|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Cytat:
![]() gdzie zakupilas te butki--sa swietne!! ![]() itakasiu--Twoje tez bardzo ladne... aniu--dziekuje w imieniu corci........ wogole to tez sie musze na zakupy dla malej wybrac bo niby miala byc taka mala i drobna --a tu 58 jak sie urodzila--polowy ciuszkow nie zalozyla-- a z tych co ma to tylko patrzec jak wyrasta--szok ![]() aaa wczoraj na kolacje zjadlam zapiekanki takie wlasnej roboty z piekarnika i byl na nich pomidor--malej jak narazie nic nie jest--to super mam nadzieje--bo ja kocham pomidory ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- basiu--dziewczyny super!!!!!!!! ![]() jaszczka--no no, ja sie na parapetowke tez pisze!!jesli mozna tak......... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
z serii----nadzik po kapieli---glodny........ i jedno w lozeczku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
basia sliczne coreczki
xaw super fotki a Nadinka mala pieknisia ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- a buty kupilam w reserved 279zl
#3334 |
Zakorzenienie
|
Xaw przepiękna ta twója córcia
Anoxa buty piękne - ale cena mnie zabiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Raczkowanie
|
Właśnie wróciliśmy z ważenia mała ma 5020g a dwa tygodnie temu miała 4680g więc nie jest źle i je tylko 20 mninut i jest najedzona ...mały ssak
![]() aha i mnie dzisiaj ok 2 rano obudziła mała słyszałam sruuuu, i myślę zmnienię pieluchę ale jak podeszłam do łóżeczka to drugie sruuuu, z pampera po prostu się lało.... mega kupa x2 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- super te zdjęcia z sesji fotograficznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
moj maly wczoraj caly dzien sie prezyl i dzis to samo a w nocy budzil sie co godzine i do cycka ...do tej pory pierdki meczyly go tylko wieczorem a teraz prawie non stop w nocy tez...od wczoraj daje bobotic nie wiem czy to nie jest tym spowodowane ![]() nie wiem co tu jeszcze robic...chyba wyczerpalam juz wszystkie pomysly na kolki.... swoja droga wczoraj przez mieszkanie przewinelo sie sporo ludzi...czy po takich wizytach zauwazacie jakies zmiany w zachowaniu dzieciaczków ??? sa bardziej niespokojne itp....??? edit; zabieram sie za nadrabianie ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- a moze mój mały ma skok...no ale to by nie prezyl tymi girkami i nie stekal caly dzien..... Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-09-02 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Rozeznanie
|
Sliczne fotki Waszych dzieciaczkow.
Papi - oczywiscie, ze dzieci odczuwaja obecnosc innych osob w domu i sa potem niespokojne, pobudzone. Czasem wystarczy jedna osoba, zeby dzidzi zauroczyc. W sumie to nie wierzylam za bardzo w takie zabobony, do czasu. Odwiedzila mnie kobieta, ktora jest falszywa, zawistna itd. Po jej wyjsciu, jakby w mala diabel wstapil. Nie wiedzialam co mam zrobic, plakala strasznie. Przyszla do nas moja siostra i powiedziala, zebym wziela brudna meska skarpete trzy razy przetarla malej czolo i za kazdy razem splunela za siebie. Uwierzcie mi, ze pomoglo. Mozecie sie ze mnie smiac, ja kiedys tez sie z tego smialam, ale jak zaskutkowalo w moim przypadku to zmienilam zdanie. Anoxa - czy do rumianku dodajesz glukoze zeby bylo slodsze? Papi - a moze malego meczy brzuszek?
25.02.1997 ![]() 20.06.2009 ![]() Edytowane przez alutka78 Czas edycji: 2010-09-02 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprobuj mu tez dawac ten rumianek pomaga na pierdki i jest napisane ze reguluje problemu ukladu pokarmowego ja mu daje nie slodzony polozna mowila ze mozna dosladzac cukrem ale wtedy trzeba zagotowac i gotowac przez3-5min albo glukoza ale ja wole malego nie uczyc slodkiego i na poczatku standardowo sobie brzydzil swoim odruchem wymiotnym a teraz juz pije i dzieki rumiankowi uregulowaly nam sie kupki wlasnei niedawno jedna poszla ![]()
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
kochana raczej na bank go meczy brzuszek
![]() co do obecnosci obcych ludzi to nie chodzilo mi o zauroczenie (...brudne skarpety ![]() wogole to moj brat ma nowa panne ktora mnie mega wkur..... ostatnio przyplatala sie z moja mama (sama sie wprosila ) i jak siedzialysmy w duzym to ona nagle wstala i poszla do mojego malego ktory spal w drugim pokoju no to ja myk za nia..w koncu to dla mnie obca osoba i mam prawo jej nie ufac...nawiedzona jakas ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-09-02 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Rozeznanie
|
Anoxa - czy ta herbatka z rumianku ma slabsza czy mocniejsza?
Karmisz piersia? ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
25.02.1997 ![]() 20.06.2009 ![]() Edytowane przez alutka78 Czas edycji: 2010-09-02 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sliczne zdjecia a Nadinka urocza ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Iga też się dziś cały czas pręży przy karmieniu, possie chwilkę, wypluwa, macha nogami i rękami, krzyczy... Nie wiem co jej jest, kupy robi normalnie, dzis już chyba z 4 zrobiła. Prawie nic dziś nie zjadła. Może moje mleko jej już nie smakuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Rozeznanie
|
Ktoras z Was mowila o problemach z wychodzeniem z psem na spacer. Mialam problem z moja, bo tez strasznie mnie ciagla i kupilam takie halti, jak na zdjeciu i swietnie sie chodzi, polecam. A jezeli chodzi o pogode to deszczowka w ruch i spacerujemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
Co do Boboticu - albo dziecię się odgazowywuje bo dużo miało nagromadzone w jelitkach albo u was Bobotic sie nie sprawdzi, tym samym Sab Simplex też podejrzewam, że nie (oba na bazie simeticonu).. musiałabyś za kilka dni spróbowac kropli na bazie dimeticonu (np. Esputicon)
Rumianek jest super - są gotowe herbatki np z Hippa A o koprze włoskim piane było, że bardziej spotęguje wiatry niż je uspokoi.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Rozeznanie
|
aniu--hhihi dziekuje za komplement-- za imie --a wiesz, ze jak ja bym miala chlopaczka to misiek by sie nazywal
![]() ![]() ![]() aa wlasnie--damian ma wlasna firme?cos o podatku pisalas kiedys pamietam.....--ze tak slodko Ci pomaga i wogole tak?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() tak ma firme ze znajomym. zajmuja sie kredytami samochodowymi a ze jakos maly ruch ostatnio to z nami w domku siedzi czesciej |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
ania dzięki. a może ta wysypka Igi to skaza... chociaż skaza wygląda inaczej, bo widziałam. Chyba bez lekarza się nie obejdzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Rozeznanie
|
Nie wiem, jakiego masz pieska, ale tu jest cos takiego dla malych:
http://allegro.pl/gentle-leader-s-ob...206119190.html Wyglada troszke inaczej,ale podobna zasada. Edytowane przez scoobs Czas edycji: 2010-09-02 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
anoxa - fajen butki, ale ja bym sie chyba zabila w takich szpilkach
![]() ![]() ![]() xaw - sliczne foteczki ![]() My wrocilysmy ze szczepienia ![]() ![]() ![]() Szczepenie zniosla oki,poplaka ale nie za dlugo - szpepilismy na pneumokoki 13 szczepow ![]() Po szczepieniu zjadla i spala, teraz tez zasypia ![]() A ja jem mus malinowy i gotuje obiad dla TZ ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w Polsce to rzadkosc, a ja jestem swir kynologiczny to wiem ![]() ale offtopa zapodalam ![]() a tak poza tym to u nas dzis spokojnie, mam nawet czas poczytac wizuzizu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Juz wiem od czego mnie tak plecy bola
![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Rozeznanie
|
Anoxa - mam jeszcze jedno pytanko. Ile podajesz dzidzi rumianku i jak czesto. Acha i czy podajesz expresowa herbatke czy gotowa np z hippa jak pisala Siala.
#3358 |
Rozeznanie
|
Moj Alex konczy dzisiaj 10 tygodni, strasznie to szybko zlecialo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() aniaa22 superowy rampersik ![]() ![]() anoxa Hubcio śliczny miśkowaty ![]() ![]() Xaw zdjęcia naprawde świetne zwłaszcza rekin żarłok z otwartą buźką ![]() bassienkaw slicznie ![]() papi ja nie wiem jak pomóc bo u mnie pierdki są codziennie i od dzisiaj ja będe pić herbatke z kopru może cokolwiek to da a co do rumianku to podobno jest silnie alergizujący więc już nie wiem czy próbować go podawać ![]() vette heeej ![]() Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-09-02 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczności ![]() Aniu przekaż Michałkowi życzenia ode mnie i Misiuli ![]() My chyba jakiś skok rozwojowy zaliczamy - w nocy pobudka co 1,5-2h a od 5 rano spała w ratach może z 2godzinki i to przy mnie i ze smokiem, który trzeba było trzymać, bo ciągle go wypychała jęzorkiem ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.