Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-31, 06:26   #3331
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
P,S, Emigra, nawet jakby cała reszta Twojej wypowiedzi mnie nei przekonała, to ta część o grzańcu zrobiła swoje Ja chcę ALKOHOL!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Buuuuuuuuuuuuuuuu
hehe, ma sie ten dar przekonywania

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Mąz dziś widział, jak jem, jem, jem... i nie mogę się najeść. Cos mi się porobiło i nie czuję tego momentu sytości a potem umieram
Tez tak mam ....
Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
W końcu znalazłam właściwy wątek
witaj
Cytat:
Napisane przez monika_krk Pokaż wiadomość
Julliczka daj koniecznie znać jak Ci się ten wózek widzi w domu! Ja akurat wczoraj i dzisiaj oglądałam go na wszystkie strony w Smyku Wydaje się być super, świetnie skręca, prowadzi się jedną ręką nawet, jakościowo fajny i wygląda też niczego sobie i poważnie się na nim zastanawiam. Minus to waga (16kg), ale podobno wcale nie jest najcięższy, ja akurat na 2 piętro nie będę go taszczyć, ale w garażu chcę parkować więc jakoś to przeżyję Natomiast jeśli chodzi o pałąk to tęż zwróciłam na niego uwagę, że nie jest zabudowany jak w innych wózkach i że dziecko z boku może się wyślizgnąć, ale przecież przy pełnym pałąku może się wyślizgnąć dołem. Tak czy siak dziecko powinno być zapięte w pasach i wtedy jest bezpieczne. Aha, i ten pałąk w kształcie T jest wyjmowany więc można go wyjąć i wozić dziecko w jakimkolwiek śpiworku chyba albo w kombinezonie z nóżkami po prostu.
Czekam na twoje wrażenia

Emigra napisałam właśnie wyżej co myślę o tym wózku, generalnie prawie same superlatywy
A nad którym ty się jeszcze zastanawiasz?
Super uwagi kochana, ja wlasnie tez chcialam sprawdzic czy to sie wyciaga u nas sa dwa typy wlasnie ten maxi cosi i abc design mamba

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ----------

W ogole wczoraj powtorzyla mi sie sytuacja ze nie moglam zasnac przez ,..... nogi.... drugi czy trzeci raz mam tak juz w ciazy. Spie zawsze w koszulce i majtkach tylko i wczoraj nie umialam zasnac bo mi tak grzalo w nogi od kolan w dol ze myslalam ze zejde... odrywanie nic nie dawalo ... dotykam nog a one zimne a w srodku czuje ze az parzy nie wiem od czego to ...
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 06:57   #3332
88natka
Zadomowienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
anagat ja tez mam dużo ładnych zdjęć fotografia to moje hobby moge powysyłać pare.

witam nową mame

ja dzis wizyta juz strach bo dzis mam miec połówkowe mi sie wydaje ze to za wczesnie bo to 18 tc ale lekarz powiedział ze ze wzgledu na to ze cały czas na lekach jestem to musi byc jak najwczesniej
Trzymam kciuki
Dzień dobry, miłego dnia Wam życzę
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 08:03   #3333
MoniaHan
Wtajemniczenie

Madziara kciuki za wizyte!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 08:06   #3334
cziqua
Zadomowienie

mój mąż to jednak kaleka znowu był grac w pilke i znowu ta sama noga kontuzja ale ma sie z tym udac juz do lekarza a nie marudzic mi w domu lece ogarnac mieszkanie i cos na sniadanko zrobic bo mdli

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 08:09   #3335
Mała!
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziś zaczynamy 20t.
Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość

Swoja droga nie wiem czemu ale jak wrzucilas swoje zdjecie to sobie Ciebie wyobrazilam jako dosc wysoka laske, taka z 175cm co najmniej
To się uśmiałam...od rana... boniu ja i 175cm...hym chciałabym się w takiej krasie zobaczyć A ja w kapeluszu mam 160...i w dowodzie hehehe

Cytat:

P,S, Emigra, nawet jakby cała reszta Twojej wypowiedzi mnie nei przekonała, to ta część o grzańcu zrobiła swoje Ja chcę ALKOHOL!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Buuuuuuuuuuuuuuuu
JA też napiłabym się grzańca Mam smaka ale cóż poczekam jeszcze troszkę...

Kochane ja wcinam właśnie...zupkę mleczną mniam...
i cały weekend miałam problemy z internetem...masakra jakaś był na jakieś 5 min dwa razy dziennie!!! jak dziś tak bedzie to sobie do nich zadzwonie!!!

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 08:11   #3336
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość

To się uśmiałam...od rana... boniu ja i 175cm...hym chciałabym się w takiej krasie zobaczyć A ja w kapeluszu mam 160...i w dowodzie hehehe

JA też napiłabym się grzańca Mam smaka ale cóż poczekam jeszcze troszkę...

i cały weekend miałam problemy z internetem...masakra jakaś był na jakieś 5 min dwa razy dziennie!!! jak dziś tak bedzie to sobie do nich zadzwonie!!!
gratuluje 20 tc

co do grzanca to poszukajcie w sklepach dziewczyny bo ja widzialam u nas ze jest specjalny bezalkoholowy nie wiem jak smakuje ale bede probowac napewno
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 08:33   #3337
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny.
Spodziewamy się dzidziusia razem z mężem - teraz zaczął mi się 21 tc - termin porodu na 18 marca 2012 Co do płci to chyba chłopak, ale dzidzia na ostatniej wizycie ścisnęła mocno nóżki i nie chciał pokazać co ma pomiędzy nogami, ale cos tam pani doktor wypatrzyła. Mam jeszcze pójść na usg połówkowe do kogoś z lepszym sprzętem.

I mam pytanie - czy puchną Wam już nogi, bo mi zaczęły strasznie puchnąć, ale może dlatego, że mam siedzącą pracę. Narazie nogi na drugie krzesło i jakoś jest w miarę. Wiem, że to może być objaw zatrucia ciążowego, ale wyniki póki co mam ok. Na następnej wizycie - 18.11 - powiem o tym, bo każdy mi mówi, że strasznie wcześnie mi się to puchnięcie zaczęło

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
Hej hej, witam

mi nogi na tą chwilę nie puchną jeszcze, ale z pierwszym dzieckim puchły trochę później .Powiedz o tym lekarzowi koniecznie, ciśnienie masz normalne czy zbyt wysokie ? Białko w moczu? Bo o ile delikatne puchnięcie jest jeszcze do przyjęcia to opuchlizna , wysokie ciśnienie i białko w moczu to gorzej.

Pozdrawiam i życzę zdrówka
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 08:45   #3338
karolca
Zakorzenienie

kolejny tydzień ciąży rozpoczęty rozmową z porcelaną :/
to już nie jest fajne

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 08:48   #3339
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Chciałam na meila wysłać zdjęcia i chyba je w kosmos puściłam i nie umiem dodać siebie na poczcie

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 08:52   #3340
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Chciałam na meila wysłać zdjęcia i chyba je w kosmos puściłam i nie umiem dodać siebie na poczcie
logujesz się na naszą pocztę. Piszesz nową wiadomosć
dodajesz załącznik... adresujesz ją na nasz adres

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-31, 08:55   #3341
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
to już nie jest fajne
Bidula Kurcze, że jeszcze Cie trzymają mdłości...
Ja nie wymiotowałam ani razu...ale mdłości miałam do 3-go m-ca... potem poszły precz...

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 08:55   #3342
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Witam Panie w początku nowego tygodnia

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
biorę duphaston i mam delikatne plamienie po nim.... ale w ulotce piszą ze tak bywa ehhh masz juz tego dosc
Ja też brałam duphaston na samym początku ciąży - w terminie @ miałam dość mocne plamienie, niby to jest normalne, ale zapobiegawczo gin przepisała mi duphaston, po 1 tabletce rano i wieczorem, wzięłam dwie i od razu przeszło... A u Ciebie Cytrynka czym może być to spowodowane? Pisałaś, że być może po badaniu i dalej myślisz, że od tego? Będzie dobrze

Cytat:
Hej dziewczyny.
Spodziewamy się dzidziusia razem z mężem - teraz zaczął mi się 21 tc - termin porodu na 18 marca 2012 Co do płci to chyba chłopak, ale dzidzia na ostatniej wizycie ścisnęła mocno nóżki i nie chciał pokazać co ma pomiędzy nogami, ale cos tam pani doktor wypatrzyła. Mam jeszcze pójść na usg połówkowe do kogoś z lepszym sprzętem.

I mam pytanie - czy puchną Wam już nogi, bo mi zaczęły strasznie puchnąć, ale może dlatego, że mam siedzącą pracę. Narazie nogi na drugie krzesło i jakoś jest w miarę. Wiem, że to może być objaw zatrucia ciążowego, ale wyniki póki co mam ok. Na następnej wizycie - 18.11 - powiem o tym, bo każdy mi mówi, że strasznie wcześnie mi się to puchnięcie zaczęło

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
Cześć! ja nie zaobserwowałam u siebie jeszcze puchnięcia nóg ani palców u rąk (często w ciąży wszystkie pierścionki kobietom odpadają, bo paluszki puchną). Ale jestem 3 tygodnie mniej w zaawansowaniu ciąży niż Ty, więc może wszystko się jeszcze zmienić.

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
ja dzis wizyta juz strach bo dzis mam miec połówkowe mi sie wydaje ze to za wczesnie bo to 18 tc ale lekarz powiedział ze ze wzgledu na to ze cały czas na lekach jestem to musi byc jak najwczesniej
Trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomości

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
spokojnego 20 tc
U mnie też w weekend były duże problemy z netem, nie wiem czemu... Ale jakoś spokojnie do tego podchodziłam, choć co chwilę sprawdzałam czy już jest jak TŻ był na uczelni.

Cytat:
to już nie jest fajne
może niedługo wreszcie sobie pójdą
u mnie też się pojawiają sporadycznie, np. ostatnio w sobotę wszystko co zjadłam do 15.00 lądowało w kibelku...

I znów po wczorajszym pięknym i słonecznym dniu dzisiaj jest paskudnie szaro, buro, mokro i ziiiiiimnooo...

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 08:57   #3343
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
logujesz się na naszą pocztę. Piszesz nową wiadomosć
dodajesz załącznik... adresujesz ją na nasz adres
i chyba tak i tak się nie udało zobacz co się pojawiło

Stary 2011-10-31, 08:58   #3344
karolca
Zakorzenienie

evvcia, ale to przełom 21 tygodnia czas najwyższy aby poszły precz. I dlaczego zawsze w poniedziałek jak zaczyna się kolejny tydzień ciąży?
Muszę zapytać lekarza we środę

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-31, 08:59   #3345
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
to już nie jest fajne
Bardzo dobrze Cię rozumiem ja już też mam dosyć ale u mnie to dopiero 14 tygodni i 4 dni chyba jeszcze dużo przede mną

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 09:00   #3346
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
evvcia, ale to przełom 21 tygodnia czas najwyższy aby poszły precz. I dlaczego zawsze w poniedziałek jak zaczyna się kolejny tydzień ciąży?
Muszę zapytać lekarza we środę
Oj, to może już taka tradycja

Cytat:
Udało ślicznego masz synka! Będzie miał branie w przyszłości - pewnie już ma

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-10-31, 09:01   #3347
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Jest mail.
są trzy zdjęcia
mama z brzuszkiem, mały kawaler i wózek

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-31, 09:04   #3348
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Udało się możecie podziwiać

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Jest mail.
są trzy zdjęcia
mama z brzuszkiem, mały kawaler i wózek
No to jest dwa razy sorki

Stary 2011-10-31, 09:05   #3349
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
witaj ivona mi tez czasami puchna nogi, ale mialam spuchniete tez czesto przed ciaza, mam zylaki to moze dlatego.

a my niedawno wrocilismy, bylismy na obiedzie w polskiej knajpce, ale juz mnie wkurzaja bo zawsze sa tylko dwie rzeczy, bo niby sie nie wyrabiaja, no ale z takim wyborem w menu to udanego biznesu im nie wroze...jak sie tam idzie to nigdy nie wiem co bedzie, a przewaznie sa tylko dwa dania do wyboru (schabowy i karkowka) ale plus u mnie maja, bo nie czuje sie zle po ich jedzeniu, a wiadomo ze polska kuchnai do lekkich nie nalezy. pozniej pojechalismy do kina, ale ze mielismy duzo czasu to poszlismy sie czegos napic, a Tz zamowil sobie sernik...najpierw jedna porcje a pozniej druga...bylam silna i wzielam od niego tylko lyzeczke...a sama popijalam sobie cappucino z mlekiem sojowym bo bolala mnie glowa. a film..''real steal'' o walkach robotow, o matko jaki glosno bylo ....dzidzia chyba byla niezadowolona ze tak glosno bylo bo kopala czesto....chyba ze to po cappucino
lece spac, kolorowych snow
Powiem Wam ,że z tą wagą wózka to też jest tak ,że nawet jak waży z 12 kg , a dziecko 5-8 ( poprawkę robię, bo podałam jakby półroczniaka dobrego) to i tak i tak nie za bardzo widzę taśtanie takiego ciężaru na piętra.Jak Któraś mieszka w bloku to może ma możliwość zostawiana podwozia na parterze, a wtedy do góry tylko dziecko z gondolą zabierać.Może macie wózkarnie, ja teraz trzymam wózek w wózkarni.A wcześniej właśnie zostawiałam podwozie na parterze, a reszta na górę.Można też podwozie chować w bagażniku samochodu na parkingu, jeśli w domu miejsca mało, a macie auto do dyspozycji.

Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2011-10-31 o 09:09
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-31, 09:05   #3350
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Ivona84 - dziś zajrzałam w kalendarz ciąży na Mama z klasą i9 w 19 tygodniu jest napisane:
Samopoczucie i objawy

Twój brzuszek się powiększa, a wraz z nim twoja waga, ale możesz także zaobserwować, że twoje dłonie i stopy zrobiły się opuchnięte. Przyczyną może być zatrzymywanie wody w organizmie oraz ogólne rozluźnienie więzadeł. Niektórym kobietom w czasie ciąży zwiększa się rozmiar stopy o pół numeru - i zwykle zmiana taka jest trwała. Jeśli więc twoje buty są zbyt ciasne, trzeba będzie się wybrać na zakupy i kupić nowe.

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-10-31, 09:26   #3351
engela
Raczkowanie

Hej Dziewczynki !

Ja miałam wczoraj straszny wieczór... szkoda gadać...
Z mężem nie mamy już sił do niektórych ludzi i tylko nerwy sobie psujemy, a ja potem spać nie mogę całe noce...
Ile ja bym oddała by rzucić to wszystko i przeprowadzić się gdzieś daleko od toksycznych ludzi...
engela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 09:41   #3352
tikki85
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!!!
Ale miałam ciężką noc . Przez wzdęcia rozbolał mnie brzuch aż nawet chodzić nie umiałam. Na szczęście przeszło po dłuższym posiedzeniu w WC.
Dodatkowo zaczynam mieć skurcze w nodze jak się naciągnę w nocy i czasami leci mi krew z nosa. Masakra .
Stary 2011-10-31, 09:50   #3353
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Ja też brałam duphaston na samym początku ciąży - w terminie @ miałam dość mocne plamienie, niby to jest normalne, ale zapobiegawczo gin przepisała mi duphaston, po 1 tabletce rano i wieczorem, wzięłam dwie i od razu przeszło... A u Ciebie Cytrynka czym może być to spowodowane? Pisałaś, że być może po badaniu i dalej myślisz, że od tego? Będzie dobrze
nie wiem od czego ten konowal powiedzial ze to po badaniu ale ja sama nie wiem, moze dlatego ze na krzeslo weszłam w południe
Stary 2011-10-31, 09:51   #3354
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!!
Ale miałam ciężką noc . Przez wzdęcia rozbolał mnie brzuch aż nawet chodzić nie umiałam. Na szczęście przeszło po dłuższym posiedzeniu w WC.
Dodatkowo zaczynam mieć skurcze w nodze jak się naciągnę w nocy i czasami leci mi krew z nosa. Masakra .
Uroki ciąży pełną gębą
Ja powoli przestaję siadać z nogą na nodze albo podkładając stopy pod tyłek :/ Zbyt szybko drętwieją.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-31, 09:56   #3355
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

oj mi tez drętwieją jak cholera nogi i rece tez niestety
Stary 2011-10-31, 10:15   #3356
anagat
Zadomowienie

Witajcie z rana

Madziara, wysyłaj zdjątka. Ja jestem beznadziejnym fotografem. Widzę piękne rzeczy, a w ogóle nie umiem ich ogarnąć obiektywem

Znowu mi się praca śniła i niemiła w niej atmosfera;/ Kurcze przez sen czuć gęstą atmosferę, to jest coś;/

A grzaniec bez akloholu???? Hmm Emigra, jak sprawdzisz, to daj znać.
Ja naprawdę uwiebiam alkohol, to uczucie po kubku grzańca, ten szumik w uszach.. Nie tam.. jeszcze trochę
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:08   #3357
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Zakupy zrobione, obiad na dzisiaj zrobiony bo został od wczoraj więc sie relaksuję. Mam strasznie dużo prasowania ale bardzo mi się nie chce co to dopiero będzie jak maleństwo się urodzi to chyba zatonę w rzeczach do prania i prasowania

Stary 2011-10-31, 11:35   #3358
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Czesc

Moj maz pojechal na wedzenie, wedzimy miesko wlasnej roboty na dzialce, juz sie nie moge doczekac swojskich wyrobow

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Aguska, mnie tez najbardziej irytowalo mycie w lazience, a najgorzej jak juz kuchnia byla tylko wody mi maz nie podlaczyl jeszcze (wracal tak zryty z pracy ze nie mialam serca go prosic) to jak cos gotowalam to latalam do lazienki po wode, albo umyc warzywa czy miecho
to ja jeszcze mam lodowke w duzym pokoju, ale dzis maz ma ja przeniesc. Bo lodowki nie zabudowalismy, mamy za mala kuchnie, cos musialam wybrac Zaabudowalismy piekarnik i zmywarke.
Ale wiem jak to jest chodzac miedzy kuchnia, lazienka a jeszcze duzym pokojem, szczegolnie w ciazy kiedy przeforsowanie sprawia bol ud (np u mnie).
Ale zlew zamontowany, chodz byly problemy, bo ciagle cos przeciekalo itd...Powiem Ci ze jestem umeczona tym remontem, dobrze ze nie zaczelismy pozniej, kiedy mialabym wieksze brzuszyko, bo juz coraz trudniej jest sie poruszac, schylac itd.

Cytat:
A u teściów (na przeciw naszego domu)
To tez masz blisko tesciow
Cytat:
Przesyłam wam fotkę ze spaceru
Załącznik 4309159
piekny widoczek
Ja tez chce takie zdjecie miec.
Karolinka gdzie Ty mieszkasz?? W raju gdzies chyba
Cytat:
to już nie jest fajne
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:36   #3359
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Zakupy zrobione, obiad na dzisiaj zrobiony bo został od wczoraj więc sie relaksuję. Mam strasznie dużo prasowania ale bardzo mi się nie chce co to dopiero będzie jak maleństwo się urodzi to chyba zatonę w rzeczach do prania i prasowania
Nowaken, ja nic nie prasuję. Mój mąż na szczęście nie chodzi w koszulach, a to wg. mnie jedyna rzecz, którą należy prasować

Dzidziowych rzeczy też nie zamierzam prasować.
U mnie system jest taki: pralka, suszarka elektryczna, złożenie w pralni ciuszków równiutko do torby i do szaf Nie mam zamiaru tego zmieniać.

Aaaa muszę się przyznać.. Przytyłam 2 kg od początku ciąży. Dziś zaczyna się 18 tydzień
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-31, 11:44   #3360
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Nowaken, ja nic nie prasuję. Mój mąż na szczęście nie chodzi w koszulach, a to wg. mnie jedyna rzecz, którą należy prasować

Dzidziowych rzeczy też nie zamierzam prasować.
U mnie system jest taki: pralka, suszarka elektryczna, złożenie w pralni ciuszków równiutko do torby i do szaf Nie mam zamiaru tego zmieniać.

Aaaa muszę się przyznać.. Przytyłam 2 kg od początku ciąży. Dziś zaczyna się 18 tydzień
Mój mąż niestety codziennie do pracy zakłada koszulę i niestety one wymagają prasowania a swoje też lubię mieć przeprasowane a suszarki elektrycznej nie mam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości