się pośmiania ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie tez 20 kg+, wiec biegamy razem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tu jeden z artykulow na ten temat: http://naszedziecko.net.pl/mam-male-...a-dziecko.html Mala jest przecudowna!!!! taki slodziaczek lukrowany, tylko kochac, calowac i tulic ![]() --------------------------------------------------------------------- hejka ![]() Dzieki za Wasze opinie o odwiedzinach znajomych, bo juz myslalam, ze ja jakis odludek jestem. Malz mnie zaskoczyl wieczorem, pieknie sprzatnal lazienke, uszczelnil prysznic i zrobil pyszna kolacyjke. Ogladnelismy filmika na sofce i bylo juz super ![]() Ja sie wczoraj z tych nerwow z lekka przeforsowalam, umylam autko, przekopalam mala szklarnie i dzisiaj w nocy spac nie moge. Budza mnie skurczyki, co prawda mijaja po zmianie pozycji, ale budza. Reaguje na nie spokojnie, licze czas miedzy nimi, bardzo nieregularny....takze to raczej nie dzisiaj bedzie ![]() ![]() No to milusiego dnia Kobity, zagladne podczytac co i jak u Was ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno krem coś tam robi, nawilża, odżywia, nadaje nieco elastyczności... Ale jak skóra wcześniej już elastyczna i skłonna do naciągania nie była, to cud się nie stanie. Niestety. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dzięki za wszystkie komplementy
![]() Śliczności dziewczynka ![]() Cytat:
![]() No ja jeszcze nie wiem ile my z nim razem w pokoju będziemy mieszkać, ale jakby coś to mamy już wygodną kanapę w salonie więc jak tylko zaczniemy mu przeszkadzać to się ewakuujemy ![]() Melduje się w dwupaku. Negocjacje z Bogusiem trwają ale on nie chce wychodzić ![]() ![]() Edytowane przez bratkab Czas edycji: 2010-05-09 o 07:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Rozeznanie
|
Babeczki, od 07.00 mam skurcze co 7-8 minut, ae nic mi nie odeszlo, ani czop, ani wody. Nie wiem czy mam panikowac.
![]() Chce poczekac tak do 12.00 i potem bede dzwonic do szpitala w razie czego, pewnie to falszywka, ale przybieraja na sile, nospa nie pomogla, prysznic zlagodzil na chwilke. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Zadomowienie
|
Luiza slicznie wygląda , juz taka fajna
![]() Wiecie co mnie fascynuje - ze dzieciaczki rodzą sie takie malutkie nieporadne i w tak szybkim tepie rosną , po paru tygodniach juz zaczynają sie przyglądac i kumac kto jest kto i wogule -super ![]() Smaka robisz , tak mi wczoraj wlasnie od sąsiadow zapaszki lecialy że masakra ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki - nie bój żaby ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3342 | |||||
Konto usunięte
|
Jakie ona ma słodkie usteczka!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mój małż wykręcił dzisiaj numer stulecia - na 10 dni przed porodem poszedł do pracy BEZ TELEFONU ![]() ![]() ![]() Obok łóżeczka maluszkiej postawimy jednak regał - kupimy z BRW zersia Elippe, bo takie mamy mebelki w pokoju naszym, a że ledwo nam się na podwójnym regale książki mieszczą i tak czy siak musielibyśmy do nowego mieszkania coś dokupić, to kupimy teraz, a potem się książki postawi. http://brw.com.pl/pl/produkt/5478-EL...C3%B3j+dzienny |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później idę tylko do przychodni wybranej i zapisuje tam dzieciaczka ![]() Noo a my dalej w dwupaku noo.. ![]() Cytat:
i gdzie Ty masz te 20 kg ![]() Cytat:
Śliczna ![]() Cytat:
Poczekaj jeszcze trochę, jak nie przejdzie to sio do szpitala ![]() A wody i czop nie muszą wcześniej odchodzic ![]() ![]() A ja byłam wczoraj w szkole.. Wszyscy zdziwieni że jeszcze nie urodziłam i ze jeszcze chodze ![]() I na Juwenaliach byłam.. ale było tak beznadziejnie że pojechaliśmy na działeczkę na grilla ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
spokojnie...zadzwon do swojego lekarza najlepiej i jak cos dawaj znac ![]() ![]() Edytowane przez ewciak123 Czas edycji: 2010-05-09 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Rozeznanie
|
witam ja nadal w dwupaku..ale odchodzi mi chyba czop!!
takie coś rozciągliwee bardzo i przeźroczyste czy to to?? Justin trzymam kciuki!! Bydgoszcznko mała cudowna...ja już bardzo tęsknie i trace cierpliwość , też chce mieć malutką przy sobie
http://www.suwaczek.pl/cache/b735966895.png ![]() ![]() ![]() 8.08.2009 10 rocznica znajomości i nasz ślub ![]() Edytowane przez Marta1122 Czas edycji: 2010-05-09 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
3mam kciuki mocno za was!! ![]() ![]() Marta - a masz tego dużo? Ja od jakichs 2 tygodni mam po prostu taką bardziej gęstą wydzielinę i to tak po trochu wychodzi. Może być to czopek, w końcu już najwyższy czas, co nie? ![]() Ja dzis na liczniku mam 40+3... Objawy takie jak ostatnio, czyli bez szaleństw ![]() Ładniutka pogoda dzisiaj - trzeba zaraz myknać na jakiś spacerek - może "wychodzę" Maluszkę ![]() Mam dziś więcej energii i chętnie bym odkurzyła mieszkanko, umyła podłogii i cos tam jeszcze porobiła, ale mąż po nockach ostatnio sypia w dzień, więc nie będę hałasować... No i tak głupio trochę włączać odkurzacz w niedzielę... Hmm... muszę wymyslić sobie jakieś wyczerpujace zajęcie Dobrego dzionka ![]()
![]() |
#3347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wogóle jakiś głupi dzień dzisiaj mam.....coś chcę ale nie wiem co....jak się tak siedzi w domu non stop samemu to już można zwariować.. ;/ Edytowane przez djerba Czas edycji: 2010-05-09 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja juz po spacerze, po wczesnym obiedzie- dzis fasolka po bretonsku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki kisiel.. i tak sporo tego.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Konto usunięte
|
Ja już ponad tydzień to mam, wg gina to czop właśnie
![]() W nocy skurczy(by)ki miałam, teraz też cosik, ale słabe i nieregularne. Ja chcę na porodówkę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Raczkowanie
|
A właśnie mam do was jeszcze jedno pytanko...
Chyba Szaja pisała tutaj ostatnio o "dziwnych odczuciach w bożence" ![]() Od 2-3 dni mam strasznie nabrzmiałą "bożenkę" ( ![]() ![]() ![]()
#3352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Konto usunięte
|
Wiem tyle, co mi koleżanka napisała - że kilka dni przed porodem miała taką nabrzmiałą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Kłucie tez mam ale tam w srodku jak Mała napiera na szyjkę ![]() ![]() ![]()
#3356 |
Konto usunięte
|
Małż wczoraj się śmiał, że nagle mi się 2 bożenki zrobiły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Wtajemniczenie
|
Ahhh,.....kurrrrrrrrdeee. ...ja jakaś pokręcona jestem w tej ciąży.....właśnie zlukałam, że od 3 ostatnich myć głowy....myję odżywką zamiast szamponem....i teraz się cholera jasna nie dziwię czemu jakoś się dziwnie nie pieniło i po umyciu też było dziwnie ...Grrrrrrrrrrrr...... a czytałam niby opis na z tyłu pudełeczka jak kupowałam....ze mną już coś nie tak....Spadam do rossmanna ehhhhhhh :}
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Raczkowanie
|
Kardashi - fajne porównanie!!
![]() ![]() ![]()
#3359 |
Konto usunięte
|
Djerba, też mi się tak zdarzyło
![]() Matko Polki, ja ciągle głodna jestem!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Rozeznanie
|
Jeszcze jestesmy w domku, dzwonilam na porodowke, kazaly mi wziac prysznic, zjesc cos lekkiego i przyjechac jak skurcz bedzie trwal 1 minute, na razie mam co 5-6 minut 40-sekundowe. No i zaczelam krwawic, na razie delikatnie. Bede informowac na biezaco.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.