Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r. - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-20, 16:58   #3331
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Ana jest,ale ciężko się wbić i się absolutnie nie obraziła

to jak już jestem to Bao serdecznie gratuluję maleństwa przesłodkiego

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2012-09-20 o 17:00
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 17:59   #3332
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Ana to dobrze że się nie obraziłaś Już się wbiłaś więc teraz już z górki
Stary 2012-09-20, 18:18   #3333
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Bao witaj w domku!!!
Zapomniałam napisac.. całe szczescie że Iza.. a nie Patrycja.. heh taka osobista sugestia:d
A joanna na drugie może być chociaz po tych akcjach ja bym chyba sie nie zdecydowała.. moje dzieci maja i beda miały tylko jedno imię

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 18:23   #3334
mloda1989
Zakorzenienie

dzieki madziwnia
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 18:23   #3335
lindsley
Zakorzenienie

Madziwnia Misiek też ma jedno imię. Chociaż trochę żałowałam potem że po tatusiu nie dostał drugiego...

Ja czapkę póki co taką z daszkiem tylko zakładam, ewentualnie kaptur od bluzy. Raz jeden miał taką z uszami jak był chory i do lekarza jechaliśmy a niefajna pogoda była...

Bao super że już w domu... Teraz fotki poprosimy

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 19:02   #3336
catro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Mam teraz problem z ubieraniem a chodzi mi głównie o gołe plecy. Wcześniej zakładałam body i wszystko było schowane a teraz cokolwiek nie założę to po chwili mały brzuszek i plecki na wierzchu Wystarczy kilka skłonów i trochę biegu. Dziś założyłam wydawało się dość długą koszulkę a ona i tak się wysunęła ze spodni
Ja mam fisia na tym punkcie, żeby Olcia w chłodniejsze dni miała zakryte nerki - mamy parę dłuższych bluzek - tu szczególnie 5-10-15 rządzi:
http://www.51015kids.eu/dziewczynka-...a-3i2226?c=521
http://www.51015kids.eu/dziewczynka-...a-3i2230?c=524
http://www.51015kids.eu/dziewczynka-...a-3i2231?c=418
http://www.51015kids.eu/dziewczynka-...a-3i2229?c=523
mogę polecić, bo tak ogólnie to trudno kupić takie dłuższe.
(jakby co mogę podać dokładne wymiary 92 i 98)

I odkryłam nowe spodnie w h&m - takie rurki podobne do tych legginsów co dużo dziewczynek naszych miało. W każdym razie dobre na nasze chudziny - Oli kupiłam fioletowe i chyba pójdę po następne, bo dobrze przylegają nad dupcią.

Do tych rurek fajnie pasują tuniczki - dodatkowe zabezpieczenie plecków

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
jesteśmy w domu gdzieś od 13ej, Kubuś zachwycony, całuje, przytula i głaszcze małą po głowie - wszystko robi bardzo delikatnie, woła na nią Isia przyjechali po mnie do szpitala, Kubuś ledwo z rezerwą do mnie ale od razu na ręce poszedł, musiałam mu wytłumaczyć wszystko jeszcze raz i obiecać, że już go nie zostawię to dopiero humor mu wrócił ja oczywiście się uryczałam jak bóbr jak go zobaczyłam nareszcie jesteśmy wszyscy razem mała śpi w kołysce, trochę popłakiwała ale to pewnie zmiana miejsca też ma znaczenie nie mam za bardzo czasu na neta, muszę to wszystko jakoś zorganizować i jakoś zaplanować dzień
Ojjj jak fajnie - jakim optymizmem bije od Ciebie
Gratuluję Izy i organizuj się póki masz jeszcze siłę i ochotę

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 19:34   #3337
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Zosia ma dwa imiona Zofia Izabela, po mamusi tak jak synuś Wojtek ma po tatusiu drugie. Taką nową tradycja została wprowadzona. Przy okazji żadna babcia ani dziadek nie będą mieli pretensji że jedna lub druga została wzięta pod uwagę

Catro no mam problem z dłuższymi bluzkami bo one i tak wyłażą - ja mam pchłę małą. I o ile ona jest zimnolubna i może chodzić na mrozie bez rękawic tak nerki i jajniki muszą być ciepłe (to mój fiś )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-20, 19:39   #3338
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
Ja mam fisia na tym punkcie, żeby Olcia w chłodniejsze dni miała zakryte nerki - mamy parę dłuższych bluzek - tu szczególnie 5-10-15 rządzi:
http://www.51015kids.eu/dziewczynka-...a-3i2226?c=521
http://www.51015kids.eu/dziewczynka-...a-3i2230?c=524
http://www.51015kids.eu/dziewczynka-...a-3i2231?c=418
http://www.51015kids.eu/dziewczynka-...a-3i2229?c=523
mogę polecić, bo tak ogólnie to trudno kupić takie dłuższe.
(jakby co mogę podać dokładne wymiary 92 i 98)

I odkryłam nowe spodnie w h&m - takie rurki podobne do tych legginsów co dużo dziewczynek naszych miało. W każdym razie dobre na nasze chudziny - Oli kupiłam fioletowe i chyba pójdę po następne, bo dobrze przylegają nad dupcią.

Do tych rurek fajnie pasują tuniczki - dodatkowe zabezpieczenie plecków

Ojjj jak fajnie - jakim optymizmem bije od Ciebie
Gratuluję Izy i organizuj się póki masz jeszcze siłę i ochotę
pokaż te rurki

Bao super że jesteście w domku, czekamy na fotki

Zosia tez od kilku dni chodzi w czapce, u nas w dzień jest max 10 stopni i wiatr. Rano jak ją wioze do przedszkola to jest 7 stopni

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 19:45   #3339
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Ja mojemu kupuje tshirty za pupe i ladnie w rajtuzy jak sie wsadzi to nic nie wychodzi. Sam chodzi robic siusiy to by nie zdazyl bodzaka roPiac. Body z rok temu pozegnalismy.

U mnie ciagle tylko jedno dziecko,taka leniwa sie czuje okna pomyte i w szafkach porzadki,a i tak mam wrazenie ze nic nie robie. Co za luxus z jednym dzieckiem. Nawet nie myslalam ze tyle wiecej pracy przy dwojce

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 19:56   #3340
sara 85
Zakorzenienie

Zosia ma dwa imiona Zofia Lena, do konca nie wiedzieliśmy które wybierzemy, mój tż sam podjął decyzje bo ja nie mogłam się zdecydować

kupiłam dzisiaj płaki i tam była taka mlutka książeczka" Najnowsze przygody Mikołajka" Zosi tak się spodobała ta książeczka. Własnie zamawiam jej, bo w tej książeczce jest kupon rabatowy -50% także jedna ksiązka będzie kosztowała ok 20 zł. Tylko nie wiem którą wybrać. Macie może te książki, która najfajniejsza?

http://www.znak.com.pl/mikolajek

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2012-09-20 o 20:01
Stary 2012-09-20, 20:03   #3341
monka23
Zakorzenienie

Sara fajna koszula . Podobać mi się hihi

Iza ty a jak dasz jej bluzkę i rajty a rajty mocno zepniesz szelkami , hmmm ? To może nie będzie wylazic .

Bao fajnie ze już w domu , ale masz super zapaszek teraz mhmmm

Nataszka ślepa raczej nie jesteś, wykasowalam już fotkę , daj znać jak będziesz to ci wkleje hehe .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 20:17   #3342
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Zimą to będzie być może mniejszy problem bo właśnie koszulkę wsadzę w gaciorki, rajtki i spodnie. Może wszystko będzie się trzymało. Spodnie na szelkach to wchodzą w grę jak będzie bardzo zimno bo inaczej to mi się wścieka że ma za ciepło (w ubiegłym roku tak było).
Teraz mam własnie większy problem bo jeszcze nie zakładamy rajtek
Stary 2012-09-20, 20:43   #3343
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

u mnie tz jak laski rejestrowal dawal drugie imue i obue maja tak samo....
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 20:51   #3344
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
ejjj no wez ,tz-ta wyslij po sprzecik i bedziesz nawet w kibelku smigala , tak jak moj tz
Za taka cene to pfff pewnie ze mozna sprobowac , podobno sie zawiesza na stronie goclever jest jakas poprawka - wyczytalam z komentarzy hehe

.
Dobrze że tani bo nie będzie mi żal dzieciakom dać .
A poza domem ?

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Ania p - na pewno sie zdziwie ile nauczył sie nowych słówek (piwo, mecz....dziadka szkoła)
My właśnie po wizycie neonatologa, mała pięknie przytyła od nocy - 40 g, a wczoraj 60 gnie będzie już naświetlana bo nie ma potrzeby, jednak czekamy na wyniki bilirubiny i jak spadło ładnie to idziemy do domu mała ładnie je prosto z moich cycków - ale jajo no i wg pielęgniarek jest najgrzeczniejszym dzieckiem na oddziale
super że wszystko jest ok , teraz w domku sobie musicie wszystko zorganizować .

Cytat:
JA mam router (czy jak się pisze) i net jest w całym mieszkaniu. Mało tego, dopóki nie był zabezpieczony to sąsiad z góry często jechał na naszym abonamencie

)
Ja też kiedyś jechałam na necie sąsiadów . A że mieszkałam z TZ w 15 piętrowym bloku , to nie był to jakiś wielki problem .

Cytat:
Niestety ale w szpitalu są innego rodzaju zarazki. Mam bliskie osoby pracujące w szpitalach a część już jest na emeryturach i absolutnie by się z Tobą nie zgodziły. Nigdy nie polecały odwiedzin przez dzieci. Zarazki szpitalne to coś zupełnie innego niż marketowe. Pomijam absolutnie względy emocjonalne.

Co innego jak można odwiedziny załatwić np. w pareczku przy szpitalu.

To jest moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać
Dzieci się nie wpuszcza żeby nie przyniosły syfów zakaźnych , typu ospa czy inne ustrojstwo . dla starszaka mało groźne dla dzieci mogą być śmiertelne .
Ja byłam raz z Szymkiem na kardiologi w gdańsku . bo leżała moja babcia a ja akurat pojechałam . Pierwszy raz wnuka widziała na oczy . Szymon miał rok . Znajoma babci tam pracowała i potem Szymka myła jakimś środkiem do dezynfekcji ( rączki , buźkę )

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
U nas dziś sukces... Co prawda rano był spokój dopóki temat przedszkola się nie zaczął. Potem spokojnie mówił że nie chce i z takim proszącym wzrokiem się we mnie wlepiał... Jak mył zęby to mówił że już teraz chce jechać do przedszkola, potem kilka razy że nie... Jak się ubierał to 100razy zapytał gdzie jedziemy, w aucie 1000razy pytał... Przy wysiadaniu znów że on nie chce, ale spokojnie. W środku, z kręcącą się łezką ale jednak bez płaczu i krzyku (panie były w szoku, szczęki im poopadały i mi też) Rozebrałam, przebrałam kapcie, przytulasek, całusek i puścił mnie, złapał panią za rękę i zrobił papa... w tym momencie 3panie i ja zbierałyśmy szczęki z podłogi. Właścicielka stwierdziła że nagroda mi się należy

.
super

Cytat:
My po spacerze, zimno jak diabli ale przynajmniej ładne słoneczko. Kupiłam Zosi czapkę (nie wiem kiedy moje dzieło skończę ) i chciała ją zaraz założyć.
Mam teraz problem z ubieraniem a chodzi mi głównie o gołe plecy. Wcześniej zakładałam body i wszystko było schowane a teraz cokolwiek nie założę to po chwili mały brzuszek i plecki na wierzchu Wystarczy kilka skłonów i trochę biegu. Dziś założyłam wydawało się dość długą koszulkę a ona i tak się wysunęła ze spodni

Ja Olce zakładam podkoszulki na ramiączka na 104 . ona je ma za tyłek . I na to dopiero bluzkę na długi rękaw .

Zmęczona jestem jak cholera , a jutro sajgonu ciąg dalszy . nie wiem kiedy ja się wyśpię . Jak to mój tata mówi : w grobie .

Idę bloga Libry lukać
Stary 2012-09-20, 21:11   #3345
monka23
Zakorzenienie

Ania poza domem to na telefonie siedze , zasieg 3G przewaznie jest , chyba ze mijamy jakies zadupia, ale w miastach bez problemu smiga, a ipada mialam w Turcji i kupowalam karte, 3 razy az ladowalam .
Stary 2012-09-20, 21:29   #3346
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Będę próbowała tak długo aż wyjdzie. Może nie tak jak bym chciała ale czuję ze mam potrzebę.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Ja jak pracowałam z doktorami to miałam w torbie zawsze taki żel dezynfekujący do rąk i nawet w aucie nie tknęłam się niczego w aucie zanim rąk nie oporządziłam.
Mycie rąk jest obowiązkowe.
Koleżanka (piguła) nawet fartuchów do domu nie przynosiła do prania tylko oddawała do pralni
To chyba właśnie o tą potrzebę chodzi
Ja też zawsze noszę ten żel antybakteryjny w torebce
I dobrze że oddaje do pralni bo w domu sie pierze w niższych temperaturach przecież i może coś zostać brrrr
Cytat:
ale za to obrzydza mnie na sama myśl kapanie sie z innymi ludźmi, basen, morze. , ze czymś moga zarazić . Taki dziwak ze mnie .
o to tak jak mnie fuj ble ,nie kąpie się nigdy nigdzie jeżdżenie na wakacje nad wodę nie ma dla mnie sensu
Cytat:
Zakładacie już czapki ?
tak ale w sumie tylko na rower bo jednak pęd powietrza jest a ostatnio tak chłodno wieje.

Ania ja robię tak samo długa koszulka i nic nie wyłazi to co że za duża przeciez i tak nie widać pod ubraniem ,body u nas odpada
Bao fajnie że już w domku i mała pewnie już tą Isią zostanie
Darusia dobrze że na pierwsze też nie dał tak samo
Sara też miałam taką koszulę kiedyś to był szał moda zatacza koło jak zwykle.

U nas dzisiejsza drzemka zaowocowała tym ,że wieczorem już cyrkował przy spaniu ,o nie dosyć niechby na rzęsach chodził to już go nie kładę ,jednak te parę dni już się przyzwyczaiłam że kłade go i on zasypia zaraz i cisza spokój.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 21:33   #3347
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Sara fajna koszula . Podobać mi się hihi

Iza ty a jak dasz jej bluzkę i rajty a rajty mocno zepniesz szelkami , hmmm ? To może nie będzie wylazic .

Bao fajnie ze już w domu , ale masz super zapaszek teraz mhmmm

Nataszka ślepa raczej nie jesteś, wykasowalam już fotkę , daj znać jak będziesz to ci wkleje hehe .
JESTEM TUTAJ JESTEM,
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-20, 21:46   #3348
monka23
Zakorzenienie

Ja na rowerku smigam i oglądam serial przyjaciółki , ogląda ktoś?

Libra no co ty tez tak masz eeeee o super bo już myślałam ze tylko ze mną coś nie tak . Właśnie namawiam tz- ta na zimę w Turcji , te góry i snowboard .

Natasza Nom to czekaj może zara zapodam , tylko on minę ma nieteges hehe

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2012-09-20 o 21:57
Stary 2012-09-20, 21:48   #3349
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na rowerku smigam i oglądam serial przyjaciółki , ogląda ktoś?

Libra no co ty tez tak masz eeeee o super bo już myślałam ze tylko ze mną coś nie tak . Właśnie namawiam tz- ta na zimę w Turcji , te góry i snowboard .

Natasza Nom to czekaj może zara zapodam , tylko on minę ma nieteges hehe
sŁOOOODKi

nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-20, 22:02   #3350
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
sŁOOOODKi

Jak taka sierotka na tym zdjęciu wyglada hehe

W sobotę dokupie mu kapelusz i jakies buty a i koszule .
A ty w koncu w jakiej idziesz? A jak włosy mialas pokazać
Stary 2012-09-20, 22:06   #3351
P0P70
Zakorzenienie

Ana- witaj, brakuje tu Ciebie.

Młoda - mi ime Patrycja bardzo się podoba

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 07:07   #3352
catro
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
pokaż te rurki
o takie fioletowe mamy

Ola też ma dwa imiona: Aleksandra Kamila

Kamila to tez moje drugie imię

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 07:26   #3353
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Ja wczoraj wieczorne bieganie zaliczylam,i o dziwo dzs lepiej sie czuje,wiec moze idzie przeziebienie rozbiegac.

Moj mlody siedzi jak zwykle na parapecie,jakby kurna nie mial gdzie w domu siedziec :/

Tz wczoraj zalatwil z moim ojcem ze przypilnuje malego w nocy a my do kina . Ale wykrecilam sie bo na resident evil jakos mnie nie ciagnie .ale moze cos w tyg nowego wejdzie. Wazne ze cos sie postaral...

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-21, 07:49   #3354
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

właśnie mi przypomniałyście żeby czapkę kupić tylko jaką

wogole będę musiała bardzo dużo rzeczy kupić na zimę raczej wszystko tak mi poszedł Daniel w górę,że wszystko za krótkie
a odwaliłam niezłe jajo,zapomniałam,że wystawiałm Daniela rzeczy na aukcję i sprzedałam ponad 150 rzeczy za 100zł

Tak myślałam,że Młoda się odezwie po wpisie Madziwni
też ym chętnie zimą do Turcji poleciała

Libra super torebeczki szyjesz,jak potrezbujesz to mogę Ci załatwić zamki jakie tylko chcesz

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2012-09-21 o 07:51
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 08:14   #3355
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Witajcie

Kolejna noc nie przespana. Nie wiem co się znowu dzieje z tym moim dzieckiem. Do tego ma pieluchę zlaną na maksa. Woła siku na spaniu ale nie daje się rozebrać ani posadzić a później się denerwuje bo mokro
Głowa mi pęka i czuję się fatalnie.

Właśnie rozegrałyśmy mały meczyk piłki

Dzięki za pomoc w sprawie koszulek i czapek. Muszę wyjąć większe (za duże) koszulki i myślę po sprawie będzie. Nowa czapka wczoraj założona była ale tylko na chwilę ale my nie wychodzimy wcześnie rano i jeszcze mogę ją darować. Najważniejsze że mamy

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ja wczoraj wieczorne bieganie zaliczylam,i o dziwo dzs lepiej sie czuje,wiec moze idzie przeziebienie rozbiegac.

Moj mlody siedzi jak zwykle na parapecie,jakby kurna nie mial gdzie w domu siedziec :/

Tz wczoraj zalatwil z moim ojcem ze przypilnuje malego w nocy a my do kina . Ale wykrecilam sie bo na resident evil jakos mnie nie ciagnie .ale moze cos w tyg nowego wejdzie. Wazne ze cos sie postaral...
Szkoda tylko że film Ci nie pasuje. Mi też by raczej nie odpowiadał Ale wykazana chęć zdecydowanie pozytywna

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Młoda mi się Patrycja też podoba. Miałam koleżankę Patrycję - zakręcona jak metr sznurka w kieszeni ale fajna była dziewczyna . Szkoda ze nam się kontakt urwał

Z egoistycznego punktu widzenia wolę Izę

Edytowane przez izazula
Czas edycji: 2012-09-21 o 08:26
izazula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-21, 08:22   #3356
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja Amelce kupilam ostatnio taka fajna czape beretową z h&m dla Oliwci jakas tam mam ale tez jej chyba taka kupie tylko inny kolor

mloda ja ci powiem,ze ja dla odmiany zostalabym przy Patrycji,bo mam strasznie fajne wspomnienia z ludzmi o tym imieniu za to izy znalam adwie i jako tak..nie bardzo je lubilam.
Wybor imienia tez zalezy od tego jak nam sie dane imie kojarzy

Synka chcialam tymoteusza i na co mi byly wojny z tz o tymka jak dwie laski mam
A.Camus
Stary 2012-09-21, 08:40   #3357
sara 85
Zakorzenienie

ja dla Zosi mam 2 cieniutkie ażurowe czapki z h&mu i beret taki troche grubszy też z h&mu.
Dzisiaj do przedszkola założyłam jej ten grubszy beret, bo szłyśmy na nogach , a na dworze było tylko 2 stopnie. Mój tż jechał po 6 na działke to szyby skrobał.

Catro fajne te rurki są, mamy czarne, musze dokupić jeszcze jakieś

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2012-09-21, 08:54   #3358
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Dziewczyny z H&M mogę polecić spodnie sztruksowe dla maluchów. Podobne troche do rurek, prosty fason, tylko miały "łatki" serca na kolanach. Były superowe ale zrobiły się za małe

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Sara u nas była podobna temperatura i szron na szybach. Na szczęście nie musiałam wychodzić i mogę poczekać do południa żeby było przyjemnie
Stary 2012-09-21, 09:32   #3359
Darusiaaaa
Zakorzenienie

u nas nie jest tak zle wlasnie wywalilam trzy worki zabawek jakichs nie kompletnych popsutych robie porzadki przed przeprowadzkowe u lasek....
A.Camus
Stary 2012-09-21, 09:39   #3360
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Madziwinia jak Twoja psychika po zumbie i sambie ?
Endorfiny (czy inne) uwolnione ?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości