|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
i przepraszam za błędy na poprzedniej stronie jesli kogos to tak bardzo denerwuję a widzę że są tu takie osoby
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję Ci bardzo serdecznie ![]() ![]()
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
Mi się strasznie wolno strony otwierają, jeśli będzie tak samo podczas składania zamówienia to nie wiem czy uda mi się je w ogóle złożyć
![]()
#3424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja podkładów nie używam bo nie lubię wystarcza mi puder sypki więc ekspertem w dziedzinie n9ie jestem, ale z doświadczenia jakie zebrałam głównie przez opinie klientek i dziewczyn z forum to tak: rozświetlający nie nadaje się dla osób z tłustą cerą, nie ma w sobie drobinek tylko daje taki efekt rozpromienionej cery, jest raczej średniokryjący dla osób z trudną cerą może być zbyt lekki, siostra ma i sobie bardzo chwali, nie robi smug dobrze się nakłada, fajnie dozuje, z lekkim podkładem "idealny kolor" nie miałam niestety jeszcze do czynienia, ale wydaje mi się że skoro w nazwie ma lekki to też będzie z tych raczej średniokryjących choć pewności nie mam, natomiast odświeżony to jest z nim różnie, ma dość dziwne odcienie i jest raczej taki typowo dla nastolatek szału nie ma generalnie, więc wg mnie jeśli nie masz bardzo dużych problemow z cerą i nie masz tłustej skóry to ten rozświetlający może Ci pasować, poszukaj może jeszcze opinii na KWC PS. jeśli jesteś z Krakowa chętnie udostępnię Ci próbki ![]() Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2010-05-15 o 23:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
Jeśli złoże domówienie to nie musi być na 50zł, może być na dowolną kwotę, zgadza się?
![]()
#3426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
a mnie nowa strona się nie otwiera, tzn jakby wolno sie ładuje - tak to ma wygladać że będę czekała 10 minut na otawrcie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
ja mam internet 1 GB , stałe łącze i normalnie śmiga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Wtajemniczenie
|
U mnie też wszystko śmiga, niestety ja również nie znalazłam rozwiązań krzyżówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja najczęściej zamawiam próbki na pierwszy termin, a potem komuś podkład/szminkę na drugi lub trzeci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Raczkowanie
|
A mnie właśnie zastanawia taki fakt. Miałam juz nie skladać na 2 i 3 termin z k 07. Ale ze zdjęć z katalogowego spodobała mi sie torba Heidi. I chyba zamówie na 2 termin jedynie ją. Wiec jeśli np. nie będzie jej w magazynie to chyba wcale mi nie wyślą paczki i nie bede musiała płacić tych 10 zł, prawda? czy może przyślą mi w paczce jeden katalog i bezpłatna literature i jednak bede musiała zapłacić. Co wy o tym myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w katalogu nie widać, żadnej informacji by była do wyczerpania zapasów więc powinna być dostępna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam problem.
spoznilam sie z wplata, dopiero w czwartek wplacilam a w piatek wieczorem skladalam zamowienie. zazwyczaj tak robilam i w pon pobierali mi i saldo bylo 0.00. i status byl "czeka" a teraz patrze ze pobrane i faktura niewystawiona, nie ma tez ilosci kartonow wpisanej,nawet 0. i nie wiem, czy dopiero w poniedzialek mi wystawia, czy zablokuja? bo jakby juz zablokowli to mialabym wystawione 0 kartonow chyba... tylko baza opustu wpisana 0 zl. jak myslicie? czy juz zablokowali mi paczke? chyba w poniedzialek zadzwonie do avonu i sie dowiem,bo moze pieniadze dojda(fakt,wplacalam w czwartek po poludniu ale mowila ze z piatkowa data, i w innym miejscu niz zawsze,zazwyczaj wplacalam w piatki i do pon bylo ok...)
#3434 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
@in bloom
Dzieki za informacje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- @zlotqo W COKu obowiazuje Cie zawsze opust wypracowany. Jesli dokonalas juz zamowienia z danego katalogu, to zakupy w COKu powieksza Ci baze opustu w danej kampanii. Jezeli natomiast zakupy w COKu sa pierwszymi z w danej kampanii (nie dokonywalas w niej zamowienia) do analogicznie jak przy zamowieniu w zaleznosci od wartosci zakupow zostanie Ci "od poczatku" liczony opust. Platnosci dokonujesz po obliczomym opuscie. Pamietaj jednak, ze zakupow w COKu mozesz dokkonywac jesli suma Twoich zamowien w beizacej, badz poprzedniej kampanii przekroczyla 150zl. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Dzieki tej nowej stronce dowiedzialam sie, ze nad soba mam tylko oms ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
Domówienie złożone
![]() ![]()
#3437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
@smerfetka25
Ale jak to od razu pobrane do realizacji? W niedziele? To przy tej nowej stronie od razu pobieraja do realizacji czy jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
@smerfetka25
W tej albo w poprzedniej kampanii musisz miec zlozone zamowienie na co najmniej 150zl. W przeciwnym razie nalicza Ci koszt realizacji malego zamowienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Zakorzenienie
|
Dostałam wczoraj paczkę a w niej m.in. krem cytrusowy do rąk - pachnie bardzo delikatnie, ale nuty cytrusowe są wyczuwalne
![]() ![]()
#3443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja na prośbę klientki o próbkę, nie wyobrażam sobie brać pieniądze ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
@smerfetka25
Mowa jest o zamowieniu za powyzej 150zl, iz mozna wtedy dokonywac zakupow bez kosztow realizacji zamowienia... skoro rozrozniaja "zakupy" od "zamowienia", to wydaje mi sie, ze chodzi o dostawe (jaka by ona nie byla). Czy to zamowienie pobrane do realizacji mozna jeszcze ewentualnie usunac? Jest taka opcja zanim nie wystawia faktury? |
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Raczkowanie
|
Witam po troszę dłuższej przerwie
![]() Zamówienie otrzymałam w piątek, a jako że nie mam fv elektronicznej to do końca nie wiedziałam czy przyślą mi Maje... Ale wracam z uczelni, patrzę do pudełek i są ![]() ![]() Puder "Idealny kolor" nad którym się zastanawiałam zamówiłąm jednak w kolorze Fair gdyż udało mi się sprawdzić u znajomej kolor "Light Medium" i jednak bardziej się odznaczał od mojej buźki. Krem cytrusowy pierwsze wrażenie po nałożeniu na ręce- zapach, zupełnie jak taki sprzed kilku lat apteczny cytrynowy, wiem że u babci często taki gościł ![]() ![]() Oj, troszkę się rozpisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanie. Jeżeli składając zamówienie w drugim terminie, przekroczę kolejny próg opustu (czyli np. wartość zam. I 450 zł a II 150 zł) to czy będzie jakieś wyrównanie z pierwszego zamówienia. Jestem świeżą konsultantką i nie miałam jeszcze takiej sytuacji, stąd moje pytanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyższy opust będzie tylko w tym zamówieniu, nic nie wyrównują jeśli chodzi o opust w stosunku do I zamówienia już złożonego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.