|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]()
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Debrah, walcz o CC, bo to jakaś kpina jest, żeby tak odbijać piłeczkę. Moja szwagierka miała planowaną CC z bliźniakami w 38 tyg. Ja miałam nieplanowaną, co nie jest dobrą opcją dla dziecka (cesarka jest najbezpieczniejsza wtedy właśnie, jak jest zaplanowana). Mój gin powiedział, że u mnie przy ewentualnej drugiej ciąży na pewno będzie CC, bo "mam traumę poporodową" i on by mnie do drugiego porodu SN nie puścił. No ale zobaczymy ![]() Betti, idę oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do poradni to Dawid urodził się niedotleniony i kontrolnie chcą sprawdzić czy rozwija się prawidłowo. Byliśmy jakiś miesiąc temu i lekarz stwierdziła, że jest bardzo dobrze ale żeby zjawić się jeszcze raz jeśli nadgoni w tym czasie ruchowo to nie będzie potrzebna rehabilitacja. Myślę, że to tylko formalność bo młody przewraca się w obie strony z brzucha na plecy i odwrotnie, kręci się wokół własnej osi, siedzi bez podparcia, pełza do tyłu, i zaczyna na wyprostowanych rączkach podnosić tyłek w górę a ma 6 miesięcy skończone 9 dni temu. Ostatnio na kontroli bioderek lekarka się zszokowała bo przewracając go z pleców na brzuszek uniosła nogi w górę, a on jak nie wie co się z nim dzieje to się napręża więc Dawid opierał się tylko na wyprostowanych rękach z nogami w górze ![]() A jeszcze co do fryzury to też obecnie mam obcięte tak żebym mogła związać ale po schudnięciu na pewno je skrócę bo denerwuje mnie ta fryzura i wyglądam w niej niekorzystnie.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to tylko rutynowa wizyta, myślałam ze rehabilitacja ![]() Cytat:
![]() Ja mam te włosy z jednej strony dłuższe ![]() ![]() Twoja brzmi ciekawie, poka zdjecia ![]() Asiuk, wiem o co chodzi z tym makijażem - właśnie miałam tez na myśli to obramowanie, zazwyczaj mam kreskę cieniutka na górnej powiece - to na zdjęciu to tak pierwszy i ostatni raz ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Hm, to może za tydzień się spakuję, jak zacznę 36tc.. Betti : idę zobaczyć. Twin : pokaż przemianę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem chirurg powinien dopisać, że sugeruje CC, co z kolei powinno być podkładką dla gina do wystawienia skierowania na CC. Ale ja nie w temacie, więc mogę mieć mylne założenie. Betti, bardzo fajna fryzura! odświeżyła twój wygląd, dodała takiej zadziorności. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
Debrah- no chyba poszaleli że Tobie nie dają wskazania do CC. Przecież wiadmomo że na tym sie skończy- nie dasz rady urodzić więc po co narażać ciebie na stres. Co za paranoja
![]() Co do pakowania- ja się spakowałam jakoś w 36 tyg właśnie. Teraz stwierdzam że można na ostatnią chwilę. Ta spakowana torba mnie stresowała - co ją widziałam myślałam- kurcze kiedy to nastąpi. I tak 4 tyg ![]() ![]() Betti fajnie wyglądasz...ale o dziwo , chyba w Twoim wypadku lepiej w długich ![]()
#3431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamieściłam 2 podglądowe zdjęcia z moim profilu. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Twin: urodziłaś synka przed czasem? Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2012-12-19 o 23:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Haniu, na razie poszukuje idealnej fryzury ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() --------- Czesc ![]() wczorajsze spotkanie w pracy przeżyłam bez uszczerbku na zdrowiu ![]() ![]() ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2012-12-20 o 07:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy drugim spakowałam się 2 dni przed pójściem do szpitala, ale już dużo wcześniej naszykowałam wszystko, leżało w jednym miejscu i zrobiłam listę żeby niczego nie zapomnieć
![]() |
#3435 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Wczoraj byłam w domu po 19, TŻ był wkurzony, ale musiałam załatwić receptę, bo poprzednią lekarka źle mi wypisała i nie dostałam w aptece 2 opakowań leku. Dziś planuję pieczenie ciasteczek z Ewą. Zobaczymy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
cześć
Asiuk, ja wczoraj też walczyłam z lekarzami, bo się w czas zorientowałam, że mi nie starczy leków do nowego roku i poszłam po recepty. Zwykle zostawiam kartkę w przychodni i na drugi dzień odbieram recepty a wczoraj mi powiedzieli, że nie ma możliwości i dopiero po świętach, ale wtedy mnie tu nie będzie, więc jestem bez recept i nie wiem, jak to załatwić |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przegięcie z tym całowaniem!! Byłabym zniesmaczona - delikatnie mówiąc.
![]() |
#3438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A fryzurę masz inną od mojej - dużo ładniejszą i bardzo twarzową! fajnie, że tył jest wycieniowany i że z przodu dłużej, dzięki temu nie ma takiej geometrii, jaką ja miałam. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |
Wtajemniczenie
|
asiuk, no sama w szoku bylam
![]() haniu, jak bylam mala, to święta kojarzyły mi się tylko ze sprzątaniem ![]() ![]() Do tej pory farbowalam się sama, ostatnio bylam u fryzjera właśnie i ten kolor mi się podoba. I teraz dylemat: iść ponownie do fryzjera czy ufarbowac się w domu, tylko nie wiadomo czym ![]() Ja po jednej takiej akcji z całowaniem spojrzałam na koleżankę i ewakuowalysmy się do biura ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3440 | |
Zakorzenienie
|
Twin świetna fryzura
![]() Ja nie mogłam miec takiej długosci bo mi się beznadziejnie wywijały a grzywka zawsze dzieliła na pół. ![]() Cytat:
![]() No właśnie kurde..ciężko zrobić fajny blond w domu ![]() ----------- Obejrzałyście całego Dextera? Ja jestem zniesmaczona ![]()
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
Twin, fajna fryzura - wyglądasz w niej świetnie. To jest niestety cięcie nie dla mnie, bo mam cienkie włosy i podatne na wywijanie. Ja muszę mieć dłuższe i mocniej postrzępione, żeby wydawało się, że mam ich więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Obejrzałam, rozczarowałam się trochę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce już oglądać 8 sezonu.
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
Ale numer zrobiłam - zamówiłam catering wigilijny na czwartek 21.12. a z restauracji już się nie pytali, czy czwartek 20, czy piątek 21, no i pojechaliśmy odebrać to żarcie a oni nie mają
![]() Na szczęście restauracja na tyle fajna, że powiedzieli, że w ciągu godziny - półtora przygotują mi wszystko, najwyżej zamienią kilka pozycji na inne w tej samej cenie i że będzie w końcu ta wigilia, no ale nieźle dałam ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3446 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
Jak wstałam i spojrzałam na termometr zobaczyłam -3 stopnie. Wstał TŻ i mówi, że zimno dziś -13. Jakoś źle spojrzałam na termometr ![]() ![]() Tak, urodziłam 2 tygodnie przed terminem. Cytat:
![]() Dzięki ![]() Nie jesteś dziwna. Nie lubię takich sytuacji. Dla mnie to przekraczanie strefy intymnej. Często właśnie w takich sytuacjach staram się ubiec drugą osobę i wyciągam rękę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja czekam do soboty z pieczeniem pierniczków. Przy Szymciu nie ma szans, żebym w spokoju je upiekła. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do Dextera, to cały ten sezon bardzo mi się podobał. Oglądałam z przyjemnością ale finał to jedno wielkie rozczarowanie. Jakoś to wszystko takie powolne, bez napięcia i bardzo przewidywalne było. Nie wyobrażam sobie o czym ma być następny sezon. Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też dałam trochę ciała i mam stresa - niby nie do końca tylko moja wina, ale jednak to ja głównie koordynuję projekt. Dziś oddaliśmy dokumentację, więc już po ptaku, chyba, że w urzędzie wychwycą rozbieżności i każą poprawić - generalnie konstrukcja nie pokrywa się z naszą częścią architektoniczną ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Ja mam w szafie wyłącznie ubrania spoza rekomendowanych dla mnie ![]() Cytat:
Przesłałam link do tej strony, bo dość jasno przedstawia założenia tej analizy i jest trochę konkretów o typach kolorystycznych. Sama dostałam jeszcze fajny, szczegółowy materiał do mojego typu, przeczytałam raz i zabieram się za niego jeszcze drugi raz. Za analizę nie płaciłam - robiła mi ją koleżanka - wizażanka, poznana w innym wątku. Ale to koszt ok. 100-200 zł. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo ładna fryzura! Cytat:
Mam nadzieję, że uda Ci się zyskać pewność co do cc. Cytat:
Zresztą już poprzednia była mocno naciągana pod koniec... Jak dla mnie Dex mógłby się skończyć po sezonie z trójkowym... albo po tym następnym. ----------------------------------- Kurcze, przyplątało się do mnie przeziębienie od TŻta, średnio się czuję... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
Hej
humor mam dzis dwojaki.....z jednej strony wqr.....w (o tym w klubie) a z drugiej calkiem niezly (dowiedzialam sie ze Ci znajomi przedluza mi umowe na rok wiec sie bardzo ciesze ze na spokojnie bede moga szukac czegos na stale) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Wtajemniczenie
|
Czesc... Gdyby nie śnieg na dachach, to przez okno możnaby pomyśleć, ze wiosna
![]() ![]() Cytat:
![]() Wspolczuje przeziębienia, wracaj do zdrowia szybko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.