|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja sobie poszłam do kuchni zrobić ukochany twarożek waniliowy na kolacje, no i sobie wszystko przygotowałam i patrzę a tam co... ![]() ![]()
![]() |
#3392 |
Zadomowienie
|
hej laski
![]()
#3393 |
Raczkowanie
|
Ahcak a ja zrobiłam sobie a`la nalesnika z serkiem waniliowym na Twój przepis
![]() ![]()
#3394 |
Zakorzenienie
|
Wiutam po moim pierwszym dniu
![]() Trochę jestem zła na siebie ale to pierwszy dzień więc juz jutro sie poprawie. Zjadłam tylko 3 posiłki. Po prostu nie miałam czasu. Sniadanie: jajecznica z dwóch jajek na odrobinie tłuszczu plus kilka plasterków papryki. 2 śniadanie- no własnie brak. Wypilam ponad pół litra wody. Obiad. Ugotowana pierś z kurczaka plus sąłatka z kapusty pekińskiej, pomidora ogórka swiezego- dodałam sos fit up- ale strasznie mi on nie smakuje. Jutro kupie normalny salatkowy. Ten mi zepsul caly smak.. ![]() Podwiczorek: I znów brak. Herbate wypilam ![]() Kolacja: Serek wiejski light, 2 plasterki chudej szynki, kilka kawałeczków pomidora z tej sałatki i świezego ogórka. Powiem wam ze czuje sie bardzo dobrze. Miedzy sniadaniem a obiadem było mi slabo ale to nic dziwnego sniadanie przed 10 a obiad kolo 16. Jutro juz nie bede taka głupia. Wezme serek albo kupie salatke jakas sobie. I zaraz wypije troche wody. Po pierwsyzm dniu nie ma co mówic o efektach ale jestem pelna nadziei. Marzy mi się tak 5 kilo :ślina: Od jutra będę tez wieczorami robic jakis spacer, dwa razy w tygodniu jakies cwiczenia- od tak poruszac sie z godzinke dziennie. Buziaki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Zadomowienie
|
Melduję że dzień 4 bardzo pomyślnie zakończony. Najedzona i zdrowo odżywiona. Były też ćwiczonka. Jutro kolejny dzień, dzień 5. Ja zwykle wytrzymuje na dietach góra 2-3 dni więc to jest i tak sukces
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Zadomowienie
|
Jestem juz po cwiczonkach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit ![]() jesczze mam pytanie. Czy ta dioeta SB(jest wkoncu wysoko bialkowa) nie spowoduje ze rozrosna mi sie miesnie?? ;/ bo gdzies tak przeczytałam???
![]() Edytowane przez PriVativ Czas edycji: 2008-02-18 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Rozeznanie
|
No to 8 dzień diety ogólnej za mną, a pierwszy dzień SB
![]() ![]() ![]() Z ćwiczeń dzisiaj zaliczony basen oraz pod wieczór 30 minut takich różnych ćwiczeń z serii co mi przyszło do głowy - na nogi, na ramiona, na brzuch - z obciążnikami 1,2 kg i bez ![]() Dobrej nocy życzę i do zobaczenia jutro. Papa
#3399 |
Zakorzenienie
|
oj kusicie mnie z tym pesto a ja nie wiem co to jest ani jak to się je
![]() ja lubie ostre przyprawy przy mnie wszyscy wymiekają jak pizze zamawiałam z papryczkami i sosem tabasco
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie naleśniczki, prosze przepisik mi podac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...01892&page=111 Słodkich snów kobiety, do jutra ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3402 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczyny,
Wstałam sobie dzisiaj z dobrym humorem i pozytywnym nastawieniem do życia - mimo, że pogoda u mnie na zewnątrz PASKUDNA. Kiedy się zrobi cieplej i przynajmniej sucho? W każdym bądź razie właśnie się wybieram z psem na spacer, potem coś poćwiczę, a dopiero po ćwiczeniach zjem śniadanie. Podobno tak jest lepiej - ćwiczyć na czczo. Zobaczymy jak sobie z tym poradzę. ![]() Życzę miłego dnia i do zobaczenia później. ![]()
#3403 |
Raczkowanie
|
witam,
dziś pierwszy dzień mojej dietki SB dlatego postanowiłam skonsultować z Wami mój jadłospis ![]() śI: jajecznica z 2 jajek + ogórek świeży + kilka rzodkiewek śII: sok pomidorowy + pół kostki twarogu obiad: kawałek piersi z kurczaka opiekanej w ziołach + papryka świeża+ trochę sałaty kolacja: i tu nie wiem co? ![]() proszę o komentarz, jestem mocno zdesperowana i zmotywowana ![]() pozdrawiam
#3404 |
Raczkowanie
|
winka spokojnie możesz zjeść więcej. Na śniadanie jajka jak najbarziej ok, a może omlet z warzywami? Do obiadu koniecznie sałatka a nie tylko sałata. Może kalafior albo brokuł jeszcze? Na kolacje pewnie coś fajnego poda Ci Ahack - ona nas tu zarzuca pysznymi przepisami
![]() Jak ja byłam na pierwszej fazie to nigdy nie chodziłam głodna, wręcz robiłam tak dużo żeby się najeść do syta a waga leciała jak szalona, zmuszałam mój metabolizm do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja dzis dopiero zaczynam SB i zastanawiam sie czy na sniadanko do jajka moge zjesc 1 mala parowke cieleca (nie jest tlusta) ![]() buziakiiiii
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
ja jestem po śniadaniu
![]() zaraz musze wychodzić, a tak mi się nie chce..eh miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Od niedzieli jestem ledwo zywa, chorobsko mnie dopadło ![]() Ide wcisnac w siebie omlet, choc wcale nie mam apetytu <chlip chlip> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Zadomowienie
|
WItam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3409 | ||
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki, ale jakiś dziś dzień smutny, osowiały, depresyjny, wszystko leci mi z rąk, ale mam nadzieję, że sukcesywnie będzie się zmieniał na lepszy
![]() Na pewno przyczyniło się do tego już śniadanie: oczywiście omlet (ostatnio jeszcze do różnych ziół zaczęłam dodawać kminek, mmm super smakuje), oczywiście z pomidorem, oliwkami, kiełkami i ... Camembert Turek Figura, pierwszy raz jadłam ser pleśniowy na ciepło, luks polecam ![]() Agneska dobrze, że Ciebie ta mroczna aura za oknem nie dobija, dodajesz otuchy ![]() Winka spokojnie jedz więcej, szczególnie tych warzyw: jak się czyta słowa: trochę, kawałek, kilka, jedna, to tak ubogo brzmi ![]() CarmelaSoprano szybko się kuruj, a podczas choroby masz jeść, jak nie masz apetytu to może go rozbudź ulubionymi potrawami, i pamiętaj zdrowie jakie?... naj-wa-żnie-jesze ![]() Btw wy sobie cały dzień zawsze planujecie rano, albo wieczorem dzień wcześniej? U mnie to za bardzo nie wypala, bo nie wiem z ochotą na co sie obudzę, czasami mam słodki dzień, czasami pikantny, słony, gorzki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3410 |
Zadomowienie
|
Ahcak a w jakim sklepie znajdujesz taki serek Turek?? Ja chyba go nigdy nie widziałam:P a mam zamiar kupic sobie słodzik(nie mamw domu:P) i jakis olwjek (jak czytam ze uzywacie waniliowego ton zastanawiam sie jaki to ma byc i tez gdzie kupic:P)
#3411 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A te serki są w małych i dużych porcjach, ja kupuje te małe, bo znając mnie to bym zjadła całe opakowanie duże, bo jak sie doda olejek i słodzik to smakuje jak Danio waniliowy ![]() ![]()
![]() |
#3412 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Winka - tak jak mówią dziewczyny, powinnaś jeść więcej. Bo na razie Twój jadłospis wygląda ubogo ... Dodaj migdały, np. jako przekąskę. Ja wczoraj tak zrobiłam - zjadłam 15 migdałów na podwieczorek - świetna sprawa, mają białko i same zdrowe tłuszcze. Na kolację można różne rzeczy - twaróg z warzywami, np. z pomidorem, z rzodkiewką, ewentualnie jak Ci się nie chce nic robić to kubek jogurtu naturalnego nie powinien zaszkodzić. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale tuńczyk to też samo białko ... Poczytaj przepisy i nasz wątek, naprawdę można znaleźć dużo inspiracji ![]() CarmelaSoprano - życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Teraz tak dużo ludzi jest przeziębionych i/lub chorych, bo aura jest niesprzyjająca. Dziwne skoki temperatur, mokro i brzydko. Blee Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że poćwiczyłam przed śniadaniem, bo bym już nie ruszyła tyłka hehe ![]() PriVativ - gratuluję ćwiczeń ![]() ![]() cukiereczeQ - z tą parówką to chyba - tak jak pisze Ahcak - niedobry pomysł. Jestem wegetarianką co prawda, ale oglądałam kiedyś program z czego się robi parówki ![]() ![]() No nic - mimo brzydkiej pogody, muszę iść na pocztę i na jakieś zakupy. Potem sprzątanie i do pracy na 12.00 - na szczęście na 2-3 godzinki, więc obiadek zjem sobie spokojnie w domku. Do zobaczenia i miłego dnia ![]()
![]() |
#3413 |
BAN stały
|
hejka
![]() ja po omleciku wg przepisu Ahcak - pysznosci ![]() tak szukam i szukam.. ale chyba mi wyszukiwarka szwankuje bo nigdzie nie znajduje slowa fruktoza.. pamietam ze kiedys bylo duzo na ten temat mowione w watku o SB... wiecie moze cos o niej? bo wydawalo mi sie kiedys, ze byla dozwolona.. ale ponoc jest bardzo szkodliwa, bo tuczy help please.. tak sobie mysle, ze na slodzikach to nie za dobrze życ, swinstwo toż to jest, i chcialabym sobie zamienic na naturalny cukier, ale nie wiem czy moge.. moge? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 |
Raczkowanie
|
umieeeram....
![]() ![]() ![]()
#3415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3416 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3417 |
Raczkowanie
|
Już próbowałam coś co lubię, wzięłam kawałek czekolady bez cukru i od razu ją wyplułam... herbatę sobie zagotowałam jak przyszłam może już ostygła. Idę, wrócę za jakieś 30 min i zdam relacje.
P.S. już nigdy nie będę ćwiczyć z rana przed śniadaniem!!! To mnie wykańcza.
#3418 |
Raczkowanie
|
Ahcak i Agneska dzięki za uwagi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3419 |
Zakorzenienie
|
Na śniadanko zrobilam sobie omlecika z pieczarkami posmarowanego serkiem Philadelphia Light z ziołami i czosnkiem
![]() Na obiadek do pracy zabieram tunczyka z pomidorami i serem zoltym, cos na wzór spaghetti, ktos wczesniej wrzucił takie przepisik. Zakichana zmykam do pracy, papapa, miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Raczkowanie
|
hkmghmkghkmgkghkghkgkg oby Cię tylko żadne chorupsko nie dopadło bo przy takich zmianach temperatur tego cholerstwa jest pełno dookoła.
![]() Trzymam kciuki aby Ci się poprawiło!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.