|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Daj spokój, jak mi ktoś mówi, że mi się coś mechaci, to odpowiadam "aha, ok" i tyle. Nie zachęcam do lumpiarstwa i pójścia moją drogą, ale ze spódnicą sprzed 3 lat jest Ci jeszcze daleko. Mnie jedynie rosnący rozmiar zadka powstrzymuje przed noszeniem ciuchów w czasów liceum. A jak się Tobie łach nie podoba, to wywal albo oddaj organizacji charytatywnej, szczególnie że kupujesz dobre jakościowo, i po sprawie. Pisać może i mało piszesz, ale za to czytasz i tropisz te wielkie penisy nadal. To już faktycznie temat regulacji brwi był bardziej sexy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3362 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3363 |
on tired little feet
|
Jej przeszkadza to że nie ubieram się elegancko i jak młoda kobieta tylko jakby mnie wyciągnęli z poprzedniej epoki. Cokolwiek by to mialo oznaczac, bo nie jestem wystylizowana na retro czy coś. No i że mam gust inny niż ona.
![]() |
#3364 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale czemu Ty mi to tłumaczysz? Nic jej nie przeszkadza, bo niby jak mogą jej przeszkadzać Twoje ciuchy założone na Twoje ciało. To albo dziwnie pojęta troska, albo chęć bycia niemiłym. Może się przyzwyczaiła do dawania złotych rad dotyczących wizerunku, ale to jeszcze nikogo nie obliguje do dostosowania się do nich. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3365 |
on tired little feet
|
Ona mi powtarza przez telefon, co prawda nie irytuje mnie to tak bardzo jak w domu bo nie ma możliwości czepiania się ze się nie zastosowałam do porad, ale raz na kilka dni pada pytanie czy byłam w końcu na zakupach albo czy Idę
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Okres mi się spóźnia 10 dni, robiłam test ale negatywny, nigdy mi się tyle nie spóźniał. Myślicie że powinnam iść do ginekologa? Robią mi się też jakieś siniaki na ciele i włosy mi lecą jakoś..
![]() |
#3366 |
Raczkowanie
|
Dlaczego kobiety zawsze panikuja ze mają raka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
on tired little feet
|
Jakiego raka?
![]() |
#3368 |
Raczkowanie
|
No ze Ci włosy lecą... siniaki na ciele. Mi od razu kojarzy się ze myślisz o raku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3369 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
I po co było rodziców przyzwyczajać do zaspokajania ich ambicji na pozostałych polach? Jak nie umiesz się podporządkować wyłącznie swoim chęciom i pragnieniom, to wypadałoby ich przyzwyczaić do niższych standardów. Moja mamusia była zadowolona jak majtki założyłam pod spódnicę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mniam. Cytat:
[QUOTE=anna87;61579991] Daj spokój, jak mi ktoś mówi, że mi się coś mechaci, to odpowiadam "aha, ok" i tyle. Nie zachęcam do lumpiarstwa i pójścia moją drogą, ale ze spódnicą sprzed 3 lat jest Ci jeszcze daleko. Mnie jedynie rosnący rozmiar zadka powstrzymuje przed noszeniem ciuchów w czasów liceum./QUOTE] Frajer. Ja to niektóre spódnice z podstawówki jeszcze czasem założę. Ot, tyle tylko, że kiedyś były luźne w biodrach i sięgały do kolan, a teraz są ciasne w talii i ledwo mi tyłek zakrywają, ale ponadczasowej klasyki, gwarantowenej przez plisowane spódniczki w grochy nic nie zastąpi. Cytat:
![]() Cytat:
Jesteś chora i fundujesz sobie max stresu jaki jesteś w stanie wycisnąć z dość skromnych okoliczności. Suche i połamane włosy po farbowaniu zawsze lecą. Nakładałaś na odrosty i potem resztę włosów, czy na całe od razu. Zobaczyć lekarza nie zaszkodzi, za to nakręcanie się bez sensu jak najbardziej szkodzi. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
on tired little feet
|
Jestem chora
![]() Ale ja się uwielbiam torturować. Zrobiłam test ciążowy wyszedł negatywny (2 razy) ale dla mnie to jedynie znaczy że test był wadliwy a ja na pewno jestem w ciąży. Więc zaczęłam płakać że nie chcę aborcji, że dzidziuś, potem że dzidziusia nie chcę, potem że umrę z powikłań przy aborcji. Z tych nerwów tak mnie brzuch bolał że oczywiście rzygałam, nic nie jadłam 4 dni, teraz nie mogę nic zjeść bo od razu wymiotuje ![]() Dżizas. Nawet nie umiem napisać co tak naprawdę jest problemem bo w sumie nie wiem.
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-06-11 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3371 | |||||||||||
Konto usunięte
|
Znowu jestem kuśfa niekompetentnym źródłem, ale...
Cytat:
& ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
(ale piszę to zakładając, że próbujesz od razu, na siłę jeść normalnie i wściekasz się na siebie, że się nie daje). Cytat:
Ale nie cały. W znacznej mniejszości. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I to zupełnie logiczne, bo gdybyś wiedziała, mogłabyś się z tym uporać i rozwiązać. |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3372 | |||
on tired little feet
|
Cytat:
nawet jak np ktoś z grupy wyświetli moja wiadomość i nie odpisze od razu to mój tok myślowy wygląda tak Ojej W sumie nie było mnie wczoraj Pewnie coś się stało Hm. Obrazili sie na mnie? Jezu na pewno się zgadali że mnie nie lubią i postanowili przestać udawać Nie no kur*a super Nikt mnie nie lubi Ale czemu co ja zrobiłam Hmmm. Nie no w sumie miesiąc temu miałam przynieść czekoladki i zapomnialam Wszyscy mnie nienawidza Płacz Rozpacz Chcę umrzec O. Odpisali. Wow świat jest fajny super nanana. Ano ćwiczę to olewanie i czasem nawet wychodzi. Tyle że jak nie wyjdzie to jest sądny dzień. A może jednak? A ta szansa 0,00000001% że przy prawidłowym zabezpieczeniu i dwóch negatywnych testach jednak jestem? Pewnie znając moje szczęście to tak. No i nie przetlumaczysz, przyjaciolka mi tłukła do glowy to przez godzinę, chłopak caly wieczór i rano, ale nope. I dopoki nie znajdę czegoś nowego na czego punkcie mogę się zafiksowac to będę pewna ze jestem w ciąży (oczywiscie nie pójdę do gina bo wtedy to 0,00000001% mogloby się potwierdzić) ![]() Cytat:
![]() ![]() No a właśnie że cały, bo ja się boję rodziców, przyjaciół, chłopaka, w nich przeraża mnie to że niby jesteśmy sobie bliscy a tyle o sobie nie wiemy i że w środku jesteśmy sobie obcy i samotni i tak naprawdę nigdy się nie zrozumiemy i że gdyby opadly te codzienne konwencje i udawania to okazałoby się że nikim dla siebie nie jestesmy. Boję się drogi na uczelnię, ludzi po drodze, jedzenia, choroby, burzy, kłótni, wszystkiego tam co się da. Teraz byłam sama to był koszmar, bo wymyśliłam sobie że ktoś/ coś u mnie jest w mieszkaniu a ja nie mogę go znaleźć więc przed snem szłam dodrugiego pokoju sprawdzać pod łóżkiem ale on zdążył schowac się już w szafie i ciągle uciekał, jak się kladlam to wiedziałam że leży pode mną pod lozkiem, bałam się że coś zrobi zwierzakom i płakałam że nie potrafię im zapewnić bezpieczeństwa i było mi tak wstyd że mi ufają a ja wpuscilam coś do domu co je skrzywdzi, wystawiałam rękę żeby mnie w końcu złapał i nie dręczył dluzej, w rezultacie prawie wcale nie spałam przynajmniej przekopalam sobie wizaz sprzed paru lat. Z obu. Po prostu wiem że się nie da dowiedzieć wszystkiego o sobie i zawsze zostaje coś tam czego się nie wie i to mnie przeraża, albo jak myślę że jakby była wojna to równie dobrze mogłabym pewnie tych ludzi zdradzić albo oni mnie ze strachu, albo wyobrażam sobie że jesteśmy w obozie koncentracyjnym i nie mam pewności czy oddalabym za tych ludzi życie a oni za mnie i widzę że te relacje są spoko bo są spoko warunki, które nie wystawiają na żadną próbę. A kto tam wie? Jaka korzyść mieliby rodzice z dręczenia sie ze mną jeszcze nie udało mi się wymyślić ale co do chłopaka i znajomych mam kilka pomysłów. Cytat:
![]() Właśnie bardzo nieudolnie, jak wszystko A co się zabiorę Kiedyś biegalam i bardzo mi pomagało ale to był w ogóle taki super zryw w moim życiu kiedy przez 9 miesięcy po rozstaniu z facetem wszystko ogarnialam, ale potem przyszły wakacje i znowu sie jakoś sypnęłam. Ale fakt, nie szukalam. To znaczy to jest jedyna rzecz która mi się nie nudzi bo żreć mogę ciągle nawet jak nie czuje już smaku za bardzo to jem i jem Eh dokładnie.
![]() |
![]() |
#3373 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3374 | |||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A więc ma to i swoje dobre strony. Świnie nie chciały ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
|
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3375 | ||||||||
on tired little feet
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- No mój w sumie autorski. ![]() Cytat:
![]() No ciąż niby nie... ale na przykład tramwaj zawsze mi ucieka. Czyli pecha mam. No i jak żyć. No jak to co? No że jestem w ciąży jest przerażające, ale na razie mogę żyć w niepewności, a jak pójdę do gina to będę mieć pewność. I na przykład się okaże że jestem w ciąży. To już lepiej żyć w zawieszeniu. Ot logika. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nie chciało mi się iść po nóż żeby im przekroić, to przegryzłam. nie wiem jak te bidaki to mogą jeść. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- ![]() Moja uczennica chce mieć takiego kocura. Chyba przestanę brać kasę od niej za korki, byle mi go nie pokazywała ![]() W ogóle kociak po norwesku to Kattungen. Tak mnie to śmieszy.
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-06-11 o 17:51 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 | ||
Konto usunięte
|
thirky - z tymi lękami to jak bym siebie czytała sprzed iluśtam lat, jak lądowałam u psychologa (z innych powodów), to nawet jemu bałam się powiedzieć, że się boję
![]() Cytat:
Cytat:
Jak często w ciągu dnia sięgasz po słodycze? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3377 | |||
on tired little feet
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ile razy to zależy... bo czasami jem np batona i ciasto na uczelni, potem w domu chipsy i kolejne ciasto, a czasem po prostu wżeram wszystko na raz. Ale dużo i codziennie to na pewno. ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Co się w ogóle dzieje z syrenką?
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-06-11 o 18:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3378 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie. Cytat:
Już lepszy byłby kryminał o chomikowym zamachowcu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I co za różnica czy uzależnienie czy nie? Nie sprawia przyjemności, to trzeba się go pozbyć. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3379 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Trudno powiedzieć, co najbardziej mi pomogło, pewnie sporo psuły u mnie hormony, co wyszło przypadkiem później. Ale co do końca było przyczyną tego nie wiem. Moja mama miała podobnie gdy była młoda. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co jesz poza słodyczami? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3380 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Im dłużej będziesz przeczekiwać, tym większe ryzyko, że coś będzie nie tak. Regularne wizyty = utrzymywanie wszystkiego w zdrowiu i porządku. To Ty nie jesteś pod żadną kontrolą lekarza i wymyślasz sobie, że spadek libido to od leków na depresję mimo, że masz pińcet innych objawów, którymi mogą być też te lęki, histerie i głód słodyczowy? A co jeśli się tak katujesz, a to wszystko kwestia np. niedoborów witaminy a i magnezu? Nie wspominając o tym, że (odpukać) kolejna nadżerka to nic strasznego - czego nie można powiedzieć o długotrwale ignorowanej... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3381 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=61033481
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Kij z tym, ale ona naprawdę wierzy, że siebie zaakceptowała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3382 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Końcówka jest tak pojechana, że zgłupiałam. Cytat:
Chyba... Dżizys. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3383 | |
BAN stały
|
Na to wygląda.
Cytat:
O, tu np. Powinno pokazać konkretnego posta: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=60495151 Tacy ludzie istnieją. Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-06-11 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3384 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale co komu może przeszkadzać ![]() Nie doczytałam, albo doczytałam, ale bez zrozumienia, ewentualnie przeczytałam, zrozumiałam i wyparłam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3385 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3386 | |||||||
on tired little feet
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem jak. Serio nie wiem. Fajki po prostu przestałam palić jak poczułam że już nie chcę, trochę mnie ciągnęło ale teraz już nie. Ale tego po prostu nie mogę, może dlatego że od dzieciństwa jem tyle słodyczy i naprawdę już nie wyobrażam sobie bez tego dnia. ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie paradoksalnie poza słodyczami odżywiam się całkiem spoko. Od jakiegoś roku staram się jeść naprawdę porządnie, to znaczy przynajmniej te 3 posiłki dziennie, jak mam dobre dni to i 5. Codziennie sobie gotuję albo jem na mieście, jem dużo owoców. Chyba że wpadam w głodówkę tygodniową to wszystko się zaburza i mijają kolejne dwa tygodnie zanim wrócę do normalnego stanu ![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Cytat:
![]() tak co pół roku muszę robić badania krwi ths próby wątrobowe i zawsze mam wszystko idealnie, że nie ma się do czego czepić. 2 miesiące temu psychiatra mi kazała zrobić bo już nie wie co ze mną począć ale nie mogę się zebrać, przeraża mnie ile musiałabym rzeczy zrobić, dzwonić, iść gdzieś gadać z kimś . ![]() ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Byłam właśnie na "Zanim się pojawiłeś", ale piękne. I nowa Alicja jest genialna ![]() Dziś pierwszy raz kąpaliśmy świnki bo ubrudziły się truskawkami, dobrze że istnieją ogórki na tym świecie bo uszkodzenia ciała mogłyby być znacznie gorsze i u mnie i u tż. A tak to skończyło się tylko na podrapanym wszystkim.
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-06-12 o 00:25 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3387 | ||
Konto usunięte
|
Gdyby... byś... gdyby... gdyby...
Tak obserwując z boku i będąc obecną dochodząco nabawiłam się wrażenia, że niektóre dzieci są mniej absorbujące i energochłonne niż umiejętnie celebrowane histerie urojonociążowe. Cytat:
Cytat:
![]() Ty wiesz czego ja nie mówię, prawda? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3388 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdybym wtedy wiedziała, że mogę sobie w jakikolwiek sposób pomóc, to bym na rzęsach stanęła, żeby to zrobić. Pewnie, że nie są, ale nie ma takiej zachcianki kulinarnej, która by mnie zmusiła do wyjścia z domu gdy już rozsiądę się w kapciach. Cytat:
Cytat:
O co chodziło? Cytat:
Niewiele więcej z tym zachodu niż z wyjściem po batonika. Przypomnij sobie swoje własne wpisy na temat ludzi, którzy niby chcą sprzątać, ale nie wiedzą dlaczego nie mogą... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3389 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Takie stężenia nie mogą być obojętne ani na stan zdrowia ani na samopoczucie. Owoce dobra rzecz, ale w zestawieniu z czterdziestoma marsami to głównie dodatkowe cukry. Pewnie większość tych lęków i histerii to efekty uboczne prób odstawiania na zero, przeplatanych z wysokim spożyciem. ---------- Dopisano o 03:35 ---------- Poprzedni post napisano o 03:22 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Chyba nigdy takiej nie widziałam. A garnąca się do pomocy twierdzi, że to 10%. Więc powinnam widywać codziennie. Chyba, że gdzieś poukrywane siedzo... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3390 | |
Konto usunięte
|
Nadal nie rozumiem, jak komuś mogą przeszkadzać cudze ubrania. Albo raczej - w czym im przeszkadzają?
Jestem w stanie wyobrazić sobie parę sytuacji, ale to już gawedziarstwo będzie. Cytat:
Bo jeśli rozważamy tutaj osoby nie mające szans na karierę modelki, którym płeć przeciwna nie pada do stóp, która jest atrakcyjna dla jakiejś tam garstki "koneserów" i i którym w mniej lub bardziej zawoalowany sposób dano do zrozumienia, że do pięknych nie należą, to zrobi się z tego dobre 90%. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.