Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-27, 09:56   #3421
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Dzień Dobry.
Tak mi się wydaję, że to już to... Czuje takie mizianie po brzuszku i czasami silniejsze uczucie "kopnięcia" (?).

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

To prawda Moniko, moja córka jest tego przykładem. Znalazła sobie czas na zabawe ok 17.00 w brzuszku po urodzeniu w tym czasie również była najaaktywniejsza.
straszycie mnie coraz bardziej nocki będą z głowy dzisiaj to az się przebudziłam tak buszowało mi w brzuchu moje dziecię
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 10:02   #3422
NataliaM1103
Rozeznanie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

witam
Znowu upał,już mam pomału dosyc tej pogody!
Od rana dokucza mi kolka z lewej strony .
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 10:04   #3423
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
straszycie mnie coraz bardziej nocki będą z głowy dzisiaj to az się przebudziłam tak buszowało mi w brzuchu moje dziecię

he he he... nie bój nic, to tylko tak strasznie brzmi.
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 10:12   #3424
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eesc

co do infekcji dróg moczowych to wspołczuję. u mnie byly leukocyty sporo podwyzszone we krwi i w moczu i te dziadoskie bakterie i niestety nie obyło się bez antybiotyku 5 dni....ale po tym jak ręką odjął...nawet po 2 tabletce przestalo bolec... mam nadzieję, ze dzidzia się nie obrazi na mamusię za te antybiotyki..;/ ale niby to takie, któe mozna w ciąży

u mnie się tez skwar szykuje.
tz pojechal do teściow w czyms tam pomagac
ja mam ogarniete bo wczoraj sprzatnełam
wstawilam tylko pranie i zmywarkę obiad mam z wczoraj wiec mam dzien lenia...
tylko prasowanie ewentualnie...

Agatku moje dziecię tez skacze chyba mi po pęcherzu....i czuję je nisko po środku brzucha więc by się zgadzalo...

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

a jeszcze co do tych dróg moczowych to własnie trzeba szybko leczyc jak Nikotynka napisała. moze dojsc do zapalenia odmiedniczkowego nerek albo do zapalenia pęcherza płodowego a to juz nie takie fajne... wiec trzeba wybrac mniejsze zło i leczyc...
niestety w ciązy jest się bardziej podatną na różne infekcje...
u mnie też już skwar, najbardziej mi psa szkoda bo dyszy cały czas z gorąca biduś

i dlatego jem żurawinę suszoną regularnie, mam żurawinę do picia- jak Wam pisałam żuravit tea no i piję dużo wody lepiej zapobiegać, mam nadzieję, że to cholerstwo się nie przypląta do mnie znowu choć niestety 50% zapaleń wraca jeszcze w tym samym roku
Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Dzień Dobry.
Tak mi się wydaję, że to już to... Czuje takie mizianie po brzuszku i czasami silniejsze uczucie "kopnięcia" (?).

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

To prawda Moniko, moja córka jest tego przykładem. Znalazła sobie czas na zabawe ok 17.00 w brzuszku po urodzeniu w tym czasie również była najaaktywniejsza.
ooo to świeeetnie bo u mnie dzidziuś jest najaktywniejszy o 2 w nocy i 7 rano. Haha świeetnie się zapowiada

dobra jedziemy na targi zdam relacje ppatki
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 10:28   #3425
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Witam Mamusie i Brzusie
Jejku jaki cudowny dzien, rześko 20 st i sloneczko można żyć
Tylko trzeba sprzatac pół dnia mi to chyba zajmie

Cieszę się, że się odoba ja jestem zadowolona

Sprawdza, jestem zadowolona A poduche mam Flopsy z red castle 170 cm kocham ją o tym kojcu nie słyszałam
kochana, u na sni ejest rześko - cała płynę od rana, tak mi gorąco....

Cytat:
Napisane przez specialle Pokaż wiadomość
Tez mi sie tak snilo niedawno z tym ze moja rosla o 2 cm na minute, tak na naszych oczach.

A teraz to ja rosne na swoich oczach. W pierwszej ciazy nie rosl mi brzuszek tak szybko jak teraz.

Kompletujecie juz garderobe ciazowa??? Ja tak i zastanawiam sie czy ne za bardzo sie spiesze, ale kupilam przed chwila na all slczny plaszcyk ciazowy i tylko 69zl+przesylka
ja z typowo ciążowych mam dwie pary spodni 3/4 lnianych, 1 parę lnianych długich, jedne jeansy i tyle. Bluzki typowo ciązowe to nie, ale odkąd jestem w ciązy to wybierałam takie odcinane pod biustem, żeby móc je nosić, to samo z sukienkami (mam ich ze 4 w takim stylu). Wieć lato mam z głowy. Największy problem będzie jesienią/zimą kiedy juz muszę szukać tylko w sklepach ciążowych, a tu niestety jest ograniczony wybór, po prostu ciuchy jak dla mnie marnej jakości a życzą sobie nie wiadomo ile. Na pewno będę musiała kupić jakieś dwie spódnice z pasem, jeszcze ze dwie pary spodni bo lniane mi odpadną no i najważniejsze - kurtka plus jakeś bluzki na wielgachny brzuch, boję sie kupować normalne ale większe rozmiary, np. L czy XL kurtka bo czy ja wiem czy się w nią zapnę w grudniu? Więc potrzebuję specjalnych ciązowych - wstępnie patrzyłam na sklepu internetowe ale boję się w nich kupować bo ja chyba jestem taka niewymiarowa

Miłej soboty brzuchatki

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 10:30   #3426
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dobra, pranie się suszy
a ja się topię....chyba z 50 stopni jest.................
Stary 2011-08-27, 10:42   #3427
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
witam
Znowu upał,już mam pomału dosyc tej pogody!
Od rana dokucza mi kolka z lewej strony .
witaj! kolka?
mnie od rana kuje jajnik, do tego stopnia, że chodzę w pół zgięta.
jak nacisnę, to ból jest odczuwalny.

co to może być?
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-27, 10:43   #3428
agawoo
Zakorzenienie

Cześć
Ależ mnie dzisiaj boli głowa Już drugą kawę piję, bo chcę uniknąć brania tabletki Niedawno z zakupów wróciła, usmażyłam mięsko na obiad, jeszcze muszę się za sprzątanie wziąć ..
Ale leń gigant się rozpanoszył i nie chce się wynieść ...

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Wiecie co... mój dzieciak jest straszny... robi sobie teraz z mojego pęcherza trampolinę i skacze w niebogłosy czuję: chcę siku, nie chcę, chcę, nie chcę.. trochę mnie przestraszyłyście, że jak dziecko szaleje, to będzie takie jak się urodzi będzie miało pewnie ADHD po tatusiu...

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
mnie teraz chyba jakieś cholerstwo łapie nie wiem??? poszłam do łazienki sie wysiusiać wychodze i czuję ze znowu mi się chce siadam na kibelek i nic 3 kropelki i co wstane to czuje że mi się chce siadam nic i już jestem wściekła bo chyba jakieś zapalenie pęcherza sie szykuje jutro lece do apteki po urosept

aha znalazłam coś takiego jak by któraś dziewczyna była zainteresowana podobny do coletto http://www.bobowozki.com.pl/product_...5&%3CosCsid%3E
Monia, to nie musi być zapalenie pęcherza ... Może dzidziuś akurat tak się ułożył, że Ci pęchcerz uciska .. Ja co chwilę biegam do łązienki, a wieczorem to już w ogóle .. Wychodzę, wracam na 3 kropelki, wychodzę, znowu wracam na 5 kropelek i tak na okrągło ... I w nocy oczywiście też wstaję

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

agawoo, a gdzie to wyczytalas o tych facetach zachodzacych w ciaze? bo moj tak jakby pasowal do opisu... fochy gorsze niz ja i do tego je i tyje bardziej niz ja
nawet jego kumple sie pytaja, kto tu jest w ciazy
jeszcze zrobi mi niespodzianke i na porodowce tez urodzi dziecko
na jedno nie jestem do konca przygotowana, a co dopiero dwojka, w tym tz w wersji mini
Nawet nie wiem, ciągle o tym słyszę W niektórych przypadkach to facetom właśnie rośnie brzuch a nawet przy porodzie kobiety odczuwają skurcze

http://www.badaniaprenatalne.pl/syndrom_kuwady

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 10:50   #3429
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
witaj! kolka?
mnie od rana kuje jajnik, do tego stopnia, że chodzę w pół zgięta.
jak nacisnę, to ból jest odczuwalny.

co to może być?
nie wiem czy to kolka,boli poprostu pod lewym żebrem
Stary 2011-08-27, 10:54   #3430
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość

A tak poza tym, to miłego dnia życzę My dzisiaj z Mężulkiem zaczynamy nasz weekend rocznicowy Jutro mamy I rocznicę ślubu

A dzisiaj śniło mi się, że mieliśmy córeczkę wielkości dłoni... Trzymaliśmy ją w jakiejś szmatce i ani nie płakała, ani w ogóle nic nie robiła Jeśli sny tłumaczy się na odwrót, to urodzę duuuużego syna, który będzie nas baaaardzo sobą absorbował
To już życzę wszystkiego najlepszego
Bo nie wiem, czy jutro zajrzę

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wybaczcie, że tak mało się odzywam i uczestniczę, ale z powodu samopoczucia nie siedzę tak dużo na necie.

W poniedziałek byłam na wizycie. Mamy już połowę ciąży. Lekarz mnie zbadał, wszystko ok. Maluch dalej nie chce się ujawnić... Ułożenie miednicowe i lipa ;/
No ale... 5 września mam umówione USG połówkowe, więc jest szansa iż może wtedy się uda.

Pozdrowionka!
Hehehe, niespodziankę mamusi chce zrobić

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
mnie też coś łapie wczoraj pare kropelek i pieczenie jak jasna ch... i mam problem bo jest wekeend i nie wiem czy czekać do pon (czy w ogóle wytrzymam) czy iść prywatnie. Ja to sie boje że bede miała zapalenie dróg moczowych bo czuje jakbym żyletki rodziła

A tak poza tym to dzień dobry mamusie nie było mnie dawno u was bo mam absorbujące zajecie od tygodnia opiekuje się siostrzenicami tz-ta (5 latka i prawie dwulatka) słodkie są i nabieram wprawy
No jak boli i piecze, to już nie jest dobrze .. lepiej idź do lekarza, lepeij szybko zadziałać, bo się antybiotykiem może skończyć

Niestety już raz (dzień przed Sylwestrem na dodatek) wylądowałam na pogotowiu z krwiomoczem i ostrym zapaleniem pęcherza Nikomu nie życzę takigo bólu
A jak tylko coś zaboli to zawsze mi pomaga Urosept, ale teraz odpukać nie muszę brać

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
dobra, pranie się suszy
a ja się topię....chyba z 50 stopni jest.................
O kurczę, przypomniałaś mi, że pranie muszę wstawić Dzięki

Specialle,
niezłe zakupki Ja jeszcze dla siebie nic nie kupuję, tylko jedne spodnie do pracy kupiłam Bo w dzinsach ani tym podobnych chodzić do pracy nie mogę

Stary 2011-08-27, 10:57   #3431
NataliaM1103
Rozeznanie

widzę ,że nie jestem sama z problemami z kręgosłupem ,bioderkiem itp.
Parę miesiecy temu bylam u lekarza z bolącym lewym biodrem,lekarz stwierdzil ,że prawdopodobnie nie obedzie sie bez operacji,ja natomiast "olałam"diagnozę .Powiedział też ,że w czasie ciąży może bardzo mi dokuczac to moje bioderko.Od tej wizyty nic nie balało ,aż do zeszłego tygodnia,wczoraj i dzisiaj to już czasami utykam,w poniedzialek wybieram się do lekarza po skierowanie na masaże byc może to ukoi ból

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-27, 11:13   #3432
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Hej kochane mamusie

Już za 3 godzinki jad na lotnisko, jeszcze ostanie pakowanie....troch trzeba ogarnąc mieszkanie i w droge....

Od rana chodze jakas poddenerwowana, zawsze przed jakimś dalszym wyjazdem tak jest ale teraz przez hormonki to już w ogóle, już poinformowałam tżta żeby mnie nie drzaźnił

Nie żegnam sie bo cały czas bede z Wami bo u rodziców jest necikZajże do Was w poniedziałek

Za tydzień mam w planie zrobic sonde zeby wybrac na spokojnie tytuł do kolejnego wątku, wiec jak sa jakieś nowe propozycje to prosze na priv tytuły. Z tych co już mamy wrzuce te nienoworoczne bo tak jak ostatnio zostawimy je na Nowy Rok. Ok?

Buziaki
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 11:54   #3433
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
widzę ,że nie jestem sama z problemami z kręgosłupem ,bioderkiem itp.
Parę miesiecy temu bylam u lekarza z bolącym lewym biodrem,lekarz stwierdzil ,że prawdopodobnie nie obedzie sie bez operacji,ja natomiast "olałam"diagnozę .Powiedział też ,że w czasie ciąży może bardzo mi dokuczac to moje bioderko.Od tej wizyty nic nie balało ,aż do zeszłego tygodnia,wczoraj i dzisiaj to już czasami utykam,w poniedzialek wybieram się do lekarza po skierowanie na masaże byc może to ukoi ból
Natalia, współczuję bólu Mam nadzieję, że masaże pomogą

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Hej kochane mamusie

Już za 3 godzinki jad na lotnisko, jeszcze ostanie pakowanie....troch trzeba ogarnąc mieszkanie i w droge....

Od rana chodze jakas poddenerwowana, zawsze przed jakimś dalszym wyjazdem tak jest ale teraz przez hormonki to już w ogóle, już poinformowałam tżta żeby mnie nie drzaźnił

Nie żegnam sie bo cały czas bede z Wami bo u rodziców jest necikZajże do Was w poniedziałek

Za tydzień mam w planie zrobic sonde zeby wybrac na spokojnie tytuł do kolejnego wątku, wiec jak sa jakieś nowe propozycje to prosze na priv tytuły. Z tych co już mamy wrzuce te nienoworoczne bo tak jak ostatnio zostawimy je na Nowy Rok. Ok?

Buziaki

Kasik,
ja też zawsze się denerwuję przed wyjazdem n Także to normalne

Super,że będziesz z nami

Co do tytułów to sie zgadzam, do Nowego Roku jeszcze trochę, więc poczekajmy

Stary 2011-08-27, 12:07   #3434
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

musiałam się chwilę zdrzemnąć bo mnie ten upał zmulił.....
niech się troszke ochłodzi.....;/ (to mowię ja-amator upałów ;/ teraz ich nie znoszę)
Stary 2011-08-27, 12:23   #3435
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
kochana, u na sni ejest rześko - cała płynę od rana, tak mi gorąco....

No to współczuje bo u mnie już po burzy i nawet długie leginsy ubrałam bo się chłodno zrobiło

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Hej kochane mamusie

Buziaki
Spokojnego i szybkiego lotu życzę
Nie dziwię się, że sie denerwujesz ja teraz to nawet jak gdzies dalej jezdiemy samochodem to mam stresa

Ja juz mam prawie posprzatane, jeszcze tylko podłoga do umycia ale najpierw obiadek trzeba zjeść bo umieram z głodu .... mam kurczaka na słodko/kwaśno a ochotę na pizzę z sosem czosnkowym hmmm....

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 12:28   #3436
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
musiałam się chwilę zdrzemnąć bo mnie ten upał zmulił.....
niech się troszke ochłodzi.....;/ (to mowię ja-amator upałów ;/ teraz ich nie znoszę)
Ja się chwilę zdrzemnę po obiadku, bo muszę jeszcze frytki usmażyć, a niedługo wraca TZ. Jak wróci i zjemy to chwilkę poleżę, bo ból głowy mnie wykończy
Druga kawa nie pomogła

Stary 2011-08-27, 12:37   #3437
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Ja się chwilę zdrzemnę po obiadku, bo muszę jeszcze frytki usmażyć, a niedługo wraca TZ. Jak wróci i zjemy to chwilkę poleżę, bo ból głowy mnie wykończy
Druga kawa nie pomogła

ja jem drugiego big milka....

własnie ogladalam pogode..jutro juz 21 st......
Stary 2011-08-27, 12:37   #3438
agawoo
Zakorzenienie

Dziewczyny, termometr pokazuje 38 stopni A za dwie godziny będzie jeszcze gorzej, bo słońce przejdzie na tą strone bloku i nagrzeje się jeszcze bardziej Chyba pójdę spać do wanny

Neska
, u nas też jutro tylko 21 Super, różnica kilkunastu stopni i my sie mamy czuć super???

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-08-27 o 12:38
Stary 2011-08-27, 12:40   #3439
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja tam nawet nie patrzę na termometr....bo się dobiję jeszcze
Stary 2011-08-27, 12:48   #3440
MMONIKA9
Wtajemniczenie

HEJ KOCHANE!!!!
u nas dziś masakra wiatrak nawet nie daje rady siedze i nie mam nawet siły walic w te klawisze na klawiaturze

Agawoo ja przez to podejrzewałam zapalenie bo nie dość że po kropelce latałam to dziwne szczypanie sie zaczeło (też podejrzewałam ze dzidzia jakoś na pęcherz naciska ale to szczypanie mnie zaniepokoiło)ale wziełam sobie szybko ciepłą kąpiel troche sobie w wannie posiedziałam zrobiłam ciepłą herbatkę bo po herbacie mnie pędzi i o to chodziło by wypłukać te bakterie i chyba pomogło bo dziś już nic nie dolega
Stary 2011-08-27, 13:03   #3441
NataliaM1103
Rozeznanie

ja fanka upałów - no ale nie w tym roku- czekam już na złotą jesień
Stary 2011-08-27, 13:04   #3442
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
HEJ KOCHANE!!!!
u nas dziś masakra wiatrak nawet nie daje rady siedze i nie mam nawet siły walic w te klawisze na klawiaturze

Agawoo ja przez to podejrzewałam zapalenie bo nie dość że po kropelce latałam to dziwne szczypanie sie zaczeło (też podejrzewałam ze dzidzia jakoś na pęcherz naciska ale to szczypanie mnie zaniepokoiło)ale wziełam sobie szybko ciepłą kąpiel troche sobie w wannie posiedziałam zrobiłam ciepłą herbatkę bo po herbacie mnie pędzi i o to chodziło by wypłukać te bakterie i chyba pomogło bo dziś już nic nie dolega
Super, że już lepiej Lepiej reagować wczesniej, jak jest takie coś

Stary 2011-08-27, 13:16   #3443
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
ja fanka upałów - no ale nie w tym roku- czekam już na złotą jesień

ja to już na zime mam dosc tych upałów w tym roku moze tak źle je znoszę przez ciąże?? nie wiem, ale mam dość ja chcę już zime a najlepiej grudzień i to już połowe by bliżej do rozwiązania było

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-27, 13:20   #3444
NataliaM1103
Rozeznanie

oj Monika masz racje - najlepiej grudzień !
Stary 2011-08-27, 13:24   #3445
MMONIKA9
Wtajemniczenie

mi to się chce śmiać bo jak sobie różnymi kalkulatorami obliczałam poród to każdy inaczej pokazywał jeden że 22 grudzien inny 24 jeszcze inny 8 grudzień (w moje urodzinki ale by było super) a jaja będa jak cały grudzień przejdę i będe rodzic w styczniu hahaha to nic jeszcze troche i już wrześień i od tego momentu poleci już raz raz

Edytowane przez MMONIKA9
Czas edycji: 2011-08-27 o 14:09
MMONIKA9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 14:31   #3446
*Agatek*
Zakorzenienie

ja odpaliłam klimę, i przyjemnie chłodzi mieszkanko uff
ale skwar niesamowity, to prawda. Jutro idę na 2h na basen!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 14:43   #3447
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez specialle Pokaż wiadomość
Tez mi sie tak snilo niedawno z tym ze moja rosla o 2 cm na minute, tak na naszych oczach.

Kompletujecie juz garderobe ciazowa??? Ja tak i zastanawiam sie czy ne za bardzo sie spiesze, ale kupilam przed chwila na all slczny plaszcyk ciazowy i tylko 69zl+przesylka
Ciekawe te nasze sny
Ja mam na razie 2 pary jeansów. Myślę, że to mi starczy ze spodni. Dresowe jeszcze chcę kupić. No i jakieś bluzki, bo takie dłuższe swetry to mam 2, a to będzie za mało :/

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Cześć
Ależ mnie dzisiaj boli głowa Już drugą kawę piję, bo chcę uniknąć brania tabletki Niedawno z zakupów wróciła, usmażyłam mięsko na obiad, jeszcze muszę się za sprzątanie wziąć ..
Też mnie głowa boli od rana. Dodatkowo mam problem z żołądkiem :/ Rano musiałam wyjść ze sklepu, tak źle się poczułam :/ Teraz co chwilę latam do łazienki Na dodatek upał mnie wykańcza, a jeszcze mamy dzisiaj mszę zamówioną z okazji rocznicy i nie wiem czy pójdę

Agawoo dziękuję za życzenia
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-27, 14:55   #3448
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ja odpaliłam klimę, i przyjemnie chłodzi mieszkanko uff
ale skwar niesamowity, to prawda. Jutro idę na 2h na basen!
takiej to dobrze ;D
Stary 2011-08-27, 15:12   #3449
agawoo
Zakorzenienie

Hej
Po obiadku poszłąm spać i spałam ponad godzinę
Własnie wstalam Ale z główką trochę lepiej
TZcik odkurza, a ja lecę pod prysznic i zmykamy

Stary 2011-08-27, 15:25   #3450
MMONIKA9
Wtajemniczenie

jak wy to robicie ze jak się położycie to wam godzina wystarcza bo ja jak się położe to dopiero po 2-3 się budze i przez pół godz. nie mogę jeszcze do siebie dojść

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości