Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 21:18   #3331
spice1985
Zadomowienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Agus nie ogladalam
Dobry mowisz?
Malo co mi sie z tych nowych filmow podoba. U mnie rzadzi Scarface
Nie kochana, nie dobry, fatalny ten film. Jeżeli Shutter Ci się podobał to znaczy że lubisz pomyśleć na filmie, a na tym się odmóżdżysz i zbudyniejesz nam

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 21:22   #3332
Agnieszka.M
Rozeznanie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
hahaha, ale wiesz, bylaby i dobra strona- bys miala wymarzonego chlopca a tz swoja ksiezniczke no i 1 porod i dwojka dzieci gotowa!

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

mam pytanie czy moze wiecie jak z filmiku z usg porobic fotki? plizzz o odpowiedz
No byłoby to bardzo praktyczne rozwiązanie
Jeśli chodzi o zrobienie zdjęć z filmiku, to niestety nie wiem jak się to robi, a sama mam z ostatniego usg tylko filmik.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 21:44   #3333
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

ja sie powoli oddalam od komputera w strone wyrka, meżu juz chrapie ,przytule sie pójde ze dwa razy siku i bedzie juz ranek............... i pojde podejrzec dzidziunie,
nie moge sie juz doczekac ;-))
( a i dodam ze jestem nie ogolona bo mam odparzone pachwiny i smaruje sudokremem i infekcje pochwy i smaruje clotimazolum )
wygladam jak dziki dzik,ale co poradze
a po wizycie pójde kupic coś dzidzi
szkoda ze mieszkam w małym mieście i nie mam promocki i wyprzedaży
Stary 2011-02-03, 21:47   #3334
Agnieszka.M
Rozeznanie

Oj biedactwo Pewnie coś ci jutro lekarz poleci na to wszystko. Dobranoc i samych dobrych wiadomości życzę na jutrzejszej wizycie

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 21:52   #3335
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
w ogóle to powiem Wam że świetny taki mały komputerek (te moje 10cali), wszędzie go mogę przydźwigać, a co więcej no siedzę sobie z Zosia i skaczę owieczką ( ) a drugą ręką Was czytam
normalnie cool
Ja moje 10 cali też bardzo cenię i do kobiecej torebki się mieści

mamaoptymistka Ja dokupiłam napęd na usb, chyba LG i czasem go podłączam, ale większość też na usb przenoszę, a programy ściągam i tylko klucz z opakowania spisuję

vanes My się na szkołę rodzenia wybieramy z tż, choć pewnie w jeden weekend go nie będzie, bo idzie do szpitala na badania...

moniqac Śliczny brzucholek Mój Edzik na usg też był dwa tygodnie do przodu
Słyszałam, że podobno jak się dużo witamin w tabletkach przyjmuje w ciąży, to się duże dzieci rodzi?

Lolka1212 Podobno bardziej z usg, bo OM mogłaś nie mieć równo dwa tygodnie przed poczęciem... U nas np. zachodzi podejrzenie, że miałam inaczej owulację i że Edzik się zrobił 2-4 dni po skończeniu się @...

andziot Jaka śliczna Zosia! Pomyśl, że jak jej się siostra urodzi, to już będzie miała ponad dwa latka!

anula_81 Jasne, jasne... Uważaj, bo uwierzymy Ci Ja też tak mówiłam, a potem te promocje

dorkabl A Alek albo Aluś?

agnieszka_pe25 Najłatwiej pauza i printscreen i wklej do Painta i zapisz jako .jpg

No i miałam Wam jeszcze opowiedzieć, bo byłam na kawie/herbacie z przyjaciółką, której jedna bratowa ma 3 miesięczną córę, a druga właśnie urodziła synka i oczywiście kilka godzin o dzieciach nawijałyśmy

No i straszna historia! Podobno małemu przy cc złamał się obojczyk i przez 9 dni w szpitalu NIKT TEGO NIE ZAUWAŻYŁ!
Dopiero jak wychodził, to ktoś stwierdził, że w karcie mały ma przy obojczyku wpisane "?" i sprawdzili czemu! Normalnie masakra, mam nadzieję, że takie coś to tylko sporadycznie i raczej lekarze dokładnie badają dzidziolki!

Doczytałam Was, mogę iść spać
Tż już skończył pracę i się ze mnie śmieje, że ja tylko wizaż i wizaż
Bo dziś mu zarzuciłam, że on tylko praca i praca

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 22:21   #3336
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Dobrze ze poradził z ta kapusta i mlekiem...
Bedzie Aleksander boje sie tylko że beda mi w szkole Alex na dziecko wołac a mam zboczenie co do nazewnictwa. Tzn nie lubie jak się polskie słowa angielskimi zamienia.
Aleksander to taki dorosły, poważny człowiek.
Olo-"chodźmy do Ola na wódkę" to jak bedzie w naszym wielu.
Oluś-mamusia zawsze tak będzie do niego mówić
Tak sobie to wymyśliliśmy z mężem :P

Jestem w szoku i mam nadzieje ze Martynka nie zrobiła dyla z forum ze strachu ze oszukuje tylko ze jej hormony szaleją...

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

no i mary i pink ribon i snuggle leża u mnie na półeczce

Olusie to najfajniesze faceciki pod sloncem Ten moj malutki dzisiaj objac moja twarz lapkami (myslalam, ze mi chce kolczyki urwac ) i dal slodkiego buziaka Jest przekochany
Nasz Olek jest Alexandrem przez X, ale to ze wzgledu na to, ze tutaj z X bedzie mu latwiej i oczywiscie w szkole bedzie Alexem, bo niby skad Irlandczycy maja znac Olusia ? Ale mnie Alex nie przeszkadza, natomiast Alek czy Alus
Cora tez bedzie pisownie imienia miala dostosowana do tutejszej, w koncu to prawdopodobnie tutaj beda zyli i obywatelami tego kraju sa/beda, wiec to chyba normalne.

Andziot

Zoska cud miod orzeszki

I tym milym akcentem zegnam sie na dzis

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 22:22   #3337
Dziewczonka
Wtajemniczenie

No ja też doczytałam i mogę iśc spac .
Widzę, że w końcu tematy typowo ciążowe
Agnieszka bardzo się cieszę, że z maluszkiem wszystko dobrze, pewnie ma kilka dni cichych i już niedługo nadrobi kopniaczkami A ty się oszczędzaj i zwolnij tempo
Andziot Zosia rewelacyjna i ciekawe mieszkanko sobie wynalazła
Mary no ja bym nie wpadła na taki misz masz jedzeniowy , chociaż wczoraj zrobiłam taką mieszankę ze wszystkiego, że o 4 w nocy obudził mnie okropny bol brzucha pod prawym żebrem , na szczęście przeszło
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-04, 04:58   #3338
moria44
Wtajemniczenie

Cześć gaduły

Ja od czwartej nie śpię Buszuję na wizażu i na stronie Ikeii a powinnam spać. Wczoraj miałam jakiś kiepski dzień, więc Mary zdjęć ze zdobyczami z TBS nie będzie może dziś będzie lepiej to się wyrwę z domu.
Tak mnie dziwnie głowa rozbolała, myślałam że mam gorączkę, bo gardło też mnie boli ale tempka w normie, ciśnienie 110:64 więc też ok, męczyłam się do 22 i wzięłam jeden apap Teraz też mnie coś pobolewa ale może dlatego, że niewyspana jestem...

Nie pocytowałam Was bo nadrabiałam z wielkim trudem, od czytania jeszcze bardziej mnie głowa boli ale się uśmiałam przy opowieściach dot. higieny

Mam nadzieję, że martynka się tak na amen nie obraziła, w końcu nikt jej stąd nie wygania, trochę głupio by było aby pogniewała się na cały wątek po nieprzychylnych komentarzach kilku osób

Vanes
Ty też mam nadzieję, że nie uciekniesz?

No nic, włączę sobie Shreka na kompie i może zasnę

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 05:11   #3339
zosiaaa
Zadomowienie

Cześć kobietki.

Ja dzisiaj wstałam razem z mężem i jakoś dalej nie mogę spać

Andziot masz śliczna córkę ( też już bym chciała taką mieć ), ale muszę poczekać może kiedyś jeszcze będzie córeczka

za dzisiejsze wizyty

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 05:28   #3340
Paulizia
Wtajemniczenie

a ja znowu do roboty musze isc Pierwszy raz chyba nie jestem sama na tym forum Moria widze Cie

No, ale jeszcze tydzien i zrywam sie z tej pracy, w ktorej regula jest smrod a higiena

Jeszcze sobie wsune Snickersa zeby mojemu Malemu wynagrodzic, ze mamusia jest nie w humorze o tak nieludzkiej porze

Agnieszka.M rozwalila mnie ta wizualizacja 5d

Do pozniej Brzuchatki
Stary 2011-02-04, 06:37   #3341
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

No, ale jeszcze tydzien i zrywam sie z tej pracy, w ktorej regula jest smrod a higiena
ja też mam taki plan żeby w przyszłym tygodniu już iść na zwolnienie
popatrz może razem zrobimy imprezę na wizażu i każdej postawimy wielkie picolo i później gratis tabletkę rennie

ja już się doczekać nie mogę, ale to trochę zależy od dobroci ludzi trzecich
no i trochę od gina , bo jak powie że szyjka jednak mi się skraca to już na bank idę na zwolnienie, ale wolałabym żeby było wszystko ok i iść po ludzku w końcu odpocząć

no to teraz
DZIEŃ DOBRY

wczoraj dostałam podwyżkę (zapomniałam się pochwalić ) o całe 200zl na rękę

nocka przespana na kanapie, bo mężu mnie nie zbudził
bo powiedzial że będę wejścia pilnować
ale naszczęście nic mnie nie bolało i wyspałam się

buziaki
do później

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-04, 06:50   #3342
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
Udało mi sie zrobic ps z filmiku usg i powiedzcie ze tam juz na 100% nic nie urośnie chyba idealnie widac?
Haha "BROCHOLINDA" jakże u nas na wątku mamy coraz to nowsze sformułowania Jeszcze niedawno była Bronchilda hihi.

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość

Dwie godziny temu, wychodzimy z TŻ z bloku, patrzę, a tu facet usiłuje "przestawić" moje chaberkowe auto Jak się okazało 70-latek cofał sobie na jednokierunkowej zygzakiem i wcofał w tył mojego ( dobrze zaparkowanego ) autka. Było trochę stresu, zderzak do malowania. Na szczęscie tylko zderzak, bo powstrzymaliśmy faceta przed dalszą jazdą, wtedy na pewno zahaczyłby jeszczwe lusterkiem w tył auta. Facet się cały trzepał, auto miał od córki. Napisałam za niego oświadczenie, podpisał. Jak nie pokryją kosztów malowania, to musimy z jej ubezpieczenia wziąć.
Dobrze, że w tym momencie wychodziliśmy, bo pewnie by facet pojechał dalej. Ciekawe, ile jeszcze aut zahaczyłby po drodze.
Dzień pełen wrażeń.
A szkołę rodzenia nam dzisiaj odwołali i przenieśli zajęcia na przyszły czwartek.
O świetnie! Na jednokierunkowej

Moria mam nadzieje, że usnęłaś! Mnie też czasem dopadają takie bezsenności i rady na to nie ma... Muszę się przemęczyć pół nocy i w końcu zasne, eh

Ewesko mam nadzieje ze urodziny synala udane i Fifa już rozpakowana. Synal pewnie wyglądał tak---->

Dzień dobry dziewuszki

Taka była wczoraj wrzawa na wątku, żę nawet nie chciało mi sie odpisywać także jestem dziś

Ja też wstałam wcześniej bo musze ogarnąć dom i o 11 mam kuzynkę na drobne zabiegi kosmetyczne a później musze się wziąć za pierogi z serem więc mam nadzieje, że do 14 zdążę ze wszystkim...

Nasz Misiek? (yyyy nawet nie wiem czy tak pisać bo przecież nie znam do końca lokatora...) więc zaczne inaczej - Nasze dziecko sie tak wierci że już czuje jego łapki powyżej pępka pracuje solidnie

No i najważniejsze nie bedziemy brać teraz kredytu, bo jakoś sobie poradzimy z budową i weźmiemy go dopiero na wykończenie. I prawdopodobnie w tym roku wybijemy fundamenty, kupimy pustaki i dach i jak nie zdążymy przed zimą to na przyszłą wiosnę przykryjemy i zamkniemy dom strasznie sie ciesze

Żona
Mama Misia

Makijażystka

Edytowane przez Aliczka88
Czas edycji: 2011-02-04 o 06:57
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 07:06   #3343
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

kobitki , uciekać na zwolnienia i to juz dla dzidzi
aliczka jak ja Ci zazdroszcze,budowac sie mmmmmmm i to jeszcze bez kredytu ,marzenie,my na razie na jednym pokoiku u rodziców
kurde wykapałam sie i wygrzebałam ciuchy,a jak sie ubrałam to okazało się ze wygladam jak wielka nadmuchana piłka,musze isc dzis zwolnienie zaniesc do pracy ,ciekawe co powiedza na mój brzuchol
do potem
Stary 2011-02-04, 07:16   #3344
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

nie moria nie obraziłam się i nie mam zamiaru uciekać rozumiem że mogło być to męczące dla was dlatego przepraszam.

ja dziś zaczynam 28 tydzień
jak przyjedzie brat ze szkoły to muszę go poprosić żeby zrobił mi zdjęcie do albumu... i tak co piątek nowe zdjęcia z coraz większym brzuchem

andziot gratuluję podwyżki

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55

Edytowane przez vanes
Czas edycji: 2011-02-04 o 07:18
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 07:24   #3345
MoniaK
Zakorzenienie

Dzieńdoberek

Paulizia, Twoja historia niekiepska normalnie ręce opadają jak się widzi i czuje takich ludzi :rzyg: Po za tym ja rozumiem poglądy, dyskryminacja itd. ale ten szef powinien wykazać więcej rozumu bo do jasnej choinki to jest praca Tak sobie też myślę czasami o lekarzach, oni to mają przerąbane bo na pewno wiele osób nie pachnie zbyt miło

Mary, ja też wszystkie moje pędzle z EDM zamawiała z allegro i myślę, że się opłaca. One są cudowne

Moniqac, co Ty chcesz od swojego brzucha? Bardzo zgrabny
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 07:38   #3346
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
No ja też doczytałam i mogę iśc spac .
Widzę, że w końcu tematy typowo ciążowe
Agnieszka bardzo się cieszę, że z maluszkiem wszystko dobrze, pewnie ma kilka dni cichych i już niedługo nadrobi kopniaczkami A ty się oszczędzaj i zwolnij tempo
Andziot Zosia rewelacyjna i ciekawe mieszkanko sobie wynalazła
Mary no ja bym nie wpadła na taki misz masz jedzeniowy , chociaż wczoraj zrobiłam taką mieszankę ze wszystkiego, że o 4 w nocy obudził mnie okropny bol brzucha pod prawym żebrem , na szczęście przeszło
dzieki za mile slowa

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja moje 10 cali też bardzo cenię i do kobiecej torebki się mieści

agnieszka_pe25 Najłatwiej pauza i printscreen i wklej do Painta i zapisz jako .jpg
kobieto dziekuje ci bardzo!!!!!!!!:roza :
a ja sie nasciagalam programow, kombinowalam...... wczoraj tylko na klawiaturze "fn" sie naszukalam ale znalazlam

owocem tego sa 2 fotki z filmiku polowkowego
jedna jak sie drapie stopka po brodzie(chociaz na filmiku lepiej to wyglada)
a druga potwierdzenie ze ma cus miedzy nogami

matal jeszcze raz dzieki, ale ma frajde ze moge sobie foteczki porobic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pisiorek.jpg (36,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stopka.jpg (27,2 KB, 47 załadowań)
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 07:40   #3347
anula_81
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny!
ja sie witam na szybko bo o 10 rano mam spotkanie wazne w pracy i musze sie przygotowac.Jak na zlosc znowu od rana dopadly mnie okrutneee kolki i nie moge sie ruszyc zza biurka nie chce znowu w weekend wyladowac w szpitalu, wiec mam nadzieje, ze mi przejdzie
trzymajcie kciuki!
matallewar mam zakaz kupowania juz ciuszkow, mama ma jeszcze przywiezc, znajomi..musze powiedziec stop
moriaaa o tej porze to sie spi kochana

allaaaaa.....boli mnie nooooo!!!!!!!!!!!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 07:45   #3348
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

kurcze a ja to się wcale z tych zdjęć nie mogę połapać.

Stary 2011-02-04, 07:50   #3349
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

wiecie jaki skurcz mnie chwycil w nocy?!
kiedys po lekach mialam b.czesto skurcze szczegolnie w stopy i to takie silne wiec jakos skurczy sie specjalnie nie boje, ale ten to byl gigant!
jak mnie chwycil w lydke to myslalam ze umre z bolu, pierwszy raz mialam taaaaki skurcz!!!

a dzisiaj nogi wyprostowac do konca nie moge, mam obolaly miesien, lece dzisiaj do aptetki po magnez bo ja juz niechce wiecej az takich surczy.

snilo mi sie ze mi mleko kapalo z cyca oczywiscie

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
kurcze a ja to się wcale z tych zdjęć nie mogę połapać.

na jednym dupka i ogon w kolko wzielam, a na drugim tam gdzie strzalka to jest koniec brody i paluszki od nog.

dziecko lezy , widac profil, nad glowa ma lapeczke, a od stopki w prawo widac kosc nogi zgieta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-04, 07:51   #3350
bzyczka1
Zakorzenienie

Witam z rana

jaki ja dzisiaj miałam sen
śniło mi się że maleńka Lilka była już z nami i byliśmy z nią na spacerku i była taka piękna pogoda. Pięknie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 08:04   #3351
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobry Kochane!
mam nadzieje, że wszystko mi zacytowało ... bo.... .

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
ja nie widzę! Piękny, okrąglutki brzusio
moniqac proszę bardzo

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Moniu, śliczny brzuszek. Zgrabniacha jesteś i nie wierzę już w żadne słowa o tyciu!
hm.... zgrabniacha z 80kg na wadze... dziękuje .

Cytat:
brzusio super

ja wrocilam od lekarza. ciesze sie ze pojechalam. w razie kolejnego podwyzzonego pulsu mam sie wybrac po skierownaie na ekg. zrobil usg i chwilke ogladalismy malego, serduszko bije , maly sie delikatnie ruszal. mam obserwowac dalej ruchy przez ten tydzien, przyjsc w nastepnym z wynikami morfo, moczu i glukoza no i zdac relacje jak sie rusza. jak nadal tak niemrawo to byc moze szpital na usg

wiesz Kochana - ja też mam skoki pulsu, nagle robi mi się słabo, ciemno i puls mam 110
lekarz powiedział, że w 90% to jest "normalne" w ciąży, ale kazał mi to zbadać u kardiologa, żeby wydał opnię co do porodu - zrobili mi echo serca, mam mieć powtórzeone echo z dopplerem za ok. 1 miesiąc, bo mam wadę, ale tą wadę mam od dziecka i najprawdopodobniej to to moja "uroda" ale doskonale Cię rozumiem z tym pulsem - straszne uczucie. napewno jesteś w tych 90% u których to jest po prostu normlane bo organizm się przyzwyczaja .

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość

Moria i jAK ANDZIOT zrobiła Ci ten peeling??:P kurde a ja to sie sama musialam szorowac!!ech....
.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kciuki saaa
senkju Kochana .

Cytat:
No i Moniqac oczywiscie i wszystkie palce u nog trzymam
Antek tez mowi, ze trzyma
.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
moniqac Śliczny brzucholek Mój Edzik na usg też był dwa tygodnie do przodu
Słyszałam, że podobno jak się dużo witamin w tabletkach przyjmuje w
też tak słyszałam - no i jak się dostarcza dużo glukozy czyli bye-bye batoniki .

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość

za dzisiejsze wizyty
dziękuje!

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Moniqac, co Ty chcesz od swojego brzucha? Bardzo zgrabny
taki okrąglutki - ja ja .

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
ja sie witam na szybko bo o 10 rano mam spotkanie wazne w pracy i musze sie przygotowac.Jak na zlosc znowu od rana dopadly mnie okrutneee kolki i nie moge sie ruszyc zza biurka nie chce znowu w weekend wyladowac w szpitalu, wiec mam nadzieje, ze mi przejdzie
trzymajcie kciuki!
bidulka!!!!! .

JA dziś JADĘ zobaczyć SYNUSIA ))))))))))))!!!! Wizyta o 17.45 !!!
Trzymajcie kciuki!!!!

Aga.M i Grazin - za Wasze wizyty, bo nie pamiętam kto jeszcze ma.

anula_81 - wrzucam "rzut mojej łazienki ma się te zdolności no nie? na niebiesko to jak jest teraz, na czerwono to co ja sobie obmyśliłam, może dobrze może źle - jakby Ci zdrówko pozwalało na zerknięcie byłabym Ci wdzięczna.
musze tam zmieścić umywalkę min 55cm, prysznic, pralke 60cm no i jakąś szfkę - nie mogę niestety rur przeciągnąć nigdzie - jak to w bloku, mógłby cały blok się posypać .

miłego dnia dziewczynki!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lazienka.jpg (12,6 KB, 28 załadowań)

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 08:06   #3352
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
owocem tego sa 2 fotki z filmiku polowkowego
jedna jak sie drapie stopka po brodzie(chociaz na filmiku lepiej to wyglada)
a druga potwierdzenie ze ma cus miedzy nogami

matal jeszcze raz dzieki, ale ma frajde ze moge sobie foteczki porobic
Ja też chce taki ogonek w brzuchu Extra fotki

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 08:11   #3353
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

wiesz Kochana - ja też mam skoki pulsu, nagle robi mi się słabo, ciemno i puls mam 110
lekarz powiedział, że w 90% to jest "normalne" w ciąży, ale kazał mi to zbadać u kardiologa, żeby wydał opnię co do porodu - zrobili mi echo serca, mam mieć powtórzeone echo z dopplerem za ok. 1 miesiąc, bo mam wadę, ale tą wadę mam od dziecka i najprawdopodobniej to to moja "uroda" ale doskonale Cię rozumiem z tym pulsem - straszne uczucie. napewno jesteś w tych 90% u których to jest po prostu normlane bo organizm się przyzwyczaja .
moniqac, powiedzial ze podniesiony w ciazy jest ok ale nie 130 a tai wcz mialam, myslalam ze padne, nogi jak z waty zadyszka taka ze szok. ja na razie nie pojde na ekg, poczekam czy sie bedzie powtarzac, jak bedzie to wowczas pojde.

wiesz ze mam taka sama lazienke tylko w odbiciu lustrzanym*? kaloryfer mam przy drzwiach przy wnece, a kabine tez na tamtej stronie, tylko ze na wprost drzwi, a rury od umywalki i odplywy mi ciageli na sciane zza drzwiami,, takze bedzie sie wchodzilo na ta kabine 80x120 i ona jest cala ze szkla przezroczystego z niskim brodzikiem. tez sie naglowilismy jak ja zrobic
Stary 2011-02-04, 08:11   #3354
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ewesko mam nadzieje ze urodziny synala udane i Fifa już rozpakowana. Synal pewnie wyglądał tak---->
Zadowolony bardzo Już dawno chciał tą grę jak tylko wyszła, ale wtedy była bardzo droga jak na grę bo ponad 150zł, ale się jej doczekał
Siedział wczoraj do 23 nie mogłam go wygonić do spania :P
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Andziot, no i bardzo dobrze, że mały wybór, nawet nie wchodzę w takim razie

No i gdzie jest Eweska i Siasiek, się pytam?!
Jestem, jestem wczoraj też byłam ,podczytywałam tylko bo jakoś chęci na pisanie mi odeszły

Moniqac cudny brzuszek I ty pieknie wyglądasz

Widzę że był omawiany temat EDM, mam kilka rzeczy ale jakoś nie przypadły mi do gustu, może do nich wrócę i na nowo się przekonam, ale nie wiem.
Ja teraz czekam na perełki z ELF-a

U mnie dziś remont pełną parą, tż ma dzis wolne skończyli jedną robotę i od poniedziałku wchodzą na drugą więc dziś w domku u mnie robi z kolegą sufit podwieszany, od rana wiercenie
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 08:12   #3355
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Ja też chce taki ogonek w brzuchu Extra fotki
dzieki ja sie zegnam z wami , do pozniej

kciuki za wizyty sa!
Stary 2011-02-04, 08:25   #3356
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

znalazłam fantastyczną sukienkę na wesele
pod koniec maja wybieram się na wielkie wesele mieszane i znalazłam sukienkę która zakryje mi mój brzuch (bo nie wiadomo jak on będzie wyglądał po porodzie...
jak wam się podoba??

http://allegro.pl/show_item.php?item=1435614373&c=1

Stary 2011-02-04, 08:26   #3357
amarcia
Wtajemniczenie

Dzień dobry...
Kto wklejał link do filmu z porodu? Pół godziny płakałam... Przypomniało mi się wszystko, co najpiękniejsze i najsłodsze z porodu Wiktorii. Teraz wiem, jak mniej więcej wyglądało to, co działo się za magiczną kotarą, bo po odcięciu pępowiny reszta zabiegów była już blisko mnie, na moich oczach.
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-04, 08:38   #3358
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Nadaję z łóżka, wstałam tylko po kawę i dalej pod kołdrę.

Jednak zaraz się ogarniam. Wczoraj Wy miałyście dzień peelingowania, a dziś ja, tylko że ja peeling kawowy. Na to balsam z drobinkami [Mimbi, czujesz klimat?:P] i cieszę się, jak kobieta w ciąży ze zbudynieniem mózgu

Eve, co do Twojego Alexa, to jest oczywista sprawa! Ale w PL brzmi to już dziwnie, coś jak Vanessa, Nicole. Chociaż uważam, że imię Aleksander jest super, bo każdy zrobi wersję odpowiednią dla siebie, tyyyle możliwości!

Dziewczonko, mnie się najpierw zachciało kapusty, to zeżarłam miseczkę. Za chwilę mleko za mną chodziło.. no i samo wyszło [DOSŁOWNIE!]

Moria, ranny ptaszku! Mam nadzieję, że teraz odsypiasz. Masz zakaz chorowania! No a o uzdrawiających mocach TBS, to ja chyba mówić nie muszę

Andziot, gratuluję podwyżki i życzę Ci, żeby już sobie poodpoczywała

Aliczko, super wieści z budową domu! A kredyt im później i im mniejszy, tym lepiej

MoniaK, ja pędzle mam jeszcze z czasów, kiedy można było zamawiać z USA. Ale jedna paczka mi zaginęła, właśnie z pędzlem do różu i tak ciągle mam swój stary beznadziejny

Agnieszko, na fotkach niewiele widzę, ale ja nawet na fotkach Kosmitki niczego się nie mogłam dopatrzeć przez długą chwilę Ale gratulacje udanej wizyty i penisa w brzuchu!

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-04, 08:41   #3359
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
ja też mam taki plan żeby w przyszłym tygodniu już iść na zwolnienie
popatrz może razem zrobimy imprezę na wizażu i każdej postawimy wielkie picolo i później gratis tabletkę rennie

ja już się doczekać nie mogę, ale to trochę zależy od dobroci ludzi trzecich
no i trochę od gina , bo jak powie że szyjka jednak mi się skraca to już na bank idę na zwolnienie, ale wolałabym żeby było wszystko ok i iść po ludzku w końcu odpocząć

no to teraz
DZIEŃ DOBRY

wczoraj dostałam podwyżkę (zapomniałam się pochwalić ) o całe 200zl na rękę

nocka przespana na kanapie, bo mężu mnie nie zbudził
bo powiedzial że będę wejścia pilnować
ale naszczęście nic mnie nie bolało i wyspałam się

buziaki
do później
lo kochana gratuluje podwyzki
na waciki wystarczy hhih
zawsze cos!

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
znalazłam fantastyczną sukienkę na wesele
pod koniec maja wybieram się na wielkie wesele mieszane i znalazłam sukienkę która zakryje mi mój brzuch (bo nie wiadomo jak on będzie wyglądał po porodzie...
jak wam się podoba??

http://allegro.pl/show_item.php?item=1435614373&c=1
faktycznie sliczna

dzien dobry

ja wstalam z bolaca rwa
zjadlam sniadanko i obczailam firme, nie mam duzo pracy, praktycznie na godzinke
i tak mysle, zeby sie karnac do miasta pobuszowac ...
ale tak strasznie wiejeeeeee
poczekam najwyzej do 12 moze sie uspokoi
Stary 2011-02-04, 08:41   #3360
bzyczka1
Zakorzenienie

Vanes sukienka bardzo ładna, ja jednak poszukałabym jej w sklepie bo wiesz jak to z allegro bywa. Ja chciałam sobie kupić sukienkę na swoje poprawiny, to co dostałam od sprzedawcy nie nadawało się na nic, nie mówię już o poprawinach ale nie nadawała się nawet na spacer wieczorem materiał była tak cienki że mimo dwóch warstw wszystko było widać

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości