|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Rozeznanie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Jejku, nie nadrobię Was chyba nigdy
![]() Wróciłam niedawno z kursów,a mój TŻ mówi do mnie,że jakoś młodziej wyglądam ![]() ![]()
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Cytat:
![]() Wstyd się przyznać. Mam tyle pięknych zdjęć (nie tylko widoki)... i praktycznie żadnego zdjęcia nie wywołałam jeszcze :/ Jedno z syrenką o zachodzie słońca (a5) i jedno w pracy na laserowej drukarce (a3). I nic więcej ![]()
![]() |
#3303 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |
Zadomowienie
|
Dla mnie te 50 basenów to malutko.. ja kiedyś baaardzo dużo pływałam . Po 80 basenów w 50 minut. Po 120 basenów pod rząd. Moje młodsze rodzeństwo trenowało pływanie i są w ogóle zarąbiści.. A teraz to spokojniutko tempem spacerowym i żadnego kraula, bo kondycja mi siadła
![]() Karolca, przypomną na pewno ![]() Ja też jeszcze nie wywołuję tych co mam. Czekam, aż będzie gdzie je powiesić. Iw, sporo czytałam o tych kuchniach i Ci , co je mają są naprawdę zadowoleni, więc ja też będę. A w mojej kuchni pasują mi idealnie z wymiarami (albo to ja dopasowałam kuchnię pod szafki ![]() Chcę zjeść wołowinkę, ale nie chce mi sie jej przyrządzić.. buuuu ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez anagat Czas edycji: 2011-10-30 o 16:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja na nartach mialam jeden wypadek, ale nic sie nie stalo ani mnie ani temu gamoniowi co we mnie wjchal ... od tamtej pory jezdze w kasku ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam nie pamietam ktora z Was czeka na wozek od brata z Holandii (Julliczka?) ale jak to MAxi Cosi to chyba wlasie mura bedzie bo oni robia tlyko jedent taki 'duzy' wozek , reszta to spaceorwki: http://www.maxi-cosi.com/ie-en/produ...strollers.aspx Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzis mam latany dzien - rano zakupy, fryzjer (3h ![]() Teraz odpoczywam, zaraz bede sprzatac a wieczorem do restauracji gdzie znajoma robi urodzinki. Za to jutro u nas Halloween i dzien wolny od pracy wiec weekend mi sie jeszcze nie konczy ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
![]() My od środy uciekliśmy z Krakowa i jesteśmy u naszych rodziców. Spotkykamy się ze znajomymi, wyjeżdżamy w okolice na spacerki i ogólnie relaksujemy się ![]() Dlatego tylko was podczytuje, nie udzielając się ![]() Wrzuciłam fotki z małopolską wersją jesieni oraz 22 tygodniowym brzuszkiem. Dzisiaj objadłam się na maxa świeżym pstrągiem i szarlotką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
Juliczka, to grubo bylo ... ja nieraz widzialam wypadki na stoku ... w tym roku jak bylismy to chlopak na desce tak wjechal w drugiego ze tamten przekoziolkowal prawie na sam dol ....
![]() Musze sie rozejrzec czy sa takie spiworki do wozko ale z nogami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
anagat, zdjęcie na mailu
![]()
#3313 |
Zakorzenienie
|
my rano bylismy na cmentarzu pozniej u mamy na ogorkowej
![]() ![]() biorę duphaston i mam delikatne plamienie po nim.... ale w ulotce piszą ze tak bywa ehhh masz juz tego dosc |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zadomowienie
|
a mnie dzisiaj znowu głowa boli
![]()
![]() ![]() godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Zadomowienie
|
Dzięki Karolca... jesteś WIELKA!!!!!!!
Wiecie co? Ja się tak chciałam nauczyć na nartach jeździć, a teraz się będę bała ![]() ![]() Ja się najbardziej boję o mój kręgosłup. Jeden nieprawidłowy niekontrolowany upadek i dysk może wypaść znowu.. Kurcze chciałabym ,żeby chociaż moje dziecko mogło spróbować wszystkiego, czego ja przez brak kasy nie próbowałam.. Narty, konie, tenis.. Ale się nażarłam. Zrobiłam kotlety z tej wołowiny, a część jutro podduszę i zrobię gulasz. |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaraz wsunę lody truskawkowe z firmy na G , pychota ![]() Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2011-10-30 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
anagat, ja w góry też mam daleko ale na narty nigdy mnie nie ciągnęło.
Poza tym teraz w każdej miejscowości, gdzie są jakieś wzniesienia, powstają wyciągi i stogi narciarskie o poziomie trudności - łatwe. Instruktora też uświadczysz ![]() Będziesz miała pamiątkę od Karolci ![]()
#3318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zadomowienie
|
,Karolca, wiesz ja też tak pomyślałam.. Za każdym razem jak spojrzę na fotkę, to sobie Ciebie przypomnę i naszą przygodę ciążową
![]() ![]() Emigra, wiem że się można nauczyć. Mąż na pewno mnie przekona, on uwielbia narty.. I podobno dobrze jeździ (teściowa mówiła ![]() ![]() ![]() Kurcze mąż zabrał dysk przenośny a tam mam zdjęcia- jak straszliwie posiniaczona byłam po treningach ![]() P,S, Emigra, nawet jakby cała reszta Twojej wypowiedzi mnie nei przekonała, to ta część o grzańcu zrobiła swoje ![]() ![]() Edytowane przez anagat Czas edycji: 2011-10-30 o 19:44 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Mam znajomego, który prowadzi blog kulinarny...
![]() Dla mnie to jest masakra jak ktoś mówi o dobrym jedzeniu. Mąz dziś widział, jak jem, jem, jem... i nie mogę się najeść. Cos mi się porobiło i nie czuję tego momentu sytości a potem umieram ![]()
#3321 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
W końcu znalazłam właściwy wątek ![]() Spodziewamy się dzidziusia razem z mężem - teraz zaczął mi się 21 tc - termin porodu na 18 marca 2012 ![]() I mam pytanie - czy puchną Wam już nogi, bo mi zaczęły strasznie puchnąć, ale może dlatego, że mam siedzącą pracę. Narazie nogi na drugie krzesło i jakoś jest w miarę. Wiem, że to może być objaw zatrucia ciążowego, ale wyniki póki co mam ok. Na następnej wizycie - 18.11 - powiem o tym, bo każdy mi mówi, że strasznie wcześnie mi się to puchnięcie zaczęło ![]() Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
ivona84 witaj
![]() mi tez puchły nogi jak siedziałam długo w pracy na krzesle |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zadomowienie
|
Ivonka 84 , napisz do Karolci na priv z danymi , to Cię do naszej listy doda
![]() A co do puchnących nóg, to ja jeszcze nie mam (brzucha za bardzo też nie), ale myślę,że będą. Moja praca też na nogach.. Dużo łażenia i sporo siedzenia też;/ Nic z nogami do góry. Ja mam specjalne pończochy uciskowe, zapobiegające zakrzepom. W Polsce tych samych raczej nie dostaniecie, w Ire podobno też nie da się kupić w detalu. Ja zwinęłam swój rozmiar ze szpitala ![]() Ale na pewno są jakieś podobne- uciskowe / p/zylakowe. Warto je wypróbować! Powinny być one zakładane na nogi zaraz po wstaniu z łóżka (najlepiej jeszcze przed). |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czekam na twoje wrażenia ![]() Cytat:
![]() A nad którym ty się jeszcze zastanawiasz? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Wtajemniczenie
|
witaj ivona mi tez czasami puchna nogi, ale mialam spuchniete tez czesto przed ciaza, mam zylaki to moze dlatego.
a my niedawno wrocilismy, bylismy na obiedzie w polskiej knajpce, ale juz mnie wkurzaja bo zawsze sa tylko dwie rzeczy, bo niby sie nie wyrabiaja, no ale z takim wyborem w menu to udanego biznesu im nie wroze...jak sie tam idzie to nigdy nie wiem co bedzie, a przewaznie sa tylko dwa dania do wyboru (schabowy i karkowka) ale plus u mnie maja, bo nie czuje sie zle po ich jedzeniu, a wiadomo ze polska kuchnai do lekkich nie nalezy. pozniej pojechalismy do kina, ale ze mielismy duzo czasu to poszlismy sie czegos napic, a Tz zamowil sobie sernik...najpierw jedna porcje a pozniej druga ![]() ![]() lece spac, kolorowych snow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Moja waga póki co stanęła na 56 kg
![]() ![]()
#3329 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jutro dopiero późnym popołudniem oblookam i wybadam wózek, bo jutro na 13 jadę do stolicy na małą zmianę image ![]() Oczywiście zdam relację i foty nawet wrzucę ![]() ![]() Dobrej nocki dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Aaaa i ivona84 - witaj w naszym gronie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Rozeznanie
|
anagat ja tez mam dużo ładnych zdjęć fotografia to moje hobby
![]() witam nową mame ja dzis wizyta juz strach bo dzis mam miec połówkowe mi sie wydaje ze to za wczesnie bo to 18 tc ale lekarz powiedział ze ze wzgledu na to ze cały czas na lekach jestem to musi byc jak najwczesniej
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.