|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
witam,
czy ja sie moge do Was przyłączyc?
#3333 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też miałam duze problemy z pęcherzem. Przede wszystkim uważać na obtarcia - używać żelu neutralnego. Przed stosunkiem wypić szklankę do dwóch wody, żeby zaraz po stosunku oddać mocz. Choćby odrobinę. ![]() Ja miałam też spore problemy keidy używaliśmy gumek, chyba od otarć własnie. Polecam też przez jakiś czas chociaż brać jakiś suplement żurawinowy. Później to ja biorę na raz dwie tabletki jak jest jakiś taki okres, że temparetura się szybko zmieni, albo czuję, że częściej chodze do wc. No wszystko co mogloby narazić pęcherz. Poza tym ograniczyć produkty które mogą sprzyjać kamieniom. Są chyba 4 różne diety. Jakoś restrykcyjnie do tego nie podchodzę, ale nie przesadzam. Generalnie u mnie nic nie wykryli, ale lekarz powiedział, że może być tak, że jest piasek, nie widoczny na usg ale swoje narobi. Naturalna bielizna, spodnie nie mogę być zbyt ciasne, bo to naprawdę sprzyja zapaleniom. No i uważać na przewiania, wychlodzenia organizmu, na nerki uważać. A przede wszystkim dużo pić. ja ciągle sie pilnuje i mimo, że zawsze dużo piłam to i tak za mało. Teraz w sumie cały czas coś popijam. Fakt ciągle latam do wc, ale wolę niz ból. ![]() U mnie się sprawdziło. Drugi rok mam spokój, a było kiepsko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
Metka zapraszam
![]() ![]()
#3335 |
Zakorzenienie
|
witaj
dziewczyny tak gnacie z tymi postami że nie nadążam ![]()
#3336 |
Wtajemniczenie
|
Gosia, jak się czujesz? jakieś przeczucia?
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- ja uciekam, miłej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Konto usunięte
|
Kurde, ale ja jestem niedoinformowana. No ale w sumei to ja nie mialam nigdy do czynienia z kobieta w ciąży. Ja do tej proy to myślałam, że dziecko to czuć jak się ręką dotknie, a to normalnie wszystko widać!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | ||
Zakorzenienie
|
Ale gnacie!!!
![]() Madzia! super brzusiolek! ![]() Cytat:
![]() Witaj ![]() Cytat:
Dziewczyny, wyniki prolaktyny w normie a ja juz dostalam plamienie przed @ wiec I cykl wyglada na nieudany. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() witamy ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
czasem zagladam na watek malinowych dziewczyn
![]() dziekuje za przyjecie
#3341 |
Zakorzenienie
|
No to pisz o sobie wszystko co możesz i będzie git
![]() ![]()
#3342 | |||
Zakorzenienie
|
Madzia brzuszek oczywiscie sliczny,
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewuszki
![]() Mnie wlasnie dopadl straszny bol zeba ![]() ![]() zaraz oszaleje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wez od razu cos przeciwbolowego i jezeli do jutra nie przejdzie to obawiam sie, ze czeka cie dentysta |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
o kurcze, a może są jakieś płukanki do buzi? przykładasz lód?
#3348 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a do mnie właśnie dotarło że gdyby się udało w I cyklu to gdzieś za 5 miesięcy zobaczę II kreseczki itd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Wtajemniczenie
|
OJOJOJ... ale mam nadrabiania
![]() Bika super ze tyle rzeczy dostalas od siostry i masz racje z tym wozkiem, jak za darmo to czemu nie brac ![]() A no i gratulacje lini, to jej wlasnie tak na poczatku wyczekiwalam ![]() Madzia ty masz termin troche po mojej znajomej (ona ma na 09.05) i ciagle mysle, czy juz cos odczuwa ![]() ![]() A i Twoj brzuszek jest sliczny,taki zgrabniutki ![]() ![]() ![]() Strong sliczne zakupy zrobiliscie i fajny napis na spioszkach ![]() mam nadzieje, ze bedziemy mieli chwilke z mezem, aby zrobic zdjecie brzusia w weekend ![]() Porownalam Twoja wyprawke i mam prawie taka sama ilosc body i spodenek co ty, mam mniej pajacykow (moze dokupie ze 2 jeszcze ![]() ![]() Ja mam jeszcze 2 pary dresikow i kilka sztuk rampersow ![]() Dresiki wkleilam na dole mamy dokladnie takie same ![]() Today to pochwal sie brzuszkiem ![]()
#3350 |
Rozeznanie
|
Wlasnie plucze szalwia , ale nie wiele daje. Ten zab mialam juz pare razy leczony, ostatnio mowilam, zeby mi go wyrwali a tutaj nadgorliwosc i ratowac zeba... w pokoju wydeptalam juz dziure od chodzenia :P
W poniedzialek mam wizyte u gina i chce sie go zapytac jak z leczeniem moich zebow. Prze ciaza mialam ustalone wizyty na leczenia, ale ze sie troszke szybciej zadzialalo .. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dostalam dzisiaj 10 od znajomej reszte ma mi wyslac w tyg
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witajcie , wkoncu mam chwilke czasu .. wszystko na Baby Shower gotowe ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a my mialismy wczoraj mala imprezke (imieniny babci) i dzis dojadamy ![]() ![]() a no i przeprasza ze nawet Was nie przelecialam ale wczoraj dostalismy smutna wiadomosc i jakos nie mam glowy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() co do mojego jedzonka, to niektóre rzeczy są tylko smaczne... nawet np. tortellini w sosie pomidorowym jest całe w tym niezbyt dobrym sosie, nie ma co się ślinić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mabi, Maleństwo, Iza, Natalka, Metka, Kasiu dziękuję ![]() Maleństwo brat, jak to brat wielki indywidualista powiedział, ze matura mu poszła normalnie ![]() ![]() Kasiu to ja tak samo musiałam mieć wszystko dograne i dopiero mogłam myśleć o dziecku. Natalka aaaa bo mi opadł ![]() ![]() Co do planowania płci to ja się kochałam 2 dni po owulce i jest kobietka ![]() ![]() ![]() Metka witaj ![]() Kasiu oj tak, strasznie mnie denerwuje jak ktoś się mnie pyta "i co, jak czujesz... za ile urodzisz??" to jest najlepsze pytanie, a co ja jasnowidz?? Tu na wątku mnie nie wkurza, tylko w realu. Oj tak, moja linia też jest krzywa ![]() ![]() Zabcia wklej zdjęcia. U nas znowu ładna pogoda, mąż pojechał do pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- A ja dzisiaj jadę do szkoły, także cisza na planie, bo ktoś dostanie lanie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Ana powodzenia na zajęciach
![]() Mój mąż ten tydzień ma wolny od zjazdów ale potem ma 3 weekendy w maju pod rząd ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Dziewczyny która z was goli się depilatorem?? Ja nigdy nie próbowałam. A chcę sobie kupić jakąś golarkę, do tej pory to nogi goliłam zwykłą maszynką pod prysznicem a miejsca intymne golarką elektryczną, która ma już sporo lat i się kijowa powoli robi, bo muszę sie nieźle nią namachać. Ale... nie wiem czy przeżyję "tam" ból depilatora ![]() a tu jeszcze coś ciekawego znalazłam http://allegro.pl/depilator-ultradzw...295118790.html ciekawe jak w praktyce. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2012-05-05 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Zakorzenienie
|
witam z rana,
ja niestey w pracy ![]() oczywiscie , tylko to za jakis czas ![]() tynkusia chyba rzeczywiscie jakies płukanki zrobic trzeba, xxKasiax dresy super, zaaaabcia bardzo ładnie wygladasz w tej sukience, Cytat:
![]() kazdy robi jak uwaza ze bedzie najlepiej, my np z mezem uwazamy ze lepiej jak roznica wieku miedzy dziecmi jest niewielka dlatego niedługo bedziemy majstrowac kolejnego bobaska, a mam kolezanke ktora ma 4 letnia corke i mowi ze nastepne dziecko co najmniej za 2 lata Madzialenka12344321 ja mam ten pierwszy depilator juz kilka lat, ogolnie jestem zadowolona chociaz za kazdym razem golenie boli jak ch.. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
już sprzedany
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co to za smutna wiadomość ![]() Madziu, ja miałam depilator, właściwie nadal mam ale nie używam. Mam okropna skłonność do wrastających włosków, ROK mi zajęło wyleczenie wszystkich ranek i blizn, nigdy więcej ![]() a i wcale nie musisz się przeterminować. Ja do końca ciąży też się czułam bardzo dobrze, w niedziele pojechałam do rodziców na obiad, spacer i w ogóle luzik był ![]() ![]() Pięknie dziś znowu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aczkolwiek stare meble robia na mnie wrazenie ![]() Moja mama ma w salonie meble ktore maja juz ok 150 lat, po renowacji. sa piekne ![]() ![]() Cytat:
![]() czesc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My jesli juz to tylko rodzenstwo z wieksza roznica, bo teraz nie czuje sie na silach na dwojke maluchow ![]() Cytat:
![]() Wole sie posmarowac kremem, poczekac i zetrzec ![]() Zaabcia udanej zabawy ![]() Dzien dobry i dobranoc ![]() Ide odespac swoje ![]()
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 ![]() Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 ![]() Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-05-05 o 08:04 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Kotek, pociesze Cie i rękę podam, ja też chcę jakoś 4 latka różnicy między dziećmi, jak już rozkręcę biznes, i mam nadzieję będzie dobrze prosperował to wtedy się pomyśli, no i mam nadzieję że pokryje się to z remontem gruntownym domu
![]() Amani, Smirnoff Ice? wódka że niby ? na kolacje? ![]() Madzia, ja się nie znam na depilatorach wcale. Żabcia, nooo to jak baby shower gotowy to tylko czekać na przyjście gości ![]() ![]() Kasia, ja te kaftaniki wszystkie dostałam żadnego nie kupiłam, ogółem też bym wolała bodziaczów kupić niż kaftaników ale.. jak są to je wykorzystam ![]() ![]() a i powiedz mi ile rożków a ile kocyków zamierzasz kupić?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.