|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
![]() Mnie nie pomaga nic a nic.. nawet nosem zassać nie mogę tego dymka co ten dozownik wypuszcza. Cytat:
![]() Mnie mały wypchnął chyba kolanko bo tak zdiagnozowałam kulkę z jego ułożenia ![]() Cytat:
![]() Ślicznotę masz w brzuszku ![]() ![]() Cytat:
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-01 o 12:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
agravka mam numery
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Wtajemniczenie
|
Gorzej jeśli postanowią mnie przetrzymać i będę leżała parę tygodni pod kroplówką...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie!
farminko, zycze powodzenia i zeby nie kazali C i bezcelowo lezec w szpitalu! |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Była u mnie mami i przyniosła mi goląbki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę zjeść coś słodkiego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam dziewczyny, ciegle Was czytam ale weny jakos nie mam. Jestem tak wielka, ze nawet w ciazowych ubraniach mi nie wygodnie. Ale termin sie zbliza i nie moge sie doczekac. Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
farminka - powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak milo |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam
![]() oficjalna prezentacja ![]() Załącznik 3153143 Załącznik 3153144Załącznik 3153145 |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Trzymam mocno kciuki ![]() ![]() farminka wszystko lekarzowi powiedz, powinien zbadac Cie i ocenic, czy to byl ten czop i czy saczy Ci sie cos. Do tego szpital nie jest potrzebny, wiec moze sie okazac, ze wrocisz szybko do domku. Natomiast jesli juz sie cos dzieje, to tym bardziej gin powiedziec wiedziec, bo oceni, jak sytuacja wyglada. Trzymam kciuki i czekamy na wiesci!!! papeteria masz szczescie, ze u mnie dopiero pora na sniadanie, a Twixy akurat mam w szafce ![]() anoxa biedulko, oby jak najszybciej Cie wypuscili hd to kiedy zamierzasz starac sie o nastepne dziecko? Bo my tez chcemy w miare szybko, ale tak sie zastanawiam, jaka roznica wieku bylaby ok, zebym sobie poradzila z dwoma maluchami |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz leze sobie po obiadku i czekam na TZ, mala dzis szala troche, powypychala sie ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzidzia sliczna! i jak sie ladnie ustawila do zdjecia a na gardlo mi pomogla isla tak sie nazywaja te tabletki podobno bardzo bezpieczne w ciazy tamtum verde tez bralam Cytat:
Cytat:
Cytat:
no tej azjatki synek juz poszedl maz po niego przyjechal i jutro go raczej nie bedzie bo jutro bedzie miala cc ale pielegniarka dzisiaj wpadla i ja opierdzielila ze tak nie moze byc ze on caly czas krzyczy bo tu sa chore kobiety ktore musza odpoczac no a ja czuje sie w miare nie najgozej brzucholek czasem twardnieje ale sporadycznie mam nadzieje ze juz bede bez kroplowki! ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- papateria masz szczescie ze mam ciacha w szpitalu to sobie zjem bo mam ochote na cos slodkiego ale dopiero na siostre moge liczyc ze mi przyniesie! ![]()
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wydobrzeję po CC i lekarz powie, że nie ma przeciwwskazań medycznych - to nie zamierzamy się zabezpieczać i mam nadzieję, że szybko się uda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
agravka ja glukoze 75g jakoś w połowie robiłam troche wczesniej bo tak mi dał skierowanie przed 24tc .....22tc czy jakoś tak..
muminek ![]() ola mnie też tak jak dziewczynom na glukozie 75g pobrali krew na czczo krew przed pobraniem i po 2 godzinach i musiałam siedziec na korytarzu (czytałam książkę )... co do allegro to ja po 7 dniach wysylam przypomnienie o zawarciu transakcji... znajdziesz je w zakladce centrum sporow i tam jest opcja przypomnij kupujacemu....po ilus tam dniach od przypomnienia uruchamia sie opcja ktora jest na szaro czyli formularz zwrotu prowizji ... bajka ![]() mój TŻ też się dziś śmiał w głos przez sen ..czesto tak ma ![]() anoxa współczuje zapachów i atmosfery ![]() ja bym chciala jeszcze jedno gdzies za dwa lata mysle wtedy bede miala 30 ![]() dzidzia ![]() ja też, ale za to od jakiegoś czasu, zaczyna sie juz o 6:00 a potem średnio co godzine do poznego wieczora ..ja wiem, ze za tym stoi mały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
och.. gołąbki
![]() Jak ja bym zjadła gołąbki ... takie od mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
pisze sms do mamy zeby zrobila
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Co do dziecka to satalismy sie hmmm okolo 2lat ja sie przygotowala, pierwsza proba zakonczyla sie poronieniem, druga rosnie
![]() A co do wiecej dzieci nie wiem, narazie skupiamy sie na Anastazji a pozniej sie zobaczy, ale jak cos to dopiero jak Anastazja bedzie samodzielna ![]() Mama tez cos mowila o golabkach ![]() ferminka - mysle ze to wody sie sacza, ale daj znac co i jak ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | ||
Zakorzenienie
|
pilotka śliczna mała
![]() farminka rety ![]() ![]() vette ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- zostala mi jeszcze 112 strona do przeczytania zrobie to pozniej bo zaraz przyjezdza do nas siostra TZ z dzieciaczkami .....nie piszcie za wiele ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I chyba zaczynam mieć gorączkę bo czuję się rozpalona na czole i mam dziwne dreszcze i taki "niepokój" w kościach ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Vette, farminka 3mam bardzo mocno za Was kciuki!!!
Ja już po obiadku. Ponieważ mam wolne to postanowiłam ugotować cos fajnego. Znalazłam przepis w gazecie i zrobiłam pilwe z jagnięcina- danie krymskie. Trochę oszukałam bo nie był jagnięciny w sklepie. Zastąpiłam ją wołowym ekstra. Pysznie wyszło. A na Dzień Dziecka upiekłam mężowi ciasto z rabarbarem. Byłam na godzinnym spacerku z koleżanką. Muszę jeszcze łazienkę posprzątać. A wieczorem odwiedzą nas rodzice. |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
halo halo
![]() ![]() My po wizycie- dalej żyję w niepewności co do płci. Nogi skrzyżowane i nie ma zmiłuj!! Za karę nie było lodów ![]() Ale tak poza tym to wszystko dobrze- szyjka zamknięta, dzidzia ułożona poprzecznie czyli powoli wędruje na dół ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o te ketony w moczu, to tak jak pisała mi dzidzia- organizm spalał energię z tłuszczu. Gin powiedziała, że mam jeść później kolację, bo małe ma za mało kalorii na noc ![]() ![]() Byłam też w pracy na herbatce- dziewczyny mówiły, że ładnie wyglądam, miały dla mnie truskawy i winogrona ![]() ![]() Mój szef ma niedługo 60-te urodziny i zgadnijcie co nasza wspaniałomyślna księgowa wymyśliła na prezent?? OBRUS!!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- A i jeszcze byłam w biedronie, kupiłam z rzeczy kubusiowych butelkę i dwa smoczki, wszystko było przebrane, a body mam bardzo dużo więc sobie odpuściłam ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- A no i mamusia robiła dziś gołąbki z młodej kapustki- widziałam, że chyba papeteria też ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Wtajemniczenie
|
anuszka-ciesze sie ze wszystko ok na wizycie, ale upartego dzieciaczka w sobie nosisz
![]() co do prezentu dla szefa....sory...ale obrus??????!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
agravka ma po kim być uparte, ja uparta, a tż dwa razy bardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.