|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
|
23 | 35,94% |
| Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
|
4 | 6,25% |
| Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
|
0 | 0% |
| Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
|
2 | 3,13% |
| Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
|
24 | 37,50% |
| Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
|
11 | 17,19% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
|
|
|
|
|
#3422 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
Czyli 7 miesiąc!
|
|
|
|
|
#3423 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po tak dlugiej przerwie....heee niegdy nie lubilam alkoholu ale mam ochote chociazby na lecha zielonego ze sokiemCytat:
![]() Cytat:
nie wiem jak ono beze mnie wytrzyma...to wesele jest daleko, jak Tż wypije to nikt nas nie odwiezie a ja najchetniej to bym nie poszla bo akurat za ta siostra Tż nie przepadamCytat:
![]() a poza tym jestesmy w Łodzi sami wiec kto bedzie chcial zobaczyc dzidziolka musi nas napoczatku odwiedzic zaczym my zaczniemy jezdzic w rodzinne strony. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
widzialam takie u nas na osiedlu ale po 38zl ![]() Cytat:
Cytat:
kochana ja tu ciazy nie widze
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzewam, że wysyp będzie w przyszłym roku, bo wszyscy skończą studia... Ale na swoim jakoś wytrzymałam do końca, czyli do 5:30 vanes Jaki malutki! ![]() ddaaiissyy Podróże się odradza od któregośtam tygodnia ciąży, ale najlepiej skonsultuj to ze swoim ginekologiem na najbliższej wizycie. Na pewno odradza się na początku długie podróże i pod koniec, ale to lekarz musi ocenić indywidualnie ![]() Ja się już nigdzie nie wybieram dalej niż 50km od Warszawy I chyba zdecyduję się na taki termometr: http://allegro.pl/termometr-elektron...433689938.html Jak coś, to potem najwyżej dokupię... A jakie butelki kupujecie i ile mamy planujące karmienie piersią? Czy 150ml i 260ml antykolkowe wystarczą po jednej? Oprócz tego jedna 150ml do laktatora gratis... Hmm...
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-04 o 12:40 |
|
|
|
|
#3425 |
|
Zadomowienie
|
cześć
powodzenia na wizytach Vanes ja chcę tą z misiem cudna.
|
#3426 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko ja taki brzuszek to miałam chyba w 13tyg., maleńki jak na ten tydzień. A mi ludzie mówią, że mam mały
. Postaram się zaraz wkleic swój
|
|
#3427 |
|
Wtajemniczenie
|
no wiesz zraniłaś moje uczucia to ja już się tak wyginam żeby brzuszek było widać a ty mi powiesz że ciąży nie widać
|
|
#3428 |
|
Wtajemniczenie
|
witam dziewczynki
![]() pochwalę się brzuszkiem (25tydzień) i spadam robic placuszki ziemniaczane
|
|
#3429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
metal mi się wydaje tak samo, że na początku i pod koniec się już nie jeździ. Więc Daidy, zapytaj jeszcze gina,ale ja bym sobie podróż z Krakowa nad morze darowała miesiąc przed terminem w sumie...W końcu to ponad 600 w jedna stronę będzie...umęczysz siebie nie daj Boże coś by się działo. Zwł że tak jak pisałam, 8 mscy najniebezpieczniejszy podobno. Edytowane przez spice1985 Czas edycji: 2011-02-04 o 12:46 |
|
|
|
|
#3430 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
moniqac
za wizytę vanes bardzo ładna ta sukienka mary który rozświetlacz z EDM ??? jakiegoś wiem że już wycofali ... Catia88 dobrze ze mowisz o tych różach w oszołomie, bo nie będę jechać już ![]() bzyczka1, vanes ja po porodzie z Zosią (3.06) miałam wesele bliskich znajomych ok 23.06 i nie czułam się na siłach zeby na nie iść, tym bardziej zostawiać takie maleństwo z kimś innym niż ja ![]() migotka03 mi też się Basia podoba no nadrobiłam i zapomniałam ze podgrzewam mięsko uffff naszczęście bardzo się nie przypaliło
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brzuszek wiekszy od mojego maszdziewczyny a jak ja jade do tesciow jutro 80km to chyba mi nic nie grozi?
|
|
|
#3434 |
|
Zadomowienie
|
coś prostego na obiad, makaron z czymś na przyklad , macie jakiś pomysł??????????????
|
#3435 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, ja co prawda nie rodziłam,ale wydaje mi się że to nie jest takie hop siup. Pomijając nasze samopoczucie, też bym nie zostawiła od razu dziecka z kimś na noc, bo ja chcę sobie potańczyć. Pewnie całą noc bym myślała co tam z małą.
|
|
|
|
#3436 |
|
Wtajemniczenie
|
żartowałam przecież wiem że brzuszek nie wielki nad czym ubolewam ale i tak widzę różnicę
a taka szczupła to znowu nie byłam ![]() a więc gdzie waszym zdaniem jest te 7 kg ??
|
#3437 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
the_sania tu to ja widzę brzuszek z daleka
i każda z nas powinna mieć zdjęcie przy otwartej lodówce
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdecydowanie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3440 |
|
Wtajemniczenie
|
ide troszke posprzatac...
mam pytanie-poniewaz od niedawna jestem zona i od niedawna mam tesciowa...kurde az mi glupio-jak sie do niej zwracacie? " niech mi mama powie(...)" czy: "mamo powiedz mi(...)" mowicie jej na "ty"???
|
|
#3441 |
|
Wtajemniczenie
|
Może ciasteczko drogie Panie? Podzielę się chętnie.
Ja dziś tylko czytam, jakaś jestem taka... hmm... rozwalona
|
#3442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko o pozostawieniu mojego dziecka komuś innemu, karmieniu przez obcą osobę ... pobudkach w nocy, kolkach i zwykłej matczynej miłości i poczuciu obowiązku
|
||
|
|
|
#3443 |
|
Wtajemniczenie
|
spice niestety nie tyłeczek mi zmalał o 10 cm i teraz to mam tylko dwa ziarenka kawy
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raju, ale jestem głodna... A nie mam nic na obiad Tż ma zrobić zakupy żurkowe i będzie na kolację i obiad jutro... Ale co ja mam na teraz wymyślić... ![]() 24kasia86 80 km to raczej bez problemu, ale w ogóle najlepiej to gina pytać o takie rzeczy, bo jedna bez problemu, a inna niekoniecznie. Mi mój powiedział, że luty marzec jeszcze mogę, ale potem wolałby nie. Nawet niedaleko. A ja do teściów mówię bezosobowo... Jakoś nie jestem gotowa powiedzieć "mamo", a już tym bardziej "tato" A jak mówię o nich to "mama Kamila", "tata Kamila" albo "teściowa", "teść". A tż do mojej mamy mówi "mamo Marylko", a do taty "panie Krzyśku"
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-04 o 13:01 |
|
|
|
|
#3445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmmm w sumie to w zyciu nawet w ich salonie nie byłam ;p Dałas mi do myslenia Kolezanko Cytat:
Chyba powinnam odpuscic, już z tymi wakacjami wariowałam... a wtedy miałam nie po kolei we łbie
|
|
#3446 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
W końcu Tajlandię na początku wałkowałyśmy Zawsze sobie jakiś wyjazd wymyślisz heh, siedź w domu kobieto
|
||
|
|
|
#3447 |
|
Zadomowienie
|
aga_pe - bidulko - masz z tym pulsem, ja jak miałam 105 to sie czułam okropnie Ty to w ogóle musiałaś mieć kiepsko.
a może podeslesz fotki łazienki i coś zgapię eweska dzięki Kochana ![]() ciesze się ze synal zadowolony . co to ELF? bo już też chce .ja się cieszę że remont "poza moimi plecami" nie ma mnie jak robią demolke .andziot - to więcej niż ja w tym roku dostałam .mary - wolałabym te 80kg w biuście mieć, ale we włosach tez może być bo mam ich aż 3 na krzyż ![]() matallewar ![]() Dziewczonka ![]() daisy - .
|
|
|
|
#3448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zadomowienie
|
Te posty sprawdza sie z pierwszej strony tzn czeba wrócić na poczekalnie Poczekalnia - Forum Wizaz.pl i kliknąć w ta ilość odpowiedzi
![]() ja wesela w tym rokiu na szczęście nie mam (na szczęście bo już mam przesyt) w tamtym roku 3 a w poprzednich dwóch latach po 5, ale mam komunie w ostatni weekend maja a termin mam na 19 tak więć raczej nie pójde, i jeszcze chrzciny na początku czerwca na które juz mam zamiar się wybrać, no ale to się jeszcze zobaczy ![]() Vanes ja tą szarą koszulę też mam tylko z żyrafką, bardzo ją lubię , i jaka ty chudzinka jesteś ![]() the_sania bardzo ładny brzuszek ![]() Ja do teściowej nie zwracam się mamo, bo jakoś tak nie było jeszcze okazji, jesteśmy dopiero pół roku po ślubie i nie wiem chyba wstydzę się troszkę , ale mam ten komfort że nie mieszkam z teściami
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
kompletnie nie mam dzisiaj czasu, bo cały czas gonie teraz na zakupy i potem do szkoły a potem G-I-N-E-K-O-L-O-G ![]() i módlcie sie o mnie i moja kruszynke zeby zdradził mi tajemnice płci ![]() a jakby mnie tu nie było długo to znaczy ze nie chciał mi powiedziec i siedze u niego w gabinecie bo taki mam plan, nie wyjść póki mi nie powie;P miłego dzionka mam nadzieje ze przed ginekologiem bede miala chwile by was nadroibic
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

a ja najchetniej to bym nie poszla bo akurat za ta siostra Tż nie przepadam
Ale oczywiście, nie ma co planować tak na 100% bo nie wiadomo jak to będzie. Ja sobie tylko tak narazie myślę,że fajnie by było gdyby udało mi sie tak wszystko pogodzić
Czekamy na Ciebie fasolko

za wizytę 

brzuszek wiekszy od mojego masz

Chyba powinnam odpuscic, już z tymi wakacjami wariowałam... a wtedy miałam nie po kolei we łbie