Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy! - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-04, 20:04   #3331
e_vel
Wtajemniczenie

Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a tak, o dniu owulacji słyszałam o pozycji też generalnie chodzi o to, żeby plemniki jak najszybciej dotarły do jajeczka
ciekawa jestem czy to działa co będzie to będzie i tak już kocham moją fasoleczkę
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:11   #3332
metkaa
Zakorzenienie

witam,
czy ja sie moge do Was przyłączyc?
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:13   #3333
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
też mam wrażenie, że to przychodzi "falami"... jak jest dużo zajęć, obowiązków, czymś się człowiek zajmie to jest w miarę ok... przychodzi luz i te myśli wracają... Łączę się w bólu Ostatnio trzymałam Małego w ramionach, on się tak przytulił do mnie i aż mi łzy poleciały...
Ano muszę się zgodzić. Póki było urwanie głowy to jakoś mniej myslałam, a teraz...

Ja też miałam duze problemy z pęcherzem. Przede wszystkim uważać na obtarcia - używać żelu neutralnego. Przed stosunkiem wypić szklankę do dwóch wody, żeby zaraz po stosunku oddać mocz. Choćby odrobinę. Najlepiej też się podmyć po wszystkim. No i oczywiście higiena partnera.
Ja miałam też spore problemy keidy używaliśmy gumek, chyba od otarć własnie.
Polecam też przez jakiś czas chociaż brać jakiś suplement żurawinowy. Później to ja biorę na raz dwie tabletki jak jest jakiś taki okres, że temparetura się szybko zmieni, albo czuję, że częściej chodze do wc. No wszystko co mogloby narazić pęcherz. Poza tym ograniczyć produkty które mogą sprzyjać kamieniom. Są chyba 4 różne diety. Jakoś restrykcyjnie do tego nie podchodzę, ale nie przesadzam. Generalnie u mnie nic nie wykryli, ale lekarz powiedział, że może być tak, że jest piasek, nie widoczny na usg ale swoje narobi.
Naturalna bielizna, spodnie nie mogę być zbyt ciasne, bo to naprawdę sprzyja zapaleniom. No i uważać na przewiania, wychlodzenia organizmu, na nerki uważać.
A przede wszystkim dużo pić. ja ciągle sie pilnuje i mimo, że zawsze dużo piłam to i tak za mało. Teraz w sumie cały czas coś popijam. Fakt ciągle latam do wc, ale wolę niz ból. Unikać czarnej herbaty, kawy. Jedna-dwie dziennie. Poza tym owocowe, zielone herbatki, woda, sok z woda. Nie pić codziennie gazowanego, czy ciągle soków, bo w tym dużo cukru.

U mnie się sprawdziło. Drugi rok mam spokój, a było kiepsko.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:13   #3334
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Metka zapraszam skąd Cię znam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:15   #3335
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
witam,
witaj

dziewczyny tak gnacie z tymi postami że nie nadążam ale dobrze dobrze, przynajmniej coś się dzieje
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:25   #3336
e_vel
Wtajemniczenie

Gosia, jak się czujesz? jakieś przeczucia?

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

ja uciekam, miłej nocki
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:30   #3337
201606201204
Konto usunięte

Kurde, ale ja jestem niedoinformowana. No ale w sumei to ja nie mialam nigdy do czynienia z kobieta w ciąży. Ja do tej proy to myślałam, że dziecko to czuć jak się ręką dotknie, a to normalnie wszystko widać! Te ruchy, ten brzuch się rusza, jak dziecko kobieta to się ta skóra napina, kurde! Normalnie jestem w szoku!
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 20:34   #3338
Nikita...
Zakorzenienie

Ale gnacie!!!

Madzia! super brzusiolek!

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Dziś mam dzień na zastanawianie i zadawanie pytań :P
A więc... czy starając się o dziecko, zastanawiałyście- zastanawiacie się nad kwestią rzekomej możliwości planowania płci?
Z Karinką to nawet nie wiedziałam, że można próbować kombinować...
Cos wiecej w tym temacie mozecie powiedziec??? slyszalam tylko, ze meskie plemniki sa slabsze (coz za zaskoczenie)

Cytat:
witam,
Witaj

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Ano muszę się zgodzić. Póki było urwanie głowy to jakoś mniej myslałam, a teraz...

Ja też miałam duze problemy z pęcherzem. Przede wszystkim uważać na obtarcia - używać żelu neutralnego. Przed stosunkiem wypić szklankę do dwóch wody, żeby zaraz po stosunku oddać mocz. Choćby odrobinę. Najlepiej też się podmyć po wszystkim. No i oczywiście higiena partnera.
Polecam też przez jakiś czas chociaż brać jakiś suplement żurawinowy. Później to ja biorę na raz dwie tabletki jak jest jakiś taki okres, że temparetura się szybko zmieni, albo czuję, że częściej chodze do wc. No wszystko co mogloby narazić pęcherz. Poza tym ograniczyć produkty które mogą sprzyjać kamieniom. Są chyba 4 różne diety. Jakoś restrykcyjnie do tego nie podchodzę, ale nie przesadzam. Generalnie u mnie nic nie wykryli, ale lekarz powiedział, że może być tak, że jest piasek, nie widoczny na usg ale swoje narobi.
Naturalna bielizna, spodnie nie mogę być zbyt ciasne, bo to naprawdę sprzyja zapaleniom. No i uważać na przewiania, wychlodzenia organizmu, na nerki uważać.
A przede wszystkim dużo pić. ja ciągle sie pilnuje i mimo, że zawsze dużo piłam to i tak za mało. Teraz w sumie cały czas coś popijam. Fakt ciągle latam do wc, ale wolę niz ból. Unikać czarnej herbaty, kawy. Jedna-dwie dziennie. Poza tym owocowe, zielone herbatki, woda, sok z woda. Nie pić codziennie gazowanego, czy ciągle soków, bo w tym dużo cukru.

W sumie to raczej robie wszystko tak jak napisalas i mimo to nadal mam problem, u mnie to juz chyba jakies przewlekle.
Dziewczyny, wyniki prolaktyny w normie a ja juz dostalam plamienie przed @ wiec I cykl wyglada na nieudany.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:40   #3339
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Amani, Twój Leon to by Cię całą przykrył. Co masz fajnego na obiad dziś z paczki?
hehe no pewnie tak na obiad miałam pure + mix sałat z sosem włoskim - pycha było, prawdziwy obiad. Bez mięcha, ale nie brakuje mi go jakoś o dziwo dzięki, że pytasz!

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
A dziękuję siostra mi opowiadała nie wiem czy to jakaś pacjentka z ich szpitala czy kto, ale chodziło o to, że kobieta miała kilku synów i bardzo chcieli dziewczynkę no i ciągle syn i syn, po przebadaniu plemników okazało się, że jej mąż ma znikome ilości "damskich" plemników. W życiu bym nie przypuszczała, że coś takiego jest możliwe, i że w ogóle można to przebadać i sprawdzić.
oooo, nie wiedziałam, że takie moga być dysproporcje! A to ciekawe, pewnie mój tata ma same damskie - 3 córki
Cytat:
witam,
witamy

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość

nie mam zbyt dużych problemów z pęcherzem, czasem jak czuję, że coś jest nie tak to łykam jakiś żurawit czy coś... ale zapamiętam to, co napisałaś dobrze, że Ty już opanowałaś sytuację

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:49   #3340
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Metka zapraszam skąd Cię znam
czasem zagladam na watek malinowych dziewczyn

dziekuje za przyjecie
Stary 2012-05-04, 20:50   #3341
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
czasem zagladam na watek malinowych dziewczyn

dziekuje za przyjecie
No to pisz o sobie wszystko co możesz i będzie git
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 21:07   #3342
metkaa
Zakorzenienie

Madzia brzuszek oczywiscie sliczny,

Cytat:
A to nie wiem dlaczego tak myślałaś ale na pewno na mianowanego 2 lata i 9 miesięcy - i właśnie się starałam podczas stażu "awansu". Jeśli z następnym dzieckiem tak samo wypadnie to trudno - już się pracą tak bardzo nie przejmuję, prywatne dzieci najważniejsze
tez tak uwazam

Cytat:
Kurde, ja to jestem walnięta ;P dopiero ciąże planuje, a już niemal wózek wybrałam póki co najbardziej jestem nastawiona na bebetto solaris, ale ciekawe, czy przez niemal rok nic mi się nie zmieni
a wozek po corci nie bedzie pasowal?

Cytat:
Dziś mam dzień na zastanawianie i zadawanie pytań :P
A więc... czy starając się o dziecko, zastanawiałyście- zastanawiacie się nad kwestią rzekomej możliwości planowania płci?
Z Karinką to nawet nie wiedziałam, że można próbować kombinować...
nad pierwszym dzieckim tak nie myslalam ale teraz chcialabym corcie, sposobow jeszcze nie znam ale na pewno bede szukac
Stary 2012-05-04, 21:23   #3343
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:

nad pierwszym dzieckim tak nie myslalam ale teraz chcialabym corcie, sposobow jeszcze nie znam ale na pewno bede szukac
Jak znajdziesz to podziel sie potem z nami

Stary 2012-05-04, 21:26   #3344
tynkusia
Rozeznanie

Hej Dziewuszki
Mnie wlasnie dopadl straszny bol zeba nie wiem co robic!
zaraz oszaleje!
tynkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 21:28   #3345
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Hej Dziewuszki
Mnie wlasnie dopadl straszny bol zeba nie wiem co robic!
zaraz oszaleje!
oj
wez od razu cos przeciwbolowego i jezeli do jutra nie przejdzie to obawiam sie, ze czeka cie dentysta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 21:31   #3346
tynkusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
oj
wez od razu cos przeciwbolowego i jezeli do jutra nie przejdzie to obawiam sie, ze czeka cie dentysta
Boje sie brac przeciwbolowe , jeszcze bardziej sie boje, poniewaz nie wiem czy lekarz bd chcial mi dac znieczulenie. WIelu lekarzy kobietom w ciazy odmawia Gdybym byla w PL to dobijalabym sie wlasnie jakiemus lekarzowi do domu pol twarzy juz nie czuje.
Stary 2012-05-04, 22:13   #3347
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Boje sie brac przeciwbolowe , jeszcze bardziej sie boje, poniewaz nie wiem czy lekarz bd chcial mi dac znieczulenie. WIelu lekarzy kobietom w ciazy odmawia Gdybym byla w PL to dobijalabym sie wlasnie jakiemus lekarzowi do domu pol twarzy juz nie czuje.
o kurcze, a może są jakieś płukanki do buzi? przykładasz lód?

-26kg

Stary 2012-05-04, 22:21   #3348
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
o kurcze, a może są jakieś płukanki do buzi? przykładasz lód?
też pomyślałam o płukance, napewno nie zaszkodzi a powinno pomóc przynajmniej doraźnie

a do mnie właśnie dotarło że gdyby się udało w I cyklu to gdzieś za 5 miesięcy zobaczę II kreseczki itd.
Stary 2012-05-04, 22:41   #3349
xxKasiax
Wtajemniczenie

OJOJOJ... ale mam nadrabiania
Bika super ze tyle rzeczy dostalas od siostry i masz racje z tym wozkiem, jak za darmo to czemu nie brac
A no i gratulacje lini, to jej wlasnie tak na poczatku wyczekiwalam
Madzia ty masz termin troche po mojej znajomej (ona ma na 09.05) i ciagle mysle, czy juz cos odczuwa ale pisalam jej na poczatku tygodnia, a nie chce byc natretna wiec czekam... Ciebie denerwuje to,jak ktos non stop pyta czy juz urodzilas? Bo to moze byc strasznie wkurzajace
A i Twoj brzuszek jest sliczny,taki zgrabniutki A widze, ze Twoja linia tez nie jest calkiem prosta Moja tez
Strong sliczne zakupy zrobiliscie i fajny napis na spioszkach
mam nadzieje, ze bedziemy mieli chwilke z mezem, aby zrobic zdjecie brzusia w weekend
Porownalam Twoja wyprawke i mam prawie taka sama ilosc body i spodenek co ty, mam mniej pajacykow (moze dokupie ze 2 jeszcze ) i nie mam az tylu kaftanikow, ale nie zamierzam czesto kaftanikow uzywac, wiec nie bede nowych kupowac
Ja mam jeszcze 2 pary dresikow i kilka sztuk rampersow
Dresiki wkleilam na dole mamy dokladnie takie same
Today to pochwal sie brzuszkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 75846_1.jpg (100,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9bc107b793ce19d78bdac0c36ca1820c.jpg (16,9 KB, 5 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 22:53   #3350
tynkusia
Rozeznanie

Wlasnie plucze szalwia , ale nie wiele daje. Ten zab mialam juz pare razy leczony, ostatnio mowilam, zeby mi go wyrwali a tutaj nadgorliwosc i ratowac zeba... w pokoju wydeptalam juz dziure od chodzenia :P
W poniedzialek mam wizyte u gina i chce sie go zapytac jak z leczeniem moich zebow. Prze ciaza mialam ustalone wizyty na leczenia, ale ze sie troszke szybciej zadzialalo .. jezeli do jutra nie spuchne to dam rade do poniedzialku. Tyle , ze nie wciagne na urodzinkach u kuzyna nic dobrego
Stary 2012-05-04, 23:03   #3351
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Zabcia masz już zdjęcia z sesji??
.
Dostalam dzisiaj 10 od znajomej reszte ma mi wyslac w tyg

Cytat:
A po co dluzsza??? Masz fajne nogi wiec dlaczego ich nie pokazac swiatu? Ja mysle, ze dlugosc jest akurat!
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Żabcia próbowałam namierzyć te Twoją sukienkę i nie mogę znaleźć tego posta... damn it!
Kochana specjalnie dla Ciebie - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=608919&page=101

Cytat:
Nikita lepsza lewatywa niż niespodzianka przy skurczach partych
u nas nie robi lewatywy.

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
a mój synuś znowu chory :/ Pół nocy nieprzespane o miał ponad 39 st :/ Ach - nie lubię
duzo zdrowka dla malego

Cytat:
Hej Ja już po wizycie u ginka Ciąża potwierdzona Wprawdzie narazie widać tylko pęcherzyk ciążowy wielkości 7,1 mm ale wiem że jest jeden Na następnej wizycie zobaczę już serduszko fasolki Mam wypoczywać, nie dźwigać i jeść dużo warzyw i owoców Założył mi kartę ciąży - termin 7.01.2013
super wiadomosc!!!

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
dorzucam zdjęcia wyprawki szpitalnej Kamila.
Załącznik 4654315Załącznik 4654316
swietne!

Cytat:
Dziewczyny? Czy lekarz Wam kazał juz na pierwszej wizycie robić badanie na HIV??? Przy Niuni miałam to przed samym porodem. I grupę krwi - ale to już mam i nie muszę powtarzać. Cytomegalii też nie muszę robić. Tylko mocz, krew i toksoplazmoza bo jej nie miałam :P
Tak jak robilam.

Witajcie , wkoncu mam chwilke czasu .. wszystko na Baby Shower gotowe dlatego mnie od rana nie bylo. Juz sie doczekac nie moge

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 23:39   #3352
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia to za te rurki już Ci mówie, więc tak ok kwietnia 2014 czyli jak dzidzia będzie miała 1,5 roku co by różnica wieku była jak najmniejsza...... bo widzę po moich siostrzeńcach, że super się dogadują mając 2,5 roku róznicy, ja z siostrą mam 3,5 i nigdy się nie dogadywałyśmy. Ale co z tego wyjdzie - się zobaczy
kurcze czy tylko ja jestem taka dziwna ze chce drugie dziecko jak Maja bedzie miala kolo 4 latek

Cytat:
E_vel, ja będę próbować celować w chłopca ale nie napalam się jakoś mocno
no i po raz kolejny wychodzi ze dziwna jestem bo my z mezem bardzo bysmy chcieli druga corcie
Cytat:
hehe no pewnie tak na obiad miałam pure + mix sałat z sosem włoskim - pycha było, prawdziwy obiad. Bez mięcha, ale nie brakuje mi go jakoś o dziwo dzięki, że pytasz!
ja nawet nie pytam co jesz bo mam slinotok na sama mysl o tej Twojej paczce

a my mialismy wczoraj mala imprezke (imieniny babci) i dzis dojadamy a same pysznoci byly az trudno diete wprowadzic

a no i przeprasza ze nawet Was nie przelecialam ale wczoraj dostalismy smutna wiadomosc i jakos nie mam glowy

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 00:04   #3353
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie , wkoncu mam chwilke czasu .. wszystko na Baby Shower gotowe dlatego mnie od rana nie bylo. Juz sie doczekac nie moge
właśnie dziś o Tobie myślałam, że już niedługo baby shower! super, udanej zabawy!!!

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
kurcze czy tylko ja jestem taka dziwna ze chce drugie dziecko jak Maja bedzie miala kolo 4 latek

no i po raz kolejny wychodzi ze dziwna jestem bo my z mezem bardzo bysmy chcieli druga corcie

ja nawet nie pytam co jesz bo mam slinotok na sama mysl o tej Twojej paczce

a my mialismy wczoraj mala imprezke (imieniny babci) i dzis dojadamy a same pysznoci byly az trudno diete wprowadzic

a no i przeprasza ze nawet Was nie przelecialam ale wczoraj dostalismy smutna wiadomosc i jakos nie mam glowy
u nas w rodzinie między mną a moimi siostrami jest 14 i 16 lat różnicy i wszystkie dogadujemy się super

co do mojego jedzonka, to niektóre rzeczy są tylko smaczne... nawet np. tortellini w sosie pomidorowym jest całe w tym niezbyt dobrym sosie, nie ma co się ślinić a dziś mam zamiar zjeść coś na kolacje a na deser Smirnoff Ice

-26kg

Stary 2012-05-05, 06:56   #3354
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Mabi, Maleństwo, Iza, Natalka, Metka, Kasiu dziękuję Różnica jest też taka, że mąż mi zdjęcia robiła ładnie od frontu a ja przy lustrze robię sobie je z góry, więc brzuch inaczej wychodzi.

Maleństwo brat, jak to brat wielki indywidualista powiedział, ze matura mu poszła normalnie a wyniki będzie znał na koniec czerwca hehe

Kasiu to ja tak samo musiałam mieć wszystko dograne i dopiero mogłam myśleć o dziecku.

Natalka aaaa bo mi opadł Już wszyscy to na żywo widzą

Co do planowania płci to ja się kochałam 2 dni po owulce i jest kobietka Chciałam mieć dziewczynkę i się udało aaa i pozycja od tyłu już na wątku robi furorę czyli "jak szybko zajść"

Metka witaj

Kasiu oj tak, strasznie mnie denerwuje jak ktoś się mnie pyta "i co, jak czujesz... za ile urodzisz??" to jest najlepsze pytanie, a co ja jasnowidz?? Tu na wątku mnie nie wkurza, tylko w realu. Oj tak, moja linia też jest krzywa Ale śliczne ubranka

Zabcia wklej zdjęcia.

U nas znowu ładna pogoda, mąż pojechał do pracy.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 07:20   #3355
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
a proszę bardzo ja mam wrażenie że w 29 tyg. był mniejszy niż w 17 z kolei od 34 do 36 tyg. urósł błyskawicznie
Madzialenka brzusio śliczny

Cytat:

Ana*** - co do seksu przerywanego, to ja nie wierzę, że można zajść... Moja koleżanka studiująca pielęgniarstwo uczyła się na zajęciach, że plemniki z płynu ejakulacyjnego są niezdolne do zapłodnienia. Stosunek przerywany może zawieść przez: partnera, jak już zacznie dochodzić i za późno wyjdzie
to też no i podobno jak się kocha kilka razy pod rząd, bo plemniki nadal zostają z kanalikach

---
A ja dzisiaj jadę do szkoły, także cisza na planie, bo ktoś dostanie lanie
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 07:38   #3356
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana powodzenia na zajęciach

Mój mąż ten tydzień ma wolny od zjazdów ale potem ma 3 weekendy w maju pod rząd

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Dziewczyny która z was goli się depilatorem?? Ja nigdy nie próbowałam. A chcę sobie kupić jakąś golarkę, do tej pory to nogi goliłam zwykłą maszynką pod prysznicem a miejsca intymne golarką elektryczną, która ma już sporo lat i się kijowa powoli robi, bo muszę sie nieźle nią namachać. Ale... nie wiem czy przeżyję "tam" ból depilatora Patrzyłam na all, to najczęściej ludzię tę biorą http://allegro.pl/depilator-braun-51...301158797.html

a tu jeszcze coś ciekawego znalazłam http://allegro.pl/depilator-ultradzw...295118790.html ciekawe jak w praktyce.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2012-05-05 o 07:41
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:00   #3357
metkaa
Zakorzenienie

witam z rana,
ja niestey w pracy

Cytat:
Jak znajdziesz to podziel sie potem z nami
oczywiscie , tylko to za jakis czas

tynkusia chyba rzeczywiscie jakies płukanki zrobic trzeba,

xxKasiax dresy super,

zaaaabcia bardzo ładnie wygladasz w tej sukience,

Cytat:
nie jestes dziwna
kazdy robi jak uwaza ze bedzie najlepiej,
my np z mezem uwazamy ze lepiej jak roznica wieku miedzy dziecmi jest niewielka dlatego niedługo bedziemy majstrowac kolejnego bobaska, a mam kolezanke ktora ma 4 letnia corke i mowi ze nastepne dziecko co najmniej za 2 lata

Madzialenka12344321 ja mam ten pierwszy depilator juz kilka lat, ogolnie jestem zadowolona chociaz za kazdym razem golenie boli jak ch..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 08:02   #3358
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
a wozek po corci nie bedzie pasowal?
już sprzedany od mojego brata dostaliśmy tako, który był fajny, ale ta waga!!! mimo iż mieszkamy w wieżowcu i mamy windę, to spacer był mega wyczynem tzn zejść jeszcze dawałam radę te parę schodków (winda jest na półpiętrze), ale wrócić już nie miałam szans. strasznie mnie to umęczyło, bo byłam uzależniona od kogoś żeby wyjść z małą na spacer. więc teraz waga wózka jest dla mnie najważniejsza

Cytat:

a tam dziwna, wiecie co chcecie i tyle mój brat też chciał mieć dwie córeczki i ma
a co to za smutna wiadomość

Madziu, ja miałam depilator, właściwie nadal mam ale nie używam. Mam okropna skłonność do wrastających włosków, ROK mi zajęło wyleczenie wszystkich ranek i blizn, nigdy więcej
a i wcale nie musisz się przeterminować. Ja do końca ciąży też się czułam bardzo dobrze, w niedziele pojechałam do rodziców na obiad, spacer i w ogóle luzik był a o 20 zaczęły się skurcze. było to 2 dni przed terminem

Pięknie dziś znowu więc zaraz uciekamy na dwór, buziaki i miłego dnia
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:03   #3359
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się na milion % jak dowiedziałam się, ze jestem w ciąży, to byłam trochę przestraszona.... bo pewnie teraz wszystko co najlepsze nam się w życiu skończy... a teraz nie wyobrażam sobie dnia bez Marysi, ba, jak śpi dłużej niż 2h to już nam się nudzi bez niej i nie, nie dlatego że w naszym związku jest coś nie tak (jest super!) tylko dlatego, że tak bardzo kochamy spędzać czas w trójkę! i nie raz nie dwa zachodzimy w głowę, co my byśmy w życiu robili, gdyby Myśki nie było z nami

Cytat:
E, mnie takie starocie nie kręcą a co do pogody, to u nas się dziś rozpadało i to tak porządnie oby jutro nie padało
mnie tez nie
Aczkolwiek stare meble robia na mnie wrazenie
Moja mama ma w salonie meble ktore maja juz ok 150 lat, po renowacji. sa piekneGdzies w piwnicy mamy jeszcze stara maszyne do szycia

Cytat:
już trochę po sporze, ale ja dodam, że chyba chodzi o taką PUSTKĘ, poczucie niespełnienia.. Że wszystko na danym etapie jest już "zrobione" - mieszkanie, praca, życie we dwoje i przychodzi uczucie, żeby kogoś jeszcze obdarować tym wszystkim, podzielić się miłością...

hahaha napis boski
i o to tez chodzi

Cytat:
witam,
czesc

Cytat:
spokojnie mozesz brac wszystko co zawiera paracetamol...przynajmnie j ja bym wolala wziac bo to bezpieczne niz sie meczyc

Cytat:

a czemu dziwna?To zupełnie zrozumiale
My jesli juz to tylko rodzenstwo z wieksza roznica, bo teraz nie czuje sie na silach na dwojke maluchow

Cytat:
[/COLOR]Dziewczyny która z was goli się depilatorem?? Ja nigdy nie próbowałam. A chcę sobie kupić jakąś golarkę, do tej pory to nogi goliłam zwykłą maszynką pod prysznicem a miejsca intymne golarką elektryczną, która ma już sporo lat i się kijowa powoli robi, bo muszę sie nieźle nią namachać. Ale... nie wiem czy przeżyję "tam" ból depilatora Patrzyłam na all, to najczęściej ludzię tę biorą http://allegro.pl/depilator-braun-51...301158797.html

a tu jeszcze coś ciekawego znalazłam http://allegro.pl/depilator-ultradzw...295118790.html ciekawe jak w praktyce.
ja sie golilam kilka razy mamy i dziekuje
Wole sie posmarowac kremem, poczekac i zetrzec

Zaabcia udanej zabawy

Dzien dobry i dobranoc
Ide odespac swoje

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-05-05 o 08:04
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:06   #3360
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kotek, pociesze Cie i rękę podam, ja też chcę jakoś 4 latka różnicy między dziećmi, jak już rozkręcę biznes, i mam nadzieję będzie dobrze prosperował to wtedy się pomyśli, no i mam nadzieję że pokryje się to z remontem gruntownym domu

Amani, Smirnoff Ice? wódka że niby ? na kolacje?

Madzia, ja się nie znam na depilatorach wcale.

Żabcia, nooo to jak baby shower gotowy to tylko czekać na przyjście gości w czym wystąpisz? w tej sukience ?

Kasia, ja te kaftaniki wszystkie dostałam żadnego nie kupiłam, ogółem też bym wolała bodziaczów kupić niż kaftaników ale.. jak są to je wykorzystam a dobrze że o rampersach napisałaś, kupię ze dwa ? starczy? a właśnie Kasiu, TŻ upiera się na pościeli do łóżeczka w żyrafki, więc... chyba będziemy mieli tę co Wy mam nadzieję że się nie pogniewasz.
a i powiedz mi ile rożków a ile kocyków zamierzasz kupić?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości