Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-02, 11:48   #3331
Xawmeli
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
naprawde tak mi jakos dobrze z tym bylo jeszcze dzisiaj sie usmiecham z tego powodu choc gdy jechalam do domu to myslalam co sie moglo stac ze ten moj szkrab placze

a widzialam twoje butki bo nadrabialam co nieco

sliczne prezenty podobaja mi sie te rampersiki z h&m'u wogole cala ta seria z tymi potworkami mi sie podoba

my tez troche poszalelismy z zakupami przede wszystkim malemu troche pokupowalam na 68

dobra wklejam butki i wczorajsze zdjecie mojego szczescia
Załącznik 3381115Załącznik 3381116Załącznik 3381117
uwielbiam fotki dzieci w fotelikach--maja takie slodkie minki..
gdzie zakupilas te butki--sa swietne!!
itakasiu--Twoje tez bardzo ladne...
aniu--dziekuje w imieniu corci........
wogole to tez sie musze na zakupy dla malej wybrac bo niby miala byc taka mala i drobna --a tu 58 jak sie urodzila--polowy ciuszkow nie zalozyla-- a z tych co ma to tylko patrzec jak wyrasta--szok
aaa wczoraj na kolacje zjadlam zapiekanki takie wlasnej roboty z piekarnika i byl na nich pomidor--malej jak narazie nic nie jest--to super mam nadzieje--bo ja kocham pomidory

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

basiu--dziewczyny super!!!!!!!!
jaszczka--no no, ja sie na parapetowke tez pisze!!jesli mozna tak.........
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 11:54   #3332
Xawmeli
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

z serii----nadzik po kapieli---glodny........ i jedno w lozeczku
Stary 2010-09-02, 12:03   #3333
anoxa
Zakorzenienie

basia sliczne coreczki

xaw super fotki a Nadinka mala pieknisia

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

a buty kupilam w reserved 279zl
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 12:12   #3334
bassienkaw
Zakorzenienie

Xaw przepiękna ta twója córcia
Anoxa buty piękne - ale cena mnie zabiła

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 12:18   #3335
glooria
Raczkowanie

Właśnie wróciliśmy z ważenia mała ma 5020g a dwa tygodnie temu miała 4680g więc nie jest źle i je tylko 20 mninut i jest najedzona ...mały ssak
aha i mnie dzisiaj ok 2 rano obudziła mała słyszałam sruuuu, i myślę zmnienię pieluchę ale jak podeszłam do łóżeczka to drugie sruuuu, z pampera po prostu się lało.... mega kupa x2po małej kąpieli na sucho przystawiam ją do piersi a ona tak się zassała obok sutka że myślałam że od dzisiaj będę mieć trzeci suteknie mogłam ją oddessać od piersi

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

super te zdjęcia z sesji fotograficznej mala ślicznotka
glooria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 12:35   #3336
papeteria
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
moj maly wczoraj caly dzien sie prezyl i dzis to samo a w nocy budzil sie co godzine i do cycka ...do tej pory pierdki meczyly go tylko wieczorem a teraz prawie non stop w nocy tez...od wczoraj daje bobotic nie wiem czy to nie jest tym spowodowane wlasnie zasnal od wczoraj udaje sie to tylko w huśtawce...
nie wiem co tu jeszcze robic...chyba wyczerpalam juz wszystkie pomysly na kolki....

swoja droga wczoraj przez mieszkanie przewinelo sie sporo ludzi...czy po takich wizytach zauwazacie jakies zmiany w zachowaniu dzieciaczków ??? sa bardziej niespokojne itp....???

edit; zabieram sie za nadrabianie

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
ale tu dziś cisza jakaś... strasznie mało się dzieje... czyżby same skoki rozwojowe nastąpiły i wszystkie mamuśki swoje pociechy na rączkach noszą?
a moze mój mały ma skok...no ale to by nie prezyl tymi girkami i nie stekal caly dzien.....

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-09-02 o 12:29
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 12:43   #3337
alutka78
Rozeznanie

Sliczne fotki Waszych dzieciaczkow.
Papi - oczywiscie, ze dzieci odczuwaja obecnosc innych osob w domu i sa potem niespokojne, pobudzone. Czasem wystarczy jedna osoba, zeby dzidzi zauroczyc. W sumie to nie wierzylam za bardzo w takie zabobony, do czasu. Odwiedzila mnie kobieta, ktora jest falszywa, zawistna itd.
Po jej wyjsciu, jakby w mala diabel wstapil. Nie wiedzialam co mam zrobic, plakala strasznie. Przyszla do nas moja siostra i powiedziala, zebym wziela brudna meska skarpete trzy razy przetarla malej czolo i za kazdy razem splunela za siebie. Uwierzcie mi, ze pomoglo. Mozecie sie ze mnie smiac, ja kiedys tez sie z tego smialam, ale jak zaskutkowalo w moim przypadku to zmienilam zdanie.
Anoxa - czy do rumianku dodajesz glukoze zeby bylo slodsze?

Papi - a moze malego meczy brzuszek?

Edytowane przez alutka78
Czas edycji: 2010-09-02 o 12:44
alutka78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-02, 12:58   #3338
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
moj maly wczoraj caly dzien sie prezyl i dzis to samo a w nocy budzil sie co godzine i do cycka ...do tej pory pierdki meczyly go tylko wieczorem a teraz prawie non stop w nocy tez...od wczoraj daje bobotic nie wiem czy to nie jest tym spowodowane wlasnie zasnal od wczoraj udaje sie to tylko w huśtawce...
nie wiem co tu jeszcze robic...chyba wyczerpalam juz wszystkie pomysly na kolki....

swoja droga wczoraj przez mieszkanie przewinelo sie sporo ludzi...czy po takich wizytach zauwazacie jakies zmiany w zachowaniu dzieciaczków ??? sa bardziej niespokojne itp....???
jasne ze moze ja zauwazylam jak bylam u siostry ze maly momentami byl nerwowy ze jednak za duzo ludzi i w nie swoim domku i mniej sie usmiechal niz normalnie a w domu odrazu od ucha do ucha sie usmiecha

sprobuj mu tez dawac ten rumianek pomaga na pierdki i jest napisane ze reguluje problemu ukladu pokarmowego

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Anoxa - czy do rumianku dodajesz glukoze zeby bylo slodsze?
ja mu daje nie slodzony polozna mowila ze mozna dosladzac cukrem ale wtedy trzeba zagotowac i gotowac przez3-5min albo glukoza ale ja wole malego nie uczyc slodkiego i na poczatku standardowo sobie brzydzil swoim odruchem wymiotnym a teraz juz pije

i dzieki rumiankowi uregulowaly nam sie kupki wlasnei niedawno jedna poszla tak wiec mamy co dzieci maja problemy z kupkami i pierdkami POLECAM RUMIANEK naprawde nam pomogl a po koperku i plantexie te pierdki byly takie ostre a teraz takie leciutkie sa
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 13:02   #3339
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Papi - a moze malego meczy brzuszek?
kochana raczej na bank go meczy brzuszek
co do obecnosci obcych ludzi to nie chodzilo mi o zauroczenie (...brudne skarpety skad to sie wzielo ???) a o to ze jest to nowa sytuacja dla dziecka wiele sie dzieje , ma zaburzony rytm dnia i ogolnie jest jeden wielki chaos co odbija sie potem na jego zachowaniu....jest niespokojne etc....

wogole to moj brat ma nowa panne ktora mnie mega wkur..... ostatnio przyplatala sie z moja mama (sama sie wprosila ) i jak siedzialysmy w duzym to ona nagle wstala i poszla do mojego malego ktory spal w drugim pokoju no to ja myk za nia..w koncu to dla mnie obca osoba i mam prawo jej nie ufac...nawiedzona jakas

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-09-02 o 13:06
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 13:20   #3340
alutka78
Rozeznanie

Anoxa - czy ta herbatka z rumianku ma slabsza czy mocniejsza?
Karmisz piersia?

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
kochana raczej na bank go meczy brzuszek
co do obecnosci obcych ludzi to nie chodzilo mi o zauroczenie (...brudne skarpety skad to sie wzielo ???) a o to ze jest to nowa sytuacja dla dziecka wiele sie dzieje , ma zaburzony rytm dnia i ogolnie jest jeden wielki chaos co odbija sie potem na jego zachowaniu....jest niespokojne etc....

mam pytanie do mam karmiacych piersia. Smarujecie sie jakimis balsamami ujedrniajacymi? Jesli tak to jakimi? Ja ma Pharmaceris koszt ok 40zl, moze macie jakies sprawdzone, tansze. Moj jest malowydajny.

wogole to moj brat ma nowa panne ktora mnie mega wkur..... ostatnio przyplatala sie z moja mama (sama sie wprosila ) i jak siedzialysmy w duzym to ona nagle wstala i poszla do mojego malego ktory spal w drugim pokoju no to ja myk za nia..w koncu to dla mnie obca osoba
mam prawo jej nie ufac...nawiedzona jakas
Biedne te nasze dzieciatka, taj=k sie mecza z brzuszkami. Az mi serce peka. Czekam az sie dagusia obudzi i podam jej rumianek. Zeby tylko pomoglo.

Edytowane przez alutka78
Czas edycji: 2010-09-02 o 13:24
alutka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 13:24   #3341
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Dziękuje Aniu...
kurcze przyznam szczerze, że tęskno mi tutaj do Was... ale szkoda mi też czasu na siedzenie przed komputerem... tyle rzeczy jest do zrobienia w domu... i jak jest Łucja to fajnie się z nią pobawić gdy Julka śpi... też potrzebuje zainteresowania. No i jeszcze jak mąż z pracy wróci, to nim też trzeba się zająć hahaha
no ty masz 2 dzieci wiec wiadomo ze czasu mniej mi Michas pozwala na necie posiedziec nie moge narzekac. damian duzo mi pomaga wiec i w domu mam raczej wszystko zrobione i na wizaz czas jest

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
sliczne zdjecia a Nadinka urocza a bo nie mowilam ci chyba. strasznie nam sie to imie podoba

Cytat:
Napisane przez glooria Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy z ważenia mała ma 5020g a dwa tygodnie temu miała 4680g więc nie jest źle i je tylko 20 mninut i jest najedzona ...mały ssak
aha i mnie dzisiaj ok 2 rano obudziła mała słyszałam sruuuu, i myślę zmnienię pieluchę ale jak podeszłam do łóżeczka to drugie sruuuu, z pampera po prostu się lało.... mega kupa x2po małej kąpieli na sucho przystawiam ją do piersi a ona tak się zassała obok sutka że myślałam że od dzisiaj będę mieć trzeci suteknie mogłam ją oddessać od piersi
super ze ladnie przybiera. a z tym przyssaniem

Cytat:
czesc dziewczyny

a moze mój mały ma skok...no ale to by nie prezyl tymi girkami i nie stekal caly dzien.....
Misiek tez nie lubi jak duzo osob gada i sie kreci nad nim. moze dlatego byl niespokojny moze akurat u was bobotic sie nie sprawdza. u nas espumisan i esputikon nic nie dawaly. a po herbatce z kopru i plantexie bylo gorzej
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-02, 13:26   #3342
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Hej dziewczyny!
Iga też się dziś cały czas pręży przy karmieniu, possie chwilkę, wypluwa, macha nogami i rękami, krzyczy... Nie wiem co jej jest, kupy robi normalnie, dzis już chyba z 4 zrobiła. Prawie nic dziś nie zjadła. Może moje mleko jej już nie smakuje? Z butli tez nie chciała...
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 13:33   #3343
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Iga też się dziś cały czas pręży przy karmieniu, possie chwilkę, wypluwa, macha nogami i rękami, krzyczy... Nie wiem co jej jest, kupy robi normalnie, dzis już chyba z 4 zrobiła. Prawie nic dziś nie zjadła. Może moje mleko jej już nie smakuje? Z butli tez nie chciała...
Aniu na pewno nie chodzi o to ze jej nie smakuje twoje mleczko mysle ze moze bolec ja brzuszek od gazow albo ewentualnie jesli ma skaze to moze ja bolec po mleku. tak pisala szajajaba (chyba nie przekrecilam) z tego co pamietam
Stary 2010-09-02, 13:38   #3344
scoobs
Rozeznanie

Ktoras z Was mowila o problemach z wychodzeniem z psem na spacer. Mialam problem z moja, bo tez strasznie mnie ciagla i kupilam takie halti, jak na zdjeciu i swietnie sie chodzi, polecam. A jezeli chodzi o pogode to deszczowka w ruch i spacerujemy.
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 13:41   #3345
Siala_Bala
Zakorzenienie

Co do Boboticu - albo dziecię się odgazowywuje bo dużo miało nagromadzone w jelitkach albo u was Bobotic sie nie sprawdzi, tym samym Sab Simplex też podejrzewam, że nie (oba na bazie simeticonu).. musiałabyś za kilka dni spróbowac kropli na bazie dimeticonu (np. Esputicon)
Rumianek jest super - są gotowe herbatki np z Hippa
A o koprze włoskim piane było, że bardziej spotęguje wiatry niż je uspokoi.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 13:48   #3346
Xawmeli
Rozeznanie

aniu--hhihi dziekuje za komplement-- za imie --a wiesz, ze jak ja bym miala chlopaczka to misiek by sie nazywal
aa wlasnie--damian ma wlasna firme?cos o podatku pisalas kiedys pamietam.....--ze tak slodko Ci pomaga i wogole tak??
Stary 2010-09-02, 14:02   #3347
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Ktoras z Was mowila o problemach z wychodzeniem z psem na spacer. Mialam problem z moja, bo tez strasznie mnie ciagla i kupilam takie halti, jak na zdjeciu i swietnie sie chodzi, polecam. A jezeli chodzi o pogode to deszczowka w ruch i spacerujemy.
no ja pisalam ale czy robia cos tekiego dla malych pieskow?

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
aniu--hhihi dziekuje za komplement-- za imie --a wiesz, ze jak ja bym miala chlopaczka to misiek by sie nazywal
aa wlasnie--damian ma wlasna firme?cos o podatku pisalas kiedys pamietam.....--ze tak slodko Ci pomaga i wogole tak??

tak ma firme ze znajomym. zajmuja sie kredytami samochodowymi a ze jakos maly ruch ostatnio to z nami w domku siedzi czesciej
Stary 2010-09-02, 14:13   #3348
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

ania dzięki. a może ta wysypka Igi to skaza... chociaż skaza wygląda inaczej, bo widziałam. Chyba bez lekarza się nie obejdzie...
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 14:19   #3349
scoobs
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
no ja pisalam ale czy robia cos tekiego dla malych pieskow?
Nie wiem, jakiego masz pieska, ale tu jest cos takiego dla malych:

http://allegro.pl/gentle-leader-s-ob...206119190.html

Wyglada troszke inaczej,ale podobna zasada.

Edytowane przez scoobs
Czas edycji: 2010-09-02 o 14:20

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-02, 14:23   #3350
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
ania dzięki. a może ta wysypka Igi to skaza... chociaż skaza wygląda inaczej, bo widziałam. Chyba bez lekarza się nie obejdzie...
teraz to na kazde krostki lekarze mowia ze to skaza. moj tez niby mial skaze a po zrobieniu badan okazalo sie ze nie ma ale moze wrto sie przejsc do lekarza zeby obejzal

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Nie wiem, jakiego masz pieska, ale tu jest cos takiego dla malych:

http://allegro.pl/gentle-leader-s-ob...206119190.html

Wyglada troszke inaczej,ale podobna zasada.
o dzieki ja mam (prawie ) sznucera miniature. pokaze damianowi moze sie sprawdzi u nas
Stary 2010-09-02, 14:30   #3351
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

anoxa - fajen butki, ale ja bym sie chyba zabila w takich szpilkach ja kupilam tez sobie buciki, jedne na obcasie drugie balerinki a i sweterke z tunika

xaw - sliczne foteczki

My wrocilysmy ze szczepienia mala wazy 5940g w ciagu 2 tyg przybrala na wadze o 580g wszystko wporzadku, nie sylychac zadnych sznerow to super, pani doktor powiedziala ze to kawal zdrowej baby
Szczepenie zniosla oki,poplaka ale nie za dlugo - szpepilismy na pneumokoki 13 szczepow
Po szczepieniu zjadla i spala, teraz tez zasypia

A ja jem mus malinowy i gotuje obiad dla TZ
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 14:40   #3352
vette
Zadomowienie

Cytat:
scoobs ale masz pieknego rhodesiana wielbie te psy
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 14:41   #3353
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
My wrocilysmy ze szczepienia mala wazy 5940g w ciagu 2 tyg przybrala na wadze o 580g wszystko wporzadku, nie sylychac zadnych sznerow to super, pani doktor powiedziala ze to kawal zdrowej baby
Szczepenie zniosla oki,poplaka ale nie za dlugo - szpepilismy na pneumokoki 13 szczepow
Po szczepieniu zjadla i spala, teraz tez zasypia

A ja jem mus malinowy i gotuje obiad dla TZ
super ze mala dobrze zniosla szczepienie no i rzeczywiscie kawal baby

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-02, 14:47   #3354
scoobs
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
scoobs ale masz pieknego rhodesiana wielbie te psy
Dzieki Vette, no jest sliczna ta moja psiunia, ale za to jaka szalona! A one sa w Polsce popularne? I nazywaja sie rhodesian ridgeback? bo czesto jak mowie, co mam za psa, to ludzie nie kojarza.
Stary 2010-09-02, 14:53   #3355
vette
Zadomowienie

Cytat:
Dzieki Vette, no jest sliczna ta moja psiunia, ale za to jaka szalona! A one sa w Polsce popularne? I nazywaja sie rhodesian ridgeback? bo czesto jak mowie, co mam za psa, to ludzie nie kojarza.
cudowna rasa

w Polsce to rzadkosc, a ja jestem swir kynologiczny to wiem

ale offtopa zapodalam
a tak poza tym to u nas dzis spokojnie, mam nawet czas poczytac wizuzizu
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 14:57   #3356
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
super ze mala dobrze zniosla szczepienie no i rzeczywiscie kawal baby
Juz wiem od czego mnie tak plecy bola od noszenia tej mojej baby
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 14:57   #3357
alutka78
Rozeznanie

Anoxa - mam jeszcze jedno pytanko. Ile podajesz dzidzi rumianku i jak czesto. Acha i czy podajesz expresowa herbatke czy gotowa np z hippa jak pisala Siala.
Stary 2010-09-02, 15:11   #3358
scoobs
Rozeznanie

Moj Alex konczy dzisiaj 10 tygodni, strasznie to szybko zlecialo.
Stary 2010-09-02, 15:38   #3359
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Nie wiem z jaką częstotliwością on pierdzi, nie liczyłam
Ale czasem miał takie "bolesne bąki" że zapłakał, pryyyk i płacz
Nie wiem przez co, samo przeszło.

Pobił rekord jedzonko o 21:00, kolejne o 7:00
o matko padłam po takim czasie to ja bym była głodna

aniaa22 superowy rampersik i najlepszego dla Miśka z okazji 2 miesięcy

anoxa Hubcio śliczny miśkowaty a buciki też super ale wiedząc że z Reserved ja bym nie kupiła ( takie zboczenie bo pracowałam tam )

Xaw zdjęcia naprawde świetne zwłaszcza rekin żarłok z otwartą buźką

bassienkaw slicznie

papi ja nie wiem jak pomóc bo u mnie pierdki są codziennie i od dzisiaj ja będe pić herbatke z kopru może cokolwiek to da

a co do rumianku to podobno jest silnie alergizujący więc już nie wiem czy próbować go podawać
vette heeej

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-09-02 o 15:59
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-02, 15:42   #3360
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
dzwonildo mnie wlasnie tato, tak zdolowany, ze szok... mowi ze wczoraj przyszla na ktg dziewczyna 10 dni przed terminem, ze slabo ruchy czuje i polozne nie mogly znalezc tetna wiec szybko zrobili cesarke, ale niestety dziecko bylo martwe... zakrzep w pepowinie... masakra... dobrze, ze my juz szczesliwie porodzilysmy i ze nie bylo u nas takich przypadkow...
Pamiętam jak bardzo przerażona byłam, gdy usłyszałam, że wody odeszły mi zielone i gęste - nie wyobrażam sobie nawet jak musiała czuć się ta kobieta
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ja karmie bebilonem comfort i mimo ze w składzie ma witaminę d3 to lekarka i tak kazała dawać po jednej kropelce codziennie.. o witaminie K nic nie mówiła a ja się nie zapytałam
Kropelka dziennie to duża dawka, nawet jak na karmienie piersią
Cytat:
Śliczności
Aniu przekaż Michałkowi życzenia ode mnie i Misiuli

My chyba jakiś skok rozwojowy zaliczamy - w nocy pobudka co 1,5-2h a od 5 rano spała w ratach może z 2godzinki i to przy mnie i ze smokiem, który trzeba było trzymać, bo ciągle go wypychała jęzorkiem Teraz próbuje drzemać, ale co chwilę sprawdza, czy ja i smok jesteśmy na miejscu Na szczęście A. już z pracy wrócił

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości