|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Czesc
![]() Wyobrazcie sobie, ze wczoraj moj Tz byl na slubie na ktorym robil zdjecia. I 2pada do domu o godzinie 19 caly mokry... pytam co sie stalo, a on soadl z mostku do jeziora :/ z calym sprzetem foto. Jego wartosc to ok 22tys :/ I nie wiadomo co z tego uda sid uratowac, prawdopodobnie dzis albo jutro raniutko pojedziemy do Warszawy do serwisu, moze uda im sie cos z tego uratowac.... Tz zalamany, ja sie ciesze ze jemu sie nic nie stalo poza stluczona noga, ale koszty odkupienia sprzetu tez mnie przerazaja... A jak u Was? ![]()
#3332 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że się dobrze czujesz. A co do współlokatorki i dziecka to jest bardzo smutne. :/ Cytat:
Cieszę się, że u alergologa spoko. Mam nadzieję, że leczenie będzie skuteczne. ![]() Szkoda, że bratowa ma takie podejście. :/ Cytat:
To ciekawe dziedziny, trzymam kciuki i za to. ![]() Cytat:
Fajnie, że z brzuchem ok. ![]() Też mam trochę takich białych plamek na nogach i jedną na nosie. ;P Dodatkowo spaliłam się wczoraj na działce, więc wyglądam nieciekawie... Cytat:
Super, ja też lubię się tak dokształcać. <3 ![]() Cytat:
To się porządnie obłowiłaś, super. ![]() Cytat:
Pamiętam jak pisałaś o tym euro. No to namów koniecznie TŻ żeby został. ![]() Zazdroszczę energii do tenisa. ![]() Cytat:
Brawa za 30 tc!!! ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Ojej. :/// Dobrze że nic poważnego się mu nie stało. Ale utrata tego sprzętu - nieciekawie. ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie!
Jakie macie plany na dziś? Tezt na razie sprząta,na 11 wybieramy się do Kościoła,potem do Wesołego Miasteczka,nad jezioro a po południu do szwagierki na grilla. Mussimy jeszcze do sklepów zaleciec bo wczoraj nie zdążyliśmy do JYSKa i do Rossmana bo tylko rolka papieru nam zostala ![]()
#3334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() może jednak nie będzie tak źle i uda się naprawić.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś tak było wszystko nie tak. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Piernik, nie wiem czy odważna czy głupia troche.... ![]() Cytat:
U kurczę, bardzo mi przykro :/ dobrze ze tŻtowi nic sie nie stało, no ale jednak teraz takie straty to masakra :/ ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
Przykro mi, że tak Ci dokuczały te dolegliwości ciążowe :/ ale i tak super ze poszlas na panieński i było fajnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3338 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry, witam się w 28t0d
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() w 5 10 15 jest "noc zakupów" do -70%, do jutra do 12.00. I są całkiem fajne skarpetki ![]() Piernik - jeszcze odnośnie alergii mi się przypomniało i Ci nie napisałam. Alergicy mają większe zapotrzebowanie na wit C niż "przeciętny" człowiek ![]() ![]()
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
Właśnie sie zastanawiam czy h&m czy 5-10-15. Tylko w tym drugi. Rozmiarowka mnie ostatnio zaskoczyła, wszystko takie małe i trochę sie obawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie zjadłam z mężem śniadanie na tarasie i teraz leżę z kawką.. mieliśmy gdzieś wyskoczyć popołudniu,ale chyba mi się nie chce ![]() więc pewnie poleżę i posłucham jak bzyczą owady i śpiewają ptaszki.. Cytat:
to już Ty musisz ocenić ![]() Cytat:
![]() ale kusicie tymi promocjami..idę tam zajrzeć na te skarpety ![]() ale czy zwiększenie wit. C zadziała też doraźnie czy tylko efekt długofalowy? bo ja się tego kichania teraz obawiam najbardziej..chciałabym uniknąć leków przeciwalergicznych, ale kicham jak wariat |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z tą wit C to nie jestem 100% pewna czy Ci pomoże od razu, ale ja bym spróbowała - na pewno sobie nie zaszkodzisz, a może pomożesz.
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | ||||
Zakorzenienie
|
hej,
Boli mnie okropnie głowa, nie wiem czy to zatoki czy mnie przewiało ![]() Kataru nie mam, nic poza bólem głowy mi nie dolega..... ![]() Cytat:
![]() Co do aktywności dziecka, moja córka zawsze w brzuchu szalała po 22, ta też było po urodzeniu codziennie od 22 do 24 były szaleństwa, nie było mowy o spaniu ![]() ![]() Cytat:
Syn też szaleje głównie po 22 ![]() Cytat:
![]() Ja w tym roku zasadziłam standardowo pomidorki koktajlowe i tylko to, na więcej jakoś siły zabrakło .... ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
strasznie współczuję ![]() Dobrze, że mąż cały. Mam nadzieje, że da się sprzęt odratować. Ja dałam za swój aparat 3 tysie i płakałabym jakbym go zepsuła, a 22 to już w ogóle ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Virginia, współczuje bratowej ![]() Jej zachowanie pozostawia wiele do życzenia....Ty pomagałaś a Ona... szkoda dzieci i Twojego brata, ale cóż..... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas wczoraj było intensywnie. Najpierw zakupy dla Małej- mamy już z głowy większe rzeczy. Zostały do dokupienia dodatki do łóżeczka, torba i organizer do wózka, 1 zamówienie w gemini i nieco ubranek na 56... aaa i jakaś bardzo wąska komoda, ale to jak już rozłożymy łóżeczko. A tak to chyba jesteśmy gotowi ![]() Później byliśmy w h&m, ja wybrałam 2 koszulki i trampki, mąż dla siebie też kilka rzeczy... następnie pojechaliśmy do mojego taty odebrać ubranka dla Małej, które kupiła moja mama i wysłała w paczce, a następnie na grilla do teściów ![]()
![]() |
#3345 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję nowego tygodnia. ![]() Dzięki, zerknę co tam w 5 10 15. Tak myślałam najpierw żeby kupować mało na 56, a dużo na 62, ale skończyło się zupełnie odwrotnie i potrzebuję jeszcze trochę na 62 zdecydowanie. :P Cytat:
Leżenie i słuchanie to też miły plan. ![]() Współczuję tego kichania, na pewno nie zaszkodzi z wit. C popróbować. :yes: Cała sytuacja cukrowa jest rzeczywiście stresująca. Przepraszam że tak ciągle o tym Wam piszę... Jeszcze się wyżalę z jedną rzeczą. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Rozeznanie
|
pokaż jaką masz
![]() Cytat:
Florencee głowa do góry! czasu już nie cofniesz, ważne że teraz jesteś już pod dobrą opieką i dbasz o dietę ![]() ![]()
...no day but today... Edytowane przez scoiatael86 Czas edycji: 2016-06-05 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Wtajemniczenie
|
kurka powiedziałyście o tej promocji na 5-10-15 i oczywiście się skusiłam, niby też miałam kupić tylko skarpetki i rajstopy, ale brakuje mi też śliniaczków więc dobrałam a ptoem się okazało, że od 99 zł darmowa wysyłka kurierem...
#3348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na wesele też, w następny weekend. ![]() Fajnie, że zakupy owocne, pochwal się jakimiś fotkami. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
Wtajemniczenie
|
ja zrobiłam za 100,93, ale pierwotnie chciałam kupić tylko te 2x skarpetki po 7,99 za 3 sztuki i 1 rajstopy za 12,99 więc miało wyjść 30 zł a poszło 100
![]()
#3351 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
rzeczywiście intensywny dzień za Tobą..ja to się nie nadaję już do takich "szaleństw", choć może nadwrażliwa jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
firma i mg te same tylko opakowanie mam inne ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
ale śliniaki są nam potrzebne? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3353 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a mnie dzisiaj naszło na: http://www.mojewypieki.com/post/bulg...-slonecznikiem polecam ![]()
...no day but today... Edytowane przez scoiatael86 Czas edycji: 2016-06-05 o 11:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3355 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak z poziomem trudności takiego chlebka? Dla osoby ktora w zyciu nie robiła nic drożdżowego wykonalne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zadomowienie
|
My dzisiaj lecimy z sypialnia także pewnie zejdzie nam sie trochę bo będziemy malować pasy, dobrze ze pogoda piękna to szybciej wyschnie. I zastanawiamy sie czy nie wziąć spontanicznie narożnika do salonu bo są akurat promocje w Agacie...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() superhuman - powodzenia z malowaniem! ![]() ![]()
![]() |
#3358 | ||
Zakorzenienie
|
witam w 29+0 tc :d ale ten czas leci
![]() Cytat:
![]() ja jeden śliniak dostałam ale nie zamierzałam nawet kupować Cytat:
ooooo ja współczuje sytuacji. Straszne Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2016-06-05 o 12:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi się wydaje, że śliniaki to jak już coś się zapodaje dziecku poza mlekiem.. wygląda świetnie ten chlebek ![]() lubię taki chałkowate..ja machnęłam chlebek bananowy, bo roboty przy nim tyle co nic.. Cytat:
![]() a Tija gdzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zadomowienie
|
Ojj tak.. tygodnie po 'połówce' lecą już, jak z górki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kobietki a kupuje któraś z Was detektor oddechu? Ja się tak zastanawiam.. wiem, że to pewnie zbędny 'gadżet', ale obawiam się, ze i tak bez tego będę sterczeć nad łóżkiem i patrzeć, czy oby napewno dziecko oddycha.. ![]() ![]() Dzisiaj z mężem nie chce nam się gotować i zamawiamy pizzę ![]() ![]() ![]()
.. i ślubuję Ci.. ![]() ![]() Zuzanka ![]() II kreski ![]() Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-06-05 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.