|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Czesc dziewczyny
![]() chyba nawet sie z Wami nie przywitalam w Nowym Roku. Ghana, trzymam kciuki za zwierzaka, ja od poczatku stycznia tez codziennie jestem u wet z kotem. Straszne nerwy, dwie operacje oka juz za nim, sporo komplikacji, depresja kota... modle sie, aby to juz sie skonczylo, ale chyba latwo nie bedzie, niestety, sama bede mu aplikowac surowice do oka. za to na plus mam jedna nowine, drzwi i caly bok w aucie naprawione. dwa zlecenia zaakceptowana, wiec chociaz zawodowo sie rozwijam, co z tego, ze dziura na dziurze robi sie w portfelu ![]() trzeba zyc dalej ![]() w formie relaksu od notatek, poczytam Was troche ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() co ja bym dala, aby moc nosic soczewki. jednak 180zl miesiecznie to nie na moja kieszen ![]()
![]() |
![]() |
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fonologia na mnie czeka, a ja mam taki totalny brak checi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie też się napatrzyłam na te fotki i zrobiłam sobie mocniejszy makijaż ![]() caate fajnie, że jesteś ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
spac kocha...w moim lozku, smieje sie, ze to juz jego lozko, bo od 2dni spi w nim non stop ![]() wyrozniam dwie pozy: smaczne spadnie i wez stad spadaj ![]()
![]() |
![]() |
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() staram sie, sttaram, ale najnormalnie w swiecie brakuje mi godzin w dobie, aby jeszcze tutaj pisac ![]() to jest Nowa Ruda, jakie tam krete drogi sa, ale mialam frajde w autku ![]()
![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
Ale śliczny rudy kociak
![]() ![]() Caate, to są Twoje naturalne paznokcie? ![]() ![]() W ogóle ja podobne szpilki widziałam w sklepie u mnie i marze o nich, tylko są zapinane na kostke i ćwieki są bardziej wystające i są piękne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak moje naturalne, na blogu znajdziesz kilka postow z golaskami ![]() mam jeszcze drugiego rudego ![]() z butami sie nie wahaj, ja jestem spec od tego ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
A to poszukam bo są piękne.
![]() Pokaaaż kota ![]() ![]() Jak je kupię wkońcu to się pochwalę ale to muszę jeszcze kase ogarnąć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tutaj Luiz: klik Luiz i Leon klik Kleo: klik Luiz jest teraz chory.
![]() |
![]() |
#3340 |
zawsze mam racje
|
ghana: dobrze napisałaś, tak się pisze jak się po angielsku czyta.
Zdrowia dla pani piesowej ![]() ![]() caate: zdrówka dla kociaka ![]() Nałożyłam na włosy olej arganowy, potem wymocze stopy w soli lawendowej, zrobię peeling cukrem (u rodziny jestem i nie mam żadnego peelingu tutaj), na buzię maseczka-peeling z avy i potem maseczka hialuronowa z eveline.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-12 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie malutko dzis: - regulacja brwi - maska algowa zurawinowa - zmycie sesy, mix maseczkowy na 45min maska organique+balsam seboradin+wosk dziewczyny wiecie gdzie moge kupic kosmetyki Frederik Fekkai?
![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Jeeeżu
![]() ![]() Moja ulubiona fota: http://3.bp.blogspot.com/-uEm8X10UIq...0/SDC11515.JPG |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() altualnie nie wejdzie do tego koszyka, nie wiem co to bedzie jak wyzdrowieje, chyba nie bedzie z niego wychodzic, juz teraz patrzy na nie z utesknieniem, maca lapka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3344 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Zdałam sobie sprawę jaka nieregularna jestem. Co prawda raz na tydzień/półtora tygodnia, a nie raz i dwa tygodnie robię sobie konkretne SPA od początku do końca w którym dokładnie dbam o każdą część ciała, ale powinnam niektóre czynności, które kiedyś były u mnie nawykiem wprowadzić do codzienności. W tym momencie moja podstawa to mycie buzi+ jakiś krem/maść witaminowa i prysznic. Myie włosów to tylko szampon i odżywka b/s. Balsam po prysznicu i maska na włosy są od czasu do czasu. Muszę wprowadzić takie czynności jak balsamowanie po każdym prysznicu/kąpieli, maska lub odżywka na włosy po każdym ich myciu, olej na włosy minimum co drugie mycie przed myciem, maseczka na buzię minimum co 3 dni a peeling ciała i depilacja minimum raz w tygodniu do swojej codzienności i ćwiczenia ![]() Na chwilę obecną siedzę z olejem rzepakowym na włosach (głowę owinęłam folią ręcznikiem i podgrzewam suszarką co by się lepiej wchłonął). A jutro robię sobie wielkie SPA po którym mam zamiar dbać o siebie regularnie. W planach mam regulację brwi, depilację, kąpiel i peeling oraz balsamowanie. Pedicure i manicure takie porządne, peeling i maseczkę na buzię a wieczorem mycie włosów odżywką, maseczka kallos latte pod czepek. Ponadto postanowiłam zadbać o siebie od środka: kupiłam sobie tabletki silica (kiedyś sprawdzały się u mnie), rutinoscorbin (mam strasznie widoczne żyłki na całym ciele, może oś pomoże) tran, zaczęłam pić pokrzywę, drożdże i myślę nad kuracją galaretkową na paznokcie. Mam nadzieję, że wytrwam trzy miesiące |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3345 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja miałam się dzisiaj spamować, ale tak się zaczytalam w notatkach, ze na szybko musialam sie ogarnac bo tż już jechal do mnie. nawet maski na wlosy nie nalozylam ![]() ![]() i w ogole dzisiaj zrobilam pierwsza w moim zyciu domowa pizze i wyszla mega pyszna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam bardzo podobną suczkę te kolory prawie identyczne ![]() Ostatnie czasy bardzo się zaniedbałam i przytyłam 3 kg ![]() Jedynie moja skóra i włosy się poprawiły ciekawe na jak długo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3347 |
zawsze mam racje
|
ghana: jak ja nienawidzę regulowania brwi...
A dasz przepis na pizzę? lenka: powodzenia w systematyczności. Odżywkę ze spłukiwaniem daję zawsze, jak i tak stoję pod prysznicem to co mi za różnica. Włosów mi za to czasami taaak nie chcę myć, ale nie mam wyboru, z tłustymi nie będę chodzić, więc myję to i daję odżywkę. Balsam też teraz zawsze nakładam. Ale wystarczy jedno odstępstwo i potem idzie mi coraz gorzej. A wiadomo czasem rano pośpiech albo wieczorem zmęczenie i łatwo ominąć. A moja główna motywacja bo smarowania się? Zużyć balsamy, żeby móc kupić następne ![]() W sumie balsamów mam tyle, że mi styknie do nie wiem kiedy, ale zawsze parę zużyję, to parę będę mogła kupić ![]() --- Ja chyba nie umiem używać tego sprayu do paznkoci z essence, psiknęłam tym i gorzej było niż normalnie, skończyło się zmyciem lakieru ![]() Chyba za szczodrze psiknęłam albo coś. Kupiłam dzisiaj maskę bioetica polecaną przez anwen ![]() Teraz idę na kąpiel z pianką, maseczkę, balsamowanie ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-13 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a przepis na pizze wziełam z tą i wyszła taka jaka uwielbiam, czyli idealne ciasto, ktore fajnie 'stało' i było cieniutkie : http://www.youtube.com/watch?v=c7Zw7nm6jJg Ja robiłam z połowy składników i wyszły mi dwie małe pizze ![]() a włosy musze myć codziennie, zazdroszcze tym youtuberką ktore gadaja ze robia to raz na tydzien ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3349 |
zawsze mam racje
|
ghana
![]() ja jestem jakaś za wrażliwa na ból i przez to nie lubię. Chociaż samej czynności też, bo sama nie wiem jaki już mają mieć kształt. Piłowania paznokci też nie lubię. Polubiłam ten szampon https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ltra-doux.html Stał jakiś czas w pudełku, bo na początku mi nie odpowiadał, teraz go wzięłam do używania, żeby pokończyć te napoczęte opakowania i myślałam, że skończy jako produkt do mycia szczotek a tu proszę, zaczął mi odpowiadać. Ma w sobie glicerynę i włosy są po nim mięciutkie. A kupuję szampony tego typu, bo zawsze liczę na ocieplenie koloru. Wciągnęłam się w oglądanie pretty little liars. Ale mi się chce spać ![]() Wypiję zieloną herbatę i posprzątam czy coś.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-14 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
ja lubie regulowac jedna brew, a drugiej nie bo lzy mi zawsze leca
![]() niestety znowu wsiakne, co z tego, ze sesje ogarniam, ale z Luizem coraz gorzej. Dzis oko zostalo otworzone, no i niestety padlo na surowice. Nastawiam budziek na 2 w nocy i lecimy z tym. Co z tego, ze prawie mdleje na widok tej "krwi", jego rozbabranego oka i calej tej paskudnej otoczki. a podawac to trzeba co 3h. Ja jestem klebkiem nerwow, a co dopiero on. to beda ciezkie 2 tygodnie. trzymajcie za mnie kciuki i za Luiza... dobrej nocy ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2013-01-14 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
a moja Kikunia sobie zdycha juz chyba... chociaż nie cierpi bardzo bo pani jej podała jakies leki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3352 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Całe wieki temu tutaj byam, wczasach gdy watek miał tylko VII czesci: ![]() Co prawda dawno mnie nie było ale walka o doskonały wyglad trwa i teraz zamierzam wziasc sie za siebie dwa razy bardziej Najbardziej dumna jestem z utraty 6 centymetrow w biodrach dzieki ciwczniom Belly dance ![]() ![]() Dziewcyzny może poroadzicie jak radzicie sobie z urtryzmaniem regulanego maskownaia sie itp gdy macie np, mnustwo pracy i inny zajęc na głowie. Ja czasem naprawde jestem tak zmeczona, że nie mam juz sił na nic ale jednak jakos sie mobilizuje ale weim,ze mogłabym robic dużo wiecje. Jak nie dać sie zmęczneiu i nie popaść w "minimalizm" urodowy i do tego tryzmac zdowa diete? ![]() ![]()
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Cytat:
Coś rozumiem brak czasu. Ostatnio tak mam. Ja tedy robię sobie np. dzień lub dwa dni przerwy i robię tylko to co jest dla mnie tzw. podstawą. Wiadomo nie tylko urodą człowiek żyje. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3354 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tym by robic obiadek i jednczesnie chodzic z maseczka to jest swietny myk ![]() Byle tylko nie pokazac sie TŻ w takiej kombinacji ![]() Dzisiaj wybieram sie do fryzjerki, zamaluje kiełkujacy pomału odrost, a w niedziele zrobie w koncu domowe spa ![]() Na razie jestem zadowlona bo zaczełam codziennie brac Bellisse,tran w kapsułkach. Zainwestowałam w dobry krem i serum nawilzajaco-energetuzjace i cera wyglada juz po niecałym tygodniu duzo lepiej. Bardzo porawił sie koloryt cery.
Włosomaniaczka ![]() zapuszczam-cel:wlosy do pasa ![]() ![]() Edytowane przez Amiria Czas edycji: 2013-01-16 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
ghana
![]()
![]() |
#3356 |
zawsze mam racje
|
ghana: przykro mi
![]() ![]() caate:trzymam kciuki, mam nadzieję że się poprawiło ![]() amiria:witaj. Ja akurat dołączyłam później niż Ty się udzielałaś. Powiesz jaki krem kupiłaś i jakie serum? Jeśli chodzi o siły na spamowanie to zwykle jak brak mi sił to i podstaw mi się nie chce zrobić ![]() Maseczkę na twarz i maskę na włosy daję przed wejściem do wanny, więc nie zabiera mi dodatkowego czasu ani sił za bardzo. Stopy moczę siedząc przed komputerem. Paznokcie u rąk maluje przy serialu- tzn schną, bo robię tak: warstwa, połowa serialu, stop, 2 warstwa, oglądam dalej. O ile nie mam jakiś problemów ze stopami czy coś to pielęgnacja bardzo dużo energii mi nie pochłania, kwestia nawyku. Jak się człowiek smaruje balsamem od czasu do czasu to go to męczy bardziej niż jak wyrobi sobie nawyk i robi to codziennie.
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
zamowilam sobie nowa plytke Ewy
![]() zobaczymy co to bedzie ![]() a teraz ide sprzatac i potem cwiczenia ![]() ![]()
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hahaha Kobieto mam takie same przyzwyczajenia, np maska/maseczka przed kapiela, a nogi mocze przed kompem xD tez zamowiłam plyte ewy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
ghana oby wszystko bylo lepiej
![]() kobietono u nas to roznie... dzis znowu krew pobrana, kroplowka podana, leczymy oczko i tato i mama zmieniaja mnie, bo akurat w pracy dziecko sie rozchorowalo to nie ma mnie 10-11h, a lek do oka trzeba podawac co 3h. wet mowi, ze idzie do przodu, jednak kot wycienczony jest, to jego 3tydzien choroby sie zaczal... teraz do pyszczka daje mu jakies witaminki, moze to go troche postawi na nogi, bo spi jak niedzwiadek, dzien i noc ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2013-01-16 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.