|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() kiedyś np. przy zmywaniu makijażu zdarzało się, że gubiłam soczewki, ale teraz znalazłam chyba firmę dla siebie (Cooper Vision) i jest idealnie, nic nie spada nawet po całonocnej imprezie, jak noszę je od rana ![]() natalkaa7522 ja mam wadę -4,25 i -5,25, od jakiegoś czasu mi się trzyma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
a moje oczy najlepiej akceptują te soczewki http://www.twojesoczewki.com/soczewk...-soczewki.html
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3303 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Mnie nic nie wypada ![]() Bo jak widzę jak niektórzy trą to koniec... Aż by mnie oko bolało od czegoś takiego. A jak mam zamiar nosić do rana to na chwilę ściągam wieczorem, wolę je przeczyścić i nawilżyć w płynie/ -- Jak zdrowa jestem to spamowanie mi nie sprawia za dużej przyjemności ostatnio, a dzisiaj ledwo chodzę to mam ochotę na 100 rzeczy ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-05 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
Nie no gotuje sie we mnie :| całe wakacje jezdzilam do babci na grób i zawsze co zostawiłam to kilka dni pozniej bylo wykradzione. W sumie okradali nas tam od zawsze. Teraz moja mama jest na cmentarzu i widzi wszystkie znicze/wiazanki itp Babci [mam w zwyczaju podpisywać takie rzeczy inicjałami] kilka gróbów dalej. No co za bezczelność. Nie dośc, że kradną w takim miejscu to jeszcze tak bezskapowo, ze te rzeczy kłada kilka grobów dalej. I teraz niewiadomo co zrobić, żeby przestali tak robić...
Poza tym moja sunia bardzo zle zniosła operacje, chodzi codziennie na kroplowki bo ma bardzo wysoka goraczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Też mam soczewki z Cooper Vision'a i je lubię, ale zmienię je na inną firmą teraz.
Ja chodzę w soczewkach cały dzień i w sumie zawsze je ściągam. Parę razy zdarzyło mi się zasnąć na 2-3h w soczewkach i miałam przekrwawione oczy później więc teraz jak leżę na łóżku i czuję, że mogę zasnąć to wyjmuję (trwa to 3 sekundy i w sumie lustra ani nic nie potrzebuje a pudełeczka na soczewki mam wszędzie). Ja zawsze nosiłam okulary, ale mam AZS i miałam zawsze żelowe okulary, ale mam za dużą wadę do nich, bo szkła są już po prostu za grube a nie chce wydawać tak dużo kasy żeby były cienkie, tym bardziej że wolę siebie bez okularów. ![]() Ghana, masakra! Ludzie są żałośni. ![]() A co do suczki - to mam nadzieję, że wyzdrowieje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3306 | |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Ja już w Bxl, ale tak smutno mi bez Tż. Cytat:
![]() Ja na szczęście nigdy nie miałam i nie mam wady wzroku. Nawet nie wiem, jak bym wyglądała w okularach. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
jaka tu cisza
![]() ![]() Jeju dzisiaj musialam wstac o 6, a poszłam spac o 3 bo nie mogłam spac ;/ masakra. w ogole testuje sobie podkład firmy avon, jakis w kolorze ivory, mam kilka saszetek od cioci i o dziwo odcien idealny ciekawe jak bedzie sie spełniał w ciągu dnia i czy nie bede miala po nim wysypu ![]() miłego dnia, ja dzisiaj na uczelnie do 15, a pozniej nauka ![]() a mam jeszcze chwile przed wyjsciem, wiec napisze Wam o tym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2013-01-07 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
Hej piękne
![]() Ale mnie tu dawno nie było trochę się pozmieniało i od dziś nadaję do Was z Holandii ![]() Jutro do pracy zobaczymy jak to będzie a o wyjeździe dowiedziłam się trzy dni temu ![]() ![]() Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2013-01-07 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
Taki kolor -> http://3.bp.blogspot.com/-pki9s8-mjV...1211_12.36.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
ale tu cisza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() no dziewczyny spamujmy ![]()
![]() |
#3315 |
Zakorzenienie
|
ja bym sobie poćwiczyła, a tu 2 dzień @, wiec sobie daruje tym bardziej, ze w nocy brzuch mnie bardzo bolal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
U mnie sie sesja zaczęła i jakoś czasu brak na wizaż
![]() Ale na dbanie o siebie balsamowanie i maseczki czas mam ![]()
![]() |
#3317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj nie ćwiczyłam, bo mi się odciski porobił i strasznie bolały ale dzisiaj hiit 30 mam zamiar zrobić. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaczęłam używać balsam sernikowy Alterry. Iii jest super bo wchłania się ekspresowo ładnie nawilża, ale strasznie nie wydajny.. U\zywam go tygodnia a już większej połowy nie ma ![]() Dobrze, że mam jeszcze jeden w zapasach ![]()
![]() |
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Produkty alterry w ogóle chyba są niewydajne, bo mi się szampony strasznie szybko kończą. W ogóle są drogie jeżeli porównamy ich pojemność a cene, z innymi szamponami.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
Normalnie moja siostra płaci 13 zł za welle 500 ml szampon a ja 10 zł za 200 ml więc..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
mnie szampon alterra w ogole nie przypadl do gustu. teraz maltretuje szampon ziaja figowy i chwale go sobie
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2013-01-11 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Nałożyłam na skalp olejek rycynowy, na długość Babydream, potem mycie i spryskam tym eliksirem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...acniajacy.html bardzo go polubiłam ![]() Dziewczynom pewnie zaczęła się sesja ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#3325 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#3326 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
![]() |
#3327 |
zawsze mam racje
|
ghana: a co miałaś oprócz maski z kokosem z balei?
Powiem Ci, że dm jak rossman- lepsze zmienia na gorsze ![]() ![]() Ta maska kokos&tiare ok, ale bez szału, poprzednia wersja była cudowna, mam mały zapas na szczęście ![]() Ale i tak jestem z ich kosmetyków zadowolona ![]() I co lubisz do ciała z balei? może jeszcze o czymś fajnym nie wiem. Mam ochotę na balsam figa&czekolada. Tylko, że już nie udało mi się go dorwać. Może na allegro gdzieś jeszcze będą. Jeśli o maskę alterry chodzi- za pierwszym razem jej nie polubiłam, potem kupiłam raz jeszcze i trzymałam krócej jak poradziła mi (chyba) caate i wtedy byłam już zadowolona. A ten krem do mycia twarzy jest aktualnie trudny do dostania. Zwróciłam na to uwagę po filmiki nissiax i faktycznie ciężko o niego. Wczoraj myłam włosy szamponem garnier grapefrut tonic i są pusztyste, odbite u nasady i długo pachną po tym szamponie. -- Jestem u rodziny, jest 12.30 i biorę się za obiad ![]() Dla mnie to jak z równoległego wszechświata o tej porze stać przy garach. Tzn nikt mi nic nie każe, sama chcę, tylko ta pora jest dla mnie kosmicznie dziwna. Mam parę nowych gazetek to czeka mnie popołudnie z maseczką i czytaniem ![]() A co wieczorem będę robić to się jeszcze zobaczy. Miłego dnia wszystkim ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-12 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3329 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do ciała aktualnie używam krem grejpfrutowy [nigdy nie wiem jak się pisze to słowo xD] jest go pol litra, genialnie, orzezwiajaco pachnie, ladnie sie wchlania i nawilza ![]() ![]() A co do alterrowej maski - w takim razie dzisiaj ja potrzymam na włosach koło 10 minut i zobaczymy ![]() ![]() Poza tym podjełam postanowienie, ze na razie nie bede kupować kosmetykow kolorowych, chce zuzywac stopniowo to co mam ![]() ![]() o 15 wracam do ksiazek, juz dzisiaj pol dnia przy nich siedze, ale znalazlam godzinę na cwiczenia z ewą ![]() marta 85 swuetne fotki wklejasz, az zaczynam się dolowac, że ja taki pasztecik ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2013-01-12 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.