|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
dobrze ze zrobilas zdjecie bo na moje oko jak Cie w niej maz zobaczy to dlugo ona na Tobie w calosci nie powisi ![]() omajgad! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Lurker ;)
|
Witam sie w ten piekny czwarteczek
![]() ![]() Z poczatku kieras nie chcial mi go dac ![]() ![]() A teraz ide nadrabiac ![]()
#3333 |
Rozeznanie
|
Halo!
![]() Melduję posłusznie, że nie wiem, co u Was, bo mam 5 stron do nadrobienia. U nas pobudka o 6:00 i tylko jedna, zaledwie 40-minutowa drzemka w ciągu dnia. Młoda odpadła 20 minut temu. Byłyśmy na spacerze, najpierw w wózku, a potem za rączkę po osiedlu. O matko i córko, jak mnie duma rozpierała - tak sobie szłyśmy chodnikiem, Młoda nawijała po swojemu, ja jej "odpowiadałam" i dreptałyśmy obie niecałe pół godziny ![]() Poza tym Mała dziś znowu chodziła do tyłu - chyba jej się to podoba: patrzy na mnie, idzie parę kroków w tył, znowu patrzy. Może kręci ją adrenalina - czytaj: "nie wiem, z czym się zderzę, bo tego nie widzę" ![]() Lecę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
Mała, chyba gas, bo z tego co widzialam dzis w dzisiejszych komenatarzach... nawet wątek utworzyli na forum o tej gówniarze... no żal.pl sprawa zgłoszona na policje, tylko czy ja też to mam zgłosić? hmmm...... cały dzień przez to sie wkurzałam, głupia ja.
zrobiłam ruskie pierogi. Padam! Amelka na mnie wisi ..tony sliny...
![]() |
#3335 | |||||
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ile czasu mozna spedzic na wlaczaniu i wylaczniu lampki? ![]() ![]()
![]() |
#3336 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja też ma obiadowy bunt. Cytat:
Cytat:
Jak zmywam naczynia, to albo stoi mi przy nodze, albo otwiera szufladę obok. I wtedy ja trzymam swoją nogę przy tej szufladzie (prawie że w niej), co by sobie Młoda palców nie skleszczyła, a ona sobie grzebie i wyciąga różne rzeczy. Widok zacny ![]() Fajnie masz! ![]() Cytat:
![]() Feta zdecydowanie jest bardzo nienormalnym żółtym serem ![]() Cytat:
Nie tęsknię jakoś ![]() Cytat:
![]() A co do pogrubionego - ![]() ![]() ![]() Zapamiętałam jeszcze: Nawijko - brawo za nowe umiejętności Kuby Meneq - Yae rządzi ![]() Bokeh - Hania cudna, nawet jako złośnica ![]() Black - spoko sukienka, bardzo lubię taką długość ![]() Mika - zdrówka dla synka Co do Soczi - ja oglądam jednym okiem, chociaż dziś 40-minutowa drzemka Julii (i moja) wypadła akurat na bieg Justyny ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju no proszę Cię,szczupłe to nie tylko xs ![]() myślę,że szał zrobisz a pazurki czarne to strzal w 10 ! Karusia ![]() no a gdzie ta nasza HJE się podziała?????????? mam nadzieję,że z Polą wszystko ok bo przecież na antybiotyku mała była |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zadomowienie
|
Fewciu jak skończycie te bale żłobkowe to napisz mi co z tym kremem bo się napaliłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() UFF nareszcie zasnęła ! jestem wykończona ![]()
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
Dziwny dziś dzień z tym spaniem mojego syna
![]() Ominął drugą drzemkę co jest wynikiem tego że na noc usnął o 18:40 ![]() Już mi odlatywał jak oglądałam z nim na kolanach PM,tuż po jego kąpieli (że ona go nie rozbudziła ![]() Ale dobrze. Niech śpi ![]() Ja wykąpana już,czas na kolację. Mąż mnie podkurzył na samą noc-frajer ![]()
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Laseczki, jakby któraś z Was potrzebowała makijażu na jutro, to na bloga wrzuciłam tutorial.
![]() Cytat:
![]() M to taka średniaweczka, dla mnie osoba szczupła to taka, co jest drobna, beztłuszczowa i bezfałdeczkowa - czyli z pewnością nie ja. ![]() A co do szału, to mam nadzieję, już obiecałam mężowi, że narobi po pachy, jak mnie zobaczy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Black-już chwilę temu zlookałam
![]() Prześliczny jest ten makijaż <3 Jak ja bym chciała mieć taki talent ![]() Jak ja bym chciała móc się malować ![]() Coś pisałaś o wypadku przy brwi... Nic nie widzę ![]()
#3343 |
Zakorzenienie
|
Prawdopodobnie to nie zapalenie bo
Wyniki są ok ale prześwietleńia nam nie zrobili jutro jak będzie ordynator to się wyklucza muszę mieć pewność ale lekarzą dyżurny strzelił mi wykład że narzucać mu swoją wolę i co od niego oczekuje i jeszcze dlaczego nie stosuje nurifenuuu tylko paracetanol a ją chce inaczej ale wygrała pielęgniarki przyniosły nurofen ale Julio od południa miał 39 st przekazał się przez ręce nie miał sił płakać milczał jak kotek dodał o 19 nurofen bo ją chciałam i co temp spadła do 37 Julekk odzywa właśnie ściąga sobie kabelku od sytuacji dając cyca widzę że lepiej ale pewnie ciężka noc przed nami bo jeszcze kroplówkę mamy z pompy na 5 godzin więc pójdę spać o 25 Dziękujemy za wszystkie kciuki oby było już tylko lepiej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bokeh, zrob sobie maseczkę, pierdyknij manicure (ja noszę b krotkie pazurki) naloz odzywkę na wlosy i wlacz na luz! zobaczysz że będzie lepiej! a jeszcze jakbys miala kieliszek winka to wogole pelen relaksik p.s byłam dziś u lekarza medycyny pracy, baba mnie maca po brzuchu, akurat blizna była odslonięta a ona- ale ma pani piekny brzuch po dzieciach raaaany ale mi sie milo zrobilo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marsi no nie od dziś to wiemy i Ci mówiłysmy :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
http://magdalenascibor.blogspot.com/...drozdzowe.html
patrzcie jakie piękne ![]()
#3347 |
Zakorzenienie
|
![]() Jestem, czytałam grzecznie co u Was, ale mało zapamiętałam ![]() ![]() Bokeh strasznie współczuję złośnicy ![]() Silver my chyba nie będziemy obchodzić Waletynek, więc nie pomogę. Może zrób jakieś dobre spaghetti? Może carbonarę? kija 250 ml śmietany 30% miksujesz aż będzie sztywna. Oddzielnie, na parze rozpuszczasz tabliczkę białej czekolady (może być również gorzka ciemna, wtedy krem będzie bardziej wytrawny). Delikatnie studzisz. Wlewasz czekoadę do ubitej śmietany, miksujesz dosłownie 2-3 sekundy żeby składniki się połączyły i wlewasz do babeczek. Wkładasz do lodówki na 2-3h. ![]() Black bardzo fajna sukienka, ja bardzo lubię krótkie i obcisłe, ale obecna praca mi nie pozwala takich nosić ![]() Little ten urlop to tak z okazji Walentynek? ![]() Meneq jaka Yae jest sprytna! Szczęka mi do podłogi opadła jak zobaczyłam Jej wspinaczkę ![]() Nawijko, Ewulka ![]() ![]() Nancy, Sarah główki do góry, macie nas ![]() MIKA trzymam mocno kciuki!!! Nie pamiętam więcej, wybaczycie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przycinałam sobie włoski pod brwią moim trymerkiem i mój genialny mąż postanowił mnie wystraszyć ![]() Marsi, ja jestem taka sroga tylko w stosunku do siebie... ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-02-13 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | ||||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Hania dopiero zasnęła ![]() fajnie, że jest Mama to sobie wszystkie okna pomyłam, w szafie posprzątałam i w ogóle we wszystkich dawno nie sprzątanych miejsach mam wyfewciowane ![]() jeszcze muszę pazury porobić i jestem gotowa na powrót Tż jutro ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakie filmy oglądaliście? Cytat:
![]() ja oglądam ![]() szczęściara ![]()
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
Mika-oby wszystko było dobrze
![]() Zrobiłam sobie na kolację kanapki z dżemem,z czego jedną obłożyłam dość grubo -i co? Zrobiło mi się zimno i chciałam przykryć się na fotelu kocem. Trąciłam o kanapkę i akurat ta "zdrowo" nasmarowana wlepiła się pięknie w podłogę ![]() Wybaczcie,problem niby ![]() ![]() Ogromna strata ![]() ![]() Sytuacja taka ![]()
#3351 | ||||||
Konto usunięte
|
a u nas - dojrzałam - obie lewe: góra i dół!
i CHYBA prawa górna, ale nie jestem pewna. Cytat:
![]() Cytat:
ktoś tu ostatnio narzekał, że dziecko nie chodzi ![]() Cytat:
gratuluję obu powodów ![]() Cytat:
oby młody szybko zdrowiał ![]() Cytat:
Debrah, próbuj innego żelaza - często na jedno uczulenie, na inne ok. Agatka miała też Actiferol przepisany, to w saaszetkach, różne moce że tak powiem - musiałabyś się spytać który przy waszej anemii powinno się dać. Cytat:
HJE, gdzieś ty??? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Byli u mnie dziś rodzice. Poszli z Darią na spacerek. Pięknie słonko świeciło - WIOSNA! A ja sobie okna wreszcie umyłam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I ![]() My się chyba nigdy nie doczekamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś miałam krokiety od mamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bokeh, Daria tak samo się złości ![]() Pięknie Hania z wózeczkiem chodzi ![]() ![]()
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mika zdrowia dla Julka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bokeh u mnie to samo. Domcia nic nie da zrobić. Idę do łazienki - ryk, do kuchni- ryk i klejenie się do nogi. Trzeba z nią siedzieć na podłodze i się bawić, ale i to często nie pasuje i też ryk. Oszaleć można ![]() Marsi możesz napisać jeszcze raz jak odzwyczajałaś Leosia od mleka w nocy? Zastanawiam się czy nie spróbować, bo od kilku tygodni jak mała zje mm w nocy (2-3 razy) to za jakiś czas zaczyna płakać i mam podejrzenie, że może brzuch ją męczy od tego mleka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Szaja: jutro do pediatry pójdę i się zapytam.
Chyba idzie jej ząb, u góry, ale daleko jakoś, to chyba 4rka? Ale nie wiem bo nie widzę zęba, dziąsło się zrobiło jakieś sino fioletowe, aż się wystraszyłam - może tak być przy ząbkowaniu? Mam nadzieję, że będzie w miarę bezboleśnie, bo egzaminy przede mną i bardzo potrzebuję chwili na naukę wieczorem :prosi" - czuję, że będzie nędza, zwłaszcza z 2 przedmiotów. No ale nie ma co się.. Black: piękny makijaż, bardzo lubię takie ![]() Dosżłam do wniosku, że ja chyba faktycznie na codzień maluje się dość..wieczorowo ![]() Naancy : gdzie ty, jak tam? Hje : ? Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2014-02-13 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Black-ale Twój mąż ma pomysły
![]() Ja bym swojego za takie coś ubiła-przypomniało mi się ![]() ![]() Wybaczcie moje dzisiejsze poczucie humoru ![]() Co to ja mówiłam... (?) a! Że bym go ubiła,no!-miłość miłością ale żarty zagrażające mojej urodzie nie wchodzą w grę. Ba! Są nawet zabronione ![]()
#3356 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Brawa dla Ani za chodzenie i dla Ciebie za skończenie studiów ![]() Cytat:
[QUOTE=LadyWhisper;4513338 8]~jak zaraz nie zjem czegoś słodkiego to OCIPIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() mam to samo! a w domu nic nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kurde dziewczyny,przysięgałam sobie tyle razy,że nie będę czytać takich historii ale Julek z wątku majowego z poczekalni o którym pisała Debrah zmarł do tego na wątku mama z klasą czytam,że dziewczyny straciły dzieci roczek a drugie 14 miesięcy ![]() ![]() ![]() idę przytulić mojego Leosia Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-02-13 o 20:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Black ładna kieca
![]() ![]() ![]() ![]() Mika ![]() ![]() Hje ???????????!!!!!!!!!!!!! Przebiła nam się dolna prawa dwójka i za chwilę lewa też sie wybije ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
może takie dziąsło być, może nawet krwawić to się nie wystrasz ![]() powodzenia na egz ![]() brawo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.