Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-05, 15:38   #3331
201607111040
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez CallMeBarbie Pokaż wiadomość
A druga sprawa, ja nie wiem jakie są składy kosmetyków typu dior,ysl,estee lauder itd. czy one naprawdęcoś robią czy tylko dają złudne wrażenie, że coś dają... Ja używałam tylko serum z estee lauder (brązowa butelka),wszystko było ok, ale czy dupe urwało to też raczej nie
OOO Karolina pod tym względem to już w ogóle moja ulubienica bo zawsze ją kojarze z tym filmikiem gdzie pania dermatolog polecała,sama nie mając pięknej cery a przecież korzysta z usług tej pani która podobno taka boska (byłam u niej,więc co i jak więc już w ogóle cięta jestem :pala):

Jak się wydaje tyle kasy na wysokopółkowe kosmetyki i wysokopółkowe łaszki to może potem im nie starcza na 'wysokopółkowe jedzenie"
Problemem Susz jest chyba to ze ona mysli ze kupi drogi krem i zrobi jej cuda, a to tak nie dziala Zauwaz ze ona nie mowi nic o tym czego jej skora potrzebuje, ani nawet o skladnikach aktywnych. Czyta tylko to co jest napisane na opakowaniu. Kosmetyki kupuje raczej przypadkowo.

Ja nie wierze w takie firmy typu Dior. Po prostu jak dla mnie firma ktora szyje ubrania nie jest w stanie zrobic dobry krem. Dla mnie jest to chwyt ze babka zobaczy Dior zrobi wow i kupi.

Ten koncentrat z shiseido ma w skladzie na samym pocztku obok wody gliceryne (rozpuszczalnik), alkohol denat (funkcja rozpuszczalnik), Butylene Glycol (rozpuszczalnik). Jak dla mnie to super skladu to on nie ma A 350 zl kosztuje
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:39   #3332
Selfish Girl
Life is a drink ...

Szusz nie ma pomysłu a może warto w tym przypadku trochę odkopac kanał z gotowaniem...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:42   #3333
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Szusz nie ma pomysłu a może warto w tym przypadku trochę odkopac kanał z gotowaniem...
taktaktak
o ile samej szusz nie trawie, o tyle szuszgotuje było spoko moim zdaniem
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 15:56   #3334
anu07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
obie bardzo ładnie wyglądają

o matko, wygląda jak topielica, blada twarz, sine usta, oczy też jakoś dziwacznie wyglądają zaczyna mnie przerażać ten cały strobing, mam nadzieję, że przejdzie na to moda nie wiem co jest gorsze, taki efekt, czy pasy z bronzeru w ogóle nie wiem skąd się wzięła ta moda na sam rozświetlacz, dla mnie nie ma lepszego efektu jak połączenie bronzera z rozświetleniem, po co rozdzielać to na konturowanie i strobing?
O kogo chodzi? Pani Brudna?
anu07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 16:01   #3335
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Nie bronię Szusz, ale...
czym Wy się zajmujecie, jak wygląda Wasze życie, jak bardzo Wasza praca jest kreatywna?
Fakt, Szusz ma słabą jakość filmów (mimo dobrego sprzętu), kreci byle co i byle jak.
Nie przepadam za Szusz, wręcz mnie irytuje, zgadzam się z większością co tutaj o niej piszecie, ale sama nie jestem lepsza w swojej kreatywności, więc ocenianie Szusz w moim przypadku było by hipokryzją. A jak to wygląda u Was?
A czy hipokryzja jest powiedzieć ze ktos nie umie śpiewać, jak sami nie umiemy śpiewać? Albo ze ktos nie umie gotować, jak sami nie umiemy?
Nie to nie jest hipokryzja.
Stary 2015-08-05, 16:02   #3336
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakieś tam jednak ma. Inaczej przyjmuje się krytykę od osoby, która ma wiedzę/umiejętności/zainteresowania itp, a inaczej od osoby, która nic szczególnego nie potrafi.
Nie musisz umieć kręcić filmów, żeby stwierdzić, że film jest do kitu. Nie musisz umieć pomalować ścian, żeby stwierdzić, że pomalowane jest nierówno. Oczywiście tu trzeba jeszcze wiedzieć, czy to farba jest beznadziejna, czy malarz, ale my tu na tyle długo oglądamy filmiki, mamy możliwość porównania, że wiemy już, jakie są możliwości. Tak, mamy na ten temat WIEDZĘ!

A co do montażu i kreatywności... Tak, nakręciłam i zmontowałam w życiu parę filmów o różnorodnej tematyce. Czy to mi daje jakieś większe prawa do krytyki Szusz? Ja tak nie sądzę.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-08-05 o 16:13
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 16:04   #3337
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anu07 Pokaż wiadomość
O kogo chodzi? Pani Brudna?
tak, w cytacie było o kogo chodzi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-05, 16:12   #3338
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

https://instagram.com/p/6ASYBTJdgO/?...meblondieee_pl

Basia i jej jedyna mina
Stary 2015-08-05, 16:13   #3339
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Dokładnie! I mnie ten brak jakiejś spójności właśnie najbardziej drażni - jestem minimalistką, ale hurtowo przyjmuję chińskie szmaty za darmo, jestem kreatywna, ale kręcę wiecznie to samo, kocham youtuba, ale ciągle narzekam, ile czasu zajmuje mi montowanie.
Dokladnie
Stary 2015-08-05, 16:14   #3340
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Osobę, która potrafi co najwyżej tyle co my (czyli ocena jest subiektywna) W życiu realnym, jak skrytykuje nas ktoś przeciętny mamy to gdzieś, ale jak krytyka pochodzi od nieprzeciętnej osoby, czy po prostu lepszej od nas to potrafi zaboleć
I prawo do odbioru w różny sposób tej oceny również.

Cytat:
Sama sobie przeczysz Najpierw nabijasz się z ich "my twórcy", a później piszesz "I tak, uważam je za twórców..." /Czepiam się /
nie, nie przeczę, może zabrakło w pierwszym zdaniu "też"

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Jakis czas temu z ciekawosci wlączylam jej drugi kanał. I co? Spoko filmy. Ale jak dostaje pytania kiedy coś nowego się na nim pojawi to Szusz twierdzi, ze nie wie, bo ona teraz nie gotuje niczego ciekawego. A kiedys nie miala oporów zeby wrzucic przepis na owsiankę na przyklad.

Po prostu to by wymagalo od niej wiecej pracy i juz. Na drugim kanale tez nie robi nic ciekawego a jednak filmy są.
nooo, Szuszgotuje było spoko, ale tak jak mówisz - to wymagało już większego nakładu pracy, to się jej odechciało

Cytat:
Nie widzę krytyki pod filmami Szusz, ma swoich odbiorców, którym to pasuje. Big brother, Warsaw Shore(?), Kardashian Show itp, Szusz robi to samo tylko amatorsko Widz nie jest bardzo wymagający, im więcej prywaty tym lepiej, takie czasy i Szusz pewnie to widzi
Bo ją usuwa.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 16:15   #3341
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
A czy hipokryzja jest powiedzieć ze ktos nie umie śpiewać, jak sami nie umiemy śpiewać? Albo ze ktos nie umie gotować, jak sami nie umiemy?
Nie to nie jest hipokryzja.
Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Nie musisz umieć kręcić filmów, żeby stwierdzić, że film jest do kitu. Nie musisz umieć pomalować ścian, żeby stwierdzić, że pomalowane jest nierówno
etc etc
Zależy też od tego kogo oceniamy, profesjonalistę czy amatora i w jaki sposób to robimy. Co innego jest stwierdzić, że coś było niesmaczne i chyba np. koleżanka nie umie gotować, a co innego powiedzieć np. "To danie było okropne, ona jest taka leniwa, ma tyle lat i nawet gotować nie umie. " Taka krytyka jeszcze jakoś ujdzie jeśli osoba, która ją wyraża umie świetnie gotować, ale jeśli powie to osoba, która wodę przypala, to będzie to hipokryzją.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 16:27   #3342
201605301111
Konto usunięte

lece sobie instagramem a u GlamTruskawki komc pod fotą

katrina_no1Paula , nie smaruj się tymi 50 . Niech ludzie widzą , że byłaś za granicą ....choć we wrocku tropiki mają być do 19 sierpnia . Odpoczywaj Maleńka ������

dziewczyny, jak jedziecie zagramanico to pamietajcie nie smarujcie sie filtrami a jak wam sie nie uda opalic to idzcie na solarke, niech widzo!

w ogóle glam na tych wakacyjnych fotach wydaje sie jakas przygaszona
ale w sumie niewazne, bo teraz to juz sie czepiam XD
Stary 2015-08-05, 16:38   #3343
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

nawaliłyście tyle stron o szusz i jedyne co wyniosłam z tej dyskusji to

(stężenie (nie)uprzejmych emotek lvl 9999)

oglądam toaletkę Bogusi i....ja wiem, że tam jest już poukładane i posprzatane, ale czy tylko dla mnie wygląda to kiepsko? milion pudełek od czapy(nie musi miec białego kompletu z ikei, ale nie wiem, ja bym chociaż w jednym kolorze kupiła, jak nie i rodzaju), niechlujnie powkładane, myślałam ze tam nie posprzatała :'D ale jestem świadoma że moje poczucie estetyki jest spaczone

bambus miś i misia <3333 żelki <3333

jedyne co mi się podobało w tej toaletce to te miejsce na brudne pędzle, fajna sprawa. No i sama toaletka- nie ta częśc po prawej, tylko z lustrem- inne drewno bym wybrała, ale super jest, trzy lustra i dość miejsca pod spodem. Fajoski prezent, no i tata jej robił

Edytowane przez ruskieklopsy
Czas edycji: 2015-08-05 o 16:43
ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 16:44   #3344
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
nawaliłyście tyle stron o szusz i jedyne co wyniosłam z tej dyskusji to

(stężenie (nie)uprzejmych emotek lvl 9999)
Ty też jesteś "(nie)uprzejma"
Stary 2015-08-05, 16:51   #3345
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kodaline Pokaż wiadomość
Dzięki
Pominęłam, bo myślałam, że tylko będzie o nich mówić, a nie że poda przepis.
Teraz mam ochotę na awokado z bananami :<

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

jakiej bluzy? nie, nic nie wstawiałam. Jedyne co, to mam aktualnie wirusa na kompie, może to stąd? U innych dziewczyn też to było, czy tylko u mnie? Z wirusem pomoże mi TŻ jak jutro przyjedzie, bo ja próbowałam i wyjątkowo wredną mendę złapałam Więc jak dalej będą linki, to moze faktycznie Wizaż.
U innych też to było. Z wątku o goliźnie, wnioskuję że ad block przestał mi blokować taką nachalną reklamę na wizażu. Podobno to już od dawna tutaj jest a ja dopiero teraz widzę.
To po prostu link w wyrazie. Klikasz bo myślisz, że wizażanka wstawiła link do czegoś w temacie wypowiedzi. A tam sklep answer.
Wkurza mnie to totalnie, bo człowiek nie wiem czy to wizażanka wstawia linka, czy wizaż robi mnie w uja.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 16:51   #3346
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Ty też jesteś "(nie)uprzejma"
potrafisz dyskutować bez osobistych wycieczek czy nie bardzo? za każdym razem gdy się tu wypowiadasz, bez względu na temat, zawsze czepiasz się innych wizażanek - po co? co Ci to daje? wrażenie jest takie że bardziej chcesz dopiec innym użytkowniczkom niż porozmawiać merytorycznie na temat.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 16:54   #3347
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
potrafisz dyskutować bez osobistych wycieczek czy nie bardzo? za każdym razem gdy się tu wypowiadasz, bez względu na temat, zawsze czepiasz się innych wizażanek - po co? co Ci to daje? wrażenie jest takie że bardziej chcesz dopiec innym użytkowniczkom niż porozmawiać merytorycznie na temat.
Post #3347 jest odpowiedzią kto zaczął

Edytowane przez L e n a a
Czas edycji: 2015-08-05 o 16:57
Stary 2015-08-05, 16:57   #3348
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
lece sobie instagramem a u GlamTruskawki komc pod fotą

katrina_no1Paula , nie smaruj się tymi 50 . Niech ludzie widzą , że byłaś za granicą ....choć we wrocku tropiki mają być do 19 sierpnia . Odpoczywaj Maleńka ������

dziewczyny, jak jedziecie zagramanico to pamietajcie nie smarujcie sie filtrami a jak wam sie nie uda opalic to idzcie na solarke, niech widzo!
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 16:58   #3349
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
no popatrz, a ja myslałam ze wycieczki osobiste zaczęły sie troche wczesniej, gdzies tak od #3277

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-05, 17:01   #3350
Iraa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ja chyba trochę rozumiem o co się rozchodzi. Trochę dziwnie krytykować np. obiad teściowej, gdy samej potrafi się ugotować jedynie wodę na herbatę. Co nie zmienia faktu, że Szusz prezentuje nam na ekranie swoje ciamciarowate życie, więc sorry - ale moje jest ciekawsze i nie sądzę, abym na tym wątku była wyjątkiem Można ją podsumować chyba jednym słowem: gnuśność. Nie każdemu służy samotna praca w domu. Wiem z doświadczenia, że im mniej się ma obowiązków, tym drobniejsze pierdoły urastają do rangi rzeczy trudnych, ciężkich i męczących. A potem jest jojczenie.

w punkt!
Iraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 17:03   #3351
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
no popatrz, a ja myslałam ze wycieczki osobiste zaczęły sie troche wczesniej, gdzies tak od #3277
W takim razie nic nie zrozumiałaś
Stary 2015-08-05, 17:06   #3352
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co się orientuję, to wszyscy tutaj już dawno nie przerzucają piachu w piaskownicy, wiec darujmy sobie takie usprawiedliwienia
ale jak już mamy być skrupulatni i wskazywać od czego się zaczęło to ja bym powiedziała, że w tym miejscu (na szaro) ktoś tu chyba próbuje zasugerować, pod przykrywką samokrytyki, że jesteśmy "drugie Szusze" bez prawa głosu vel hipokrytki:

Cytat:
Nie bronię Szusz, ale...
czym Wy się zajmujecie, jak wygląda Wasze życie, jak bardzo Wasza praca jest kreatywna?
Fakt, Szusz ma słabą jakość filmów (mimo dobrego sprzętu), kreci byle co i byle jak.
Nie przepadam za Szusz, wręcz mnie irytuje, zgadzam się z większością co tutaj o niej piszecie, ale sama nie jestem lepsza w swojej kreatywności, więc ocenianie Szusz w moim przypadku było by hipokryzją. A jak to wygląda u Was?
skąd potrzeba wnikania w życie osób udzielających się tutaj i rozliczania ich z tego co robą? (pytanie retoryczne)

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2015-08-05 o 17:08
Stary 2015-08-05, 17:09   #3353
CallMeBarbie
Raczkowanie

Wiem,że już była rozmowa o gąbeczkach do makijażu,ale muszę zapytać, bo chce sobie jedną z nich zamówić i nie wiem którą Beuaty blender od real techniques różnią się czymś od siebie,czy tylko kolorwm i cena? Która lepsza?
Stary 2015-08-05, 17:09   #3354
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

uwielbiałam ten serial za maleńkości
Stary 2015-08-05, 17:12   #3355
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
z tego co się orientuję, to wszyscy tutaj już dawno nie przerzucają piachu w piaskownicy, wiec darujmy sobie takie usprawiedliwienia
ale jak już mamy być skrupulatni i wskazywać od czego się zaczęło to ja bym powiedziała, że w tym miejscu (na szaro) ktoś tu chyba próbuje zasugerować, pod przykrywką samokrytyki, że jesteśmy "drugie Szusze" bez prawa głosu vel hipokrytki:

skąd potrzeba wnikania w życie osób udzielających się tutaj i rozliczania ich z tego co robą? (pytanie retoryczne)
Zapomniałam, że tutaj można sobie tylko
Stary 2015-08-05, 17:18   #3356
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zauwazylas, ze zawsze z tobą jest jakis problem?
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 17:20   #3357
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
To my chyba na różnych wątkach siedzimy. Niejednokrotnie ścierają się tu ze sobą różne poglądy, nawet wśród osób, które wykazują ku sobie sympatię, widoczne są różnice zdań.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 17:20   #3358
201607111004
Konto usunięte

Ja się w ogóle dziwię, że niektóre się Lenie tłumaczą, gdzie pracują/pracowały.
Przecież to nie pani prokurator. Niech sobie żyje w tej niewiedzy i truje się własnym jadem.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 17:22   #3359
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Osobę, która potrafi co najwyżej tyle co my (czyli ocena jest subiektywna) W życiu realnym, jak skrytykuje nas ktoś przeciętny mamy to gdzieś, ale jak krytyka pochodzi od nieprzeciętnej osoby, czy po prostu lepszej od nas to potrafi zaboleć
I prawo do odbioru w różny sposób tej oceny również.
Nie, nie boli mnie, gdy konstruktywnie skrytykuje mnie osoba "lepsza". Nie boli mnie też, gdy krytykuje mnie osoba "gorsza". Za to w jednym i drugim przypadku się zastanowię i albo przyznam rację, albo nie.
Cytat:
Nic nie sugeruje Sama napisałam, że głupio mi krytykować Szusz bo sama nie jestem lepsza I spytałam jak jest u Was, jak wygląda Wasze życie, jaką macie kreatywną prace itp.
Już Ci wszyściutko opowiem. Inne dziewczyny na pewno też.
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Tu chodzi głównie o jej kreację samej siebie. Są miliony osób, które bez skrępowania mówią:
wstaję o 12, bo wczesniej nie funkcjonuję
nie lubię spedzac czasu w duzym gronie
nie robię tego czy tamtego

i co? i nic, takie są i albo pasuje albo nie. A Szusz po prostu odstawia teatr, jedno mowi, drugie robi.
O właśnie. Gdyby Szusz była chociaż szczera w tym co robi, mydli oczy innym i przede wszystkim sobie. Wpadła w pułapkę. Nie wierzę, że czerpie przyjemność z kręcenia filmów, po prostu nie sprawia takiego wrażenia.
Cytat:
Kto zaczął? Może pora zawołać panią przedszkolankę?

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-08-05 o 17:23
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-05, 17:24   #3360
Patalus
Zakorzenienie

https://instagram.com/p/6AMipXQ7zf/?taken-by=zmalowana
makijaż Zmalowanej, mnie się bardzo podoba, szczególnie ten różowy akcent

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości