A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 16:49   #3331
magdziaS
Podróżniczka

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
faktycznie porażka ja bym na coś takiego nie poszła. No bo nawet jak rozwód będzie z jego winy to konsekwencje są takie same. Chore
Podobno następca tronu dziedziczy po Elżbiecie II około 290mln funtów ładnie co nie? A w razie rozwodu Kate liczyła by na taką samą kasę jaką dostała Diana czyli coś koło 17mln i do tego comiesięczne alimenty. A jak by zdradziła jakieś sekrety ze związku z Williamem już po rozwodzie to traci wszystko. Widzicie jak dbają o dobre imię swojej monarchii.
Jakbyś była jego babcią z blisko 500 mln funtów majątku, też byś się zastanawiała czy córka pracowników linii lotniczych (obojętne na jakim stanowisku) przypadkiem nie wychodzi za Twojego wnuka dla pieniędzy i splendoru Ja tą intercyzę trochę rozumiem. Co innego jest w naszych "zwykłych" związkach, a co innego w rodzinie królewskiej. Wszystko rządzi się własnymi prawami. Mimo, że nie neguję tego, że na pewno wzięli ślub z miłości

EDIT - Witam Nowe PMki, a_sydney, libelle

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-04-29 o 16:50
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:49   #3332
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez martusia15cc Pokaż wiadomość
Witam!
Wczoraj byliśmy z TŻtem u ksiedza. Nie zapisał nam godziny bo jeszcze nie ma kalendarza Ale powiedział nam co mamy załatwić i wogole spedziliśmy u niego 3 godz. Było bardzo sympatycznie i fajnie sie z nim gadało, nie wiem kiedy ten czas zlecial... Musimy zapisć się na konferencje przedmałżeńskie, dziewczyny z Warszawy wiecie gdzie warto isc?

Moim zdaniem Kate pięknie wyglądala. Suknia nie w moim stylu i sama napewno takiej bym nie ubrala, ale jak dla księżniczki bylo ślicznie.

Ja byłam przerażona jak zobaczylam obroczke, myslam ze Will nie da rady jej wepchnąc i bedzie kwas
Przynajmniej jesteście już zapisani u księdza, mimo że bez godziny. U nas jakiekolwiek zapisy dopiero od września
A w ogóle co tak długo u księdza robiliście? Mam nadzieję, że takie długie posiedzenia to nie jest reguła, bo mi się szybko ziewanie włącza
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:51   #3333
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A tak ogólnie to mnie się też Kate podoba, wiadomo suknia nie w moim stylu (do rodziny królewskiej mi daleko, że ho ho!), ale wygląda tak stylowo. Tren dla mnie też za długi, no ale to akurat można było przewidzieć. welon bardzo ładny- może jeszcze się na coś podobnego skuszę...
Debatujcie dalej, a ja do ogrodu zmykam.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

A i jeszcze jedno, ten przystojniak co przed chwilą czytał to kto??? Czyżby Kate miała brata??
oj tak. zgadzam się z Wami. Kate wyglądała przecudownie, elegancko i gustownie. jak na księżniczkę przystało
Nie patrzyłam na całą ceremonię. zerknęłam na sam koniec ślubu, bo byłam ciekawa jej sukni.
i oczywiście 'całusa' też widziałam
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Też oglądałam gdzie się dało w necie transmisję, bo w pracy jestem
Myślę, że suknia się o wiele lepiej prezentuje na żywo z bliska, niż tak jak jest pokazywana w tv. Koronka wydaje mi się, że to bolerko, welon cudny, w ogóle ślicznie wyglądała, jak na Księżniczkę przystało. Nie mogła zaszaleć to wiadomo
Mnie to tylko razi fakt, że ona przyjęła obrączkę, a William nie chce tego symbolu nosić na ręce :| dziwne, czyżby jakieś elementy charakteru po swoim ojcu odziedziczył, bo jak wiemy Diana i ojciec Williama nie byli najlepszym małżeństwem
mnie też to razi.
Cytat:
William nie chciał obrączki. Powiedział że nie chce jej nosić jako symbolu. Dziwne ale lepiej nie wnikać tak chciał i tak ma.
a jak jechali powozem to Kate powiedziała żeby pomachał i żeby się zrelaksował czy odprężył
i dobrze mu powiedziała. bo jak wychodzili z kościoła to ona była uśmiechnięta a on taki posępny szedł. nawet się nie uśmiechnął.

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:51   #3334
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Ale się pocałowali...
Swoją drogą nie wytrzymałabym tak długo czekać na pocałunek kochanego męża...
Prawda? Taki cmok! No, ale w sumie krolewska para .. Wiem, ze troche przezytek, ale tradycja to tradycja. chociazby ze wzgledu na Babcie :P

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ojeju jakie to słodkie

ja ślubu nie oglądałam bo byłam cały dzień na mieście ale moim zdaniem Kate wyglądała cudownie suknia specyficzna ale naprawdę pięknie wyglądała

nie podoba mi się jedynie ten tył te zakładki tren i dekolt. klasyczne serduszko było by ładniejsze
Mi natomiast dekold sie bardzo podobal. Tzn. sama bym sie na cos takiego nie zdecydowala, ale ta suknia na Kate wygladala przepieknie. Ciezko mi sobie teraz wyobrazic ja w czyms innym

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Można do was dołączyć ? Ja także szykuję się
Witam
Jasne, ze sie przylaczaj! Im wiecej tym weselej opowiadaj cos o sobie, o Was

dziewczyny, jak sie tego slubu tak naogladalam, to mi takie dzieciece marzenia wrocily, zeby za ksiecia wyjsc i meic slub na tysiace gosci :P Smieszne to, ale jednak :P
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:55   #3335
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez a_sydney Pokaż wiadomość
Witam
Dołączam i ja
Nasz ślub 01.09.2012
Witaj w szacownym gronie PMek
Któraś z dziewczyn ślubuje tego dnia, co Ty. Tylko jak zykle nie pamiętam, która
Stary 2011-04-29, 16:59   #3336
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Trzeba ją w jakiś sposób urobić, ale jak?????????? Ogólnie to ona wydaje się taka milutka, bardzo w porządku, ale przy bliższym poznaniu... no cóż. TŻ twierdzi, że za ślub sobie sam płaci, więc ma prawo zapraszać kogo chce. I ja go w tym stwierdzeniu popieram. Niestety niektórzy myślą, że nim manipuluję bo już swojego zdania mieć nie mogę ( w momencie gdy różni się od zdania pani przyszłej mamy).
Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia, rady. Musiałam się wygadać. Zawsze to inaczej
No czasami teściowe wydają sie mile na pozór ja swojej przyszłej do tej pory nie moge rozgrysc wszystko wyjdzie po slubie tym bardziej ze bedziemy z nia mieszkac wiec wszystko sie okaze.
A co do wygadania sie to zawsze dobrze jest powiedziec to co sie mysli nie ma co milczec

A co do dzisiejszego Ślubu Kate i Williama to powiem wam ze ogladalam tak trzy po trzy i powiem ze Kate wygladala skromnie ale suknia mi sie nie podobala i bukiet tez miala taki niejaki. Ja sobie wyobrzalam ze naprawde bedzie wygladac jak ksiezniczka a w rzeczywistosci nie zachwycila mnie poza tym ze ładna z niej dziewczyna .
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:01   #3337
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Przynajmniej jesteście już zapisani u księdza, mimo że bez godziny. U nas jakiekolwiek zapisy dopiero od września
A w ogóle co tak długo u księdza robiliście? Mam nadzieję, że takie długie posiedzenia to nie jest reguła, bo mi się szybko ziewanie włącza
my byliśmy u księdza max 10 min.... zapisani już jestesmy na dzien i godzinę...i mamy się zgłosić 3 miesiące przed ślubem

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 17:17   #3338
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
my byliśmy u księdza max 10 min.... zapisani już jestesmy na dzien i godzinę...i mamy się zgłosić 3 miesiące przed ślubem
Te 10 min. wygląda bardzo zachęcająco No a 3 miesiące przed to protokół przedślubny. Tu już się moje ziewanie będzie musiało uzbroić w cierpliwość
Stary 2011-04-29, 17:33   #3339
(kicia)
Zakorzenienie

Witam nowe PM dopisze do kalendarza wieczorem. właśnie wróciłam ze spaceru uf nogi mi odpadają
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:35   #3340
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Co sądzicie o takich butkach?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image_func.jpg (16,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image_func_.jpg (12,9 KB, 14 załadowań)
Stary 2011-04-29, 17:44   #3341
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo ladna! Klasyczne na obcasie do przyjecia zapisuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 17:46   #3342
evoonia86
Zakorzenienie

witajcie kochane nie mam za bardzo czasu przez ostatnie dni na wizaz, ale obiecuję, że szybciutko Was nadrobię

za godzinkę lecimy z Tż na pierwsze spotkanie nauk
Stary 2011-04-29, 17:55   #3343
niut0
Zakorzenienie

Witam nowe PMki

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ja mam dokladnie takie parametry wzrosotowo/wagowe i nie zamierzam się odchudzać, przeciwnie...a wiadomo że dukan nie jest zbyt zdrowy
co do makijażu, to nie chce mi się w to wierzyć, mi by ręka drżała na maxa a nad nią jeszcze wisiała groźba tego że będzie ją oglądać przed tv 2 mld ludzi
haha, dokladnie pewnie rzucili to jako "ciekawostka" lub żeby pokazać, że Kate - a od dziś księżna Catherine - jest zwykłą dziewczyna z sąsiedztwa

Cytat:
niutku widzę że dziś okrągłe 400 dni wam zostało
faktycznie, dziękuję
to od jutra będzie 3 z przodu

dzisiaj kursuje między filmami, zdjęciami i relacjami ze ślubu W&K, a czwartym rozdziałem licencjata i nawet nie zauważyłam
Stary 2011-04-29, 18:02   #3344
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

och jak ja bym chciala żeby istniały kwiaty "sweet konstanty" i żeby na mój widok w sukni ślubnej, Tż też powiedział że wyglądam przepieknie
To, że TŻ Ci tak powie w dniu ślubu masz gwarantowane- i ja Ci to mówię

Cytat:
Podobno następca tronu dziedziczy po Elżbiecie II około 290mln funtów ładnie co nie? A w razie rozwodu Kate liczyła by na taką samą kasę jaką dostała Diana czyli coś koło 17mln i do tego comiesięczne alimenty. A jak by zdradziła jakieś sekrety ze związku z Williamem już po rozwodzie to traci wszystko. Widzicie jak dbają o dobre imię swojej monarchii.
Nie dziwi mnie ta cała intercyza. Niech królowa dba o swoje. Niestety przykład Karola i Dajany pokazał, że wszystko może się zdarzyć. ale miejmy nadzieję, że młodzi będą kochać się do końca życia i żaden rozwód im nie groźny, więc po co martwić się na zapas.

Cytat:
Śliczne

Biegnę pod prysznic. Dziadkowi drzewo przywieźli na podpałkę i z tatą 4 godziny cięliśmy je i układaliśmy w szopie. Jestem padnięta!!!!!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 18:07   #3345
martusia15cc
Raczkowanie

Cytat:
Nie, nie to nie reguła! Mój proboszcz jest naprawde fajny i dobrze nam się go słuchało. Ale jak byśmy chcieli to po 15 min mogliśmy wyjść więc spokojnie

Cytat:
Butki bardzo ładne, ale mam obawy co do nich, ze mogą lecieć ze stopy. Ja przynajmniej mam taki problem z butami, ale w moim przypadku to wynika z tego ze mam nierowne stopy. Chociaż podobno większość społeczeństwa tak ma
martusia15cc jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-29, 18:35   #3346
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładne

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

A Kate i William znają się już ponad 9lat. Zareczyny miały być wcześniej ale babcia Williama kręciła nosem.

A Kate kiedyś nosiła rozmiar 40a teraz 34 więc jak się chce to można

Stary 2011-04-29, 18:36   #3347
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a_sydney Pokaż wiadomość
Witam
Dołączam i ja
Nasz ślub 01.09.2012
witam witam koleżankę
Stary 2011-04-29, 18:38   #3348
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Bylismy dzisiaj u ksiedza najpierw na Mszy pół godziny (bo trzeba ponoc) a pozniej czekalismy ponad godzine bo taka kolejka byla do ksiedza! no ale udalo sie nie mial kalendarza na 2012 oczywiscie, ale zapisal Nas z tyłu aktualnego kalendarza (bo mial tam taki mały na 2012) i powiedział ze nie musimy juz przychodzic i potwierdzac tej daty tylko 3 miesiace przed Slubem doniesc wszystkie papiery wiec oficjalnie mamy Slub 14.07.2012 godz.16 Jestesmy bardzo happy bo wszystko co sobie zaplanowalismy na ten wyjazd zostało zrobione A z naukami to mowil zeby sluchac w kosciele kiedy beda, bo zawsze zapowiada, ale powiedzial ze jak mamy mozliwosc zrobienia tego w Norwegii to nie ma problemu i wlasnie ostatnio kolezanka co tez bieze slub w 2012 ale w maju i tez miszkaja w Norwegii chca sie zapytac o nauki tam wiec mysle ze sie uda tak by bylo najlepeij
oj normalnie jestem cala podjarana dzisiejszym dniem

Ide spac bo o 5 wstaje bo musze zawiezc rodzicow do pracy, bo dzisiaj zostawili autko u mechanika ahh.. co Oni by bezemnie zrobili :P

Dobranoc!!!
Gratulacje zaklepania godziny

moooniaaaa
libelle
SeaGreen

Witam

Ja niestety ślubu nie oglądałam, bo w pracy byłam ale rzeczywiście Kate wyglądała ślicznie
Ja tam też mam swojego księcia i nasz ślub będzie jak z bajki

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 18:39   #3349
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
A Kate i William znają się już ponad 9lat. Zareczyny miały być wcześniej ale babcia Williama kręciła nosem.

A Kate kiedyś nosiła rozmiar 40a teraz 34 więc jak się chce to można
Czy ja wiem .. Ja pamietam jak byl dopiero na poczatku 20tki i mowil, ze slubu wczesniej niz majac 28 lat brac nie bedzie. Wciskanie do wszystkiego Krolowej wydaje mi sie przesadne.

A ze Kate byla kiedys o tyle wieksza, to nie wiedzialam. Teraz jest drobna. Sliczna. Krolewna
Stary 2011-04-29, 18:48   #3350
bahari
Raczkowanie

Mnie tam bycie w pracy nie przeszkodziło w oglądaniu ślubu, zeszłyśmy z szefową na dół do kawiarni gdzie był telewizor i sobie obejrzałyśmy

Dziewczyny, uwaga chwalę się: dostałam pracę! Od 16 maja będę pracować w nowej firmie, w dziale księgowym, dokładnie tak jak chciałam. I to na umowę o pracę, więc w końcu będę pełnoprawnym pracownikiem! Dziękuję wszystkim które wspierały mnie i trzymały kciuki, szczególnie w momentach zwątpienia, których było sporo
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 18:48   #3351
karka1986
Rozeznanie

GG do karka1986

Hej, wczoraj byliśmy z TŻ na pierwszych naukach. Nie było tak źle, fajny ksiądz je prowadzi

http://www.suwaczek.pl/cache/b3bcb25363.png
karka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 18:54   #3352
D0tk4
Zadomowienie

A widzialyscie dziewczyny jak William z Kate wyjechali Astonem Martinem z Palacu? To bylo mega! Takie w ogole nie krolewskie! O mamo, jak oni mi sie jako para podobaja

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Dziewczyny, uwaga chwalę się: dostałam pracę! Od 16 maja będę pracować w nowej firmie, w dziale księgowym, dokładnie tak jak chciałam. I to na umowę o pracę, więc w końcu będę pełnoprawnym pracownikiem! Dziękuję wszystkim które wspierały mnie i trzymały kciuki, szczególnie w momentach zwątpienia, których było sporo
Hurrrrra! Kciuki trzymane na wizazu maja magiczna moc Suuper, ze dostalas akurat ta prace, na ktorej najbardziej Ci zalezalo Wielkie gratulacje!

Cytat:
Napisane przez karka1986 Pokaż wiadomość
Hej, wczoraj byliśmy z TŻ na pierwszych naukach. Nie było tak źle, fajny ksiądz je prowadzi
Pierwsze koty za ploty
Stary 2011-04-29, 18:55   #3353
(kicia)
Zakorzenienie

Fanki euro jak tam po losowaniu biletów

Stary 2011-04-29, 18:56   #3354
a_sydney
Raczkowanie

Madziuniusia
witam
Stary 2011-04-29, 18:58   #3355
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Mnie tam bycie w pracy nie przeszkodziło w oglądaniu ślubu, zeszłyśmy z szefową na dół do kawiarni gdzie był telewizor i sobie obejrzałyśmy

Jak ja lubię takie dobre wieści Gratulacje i powodzenia w nowym miejscu

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Niestety
Stary 2011-04-29, 19:20   #3356
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Dziewczyny Najgorsze jest to, że z nią się nie da na te tematy rozmawiać, od razu się odwraca i wychodzi. Ach szkoda czasu, żeby szerzej opisywać....
Ale miejmy nadzieję, że wszystko ładnie z tatą TŻta się ułoży. Chciałabym w końcu, żeby nasze dzieci miały pełnoetatowych dziadków
współczuję sytuacji trzymam kciuki żeby się ułożyło

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Śliczną ma tą suknie z domu mody Alexandra McQueen'a
też mi sie podoba elegancka i z klasą (w przeciwieństwie do tej którą swego czasu miała Diana wiadomo ze inne czasy ale tamta straszna była )

ślubu nie oglądałam, dopiero teraz zdjęcia na necie i filmik z przysięgą
Cytat:

gratulacje

Ja już spakowana na majówkę. Dziś jeszcze byliśmy na zakupach, bo TŻ nie miał kurtki a jak to tak bez kurtki wyjeżdżać

Wczoraj byliśmy na trzecich naukach, trwały 45 minut i mamy zaliczona całość inny ksiądz był niż ostatnio, taki młody i nawet fajnie gadał

Witam nowe PMki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 19:21   #3357
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak sie tego slubu tak naogladalam, to mi takie dzieciece marzenia wrocily, zeby za ksiecia wyjsc i meic slub na tysiace gosci :P Smieszne to, ale jednak :P
ja też ja też
Cytat:
Nie dziwi mnie ta cała intercyza. Niech królowa dba o swoje. Niestety przykład Karola i Dajany pokazał, że wszystko może się zdarzyć. ale miejmy nadzieję, że młodzi będą kochać się do końca życia i żaden rozwód im nie groźny, więc po co martwić się na zapas.
no tak ale Karol był przymuszony do ślubu z Dianą. Nawet na fotkach w necie można było zobaczyć jego przygnębienie. William się uśmiechał rzadko bo niby nie wypada itd ale jednak. I to była wileka miłość. A karol zrobił tak jak mu rodzina powiedział :że to najlepsza kandydatka o bardzo szlacheckich korzeniach podobno większych niż Karola. Więc oni byli skazani na porażkę.
Kicia a że Kate wcześniej ślubu nie chciała to się nie dziwię to kobieta nowoczesna w jakimś stopniu niezależna i dąży do celu. Zależało jej na wyższym wykształceniu chciała zadbać o swój rozwój zawodowy. Więc jak oni zostaną parą panującą to na pewno będzie to nowa era.

Witam nową PM a_sydney
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 19:37   #3358
libelle
Zadomowienie

Cytat:
libelleZapraszamy
Cytat:
witaj witaj napisz coś o was jaką macie datę albo nad jaką myślicie co macie załatwione itd ;p
Cytat:
Witaj! Czuj się jak u siebie i opowiadaj, opowiadaj, opowiadaj
Dotarłam do końca ale tu u was się dzieje...

Przede wszystkim dzięki wielkie za miłe przywitanie

My z TŻ-tem planujemy ślub na 02.06.2012

Załatwiać nie zaczęliśmy zbyt wiele, bo na razie skupiamy się nad chrztem naszej córeczki. Wybraliśmy i zamówiliśmy jak na razie obrączki właśnie się robią
Jesteśmy ze sobą 3 lata, TŻ poprosił mnie o rękę pół roku po tym jak się poznaliśmy W sierpniu zeszłego roku urodziła nam się prześliczna córcia.
Tż jest wojskowym a ja zajmuję się fotografią (moja stronka w podpisie).
Ślub planujemy zorganizować w Kraku, ale tylko cywilny z małą, kameralną imprezką tylko dla najbliższych za to TŻ musi być w mundurze galowym no i będziemy mieli szpaler wojskowy

Przepraszam od razu za niezbyt częste posty, bo niestety moja mała perełka wypełnia mi tak świetnie czas, że na neta nie pozostaje mi go zbyt dużo
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 19:53   #3359
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Dotarłam do końca ale tu u was się dzieje...

Przede wszystkim dzięki wielkie za miłe przywitanie

My z TŻ-tem planujemy ślub na 02.06.2012

Załatwiać nie zaczęliśmy zbyt wiele, bo na razie skupiamy się nad chrztem naszej córeczki. Wybraliśmy i zamówiliśmy jak na razie obrączki właśnie się robią
Jesteśmy ze sobą 3 lata, TŻ poprosił mnie o rękę pół roku po tym jak się poznaliśmy W sierpniu zeszłego roku urodziła nam się prześliczna córcia.
Tż jest wojskowym a ja zajmuję się fotografią (moja stronka w podpisie).
Ślub planujemy zorganizować w Kraku, ale tylko cywilny z małą, kameralną imprezką tylko dla najbliższych za to TŻ musi być w mundurze galowym no i będziemy mieli szpaler wojskowy

Przepraszam od razu za niezbyt częste posty, bo niestety moja mała perełka wypełnia mi tak świetnie czas, że na neta nie pozostaje mi go zbyt dużo
Impreza może i będzie kameralna ale za to taki wojskowy szpaler doda szyku W ogóle mundurowi na galowo.... Mniam
I serdecznie gratuluję córci
Stary 2011-04-29, 20:17   #3360
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Nic nie mów
Cytat:
Dziewczyny, uwaga chwalę się: dostałam pracę!
Bardzo ale to bardzo mocno Ci gratuluję i ściskam kciuki, żeby w nowej pracy było super!!

Witam nowe PMki

Wracam do pakowania się na jutrzejszy wyjazd i od razu żegnam, bo muszę jeszcze pazurki zrobić. Także życzę cudownego i pogodnego dłuuuugiego weekendu,
PS. wracam w poniedziałek wieczorem, lapa nie biorę ale będę za wami tęsknić

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości