|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Spadaj niedobra Ty!
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
niedobra i na dodatek pracujaca od 1go wrzesnia.
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
A ja od któregoś tam czerwca do 30 września, a od października na uczelnię
|
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
alez jestem zla!
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. dziękuję ![]() 2. hmmm a jak szybko się zorientowała? cieszy się? 3. tak, aż tak kiepsko. też mam nadzieję, że wypoczniemy, ale czy będzie lepiej? w takie bajki to nie wierzę już od dawna:/ jedziemy jutro z samego rana 4. wnioskuję, po Twojej wypowiedzi że jesteś zła, że się dostałaś tak? a miałam Ci proponować żebyś przedstawiła się ze złej strony a Twoja siostra niby czemu aż tak dobrze postrzegana była? może nie odbije się to na Tobie?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa molestowalyscie mnie o fotkę- macie na moim profilu :P
|
|
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesza sie ciesza.. ale trafili w najgorszy moment ..3. skoro nie wierzysz to czemu w tym tkwisz? ja tam wierze.. 4. bardzo zla! ubralam sie nawet jak wiesniara a i to nie pomoglo.. jak tylkon weszlam do sekretaariatu to pierwsze co to "oo, siostra naszej Ani?'', chwile pozniej wkroczyla jakas babka i ta pierwsza jej mowi 'patrz, siostra Ani u nas jest' na co druga 'wieeem, juz wszystkim powiedzialam'' ... no urocze zjawisko :/ ale za to widzialam jak sie dwie laski w sadzie laly
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
już nie mam czasu odpowiadać- zamykam w pinezkę kompa, biuro i URLOP!!!!
![]() buźki
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
wracaj do nas szybciutko! i udanego urlopu Gosiaku
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry babeczki
![]() ja juz po zakupach, z psem tez wyskoczylam, noc sama w domu tez przezylam, wiec WITAJ DNIU!
|
|
#3401 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, Ĺźe kaĹźdy nasz problem rozwiÄ
zaÄ umiemy- PART III
Hej, ponownie wpraszam sie na watek
![]() Przezylam jakos nalot Wegrow, choc bylo ciezko, bardzo ciezko. Marys, widze, ze prace dostalas, ja prawdopodobnie tez i juz jej nienawidze, choc jeszcze nie zaczelam. Mam nadzieje, ze to tylko stan przejsciowy. Przywiazalam sie do tych torebek, mimo iz uwazam ze dzis dostane w leb siedzac tu jeszcze 10 godzin, ktore mi zostaly ![]() A Gos nasza sobie wakacjuje. Takiej to dobrze
|
|
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
jestes nareszcie!
![]() opowiadaj jak bylo! ![]() i co to za praca? ja jestem zalamana.. najprawdopodobniej jeszcze dostane wydzial karny, a Anka tez w nim wlasnie byla.. :/ wszystkiego mi sie odechciewa. chcialabym juz 1grudnia, bo bedzie juz po.. Zamieniamy sie? ja musze posprzatac swoj pokoj, bo jakis huragan tam chyba byl jak nie patrzylam, odkurzyc mieszkanie, poukladac w garderobie wszystkie ciuchy, chcialabym jeszcze mamie zrobic niespodzianke i poprasowac wszystkie zaleglosci, zrobic obiad i nastawic pranie. I ogolic nogi musze. a jest co golic.. Zakupy i klatka juz zrobione, chwilowo usiadlam i dupy mi sie nie chce podniesc, a czasu coraz mniej..![]() ale znalazlam zbawienie! WIATRACZEK!
|
|
#3403 |
|
Rozeznanie
|
zaÄ umiemy- PART III
Marys, oszalalas?! Chcesz sie przepracowac?! Powinnas brac przyklad ze mnie, zamiast uczciwie pracowac, siedze i czytak ksiazke, za ktora nie moglam sie wziac w domu, a tu odziwo jestem juz w polowie
![]() Znajomy zalatwil mi pol etatu w carrefourze. Nie chce tam pracowac, ale narazie nie mam wyboru, jedynie nadzieje, ze uda mi sie miedzyczasie znalezc cos lepszego. A bylo i fajnie i ciezko. Ciezko, bo pojawil sie konflikt wewnetrzny, Wegrzy troche sobie nawzajem do gustu nie przypadli i podzielilismy sie na dwa obozy. Teoretycznie niby bylo ok, zartowalismy itp., ale mozna bylo wyczuc, ze klotnia wisi w powietrzu, wiem ze jak zostawali sami to sobie dogryzali. Poza tym marudzili przy zwiedzaniu, praktycznie nic nie zrobilo na nich wrazenia, mimo, ze ja z Tz bylismy zachwyceni odkrytymi miejscami i ciagle tylko kiedy do domu i kiedy do domu, najchetniej wszedzie by jezdzili tramwajami, woleli czekac 20min na tramwaj, by pokonac trase ktora pieszo idzie sie dwie minuty...---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Ale jak juz w koncu znalezlismy sie w domu albo jakims pubie to bylo super, zartowalismy, wyglupialismy sie szczegolnie jak chlopaki popili wodeczki i zaczeli wykrzykiwac "jestem tramwajem!" co pozniej zostalo oficjalnym cytatem tych wakacji![]() nawet zaczelo nam ich brakowac przez ten tydzien co ich nie ma, w szczegolnosci niezastapionego Stefanka, w ktorym sie zakochalam |
|
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
Stefanek jest mój!
|
|
|
|
|
#3405 |
|
Rozeznanie
|
zaÄ umiemy- PART III
Owszem Stefanek jest Twoj, ale to nie zmienia faktu, ze sie w nim zakochalam
![]() Przeczytalam ksiazke i nie mam co robic przez ostatnie 4h, ktore mi zostaly |
|
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
No dobra, Tobie go mogę udostępnić.
Ciekawe co on na to, że jest mój |
|
|
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
a to oni dlugo takk u ciebie kisili?
najwazniejsze, ze zaden nie dal sobie po mordzie ![]() aj tam, praca jak praca.. byle cos bylo. chociaz dla zaczepki zeby szukac czegos innego.. to od kiego zaczynasz? ![]() ja wlasnie czekam na Mirka.. wszystko juz gotowe, obiadek konczy sie smazyc.. a droga ktora mu zawsze zajmuje 30minut, trwab juz godzine i zaraz oszaleje.. ![]() pokazuj stefanka tez sie chetnie zakocham
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
Nie, stefanek jest objety tajemnica panstwową i nie ma dzielenia się!
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
no daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jcie!
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
A po co Ci
|
|
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
a tak o.
dzien doberek ![]() alez mi leniwie dzisiaj. i na dodatek @ dostalam. i zab mnie boli. i ide sobie.
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
smutno marysi..
|
|
#3413 | |
|
Rozeznanie
|
zaÄ umiemy- PART III
Hej, jak mija niedziela?
![]() Cytat:
![]() Owszem, praca jak praca, ale ja nie potrafię pracować z ludźmi. Niby teraz też mam z nimi kontakt, ale zawsze mniejszy niż w markecie. Wykończę się tam psychicznie. Jak wszystko pójdzie dobrze to zaczynam od pierwszego, to tak jak Ty? Wrzucę wam zdjęcia Stefanka na maila jak Tż nie będzie, po co ma marudzić i jak mnie wcześniej Kaś nie zabije Czemu smutasz Marysiu?
|
|
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
Zabiję!
chociaz z drugiej strony... One wszystkie zajete a to ja mam do niego kontakt )
Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2011-08-28 o 18:54 |
|
|
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
ale na szczescie nie doszlo
uff..no ja wlasnie tez.. tzn, z ludzmi w formie pracownikow to idzie, ale w z ludzmi jako z pracownikami to o matko! jak pracowalam te trzy miechy na stacji to strasznie sie zrzylam.. ale z klientami. Takie mile bylo jak wszystkie kasy otwarte a ludzie ida do mnie.. z pracownikow to byla ekstra tylko garstka. szczegolnie niestety na nockach gdzie nie bylo kiedy zeby pogadac ale przynajmniej z przyjemnoscia sie tam szlo.. a innym razem jak byla jakas kretynka to wracalam po tych 14 godzinach do domu i ryczalam pod prysznicem..dlatego teraz jak sobie pomysle, ze znowu bede musiala siedziec tam przez 3miechy, zamknieta w jednym pokoju z reszta ludzi przez 8godzin dziennie i sztucznie sie do kazdego usmiechac, bo sedzia, bo to bo tamto, bo Aneczka taka usmiechnieta byla, bo mama kurator i ja tez tam wszyscy znaja to mi juz cos strzela! no to ja czekam na zdjecia! aaa, zapomnialam! a propo przystojniakow! kiedys tam Mirek mi opowiadal, ze ma jakiegos kuzyna ktorego mi nigdy nie pokaze bo sie posikam. no i sie posikalam. szedl jak wracalismy u niego z dozynek..![]() takie wyciagniete z katalogu ciacho, ze przez 10 minut nie mooglam z siebie slowa wydusic! a Mirek tylko 'a nie mowilem, ze sie posikasz?' ![]() a smutno jakos tak nie wiem. dobija mnie ta mysl o pracy, Mirka nie ma, przyjechal zjadl obiad i pojechal, okres mam koszmarny.. i jeszcze musze dojechac rowerem do dziadkow zamkac kury. ciekawe jak ja sie tam dotocze. a jak wasza niedziela?
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2011-08-28 o 18:54 |
|
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
Dawaj kuzyna Mirka, ja jako wolna na tym watku jestem zainteresowana!
|
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
bede jak ten pies ogrodnika!
![]() nie no chetnie bym sie podzielila, ale to cholerstwo nie ma ani nk ani fb, no zaczynam watpic czy zyje
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
Nie bądź.
|
|
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
hej dziewuchy
Ja już wreszcie jestem rozpakowana Miałam taki sajgon od piątku, że masakra Spałam na podłodze z piątku na sobotę bo nie było miejsca po przewiezieniu całego tego "domowego bajzlu" Teraz jest spoko, ale jestem tylko na moment, bo mam TŻ u siebie |
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
zaÄ umiemy- PART III
Lala ja to cie kocham!
moj Mirek to tak tylko na ciastka patrzy ![]() jak to dobrze, ze masz internet ! teraz juz nie zginiemy to nacieszaj sie nim tam... poczekamy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

jak pracowalam te trzy miechy na stacji to strasznie sie zrzylam.. ale z klientami. Takie mile bylo jak wszystkie kasy otwarte a ludzie ida do mnie.. z pracownikow to byla ekstra tylko garstka. szczegolnie niestety na nockach gdzie nie bylo kiedy zeby pogadac ale przynajmniej z przyjemnoscia sie tam szlo.. a innym razem jak byla jakas kretynka to wracalam po tych 14 godzinach do domu i ryczalam pod prysznicem..