Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-08, 22:21   #3421
vesna84
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a co to jest ten indeks katechizacji??
taka książeczka, gdzie przez cała szkołę ponadpodstawową wpisują Ci oceny z religii u mnie w parafii taki indeks chcą zobaczyć
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:25   #3422
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
taka książeczka, gdzie przez cała szkołę ponadpodstawową wpisują Ci oceny z religii u mnie w parafii taki indeks chcą zobaczyć
o mamciu... u mnie tylko trzeba pokazać świadectwo ukończenia ostatniej szkoły gdzie jest ocena
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:26   #3423
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
o mamciu... u mnie tylko trzeba pokazać świadectwo ukończenia ostatniej szkoły gdzie jest ocena
ja chyba też pójdę ze świadectwem z ostatniej klasy liceum, bo nie mam wyjścia, indeksu nie odtworzę przecież
Stary 2011-06-08, 22:28   #3424
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
O jaaa jakie głupoty a jak ktoś nie chodził na religię w którejś klasie to co?

Widziałam foty samochodów to i ja wkleję dekoracje, które nam się marzą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg phoca_thumb_l_P1070176.jpg (67,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg phoca_thumb_l_P1070325.jpg (57,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg samochod.jpg (140,2 KB, 17 załadowań)
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:30   #3425
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
ja chyba też pójdę ze świadectwem z ostatniej klasy liceum, bo nie mam wyjścia, indeksu nie odtworzę przecież
U mnie też wystarczy ostatnie świadectwo, a nawet sam papierek ze szkoły z oceną religii...za ostatni rok.

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:33   #3426
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
U mnie też wystarczy ostatnie świadectwo, a nawet sam papierek ze szkoły z oceną religii...za ostatni rok.
pocieszyłyście mnie, jeżeli u Was można ze świadectwem, to ja też u siebie z nim pójdę. trudno.
Stary 2011-06-08, 22:33   #3427
(kicia)
Zakorzenienie

lecę spać dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:34   #3428
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

__Paulinka__ mi też ostatnio chodzi po głowie fiolet i zielen w dekoracjach ... moja inspiracja:

http://dekoracje.figero.pl/websites/..._fioletowa.jpg

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:34   #3429
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
pocieszyłyście mnie, jeżeli u Was można ze świadectwem, to ja też u siebie z nim pójdę. trudno.
Nie daj się jakimś durnym wymysłom
Stary 2011-06-08, 22:40   #3430
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
ja o czyms takiem wogole nie slyszalam:/ u mnie tez mam przyniesc tylko swiadectwo z ostatniej klasy szkoly sredniej na pewno wystarczy niech juz nie wymyslaja za wiele...

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
__Paulinka__ mi też ostatnio chodzi po głowie fiolet i zielen w dekoracjach ... moja inspiracja:

http://dekoracje.figero.pl/websites/..._fioletowa.jpg

oooo... to tez swietnie wygląda
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:47   #3431
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiecie,że ja nawet nie pamiętam kolorów naszej sali na pewno beż + coś jeszcze,ale co
Byliśmy tam raz obejrzeć jak wygląda. Potem telefonicznie zaklepaliśmy termin bo to sala tż rodziców znajomych. I tyle. Www nie mają bo to nowiuśka sala. Chyba czas się zorganizować, podjechac i chociaz jakieś zdjęcia porobić
Stary 2011-06-08, 22:48   #3432
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

__Paulinka__ ja już mam nawet koncepcję w głowie w wazonach tulipany fioletowe :O ( mam nadzieję, że nie będzie problemu z ich dostaniem ) będę miała świeczki te małe podgrzewacze i te długie w kolorze zielonym , przez stół fioletowa organza, zielone serwetki , gdzieniegdzie zielone kamyczki ( rozsypane koło wazoników na organzie )
i na suficie będą materiały i kule ...ale ja tych kul chcę duuuużo , ( chyba sufit będzie fioletowy a kule zielone )

także jak znajdziesz jakieś fajne pomysły na dekoracje w tych kolorach to zapodaj

iskierka zgasła...
Stary 2011-06-08, 22:51   #3433
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
U nas żadnych indeksów nie było. Ocena z religii jest na świadectwie i ze świadectwem pójdziemy do księdza. Nic się nie martw, jak masz świadectwo z oceną z religii.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Widziałam foty samochodów to i ja wkleję dekoracje, które nam się marzą
Widziałam takie różyczki na all. Można kupić na sztuki i dowolnie przymocować do samochodu Będziemy coś takiego montować.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:52   #3434
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
__Paulinka__ ja już mam nawet koncepcję w głowie w wazonach tulipany fioletowe :O ( mam nadzieję, że nie będzie problemu z ich dostaniem ) będę miała świeczki te małe podgrzewacze i te długie w kolorze zielonym , przez stół fioletowa organza, zielone serwetki , gdzieniegdzie zielone kamyczki ( rozsypane koło wazoników na organzie )
i na suficie będą materiały i kule ...ale ja tych kul chcę duuuużo , ( chyba sufit będzie fioletowy a kule zielone )

także jak znajdziesz jakieś fajne pomysły na dekoracje w tych kolorach to zapodaj

ooo widze, ze Ty juz masz konkretny plan super przyanjmniej wiesz na co patrzec ja jak znajde cos w tych kolorach to oczywiscie Ci podesle ja zobacze "na zywo" naszą salę na poczatku lipca jak bede w PL i wtedy zdecyduje sie czy bedą mi takie kolorki pasowac
Stary 2011-06-08, 22:52   #3435
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Widziałam takie różyczki na all. Można kupić na sztuki i dowolnie przymocować do samochodu Będziemy coś takiego montować.
Też chcemy sami coś takiego zrobić Dużo roboty przy tym nie ma,a koszty dużo mniejsze niż w kwiaciarni
Stary 2011-06-08, 22:57   #3436
__Paulinka__
Zakorzenienie

takie coś też ladnie wygląda, np wokół jakiegoś szklanego okrągłego swiecznika lub wozonu tylko kolor fioletowy lub zielony w Twoim przypadku ja się jeszcze zastanawiam nad połączeniem różu z perłowym
Stary 2011-06-08, 22:58   #3437
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

http://allegro.pl/winietki-wizytowki...639632272.html ale fajny pomysł;d

iskierka zgasła...
Stary 2011-06-08, 22:58   #3438
__Paulinka__
Zakorzenienie

znowu zapomnilam dodac:P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aaa.jpg (18,7 KB, 17 załadowań)
Stary 2011-06-08, 23:00   #3439
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

takie cos pasuje chyba tylko do jakiejś góralskiej chaty, bo do nowoczesnej to chyba nie bardzo
Stary 2011-06-08, 23:03   #3440
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
takie cos pasuje chyba tylko do jakiejś góralskiej chaty, bo do nowoczesnej to chyba nie bardzo
niop, albo do typowo wiejskich dekoracji ....

ja ciągle szukam pomysłu na prezent dla gości i nie mam żadnego pomysłu ;/

iskierka zgasła...
Stary 2011-06-08, 23:16   #3441
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Znajoma wrzuciła foty z dzisiaj z Lublina. Masakra, jak polało...
http://www.facebook.com/profile.php?...type=1&theater

Dobrej nocki życzę! uciekam...
Stary 2011-06-08, 23:19   #3442
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
ja ciągle szukam pomysłu na prezent dla gości i nie mam żadnego pomysłu ;/
ja myslę, ze będe miała cos w tym stylu: http://allegro.pl/podziekowania-dla-...646002766.html albo jeszcze bardziej bym chciala takie cos jak w zalączniku myslę, ze w podziekowaniach liczy sie gest, a nie to zeby wydac jak najwiecej kasy i kupowac nie waidomo co

oki, zmykam spac papa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (33,8 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-06-08 o 23:22
Stary 2011-06-09, 07:59   #3443
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
kurcze a ja dalej zastanawiam się nad przewodnim kolorem sali... Niesamowicie mnie to denerwuje bo ja średnio przepadam za czerwonym, a jednak sala przeważa w tym kolorze... i za nic nie moge znaleźć rozwiązania..
sala taneczne niby jest w jasnym fiolecie, ale przecież to stoły będą dekorowane więc taneczną się nie sugeruję...
Zapodam wam linka to może popatrzycie PROOOSZĘ
http://www.kwiat-lotosu.pl/galeria.php

Tutaj na zdjęciach widzę że ktoś dekorował na zielono.. Sama nie wiem. W ostateczności będę pytać czy ma jakieś zdjęcia z dekoracji..
Krzesła będą mieć biale pokrowce tak jak na kilku zdjęciach.
Ja bym dała kremowe dodatki. Masz tam takie też ściany, to będzie pasować

Tak, któras z nas miała uczulenie na żywe kwiaty. Bukiety są cudne, jak żywe wyglądają. Tylko czy ta pracownia jest w Polsce...chyba nie

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 08:14   #3444
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dzień doberek Całą noc padało i dziś jest cudownie rześko
Stary 2011-06-09, 08:53   #3445
__Paulinka__
Zakorzenienie

dzien dobry

Wy tak zarzekacie na upały, na slonce a mi sie takie cos marzy... u mnie caly czas 15 stopni i slonca nie ma praiwe nikomu nie dogodzisz:P a jak ja pojade na wakacje do Pl o nie bedzie slonca to sie wkurze

zmykam do pracy

papa Milego dnia
Stary 2011-06-09, 09:04   #3446
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Kurcze ale napisałyscie, nie wiem czy wszystko nadrobię.
My dzisiaj ostatecznie wpłacamy zaliczkę kamerzyście i mamy już wszystkich "zaliczonych";-)
Zaproszenia też juz wybraliśmy, teraz musze zaciągnać TŻ żeby wybrać obrączki bo swoje złoto jednak sprzedaliśmy i kupimy obrączki w salonie. Te robione na zamówienie u złotnika nie podobały nam się ;-(

Chatko zazdroszczę Ci takiej miłej niespodzianki, mój TŻ niestety nie jest zbytnio wylewny, zresztą starość nie radość, nie chce się już.
Gratuluję zaliczenia A na które obrączki się w końcu zdecydowaliście?

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
nie wiem czy się chwaliłam... zamówiliśmy obrączki, wyjdą nas niecałe 600zł (dajemy swoje złoto) jestem taka szczęśliwa że chociaż jedna rzecz w miarę tanio przy tylu wydatkach
Gratsy Pokaż jakie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Mądrze napisane. Szkoda, że ja o tym ostatnio bardzo zapomniałam i tak się wczoraj pokłóciłam z TŻ, że nie wiem co z nami będzie Oczywiście wszystko przez mój wybuchowy charakter Miałam mu za złe, że nie dopilnował jednej rzeczy związanej z domem, a ja teraz nie mam czasu, żeby nad wszystkim czuwać ze względu na sesję. I się wkurzyłam, ale niepotrzebnie się uniosłam, wiem, że zrobiłam mu przykrość. Przeprosiłam, ale nie wiem czy przyjął przeprosiny. Wiecie, w ogóle to myślałam, że ten czas kiedy będziemy urządzać dom i szykować się do ślubu będzie najpiękniejszym czasem w naszym związku do tej pory, tak czekałam, żeby razem zamieszkać, we własnym domu... ale cała ta radość gdzieś zniknęła, są tylko przyziemne sprawy, które cały czas trzeba załatwiać, a nie ma się prawie wcale czasu dla siebie. Działamy bardziej jak partnerzy biznesowi niż jak osoby, które się kochają Nie wiem czy jutro będzie już u mnie co odliczać... Wieczorem mamy pogadać. Ech, musiałam się tym z kimś podzielić, bo już cała w nerwach od rana siedzę...
Nie no, po przeczytaniu tego posta musiałam ze 3 razy sprawdzić nicka, czy to na pewno moja tenebrosa wypisuje takie rzeczy. Co jak co, ale w takim humorze to Cię jeszcze Kochana nie widziałam!
Słońce, pamiętaj, że po pierwsze: jedna kłótnia rozstania nie czyni, więc proszę tu bez takich aluzji, że nie wiesz co dalej będzie
A po drugie prawda jest taka, że przygotowania do ślubu, urządzanie domu, praca zawodowa i jeszcze dodatkowo studia i egzaminy to mimo wszystko troszkę za dużo nawet dla tak świetnie zorganizowanej i trzeźwo myślącej kobitki jak Ty, więc jest to całkowicie normalne, że możesz od czasu do czasu nie wyrabiać. Ja i tak podziwiam, że przy tym nawale obowiązków w ogóle jeszcze nie oszaleliście i nie kłócicie się co drugi dzień Musicie być naprawdę silnym związkiem. Sesja minie, studia skończysz i zrzucisz z siebie to spore jednak obciążenie i zostaną już same miłe przygotowania, zobaczysz, od razu się lepiej zrobi

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Jakiś ***** urwał mi lusterko w samochodzie pięknie się dzień zaczął

Argument? Bo taki mu się podoba i już
Może jeszcze uda mi się go przekonać do czegoś ciemniejszego
No co za chamstwo!!
Hm, wiesz, w sumie to tak samo Jego dzień jak Twój, właściwie jeśli On nie narzuca Ci, jaką masz wybrać sukienkę, to Ty Jemu też nie możesz Ale 3mam kciuki, żeby jednak zmądrzał

Cytat:
kurcze a ja dalej zastanawiam się nad przewodnim kolorem sali... Niesamowicie mnie to denerwuje bo ja średnio przepadam za czerwonym, a jednak sala przeważa w tym kolorze... i za nic nie moge znaleźć rozwiązania..
sala taneczne niby jest w jasnym fiolecie, ale przecież to stoły będą dekorowane więc taneczną się nie sugeruję...
Zapodam wam linka to może popatrzycie PROOOSZĘ
http://www.kwiat-lotosu.pl/galeria.php

Tutaj na zdjęciach widzę że ktoś dekorował na zielono.. Sama nie wiem. W ostateczności będę pytać czy ma jakieś zdjęcia z dekoracji..
Krzesła będą mieć biale pokrowce tak jak na kilku zdjęciach.
Mi się podoba tak, jak na tych zdjęciach Tak świeżo ta zieleń wygląda. Ale ja jestem w ogóle fanką zieleni Poza tym myślę, że do tej czerwieni by pasował kremowy.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dobra dziewczyny zgrałam kilka fotek z wesela niektóre są niewyraźne :P
sala to remiza odpacykowana przez dekoratorkę :P samochód mieli od kolegi podbną ozdobę chce mieć na swoim ikebana z żywych kwiatów
Pięknie wyglądałaś Kochana, laseczka jak się patrzy

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Co powiecie o tej sukni?? podobna do tej co przymierzałam tylko dół ma inny tamta miała z falbanek
http://aukcjewp.wp.pl/rzeszow-piekna...648780745.html
No całkiem ładna i nawet chyba by do Ciebie pasowała Z tym, że tren wielgachny nie podoba mi się, ale to już kwestia gustu

Cytat:
zapominjialam dodac fotketej sali:P
Piękno Wyobraziłam sobie zamiast fioletu mój niebieski i się zakochałam

Cytat:
a ja dalej z nosem w książkach już nawet posunełam się do napisania ściąg bo wymiękam

więc jutro o 11 proszę o kciuki żeby facet był aż tak zajęty i przedyktował pytania i sobie poszedł (tak zorbił praktycznie na pierwszy semestr poszedł na 5 minut całe kolokwium skonsultowaliśmy )
Pisząc ściągi też się uczysz, czasem nawet bardziej to pomaga, niż czytania po raz kolejny tego samego
się 3mią

Cytat:
Widziałam to już kiedyś kiedyś i myśleliśmy, żeby coś w tym stylu zrobić, ale ostatecznie uznaliśmy, że jednak nam nie pasuje. Ale poza tym uważam to za super pomysł

Dziewczynki, a ja sobie załapałam od wczoraj dorywczą robótkę Dzwoni do mnie wczoraj ok. 11 Przyjaciółka i mówi: hej, chcesz zarobić? Ja, że no pewnie. A Ona: to jest robota u mnie w biurze, jak chcesz, o której możesz być? No i za godzinę byłam i siedziałam do 18:00 i dziś znów sobie idę na parę godzin Nawet nie wiem, ile mi zapłacą, ale w sumie mi się teraz każde pieniądze przydadzą, więc wybrzydzać nie będę, a praca w miłej atmosferze, nudna, ale to dobrze, bo nie wymaga specjalnego myślenia

A tutaj, gdyby którejś TŻ nie miał w co się ubrać na wesele, to najświeższy krzyk mody : http://www.wiocha.pl/52934,Wyjsciowy_dres

No i artykuł na temat zmiany nazwiska, zobaczcie, ile będzie trzeba jeszcze kasy na to wydać, cholera: http://myweddspace.pl/artykul/czy-zm...sko-po-slubie/
Dla tych, co nie mają tam konta i nie mogą przeczytać całego artykułu skopiuję "cennik":
W pierwszej kolejności trzeba wymienić dowód osobisty. Zdjęcie: ok. 20 zł; plus dokument: 30 zł.
Po wymianie dowodu czas na prawo jazdy. Zdjęcie już mamy, dokument: 70zł; opłata skarbowa: 10zł.
Trzecia rzecz to paszport. Zdjęcia (to do dowodu nie pasuje, trzeba zrobić inne): 20 zł, opłata za wydanie paszportu: 140 zł.
Posiadacze prawa jazdy często mają również samochód. Dowód rejestracyjny - opłata komunikacyjna i ewidencyjna: 60 zł.
Wszelkie legitymacje również trzeba wymienić. Na szczęście przeważnie za darmo. Jedyne koszty zwiazane są ze zdjęciami, warto profilaktycznie zamówić więcej odbitek portretu do dowodu.
Tu kończą się wydatki, problemy nie. O zmianie nazwiska trzeba zawiadomić wszystkie banki, firmy ubezpieczeniowe i pracodawcę.
Podsumowując, należy przeznaczyć na to około 350 złotych i zaplanować wizyty w co najmniej dziesięciu instytucjach.

Miłego dnia Kochane

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-06-09 o 09:06
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:08   #3447
Brydzia_
Zakorzenienie

zamówiliśmy takie:
obraczki-slubne-ze-zlota-st-104zb_0_b.jpg

mam nadzieję że już niedługo wstawię zdjęcie naszych

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:17   #3448
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja myslę, ze będe miała cos w tym stylu: http://allegro.pl/podziekowania-dla-...646002766.html albo jeszcze bardziej bym chciala takie cos jak w zalączniku myslę, ze w podziekowaniach liczy sie gest, a nie to zeby wydac jak najwiecej kasy i kupowac nie waidomo co

oki, zmykam spac papa
Też bym chciała jakieś podziękowania na słodko
Bo takie bibeloty to goście wrzucą na dno szuflady i leży. Sama mam takie karteczki itp. z podziękowaniami i tylko miejsce zawalają. Teraz na piątkowym weselu była winietka,a z tyłu lizak serduszko,podoba mi się tylko my nie chcemy winietek.
Stary 2011-06-09, 09:23   #3449
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Ja bym dała kremowe dodatki. Masz tam takie też ściany, to będzie pasować
[QUOTE=Chatka;27393893
Mi się podoba tak, jak na tych zdjęciach Tak świeżo ta zieleń wygląda. Ale ja jestem w ogóle fanką zieleni Poza tym myślę, że do tej czerwieni by pasował kremowy.
[/QUOTE]

Dzięki dziewczyny
Tak też zostanę przy beżowym, kremowym i tych delikatniejszych odcieniach Mam nadzieje ze buciki też dobiorę takiego koloru
A zielony aby ożywił może sporadycznie gdzieś dorzucę. Ale na pewno z czerwonym nie będę juz przesadzać
Musze jeszcze wypytać czy to ich standardowy wystrój, czy może mają jeszcze jakieś propozycje Dzięki dziewczyny

Jeszcze mam jeden problem bo stoły są wąskie i z tego co pamiętam zwykle soków, sałatek i innych pierdółek nie mówiąc o ciastach, szklankach na tych stołach jest dużo.. I nie wiem jak pomieszczę na nich moje wymarzone dekoracje

Co do podziękowań dla gości, ostatnio wylukałam coś takiego. Zawsze może posłużyć to też za winietke z małą niespodzianką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg krokinowe.jpg (115,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg decruliwkabil.jpg (117,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ecrubrudnyr.jpg (102,2 KB, 4 załadowań)

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-06-09 o 09:27
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 09:24   #3450
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Jagodziu świetnie wyglądałaś!

a samochód bym jeszcze skromniej przystroiła, coś takiego by mi się podobało:
Załącznik 4011750

tren zbyt duży, ale sukienka bardzo ładna
piękna dekoracja na tym samochodzie! taka delikatna i subtelna!
Cytat:
a ja dalej z nosem w książkach już nawet posunełam się do napisania ściąg bo wymiękam

więc jutro o 11 proszę o kciuki żeby facet był aż tak zajęty i przedyktował pytania i sobie poszedł (tak zorbił praktycznie na pierwszy semestr poszedł na 5 minut całe kolokwium skonsultowaliśmy )
powodzenia!
Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
zamówiliśmy takie:
Załącznik 4012939

mam nadzieję że już niedługo wstawię zdjęcie naszych
bardzo ładne

Chatko - gratuluję pracy dorywczej!

Ale u mnie się dziś ochłodziło...brrr.... gdzie te słoneczko....

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości