|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
kreskowa , no love_no love you , LadyBerry_ ,
latin , LoveYourEyes , rumuneczkaxd , kamisha , minimum4znaki , Naughty_ , caroline2324 , patrysiowa_ - okradzione ![]() Emma x3 - wracaj . ![]() Truskawkowy_tymbark - wiiitam ; * chwile spędzone z Tobą na zawsze zapadną mi w pamięci .
uwielbiam leżeć z Tobą na trawie, bez żadnych skrupułów przytulać i całować . kiedy jesteśmy razem wydaje mi się , że jesteśmy tylko my , a cały pośpiech i tłum ulotnił się z dymem naszych papierosów . tylko dzięki takim chwilą warto męczyć się z codziennością . z każdym następnym papierosem problemów mniej . |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zadomowienie
|
![]() kiedyś mogłam mieć Cię na dłużej,
teraz mogę popatrzeć tylko z daleka . chciałam pływać w szczęściu, a wyszło na to że potknęłam się o nie i wpadłam na głęboką wodę. spokojnie chciałam Ci wyznać że uczucia do Ciebie minęły, a ty znowu oczarowałeś mnie tym spojrzeniem, tym uśmiechem..
#3333 |
Raczkowanie
|
z lizakiem w ręku,
by choć na chwilę poczuć się małą dziewczynką *** Mam nadzieję, że jesteś tylko dla mnie. A nawet jeżeli nie, to tylko moim się staniesz *** -Grrr. -Czemu na mnie warczysz.? - Bo cię kocham. <z rozmowy z przyjaciółką> ***
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
♥
Z perspektywy czasu wszystko wydaje mi się takie zwariowane i nierealne. Ty, tamto lato i zakurzone słońce. Wciąż patrzyłam na niego żeby przed zakończeniem, ukraść jego choćby jedno, krótkie spojrzenie. Nie mów mi, że już nic nie czujesz, bo gdybym ściągnęła koszulkę i pozwoliła Ci odpiąć stanik, byłbyś w siódmym niebie, Skarbie. Mogę się na Ciebie obrażać sześćset razy dziennie, ale i tak nie wpuszczę nikogo na Twoje miejsce. |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Raczkowanie
|
dzięki. ![]() dokoła Ty
#3336 |
Raczkowanie
|
marikab -
![]() malyyna18 - noo poprostu uzależniasz ! ![]() Emaa x3 - wracaj już ![]() Artistic soul- nawet nie wiesz jak mnie to cieszy ![]() ![]() PartyChaos - zabrałam : "uwielbiam leżeć z Tobą na trawie, bez żadnych skrupułów przytulać i całować ." + Zostań na zawsze . <3 Lubię Cię trochę za bardzo niż powinnam. ![]() Miłość czasem się kończy . Czasem znika . Czasem poprostu ktoś ją zabija . Twoja miłość skończyła się , znikła , zabiłeś ją , a ja nadal Cię kocham . ![]() Wspólne niebo . Wspólne gwiazdy . Wspólna przeszłość . Niebo pełne gwiazd , chłód jesiennych wieczorów , gorąca czekolada , Twoje czułe spojrzenie , ciepło Twoich rąk . Moja pełnia szczęścia . ![]() Zahipnotyzowana Twoim uśmiechem . ![]()
#3337 |
Zadomowienie
|
dobry wieczór,
dziękuję za pamięć i pochwały ♥ gdybyś mógł wskazać jedną część mojego ciała, aby całować ją codziennie rano, wieczorem i w południe, co byś wybrał?
![]() |
#3338 |
BAN stały
|
... tak masz racje, nie potrafię od tak wyrzucić z siebie Cię, a przecież podobno 'chcieć to móc' . kątem oka spoglądał na nią, pilnował jej wzrokiem, jednocześnie udając obojętnego . stresujące chwile, potoki kłamstw, tak . oszukiwali się wzajemnie wciąż . braki w sercu spowodowane jego odejściem zakleiła plasteliną, czerwone, spuchnięte oczy doprowadziła do ładu za pomocą cudów kosmetycznych, uśmiech przykleiła do twarzy 'kropelką' i dumnie kroczy przez świat udając, że wszystko jest w jak najlepszym porządku . nawet nie wiesz jak jest fajnie zdać sobie sprawę z tego jacy dobrzy z nas aktorzy . tak perfekcyjnie gramy tą życiową role 'nie wiedzenia o swoim istnieniu' . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-10-08 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Raczkowanie
|
PartyChaos - kradnij , ciesze sie . ![]() Nienawidzę nadziei. Nie mogę znieść tego uczucia i wewnętrznej myśli która mówi Ci ' a może jednak' . Rozkłada mnie od wewnątrz, nie potrafię jej z siebie wyrzucić. Nie chcę już nią żyć, nie chcę kolejnego rozczarowania. Wolę wiedzieć , że już nigdy nie wrócisz niż żyć z myślą , że kiedyś sobie o mnie przypomnisz. jedyne prawo jakie mam teraz do Ciebie to prawo tęsknoty i w pełni je wykorzystuję. Dlaczego wszedłeś w moje życie? Dlaczego pokochałam Cię? Dlaczego nie raz chociaż skrycie , marzyłam byś pokochał mnie? Dlaczego o tym tak myślałam? Dlaczego Ciebie przy sobie mieć chciałam? Dlaczego tęsknię , płaczę i szlocham? Dlaczego ja nadal Cię kocham? Więc pytam dlaczego.. ? kocham spotykać cie przypadkiem. mogę ci wtedy pokazać moją udawaną obojętność w stosunku do ciebie. obojętność wyćwiczoną przed lustrem. że wcale nie boli mnie serce. że wcale nie przechodzą mi dreszcze po całym ciele. że wcale nie ściska mi się gardło na widok twojego uśmiechu... cholera! nadal nie mogę o tobie zapomnieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Przyczajenie
|
`Ludzie mówią, że bardzo się zmieniłam. prawda jest taka, że dorosłam. przestałam pozwalać ludziom mną dyrygować, nauczyłam się, że nie zawsze można być szczęśliwym, zaakceptowałam rzeczywistość... - usłyszane `Per pedes ad astra. ![]() [Piechotą do gwiazd] Edytowane przez Isiaa_ Czas edycji: 2010-10-08 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Raczkowanie
|
chcę być jedyną, która sprawia, że jesteś szczęśliwy. ♥ PaniJana = dziękuję myszko < 3 PartyChaos = okradaj ;***
![]() |
#3342 |
Raczkowanie
|
Bała przyznać się sama przed sobą,
Że pierwszy raz dopuściła Kogoś do siebie. Był tak blisko. Chciałabym z satysfakcją i szczerością Krzyknąć całemu światu, Że jestem szczęśliwa. 'Byliśmy szczęśliwi'- Nawet sobie nie wyobrażasz jak Bardzo chciała powiedzieć 'Jesteśmy' |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() suuuper. ![]() ![]() motywujesz, perło. < 3 yees. ![]() ![]() jestem, oczywiście, że jestem. ![]() ![]() ![]() & latin xxgroszek07xx kontrastowa0 patrysiowa_ Kofeina w RedBullach LoveYourEyes - Was też okradłam. ![]() . . . . . . . . . . . nie dziękuję, bo nie muszę. 51% angel ( 49% devil) devil inside. wrócić znów i zastanawiać się, czy... nie wiedziałam, że jesteś tak zabiegany. nie masz czasu na przyjaciół. zaczynasz mi brzydnąć. pokochałam, mimo Twojej osoby. chyba zrobię z siebie subkulturę. w końcu musisz mnie zauważyć. dopiero niedawno zdałam sobie sprawę, że ludzie tak naprawdę odchodzą. odchodzą bez pożegnania, bez spojrzenia w oczy, bez 'pocałuj mnie w dupę'. odchodzą, bo tak już mają zakodowane: sprawić, aby ktoś się przywiązał, a potem zwyczajnie odwrócić się na pięcie i wyjść, w dodatku trzaskając drzwiami. a życie polega na tym, żeby być i trwać przy ludziach, którzy akceptują Cię w całości, dla których znaczysz tyle, co najlepszy przyjaciel. doceń to, moje okno zawsze jest uchylone. ulżyło Ci? cieszę cię. mnie nic nie zabolało. jestem przecież kamieniem z głazem w środku.
♥ ♥ ♥ Edytowane przez notcool Czas edycji: 2010-10-08 o 20:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ zrozumiemy się bez słów
98% of girls aged 5-20 would faint if justin bieber walked in the room. i'm in the 2% that would ask him to make me a sandwich 98% dziewczyn w wieku od 5-20 osłabłoby, gdyby justin bieber wszedł do ich pokoju. ja jestem w 2%, które zapytałyby go, czy zrobi mi kanapkę
#3345 |
Rozeznanie
|
Serce mówi dość, co za głupi gość. Moje motto życiowe : Skończyć z nim, spakować wszystkie wspomnienia i wyrzucić je do kosza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Raczkowanie
|
la vie n est pas un long fleuve tranquille...
życie nie jest usłane różami ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę? A który to kochanie? ![]() ____ ' Może znajdziemy gdzieś dom, niech tam nie zabraknie Twych rąk. ' -miałaś szansę i ją spieprzyłaś. - niczego nie spieprzyłam. Nie miałam żadnych szans.
![]() |
#3348 |
Raczkowanie
|
motywujecie, dziekuje.
![]() ZakreconaNaMaxa (?) grise (?) . Ciepło mego serca wprost proporcjonalne do bliskości jego ciała. Wszyscy kochaja, lato a ja tesknie za zima, Ktora kojarzy mi sie godzinami spedzonymi w jego kortce, Wiecznoscia w jego ramionach, I tym słodkim; zimno Ci jeszcze maleńka ? Czasami śniło jej się, że odchodził. Budziła się w środku nocy, zanosząc się płaczem. Brak sms'ow i zapachu jego perfum w pokoju tylko upewnial ja ze to prawda. Dopiero po kilku godzinach docieralo do niej, ze wcale nie odszedl, Po prostu troche dluzej go nie bylo. Tak masz racje, zabiles mi serce, mozesz skakac z radosci, czekam na Twoj smiech. Uwielbiala to spojrzenie jego kolegow, gdy siadala mu na kolanach, Gdy z duma w oczach w mowil; jestes tylko moja. ` ale pamietaj ze jestem dziewczyna ktora blaga chlopaka by ja kochal` po tych wszystkich sekundach,minutach,godzin ach,dniach,miesiącach ? po tych wszystkich nocach,dniach,rankach,popludnia ch i wieczorach? po tych wszystkich pocalunkach,i innych pieszczotach? po tych wszystkich; kocham, na zawsze, tylko moja, jedyna? Po tym wszystkim, tak po prosty z lekkim sumieniem i usmiechem na ustach.... Mowisz; zapomnij ?
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-10-08 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() „zero smutku zero złosci wyj**ane po całośći „ "Chciałabym, aby wymyślono sposób na butelkowanie wspomnień - tak jak perfum. Żeby nigdy się nie ulotniły, ani nie straciły świeżości. Żebym w każdej chwili mogła otworzyć buteleczkę i przeżyć to jeszcze raz..." Skąd to szczęście...? Przybiegło to złapałam... a teraz mocno trzymam ![]() ” nie patrz na mnie kochanie , nie ma we mnie nic, nie mam czym się chwalić, nie mam czego kryć ...” ------------------------------- Mój K ♥
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Raczkowanie
|
Wdech i wydech
oraz , uśmiech <3 Jego zapach , przeszywa mnie , jego uśmiech przed oczami . A jego braak . ; < Czasem myślę , że świat , robi mi na złość . Siedziałam , sama . Nic nowego . ! Wpatrywałam sie w duży srebrny księżyc . myślałam , czy moja miłość ma sens . Ciągle mnie ranisz , ile razy słyszałam jaki to z ciebie s****iel . A dalej sie buntuje że nie jesteś zły. - bycie hardcorem wymaga cierpienia . - czemu . ? - bo Kochać ciebie to tyle cierpienia i nie lada wyczyn .! Jak małe dziecko biegać po łące . Szukając stokrotek . Wijąc niechlujnie wianek . I porostu ci go dać . Czekając , aż podzięce przytulisz mnie mocno . I pocałujesz w czółko . |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci za zapisanie wielu stron w historii mojego życia .. Chwile spędzone z Tobą pisane są najpiękniejszą czcionką . Uczuciami . Tysiącami łez próbuje wyrzucić Cię z serca . ![]() Paralogiczna . maanslaughter . z innej bajki . LoveYourEyes - okradzione :p a Wy nieświadomie skradłyście moje serducho ![]() ![]()
#3352 |
Raczkowanie
|
jego spojrzenie sprawia, że chociaż przez chwilę czuję się wyjątkowa. ♥ i nie pozwól mi zapomnieć. ♥ tak, to prawda. tylko w jego oczach potrafię zatonąć na kilka minut, a nawet godzin. ♥ wiesz co? ku*wa uwielbiem te jego błękitne oczy! mimo, że kłamią nie mogę przestać o nich myśleć.. ♥ - masz gumę? - nie. - no to dupa! (rozmowa mojej kumpeli z jej chłopakiem ![]() mówił, że o mnie nigdy nie zapomni nawet wtedy jak zerwiemy ze sobą. dziś mija trzeci dzień, a on już ma inną.. uwielbiam patrzeć na Twój uśmiech. ♥ podobno miłość na odległość jest najtwalsza, niestety moja nie wytrzymała.. </3 ___ + takie jakieś dziwne czyż nie? zastanawiam się czy nie wziąć kilka dni 'urlopu' ![]()
#3353 |
Raczkowanie
|
Brak weny .
I uwierz mi, że gdybym wtedy wiedziała, że są to ostatnie minuty kiedy jesteśmy tak blisko, pewnie powiedziałabym 'kocham Cię', a nie zakładałam głupio, że domyślasz się co czuję. I tak cholernie mi na Tobie zależy, że nawet ja sama nie jestem w stanie tego do końca zrozumieć. I wiesz... mam nadzieję, że chociaż Ty się świetnie bawisz. Bo ja po prostu genialnie ! nie śpię, nie jem, nie mówię, coraz mniej się ruszam i już praktycznie nie oddycham. A wiesz, możne dlaczego ? Bo mi cholera jasna serce zabrałeś, a to one jest za te wszystkie czynności odpowiedzialne. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
Zadomowienie
|
marikab- zaskakujesz mnie! ;* + okradam.
to nie ważne,że już się nie spotykamy. ja dobrze o tym wiem,że w głębi Ciebie i mnie siedzi takie uczucie jak miłość. tylko,żeby to znowu zaczęło w nas ewoluować musimy najpierw pokonać tor tysiąca przeszkód. ja musiałabym wyrzucić największą przeszkodę,która stanowi największe zagrożenie-mojego zastępczego chłopaka. a ty musiałbyś pokonać siebie i przeprosić za te wszystkie wyrządzone mi przykrości . wiem,że będziesz stawiał opór,żeby mnie jednak nie przepraszać i tym samym zadać mi jeszcze większy ból. ale nie martw,się jak już to wszystko opanowałam,już nie działa na mnie 'a może po prostu niech będzie tak jak dawniej'. to nie ta sama ja, ale uczucie do Ciebie wciąż jest takie samo.
+jak ktoś to przeczyta, to pokłony . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co ja tutaj robię wśród takich talentów wyróżniona przez jeszcze większy talent ? ;o mam wielkiego banana na twarzy, dziękuje ![]() no i najważniejsze. gdzie się wybierasz? ![]() ![]() świat zamknięty w 7 literach - Piotrek. ♥
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
![]() panna_miodowa marikab PartyChaos notcool Toogether93 ![]() " ubierz mnie w suknie z twoich pocałunków dopasuj ją do mnie centymetrem pragnień i spójrz jak mi do twarzy jest z twoją miłością for every kiss you give me - i'll give you three za każdy pocałunek, który mi dasz - ja dam ci trzy / dirty dancing - be my baby / gdyby twoje dłonie były sercem moim, jego bicie biłoby brawami jednak zamiast paznokci masz noże, więc bis będzie krótki jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że często zapomina ile jest warta wyobrażałam sobie ciebie z różnymi dziewczynami, i wiesz co? ze mną było ci najlepiej są takie piosenki przy których zatykasz uszy i zdjęcia dla których zamykasz oczy. są też zapachy, których wolisz nie pamiętać oraz usta, dla których zrezygnowałabyś ze świata patrzę na ciebie i uważnie tatuuję sobie w źrenicach ten widok "
![]() |
#3357 |
Rozeznanie
|
caroline2324 - dopóki Ty tu jesteś, ja tu będę dla Ciebie zawsze. ♥
poprostuAsiss - cieszę się, że zapełniłam w pewniej małej części Twój notes, Słońce. ![]() Nawet, jeśli będzie padał deszcz, przyjdę żeby obiad z Tobą zjeść. Nawet, jeśli będzie gęsta mgła, ja w tej mgle do Ciebie będę szła. W mgle do Ciebie będę szła. Ja do Ciebie będę szła. Bukiet pięknych kwiatów wręczysz mi, gdy z mgły wyjdę wprost na Twoje drzwi. A gdy z deszczu będę suszyć się, w kuchni będziesz parzyć kawy dwie. Wypijemy razem je. Będzie pięknie jak we śnie. Wiem, że to tylko marzenia. Wiem, że nie do spełnienia. A jednak chcę by spełniły się. Bardzo chcę, by spełniły się. / Banach feat Dziun - Jej piosenka o miłości /
#3358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
świetny, naprawdę świetny.
![]() __________ mam ochotę na długie i szczęśliwe życie z tobą. / I feel like a long and happy life with you. dziś możesz się udławić swoim 'kocham'. / Today you can choke your 'love'. spieprzaj. / get the fuck.
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Rozeznanie
|
dziękuje za wszystkie miłe słowa <3
kontrastowa0, _mandarynka, cornflower_ - ![]() otojest - w sumie przez ten opis zachciało mi się kanapki ![]() jak Cię zwano przed tym kiedy ja nadałam Ci miano mojego? jestem beznadziejna, jestem okruszkami swej własnej osoby i delikatną bryzą, która daje wieczorne zapomnienie, mówią, że jestem jak melisa na skołatane nerwy, nigdy nie pytają co u mnie. kurtyna w górę, słońce wschodzi, rozpoczyna się kolejny spektakl, nowy wyścig z czasem. nie jestem tą piękną panią w owalnym kapeluszu, kruszącą stary chleb na alejce w parku, nie czekam aż podejdziesz od tyłu łapiąc mnie w talii i całując w policzek. Wcale o tym nie śnie. Oczy miał nad wyraz zwyczajne. żyję w czasie kołysania się świata, obsuwania się grunty pod stopami i rozchwiań emocjonalnych. myślałeś o mnie chociaż przez minutę w ciągu całego życia? choćby tak przez mgłę?
#3360 |
Raczkowanie
|
<3
![]() każdym krótkim spojrzeniem rozpalasz moje zmysły.
spijamy z kieliszków ostatnią nadzieję na szczęście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.