Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-28, 20:51   #3361
Lenka_Magda
Raczkowanie

Dot.: Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu

Lucas pasuje ale on nie ma aż tak silnej psychiki no chyba ,że udaje takiego bezradnego. Albo! jest przez kogoś manipulowany ( prze zA.)
Lenka_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 20:53   #3362
agnieszka16
Zadomowienie

hmmm ciekawe co zrobi aria, skoro w sneak peaku tak płakała chyba rozmawiając z ezrą...
agnieszka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 22:40   #3363
tobiaszowa
Zadomowienie

Dziewczyny,wiem,że to tylko film ale się już wkurzam... przypuśćmy,że to real.
Jak można być taką osobą jak A? Jak można robić tyle rzeczy i nikt tego nie widzi,jest taka szybka sprytna itp itd?To jak szybko wziął zwłoki męża siostry Spencer z kościoła i w ogóle...nie do wiary

druga rzecz-te dziewczyny to dla mnie trochę takie kretynki. Sprawy zaszły za daleko,szczerze mówiąc w chwili kiedy mój świat by się walił,kiedy bałabym się o własne życie,ktoś by mnie szantażował przyznałabym się zwyczajnie do tego,że byłam kiedy palono szopę gdzie była Jenny i powiedziała policji co jest grane...chociaż z drugiej strony-może myślą w ten sposób,że niemożna nikomu ufać-przykład-ten policjant co jest niby po ich stronie. Nie wyobrażam sobie być w takiej sytuacji jak te dziewczyny,zwariowałabym-chyba bym sobie sama w łeb strzeliła

Najlepsze będzie jak to będzie laska a jestem tego pewna na 99% Dziewczyna tyle siły i w ogóle?
I ludzie od których kupuje coś A,lub w szkole na balu. Spoko czarne rękawiczki te sprawy a każdy uśmiechnięty od ucha do ucha

Edytowane przez tobiaszowa
Czas edycji: 2011-08-28 o 22:42
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 22:56   #3364
Koan
Wtajemniczenie

Ja sie zastanawiam, czy A lub ktos od A zwyczajnie nie zostawil podsluchow w domach dziewczyn? w koncu u Emily w domu A byl/a i skasowala filmiki z komputera wiec co za problem pluskwe podlozyc?

I tak sie jeszcze zastanawiam czy ktoras z nich nie wspolpracuje z A ? Poza tym jest caly gang podejrzanych i zamieszanych w sprawe
Koan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 22:57   #3365
Kloe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dracy Pokaż wiadomość
SPOILER 'A' zleci dziewczynom zadania. Hanna będzie musiała powstrzymac ślub swojego ojca, Spencer chronic Toby'ego, by był bezpieczny, a Aria sprawic, by Jackie odeszła.. KONIEC.

Jeżeli chodzi o 'A' mam dwóch kandydatów - Ezrę i Lucasa.
Oglądałam tego sneak peaka, te lalki są przerażające .
Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny,wiem,że to tylko film ale się już wkurzam... przypuśćmy,że to real.
Jak można być taką osobą jak A? Jak można robić tyle rzeczy i nikt tego nie widzi,jest taka szybka sprytna itp itd?To jak szybko wziął zwłoki męża siostry Spencer z kościoła i w ogóle...nie do wiary

druga rzecz-te dziewczyny to dla mnie trochę takie kretynki. Sprawy zaszły za daleko,szczerze mówiąc w chwili kiedy mój świat by się walił,kiedy bałabym się o własne życie,ktoś by mnie szantażował przyznałabym się zwyczajnie do tego,że byłam kiedy palono szopę gdzie była Jenny i powiedziała policji co jest grane...chociaż z drugiej strony-może myślą w ten sposób,że niemożna nikomu ufać-przykład-ten policjant co jest niby po ich stronie. Nie wyobrażam sobie być w takiej sytuacji jak te dziewczyny,zwariowałabym-chyba bym sobie sama w łeb strzeliła

Najlepsze będzie jak to będzie laska a jestem tego pewna na 99% Dziewczyna tyle siły i w ogóle?
I ludzie od których kupuje coś A,lub w szkole na balu. Spoko czarne rękawiczki te sprawy a każdy uśmiechnięty od ucha do ucha
A jest psychopatą , A jest silnym chłopakiem (Noel! Lucas jest zbyt ciapowaty na to, wydaje mi się, że nie ma też tak zrytej psychiki, a Ezra pojawił się w Rosewood rok po zaginięciu Ali więc właściwie nic o niej nie wiedział... po co miałby się bawić w bycie A?), musi mieć dużo pieniędzy, żeby wszystko zorganizować(Noela rodzice są bogaci :x), musi być inteligentny.

Moim zdaniem dziewczyny źle zrobiły mówiąc o A dopiero teraz, faktem jest, że A wie o nich dużo i je szantażuje, ale to taki trochę stalking nie? Mogłyby pójść na policję od razu, a nie się tyle w to bawić.

Btw, myślicie, że A i morderca to ta sama osoba? Przeczytałam ciekawą teorię, że któraś z dziewczyn przez przypadek uderzyła Alison i ją zakopała(zakopały?), bo były pijane na tej imprezie i one teraz tego nie pamiętają, albo udają, że nie pamiętają w końcu pretty little liars ^^ . A to widział i je teraz prześladuje .

Cytat:
Ja sie zastanawiam, czy A lub ktos od A zwyczajnie nie zostawil podsluchow w domach dziewczyn? w koncu u Emily w domu A byl/a i skasowala filmiki z komputera wiec co za problem pluskwe podlozyc?
Też o tym myślałam, może nie tylko podsłuchy, ale i kamerki, żeby widzieć co robią. Wtedy A może spokojnie sobie obserwować i wysyłać swoje smsy .

Edytowane przez Kloe
Czas edycji: 2011-08-28 o 22:58
Kloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 07:07   #3366
soleiasta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kloe Pokaż wiadomość

Btw, myślicie, że A i morderca to ta sama osoba? Przeczytałam ciekawą teorię, że któraś z dziewczyn przez przypadek uderzyła Alison i ją zakopała(zakopały?), bo były pijane na tej imprezie i one teraz tego nie pamiętają, albo udają, że nie pamiętają w końcu pretty little liars ^^ . A to widział i je teraz prześladuje .
Gdzieś przeczytałam iż mordercą była Spencer, że wybiegła i w złości popchnęła Ali na kamień i ją kijem uderzyła a ojciec Spencer to widział i kazał jej uciekać że on się tym zajmie. Ale wiecie, ponoć to napisał ktoś kto przeczytała wszystkie książki w wersji angielskiej - więc wiecie jak może być - nikłe zrozumienie, lub co kilka zdań także nie wiem sama jak przeczytam książki bo zostało mi jeszcze kilka wersji angielskich to Wam powiem jak było z tym mordercą no chyba że w serialu szybciej powiedzą

R.I.P Cristina's shoes!

Malcziki w kulturalnym świecie, seriously?! - więcej tu - mallcziki.blogspot.com
soleiasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 08:15   #3367
wiktoria112233
Raczkowanie

Też myślę ze morderca jest ktoraś z dziewczyn. Pretty Little Liars i przy piosence Got a secret can you keep it wszystkie stoją przy trumnie z dziewczyną (Ali?)
wiktoria112233 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 10:48   #3368
Lenka_Magda
Raczkowanie

Biorąc pod uwagę zachowanie Spencer jak wróciła do szopy i " Ali znikneła' to wydaje się,że może z tym też ma coś wspólnego. Jednak trzeba przyznać ,że Spencer angażuje się w to by dowiedzieć się kim jest A. np. ten puchar czy co to było oddała na policje albo jak się wkardła do prosektorium żeby akta Alison zdobyć albo ten kij co Toby znalazł ona nie chciała go spalić. Nie, to nie może być ona. Chyba ,że Ali dodała dziewczynom coś do tego alkoholu jakieś narkotyki tak ,że nie pamiętają nic z tej nocy bo same upicie chyba takiego stanu nie powoduje ,żeby wszystko zapomniały..a one dużo nie wypiły. Wtedy Spencer mogłaby popchnąć Alison i widziałby to jej ojciec i ją chronił ale czy taka wersja ma sens?
Stary 2011-08-29, 10:56   #3369
olap93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_Magda Pokaż wiadomość
Biorąc pod uwagę zachowanie Spencer jak wróciła do szopy i " Ali znikneła' to wydaje się,że może z tym też ma coś wspólnego. Jednak trzeba przyznać ,że Spencer angażuje się w to by dowiedzieć się kim jest A. np. ten puchar czy co to było oddała na policje albo jak się wkardła do prosektorium żeby akta Alison zdobyć albo ten kij co Toby znalazł ona nie chciała go spalić. Nie, to nie może być ona. Chyba ,że Ali dodała dziewczynom coś do tego alkoholu jakieś narkotyki tak ,że nie pamiętają nic z tej nocy bo same upicie chyba takiego stanu nie powoduje ,żeby wszystko zapomniały..a one dużo nie wypiły. Wtedy Spencer mogłaby popchnąć Alison i widziałby to jej ojciec i ją chronił ale czy taka wersja ma sens?

Ale przecież Spencer chciala zanieść kij na policje bo powiedziala ze to moze byc dowod.. Wiec ona teczej nie mogla jej zabić... . Ciekawa jestem co jej ojciec ma wspolnego z rodzina Ali...
olap93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 10:58   #3370
Koan
Wtajemniczenie

Ja sie zastanawiam, co Jenna miala na mysli mowiac do Garreta, ze ma nadzieje, ze Jason sobie nic nie przypomni z nocy zaginiecia/smierci Alison... ?
I zastanawiam sie jaki interes w tym wszystkim ma Garret? Czy on pomaga Jennie tylko dlatego ze sie z nia bzyka czy tez cos ma na sumieniu?

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez olap93 Pokaż wiadomość
Ale przecież Spencer chciala zanieść kij na policje bo powiedziala ze to moze byc dowod.. Wiec ona teczej nie mogla jej zabić... . Ciekawa jestem co jej ojciec ma wspolnego z rodzina Ali...
moze romans?
Koan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 11:10   #3371
Irreplaceable
Rozeznanie

myśle że ten serial okaże się wielką klapą jesli morderca będzie któraś z dziewczyn.. to po co by tak dochodziły prawdy i szukały dowodów.
Po dluższej przerwie znow wrocilam do ogladania, jestem na 9 odcinku drugiej serii i z chwili na chwile ten serial sie robi coraz bardziej naiwny i drażniący...mam nadzieje ze zakonczenie tego sezonu bedzie ciekawe i wszytsko wyjaśni i na tym się zakonczy

Edytowane przez Irreplaceable
Czas edycji: 2011-08-29 o 11:12
Irreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 11:28   #3372
Lenka_Magda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olap93 Pokaż wiadomość
No dlatego napisałam ,że to raczej nie ona

Czytam właśnie streszczenia ksiązek po ang. Nie wiem czy to ważne ale napisze to co uznałam za istotne
bo może coś z tego będzie w serialu. nie jest tego wiele bo nawet te streszczenia są takie mylące -,-
Mona pokazuje dziewczyną ,że też dostawała jakies wiadomości od A. i dołącza do nich.
Potem Mona wysyła przez pomyłke smsa do Hanny ze swojego telefonu i podpsiuje się jako A. (przez ten cały czas o zabósjtwo Alison oskarżona jest Melissa)Potem mówi Spencer,że znalazła pamiętnik Alison w którym były zapisane wszystkie sekrety dziewcząt. Próbuje ją przekonać ,żeby ona dołaczyła do niej i razem były A. Mówi jej ,że to ona powinna być liderką zespołu zamiast Alison. Spencer się jej pyta czy to ona zabiła Ali a ona odpowiada ,że to był Ian.Alison dała mu ultimatum- albo wybierze ją albo powie wszystkim ,że byli razem. To był ostatni zapisek w pamiętniku Alison.Spencer odmawia jej pomocy. Dlatego Mona próbuje ją zabić i spechnąć z klifu jednak ona spada i umiera.

Spencer myśli ,że jest adoptowana ponieważ babcia zapisała pieniądze tylko jej prawdziwym wnukom. Potem chce odszukac swoją prawdziwą matkę ale okazuje się ona oszustką.

Na końcu podejrzenia zabicia Alison skierowane są na Jasona i Darrena Wildena ( kim on jest?)
Jeszcze w środku była taka rozmowa Ari i Jenny ,która jej powiedziała ,że z Ali połaczyło ją to ,że obie miały takie rodzeństwo które było dla nich złe itp. Jednak jak Aria chciała wyciągnąc z niej coś więcej to tamta odeszła.

EDIT
Teraz zobaczyłam ,że ten Daren Wilden to ten detektyw co matka Hanny się z nim spotykała oraz ten co w ostatnim odcinku będzie dziewczyny przesłuchiwał. Poczytałam o nim informacje i był on uczniem W szkole Rosewood. Jak myślicie może byćw ta sprawe zamieszany?

Edytowane przez Lenka_Magda
Czas edycji: 2011-08-29 o 12:48
Stary 2011-08-29, 16:24   #3373
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Myślę, że zabawa trwa, dopóki nie wiemy kim jest A.
Stary 2011-08-29, 17:11   #3374
lilijkowa
Rozeznanie

Bardzo lubie ten serial. Z kazdym odcinkiem potencjalnych mordercow przybywa .
Stary 2011-08-29, 17:30   #3375
klaki
Zadomowienie

A mi się już dłuży... ile można rozkminiać kto jest A. ....
klaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 18:45   #3376
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koan Pokaż wiadomość

I tak sie jeszcze zastanawiam czy ktoras z nich nie wspolpracuje z A ? Poza tym jest caly gang podejrzanych i zamieszanych w sprawe

Przeczytałam"czy któraś z Was nie współpracuje z A "

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Kloe Pokaż wiadomość
Oglądałam tego sneak peaka, te lalki są przerażające .

A jest psychopatą , A jest silnym chłopakiem (Noel! Lucas jest zbyt ciapowaty na to, wydaje mi się, że nie ma też tak zrytej psychiki, a Ezra pojawił się w Rosewood rok po zaginięciu Ali więc właściwie nic o niej nie wiedział... po co miałby się bawić w bycie A?), musi mieć dużo pieniędzy, żeby wszystko zorganizować(Noela rodzice są bogaci :x), musi być inteligentny.

Moim zdaniem dziewczyny źle zrobiły mówiąc o A dopiero teraz, faktem jest, że A wie o nich dużo i je szantażuje, ale to taki trochę stalking nie? Mogłyby pójść na policję od razu, a nie się tyle w to bawić.

Też o tym myślałam, może nie tylko podsłuchy, ale i kamerki, żeby widzieć co robią. Wtedy A może spokojnie sobie obserwować i wysyłać swoje smsy .
Ja z kolei uważam,że to nie będzie Noel ponieważ był w dwóch czy tam jednym odcinku bardzo podejrzany a to pewnie będzie osoba,której wcale się nie spodziewamy

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez soleiasta Pokaż wiadomość
Gdzieś przeczytałam iż mordercą była Spencer, że wybiegła i w złości popchnęła Ali na kamień i ją kijem uderzyła a ojciec Spencer to widział i kazał jej uciekać że on się tym zajmie. Ale wiecie, ponoć to napisał ktoś kto przeczytała wszystkie książki w wersji angielskiej - więc wiecie jak może być - nikłe zrozumienie, lub co kilka zdań także nie wiem sama jak przeczytam książki bo zostało mi jeszcze kilka wersji angielskich to Wam powiem jak było z tym mordercą no chyba że w serialu szybciej powiedzą
Wątpię,że to prawda,ponieważ tak to by między sobą spiskowały a Spencer jest zwyczajnie wkurzona na ojca,że jest taki tajemniczy

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Koan Pokaż wiadomość
Ja sie zastanawiam, co Jenna miala na mysli mowiac do Garreta, ze ma nadzieje, ze Jason sobie nic nie przypomni z nocy zaginiecia/smierci Alison... ?
I zastanawiam sie jaki interes w tym wszystkim ma Garret? Czy on pomaga Jennie tylko dlatego ze sie z nia bzyka czy tez cos ma na sumieniu?

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

moze romans?
Też jestem ciekawa...ciągle to gadanie,że trzeba pogadać z Jansonem,ten tajemniczy klub ich...

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez klaki Pokaż wiadomość
A mi się już dłuży... ile można rozkminiać kto jest A. ....
Typowo
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 18:59   #3377
wiktoria112233
Raczkowanie

Miejmy nadzieję ze 12 odcinek rozwieje chociaż częsc watpliwosci... jesli nie to się lekko wkurzę
wiktoria112233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:35   #3378
tryagain
Raczkowanie

Ja tam wątpię, że 12 odcinek rozwieje jakiekolwiek wątpliwości. Pewnie jeszcze w przedostatnim odcinku serialu nie będziemy miały pojęcia kto jest A. (albo będziemy myślały, że jest nim/nią X, a się okaże, że to jednak Y)

Zapuszczam włosy

cel- do łokci!

tryagain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:52   #3379
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

A może wcale nie wyjaśni się kim jest A. Serial się skończy, a my nadal nie będziemy wiedzieć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 20:02   #3380
tryagain
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
A może wcale nie wyjaśni się kim jest A. Serial się skończy, a my nadal nie będziemy wiedzieć
Chyba bym padła!
Wtedy piszę zażalenie do twórców serialu

Zapuszczam włosy

cel- do łokci!

Stary 2011-08-29, 20:19   #3381
carpaibex
Zakorzenienie

To nawet nie takie głupie, mogą zostawić koniec do własnej interpretacji Choć mam nadzieję, że tak nie będzie!!
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:20   #3382
agnieszka16
Zadomowienie

napewno się wyjaśni prędzej czy później. ja się tylko zastanawiam czy koncept kim jest A nie zmienił się producentom od pierwszego sezonu. ewidentnie są jakieś niespójności, pourywane wątki i nie jestem pewna, czy oni sami wiedzą na sto procent co robią :P
agnieszka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:32   #3383
infrequency
Zakorzenienie

GG do infrequency

Na pewno wyjaśnią, kim jest A. Przecież producenci rozważali nawet, żeby ujawnić to przed końcem, żeby można było obserwować A w akcji.
infrequency jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:53   #3384
jezozwierzyk
Zadomowienie

GG do jezozwierzyk

Kurde dziewczyny ale namieszało się teraz .
Poczytałam i pasuje mi Lucas do bycia A, pamiętam jak kiedyś rozmawiał z Hanną i mówił że jak kumplowały się z Alison to były okropne, bo ona była okropna, że jej niecierpiał itp. W sumie może być, taki cichy psychopata pasuje do tego profilu.
Ciekawe jest też to co w skrócie książki o D.W.
I nie możemy zapominać o Melissie, ona coś bardzo chciała powiedzieć Spenc w pewnym momencie..

A wiecie co! Na SP Garret rozmawia z Policjantem jakimś (pewnie DW) i mówi "One są winne a teraz możemy to udowodnić" <- może mają nagrania z pokoju psycholog i tak je zmontują żeby posłużyły jako dowód winy dziewczyn w sprawie, bo np. DW zależy na tym żeby ktoś (albo szczególnie one) "beknął" za zabójstwo Alison, bo sam jest winny.. Wcale bym się nie zdziwiła jakby Alison miała z nim romans, w końcu nie była jakaś powściągliwa a i on w zachowaniu do matki Hanny był dość ... chyba wiecie o co chodzi . Może upozorował z Garettem samobójstwo Iana, ale widzi że to nie wystarcza bo dziewczyny tropią dalej, a możne je gnębić bo jest doświadczonym policjantem i ma wiele narzędzi w dłoni. A Garett mu w tym pomaga bo nie wiem zależy mu na stopniu zawodowym albo coś. Może klub Garetta Iana i Jasona to coś innego, pobocznego i bardziej niewinnego, stworzonego tylko po to by przykuć uwagę widzów...

Edytowane przez jezozwierzyk
Czas edycji: 2011-08-29 o 21:01
jezozwierzyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:58   #3385
tryagain
Raczkowanie

Lucas pasowałby na psychopatę, taki cichy, niepozorny, mszczący się za całe zło, które mu wyrządzono

Zapuszczam włosy

cel- do łokci!

Stary 2011-08-29, 21:50   #3386
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

ja o Lucasu już zupełnie zapomniałam

Wiecie kiedy pierwszy odcinek 3 sezonu będzie?
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 21:52   #3387
infrequency
Zakorzenienie

GG do infrequency

Za rok pewnie. Jutro nie jest zakończenie 2. sezonu tylko ostatni odcinek przed przerwą. A przerwa kończy sie podobno w styczniu.
infrequency jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 21:55   #3388
tryagain
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez infrequency Pokaż wiadomość
Za rok pewnie. Jutro nie jest zakończenie 2. sezonu tylko ostatni odcinek przed przerwą. A przerwa kończy sie podobno w styczniu.
Jak ja wytrzymam do stycznia bez PLL?

Zapuszczam włosy

cel- do łokci!

Stary 2011-08-29, 22:00   #3389
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Cytat:
Napisane przez infrequency Pokaż wiadomość
aaah Pomyliło mi się Nie chce czekać do stycznia
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 22:49   #3390
Recklesslexi
Raczkowanie

Dziewczyny, tak sobie czytam wasze komentarze i nagle mnie "olśniło". Chociaż być może to bdury.

Moim zdaniem zabójcą Ali jest Melissa. To by było myślę, dość sporym zaskoczeniem, a o to też chodzi producentom. Motyw - jest. Melissa mogła być zazdrosna, bo przecież Ian miał potajemny romansik z Aly. Sposób - jest. Alison została zabita zaraz po spotkaniu z Ianem, może więc Melissa zobaczyła na jego komórce kiedy się mają spiknąć i pojechała za nim? Jeśli ojciec Spence wiedział o sytuacji wyjaśniałoby to to jego zachowanie, spalenie kija itepe. Co myślicie?
Recklesslexi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości