Razem do Sylwestra schudniemy :) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-06, 06:10   #3331
Zuza_kg
Zakorzenienie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

Dzień dobry chudzinki.
Pogoda wczoraj marzenie a dziś już u nas nad morzem wiatrzycho wstrętne i ochłodzenie. Ale i tak już czuje wiosnę w powietrzu i w serduchu
Wczoraj jedzeniowo nadal grzecznie - czuje motywację. wczoraj koleżanka w pracy przyniosła mi domowej roboty rurki z kremem budyniowym - uwielbiam i wiecie co? Nie ruszyłam nawet kęsa!
Jak na mnie to sukces - może nawet wytrwam do końca tygodnia - będzie rekord

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 06:27   #3332
aza3994
Zakorzenienie

Dobry

Zuza ja bym pewnie sie nie powstrzymala! Super

Madzia ale jestes zabiegana nie wymagaj od siebie za duzo, wczoraj nie zdazylas to pranie nie ucieknie i dzis poorasujesz

Dziewczynki, nie mam w ogole humoru... Mama ostatnio o wszystko sie mnie czepia, sprzecza sie, mam dosc tych protekcjonalnych gadek. Tylko mam sprzatac i sprzątać a w domu czysto jak nie wiem... Stresuje się i przez to podjadam.. Ogólnie niby nie tyje, bo mam bardzo duzo ruchu, ale zle sie sama ze sobą czuje... Takze podczytuje Was, ale nawet nie mam jakos sil i motywacji, zeby pisac

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 07:40   #3333
ania8628
Zadomowienie

Hej dziewczyny!

Aga brawo za wczorajsze prace. Jak u Ciebie dziś z pogodą? Wybierasz się na działkę? Ja dzisiaj nie idę - od rana pada i jest brzydko. Wczoraj powsadzałam na ogródku przed domem bratki to teraz ładnie mi się przyjmą. Wszystkie żółte, fajnie to wygląda. A dzisiaj korzystając z brzydkiej pogody wezmę się i ja za prasowanie i ogarnianie domu, bo ostatnio nic tylko na działce siedziałam...

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 10:25   #3334
agafisia
Zakorzenienie

hej rybki
madzia-ja jak siedzę dłużej w domu to z samych nudów sie biorę za ogarnianie i porządki
ja zawsze przejeżdżam całe włosy farbą-skupiam sie na odrostach ale na końcu przejeżdżam ręką po włosach-sa takie fajne lśniące wtedy
zuza-brawo ja podjadam po kawałku torta kawowego od mojego ale po małym kawałeczku
daga-odzywaj sie do nas mała bo zwariujesz z mamą moja też ciągle jęczy i smęci -ale trudno jakoś zaciskam zęby
andzia86-u mnie w nocy padało a teraz jest pochmurnie ale nie pada i jest dosyć ciepło po obiedzie skoczymy jak nie będzie padać ziemię przekopać może z kompostownikiem...i kopczyki z róż bym pościągała łopatką...a bratki mam w skrzynkach na balkonie mam tych małych 3 skrzynki po 3 bratki-bordowy żółty i fioletowy fajnie mi za oknem wyglądają

byłam rano na zakupach-kupiłam witaminy takie do picia na odporość i energię i syropek na kaszel bo mnie męczy...zjemy zupkę selerową z wczoraj i skoczymy pokopać na działce-tzn ja będę pokazywać paluszkiem a mój będzie kopał słonko wychodzi nieśmiało dzis schowałam do piwnicy zimówki długie i przyniosłam trampki czuje wiosnę

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 11:12   #3335
bejata440
Zakorzenienie

Heja
Sysa jakie ty kakao pijesz ? jak plecy?
Ania89 ja ostatnio Pobiegalam jak ciepło było , nogi i buzie opalilam ale powietrze ciężkie do oddychania. Tak jak mówisz wieczory lub wcześnie rano idealnie.
Malbora masz węglowodany tłuszcze i białka na pewno zle zestawione
Aza nadejdą wkrótce lepsze dni
Madzia tak trzymaj !

A ja ciagle cos robie
Stary 2016-04-06, 12:14   #3336
Butterfly_27
Zakorzenienie

Zuzka Ja też dzisiaj widzę ładną pogodę, słonko świeci ale do tego też wieje Ja bym się nie oparła Jestem z ciebie dumna Ja dostałam na urodzinki rafaello i inne smakołyki i też nie ruszyłam a uwielbiam. Zamiast ja zjeść rafaello, to córa dostaje np za naukę
Daguś Wróciłam od lekarza z TŻtem, wyniki ok, on poszedł dalej do pracy, a ja sprzątam w domku. Jutro już zapomnisz o kłótniach z mamą, jak ja z teściówką
Aguś Hmm to ja mam pecha bo rzadko zdarza mi się nudzić Ja po wcześniejszych rozjaśnianiach włosków, wolę robić tylko odrosty Miałam cienkie włosy i strasznie zniszczone, jednak nie wypadały mi, a zamiast tego kruszyły mi się strasznie końcowki, to co było najbardziej zniszczone i dlatego nie umiałam zapuścić sobie włosków. Teraz farbuję na ciemne, miałam włosy ścięte do połowy, aż do zdrowego włoska i w końcu widzę, jak mi one rosną.
Ja uwielbiam te odżywki co dają we farbach, po nich mam lśniące włosy
haha jak ty możesz tak TŻta wykorzystywać
Beatka Dlatego ja zawsze biegam z rana czasami wieczorem.

Melduję zaliczony dzisiaj rowerek 75min (34,6km) i bieżnię 2 serie po 30min (w sumie 5,19km) Jedną serię na bieżni słuchałam muzyki a drugą serię od córy bajek na mp3 po niemiecku. Aż się zdziwiłam, że 90-95% z tego rozumiałam.

Edytowane przez Butterfly_27
Czas edycji: 2016-04-06 o 12:15
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 14:38   #3337
sysa09
Zakorzenienie

Dzien dobry
Dziewczyny, wstalam rano o 4:30, wyrobilam sie, zjadlam sniadanko i pojechalam do pracy rowerem. Zaliczylam 10km

Beatka, pije firmy Decomorreno, takie do gotowania, nierozpuszczalne, a Ty? Plecki lepiej, dziekuje
Madzia, koniecznie sprobuj takiego omleta, uzaleznisz sie Nie przejmuj sie prasowaniem, nie ucieknie Nerwobole chyba nie objawiaja sie tylko podczas stresu, nie wiem. Moze warto isc z tym do lekarza? Moze to od serducha? Ja zamowilam olej w takiej drogerii internetowej z firmy KTC, za 0,5l zaplacilam 15zl. Ale moj M. kupil mi ten sam dzien pozniej za 10zl. Wiec zrobilam interes, ze hoho
Aga, brawo za ogarniecie w domu mimo glutow i kaszlu Jeju, to szybko Cie zaczelo bolec Biedna Lepiej sie dzisiaj czujesz?
Zuza, rurki z kremem

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Daga, przykro mi mala Ja tez mam co jakis czas spiecia z mama, rozumiem Cie. Trzymaj sie slonce i pisz do nas Zamierzasz w przyszlosci mieszkac z rodzicami czy isc na swoje? Pamietam, ze jestes jedynaczka, prawda?

Jak przechowywac olej kokosowy??
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-06, 15:13   #3338
bejata440
Zakorzenienie

Ja nigdy sama włosów nie farbowałam. Bardzo dbam o swoje odkad poprawiłam tarczyce (przestały wypadać). A obecnie zapuszczam niedługo zacznę siemię pić itd ale to chyba dopiero jak zamieszkam z Tz - lato - teraz skupiam sie ba pracy i szkole (ktora sie zacznie za jakies 10dni prawidpodobnie m)

Brawo Sysa za dojazd do pracy! Ja czekam na ładna pogodę, teraz odkad wróciłam z urlopu i mysle ze 1-2x w tyg bede tez jeździć. Do pracy mam ponad 1h a z pracy jakies 30min

Syska słodzisz to kakałko ?

Zaraz koncze prace. Masakra tyle sie tu dzieje.
A w domu u Tz dzis tez mamy akcje : on gotuje a ja sprzątam. Przeznaczamy na to 1h a potem jemy, leniuchujemy
Napiłabym sie piwka ale ten głupi bieg w sobote... ;p
Stary 2016-04-06, 15:43   #3339
Aniaa_89
Zakorzenienie

dzień dobry

od rana brzydko u mnie było, ale popołudniu się rozpogodziło i słońce wyszło
właśnie wypiłam kawkę z kakao i mleczkiem kokosowym, pycha

a jutro popołudniu mam rozmowę o pracę. Zadzwonili do mnie z miejsca do którego cv wysyłałam miesiąc temu zobaczymy co to.
Cytat:
Napisane przez _Malbora_ Pokaż wiadomość
Moje dietowanie idzie mi bardzo dobrze Ale proszę weźcie mi to wytłumaczcie jak prostemu chłopu! Jak to jest... jem 5 posiłków dziennie, licząc kalorie wychodzi około 1500, co dzień ćwiczę, pije około 3 litrów płynów dziennie... i co? waga jak stała tak stoi!!
Czy mam to rozumieć, że skoro schudłam z 64,5 do 62,4 do juz koniec, dziękujemy? Tyle do końca życia?
no tak to niestety jest przy odchudzaniu, zastoje są normalne. Trzeba to przeczekać i niedługo znów zacznie spadać

a codziennie ćwiczenia też zdrowe nie są. Mięśnie muszą mieć czas na odpoczynek i regenerację
Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, nie mam w ogole humoru... Mama ostatnio o wszystko sie mnie czepia, sprzecza sie, mam dosc tych protekcjonalnych gadek. Tylko mam sprzatac i sprzątać a w domu czysto jak nie wiem... Stresuje się i przez to podjadam.. Ogólnie niby nie tyje, bo mam bardzo duzo ruchu, ale zle sie sama ze sobą czuje... Takze podczytuje Was, ale nawet nie mam jakos sil i motywacji, zeby pisac
ja też mam średni humor, wszystko mnie wkurza ostatnio

a z mamami tak już niestety jest, nie przejmuj się już tak mają, że czasem muszą się czepiać i marudzić też to przechodziłam mieszkając z rodzicami, ale po wyprowadzce jest dużo lepiej. Kochamy się na odległość, kłótni nie ma, idealnie także odkąd nie mieszkam z rodzicami, relacje są dużo lepszy

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Melduję zaliczony dzisiaj rowerek 75min (34,6km) i bieżnię 2 serie po 30min (w sumie 5,19km) Jedną serię na bieżni słuchałam muzyki a drugą serię od córy bajek na mp3 po niemiecku. Aż się zdziwiłam, że 90-95% z tego rozumiałam.

ja dzisiaj odpoczywam od ćwiczeń

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wstalam rano o 4:30, wyrobilam sie, zjadlam sniadanko i pojechalam do pracy rowerem. Zaliczylam 10km

Ja zamowilam olej w takiej drogerii internetowej z firmy KTC, za 0,5l zaplacilam 15zl. Ale moj M. kupil mi ten sam dzien pozniej za 10zl. Wiec zrobilam interes, ze hoho

Jak przechowywac olej kokosowy??
tanio,więc to chyba rafinowany?
na przyszłość olej kokosowy lepszy jest nierafinowany droższy, ale bardziej wartościowy, a przecież nie używa się tego nie wiadomo ile i na długo starcza, więc lepiej zainwestować trochę więcej i kupić lepsze

ja przechowuje po prostu w szafce
w lodówce nie, bo wtedy się za twardy robi i po prostu ciężej go wydłubywać ze słoika, na blacie też nie żeby nie było na słońcu, więc w szafce i już

Edytowane przez Aniaa_89
Czas edycji: 2016-04-06 o 15:44
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 15:47   #3340
Butterfly_27
Zakorzenienie

Syska brawo
a masz ten olej kokosowy rafinowany czy nie? Boli mnie tak czasami, powiedzmy raz na miesiąc, czasami 2-3 razy w miesiącu, różnie bywa i nie wiem od czego to zależy. Z serduchem nie mam problemów. Jak mnie będzie znowu kiedyś boleć to pójdę do lekarza, a jak narazie jak pójdę z TŻtem do lekarza to się przy okazji go zapytam, co on o tym sądzi.
Przeczytaj sobie w jakiej temperaturze musi być ten olej to będziesz wiedzieć Ja na wszelki wypadek trzymałam w lodówce
Beatka Siemie kiedyś piłam i też zapuszczam włoski, chociaż teraz po podcięciu mam dopiero do ramion
Jak to do pracy masz dalej a z pracy bliżej? To jeździsz róznymi drogami czy jak?
Stary 2016-04-06, 15:55   #3341
sysa09
Zakorzenienie

Betka, roznie, jak mnie bardzo bierze na slodkie to slodze pol lyzeczki Nie pij piwska
Ania89, wieem, ze najlepszy nierafinowany ale ja go zamowilam do celow kosmetycznych przede wszystkim, wiec taki wystarczy

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Madzia, mam rafinowany Idz do lekarza z tym brzmi groznie
30.06.2018
Stary 2016-04-06, 16:03   #3342
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Ania89, wieem, ze najlepszy nierafinowany ale ja go zamowilam do celow kosmetycznych przede wszystkim, wiec taki wystarczy
aaa, no chyba że tak

i w ogóle za rower!
Stary 2016-04-06, 16:30   #3343
Butterfly_27
Zakorzenienie

Syska Właśnie ja też tak wolę stosować, rafinowany jako kosmetyk a nierafinowany do smażenia/pieczenia itp
Stary 2016-04-06, 17:59   #3344
agafisia
Zakorzenienie

hej byłam na działce-w końcu-i trochę się nanosiłam wiader z ziemią i trochę plewiłam chodź mój mnie oszczędzał jak może ale kurcze nie da się patrzeć i nic nie robić...także plecy mnie bolą ale jestem w miarę zadowolona chciałam jeszcze zostać ale mój mi zabronił już tyrać jutro znowu skoczymy-a rano jutro planuję kije

madzia-zapomniałam ci napisać wczesniej-nerwobóle nie muszą być przy nerwach może cię boleć w klatce piersiowej, możesz mieć dusznosci i wcale nie musisz być zla-tak działa stres i nerwica-wiem bo miałam. Jak będziesz przy okazji u lekarza zapytaj-może ci da jakieś ziółka antystresowe no chyba że będzie podejrzewał serducho to zleci badania zapytaj-on będzie wiedział lepiej niż my
ja mam cienkie włosy i bardzo trudne do ułożenia-ale za to bardzo ich dużo też lubię te odżywki w farbach
co do wolnego czasu...przypominam że masz 2 dodatkowych czasopochłaniaczy ja sie cieszę wolnością i nawet czasami nudą
sysa-jak dla mnie rewelka że nie czułam plecków 2 miechy teraz je czuje ale mniej sporo i nie codzień...po dzisiejszym tyraniu dopiero poczuję
a dziękuję lepiej kaszel mnie męczy okropnie ale już w miarę dobrze się czuję kupiłam dzisiaj syropek na kaszel i witaminy takie do picia na witalność i energię
brawo wielkie za rower a olej jak każdy-w ciemnym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej
beatka-też bym dygła zimne piwko-ale gardzołko nie pozwala a się chłodza 2 w lodówce
ja zawsze włosy sama farbowałam-z różnym skutkiem to fakt ale odkąd mam czarne (już 5 rok) to nie ma z tym żadnych problemów-ten kolor zawsze wychodzi jak na obrazku mogę tylko kupować czarny albo granatową czerń-mały wybór...
andzia89-kochana trzymam kciuki jutro za ciebie

Stary 2016-04-06, 18:17   #3345
ania8628
Zadomowienie

Ania kawa z kakao???

Ja jutro muszę jechać do pracy autobusem lub rowerem bo moje auto u mechanika. Do pracy mam 11 km w jedną stronę ale nie wiem jak będzie z pogodą....

Stary 2016-04-06, 18:21   #3346
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
hej byłam na działce-w końcu-i trochę się nanosiłam wiader z ziemią i trochę plewiłam chodź mój mnie oszczędzał jak może ale kurcze nie da się patrzeć i nic nie robić...także plecy mnie bolą ale jestem w miarę zadowolona chciałam jeszcze zostać ale mój mi zabronił już tyrać jutro znowu skoczymy-a rano jutro planuję kije

andzia89-kochana trzymam kciuki jutro za ciebie
no no, widzę, że podziałałaś dzisiaj

nie dziękuje
Cytat:
Napisane przez ania8628 Pokaż wiadomość
Ania kawa z kakao???
no, taki eksperyment sobie dzisiaj zrobiłam dodałam łyżeczkę kakao do kawy i pycha, taki inny smak zupełnie
Stary 2016-04-06, 18:39   #3347
bejata440
Zakorzenienie

Madzia do pracy mam pod gore a z pracy mam z górki. Mieszkam przecież bliziutko Alp jak sie jedzie do pracy to sa momenty gdzie serio - lepiej ten rower prowadzić niz pedałować Hahah

Nie wypiłam piwska. Zrobiłam kakao ale nesquik

Ja kawe pije często z mlekami Müllerz polecam każdej

Ania jak bedzie padać czy wiać mocno to żadna frajda pedałować rowerem.

Moje love ugotowalo zaraz lece jeść i odpoczywać na kanapie w salonie
Stary 2016-04-06, 19:38   #3348
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aguś kije, oo to czujesz pewnie się o wiele lepiej
Eee takich czasopochłaniaczy to ja mam więcej, dzieci, Tżta i 2 króliki
Beatka Jak ja nie cierpię pedałować lub biegać pod górkę Wiem, że mieszkasz w górach, ale nie pomyślałam o takim powodzie
Stary 2016-04-06, 19:55   #3349
agafisia
Zakorzenienie

madzia-hehe ja wolę nie mieć więcej czasopochłaniaczy:P
kaszle mocno-ale lepiej mi i grubiej dlatego kije

moj ma nockę-dziś wyrko moje i fisi spadam na tv pa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-07, 03:21   #3350
sysa09
Zakorzenienie

Milego dnia dziewczynki
30.06.2018
Stary 2016-04-07, 06:04   #3351
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aguś Jak to wolisz nie mieć? Przecież masz TŻta i Fiśkę

Witam z rana piękne dziewczynki

Która chce się jutro zważyć i której poprawić wagę? Ja się aż boję

Melduję zaliczony rowerek 45min (20km). Kurcze dzisiaj znowu nie pobiegam, bo dzisiaj mają być wichury
Stary 2016-04-07, 06:42   #3352
Zuza_kg
Zakorzenienie

Ania 89 a co to za praca? Na którą godzinę masz rozmowę?
Madzia ja się zważę też się boję ale trzeba stawić czoło prawdzie! Czy Ty mi kiedyś wpiszesz wzrost?
Ja zaczynam czwarty dzień ładnego jedzonka. Z aktywności fizycznej to targanie rzeczy góra dół po schodach. Dziś zabierają mi ze wspólnoty duże gabaryty więc Tż rozkręcał meblościankę i wynosił do punktu zbiórki bo w sobotę w to miejsce będzie montowana zabudowa. Ale żeby to zrobić trzeba było opróżnić wszystkie szafki więc biegałam po schodach bo na dole nie mam gdzie tego trzymać. Choćbym chciała to nie mam kiedy pochodzić z kijami a taka cudna pogoda (mimo wiatru) że szkoda mi bardzo. No ale cóż - najpierw trzeba skończyć jedno.

13.10.2017

Edytowane przez Zuza_kg
Czas edycji: 2016-04-07 o 06:43
Stary 2016-04-07, 07:00   #3353
Butterfly_27
Zakorzenienie

Zuzka Ehh gdzieś mi to kiedyś umknęło, ale dawno nikomu nic tam nie wpisywałam, nikt nie pisał Podaj jeszcze raz proszę to ci od razu wpiszę Ooo to jesteśmy razem, ja też mam dzisiaj 4 dzień ładnego jedzenia
Ja za jakiś czas też będę tak latać z meblami, gratami itp z piwnicy muszę powywalać niepotrzebne rzeczy a resztę do góry przynieść, ciekawe gdzie ja to pomieszczę, ale muszę bo będą wszystkie piwnice remontować/ocieplać

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Wczoraj wieczorem upiekłam pierwszy chlebek na zakwasie bez odrobiony drożdży, mój był wniebowzięty
Stary 2016-04-07, 07:51   #3354
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:
Zuzka Ehh gdzieś mi to kiedyś umknęło, ale dawno nikomu nic tam nie wpisywałam, nikt nie pisał Podaj jeszcze raz proszę to ci od razu wpiszę Ooo to jesteśmy razem, ja też mam dzisiaj 4 dzień ładnego jedzenia
Ja za jakiś czas też będę tak latać z meblami, gratami itp z piwnicy muszę powywalać niepotrzebne rzeczy a resztę do góry przynieść, ciekawe gdzie ja to pomieszczę, ale muszę bo będą wszystkie piwnice remontować/ocieplać

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Wczoraj wieczorem upiekłam pierwszy chlebek na zakwasie bez odrobiony drożdży, mój był wniebowzięty
187 cm

Moja mama piecze chlebek na zakwasie z ciemnych mąk różnych ze słonecznikiem i dynią - pyszny i zdrowy bez oszukanych karmelów i innych, moja córa tez go uwielbia.

13.10.2017
Stary 2016-04-07, 11:04   #3355
ania8628
Zadomowienie

Hej dziewczyny. Przyjechałam jednak do pracy autobusem - i dobrze bo wieje dziś.

Madzia ja się nie boję jutrzejszego ważenia - czuję, że jest dobrze, ciało się zmienia, wysmukla, więc liczę że i waga to zauważy

Stary 2016-04-07, 11:08   #3356
Butterfly_27
Zakorzenienie

Zuzka Moje dzieci jakoś nie lubią ciemnego chlebka, TŻ też nie za bardzo, więc dla nich piekę jasne chlebki a dla siebie mam zamiar upiec taki w 100% pełnoziarnisty, z mąki żytniej 2000 i pszennej 2000. W sklepie takiego nie ma, a znalazłam ostatnio jeden przepis, że się taki da upiec
Zaraz cię dopiszę wzrost

Melduję zaliczone bieganie 65min (10,2km) jakoś ciężko było mi biegać, jak nie pod górkę to wietrzysko wiało a za chwilę, troche dalej było gorąco Chciałam coś innego poćwiczyć, ale skoro wyłączyli mi dzisiaj znowu internet na pare godzin to wyszłam Wczoraj nie miałam pół dnia neta, nie wiem czy to wina tych co tu remoontują czy tych od internetu
Stary 2016-04-07, 11:23   #3357
Zuza_kg
Zakorzenienie

Ja małą od zawsze do ciemnego przyzwyczajałam i teraz się zajada.
nie wiedziałam, że jest pszenna 2000. Moja mama miesza żytnią, gryczaną, orkiszową i co tam jeszcze jej w ręce wpadnie

13.10.2017
Stary 2016-04-07, 12:17   #3358
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Melduję zaliczony rowerek 45min (20km)

Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
Ania 89 a co to za praca? Na którą godzinę masz rozmowę?
w szkole językowej jako specjalista ds sprzedazy. Zobacze co to dokładnie itd
O 16 dopiero nie lubię tak późno mieć rozmów bo w sumie caly dzień rozwalony, ale cóż zrobić

Cytat:
Melduję zaliczone bieganie 65min (10,2km) jakoś ciężko było mi biegać, jak nie pod górkę to wietrzysko wiało a za chwilę, troche dalej było gorąco Chciałam coś innego poćwiczyć, ale skoro wyłączyli mi dzisiaj znowu internet na pare godzin to wyszłam Wczoraj nie miałam pół dnia neta, nie wiem czy to wina tych co tu remoontują czy tych od internetu

Ja tez byłam biegać 40min, około 6km
Stary 2016-04-07, 12:20   #3359
aza3994
Zakorzenienie

Hej lalki
Ja dziś sobie postanowilam juz wrócić do normalnosci- ruch, basenik i zdrowe jedzonko bylam dzis juz na długim spacerku - zrobilam 6km i po zajeciach ide na basen, poplywac jedzeniowo ok, wpadly lody, ale duzo ruchu, wiec chyba ok ja sie zwaze w sobote, bo w cczasie tygodnia nigdy nie mam czasu na spokojnie a chce jeszcze sie pomierzyc

Madzia ladnie pocwiczylas wiatr niestety utrudnia bieganie :/ będziesz miala wiecej sportu z tachaniem wszystkiego na gore i potem do piwnicy taki chlebek to pychoootka

Ania89 powodzenia! Coz to za pracka? Trzyman kciuki!

Zuza super dobrze Ci idzie takie noszenie to tez aktywnosc i to dosc intensywna

Ania86 to jestem ciekawa czy waga wykaze najwazniejsze efekty wizualne

Agus jak tam sie dzis czujesz ? Chorobsko odchodzi ? A jak tam plecki? Mojego M tez zlapal jakis kaszel i go trzyma juz z tydzien :/

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-07, 12:32   #3360
Butterfly_27
Zakorzenienie

Zuzka gryczanej nie próbowałam, nie znam, orkiszowa jest przepyszna, chciałam sobie w Pl kupić i akurat nie było Właśnie upiekł mi się chlebek na dzisiaj na kolację
Ania89 Powodzenia na rozmowie Gratuluje bieganie, biegaczka się z ciebie robi
Daguś Wiesz lody lodom nie równe Wodniste lody typu kaktus ma mniej niż 50kcal, śmietankowe ok 100-150 a z polewami lub czekoladą już od 200 do 300kcal
Nie wiem kiedy dokładnie muszę to wszystko tachać, zależy kiedy budynek zrobią, dopiero wtedy zabiorą się za piwnicę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości