|
|
#3331 | |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#3332 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ochłodziło się trochę
Idę czynić naleśniki z truskawkami
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3333 | ||||
|
BAN stały
|
Tak w ogóle to w szoku jestem, że taki wynik, serio
![]() Powiadasz? Cytat:
![]() Cytat:
Lepiej się napijmy! ![]() Super, nie wpadłbym na taki sposób! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Westfalka? |
||||
|
|
|
#3334 |
|
Nindżopesz
|
Awww, jaki słodziutki!
Jaki podobny do Ciebie! ![]() Zapomniałam machnąć znad: - czwartego prysznica w dniu dzisiejszym - 50,9 kg i szpary ![]() - informacji, że napar z liści morwy hamuje wchłanianie tłuszczu czy jakoś tak. |
|
|
|
#3335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mama mi prezentuje Illy ale kurcze nie chce mi się bawić z kawiarką, a innej nie wypiję.Jeszcze przelewowa, przez filtr, ale ja zawsze jednak preferuję wygodę, wolałabym klik i gotowe. Cytat:
A czy on jest mineralny? Pisałaś, że chcesz mineralny, a wydaje mi się, że to był chemiczny. Zmienili coś? Czy odpuściłaś mineralne chwilowo? ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Widzę, że konsekwentni fani rudzielców Słodziaczek. Szczęśliwiec.
|
|||
|
|
|
#3336 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Słodki rudzielec
Deszcz pada
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- u mnie na razie luz bluz malina, jeszcze wiatraka chuop nie zniósł. Coś długo się trzymamy, i jednak roletowanie działa. Ale kiedyś i nam się skończy idylla. - ![]() ![]() - Być może, albowiem cukrzykom zalecany. Kupiłam se sosne na taras. Mało tako zwykło. Piszo, że nawet an wydmach rośnie, więc zobaczymy. Chuop jej daje 2 tyg na naszym tarasie, a ja bym bardzo chciała mieć ją na lata. Tylko w donicy czy da radę? Murszę poczytać co i jak. ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Zazdro ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Ach zapomniałam Wam powiedzieć o jednym banalnym, acz skutecznym sposobie na schłodzenie się w czasie upału bez brania prysznica (Choć ja zanurzam sie w chłodnej kąpieli, jak w baseniku) Mokry ręczniczek na głowę, i tak sobie w nim popylać.
|
|
|
|
|
#3338 | |
|
Mother of Cats
|
Iiiiii! Śliczny i słodki
A imię już ma? Cytat:
Krk wciąż czeka na burzę. Miała być ok. piątej, a tu ani widu, ani słychu... Ach, i termometr na regale właście pokazał 27 stopni Czuję się rozgrzeszona z tego, że nie siedzę nad zleceniem ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Kotu robię mokre okłady Jednemu, bo reszta mokrej szmatki nie jest w stanie zdzierżyć na grzbiecie
|
|
|
|
|
#3339 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Leje, trochę grad popadał. W końcu, bo sucho było strasznie.
|
|
|
#3340 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Piąty prysznic już wzięłam ![]() Cytat:
2. małemu tak wczoraj robiłam. Przecierałam go wilgotną pieluszką i na głowę też. Jakoś słabo znosi upały, marudny jest, natomiast N jakby nie czuła różnicy. Otóż tego podobno nie trzeba reaplikować bo ma antyrodnikowe ustrojstwo - więc tak jak mineralny. Ponadto nie tłuści, nie bieli, a dodatkowo, jak wspominałam, ostatnio wystarcza mi puder. Jeśli taki stan się utrzyma, to mogę sobie w ciągu dnia dla pewności nałożyć na nowo, taki skromny makijaż zajmie mi minutkę. |
||
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, i mam w domu 26 Normalnie na to nie zwracam uwagi, bo niewiele mi to daje, a po co mam się dołować. 2. Właśnie idę to czynić, tylko pytałąm czy w ogóle w donicy, jakiejkolwiek - mam dużą - ma jakieś szanse? Ale skoro masz iglaki w donicach, znaczy się, że jest nadzieja. Tylko ten taras, to niezła patelnia jest. Dlatego pytam, może nawet an wydmach są lepsze warunki życia. 3. No i bardzo dobrze.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3342 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tylko wiadomo, cieniutka jest. A na balkonie mam latem około 45 w słońcu więc... Znikąd tam cienia w upalne dni.
|
|
|
|
|
#3343 | ||
|
BAN stały
|
Uznaję to za komplement!
![]() To z tęsknoty za Rysiem wszystko... Cytat:
Cytat:
![]() --- Burza! |
||
|
|
|
#3344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Cytat:
![]() 2. 3. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woow Tylko czemu ma minę i oczy jak jakiś zombie?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-06-25 o 20:05 |
|
|
|
|
#3348 |
|
Nindżopesz
|
http://www.vichy.pl/products-comment...l/pr15025.aspx Matująca, nie aksamitna, 50 SPF bez plus.
|
|
|
|
#3349 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3350 |
|
Nindżopesz
|
A używał już?
|
|
|
|
#3352 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Trza się wczytywać i sprawdzać opakowanie bo wszystkie podobne. Tu o różnicach: http://kosmostolog. blogspot.com/2015/03/juz-sa.html Usunąć spację.
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
FLOOOOO! Całusy!!!! Wszystkiego NAJ!
Gryxiu - kotek prześliczny U nas fale powietrza - na zmianę chłodniejsza, ożywcza, tlenu 20 %, a za chwile, zanim człowiek odżyje - duchota, gorąco, tlenu 1 % Maju - wiesz, bardzo Cię podziwiam, jesteś normalnie Superwoman - jak sobie wspomnę twoje posty sprzed paru lat i teraz
|
#3354 | ||
|
BAN stały
|
Po tym parszywym wrześniu nie dopuszczałem do siebie myśli, że poza autystyczną Fruzią znalazłoby się u nas miejsce dla nowego kotełka, zbyt wiele mnie to wszystko kosztowało, zbyt wiele mego własnego obwiniania się, smutku i myślenia "Rysia nic mi już nie wróci" (w co wierzę w sumie do teraz, bo taki kot zdarza się tylko raz w życiu, tak myślę)
To wszystko takie dziwne teraz, troszkę nierealne... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zabiedzone maleństwo i chude, no ale co się dziwić - kot piwniczny, na węglu śpiący Aaaale! Już się do dobrego przyzwyczaił - pasztecik z jagnięciną wcinał, aż mu się uszy trzęsły, jednak kocią karmą dla maluchów (Purina, więc żaden szajs! ) ostentacyjnie gardzi!
|
||
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotek kota na telefonie nie widzę ![]() Pewnie dlatego sśniłomi sie, ze Gryx wkleił fotę kota u siebie na kolanach i okazał się być brunetką w dżinsowej mini
|
|
#3356 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wstawać
|
|
|
#3357 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3358 |
|
Mother of Cats
|
Leje, grzmi, 21 stopni, jest czym oddychać - chwilo trwaj
|
|
|
|
#3359 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zaj*** na dworze -pada, chłodek przyjemny, w domu znowu da sie zyć
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- DOkładnie
|
#3360 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zapisz |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

Czuję się rozgrzeszona z tego, że nie siedzę nad zleceniem 

To wszystko takie dziwne teraz, troszkę nierealne...