|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() kiedyś np. przy zmywaniu makijażu zdarzało się, że gubiłam soczewki, ale teraz znalazłam chyba firmę dla siebie (Cooper Vision) i jest idealnie, nic nie spada nawet po całonocnej imprezie, jak noszę je od rana ![]() natalkaa7522 ja mam wadę -4,25 i -5,25, od jakiegoś czasu mi się trzyma
|
|
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
a moje oczy najlepiej akceptują te soczewki http://www.twojesoczewki.com/soczewk...-soczewki.html
fakt faktem, jak np wiem, ze mam jakas impreze czy cos, to w ciagu dnia staram sie chodzic w okularach a na noc zalozyc soczewki, lub odwrotnie nawet jak miałam całodobowe [przez pierwsze pol roku nosilam te ktoryvh nie trzeba sciagac] i i tak je wyjmowalam, jakos nie czulam sie z nimi komfortowo przez caly czas
|
|
|
|
|
#3303 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Mnie nic nie wypada Tylko ja delikatnie robię demakijaż, przykładam płatek na chwilę, zamiast trzeć.Bo jak widzę jak niektórzy trą to koniec... Aż by mnie oko bolało od czegoś takiego. A jak mam zamiar nosić do rana to na chwilę ściągam wieczorem, wolę je przeczyścić i nawilżyć w płynie/ -- Jak zdrowa jestem to spamowanie mi nie sprawia za dużej przyjemności ostatnio, a dzisiaj ledwo chodzę to mam ochotę na 100 rzeczy
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-05 o 13:02 |
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no gotuje sie we mnie :| całe wakacje jezdzilam do babci na grób i zawsze co zostawiłam to kilka dni pozniej bylo wykradzione. W sumie okradali nas tam od zawsze. Teraz moja mama jest na cmentarzu i widzi wszystkie znicze/wiazanki itp Babci [mam w zwyczaju podpisywać takie rzeczy inicjałami] kilka gróbów dalej. No co za bezczelność. Nie dośc, że kradną w takim miejscu to jeszcze tak bezskapowo, ze te rzeczy kłada kilka grobów dalej. I teraz niewiadomo co zrobić, żeby przestali tak robić...
Poza tym moja sunia bardzo zle zniosła operacje, chodzi codziennie na kroplowki bo ma bardzo wysoka goraczke
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam soczewki z Cooper Vision'a i je lubię, ale zmienię je na inną firmą teraz.
Ja chodzę w soczewkach cały dzień i w sumie zawsze je ściągam. Parę razy zdarzyło mi się zasnąć na 2-3h w soczewkach i miałam przekrwawione oczy później więc teraz jak leżę na łóżku i czuję, że mogę zasnąć to wyjmuję (trwa to 3 sekundy i w sumie lustra ani nic nie potrzebuje a pudełeczka na soczewki mam wszędzie). Ja zawsze nosiłam okulary, ale mam AZS i miałam zawsze żelowe okulary, ale mam za dużą wadę do nich, bo szkła są już po prostu za grube a nie chce wydawać tak dużo kasy żeby były cienkie, tym bardziej że wolę siebie bez okularów. ![]() Ghana, masakra! Ludzie są żałośni. Straszne to jest, naprawdę.A co do suczki - to mam nadzieję, że wyzdrowieje. |
|
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja już w Bxl, ale tak smutno mi bez Tż. Cytat:
![]() Ja na szczęście nigdy nie miałam i nie mam wady wzroku. Nawet nie wiem, jak bym wyglądała w okularach.
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
jaka tu cisza
dzien dobry ![]() Jeju dzisiaj musialam wstac o 6, a poszłam spac o 3 bo nie mogłam spac ;/ masakra. w ogole testuje sobie podkład firmy avon, jakis w kolorze ivory, mam kilka saszetek od cioci i o dziwo odcien idealny ciekawe jak bedzie sie spełniał w ciągu dnia i czy nie bede miala po nim wysypu ![]() miłego dnia, ja dzisiaj na uczelnie do 15, a pozniej nauka ![]() a mam jeszcze chwile przed wyjsciem, wiec napisze Wam o tym http://www.youtube.com/watch?v=92Oo7LbLuGQ wczoraj mi się trochę nudziło jak czekałam na TŻ'ta i robiłam porządki w garderobie [taaaa ] no i znalazłam tam jakiś sweter, którego w życiu na sobie nie miałam i nie zapowiadało się zebym go załozyla. A jako, że dzien wczesniej ogladałam ten filmik Czarszki wiec uszyłam sobie wczoraj czapkę moja jest taka w kolorze ecru i wyszła mi naprawdę ok, zreszta dobrze, bo mam czapkę szarą i czarną, wiec cos jasnego się przyda , a ja czapki lubię
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2013-01-07 o 07:34 |
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
Ale mnie tu dawno nie było trochę się pozmieniało i od dziś nadaję do Was z Holandii ![]() Jutro do pracy zobaczymy jak to będzie a o wyjeździe dowiedziłam się trzy dni temu Na szczęście jestem tu z Tż
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2013-01-07 o 15:13 |
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Taki kolor -> http://3.bp.blogspot.com/-pki9s8-mjV...1211_12.36.jpg
|
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza
|
|
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() no dziewczyny spamujmy
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym sobie poćwiczyła, a tu 2 dzień @, wiec sobie daruje tym bardziej, ze w nocy brzuch mnie bardzo bolal
ale badz co badz mam mega nauki bo po niedzieli mam 6 kolosów ;D aż nie wiem za co się wziąć najpierw
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sie sesja zaczęła i jakoś czasu brak na wizaż
![]() Ale na dbanie o siebie balsamowanie i maseczki czas mam
|
|
#3317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj nie ćwiczyłam, bo mi się odciski porobił i strasznie bolały ale dzisiaj hiit 30 mam zamiar zrobić. Cytat:
Najważniejszy jest czas na dbanie o siebie
|
||
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaczęłam używać balsam sernikowy Alterry. Iii jest super bo wchłania się ekspresowo ładnie nawilża, ale strasznie nie wydajny.. U\zywam go tygodnia a już większej połowy nie ma ![]() Dobrze, że mam jeszcze jeden w zapasach
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Produkty alterry w ogóle chyba są niewydajne, bo mi się szampony strasznie szybko kończą. W ogóle są drogie jeżeli porównamy ich pojemność a cene, z innymi szamponami.
|
|
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cena wysoka pojemność mala a że maska ich była bublem dla mnie to za szampony już podziękuję
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie moja siostra płaci 13 zł za welle 500 ml szampon a ja 10 zł za 200 ml więc..
Ale ja lubię te szampony, chociaż dopiero drugi używam.
|
|
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
mnie szampon alterra w ogole nie przypadl do gustu. teraz maltretuje szampon ziaja figowy i chwale go sobie
w ogole z alterry po tylu kosmetykach najbardziej podoba mi się balsam do ust ,olejki i ten krem brazujacy do twarzy. Maskę mam i regularnie uzywam, ale jest taka przecietna, raczej nie wroce. Chce jeszcze sprobowac ten krem do mycia twarzy lawendowy bodajze, na youtube dziewczyny raczej go chwaliły Tak samo produkty włosowe Balea były takie przecietne, szczerze spodziewałam się czegoś lepszego ale za to zele do mycia ciała i krem do ciała są genialne
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2013-01-11 o 21:33 |
|
|
|
|
#3324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() Nałożyłam na skalp olejek rycynowy, na długość Babydream, potem mycie i spryskam tym eliksirem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...acniajacy.html bardzo go polubiłam Dziewczynom pewnie zaczęła się sesja ![]() ![]() ![]() Miłego dnia
|
|
|
#3325 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3326 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3327 |
|
zawsze mam racje
|
ghana: a co miałaś oprócz maski z kokosem z balei?
Powiem Ci, że dm jak rossman- lepsze zmienia na gorsze ![]() Ta maska kokos&tiare ok, ale bez szału, poprzednia wersja była cudowna, mam mały zapas na szczęście ![]() Ale i tak jestem z ich kosmetyków zadowolona Chociaż te alverde mają bogatsze składy.I co lubisz do ciała z balei? może jeszcze o czymś fajnym nie wiem. Mam ochotę na balsam figa&czekolada. Tylko, że już nie udało mi się go dorwać. Może na allegro gdzieś jeszcze będą. Jeśli o maskę alterry chodzi- za pierwszym razem jej nie polubiłam, potem kupiłam raz jeszcze i trzymałam krócej jak poradziła mi (chyba) caate i wtedy byłam już zadowolona. A ten krem do mycia twarzy jest aktualnie trudny do dostania. Zwróciłam na to uwagę po filmiki nissiax i faktycznie ciężko o niego. Wczoraj myłam włosy szamponem garnier grapefrut tonic i są pusztyste, odbite u nasady i długo pachną po tym szamponie. -- Jestem u rodziny, jest 12.30 i biorę się za obiad Dla mnie to jak z równoległego wszechświata o tej porze stać przy garach. Tzn nikt mi nic nie każe, sama chcę, tylko ta pora jest dla mnie kosmicznie dziwna. Mam parę nowych gazetek to czeka mnie popołudnie z maseczką i czytaniem ![]() A co wieczorem będę robić to się jeszcze zobaczy. Miłego dnia wszystkim
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-12 o 13:06 |
|
|
|
|
#3328 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3329 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do ciała aktualnie używam krem grejpfrutowy [nigdy nie wiem jak się pisze to słowo xD] jest go pol litra, genialnie, orzezwiajaco pachnie, ladnie sie wchlania i nawilza ale ten zapach juz sam w sobie boski, bo j raczej caly rok preferuje takie swieze, owoocowe zapachy ![]() A co do alterrowej maski - w takim razie dzisiaj ja potrzymam na włosach koło 10 minut i zobaczymy w ogole mam wrazenie , ze ona jest malo wydajna i wydaje mi sie ze musze na glowe wylac pol tuby że4by jakos je wsyztskie umoczy w tym produkcie ![]() Poza tym podjełam postanowienie, ze na razie nie bede kupować kosmetykow kolorowych, chce zuzywac stopniowo to co mam ale i tak jestem dumna, bo w czwartek zuzylam już do konca kredke, ktora podkreslalam sobie luk brwiowy [taki szampanski kolor], a nielubiany eyeliner w zelu z Rimmel dalam koelzance, bo jej sie mega spodobal, a mnie meczyl. Teraz uzywam eyelinera w zelu z Make up forever, mam nadzieje ze sie sprawdzi ![]() o 15 wracam do ksiazek, juz dzisiaj pol dnia przy nich siedze, ale znalazlam godzinę na cwiczenia z ewą ;Dmarta 85 swuetne fotki wklejasz, az zaczynam się dolowac, że ja taki pasztecik
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2013-01-12 o 14:49 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

[COLOR="Silver"]

nawet jak miałam całodobowe [przez pierwsze pol roku nosilam te ktoryvh nie trzeba sciagac] i i tak je wyjmowalam, jakos nie czulam sie z nimi komfortowo przez caly czas
Tylko ja delikatnie robię demakijaż, przykładam płatek na chwilę, zamiast trzeć.