|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
kiedy pierwszy raz Cię ujrzałam, nie pomyślałabym, że mogłabym Cię Kochać.
wszystko, co kiedykolwiek do Ciebie czułam to bezradność uwięziona przez egoistycznego babiarza, przeżuł mnie i wypluł dawałam się nabrać tyle razy że to aż śmieszne. nie toleruje słowa nie, zawsze dostaje to co chcę. you are my man you are my half. Wstawaj i siadaj siadaj i wstawaj Z łożka do łożka, papieros i kawa Energii łyk z puszki, łyk wódki na smutki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 |
Raczkowanie
|
nigdy nie szukaj przyjaciela w najgorszym wrogu. gdybym miała wrócić w przeszłość to sorry, ale odpadam. tylko głucha ciemność i nadzieja, że zaraz tu wejdziesz.
#3363 |
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo! __________ wszystko jest prawdziwe i piękne, wystarczy wstać z łóżka i się rozejrzeć. robię, co chcę, a jeśli budzę się rano i czuję, że czegoś żałuję, to wracam do łóżka i śpię dłużej. zdarzają się noce, gdy łamię się wpół i płaczę. bo nic nie będzie takie samo. wolę być cholernie szczęśliwa choć przez chwilę, niż czuć się w miarę okay przez całe życie.
#3364 |
Zadomowienie
|
łaah ! ; D
dziękuję ![]() notcool-jak miło słyszeć to od Ciebie ![]() ja Twoją również uwielbiam <3 ♥ 'Jak Ci się układa ? Mam nadzieję, że jest git i że w przeciwieństwie do mnie ku*wa jakoś w nocy śpisz.' 'Chciałabym, aby motyle, które odleciały z mojego brzucha, usiadły na Twoich powiekach i pomogły Ci otworzyć oczy, abyś zobaczył co straciłeś..' Zapamiętaj to raz a dobrze, kiedy zachce Ci się wbijać mi nóż w plecy, wiec że odpłacę Ci tym samym, tyle że siekierą. Nie zachowałeś się 'nieładnie'. Nieładnie to się można ubrać, Ty zachowałeś się jak debil. 'Znam ten stan kiedy Ciebie mam.' <3 A jak życie jest do dupy, to gdzie się składa reklamację ? 'Chciałam tylko kochać i być kochana. A Ty ? O czym marzysz ?' I podziękuj jej, że jest, jednym telefonem w nocy. Tak jak dziękowałeś dla mnie, setki razy ku*wa w oczy. Jestem czarno-biała chociaż kiedyś podobno moje wargi robiły się czerwone przy napadach szału. 'Nim upadnę, wstanę dzielnie, by przekazać to, co cenne. Widzieć to, co niewidzialne. Dotknąć to, co nietykalne.' ale to beznadziejne ;| brak weny . ♥ okradzione: Martusssia,kontrastowa0, latin,panna_miodowa, LoveYourEyes,otojest istny_paradoks,Primadonna happyend BOSKIE ! <33
#3365 |
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() __ i'm trying not to wonder whose heart you'll break this time staram się nie zastanawiać czyje serce złamiesz tym razem you're a faded moon jesteś wyblakłym księżycem i sleep with your old shirts zasypiam z twymi starymi koszulami your pupils big rolling like dice twoja źrenica kręci się niczym rzucona kostka you're a classic jesteś klasyką |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Zakorzenienie
|
PaniJana - dziękuję. <3 i nareszcie jesteś. (; ![]() _________________________ __ ' czasami się myśli: `cierpienie to taka łatwa rzecz`. ale, kiedy jest naprawdę ciężko, to nie chce się zrobić ani kroku. tak. o cierpieniu można mówić lekko, dopóki nas nie dotyczy. przywieź mi obrazki ładne, książki mądre i słodycze albo landrynkową, piękną śmierć. '
#3367 |
Raczkowanie
|
Ubóstwiam Ciee
![]() Ej... No weź przestań się nie wygłupiaj... ![]() Jesteś cudowna, będę czekać na Ciebie jeśli zdecydujesz się jednak wrócić... ![]() ____________ Póki co odpoczne sobie tu, obok Ciebie. W dzisiejszych czasach topimy smutki w butelce wódki... Nie pomogły wołania, krzyk nawet histeryczny płacz. Odszedł. Zostawił ją samą. Jak on mógł... Kolejna porcja negatywnych uczuć. Co za drań...
![]() |
#3368 |
Raczkowanie
|
PartyChaos kradnij kradnij
![]() ![]() już nie będzie lepiej, ja to wiem .. więc prawda boli gdy wciąż w kłamstwie spełniasz sny . chcesz z kłamstwa stworzyć miłość-nierealne . proszę nie mów ,, muszę odejść '' .. przecież po najgorszej zimie będzie wiosna ________ - ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Zadomowienie
|
jesteś najpiękniejszą jesienią mojego życia.
nie bądźmy zbyt obsesyjni. bądźmy zakochani. jak kiedyś.
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeeeść. *** ;
![]() proszę nie krzyczeć na starą absorbeed. wcale o was nie zapomniałam. a może już nikt nie pamięta? bądź co bądź dziękuję tym co pamiętają. bo.... WRACAM! tak za wami tęskniłam, że doszłam do wniosku iż nie mogę bez was żyć. ![]() witam nowe i nadal podziwiam te, które są tu 'od zawsze'. jeżeli nigdy nie czułaś tego co ja, nigdy tego nie zrozumiesz. Ona na prawdę Go kocha. moja obsesja ma Jego imię. straciłam dla niego głowę. wystarczyło jedno kocham. nigdy moje życie nie będzie już takie samo. nie bez niego. prosiłeś, żebym udawała, że cię kocham. kiedy powiedziałam, że nie muszę, przeraziłeś się, że ciebie też to dopadnie. twój głos uspokaja mnie w tak cudowny sposób. jak żaden inny męski głos. każdego dnia rozkochujesz mnie w sobie bardziej, kiedy kładąc się spać myślę, że to już niemożliwe. Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2010-10-09 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 |
Rozeznanie
|
I cały czas próbuję sobie sama odpowiedzieć na pytanie, dlaczego to właśnie Ciebie moje serce wybrało, skoro jesteś największą pomyłką mego życia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3372 |
Raczkowanie
|
absorbeed - no wkońcu wróciłaś słonko! ;* i to kurcze w jakim stylu! ![]() _______ ' chory rap, chory styl ' ♥ wybacz ale świnią nie mówię, że je kocham. ![]() (kawałek z listu do mojego ex ![]() nikt ani nic nie przeszkodzi mi żebym była wkońcu zadowolona z życia - zapamiętaj to sobie i wbij do głowy, że jesteś bezsilny. ' jestem Twoją klątwą i przekleństwem, niedokończoną przyjemnością.. ' ;d - ej co ty robisz ?! - walę głową w ścianę.. - po co?! głupia jesteś? - może takim sposobem on opuści moje myśli ! (moja idiotka ♥)
#3373 |
Rozeznanie
|
biorę od każdej po trochu. jesteście niesamowite. ;*
i przepraszam, że tak dawno nic nie pisałam, ale to z braku czasu. mogę być niewiadomo jak chora, ale kiedy jesteś obok, zapominam o bólu. liczy się tylko to, że jesteś. jeśli bardzo Ci na czymś zależy, nie poddawaj się, nie zakładaj z góry, że tego nie dostaniesz. choćby nie wiem co, staraj się o to. bo tylko z tym będziesz tak naprawdę szczęśliwa. żyję po to, aby spełniać swoje marzenia. a ty jesteś moim marzeniem. więc nie łudź się, że nie będziemy razem, zawsze dostaję to, czego pragnę ! ![]() - wiesz .. strasznie mi na tobie zależało .. - ale ? - ale już nie zależy . - no jasne .. - nie obwiniaj mnie za to, że nie dostarczyłeś mi wystarczającej wiary w to, że będziemy razem. to nie moja wina, że pozbawiłeś mnie nadziei .
![]() |
#3374 |
Raczkowanie
|
_mandarynka - kradnę, jeśli się zgodzisz ;* <3!
My heart screaming: he again, just not him. Moje serce krzyczy: znowu on, tylko nie on. Nie masz mnie na 100 % w garści, jeszcze nie wiesz na co mnie stać. Zakochaj się! |
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Rozeznanie
|
♥
![]() Prawdziwa miłość nigdy nie umiera. Ewentualnie popada w śmierć kliniczną. nie widzę nic. nie słyszę nic. nie czuję nic. brakuje mi Ciebie. Wysłałam MIŁOŚĆ na bardzo długi spacer. muszę nauczyć się żyć z tym, że kiedy idę wszyscy myślą: 'WOW' ![]()
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ
![]() Gwiazdkę z nieba dopadł kryzys gospodarczy. Już nie spełnia życzeń. Czekam. Dni odliczam. Za każdym razem, gdy otwieram powieki zbliżam się do celu. Jeszcze trochę, jeszcze chwilę, jeszcze odrobinę. Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu Twojej świadomości. Bezpowrotnie. Ja już dawno z Ciebie zrezygnowałam, kochanie. To, że moje serce jeszcze czasem lunatykuje, nie ma żadnego znaczenia. Witam, kolejny cholernie pusty dzień w moim życiu. Ponownie ze łzami w oczach. |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Rozeznanie
|
absorbeed - słońce tak się cieszę. Kocham Cię! ![]() ![]() ![]() Dlaczego on ją trzyma za rękę?
Przecież mu nie ucieknie! No tak, to po to, żeby nie zmarzły. Okazuje jej swoje ciepło. Z powodu braku czasu - zapominam. Najwyraźniej oczekuję od Ciebie czegoś więcej. 1000 spojrzeń, 2000 uśmiechów, 3000 pocałunków. i Ciebie całego! I kto by pomyślał, że tylko Ty potrafisz mnie pocieszyć? Czy serce mi pozwoli na nowo kogoś pokochać? Czy dam radę jeszcze się uśmiechać? Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-10-09 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3378 |
Rozeznanie
|
tak uwielbiam siadać tuż przy pustce łaskoczącej lekko moje przedramię, to takie przyjemne. uwielbiam zapach kawy i Twoich perfum. żeby nie budować niepotrzebnych plotek ja wcale się nie zakochałam, po prostu poznałam nieziemskiego człowieka. a w powietrzu czuć jakby szept letnich wspomnień. i znowu jesień mnie napędza do działania, wzbudza sens i zmienia grymas mych ust na całkiem przyjemny uśmiech. szybko się to zmieni, to pewne, ale jak na razie pier**#dolić to! Szczęśliwa jestem. nie dążę już do bezwzględnego szczęścia, takiego czegoś nie ma, rajcuje się dosyć pozytywnymi momentami.
#3379 |
Przyczajenie
|
bezczelnie Was okradam laseczki, talent wasz jest MEGA< 3
![]() cosik ode mnie ; mówię Ci, że dla Ciebie zabije lub zginę . ![]() Czy nie uważasz, że moje łzy to coś nie tak ? zrób ku mnie taki szalony krok, który zapamiętamy do końca naszych dni <3
#3380 |
Raczkowanie
|
w tej chwili jest 6,502,867,120 ludzi na świecie, a mi do szczęścia potrzebny jest tylko jeden. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Rozeznanie
|
Nienawidzę wszystkiego, co kochasz. Bo przypomina mi Ciebie. 'You`d better give me something so I don`t die' /Lepiej daj mi coś, dzięki czemu nie umrę. 'Can you take me where you're going if you're never coming back' /Możesz zabrać mnie tam, dokąd idziesz jeśli już nigdy nie wrócisz. 'some people think you have a problem
but that problem lies only with them just 'cause you are not like the others' /Niektórzy ludzie myślą że masz problem Ale problem leży tylko w nich Dlatego, ze nie jesteś taki jak wszyscy
#3382 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi miło
![]() ![]() rumuneczkaxd - okradłam ![]() _______________
'Łyk piwa, odwagi Ci przybywa, ale nikt grawitacji nie wykiwa. W życiu nie jesteśmy na scenie, czasem od prawdy lepsze jest milczenie. Stop. Chwila. Pomału. Bardziej od ran bolą przykre wspomnienia. Miłość, tylko ona nas wyzwoli. Lepiej jest nie walczyć kiedy walka jest o nic. Żyję i żyć daję w tym bałaganie i jakoś nie jest wcale fatalnie. Pier$&#ić marność'
#3383 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ___________________
Gratuluje rozkochania mnie w Tobie. Nienawidzę gdy mnie olewasz, patrząc na mnie! Jesteś wspaniałym chłopakiem, ale niestety nie dla mnie. Tylko ja tak potrafię. lokować uczucia w niewłaściwej osobie. Przechodzisz obok, patrząc na mniej jakbym była obca. uważasz że to fair? Wiesz,nie lubię jak piszesz mi że jej nie chcesz, nienawidzisz a na drugi dzień idziesz z nią za rękę! Edytowane przez truskawkowy_tymbark Czas edycji: 2010-10-09 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3384 |
Zadomowienie
|
dla Primadonny. za serduszka ♥
i za każde napisane słowo. kiedykolwiek. lovelovelove * * * bańki mydlane pękają, pryskając w oczy jak nasze sny szczypiące. za ten pamiętny maj. i za każdy późniejszy. umieramy. w poniedziałki, w środy i w niedziele w samotności. stoi tu, przede mną. ucieleśnienie wszystkich słów o miłości. am i lost?
![]() |
#3385 | ||
Raczkowanie
|
PaniJana - bierz co chcesz Maleńka
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() absorbeed - wróciłaaaaaaaś!!!! nareszcie! ![]() ![]() ________________ "Nie zna piekło większej furii, niż wściekłość kobiety zranionej"
X-men I don't need You. /Nie potrzebuję Cię./ "What if I make mistakes?" /Co jeśli popełnię błędy?/ "God must hate me." /Bóg musi mnie nienawidzić./
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-10-09 o 17:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3386 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, mam takie małe pytanie,
a po jakiego grzyba dodajecie opis z piosenki, jeśli macie 100% pewności, że już tutaj był, bo właśnie stąd dowiedziałyście się, że właśnie taki istnieje? to wkurzające po sto razy w każdej części czytać opis 'mam nadzieje, że jest git i w przeciwieństwie do mnie, jakoś w nocy śpisz' , albo 'znam ten stan kiedy Ciebie mam'. dziękuję za uwagę. ![]() absorbeed - jak dobrze, że wróciłaś. ![]() latin - a podobno opisy nie swojego autorstwa dajemy w cudzysłów (,,'') lub w ogóle go tutaj nie umieszczamy, czyż nie? ![]() __ miał niebieskie oczy, był wysoki no i jak mnie przytulał to czułam się, jak w ramionach Boga. odpowiedz, ile jeszcze razy zadasz sobie to pytanie, 'czy ja nie zasługuję na szczęście?'. poniewierasz mną, moja duszą i psychiką, serce łamiesz na kawałeczki, kawałeczki serca na jeszcze mniejsze, i tak, aż zostanie proch. schowaj mnie do kieszeni, przecież wiem, że wstydzisz się mnie przed kumplami. będzie to dobre dla mnie i Ciebie - ja będę blisko Twego serca, Ty nie będziesz musiał tłumaczyć, to moja beznadziejna dziewczyna. i kiedyś Mu powiem, że z wszystkich moich tysiąca partnerów, On był najgorszy w łóżku. ![]() cicho serce, w tej konwersacji Ty akurat nie bierzesz udziału ! </3. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-10-09 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jaaa. dziewczyny! jesteście fenomenalne! ![]() zawsze będziesz tym najlepszym, tym którego najbardziej kocham i chcę mieć do końca. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
___________________ 'I’m not sure what I feel anymore cuz
I never felt that big. Sometimes it hurts me so bad, it’s the words gotta say. And I can’t live like that.' Nie jestem pewna, co czuć teraz, bo nigdy nie czułam czegoś takiego. Czasami boli mnie tak mocno, że słowa tego nie oddadzą. I nie mogę tak żyć. 'Close Your eyes and say goodnight. And hold me 'til the morning light when the sun comes shining through.' Zamknij oczy i powiedz ‘dobranoc’. I przytulaj mnie aż to porannego światła, kiedy słońce zacznie świecić. Today in the morning I thought about You. I sensed Your presence then, I knew that very longingly but I didn't make it feel. Dzisiaj rano myślałam o Tobie. Czułam wtedy Twoją obecność, wiedziałam że bardzo tęsknię, ale nie pozwoliłam sobie tego odczuć. 'All I need is to be loved by You. I'm hopelessly in love, what can I do?' Wszystko, czego potrzebuję, to być kochaną przez Ciebie. Jestem beznadziejna w miłości, co mogę zrobić? 'No, I can't forget this evening or Your face as You were leaving. But I guess that's just the way the story goes.' Nie, nie mogę zapomnieć tego wieczoru czy Twojej twarzy, kiedy odchodzisz. Ale myślę, że po prostu tą drogą historia miała się toczyć. 'Then it started to rain, I started my dance. It's the sky crying out, it’s teardrops. I'm dancing in the rain, my feet hurt, I don't care. I hope You'll see me from the sky above.' Potem zaczęło padać, ja zaczęłam tańczyć. To niebo wypłakuje swoje łzy. Tańczę w deszczu, bolą mnie stopy, ale to nie ważne. Mam nadzieję, że obserwujesz mnie z nieba. z dedykację dla 9 października 2009 r.
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Zadomowienie
|
"So many questions and still no answers..." tyle pytań i nadal żadnych odpowiedzi "Look at these eyes. Oh, they never see what matters." Spójrz w te oczy. One nigdy nie widziały co się dzieje "I don't know much, but I know I love you, and that may be all I need to know." Nie wiem za wiele, lecz wiem, że Cię kocham I to wszystko co potrzebuję wiedzieć "a few kisses ago..." kilka pocałunków wcześniej.. ` marzenie to życzenie stworzone przez twoje serce. Jeśli go spotkasz Powiedz mu że nie chce Poranka który mi zawdzięcza Chcę tylko znać powód Jego odejścia Jestem tylko kobietą, samotną kobietą
Czekającą na bezbarwnym brzegu Jestem tylko kobietą, która jest tylko człowiekiem Tą za którą powinno być ci przykro.
![]() |
#3390 |
Zadomowienie
|
chyba pójdę do więzienia.
![]() desiree01,kontrastowa0,ab sorbeed . [ nie bijcie tylko ![]() nie chcę tak żyć,więc nie zabijam się lecz zaczynam żyć od nowa. miłości wymówiłam solówę,biłam ją z całych sił,tak żeby poczuła jaki to ból. ona sprawia go ciągle,z każdą sekundą tysiące ludzi cierpi na całym świecie przez tą piep.rzoną miłość. ja jedyna jestem odważna,jedyna,która postanowiła jej się sprzeciwić. walnąć w tą pustkę,tak żeby się rozleciała. więc cieszmy się,sprawiedliwość zwyciężyła!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.