![]() |
#3421 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Stojê w miejscu 69 kg
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Moje wczorajsze menu: serek brzoskwiniowy z chlebkiem, sernik z malinami pizza udko z kurczaka z fasolk± szparagow± sernik z malinami herbatnik kostka czekolady marchewka ( o 23-ciej, zamiast kolejnej kostki czekolady) Chyba nigdy nie nauczê siê porz±dnie je¶æ. Co najwy¿ej mogê ograniczyæ ilo¶æ, ale jako¶æ nie najlepiej mi idzie.
![]() |
#3423 | |||
Konto usuniête
|
Cytat:
Nie by³am i nie jestem zwolennikiem g³odzenia sie czy niejedzenia swiadomego ma³o , bo wiem z do¶wiadczenia jak to siê potem koñczy, ale czasami tak siê u mnie dzieje ¿e nie mam poprostu czasu bo jakas pilna sprawa ,latanie itd... jak mam stresa to tez nic nie zjem bo czujê siê najedzona nerwami , ale nie mam potem napadów wilczych g³odu abym musia³a nadrobic wiêc nie martwie siê tak bardzo jak nie uda mi sie zjesc wystarczj±cej liczby kcal ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
no widze przwinienia ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tez ostatnio zjad³am batonika bounty ale to by³o 1 przwinienie s³odyczowe w tygodniu wiêc nie suszê sobie g³owy , a u Ciebie widze zbyt du¿o s³odyczy jak na jeden dzieñ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
T by³ wypadek przy pracy ![]() ![]() a tak wogóle Moja Droga czy zobaczê Twoj± fociê w klubie wkoñcu? moze warto wkoñcu siê prze³amac i pokazac ,opinie bywaj± buduj±ce! ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-08-29 o 09:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 366
|
Cze¶æ!
U nas na ¶niadanie jajecznica z cebulk± na ma¶le i pomidory waga 88,2kg czyli jest dobrze patrz±c na to, ¿e @ w pe³ni ![]() Na obiad bêdzie rybka z grilla, kto¶ mnie tu zainspirowa³ ![]() ja chudnê 2kg na miesi±c, na pocz±tku siê trochê wkurza³am, ¿e tak wolno, ale teraz wiem, ¿e lepiej dla mnie, ewentualnego jojo, a przede wszystkim dla skóry, ¿e jednak waga spada wolniej ![]() Cytat:
![]() Jak tam ze ¶niadaniami? Patrzy³a¶ te jad³ospisy co wkleja³am bloga? Wszystko jest podane. Co i kiedy je¶æ i nawet lista zakupów na ca³y tydzieñ.
![]() |
#3425 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, ¿e muszê z tym walczyæ, postaram siê. Musi siê udaæ. ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
Jestem na etapie planowania, jak sobie z tym wszystkim poradziæ. My¶lê w³a¶nie nad dobr± organizacj± i zakupem nowych (stare s± ju¿ na wykoñczeniu) pojemniczków i planowego jedzonka od poniedzia³ku. Startujê razem z uczniami od poniedzia³ku. Zobaczymy czy co¶ siê uda zmieniæ. W moim przypadku jest o walka sama ze sob±, ze swoimi przyzwyczajeniami i z³ymi nawykami.
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
to kup córce zwyk³y serek homo i dodaj do niego owoce, jak nie zje to dla Ciebie nie bêdzie szkod± go dokoñczyæ.
#3427 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Ja to siê cieszê ¿e dla mnie s³odycze moga nie istniec ale przed @ mnie wzie³o w tym miesiacu na batonika jak nigdy ![]() Malinka a kup sobie w zamian za czekolade tez s³odkiel/ rodzynki,zurawinê -suszone oczywiscie Ja czasem jak cos mi sie koniecznie zachia³o wyci±ga³±m gar¶c zurawiny i tak z niej zjada³am mniej ni¿ po³owê jest tak s³odka ¿e ooooo,,,, a napewno nie jest tak kcal jak czeko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 960
|
Hej dziewczyny
![]() skoro wrzucamy jad³ospisy to wczoraj: -tost z ciemnego chleba z ziarnami z plasterkiem sera light I szynka z indyka - obiad: rybka pieczona na grillu w przyprawie chilli z ryzem gotowanym - kolacja: jogurcik z owocami Lacznie: 1200kcal ![]() Dzisiaj dzieñ mierzenia I w talii zgubilam 1cm I 2cm w biodrach, w udzie 1cm. To w tydzien ![]()
Edytowane przez MonnieB Czas edycji: 2014-08-29 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | ||
Zadomowienie
|
Motywacja na przysz³e wakacje: http://komediowo.pl/gid,16814511,img...c,galeria.html
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Wiecie fajnie by³oby wrzuciæ w jednego posta nasze jad³ospisy za dany dzieñ, porównanie by³oby bardziej wyraziste. B³êdy bardziej widoczne, wskazówki bardziej jaskrawe.
![]() |
#3430 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Ja zaraz smiagam na solanki na basen termalny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | ||
Zakorzenienie
|
nadesz³a pora kawowo-szarlotkowa
![]() Cytat:
owoce na kolacje to raczej ¶redni pomys³, bo zawieraj± cukry proste, których podczas spoczynku nocnego organizm nie trawi i odk³adaj± siê w postaci t³uszczu ![]() ile wa¿ysz i ile masz wzrostu? Cytat:
![]() ja nie wiem czy to ma sens? w jakim po¶cie? jak tego szukaæ pó¼niej? ![]()
![]() |
#3432 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
No, no, 3% to ca³kiem sporo jak na nasze gabaryty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
Cytat:
Skoro Ci tak dobrze idzie to tym bardziej siê powinna¶ dzieliæ jad³ospisami, pomog± osobom, które nie wiedz± co je¶æ. ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Stoisz w miejscu, ale za to w jakim dobrym miejscu ![]() Tymczasem pms i +1,5kg jak narazie ![]() Cytat:
Bo mi to wygl±da jak moje menu, kiedy stwierdzam, ¿e teraz mi wszystko jedno i wci±gam, co mi tylko przyjdzie na my¶l. Sernik, pizza, sernik, czekolada - za du¿o tego. Chocia¿ i tak dobrze, ¿e na koniec ta marchewka zamiast czekolady ![]() Mo¿e z góry zak³adasz, ¿e Ci nie wyjdzie i siê nie starasz? ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-08-29 o 11:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wydaje mi siê, ¿e z pisaniem jad³ospisów w jednym po¶cie chodzi³o o to, ¿eby pisaæ w jednej wiadomo¶ci ca³y swój jad³ospis a nie w jednym ¶niadanie w drugim obiad a w trzecim reszte ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz na pewno nie. Mo¿e jak mi siê co¶ uda zrzuciæ to siê prze³amiê. Póki co dobrze mi z maksymaln± mo¿liw± ilo¶ci± anonimowo¶ci ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() Planuj, planuj, tylko nie odk³adaj tego wiecznie. Na pocz±tku to jest przyt³aczaj±ce, bo tyle trzeba zmieniæ, no ale chyba warto, co? Poza tym dasz radê, masz nasze wsparcie ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3435 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
![]() |
#3436 | |
Zadomowienie
|
Te¿ mi siê to nie wydaje dobrym pomys³em.
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() Ja nie muszê mieæ specjalnej wagi, ¿eby wiedzieæ, ¿e u mnie to 99% t³uszczu ![]() ![]() Je¶li chodzi o pisanie jad³ospisu z ca³ego dnia w jednym po¶cie to jak najbardziej jestem za! Nie ma sensu siê rozdrabniaæ i tak lepiej mo¿na oceniæ, czy jad³ospis by³ z³y, czy dobry i co poprawiæ. ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- No kto siê pojawi³ ![]() ![]() Przepisaæ wagê? ![]()
![]() |
#3437 |
Zadomowienie
|
Wiesz, mo¿e co¶ w tym jest.
Ja jak zwykle odk³adam radykalniejsze zmiany na potem i guzik mi z tego wychodzi w ogóle.
#3438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dopiero dzi¶ dosta³am spowrotem rower, poza tym mój t¿ ma zzapalenie ¶ciêgna i tak wysz³o jako¶- W tym tygodniu malutko je¼dzi³am. Dietê to ju¿ w ogóle szlag trafi³, po okresie wrócê bo wytrzyma³am jak na mnioe bardzo d³ugo no i najwazniejsze ze nie jem pieczywa. Nie bêdê siê tera przepracowywaæ bo znowu siê odwodnie, opó¼ni mi siê i tlyko siê wkurzê :P Dzisiaj sobie u¶wqiadomilam ¿e to dopiero trzy miesi±ce a wygl±dam zupe³nie inaczej. We wtorek zaczyna mi siê szko³a. Zrealizowa³am masê rzeczy w te wakacje - æwiczy³±m, jad³am zdrowo, nie pi³am dwa miesi±ce, zadba³am o w³osy, zadba³am o cerê - Uda³o mi siê osi±gn±æ ogromnie du¿o ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zadomowienie
|
W i t a m y
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Ale z ciebie pracowita pszczó³ka.
#3440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Musimy siê kopn±æ w ty³ek i nie czekaæ na dobry moment tylko siê rzuciæ w wir zmian!
![]() |
#3441 | |
Zadomowienie
|
Za chwilê 1 wrze¶nia, zaczyna siê nowy rok tylko, ¿e szkolny.
Jakie¶ dziewczyny u Was postanowienia, za³o¿enia, plany ??? ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Takiego porz±dnego kopala na rozpêd, dla nas obu.
![]() |
#3442 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co jesz zamiast pieczywa i w zasadzie czemu je porzuci³a¶? Piêknie, dobrze ¿e widzisz takie zmiany ![]() U mnie trzy miesi±ce, a ró¿nicy brak ![]() A co z Twoim paleniem? Bo nie widzê na li¶cie rzeczy osi±gniêtych w wakacje, czy¿by¶ do tego wróci³a ? ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() Bardziej zaawansowane plany od¿ywiania i æwiczenia nadal bêdê tworzyæ, a póki co pozbywam siê z³ych nawyków, nie jem s³odyczy i innego syfu. Przy³±czasz siê? Nie od jutra, nie od poniedzia³ku, od teraz!
![]() |
#3443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zamiast tego mam siê zmieniæ w królika i wcinaæ marchewki ?!? Dobra, wchodzê. ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Zadomowienie
|
OK. Odliczamy dni bez s³odyczy. Wci±gnê³a¶ dzisiaj co¶ s³odkiego ?
Pytam, bo gdzie¶ czyta³am ¿e kto¶ na ¶niadanie mia³ Princ..., ale nie pamiêtam kto?
#3447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3448 |
Zadomowienie
|
OK. Wiêc startujemy - zobaczymy ile wytrzymamy.
Do startu gotowe - START. ![]()
#3449 |
Zakorzenienie
|
Malinka, Melonik trzymam za Was kciuki dziewczyny!
![]()
#3450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie palê od ponad dwóch miesiêcy ! zapomnia³am dodaæ, na codzieñ nie odczuwam ró¿nicy jedynie czasem mi siê ¶ni. Najwiêksza bzdura mojego ¿ycia ¿e niby rzucanie palenia jest ciê¿kie. Tyle ¿e gdybym pali³a to pewnie wa¿y³abym ju¿ te 70 bo metabolizm dopiero w tym miesi±cu ruszy³ normalnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.