|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Dzień dobry chudzinki.
Pogoda wczoraj marzenie a dziś już u nas nad morzem wiatrzycho wstrętne i ochłodzenie. Ale i tak już czuje wiosnę w powietrzu i w serduchu ![]() Wczoraj jedzeniowo nadal grzecznie - czuje motywację. wczoraj koleżanka w pracy przyniosła mi domowej roboty rurki z kremem budyniowym - uwielbiam ![]() Jak na mnie to sukces - może nawet wytrwam do końca tygodnia - będzie rekord ![]()
#3332 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Zuza ![]() ![]() Madzia ale jestes zabiegana ![]() ![]() Dziewczynki, nie mam w ogole humoru... Mama ostatnio o wszystko sie mnie czepia, sprzecza sie, mam dosc tych protekcjonalnych gadek. Tylko mam sprzatac i sprzątać a w domu czysto jak nie wiem... Stresuje się i przez to podjadam.. Ogólnie niby nie tyje, bo mam bardzo duzo ruchu, ale zle sie sama ze sobą czuje... Takze podczytuje Was, ale nawet nie mam jakos sil i motywacji, zeby pisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Aga brawo za wczorajsze prace. Jak u Ciebie dziś z pogodą? Wybierasz się na działkę? Ja dzisiaj nie idę - od rana pada i jest brzydko. Wczoraj powsadzałam na ogródku przed domem bratki to teraz ładnie mi się przyjmą. Wszystkie żółte, fajnie to wygląda. A dzisiaj korzystając z brzydkiej pogody wezmę się i ja za prasowanie ![]()
#3334 |
Zakorzenienie
|
hej rybki
![]() madzia-ja jak siedzę dłużej w domu to z samych nudów sie biorę za ogarnianie i porządki ![]() ja zawsze przejeżdżam całe włosy farbą-skupiam sie na odrostach ale na końcu przejeżdżam ręką po włosach-sa takie fajne lśniące wtedy ![]() zuza-brawo ![]() ![]() ![]() daga-odzywaj sie do nas mała bo zwariujesz z mamą ![]() ![]() andzia86-u mnie w nocy padało a teraz jest pochmurnie ale nie pada i jest dosyć ciepło ![]() ![]() ![]() ![]() byłam rano na zakupach-kupiłam witaminy takie do picia na odporość i energię i syropek na kaszel bo mnie męczy...zjemy zupkę selerową z wczoraj i skoczymy pokopać na działce-tzn ja będę pokazywać paluszkiem a mój będzie kopał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3335 |
Zakorzenienie
|
Heja
Sysa jakie ty kakao pijesz ? ![]() Ania89 ja ostatnio Pobiegalam jak ciepło było , nogi i buzie opalilam ale powietrze ciężkie do oddychania. Tak jak mówisz wieczory lub wcześnie rano idealnie. Malbora masz węglowodany tłuszcze i białka na pewno zle zestawione Aza nadejdą wkrótce lepsze dni ![]() Madzia tak trzymaj ![]() A ja ciagle cos robie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
Zuzka Ja też dzisiaj widzę ładną pogodę, słonko świeci ale do tego też wieje
![]() ![]() ![]() ![]() Daguś Wróciłam od lekarza z TŻtem, wyniki ok, on poszedł dalej do pracy, a ja sprzątam w domku. Jutro już zapomnisz o kłótniach z mamą, jak ja z teściówką ![]() Aguś Hmm to ja mam pecha bo rzadko zdarza mi się nudzić ![]() ![]() Ja uwielbiam te odżywki co dają we farbach, po nich mam lśniące włosy ![]() haha jak ty możesz tak TŻta wykorzystywać ![]() Beatka Dlatego ja zawsze biegam z rana ![]() Melduję zaliczony dzisiaj rowerek 75min (34,6km) i bieżnię 2 serie po 30min (w sumie 5,19km) ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-04-06 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dziewczyny, wstalam rano o 4:30, wyrobilam sie, zjadlam sniadanko i pojechalam do pracy rowerem. Zaliczylam 10km ![]() Beatka, pije firmy Decomorreno, takie do gotowania, nierozpuszczalne, a Ty? ![]() ![]() Madzia, koniecznie sprobuj takiego omleta, uzaleznisz sie ![]() ![]() ![]() Aga, brawo za ogarniecie w domu mimo glutow i kaszlu ![]() ![]() ![]() Zuza, rurki z kremem ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Daga, przykro mi mala ![]() ![]() Jak przechowywac olej kokosowy??
#3338 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy sama włosów nie farbowałam. Bardzo dbam o swoje odkad poprawiłam tarczyce (przestały wypadać). A obecnie zapuszczam
![]() Brawo Sysa za dojazd do pracy! Ja czekam na ładna pogodę, teraz odkad wróciłam z urlopu i mysle ze 1-2x w tyg bede tez jeździć. Do pracy mam ponad 1h a z pracy jakies 30min ![]() Syska słodzisz to kakałko ? Zaraz koncze prace. Masakra tyle sie tu dzieje. A w domu u Tz dzis tez mamy akcje : on gotuje a ja sprzątam. Przeznaczamy na to 1h a potem jemy, leniuchujemy ![]() Napiłabym sie piwka ale ten głupi bieg w sobote... ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | ||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() od rana brzydko u mnie było, ale popołudniu się rozpogodziło i słońce wyszło ![]() właśnie wypiłam kawkę z kakao i mleczkiem kokosowym, pycha ![]() a jutro popołudniu mam rozmowę o pracę. Zadzwonili do mnie z miejsca do którego cv wysyłałam miesiąc temu ![]() Cytat:
![]() a codziennie ćwiczenia też zdrowe nie są. Mięśnie muszą mieć czas na odpoczynek i regenerację ![]() Cytat:
![]() a z mamami tak już niestety jest, nie przejmuj się ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj odpoczywam od ćwiczeń ![]() Cytat:
![]() na przyszłość olej kokosowy lepszy jest nierafinowany ![]() ![]() ja przechowuje po prostu w szafce ![]() w lodówce nie, bo wtedy się za twardy robi i po prostu ciężej go wydłubywać ze słoika, na blacie też nie żeby nie było na słońcu, więc w szafce i już ![]() Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2016-04-06 o 15:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
Syska brawo
![]() a masz ten olej kokosowy rafinowany czy nie? Boli mnie tak czasami, powiedzmy raz na miesiąc, czasami 2-3 razy w miesiącu, różnie bywa i nie wiem od czego to zależy. Z serduchem nie mam problemów. Jak mnie będzie znowu kiedyś boleć to pójdę do lekarza, a jak narazie jak pójdę z TŻtem do lekarza to się przy okazji go zapytam, co on o tym sądzi. Przeczytaj sobie w jakiej temperaturze musi być ten olej to będziesz wiedzieć ![]() ![]() Beatka Siemie kiedyś piłam i też zapuszczam włoski, chociaż teraz po podcięciu mam dopiero do ramion ![]() Jak to do pracy masz dalej a z pracy bliżej? To jeździsz róznymi drogami czy jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Betka, roznie, jak mnie bardzo bierze na slodkie to slodze pol lyzeczki
![]() ![]() Ania89, wieem, ze najlepszy nierafinowany ale ja go zamowilam do celow kosmetycznych przede wszystkim, wiec taki wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Madzia, mam rafinowany ![]() ![]() ![]()
#3342 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
Syska Właśnie ja też tak wolę stosować, rafinowany jako kosmetyk a nierafinowany do smażenia/pieczenia itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() madzia-zapomniałam ci napisać wczesniej-nerwobóle nie muszą być przy nerwach ![]() ![]() ![]() ja mam cienkie włosy i bardzo trudne do ułożenia-ale za to bardzo ich dużo ![]() ![]() co do wolnego czasu...przypominam że masz 2 dodatkowych czasopochłaniaczy ![]() ![]() sysa-jak dla mnie rewelka że nie czułam plecków 2 miechy ![]() ![]() a dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() brawo wielkie za rower ![]() ![]() ![]() beatka-też bym dygła zimne piwko-ale gardzołko nie pozwala ![]() ![]() ja zawsze włosy sama farbowałam-z różnym skutkiem to fakt ![]() ![]() andzia89-kochana trzymam kciuki jutro za ciebie ![]() ![]()
#3345 |
Zadomowienie
|
Ania kawa z kakao???
Ja jutro muszę jechać do pracy autobusem lub rowerem bo moje auto u mechanika. Do pracy mam 11 km w jedną stronę ale nie wiem jak będzie z pogodą....
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dziękuje ![]() no, taki eksperyment sobie dzisiaj zrobiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Madzia do pracy mam pod gore a z pracy mam z górki. Mieszkam przecież bliziutko Alp
![]() Nie wypiłam piwska. Zrobiłam kakao ale nesquik ![]() Ja kawe pije często z mlekami Müllerz polecam każdej ![]() Ania jak bedzie padać czy wiać mocno to żadna frajda pedałować rowerem. Moje love ugotowalo zaraz lece jeść i odpoczywać na kanapie w salonie |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Aguś kije, oo to czujesz pewnie się o wiele lepiej
![]() Eee takich czasopochłaniaczy to ja mam więcej, dzieci, Tżta i 2 króliki ![]() Beatka Jak ja nie cierpię pedałować lub biegać pod górkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
madzia-hehe
![]() kaszle mocno-ale lepiej mi ![]() ![]() ![]() moj ma nockę-dziś wyrko moje i fisi ![]() ![]() ![]()
#3350 |
Zakorzenienie
|
Milego dnia dziewczynki
![]()
#3351 |
Zakorzenienie
|
Aguś Jak to wolisz nie mieć?
![]() ![]() Witam z rana piękne dziewczynki ![]() Która chce się jutro zważyć i której poprawić wagę? Ja się aż boję ![]() Melduję zaliczony rowerek 45min (20km). Kurcze dzisiaj znowu nie pobiegam, bo dzisiaj mają być wichury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Ania 89 a co to za praca? Na którą godzinę masz rozmowę?
Madzia ja się zważę też się boję ale trzeba stawić czoło prawdzie! Czy Ty mi kiedyś wpiszesz wzrost? ![]() Ja zaczynam czwarty dzień ładnego jedzonka. Z aktywności fizycznej to targanie rzeczy góra dół po schodach. Dziś zabierają mi ze wspólnoty duże gabaryty więc Tż rozkręcał meblościankę i wynosił do punktu zbiórki bo w sobotę w to miejsce będzie montowana zabudowa. Ale żeby to zrobić trzeba było opróżnić wszystkie szafki więc biegałam po schodach bo na dole nie mam gdzie tego trzymać. Choćbym chciała to nie mam kiedy pochodzić z kijami a taka cudna pogoda (mimo wiatru) że szkoda mi bardzo. No ale cóż - najpierw trzeba skończyć jedno.
09.11.2015 r. ![]() ![]() I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2016-04-07 o 06:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Zuzka Ehh gdzieś mi to kiedyś umknęło, ale dawno nikomu nic tam nie wpisywałam, nikt nie pisał
![]() ![]() ![]() Ja za jakiś czas też będę tak latać z meblami, gratami itp z piwnicy muszę powywalać niepotrzebne rzeczy a resztę do góry przynieść, ciekawe gdzie ja to pomieszczę, ale muszę bo będą wszystkie piwnice remontować/ocieplać ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Wczoraj wieczorem upiekłam pierwszy chlebek na zakwasie bez odrobiony drożdży, mój był wniebowzięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama piecze chlebek na zakwasie z ciemnych mąk różnych ze słonecznikiem i dynią - pyszny i zdrowy bez oszukanych karmelów i innych, moja córa tez go uwielbia.
![]() |
#3355 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Przyjechałam jednak do pracy autobusem - i dobrze bo wieje dziś.
Madzia ja się nie boję jutrzejszego ważenia - czuję, że jest dobrze ![]() ![]()
#3356 |
Zakorzenienie
|
Zuzka Moje dzieci jakoś nie lubią ciemnego chlebka, TŻ też nie za bardzo, więc dla nich piekę jasne chlebki a dla siebie mam zamiar upiec taki w 100% pełnoziarnisty, z mąki żytniej 2000 i pszennej 2000. W sklepie takiego nie ma, a znalazłam ostatnio jeden przepis, że się taki da upiec
![]() Zaraz cię dopiszę wzrost ![]() Melduję zaliczone bieganie 65min (10,2km) jakoś ciężko było mi biegać, jak nie pod górkę to wietrzysko wiało a za chwilę, troche dalej było gorąco ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Ja małą od zawsze do ciemnego przyzwyczajałam i teraz się zajada.
nie wiedziałam, że jest pszenna 2000. Moja mama miesza żytnią, gryczaną, orkiszową i co tam jeszcze jej w ręce wpadnie ![]()
#3358 | |
Zakorzenienie
|
![]() w szkole językowej jako specjalista ds sprzedazy. Zobacze co to dokładnie itd ![]() O 16 dopiero ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tez byłam biegać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Hej lalki
![]() Ja dziś sobie postanowilam juz wrócić do normalnosci- ruch, basenik i zdrowe jedzonko ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia ladnie pocwiczylas ![]() ![]() ![]() Ania89 powodzenia! Coz to za pracka? Trzyman kciuki! Zuza super ![]() ![]() ![]() Ania86 to jestem ciekawa czy waga wykaze ![]() ![]() Agus jak tam sie dzis czujesz ? Chorobsko odchodzi ? A jak tam plecki? Mojego M tez zlapal jakis kaszel i go trzyma juz z tydzien :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Zuzka gryczanej nie próbowałam, nie znam, orkiszowa jest przepyszna, chciałam sobie w Pl kupić i akurat nie było
![]() ![]() Ania89 Powodzenia na rozmowie ![]() ![]() Daguś Wiesz lody lodom nie równe ![]() ![]() Nie wiem kiedy dokładnie muszę to wszystko tachać, zależy kiedy budynek zrobią, dopiero wtedy zabiorą się za piwnicę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.