..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::.. - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-18, 19:27   #3391
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

Cytat:
Napisane przez Shilpa
Byłam dziś z mężem na mieście, skusiliśmy się na gorącą czekoladę i deser lodowy... i kochany zaczął przebąkiwać, że może by już tak odpuścić z tą dietą Smutno jakoś, mi się podobało na SB Zobaczymy co z tego będzie, bo tak na pół gwizdka to chyba nie zadziała
No i może ma racje wystarczy jak sie będziecie zdrowo odżywiać, i jeść nawet tak jakbyście byli na III fazie South Beach jak Ci będzie tęskno za dietą, bo nie musisz zrzucać kg bo masz śliczną wagę nauczyłaś sie kilku zasad to je wciągnij na stale do życia, i traktuj jak sposób na życie a nie dietę odchudzającą, powodzenia

A ja sobie poszłam do kuchni zrobić ukochany twarożek waniliowy na kolacje, no i sobie wszystko przygotowałam i patrzę a tam co... twaróg śmietankowy 13%. Co ze mnie za ślepota w sklepie była, no i się tak zawiodłam zastąpiłam wieśniakiem, ale to nie to samo...

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 19:40   #3392
PriVativ
Zadomowienie

hej laski ja dziś bez grzechu. ćwiczyłąm po poludniu i bede za jakies pol godzinki ćwiczyła. Zaczełam od dzis brac TLII Bo akurat ćwiczyć zaczelam to sie przyda. powoiedzcie mi czy rano lepiej ćwiczyć przed sniadaniem czy po śniadaniu?? ,tak samo przed obiadem czy po?? Ja przed ćwiczyłam dzis...
Stary 2008-02-18, 19:41   #3393
jprasol
Raczkowanie

GG do jprasol

Ahcak a ja zrobiłam sobie a`la nalesnika z serkiem waniliowym na Twój przepis Oczywiście chciałam zjeśc oczami i wbiłam 3 jaja!! o matko zjadłam połowę a reszta w koszu wylądowała bo juz nie zmieściłam. Ale serek pyyyszny naprawdę. taka prosta rzecz a cieszy. nigdy bym nie wpadła na taki pomysł "ukręcenia" go. chyba nastepnym razem musze dac więcej słodzika.w końcu to był mój pierwszy raz.. Buźka, dzięki za przepis
Stary 2008-02-18, 19:55   #3394
Camarilla
Zakorzenienie

Wiutam po moim pierwszym dniu
Trochę jestem zła na siebie ale to pierwszy dzień więc juz jutro sie poprawie.
Zjadłam tylko 3 posiłki. Po prostu nie miałam czasu.
Sniadanie: jajecznica z dwóch jajek na odrobinie tłuszczu plus kilka plasterków papryki.
2 śniadanie- no własnie brak. Wypilam ponad pół litra wody.
Obiad. Ugotowana pierś z kurczaka plus sąłatka z kapusty pekińskiej, pomidora ogórka swiezego- dodałam sos fit up- ale strasznie mi on nie smakuje. Jutro kupie normalny salatkowy. Ten mi zepsul caly smak..
Podwiczorek: I znów brak. Herbate wypilam
Kolacja: Serek wiejski light, 2 plasterki chudej szynki, kilka kawałeczków pomidora z tej sałatki i świezego ogórka.

Powiem wam ze czuje sie bardzo dobrze. Miedzy sniadaniem a obiadem było mi slabo ale to nic dziwnego sniadanie przed 10 a obiad kolo 16. Jutro juz nie bede taka głupia. Wezme serek albo kupie salatke jakas sobie. I zaraz wypije troche wody. Po pierwsyzm dniu nie ma co mówic o efektach ale jestem pelna nadziei. Marzy mi się tak 5 kilo :ślina: Od jutra będę tez wieczorami robic jakis spacer, dwa razy w tygodniu jakies cwiczenia- od tak poruszac sie z godzinke dziennie.
Buziaki Jutro naprawiam swoje bledy. Dietka mi sie podoba. Mam duzo pomysłow na dania

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 19:59   #3395
Shilpa
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Shilpa

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
No i może ma racje wystarczy jak sie będziecie zdrowo odżywiać, i jeść nawet tak jakbyście byli na III fazie South Beach jak Ci będzie tęskno za dietą, bo nie musisz zrzucać kg bo masz śliczną wagę nauczyłaś sie kilku zasad to je wciągnij na stale do życia, i traktuj jak sposób na życie a nie dietę odchudzającą, powodzenia
Dzięki Ahcak Tyle, że chciałam za pomocą SB męża odchudzić Niestety to informatyk, ciągle przed kompem a tłuszczyk się dokłada. Ćwiczy sztuki walki, ale to trochę za mało, żeby schudł. A boję się, że jeśli nie doprowadzi swojej wagi do normy teraz, to jak zacznie za niedługo pracę stałą, to będzie jeszcze trudniej. Ale w sumie nawet tydzień na SB to super doświadczenie - tyle nowego, pysznego jedzonka
Stary 2008-02-18, 20:30   #3396
abercrombie&fitch
Zadomowienie

Melduję że dzień 4 bardzo pomyślnie zakończony. Najedzona i zdrowo odżywiona. Były też ćwiczonka. Jutro kolejny dzień, dzień 5. Ja zwykle wytrzymuje na dietach góra 2-3 dni więc to jest i tak sukces Mam nadzieje że dam radę ciągnąc do końca...
abercrombie&fitch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 21:01   #3397
PriVativ
Zadomowienie

Jestem juz po cwiczonkach czuje sie swoetnie Ale sie nie zdziwie jak po takim dlugim czasie nie robienia nic wstane jutro z zakwasami ssie mnie w zoladku;/ ale 3mam sie twardo!!! Wiecie co dzis mnie tak mdli cos ,niewiem czemu moze od tych TLII dawno nie bralam .... No nic jutrzejszy dzien bede trudny. Jesli caly przezyje-czyli 3 razy w ciagu dnia cwiczenia zero grzechow to dam rade

edit

jesczze mam pytanie. Czy ta dioeta SB(jest wkoncu wysoko bialkowa) nie spowoduje ze rozrosna mi sie miesnie?? ;/ bo gdzies tak przeczytałam???

Edytowane przez PriVativ
Czas edycji: 2008-02-18 o 21:24
PriVativ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-18, 21:35   #3398
Agneska
Rozeznanie

No to 8 dzień diety ogólnej za mną, a pierwszy dzień SB Jakoś poszło - udało mi się nawet zjeść 5 razy w ciągu dnia, co dla mnie jest sukcesem, bo zwykle jadłam 3 razy Przy tej diecie w ogóle nie czuję się głodna

Z ćwiczeń dzisiaj zaliczony basen oraz pod wieczór 30 minut takich różnych ćwiczeń z serii co mi przyszło do głowy - na nogi, na ramiona, na brzuch - z obciążnikami 1,2 kg i bez Czuję się świetnie, aczkolwiek teraz to się zbieram do spania powoli.

Dobrej nocy życzę i do zobaczenia jutro. Papa

Stary 2008-02-18, 21:43   #3399
kaska87
Zakorzenienie

oj kusicie mnie z tym pesto a ja nie wiem co to jest ani jak to się je
ja lubie ostre przyprawy przy mnie wszyscy wymiekają jak pizze zamawiałam z papryczkami i sosem tabasco

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 21:57   #3400
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jprasol Pokaż wiadomość
Ahcak a ja zrobiłam sobie a`la nalesnika z serkiem waniliowym na Twój przepis

Jakie naleśniczki, prosze przepisik mi podac

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-18, 22:49   #3401
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano
Jakie naleśniczki, prosze przepisik mi podac
3 trony wcześniej, post nr 3308

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...01892&page=111

Słodkich snów kobiety, do jutra

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-19, 06:10   #3402
Agneska
Rozeznanie

Dzień dobry Dziewczyny,

Wstałam sobie dzisiaj z dobrym humorem i pozytywnym nastawieniem do życia - mimo, że pogoda u mnie na zewnątrz PASKUDNA. Kiedy się zrobi cieplej i przynajmniej sucho? W każdym bądź razie właśnie się wybieram z psem na spacer, potem coś poćwiczę, a dopiero po ćwiczeniach zjem śniadanie. Podobno tak jest lepiej - ćwiczyć na czczo. Zobaczymy jak sobie z tym poradzę.

Życzę miłego dnia i do zobaczenia później.

Stary 2008-02-19, 06:12   #3403
winka
Raczkowanie

witam,
dziś pierwszy dzień mojej dietki SB dlatego postanowiłam skonsultować z Wami mój jadłospis

śI:
jajecznica z 2 jajek + ogórek świeży + kilka rzodkiewek
śII:
sok pomidorowy + pół kostki twarogu
obiad:
kawałek piersi z kurczaka opiekanej w ziołach + papryka świeża+ trochę sałaty
kolacja:
i tu nie wiem co?

proszę o komentarz, jestem mocno zdesperowana i zmotywowana
pozdrawiam

winka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 07:24   #3404
white coffee
Raczkowanie

winka spokojnie możesz zjeść więcej. Na śniadanie jajka jak najbarziej ok, a może omlet z warzywami? Do obiadu koniecznie sałatka a nie tylko sałata. Może kalafior albo brokuł jeszcze? Na kolacje pewnie coś fajnego poda Ci Ahack - ona nas tu zarzuca pysznymi przepisami
Jak ja byłam na pierwszej fazie to nigdy nie chodziłam głodna, wręcz robiłam tak dużo żeby się najeść do syta a waga leciała jak szalona, zmuszałam mój metabolizm do pracy
white coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 07:32   #3405
cukiereczeQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jprasol Pokaż wiadomość
Ahcak a ja zrobiłam sobie a`la nalesnika z serkiem waniliowym na Twój przepis Oczywiście chciałam zjeśc oczami i wbiłam 3 jaja!! o matko zjadłam połowę a reszta w koszu wylądowała bo juz nie zmieściłam. Ale serek pyyyszny naprawdę. taka prosta rzecz a cieszy. nigdy bym nie wpadła na taki pomysł "ukręcenia" go. chyba nastepnym razem musze dac więcej słodzika.w końcu to był mój pierwszy raz.. Buźka, dzięki za przepis
prosze o przepis
ja dzis dopiero zaczynam SB i zastanawiam sie czy na sniadanko do jajka moge zjesc 1 mala parowke cieleca (nie jest tlusta)
buziakiiiii

"Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód"

cukiereczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-19, 07:43   #3406
Paseczkowa
Zakorzenienie

ja jestem po śniadaniu zjadłam sobie omlet z piecarkami z 4 jajek
zaraz musze wychodzić, a tak mi się nie chce..eh
miłego dnia
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 08:16   #3407
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
3 trony wcześniej, post nr 3308

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...01892&page=111

Słodkich snów kobiety, do jutra

Dziekuje

Od niedzieli jestem ledwo zywa, chorobsko mnie dopadło

Ide wcisnac w siebie omlet, choc wcale nie mam apetytu <chlip chlip>

Stary 2008-02-19, 08:49   #3408
PriVativ
Zadomowienie

WItam Normalnie jestem z siebie dzis dumna jak cholerka Rano pół godzinki ćwiczyłam a w dodatklu pierwszy raz w zyciu udał mi sie omlet Taki narośnięty pulchniutki wyszedl i sie nie porwał Mniam właśnie go wcinam:P mam zamiar jutro zrobic na słodko omleta. TYlko niewiem jaki serek kupic do tego??
Stary 2008-02-19, 09:02   #3409
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cześć dziewczynki, ale jakiś dziś dzień smutny, osowiały, depresyjny, wszystko leci mi z rąk, ale mam nadzieję, że sukcesywnie będzie się zmieniał na lepszy

Na pewno przyczyniło się do tego już śniadanie: oczywiście omlet (ostatnio jeszcze do różnych ziół zaczęłam dodawać kminek, mmm super smakuje), oczywiście z pomidorem, oliwkami, kiełkami i ... Camembert Turek Figura, pierwszy raz jadłam ser pleśniowy na ciepło, luks polecam

Agneska dobrze, że Ciebie ta mroczna aura za oknem nie dobija, dodajesz otuchy

Winka spokojnie jedz więcej, szczególnie tych warzyw: jak się czyta słowa: trochę, kawałek, kilka, jedna, to tak ubogo brzmi I jako II przekąskę lub jako dodatek do jakiegoś posiłku zjedz jakieś orzechy, bo to sprzymierzeńcy walki z kg i zapobiegają jojo, a ja zauważyłam, że jak jem je to lepiej mi organizm działa i lepiej sie chudnie.

CarmelaSoprano szybko się kuruj, a podczas choroby masz jeść, jak nie masz apetytu to może go rozbudź ulubionymi potrawami, i pamiętaj zdrowie jakie?... naj-wa-żnie-jesze Jejku pedagog przez mnie przemawia, mam to już we krwi chyba hehehe

Btw wy sobie cały dzień zawsze planujecie rano, albo wieczorem dzień wcześniej? U mnie to za bardzo nie wypala, bo nie wiem z ochotą na co sie obudzę, czasami mam słodki dzień, czasami pikantny, słony, gorzki ale zawsze patrzę, żeby w każdym jednym posiłku było białko i warzywa, dobre tłuszcze, NNKT.

Cytat:
Napisane przez PriVativ
mam zamiar jutro zrobic na słodko omleta. TYlko niewiem jaki serek kupic do tego??
Ja używam Turek Świeży Light Naturalny, bo nie umiem znaleźć innego serka homo naturalnego ^^

Cytat:
Napisane przez cukiereczeQ
ja dzis dopiero zaczynam SB i zastanawiam sie czy na sniadanko do jajka moge zjesc 1 mala parowke cieleca (nie jest tlusta)
Parówki są bee na redukcji, one tylko wyglądają chudziutko, a tak to maja dużo złych tłuszczy, po 2> nie wiemy co w nich dokładnie jest zmielone, a po3> zazwyczaj najwięcej jest tam papieru... no tez byłam w szoku jak sie o tym dowiedziałam, więc na parówki skoro lubisz skuś sie raz na jakiś czas już gdy pozbędziesz sie tego czego chcesz, chyba że to tak wielkie uzależnienie, że nie wyobrażasz sobie życia bez nich to jak najbardziej jedz, dieta nie może kojarzyć sie z cierpieniem

wow ile napisałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-19, 09:09   #3410
PriVativ
Zadomowienie

Ahcak a w jakim sklepie znajdujesz taki serek Turek?? Ja chyba go nigdy nie widziałam:P a mam zamiar kupic sobie słodzik(nie mamw domu:P) i jakis olwjek (jak czytam ze uzywacie waniliowego ton zastanawiam sie jaki to ma byc i tez gdzie kupic:P)
Stary 2008-02-19, 09:13   #3411
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez PriVativ
Ahcak a w jakim sklepie znajdujesz taki serek Turek?? Ja chyba go nigdy nie widziałam:P a mam zamiar kupic sobie słodzik(nie mamw domu:P) i jakis olwjek (jak czytam ze uzywacie waniliowego ton zastanawiam sie jaki to ma byc i tez gdzie kupic:P)
Ja robie zawsze zakupy w Stokrotce, bo mam najbliżej i nie chce mi się łazić dalej, on jest w takim plastikowym pudełeczku z przykrywką, są różne smaki i jeden taki jasno niebieski jest naturalny i light A olejki na stoisku z dodatkami do wypieków, ja używam waniliowego i szarlotkowego mmm

A te serki są w małych i dużych porcjach, ja kupuje te małe, bo znając mnie to bym zjadła całe opakowanie duże, bo jak sie doda olejek i słodzik to smakuje jak Danio waniliowy

Stary 2008-02-19, 09:26   #3412
Agneska
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczynki, ale jakiś dziś dzień smutny, osowiały, depresyjny, wszystko leci mi z rąk, ale mam nadzieję, że sukcesywnie będzie się zmieniał na lepszy

Agneska dobrze, że Ciebie ta mroczna aura za oknem nie dobija, dodajesz otuchy
No to Ci powiem, że jakoś mi to dobre nastawienie minęło jak wyszłam rano z psem na spacer. Wróciłam cała mokra a pies cały brudny. Musiałam ją kąpać w wannie Naprawdę jest szaro, brzydko i okropnie i teraz walczę z pogodową depresją. Nic mi się nie chce

Winka - tak jak mówią dziewczyny, powinnaś jeść więcej. Bo na razie Twój jadłospis wygląda ubogo ... Dodaj migdały, np. jako przekąskę. Ja wczoraj tak zrobiłam - zjadłam 15 migdałów na podwieczorek - świetna sprawa, mają białko i same zdrowe tłuszcze. Na kolację można różne rzeczy - twaróg z warzywami, np. z pomidorem, z rzodkiewką, ewentualnie jak Ci się nie chce nic robić to kubek jogurtu naturalnego nie powinien zaszkodzić. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale tuńczyk to też samo białko ... Poczytaj przepisy i nasz wątek, naprawdę można znaleźć dużo inspiracji

CarmelaSoprano - życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Teraz tak dużo ludzi jest przeziębionych i/lub chorych, bo aura jest niesprzyjająca. Dziwne skoki temperatur, mokro i brzydko. Blee

Cytat:
Btw wy sobie cały dzień zawsze planujecie rano, albo wieczorem dzień wcześniej? U mnie to za bardzo nie wypala, bo nie wiem z ochotą na co sie obudzę, czasami mam słodki dzień, czasami pikantny, słony, gorzki ale zawsze patrzę, żeby w każdym jednym posiłku było białko i warzywa, dobre tłuszcze, NNKT.
Myślałam, że sobie zaplanuję jadłospis na cały dzień albo na cały tydzień Ale mam podobnie jak Ty. Dopiero po przebudzeniu albo nawet po wejściu do kuchni i zajrzeniu do lodówki stwierdzam na co mam ochotę. Dzisiaj stałam kilka minut zanim zdecydowałam się na omlet. Ale nie żałuję. Dzisiaj poszło na słodko. Zrobiłam omlet z dwóch jajek i odrobiny mleka, a do tego pół kostki sera białego chudego z aromatem waniliowym i odrobiną słodzika. Po prostu pycha. Tylko się tak najadłam, że nic mi się już nie chce

Dobrze, że poćwiczyłam przed śniadaniem, bo bym już nie ruszyła tyłka hehe

PriVativ - gratuluję ćwiczeń Mnie też się dzisiaj udał omlet, co prawda robiłam go po raz pierwszy od dawien dawna. Ale wyszedł taki śliczniutki żółciutki i puszysty. Mniaami

cukiereczeQ - z tą parówką to chyba - tak jak pisze Ahcak - niedobry pomysł. Jestem wegetarianką co prawda, ale oglądałam kiedyś program z czego się robi parówki Nie chcę Ci obrzydzać, jeżeli je bardzo lubisz, ale naprawdę to nie jest nic dobrego. Mielą tam po prostu wszystko

No nic - mimo brzydkiej pogody, muszę iść na pocztę i na jakieś zakupy. Potem sprzątanie i do pracy na 12.00 - na szczęście na 2-3 godzinki, więc obiadek zjem sobie spokojnie w domku.

Do zobaczenia i miłego dnia

Stary 2008-02-19, 09:49   #3413
201803260919
BAN stały

hejka
ja po omleciku wg przepisu Ahcak - pysznosci

tak szukam i szukam.. ale chyba mi wyszukiwarka szwankuje bo nigdzie nie znajduje slowa fruktoza.. pamietam ze kiedys bylo duzo na ten temat mowione w watku o SB...
wiecie moze cos o niej? bo wydawalo mi sie kiedys, ze byla dozwolona.. ale ponoc jest bardzo szkodliwa, bo tuczy
help please..
tak sobie mysle, ze na slodzikach to nie za dobrze życ, swinstwo toż to jest, i chcialabym sobie zamienic na naturalny cukier, ale nie wiem czy moge.. moge?
201803260919 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-19, 09:49   #3414
hkmghmkghkmgkghkghkgkg
Raczkowanie

umieeeram.... jeździłam z rana na łyżworolkach, jak wróciłam, chciałam coś zjeść.... nie mogłam i nie mogę... wszystko co wezmę do ust wypluwam, bleeee...... nie mogę nawet myśleć o jedzeniu nic.. a nic... nie wiem co robić.... nie mogę nic jeść! nie chcę... ale jestem głodna i osłabiona.... co robić?!
A6W -0-

hkmghmkghkmgkghkghkgkg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 09:51   #3415
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hkmghmkghkmgkghkghkgkg Pokaż wiadomość
umieeeram.... jeździłam z rana na łyżworolkach, jak wróciłam, chciałam coś zjeść.... nie mogłam i nie mogę... wszystko co wezmę do ust wypluwam, bleeee...... nie mogę nawet myśleć o jedzeniu nic.. a nic... nie wiem co robić.... nie mogę nic jeść! nie chcę... ale jestem głodna i osłabiona.... co robić?!
Co się dzieje?
Stary 2008-02-19, 09:54   #3416
Agneska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hkmghmkghkmgkghkghkgkg Pokaż wiadomość
Hmm.. to bardzo niedobrze Może coś Twój żołądek się buntuje. Spróbuj wypić szklankę mięty albo gorzkiej herbaty, najlepiej zielonej. Może to pobudzi apetyt. Albo spróbuj przekąsić coś niedużego, co naprawdę lubisz, a może wtedy się coś ruszy. Trzeba jeść, żeby nie wpaść w jakąś chorobę, a jak tu piszesz o tym, że nie możesz nawet myśleć o jedzeniu - to naprawdę niedobrze. Trzymam kciuki, żeby przeszło

Stary 2008-02-19, 09:59   #3417
hkmghmkghkmgkghkghkgkg
Raczkowanie

Już próbowałam coś co lubię, wzięłam kawałek czekolady bez cukru i od razu ją wyplułam... herbatę sobie zagotowałam jak przyszłam może już ostygła. Idę, wrócę za jakieś 30 min i zdam relacje.
P.S. już nigdy nie będę ćwiczyć z rana przed śniadaniem!!! To mnie wykańcza.
A6W -0-

hkmghmkghkmgkghkghkgkg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 10:03   #3418
winka
Raczkowanie

Ahcak i Agneska dzięki za uwagi idę zaraz do sklepu kupić migdały i wodę niegazowaną, na kolację chyba zjem jogurt naturalny ale to jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyle czasu , a co do tych moich śmiesznych nazw porcji to napisałam tak, bo nie wiem ile zjem za każdym razem, ale nigdy nie kończę posiłku głodna

winka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-19, 10:04   #3419
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Na śniadanko zrobilam sobie omlecika z pieczarkami posmarowanego serkiem Philadelphia Light z ziołami i czosnkiem PYCHOTA

Na obiadek do pracy zabieram tunczyka z pomidorami i serem zoltym, cos na wzór spaghetti, ktos wczesniej wrzucił takie przepisik.

Zakichana zmykam do pracy, papapa, miłego dnia.

Stary 2008-02-19, 10:06   #3420
betty_wawa
Raczkowanie

hkmghmkghkmgkghkghkgkg oby Cię tylko żadne chorupsko nie dopadło bo przy takich zmianach temperatur tego cholerstwa jest pełno dookoła.
Trzymam kciuki aby Ci się poprawiło!
betty_wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości