|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() Przejrzalam ceneo, skapca, itp i te 344zl to jest najtansza opcja niestety (nie wspominajac juz o cenach w sklepach stacjonarnych ![]() Zdrożało mu się troche przez te 3 lata... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moj juz ma w nosie chrupki, nie wiem, chyba nie podoba mu sie, ze takie bezsmakowe sa. Najchetniej wciaga te owocowe z Hippa, ale zbankrutuje przy nich, bo paczke ma na 3-4 dni. Dlatego przerzucilam sie na zwykle wafle ryzowe. Ale ciezko wchodza... Cytat:
Ale chyba nie to, bo w sumie nie ma problemow z dlawieniem sie/odruchem wymiotnym (logopeda mu wczoraj sprawdzala - ma daleko wysuniety ten punkt, przy ktorym pojawia sie odruch wymiotny). Kuba spal w lozeczku do 4 ![]() Slyszalam, ze sie krecil, ale nie bralam go na rece, sam jakos zasypial ![]() Ale jak o 4 rzucil sie na uu to z 30min ciumkal. Potem juz go wzielam do nas, bo TZ i tak za 1h wstawal. Ja oczywiscie budzilam sie co godzine (wstawalam i patrzylam czy oddycha, schiz jakis) takze koniec koncow wcale sie nie wyspalam ![]() Ogladacie Soczi czy w d*pce macie? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
Zadomowienie
|
Lady wstałam o 10.40 więc na Pytanie na śniadanie jak zwykle się nie załapałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
a to ja już w ogóle Dawida nie usypiam.Sam zawsze zasypia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kija, KOCHAM TWOJE TEXTY!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wita sie z Wami mombie ![]() ![]() Poczytam chwilke co u Was i spadam ogarnac ten balagan ![]() Milego dnia kochane ![]() Aaa zapomnialabym - fewciu - wow, wow, i jeszcze raz wooow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3276 |
Zakorzenienie
|
chyba zostałąm oszukana... zamówiłam dwa tyg ciuszki na szafka.pl zapłaciłam prawie 80zeta i nadal nie mam ubran.............. na dodatek wczoraj dostała komentarze negatywne, inne laski tak samo zbyła.. :/
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3277 |
Zakorzenienie
|
Hope my też od jakiegoś czasu nie, chyba, że jakiś kryzys młody ma
Fewciu, własnie, śliczna ta Twoja siostra, z tych wszystkich modelek ona najładniejsza i najbardziej taka....modelkowata ![]() Nancy, oczywiście, non stop tv u nas chodzi (tak, u nas ![]() ![]()
#3278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OOo u nas to samo, chociaz nie tyle przy ubieraniu, co wkładaniu do wózka, wygina sie , robi mostek, wyrywa..... do momentu az ją zapne, jak jest zapięta to juz normalnie.... ![]() mój tz chce kupic Hani jeża !!! ocipiał !
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-02-13 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja skoki oglądam, a teraz relacje mam na żywo w pracy z Kowalczyk. ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Jak kogoś to interesuje to Kowalczyk pierwsza więc mamy drugi złoty medal ![]()
![]() |
#3280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak jeza? Zywego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3281 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
W rzyci mam ![]() Cytat:
Cytat:
----------------- Zrobiłam sałatkę (kukurydza, ananas, jajko, ser, wędlina, seler,odrobina majonezu) i młoda pypcia dostała, musiałam w miseczkę dać i ananasa i jajco i ser ![]() A w ogóle to dobrze myślałam, lewa dolna 2 prawie na wierzchu już |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 |
Raczkowanie
|
Hej.
Karusia gratki dla siostry i dzidzi;-) Fefcia a która to twoja sis? Black uważam że badzo fajne ma Oliwka pory snu. Nawijko rzeczywiście dziwna przygoda z policja hmmm hmmm Bokeh jak to JEŻA? To nie ma innych fajniejszych zwierzątek? Dziś pieczemy pizzę. Trzymajcie kciuki żeby znowu nie wyszła skwarka :/ Aha kupiłam w piekarni dla tz na jutrzejsze walentynki bajaderkę w kształcie serca polaną czerwoną galaretką. Mniam sama bym zjadła ;-) Edytowane przez jakajakaja5 Czas edycji: 2014-02-13 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Zakorzenienie
|
bokeh, jak jeża, żywego jeża???
Mamy złoto, złoto złoto złotooooooo ze złamaną stopą, brawo Justysia!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- młody dalej nie śpi ![]() Aniu, prześliczny ten pierwszy wózek ![]() ![]() ![]()
#3284 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45129438]bardzo fajny system
![]() a owoce suszone? rodzynki (te lidlowe niesiarkowane fajne, bo nie są suche!), morele (do memlania super), żurawina? jabłko suszone - choćby samej ususzyć? W rzyci mam ![]() niefajnie :/ jeża? prawdziwego??? przeca one pod ochroną! ----------------- Zrobiłam sałatkę (kukurydza, ananas, jajko, ser, wędlina, seler,odrobina majonezu) i młoda pypcia dostała, musiałam w miseczkę dać i ananasa i jajco i ser ![]() A w ogóle to dobrze myślałam, lewa dolna 2 prawie na wierzchu już[/QUOTE] U nas prawa dolna, ale zmian w zachowaniu brak |
![]() ![]() |
![]() |
#3285 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45127737]Ifwka, bardzo fajne te autka, Agatka miała 3 chyba
![]() Dziewczyny, a daje się u was upominki na Zajączka dzieciom? u nas drobiazgi jakieś.[/QUOTE] U nas nie ma Zajączka. U nas tylko jedna drzemka dwugodzinna ok 11-13, różne te godziny. . Czasami wieczorem już Marudna bo śpiąca ale i tak zasypia o 20. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no kurna laski ale jestem wkurzona;/
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-02-13 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3287 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daria dalej nie potrafi Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A z tym telefonem ![]()
![]() |
#3288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeża? prawdziwego??? przeca one pod ochroną! A w ogóle to dobrze myślałam, lewa dolna 2 prawie na wierzchu już[/QUOTE] TAK ŻYWEGO, PIGMEJSKIEGO.... w zyciu ! one jedzą świerszcze, a pamiętacie moja przygode ze świerszczem? ![]() Szaja gratki za ząbka !
![]() |
#3289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Black przyszedl Ci juz wozek? U nas plan dnia wyglada praktycznie tak samo ![]() jaka kciuki za pizze ![]() Deli takich sprzedawcow to tylko ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3290 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45127737] Dziewczyny, a daje się u was upominki na Zajączka dzieciom? u nas drobiazgi jakieś.[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=yphvK...ature=youtu.be tutaj mała namiastka złości ![]()
![]() |
#3292 | |||
Zakorzenienie
|
Oglądam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ----------------------- Ja ponawiam moje pytanie ![]() Co można fajnego szybkiego przygotować na kolację walentynkową?? Nigdzie nie idziemy na walentynki bo tż cały dzień w pracy ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-13 o 11:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Zakorzenienie
|
bokeh jakbym Pietraszka widziała, takie jednostajne jęczeniobuczenie jest po prostu masakryczne
![]() ![]()
#3294 |
Zadomowienie
|
Silver ja tez nadal nie mam pomyslu. Jedyne co mi chodzi po glowie to domowe kebaby bo oboje bardzo lubimy, aczkolwiek bylaby to chyba najmniej romantyczna potrawa z mozliwych
![]() bokeh urocza zlosnica ![]()
#3295 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=sbJk2...ature=youtu.be A TU IDZIE Z WÓZKIEM
![]()
#3296 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() no nie dziwię się :/ Cytat:
![]() może chciała żebyś ją pomalowała ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3297 |
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki!
przepraszam, że wczoraj już sięnie odezwałam, ale moja córka...hmmm. też ma bunt. bunt jak stąd do wszędzie ![]() Bokeh - u nas jest IDENTYCZNIE, nie idzie nic zrobić, po prostu drzemka to jakieś wybawienie, ale i z tu ma jakiś bunt... więc zazwyczaj godzina 16 jest dla mnie ratunkiem - przychodzi tatuś i się dzieckiem zajmuje ![]() ![]() ![]() Black - Oliwka i Ania mają takii sam system ![]() ![]() co do ospy - oby nie załapała, trzymam kciuki! a w ogóle chyba wam nie opowiadałam - moja koleżanka w czerwcu urodziła syna, a jakiś tydzień przed porodem była u swojej szwagierki. 3 dni przed porodem, okazał się, że córka tej szwagierki ma ospę! i słuchajcie, ta koleżanka rodzi, położna patrz na jej brzuch, a tam pierwsze kropki ospy! ![]() ![]() ![]() ! kija - kocham cię też! a mam dla ciebie jeden prosty przepis, jest BA-NAL-NY! I co najważniejsze - robi furore, mało komu nie smakuje, serio ![]() ![]() ![]() a więc - gotujesz borkuły (najlepiej świeże, z mrożonych nie jest taka dobra) - wrzucasz na osolony wrzątek różyczki i gotujesz 8-10min, wyciągasz i przelewasz zimną wodą, żeby nie straciły koloru ![]() ![]() Jest pyszna, uwielbiamy ją, z resztą cała moja rodzina, hit wszystkich imprez ![]() ![]() Lady - bardzo się cieszę z pracy, naprawdę gratuluję! Dziękuję za gratulacje na fb, teraz jeszcze tu się pochwalę - SKOŃCZYŁAM STUDIA ![]() ![]() ![]() ![]() ahhh no i chyba mogę nieśmiało powiedzieć, że Ania chodzi ![]() ![]()
![]() |
#3298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45129438] a owoce suszone? rodzynki (te lidlowe niesiarkowane fajne, bo nie są suche!), morele (do memlania super), żurawina? jabłko suszone - choćby samej ususzyć? [/QUOTE] Rodzynki lubi gryzc (mocze), zurawine tez przelknie. Od moreli odwraca glowke, sliwke i figę czasem dziabnie (nie wiem od czego to zalezy), ale predzej lubi je rozgniatac łapkami... Zmielone wszystko zje. Ale sie zryczalam na Justynie ![]() W ogole mnie sukcesy sportowe tak wzruszaja, ze hej! Rycze na wszystkich wiekszych imprezach, gdzie Polacy wygrywaja! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Wtajemniczenie
|
Bokeh - no identycznie u nas jak na twoim filmiku, od 6 rano do 19 non stop jest właśnie tak
![]() co do walentynkowej kalcji, my też spłukani jesteśmy więc nigdzie nie idziemy, kolacji nie mam jak przygotować bo będę na grupie i wracam dopiero po 20 więc stwierdziłam, że będzie szampan, lody, bita śmietana i truskawki ![]() ![]() ![]() ![]() ps. czy pochwaliłam się wam już jaka piękna nocka za nami? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
[Ale zem sie dala oszukac, jakas laska mi linka do forum na grupie wyslala i nie jedna laske ta idiotka oszukala . :[[[[[[[[
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.