![]() |
#3331 | |
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() 2.wedle najnowszych doniesień syropy na kaszel w ogóle nie pomagają ![]() ![]() 3.że jak ![]() ![]() I tak brzydala na powitanie wycinasz ? ładnie to tak ? ![]() ![]() Szczyt salcesonem w syropie i kaszlem ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to zanabędę po wypłacie ![]() o bogowie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3333 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() A wychodzi rzeczywiście pyszna ![]() Głooodna jestem przez to [piiiip] szkolenie , tylko śniadanie rano w domu zjadłam i potem jedną drożdżówkę i koniec ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. trzymam kciuki za trzydniówkę. To powinno być karalne ![]() Czy na sali jest kadrowa albo ktoś zorientowany? Byłam dziś u siebie i podobno nie ma opcji przyjścia na 1/2 etatu, że nie wspomnę o 5/8. Tylko cały albo wcale. To chyba jest niezgodne z KP, c'nie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3337 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |||
Zakorzenienie
|
to cieszymy się razem
![]() Cytat:
![]() to kciuki po raz kolejny, za dobre wyniki ![]() Cytat:
![]() dlatego zawsze myję wieczorem rano tylko jak jest ciepło a suszarki wogle nie używam ho ho ho miska wróciła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i nie wierzę też w krople na katar ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Mother of Cats
|
![]() A ja trzecia ![]() Cytat:
![]() Kameno: ![]() Justyno: pięknie wyglądasz ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-11-24 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i wałków ![]() ![]() ![]() i masz mnie na sumieniu ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
wszelki duch
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak serio to skoro tak jest w KP to powinnaś się hajać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale opryszczka jest z wirusa Cytat:
no jak to syrop wykrztusny to na pewno-po to jest łon! po to on jest! ![]() Cytat:
trzeba było poprosic o podstawe prawną takiej odpowiedzi ![]() ja zawsze juz tak robię ![]() ![]() to nie ty masz grzebac w przepisac tylko kierowniczka ma ci podac ze na podstawie takiego a takiego paragrafu nie moze cie przyjac na 1/2 etatu. wracasz do domu czytasz przepis i jusz wiesz czy ma racje czy ☠☠☠☠☠☠☠i ![]() 2 opcja jest taka-wracasz do roboty-musisz i tym poinformowac-wiec piszesz pismo- "zgodnie z paragrafem....prosze o zmiane waryunków zatrudnienia na blebleble" wtedy musza cie tak przyjac a jak nie to wysłac pismo dlaczego nie ![]()
![]() |
#3346 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że zacytuję paragraf w podaniu i będą mogli mi skoczyć no bo co wymyślą? Jeśli zgodzę się na mniej płatny dział np. bo w moim rzeczywiście na 1/2 nie wiadomo co robić chociaż na upartego da radę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Gryczany
![]() Powiedz stary gdzie żeś był? ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
dlaczego masz sie godzic na mniej płatny dział? tzn mogą cioe zatrudnic w innym dziale ale nie moga ci płacic mniej niz przed ciaża ![]()
![]() |
#3349 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Nindżopesz
|
Zmieniając temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Nindżopesz
|
Tylko gdzie miejsce na moje ablucje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
oł gad - jaka ona jest piękna
![]() eeee ten teges - nie podzielicie się materiałaem genetycznym? ![]() ![]() cud malina - no i mój ulubiony bohater pozujący do każdego zdjęcia w nocy chciałam wam wkleić "antykota" wkurfionego antykota no ale za duży obraz ble ble ble i nie miałam sił na komputerowe zmniejszanie moze dziś wrzucę - ale to na prawe jest antykot - jest przełokrtopny i ma ludzko minę typu i co się kurfa gapisz ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- joł, dziś czwartek so'nie? zyjesz widzem - całkiem nieźle ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
a miałam kiedyś takie żółte buty - oczywiście pytka w pytkę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-24 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
BAN stały
|
Gryyyyyksie!
![]() Przesyłam ziuty i ucałowania ![]() ![]() (chyba musisz się doszkolić z barowej nowomowy) ----- Testnęłam dziś pierwszy raz w życiu A*Mena! Na poczatku był bardziej ziołowo-cytrynowy, niż kawowo-czekoladowy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie, oblałam test z teorii, 3 błędy na 2 możliwe, tak blisko było
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o czyścioszki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.