Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 19:40   #3301
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

no to macie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1100519.jpg (23,2 KB, 56 załadowań)

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:41   #3302
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Kochane a ja Wam zostawiam fotkę mojego brzucholka - widzicie z czym problem? że mi wywala bardzo górą - mały jest nadprogramowo duży, nóżki miał nad pępekiem i chyba mi on tak wypycha - no chyba że ja taka gruba jestem

a do albumu dodałam z buzią fotki .

Aha - to 26t i 4dc.
brzusio super
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
moja Zosieńka najsłodsza kończy dziś 20 miesięcy

poważny wiek

o jej! a ja myslalm ze ta twoja pannica ma juz ponad 2 latka

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
MoniaK juz zaspokajam Twa ciekawosc
Po prostu majac juz dosc pracy wsrod ludzi, ktorzy np. poklocili sie z woda, mydlem badz szamponem, zrobilam osobisty manifest. Przyszedl na 8 koles pracowac kolo mnie [hindus...pomijam fakt, ze na specyficzny 'zapach' curry mam odruch podobny do tego --> :zygi: ]. Ja nagle patrze, a on zdjemuje bluze do podkoszulka... juz cos polecialo... nagle rozwiinal skrzydla i na 10 metrow polecial zielony dymek To przelalo moja szale goryczy. Chwycilam maske zakrywajaca usta i dezodorant kolegi i przepsikalam moj dzial. Poszlam pozniej na przerwe z zamiarem zajrzania do bosa i poproszenia go o dodatkowy briefing w sprawie czystosci i higieny w pracy. W drzwiach minelam sie z tym od zapaszku. No to podchodze do bosa i mu wykladam, a on do mnie, ze wlasnie dostal raport na mnie, za to ze ostentacyjnie uderzalam w kolegi smrod tym dezodorantem i ze moje zachowanie bylo karygodne i powinnam uwazac co robie, bo przez takie zachowanie w stosunku do innych moge przysporzyc sobie problemow. Ja mu mowie, ze owszem moze przesadzilam, ale bardzo prosze o ten briefeng... on mi na to, ze on widzi ze ludzie dbaja o siebie i biora dziennie prysznic i to ze niepotrzebne. Ja mu wyjezdzam, ze dlaczego mnie skazuje na prace z jakims smrodkiem, ze przeciez zyjemy w XXI wieku, a nie w jakims zascianku... no i tak se z nim dyskutowalam i nic nie wskoralam. On twierdzi, ze wszyscy sa pod tym wzgledem w porzadku, a ja przesadzam... No oczywiscie... po 15 minutach do mojego stanowiska podszedl koles, ktoryma taka produkcje EXTRA VIRGIN na wlosach, ze wszystkie z powodzeniem mialybysmy peeling Morii w litrowych sloikach albo kolesie co chodza rozkracznie... hmm ciekawe dlaczego??? jakies odparzenie???
hahahah nie no paulizia, normalnie padam ze smiechu kochana, ale podzielam twoje stanowisko.

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Andziot

no to zdrowko Zosienki pijemy - mleczko oczywiscie
Moj Olek za 4 dni konczy 21 Cholercia dopiero sie urodzil, a zaraz 2 lata... i juz nie pamietam jaki byl malusi

A tak w ogole to chcialam podziekowac tym, ktore wypowiedzialy sie na temat trafnosci usg, w sumie powinnam uwierzyc, ze tam bronchilda mala jest, ale jakos to do mnie nie przemawia, tzn. nie wierze

oo twoj olek tez jest maly, a tez myslalam ze wiekszy

za chwilke zobaczysz jak bedzie rezolutnym 3latkiem

ja wrocilam od lekarza. ciesze sie ze pojechalam. w razie kolejnego podwyzzonego pulsu mam sie wybrac po skierownaie na ekg. zrobil usg i chwilke ogladalismy malego, serduszko bije , maly sie delikatnie ruszal. mam obserwowac dalej ruchy przez ten tydzien, przyjsc w nastepnym z wynikami morfo, moczu i glukoza no i zdac relacje jak sie rusza. jak nadal tak niemrawo to byc moze szpital na usg
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:41   #3303
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
Kasiu a jesteś pewna, że to od żelaza Cię mdli ?

TheXanthippe

podziwiam lekarzy, którzy potrafią "odczytać" z takich zdjęć płeć
ja tez podziwiam nic tam nie widze na moich zdjeciach usg to rozooznaje jedynie kregosłup
ale jutro bede miala nowe foty z wnętrza brzusia
Cytat:
idę zrobić peeling morii
Moria i jAK ANDZIOT zrobiła Ci ten peeling??:P kurde a ja to sie sama musialam szorowac!!ech....
Cytat:

można fiolecik

zrobiłam peeling
fajnie natłuszcza skórę,
w życiu tak gruboziarnistym peelingiem sie nie maziałam, aż mi się skórka zaczerwieniła
ale teraz to jestem gładka jak pupcia niemowlęcia

(mężu się spytał czy to później można jakoś podsmażyć i zjeść )
ciekawy p[omysł, jakby to podsmazyc z cebulką i dodać ze dwa jajka to by była kolacyjka jak znalazł:P
peeling na prawde wymiata

jutro wam wkleje aktualne zdjecia mojego bandziorka kolezanka mi zrobila tylko przesłac musi, i stwierdziłam ze mały ten moj brzuch;p
Stary 2011-02-03, 19:41   #3304
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dorko, synek będzie miał na imię Oluś? U nas jeśli Hanka miałaby się okazać chłopakiem, to też będzie Olo

Andziot, ucałowania dla Twojej dużej Córeczki!

Pauliziu, padłam na Twoją historię z pracy
I Biedak Olo bedzie nosil te kwiecista kienke i popijal sobie z loziowej kwiateckowej butelczyny... o nie kochana! W brzuchu musi byc Nutka!
Stary 2011-02-03, 19:42   #3305
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

Ddaaiissyy, muszę obczaić ten róż Moje ukochane to Snuggle i Pink Ribbon, używam na zmianę
ja dużo jeszcze nie kupowałam, bo one starczają na dłuuuuugo
to co kupiłam to na allegro

Stary 2011-02-03, 19:45   #3306
mamaoptymistka
Zadomowienie

andziot córunia słodziutka
Stary 2011-02-03, 19:45   #3307
anula_81
Zakorzenienie

hej kochane!
ja dopiero przyszlam chwile temu bo bylam z kolezanka na obiadku i kawce i padlam.) po drodze oczywiscie jeszcze zahaczylam o ten sklep Name it i kupilam troche bzdurek..ostatni raz, przyrzekam jutro wam wkleje
nadrabiam was na szybko, ale jutro obiecuje bywac wiecej
Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
cuuudny brzusioooo

moja mala rozpycha sie pod pepkiem...

dokladnie tyle ze chce kupic jeszcze posciel i poszewke na zmiane.. i do tego biala moskitere tiul to juz zyczenie meza.. dla jego krolewny
moja tez pod pepkiem
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
brzuszek mi stwardnial jest mi slabo ide sie polozyc... pozniej doczytam was kochane
**** kochana mam nadzieje, ze czujesz sie lepiej, mi tez czesto wieczorem twardnieje
Cytat:
Anula znalazlam!!!! Twoja gondola ma 71cm wewnetrznej dlugosci. Andziot mowi, ze styka http://www.pramworld.co.uk/product/7...rycot_New_2010_

Dobra to ja ide na pieciominutowe przewietrzenie sie do sklepu wracam i opisze Wam jak dostalam ochrzan od bossa za dyskryminacje ludzi NIE pachnacych [delikatnie mowiac]
wlasnie tez doczytalam, ale skoro andziot mowi, ze styknie to sie nie martwie, pol roczne dziecko ma ok 70 cm max co?

aaa i przeczytalam twoj post o smierdzacym czlowieku ale sie usmialam, ale dobrze ze jestes kobieta walczaca o swoje prawa! tak trzymac! prawo do nie smierdzacego miejsca pracy! jestem za!
Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Paulizia pokaz fotke tej butelki w stateczki dla Antonio

oto zakpy Flawcia juz nie wiecej nie kupuje tak jasnego niebieskiego, kurcze musze cos kolorowego mojemu bejbikowi kupic
jakie sliczne te bodziaki z psem, ja tez chcem!
Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Dzien dobry Paniom. Jestem wyhennowana, wypedicurowana i splukana (to ostatnie dzieki radom pieknej Mary Poziomki. Upust swoim emocjom dalam juz w smsach
Wklejam w zalaczniku zdobycze lumpeksowe. TZ sie rozplywa na widok tych sukieneczek, a spiworek to go przerazil, on myslal ze w tym sie dziecko nosi W sumie nie ma sie co dziwic, zanim zaczelam czytac o macierzynstwie, tez mialam o tym takie pojecie jak on. Tak przy okazji - pokazalam mu linka do strony (jest dyslektykiem i slabo czyta na glos) i on mowi "Oooo jaka fajna strona, tata w przyrodzie".
A strona sie nazywala "Tata przy porodzie"

Tak btw - czy 19 zlotych za 2 pary rajtuzek z Mothercare to spoko cena czy nie? Bo byly jeszcze ostatnie sztuki i sie zastanawiam, czy by ich aby nie kupic. Dziecko mnie znienawidzi za te rajstopy, ale co tam, chyba nie sa tak straszne jak te, ktore nosilam ponad 20 lat temu, ze szwami na du*pie i rozciagnieta gumka.
jakie laaadne!! ale szalejemy z tymi zakupami ja tez kupilam dzisiaj 2 parcy rajstopek, a co
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
24KASIA86 kochana nadal boli rwa

ale chwilami jest minimalnie lepiej
chociaz jak schodze po schodach to mam lzy w oczach
i strasznie kuleje jak chodze
oj kochana moja, trzymaj sie cieplo, mam nadzieje, ze ci wkrotce przejdzie
Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Poczytałam sobie martynki posty starsze i sorki że to napiszę możecie mnie zlinczować ale coś mi tu zalatuje kłamstewkami
...
Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
no pisałam wcześniej, że mi te posty wyglądają na jakąś prowokację
zgadzam sie, dlatego zaczelam omijac niektore posty martynki i nigdy nie odzywalam sie w tym temacie. jestem przekonana ze macie racje dziewczyny.
Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
anula_81 kurcze powiem Ci, ze zjednej strony fajnie tam u Ciebie, ze kobieta praktycznie pracuje prawie do konca, w koncu ciaza to nie choroba, no i Norwegia naprawde ma duzy socjal, u mnie totalnie na odwrot, zero jakis bonusow, zapomog, w ciazy czesto kobiety zwalniaja, no coz...
fioletowy dla chlopczyka jak najbardziej!
no u nas socjal dobry, nie moge narzekac, choc pewnie mnie troche rozleniwi jak wypadne z rynku pracy prawie na rok, z drugiej stronyw iesz Norwegia to bogaty kraj, jako jedyny kraj w europie nie sa zapozyczeni u innych krajow plus uwaga maja co roku nadwyzki budzetowe z okazji ropy wiec byloby troche nie teges jakby w socjal nie inwestowali

a i jeszcze brzuszki tu ogladalam, ale sie nie wkleilo cytowanie!
Andziot i Moniqac o ile dobrze pamietam
siasiek a co u ciebie?
Andziot gratuluje 20 miesiecy zosienki
Moria a u Ciebie wszystko dobrze? jak Igusia?
i pozdrawiam cala reszte dziewczyn

ja dzis mam nerwa na Tzta bo znowu historia z samochodem wyniknela i juz chce zmieniac bo jakas okazja sie nadarzyla itp itd, nie chce was zadreczac, ale jestem na niego mega zla.

uciekam pod prysznic, sprobuje jeszcze potem siee odezwac

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 19:45   #3308
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Agus nie ogladalam
Dobry mowisz?
Malo co mi sie z tych nowych filmow podoba. U mnie rzadzi Scarface
nam z tz sie podobal
chociaz wiara psioczyla
teraz reklamuja skyline
tez zamirzamy obejrzec

a tego scarface nie ogladalam
ah ostatnio ogladalam ksiege ocalenia z danzelem washingtonem
nam sie podobal rowniez

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
ja też chyba jeszcze nie wiem jak to jest jak się obraca, a musiał bo zmienił pozycję z głóki w dół na miednicową, ale chyba to mnie ominęło .
dziękuje za info co do brzuszka . ciekawa jestem jaki będzie po jutrzejszej wizytcie - już dziś prsozę o kciuki!!!!

to prawda ja jestem z reguły panikara i dziwię się że jeszcze tak nie panikuję jak jestem do tego zdolna .

co do terminów porodu to ja pytałam mojego gina, czy to znaczy że termin mam z usg 2tyg wczesniej - czy w związku z tym urodze te 2tyg wcześniej, a lekarz powiedział, że nie - że urodzę w terminie, po prostu dziecko będzie duże i tyle.

ja też uwielbiam ciuchy z happymum - a to stoisko w M1 jest badziewne strasznie - za to sklep na plebiscytowej ma i happymum i 9fashio - ja się tam też ostatnio obkupiłam, a happymum jeste jeszcze w belgu w K-cach. do Krakowa niestety nie mam "po drodze" a jak jestem to służobowo i zawsze w biegu .
a ciuszki super.

noo... czubaty nie jest to prawda .

:ależ laska wielka już kawalerowie już u bram - musi być przesłodka!!!

Ty masz przepiękny brzusio .

dziękuje - ja tez pracuje z hindusami, wiem jak potrafią pachnieć specyficznie .
kciuki saaa
Cytat:
no to macie
ale fajna
Stary 2011-02-03, 19:47   #3309
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
ja wrocilam od lekarza. ciesze sie ze pojechalam. w razie kolejnego podwyzzonego pulsu mam sie wybrac po skierownaie na ekg. zrobil usg i chwilke ogladalismy malego, serduszko bije , maly sie delikatnie ruszal. mam obserwowac dalej ruchy przez ten tydzien, przyjsc w nastepnym z wynikami morfo, moczu i glukoza no i zdac relacje jak sie rusza. jak nadal tak niemrawo to byc moze szpital na usg
Dobrze, ze wszystko jest ok. Nie przemeczaj sie kochana, bo chyba ostatnio mialas troche na glowie co? Ten tydzien sobie odpocznij i obserwuj Malucha co?

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
Moria i jAK ANDZIOT zrobiła Ci ten peeling??:P kurde a ja to sie sama musialam szorowac!!ech....

Andziotku... zrobisz mi tez? Czeu tylko Morie rozpieszczasz? My tez chcemy byc rozpieszczane

Zosia jest boska!!!! Chowanko w zabawkach?
Stary 2011-02-03, 19:49   #3310
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Andziot, Zofia urocza!

no to ja też przypoluję EDM na Allegro, ale nie dziś, zabrońcie mi!

Pauliziu, wtedy dziecko będzie owijane w tetrę, bo za dużo chłopięcych ciuszków, to ja nie mam

Mimbi, ciuszki urocze

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 19:50   #3311
Paulizia
Wtajemniczenie

No i Moniqac oczywiscie i wszystkie palce u nog trzymam
Antek tez mowi, ze trzyma

Mary jak samopoczucie po goracym romansie z panem K.?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 20:06   #3312
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
Dobry wieczór!

Chciałam tylko dobrodusznie poradzić, abyście po zjedzeniu miseczki kapusty kiszonej nie piły mleka, bo kończy się to rozmową z muszlą

Aktualnie mięta i zielona herbata na tapecie

Piękne dzięki za przemiłe słowa odnośnie ciuszków, powiem Wam, że nie mogę się doczekać ubierania w nie Nutki-Hanutki, a jeszcze bardziej nie mogę się doczekać poniedziałkowego USG, kiedy to potwierdzi się funia, a nie okaże się pikaś

Mimbi i Moria proszone są o wstawienie fotek ze zdobyczami TBS, to takie podniecające cierpienie patrzeć, co inni kupili!

Co do sytuacji związkowych Martynki i Vanes, to chyba już straciłam ochotę na wypowiadanie się i jakiekolwiek porady, bo wiem, że i tak zrobią to, co uważają za słuszne. Są młode, ale dorosłe i mają wolną wolę. Życzę Im tylko, aby Ich dzieci były szczęśliwe i nigdy nie doznały żadnej krzywdy psychicznej, ani fizycznej.
Dobrze ze poradził z ta kapusta i mlekiem...
Bedzie Aleksander boje sie tylko że beda mi w szkole Alex na dziecko wołac a mam zboczenie co do nazewnictwa. Tzn nie lubie jak się polskie słowa angielskimi zamienia.
Aleksander to taki dorosły, poważny człowiek.
Olo-"chodźmy do Ola na wódkę" to jak bedzie w naszym wielu.
Oluś-mamusia zawsze tak będzie do niego mówić
Tak sobie to wymyśliliśmy z mężem :P

Jestem w szoku i mam nadzieje ze Martynka nie zrobiła dyla z forum ze strachu ze oszukuje tylko ze jej hormony szaleją...

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

no i mary i pink ribon i snuggle leża u mnie na półeczce
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 20:08   #3313
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Andziotku... zrobisz mi tez? Czeu tylko Morie rozpieszczasz? My tez chcemy byc rozpieszczane
trzeba sobie zasłużyć

Cytat:
przed chwilą znalazłam to zdjęcie na dysku, nawet nie wiem kto je robił, ale strasznie lubi włazić do tego pudła, albo zakładać je na głowę i tak po mieszkaniu chodzić

Cytat:

no to ja też przypoluję EDM na Allegro, ale nie dziś, zabrońcie mi!
jak to moja Zosia mówi : "nu nu nu "
poskutkowało ????

Stary 2011-02-03, 20:11   #3314
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Pauliziu, no LŻEJ na pewno, rozmowa ciekawa W każdym razie na chwilkę odechciało mi się kiszonej

tak patrzę na Twoje niebieskie butelki TT i Hance też potem taką kupię, będzie miała dwa kolory

Dorko, śliczne imię. Ja też nie przepadam za Alexem, ale Olo brzmi super

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Andziot, no poskutkowało

ale w przyszłym tygodniu już muszę poszperać za EDM na Allegro

vege!
Stary 2011-02-03, 20:13   #3315
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
no to macie
Urocza jest!

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 20:15   #3316
andziot
Zakorzenienie

mary właśnie przejrzałam allegro, nie za dużo jest
ostatnio mam fazę na cienie do powiek ale bardzo mały wybór ...

Stary 2011-02-03, 20:18   #3317
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Andziot, no i bardzo dobrze, że mały wybór, nawet nie wchodzę w takim razie

No i gdzie jest Eweska i Siasiek, się pytam?!

vege!
Stary 2011-02-03, 20:24   #3318
andziot
Zakorzenienie

pewnie zjadły kapuste i popiły mlekiem
bo nie zdążyły przeczytać twoich ostrzeżeń

Stary 2011-02-03, 20:26   #3319
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
pewnie zjadły kapuste i popiły mlekiem
bo nie zdążyły przeczytać twoich ostrzeżeń :d
:d :d :d :d :d
Stary 2011-02-03, 20:31   #3320
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Mnie sie wydaje, ze taka osoba mysli, ze tylko ona czuje a reszta pewnie nie no i tak sobie wmawia zaczyna w to wierzyc... za to jaka oszczednosc na wodzie!!!

Princi... zamowilas cos z Nexta juz?
Ja się też czasem tak naprawdę dogłębnie zastanawiam, czy ci ludzie to czują i co oni sobie myślą. Najgorsze jest to, że to dotyczy bardzo różnych ludzi, tzn. o różnym statusie materialnym. Np. w budynku firmy, w której ja pracuje na II piętrze jest inna firma, gdzie jest zatrudnionych ponad 2000 osób, główna księgowa zarabia ponad 9000 zł/mc, a capi potem nieziemsko, do tego ma wiecznie przetłuszczone włosy i ubiera się w garsonki, które wyglądają jakby były z zasłony uszyte. A już hitem są jej sandały, które nosi ciągle, a zakłada je na beżowe grube skarpety. Jak prezesi gdzieś jadą, to nigdy jej nie zabierają na spotkania z kontrahentami, a jak ktoś przyjeżdża do siedziby firmy, to biorą na spotkanie jej zastępczynie, a główna księgowa ciągle się zastanawia dlaczego i jeszcze nie wpadła na to, że najzwyczajniej w świecie śmierdzi i jest niereprezentacyjna. Miałam "zaszczyt" poznać jej męża i to jest ta sama historia, a jest kierownikiem działu controllingu też w bardzo dużej firmie, on jeszcze dodatkowo nie lubi myć zębów
I o ile w przypadku takiego bezdomnego można sobie wytłumaczyć, że nie pachną świeżością, to w przypadku ludzi z taką kasą, to już nie jestem w stanie zrozumieć w czym rzecz.
Dobra kończe ten temat, bo jak sobie tylko przypomne, to zaraz mam wizualizację z wszystkimi efektami (normalne 5D) i mi słabo.

Paulizia bardzo fajne te butelki z TT

Agus87 właśnie mi zrobiłaś smaka na tortille. Całe szczęście, że właśnie zjadłam kolacje. Jutro też nie zrobie, bo prosto po usg jedziemy do moich rodziców na obiadek i pewnie trochę tam posiedzimy. Ale za to w sobotę na 100% zrobię na obiad tortille

Andziot no Zosieńka jest przesłodka Przekaż jej całuski z okazji miesięcznicy

Agnieszka_pe25
szkoda, że od razu ci nie dał skierowania na to ekg. No chyba, że pierwszy raz ci się coś takiego zdarzyło i lekarz myśli, że to jednorazowy "wyskok". Najważniejsze, że z dzidziusiem wszystko ok i oby tak zostało

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 20:35   #3321
Catia88
Rozeznanie

ojej, Andziot jaką masz piękną córunię! Śliczna

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Agnieszka_pe25 strasznie Ci tętno skoczyło lekarz powiedział czym to mogło być spowodowane?

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 20:35   #3322
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Andziot, no i bardzo dobrze, że mały wybór, nawet nie wchodzę w takim razie

No i gdzie jest Eweska i Siasiek, się pytam?!
Eweska o ile czegoś nie pomyliłam ma dzisiaj urodziny synka, więc pewnie nie ma czasu na wizaż.

Stary 2011-02-03, 20:36   #3323
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

o ile sobie dobrze przypominam to u eweski klejenie tapet sie zaczeło
a siasiek tez chyba wspominała o remoncie,ale nie jestem pewna
Jutro rano mam wizytke u ginka i mam nadzieje ze juz dostane pewnie skierowanie na tą okropna glukoze, a wcinam czekolade właśnie z takimi duuuzymi orzechami , mam nadzieje ze mi nikt tego nie zabroni bo uwielbiamy z dzidziusiem... okaze sie jutro czy naszej córce nie wyrósł siusiak miedzy nogami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 20:41   #3324
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
Jutro rano mam wizytke u ginka i mam nadzieje ze juz dostane pewnie skierowanie na tą okropna glukoze, a wcinam czekolade właśnie z takimi duuuzymi orzechami , mam nadzieje ze mi nikt tego nie zabroni bo uwielbiamy z dzidziusiem... okaze sie jutro czy naszej córce nie wyrósł siusiak miedzy nogami
Nawet nie mów. Ja jutro też mam wizytę. Mojej córeczce na ostatniej wizycie urósł siusiak i mam nadzieję że jutro się nie okaże, że mojemu synkowi siusiak odpadł lub się wchłonął

Stary 2011-02-03, 20:43   #3325
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Miałam "zaszczyt" poznać jej męża i to jest ta sama historia, a jest kierownikiem działu controllingu też w bardzo dużej firmie, on jeszcze dodatkowo nie lubi myć zębów
I o ile w przypadku takiego bezdomnego można sobie wytłumaczyć, że nie pachną świeżością, to w przypadku ludzi z taką kasą, to już nie jestem w stanie zrozumieć w czym rzecz.
Dobra kończe ten temat, bo jak sobie tylko przypomne, to zaraz mam wizualizację z wszystkimi efektami (normalne 5D) i mi słabo.
jeeeeeeenyyyyyyy już ludzi niemyjących zębów to nie znoszę
bo jak jeszcze ktoś smierdzi na odległość to z góry już przyjmujesz pozycję obronną, ale jak ktoś w miarę ma swój zapach i coś zaczyna Ci tłumaczyć prosto w twarz swoim odorem to odpływam normalnie
i mi wizualizacja też się włączyła

Stary 2011-02-03, 20:49   #3326
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja się też czasem tak naprawdę dogłębnie zastanawiam, czy ci ludzie to czują i co oni sobie myślą. Najgorsze jest to, że to dotyczy bardzo różnych ludzi, tzn. o różnym statusie materialnym. Np. w budynku firmy, w której ja pracuje na II piętrze jest inna firma, gdzie jest zatrudnionych ponad 2000 osób, główna księgowa zarabia ponad 9000 zł/mc, a capi potem nieziemsko, do tego ma wiecznie przetłuszczone włosy i ubiera się w garsonki, które wyglądają jakby były z zasłony uszyte. A już hitem są jej sandały, które nosi ciągle, a zakłada je na beżowe grube skarpety. Jak prezesi gdzieś jadą, to nigdy jej nie zabierają na spotkania z kontrahentami, a jak ktoś przyjeżdża do siedziby firmy, to biorą na spotkanie jej zastępczynie, a główna księgowa ciągle się zastanawia dlaczego i jeszcze nie wpadła na to, że najzwyczajniej w świecie śmierdzi i jest niereprezentacyjna. Miałam "zaszczyt" poznać jej męża i to jest ta sama historia, a jest kierownikiem działu controllingu też w bardzo dużej firmie, on jeszcze dodatkowo nie lubi myć zębów

Agus87 właśnie mi zrobiłaś smaka na tortille. Całe szczęście, że właśnie zjadłam kolacje. Jutro też nie zrobie, bo prosto po usg jedziemy do moich rodziców na obiadek i pewnie trochę tam posiedzimy. Ale za to w sobotę na 100% zrobię na obiad tortille

Agnieszka_pe25
szkoda, że od razu ci nie dał skierowania na to ekg. No chyba, że pierwszy raz ci się coś takiego zdarzyło i lekarz myśli, że to jednorazowy "wyskok". Najważniejsze, że z dzidziusiem wszystko ok i oby tak zostało
dziekuje zeby az tak skoczylo to faktycznie pierwszy raz, a podniesiony puls mam czesto, objawia sie to tym ze siedze i mam zadyszke jak po maratonie. niestety nie powiedzial od czego to. kazal podejsc do rodzinnego po skierowanie. ciesze sie ze chociaz przez chwile moglam looknac na malego-balsam na serce

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
ojej, Andziot jaką masz piękną córunię! Śliczna

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Agnieszka_pe25 strasznie Ci tętno skoczyło lekarz powiedział czym to mogło być spowodowane?

nie powiedzial. sama sie zastanawiam. mowil ze w ciazy bywa podniesione ale nie az tak.

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
hm ja ide na glukoze w poniedzialek i tez mam nadzieje ze bede mogla skubnac slodyczaka od czasu do czasu

po terminie widze ze masz prawie tak jak ja na pewno nic jej nie wyroslo

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Nawet nie mów. Ja jutro też mam wizytę. Mojej córeczce na ostatniej wizycie urósł siusiak i mam nadzieję że jutro się nie okaże, że mojemu synkowi siusiak odpadł lub się wchłonął
hahahah, z tego co pamietasz to mialas nadzieje na pisiorka i tak czulas nie?
Stary 2011-02-03, 21:01   #3327
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
hahahah, z tego co pamietasz to mialas nadzieje na pisiorka i tak czulas nie?
No dokładnie, dlatego mam nadzieję, że się jutro nie okaże, że siurka nie ma. Tym bardziej, że mąż już się pogodził, że nie będzie jego wymarzonej księżniczki i nawet się zaczął cieszyć na chłopaka. Ja od początku chciałam i czułam chłopca, ale przed usg zawsze dziwne myśli zaczynają do głowy przychodzić. Moja mama się wczoraj śmiała, że może są bliźniaki i raz się obróciło dziewczynką, a raz chłopcem. Ta to ma wyobraźnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 21:09   #3328
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

Agnieszka_pe25
Stary 2011-02-03, 21:10   #3329
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
Najgorsze jest to ze mielismy juz upatrzone poszlismy z zamiarem zamowienia no i tz na reku sie nie podoba bo za wąska. Chcielismy sie zmiescic w kwocie 1000-1200, i te kosztowaly 1100 heh juz sama nie wiem jezdzimy teraz po jubilerach ale jak jest cos łądnego to 2000 kosztuje. A może któras z Wawki zna dobrego i taniego jubilera
Ja zamawiałam przez allegro, doszły chyba dwa dni po zamówieniu, duży wybór i tanio
Jak chcesz, to prześlę Ci info o sprzedającym na priv

Bo w Warszawie chyba tanio to nie znajdziesz...

Lecę Was dalej nadrabiać, bo trochę mam

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 21:16   #3330
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze, ze wszystko jest ok. Nie przemeczaj sie kochana, bo chyba ostatnio mialas troche na glowie co? Ten tydzien sobie odpocznij i obserwuj Malucha co?

chyba cos w tym jest ze jak czlowiek sie nadwyreza to potem jakies dziwne historie z dzieckiem...

Cytat:
No dokładnie, dlatego mam nadzieję, że się jutro nie okaże, że siurka nie ma. Tym bardziej, że mąż już się pogodził, że nie będzie jego wymarzonej księżniczki i nawet się zaczął cieszyć na chłopaka. Ja od początku chciałam i czułam chłopca, ale przed usg zawsze dziwne myśli zaczynają do głowy przychodzić. Moja mama się wczoraj śmiała, że może są bliźniaki i raz się obróciło dziewczynką, a raz chłopcem. Ta to ma wyobraźnie
hahaha, ale wiesz, bylaby i dobra strona- bys miala wymarzonego chlopca a tz swoja ksiezniczke no i 1 porod i dwojka dzieci gotowa!

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

mam pytanie czy moze wiecie jak z filmiku z usg porobic fotki? plizzz o odpowiedz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości