|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: katalog 5/2007
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety nie mam jak pstryknąc fotek w najbliższym czasie... Nawet pare postów wyżej dziewczyny pisały że nie moga doczekać się wtorku kiedy będzie nowy katalog... ![]()
![]() |
#3362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Koniecznie napisz jakie wrazenia kiedy juz sie pomalujesz ![]() Ja to mam pecha, ale moze choc bronze przyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
Czy ma któraś z was kolczyki MOSAIC i chciałaby się ich pozbyć?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zakorzenienie
|
a już jutro jest wtorek i..
![]() ![]() ![]() ![]()
#3365 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Mogłabyś zrobić zdjęcia, lub zeskanować? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3367 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczęta w dniu dzisiejszym.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3368 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich!!! ja jestem konsultantka okolo pół roku i moje zamowienia byly na poczatku bardzo skromne za 300zl, 500zl ale teraz mam srednio za okolo 1400zl z czego sie bardzo ciesze, ja dostawe z kat. nr 3 będę miala dopiero w środe, i treż skusila msie na tą torbe z perfumami mam nadzieje ze bedzie za żywo ładna taka w sam raz na wiosne-lato. kat.nr 4 obejrzalam ale tez nie moge doczekac nr 5.pozdrawiam i zycze milego dnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
Basienka27 witamy na forum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja zamówienie z K03 składam dopiero 14.02 ![]()
#3371 |
Raczkowanie
|
Witam!!! mam prosbe jezeli by byla mozliwosc i nie bylby to duzy problem to bardzo b yl prosiła o pokazanie nam kat nr 5 jestem ciekawa co będzie fajnego. bo w kat nr 4 tylko upatrzylam sobie wode razem z mgielką be.. sensual Pozdrawiam papa
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3372 |
Raczkowanie
|
HEJ to ja trzymam kciuki i zycze powodzenia i koniecznie daj znac jak Ci poszlo, a ja mam ostatni tydzien ferii i juz za tydzien wracam do pracy poki co spedzam czas z moimi dwoma urwiskami. dziekuje za odpowiedz..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I jutro Katalog 05 ![]() ![]()
![]() |
#3374 |
Raczkowanie
|
![]() Właśnie wróciłam z gór.OJJ jaka szkoda że już skończył mi się urlop.Pojeździłam troszkę na nartach (znaczy się na pupie-to moje początki z narciochami).Tak samo jak wy, nie mogę się doczekać katalogu nr 5. Ciekawa jestem co Avon wymyślił.Jak narazie katalog 3 był kiepski a 4 też jakaś taka niczego sobie.Małe pytanko.Które waszym zdaniem zapachy są najfajniejsze ? a) tressele- jak pachnie? czym b) be spontanous-jak pachnie?czym? c) pasion dance to samo d) surrender dla niej.Pozdrawiam i dziękuje za opinie.Idę teraz herbatkę z prądem wypić ![]()
#3375 | |
Wtajemniczenie
|
ale z ciebie szczęściara-jeśli masz skaner ;ub aparacik może znalazłabyś chwilkę na porobienie zdjęć?
![]() ![]() Cytat:
już za 2 godzinki paczuszka ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 | |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich
![]() ale Ci super, tylko pozazdrościć ![]() Cytat:
![]() ...a wszystkim życze milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Raczkowanie
|
Wita!!! Chetnie podziele sie swoim zdaniem mi oczywiscie najbardziej podoba sie be...spontanous-jest taki orzeźwiacy i swieży szczegolnie na cieple i gorace dni, natomiast surrender dla niej troszke duszacy a te pozostale raczej na dni chlodne i z nich mi najbardziej podoba sie pasion dance... ale wybor nalezy do Ciebie mam nadzieje ze chociaz troszke Ci pomoglam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No pewnie że pomogłaś.Zawsze to lepiej wiedzieć coś niż nie wiedzieć zupełnie nic.Bardzo Ci dziękuje. ![]()
![]() |
#3381 |
Raczkowanie
|
No to czekamy na opis wrażeń.Mnie interesuje to tressele,bo w necie dziewczyny zachwalają.
#3382 |
Przyczajenie
|
Właśnei,
przyłączam się do pozostałych.. zrób zdjęcia labo zeskanuj... nowy katalog |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Raczkowanie
|
Ja też się przyłączam i proszę o skan katalogu 05.Jeśli masz go już w łapkach to podziel się z resztą ciekawskich wizażanek
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
Co do złotej torby dodawanej do perfum in bloom to byłam w COKu aby ją obejrzeć. Chociaż nie jestem konsultantką pokazano mi wszystkie ostatnio wprowadzone do sprzedaży torby. Złota jest bardzo ładna, a z ekspozycji wyjątkowo dokładnie zrobiona, oby wszystkie były tak dopracowane. Ma kieszonkę na komórkę i jedną zapinaną na suwak. Za to na srebrnej się zawiodłam. Spodziewałam się, że będzie większa i bardziej pojemna, przynajmniej w katalogu sprawiała takie wrażenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 |
Zadomowienie
|
Łooooo, ile próśb
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Raczkowanie
|
Chcialam wziasc na prezent zloty krem do rak i paznokci z anew ultimate wiecie moze czy za ta cene warto??? Dobry jest?? czy nie ma roznicy pomiedzy nim a czyms tanszym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma za to jakiś rewelacyjnych własciwości wzmacniania paznokci - to zdanie mojej teściowej (zużyła 2 opakowania - zawsze smaruje ręce tuż przed położeniem się spać) ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3388 |
Raczkowanie
|
Witam drogie koleżanki. Chyba z miesiąc mnie tu nie było, więc nawet nie próbuje czytać, co Wy tam napisałyście.
Ogólnie, to właściwie się żegnam z Wami, bo już nie będę tutaj tak często, jak kiedyś zaglądać, a to dlatego, że przestałam kupować Avon, i przerzuciłam się na inne kosmetyki. Ale czasem wpadnę ![]() Pazdrawiam Was serdecznie. PS - jeśli chodzi o pędzel z CT - ten różowy, to wyrzuciłam go. Najpierw był za bardzo "objętościowy", to go powycinałam, potem stwierdziłam, że mnie drapie, i jest niedelikatny, i go wywaliłam. Kompletnie nieudany zakup. Z kat. 03 nie zamówiłam nic, 04 też jakoś mnie nie powalił. |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam do Was pytanko dotyczące szamponów do włosów blond Avonu-wiem,że teraz jest nowa seria-tzn,ale czy różnią się one tylko opakowaniem,czy też składem,działaniem??chodz i mi konkretnie o to,czy te szampony do blondu tak jak te ze starej wersji działają raczej zapobiegawczo żółknięciu,czy teraz ich zadaniem jest raczej nadać "złocistego" blasku??
z góry dziękuję za odp i licze,że jakieś znawczynie kosmetyków Avonu mi pomogą ![]()
#3390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mam takie pytanko do Was Kochane Wizażanki czy któraś z Was ma może cienie naoczne z str 111 kat 03 zarówno z podwójnych i pojedynczych i czy mogła by umieścić fotki kolorków, albo chociaż wskazać czy kolorki bardzo odbiegają od realu? była bym wdzięczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.