|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
znowu wywołana do tablicy
ale o co teraz ??![]() u nas - 12 - zimnooooo straszecznie - pora się grzać dziewczynki ![]()
|
#3422 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
z tą 30-tką to mnie podłamałaś bo ja mam już prawie 34
|
|
|
|
|
#3423 | |||
|
Zakorzenienie
|
tak ??
Cytat:
![]() rozlicze się z nią - obiecuję !!!Agatko są cuda mówie Ci to będziemy tego dowodami Cytat:
śliczny brzusio - Anetko tak sobie Ciebie wyobrażałam - dokładnie tak !! w pracy byłam i prackowałam nie miałam czasu na klachy - świeta idą ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
weteranka nie weteranka z nami możesz zawsze pogadać faktycznie poczekaj na resztę wyników i wtedy może coś więcej |Ci wyjdzie. mi też pęcherzyki nie pękały i dostawałam ovitrelle zastrzyk który powodował pękanie pęcherzy. Ale u mnie dodatkowo Endo nie chce mnie słuchać. Wszytko będzie dobrze ![]() Pomidora czemu się nie odzywasz co u Ciebie? |
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj agnieszko - u nas nie tylko weteranki mają miejsce - wiele bym dała żeby nią nie być .... i zycze Ci tego z całego serca by nigdy Cię to nie spotkało .... piszesz że pęcherzyki nie pekły to jeszcze nie problem mozna podac np pregnyl .... ale najlepiej zaczekac na reszte wyników - zobaczysz troszeczke pomocy i będziesz brzuszkową mamusią
|
|
#3426 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3427 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3430 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje
|
|
|
|
#3431 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
pozdr
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
On nie taki lecący. Ciągle nad linią.
![]() Zrób test ponownie, please. ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Bez takich mi tu proszę. Złożę Ci życzenia o północy, jeśli nie zasnę. Ja miałam skończone 34, gdy zobaczyłam dwie kreski.
|
|
|
|
|
#3433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To zalezy po ilu minutach ta kreseczka |
|
|
|
|
#3434 | |||
|
kosmitka
|
Cytat:
Sukienka zakupiona, to mój pierwszy bal z mężem, zwykle siedzieliśmy w domu. Cytat:
Coralady jak tam kicia???? Pisałam Ci wcześniej o kotkach, bo mam 1 adoptowanego i kociaka i psiaka, ale chyba ominęłaś ![]() Cytat:
.Poza tym pamiętaj - cuda się zdarzają.... Taaaaaaaak. ![]() Czy Ty masz na Nią jakiś wpływ, chociażby telepatyczny ? Mnie ręce opadają .W kwestii wieku - jak zaczęliśmy się starać, to 'wpadła' siostra mojego męża - wiek 38 lat, pierwsze dziecko, brak 1 jajnika. Nie mogła uwierzyć w swój cud , zwłaszcza, że okazał się podwójny .
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam sie odmeldować co by wywoływania do tablicy nie było tempka troszke w gore ale to i tak malusio wiec nadal czekam na @ ... własnie szykuje sie do pracki a pozniej mam wykład i cwiczenia ... wiec dopiero wieczorkiem napisze czy mnie nawiedziła @ ....
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Boshr, Konczita, osiwieć można przez Ciebie
Dziewczyny, powiedzcie, znacie się lepiej, była tu owulacja? Kropka, Konczita, dziewczyny Nie wydaje mi się, żeby owu była zaraz po okresie?? ![]() Z góry dzięki. To wykres mojej koleżanki Staraczki. 2 miesiące temu miała laparoskopie z hsg i to jest 2 cykl po zabiegu. |
|
|
|
#3437 |
|
kosmitka
|
Konczita uparciuchu!!!! ;P
|
|
#3438 |
|
Wtajemniczenie
|
Ancia rzeczywiście przeoczyłam twój post o kotkach
a jak sytuacja u Ciebie,przecież tez jestes w planie grudniowym,czyż nie?![]() Jeśli chodzi o kotka ze schroniska to...niestety nie możemy go wziąć,bo kotka jest strasznie dzika Biegała po klatce,wieszała sie u sufitu i cała była zestresowana.Pani powiedziała,że może być cięzko ja oswoić .A były inne fajne kotki,takie pieszczochy,ale ja tą konkretnie sobie upatrzyłam i innego nie chce.Kotek na pewno sie pojawi u nas w domu,ale w innym czasie.Widocznie tak miało być,choć myśle o tym kotku i mi jej żal...Zmykam na zakupy,bo prezentów jeszcze nie mam
|
|
|
|
#3439 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Ja się dzisiaj obudziłam z przerażająco wielkim bólem głowy - ostatnio tak miałam jakieś 12 lat temu. Troszkę się wystraszyłam, ale na szczęście świeże powietrze pomogło uffff ![]() Ja dzisiaj ogarnę troszkę w domu - bo po moim sprzątaniu to za wiele już nie widać Cytat:
![]() A tempka ładnie skoczyła - może owulka? Cytat:
Jak by nie było to i tak ja zaciskam ![]() to owocnych zakupów
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3440 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny,
wpadlam tylko na chwilke zyczyc wam udanego weekendu, ja mialam wielkie plany dzisiaj - porzadki swiateczne, zakupy itp, ale niestety grypa mnie nie opuszcza, takze ide sie polozyc i wygrzac pod kolderka buziaki |
|
|
|
#3441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czesc. Dlugo sie nie nacieszylam jak zreszta juz trzeci raz Dwie kreski radosc Po paru dniach rano budze sie a tu zero objawow ciazy ,zanikl bol piersi, brzuch juz nie jest wzdety Do lekarza biegiem a ten ze jak nie krwawie to spokojnie wszystko jest ok.Wieczorem bol chwycil mnie brzucha nie mocny ale byl,bylam na pogotowiu i na poniedzialek mam miec usg(w anglii ciezko z tym ) Dzisiaj wstalam i mowie do mojego narzeczonego choc sie pokochamy (myslalam ze cos sie stanie a tu nic) ,poszlam do lazienki zrobilam test i od razu dwie kreski mi wyskoczyly .Do czego zmierzam powiedzcie mi jak dlugo jesli nie jestem w ciazy bedzie mi wychodzil test pozytywnie ?? A no zapomnialam napisac ze nie krwawei w ogole. Pomozcie mi bo nie wiem co myslec o tym
|
|
|
|
|
#3442 | |||
|
Zakorzenienie
|
wpadam jak tylko mam chwilke....
Konczitka... z głębi mojego serca, i od maleńkiej Lenki największy i gorący jak filiżanka dobrej herbaty w mroźny wieczór fluidek specjalnie dla Ciebie.... i niech stanie się CUD, bo wszystkie tego wreszcie potrzebujemy- na święta, na Nowy Rok, na lepsze jutro i znośne dziś.... Cytat:
![]() ja nie wiem, ale mi się wydaje, że ja będę pierwsza do spania.... ale na życzenia będę czekać Cytat:
a fotke sukienki zobaczymy ??????????? ![]() to zyczę wspaniełej zabawy.... Cytat:
|
|
|
#3443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a moze ty jestes dalej w ciazy... bol brzusia moze sie zdazac i nie zawsze jest to cos zlego... moze np macica sie rozciagac a ty odczuwasz to jako bol, a objawy tez moga byc mniej nasilone
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3444 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo bym chciala zeby wszystko bylo ok ,tym bardziej ze pragniemy dzidziusia . Dziwi mnie to ze nagleminely objawyCze ciazy ,ktore mialam .Czemu to tak sie stalo??
|
|
|
|
#3445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem czemu objawy minely... w kazdym razie staraj sie myslec pozytywnie i idz w pon na usg... a pisalas ze to juz 3 raz... a wczesniejsze 2 razy co sie dokladnie dzialo?? a test bedzie wychodzil pozytywny az nastapi krwawienie a z nim usuniecie nadmiaru hormonu... ktory maluje druga kreseczke (na hormonach to ja sie nie znam)
Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2009-12-19 o 11:56 |
|
|
|
|
#3446 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że ktoś ją weźmie i da szansę się oswoić, bo w schronisku to jeszcze żaden kot się nie oswoił. ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Ciąża nie znika ot tak. Pojawia się krwawienie, oczyszcza się macica, organizm się przestawia na następny płodny cykl... Nie można tak po prostu stracić ciąży, bo znikają objawy... |
|||||
|
|
|
#3447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Smutne to doświaczenie.Biedne zwierzaki.Ja jednak sobie postanowiłam że przygarne kotka,który szuka domu i już od jutra zamieszka ze mną pewna kicia Bardzo sie cieszę i ekscytuje.Jeszcze tylko rano musze zakupy dla kici zrobić i ok.16-ej przywioze ją do nowego(mojego) domku![]() A ja sie zbieram na babski wieczór ![]() No to bedzie !Miłej soboty |
|
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
A ja się nie pojawiam, bo pieniądze wydaję urodzinowe A tak naprawdę to mam masę roboty - dzieciakom się tyłki palą, bo koniec semestru, to ciągle nad poprawami siedzę.Konczita, mi to się ten wykres podoba i tyle A jak paskuda nie przyszła, to ja dalej mocno ![]() Bazylko, tak mi przykro, ze @ przyszła. Ty mnie nie znasz, a ja za ciebie już długo trzymam kciuki (z czasów podczytywania jeszcze) i nadal ich nie puszczam. Musi być w końcu dobrze Coralady, ja też mam kotkę, wspaniałe zwierzę. Moja jest spokojna, taki mały pieszczoch. Najcudowniejszy szarak na świecie! Nie zamieniłabym jej na tysiąc psów No i jak mi źle z powodu @ to zawsze jakby wiedziała i mnie pociesza. Mam nadzieję, ze wy też swojego kotka znajdziecie Olivko, wyglądasz olśniewająco Deysi32, a ktoś potwierdził poronienie? Bo mi to wygląda na normalną, regularną ciążę. Anciaahk, a jaką sukienkę kupiłaś? I na jakiś większy bal się wybieracie? Ilonko, ja będę trzymać kciuki za poęcherzyk, bo za endo to już chyba nie muszę trzymać ![]() Agnieszko, witaj Idę sobie wszamać zapiekankę, tylko ją obfotografuję, żeby przepis wstawić Miłego weekendu kobietki |
|
|
|
#3449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem jak wyszła to zamieszkała na kolanach mojego męża. I mieszka tam do dziś. I kocha nas nad życie. Cytat:
|
||
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
widze, ze Konczitki jszcze nie ma... a ja tak czekam i o niczym innym dzis myslec nie moge....
Co do kotkow to...nasz Szczesciarz wczoraj wrocil do domu i myslelismy, ze ma lapke tylnia zlamana- przy kazdym kroku miaulczal i warczal a nawet upadal...wiec oczywiscie wielka akcja i mimo ze moj maz dwa dni do pracy nie jechal bo zasniezone drogi, zapakowal kota i do weterynarza.... ![]() okazalo sie ze nie zlamana tylko obita ( musial sie poslizgnac w koncu wszystko zasniezone i zamrozone) ale przy biodrze stad taki bol i padanie ... dostal zastrzyk i lekarstwo przeciwbolowe mamy 5 dni podawac..i tuz przed swietami jestesmy o 50 eu biedniejsi... a ja dzis zakupilam ostatnie prezenty i jestem kompletnie splukana ...no ale cale szczescie swieta sa tylko raz w roku
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

ale o co teraz ??

ale kciuki to mi już puchną...

Kropka, Konczita, dziewczyny 

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
!
Ty mnie nie znasz, a ja za ciebie już długo trzymam kciuki (z czasów podczytywania jeszcze) i nadal ich nie puszczam. Musi być w końcu dobrze