Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-08-29, 08:35   #3421
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Widzê, ¿e starasz siê o uzyskanie efektu jo-jo, ale czy na pewno tego chcesz?
nie to by³o wczoraj,taki ma³y epizod ,z regu³y tak nie robie ale nie mia³am czasu ani ochoty
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-29, 08:56   #3422
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Stojê w miejscu 69 kg

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
nie to by³o wczoraj,taki ma³y epizod ,z regu³y tak nie robie ale nie mia³am czasu ani ochoty
Przesta³am czuæ siê samotna, jest nas dwie z tak± argumentacj±

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Moje wczorajsze menu:
serek brzoskwiniowy z chlebkiem, sernik z malinami
pizza
udko z kurczaka z fasolk± szparagow±
sernik z malinami
herbatnik
kostka czekolady
marchewka ( o 23-ciej, zamiast kolejnej kostki czekolady)

Chyba nigdy nie nauczê siê porz±dnie je¶æ.
Co najwy¿ej mogê ograniczyæ ilo¶æ, ale jako¶æ nie najlepiej mi idzie.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-29, 09:07   #3423
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Stojê w miejscu 69 kg

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Nie by³am i nie jestem zwolennikiem g³odzenia sie czy niejedzenia swiadomego ma³o , bo wiem z do¶wiadczenia jak to siê potem koñczy, ale czasami tak siê u mnie dzieje ¿e nie mam poprostu czasu bo jakas pilna sprawa ,latanie itd... jak mam stresa to tez nic nie zjem bo czujê siê najedzona nerwami , ale nie mam potem napadów wilczych g³odu abym musia³a nadrobic wiêc nie martwie siê tak bardzo jak nie uda mi sie zjesc wystarczj±cej liczby kcal

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Stojê w miejscu 69 kg

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Moje wczorajsze menu:
pizza
sernik z malinami
herbatnik
kostka czekolady

no widze przwinienia wiêc stoisz w miejscu tak jak Ja te¿ sie zapomina³am dlatego waga stane³a ,MUSISZ ograniczyc s³odycze do minimum! zrób sobie 1 dzieñ w tygodniu za jakis batonik czy cos tam

Ja tez ostatnio zjad³am batonika bounty ale to by³o 1 przwinienie s³odyczowe w tygodniu wiêc nie suszê sobie g³owy , a u Ciebie widze zbyt du¿o s³odyczy jak na jeden dzieñ i pizza ---to hardcore

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
E tam, tyle teraz programów i aplikacji jest, ¿e to szybkie i wygodne .
Ja nigdy nie lubi³am spisywaæ posi³ków w zeszycie itp., a teraz zapisujê w aplikacji i ca³kiem wygodne to jest ;D.
Mnie tylko przera¿a fakt, ¿e wiele osób je stanowczo za ma³o, dlatego czêsto o kalorie pytam .

Jak chodzi tylko o odchudzanie to faktycznie, jedzenie wszystkiego z umiarem jest dobre. Mnie chodzi w g³ównej mierze o zdrowie, wiêc u mnie plany s± inne. Aczkolwiek zawsze lepiej zje¶æ co¶☠takiego sobie ni¿ nie je¶æ nic przez wiele godzin, w miejscu gdzie nie mamy mo¿liwo¶ci stuprocentowo trzymaæ siê za³o¿eñ po prostu wybieraæ mniejsze z³o itp.
Nawet w zasadach zdrowego od¿ywiania wszêdzie pisz±, ¿eby 10% by³o "nasze", na nie do koñca zdrowe posi³ki itd.
Dlatego ja zacznê chyba od zdrowej diety z jednym cheat dayem/ cheat mealem (jeszcze nie wiem, zobaczymy chyba w praniu) w tygodniu. Ostatecznie chcia³abym przynajmniej przez jaki¶ czas je¶æ stuprocentowo zdrowo i bezglutenowo, ale zobaczymy co i kiedy z tego wyjdzie .

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Dodane!

Lepiej tak nie rób, bo Ci siê mocno spowolni metabolizm i organizm siê przestawi na g³odówkê ...
Nawet je¿eli by³y grille i piwko to teraz po prostu wróæ do zdrowego jedzenia, nie g³ód¼ siê!

T by³ wypadek przy pracy nie robiê tak nigdy ale jak mam stresa to zapominam o jedzeniu, najwazniejsze tylko to ze nie mam potem napadów g³odu
a tak wogóle Moja Droga czy zobaczê Twoj± fociê w klubie wkoñcu?
moze warto wkoñcu siê prze³amac i pokazac ,opinie bywaj± buduj±ce!

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-08-29 o 09:04
Stary 2014-08-29, 09:32   #3424
mooonik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 366

Cze¶æ!

U nas na ¶niadanie jajecznica z cebulk± na ma¶le i pomidory

waga 88,2kg czyli jest dobrze patrz±c na to, ¿e @ w pe³ni

Na obiad bêdzie rybka z grilla, kto¶ mnie tu zainspirowa³

Cytat:
Napisane przez meganem Poka¿ wiadomo¶æ
Kilogram w miesi±c, no w koñcu s³yszê racjonalne my¶lenie
ja chudnê 2kg na miesi±c, na pocz±tku siê trochê wkurza³am, ¿e tak wolno, ale teraz wiem, ¿e lepiej dla mnie, ewentualnego jojo, a przede wszystkim dla skóry, ¿e jednak waga spada wolniej

Cytat:
Moje wczorajsze menu:
pizza
sernik z malinami
herbatnik
kostka czekolady

Malinko kolejny raz u Ciebie serek brzoskwiniowy. Patrzy³a¶ ile ma cukru? Reszta te¿ nieciekawa.
Jak tam ze ¶niadaniami?
Patrzy³a¶ te jad³ospisy co wkleja³am bloga? Wszystko jest podane. Co i kiedy je¶æ i nawet lista zakupów na ca³y tydzieñ.

nie znoszê osób, które MUSZ¡ mieæ zawsze racjê

Julitka

mooonik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-29, 09:39   #3425
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
no widze przwinienia wiêc stoisz w miejscu tak jak Ja te¿ sie zapomina³am dlatego waga stane³a ,MUSISZ ograniczyc s³odycze do minimum! zrób sobie 1 dzieñ w tygodniu za jakis batonik czy cos tam
W³a¶nie, tylko ¿e ja uwielbiam s³odkie.
Wiem, ¿e muszê z tym walczyæ, postaram siê. Musi siê udaæ.

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez mooonik Poka¿ wiadomo¶æ
Malinko kolejny raz u Ciebie serek brzoskwiniowy. Patrzy³a¶ ile ma cukru? Reszta te¿ nieciekawa.
Jak tam ze ¶niadaniami?
Patrzy³a¶ te jad³ospisy co wkleja³am bloga? Wszystko jest podane. Co i kiedy je¶æ i nawet lista zakupów na ca³y tydzieñ.
U mnie serek kolejny dzieñ, bo moja córa otwiera zjada 1 2 ³y¿eczki i zostawia. ¯al wyrzuciæ, resztê opakowania.
Jestem na etapie planowania, jak sobie z tym wszystkim poradziæ.
My¶lê w³a¶nie nad dobr± organizacj± i zakupem nowych (stare s± ju¿ na wykoñczeniu) pojemniczków i planowego jedzonka od poniedzia³ku. Startujê razem z uczniami od poniedzia³ku. Zobaczymy czy co¶ siê uda zmieniæ. W moim przypadku jest o walka sama ze sob±, ze swoimi przyzwyczajeniami i z³ymi nawykami.

Stary 2014-08-29, 09:42   #3426
mooonik
Zakorzenienie

to kup córce zwyk³y serek homo i dodaj do niego owoce, jak nie zje to dla Ciebie nie bêdzie szkod± go dokoñczyæ.

Julitka

Stary 2014-08-29, 09:45   #3427
201709081028
Konto usuniête

Cytat:

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

U mnie serek kolejny dzieñ, bo moja córa otwiera zjada 1 2 ³y¿eczki i zostawia. ¯al wyrzuciæ, resztê opakowania.
My¶lê w³a¶nie nad dobr± organizacj± i zakupem nowych (stare s± ju¿ na wykoñczeniu) pojemniczków i planowego jedzonka od poniedzia³ku. Startujê razem z uczniami od poniedzia³ku. Zobaczymy czy co¶ siê uda zmieniæ. W moim przypadku jest o walka sama ze sob±, ze swoimi przyzwyczajeniami i z³ymi nawykami.

Ja to siê cieszê ¿e dla mnie s³odycze moga nie istniec ale przed @ mnie wzie³o w tym miesiacu na batonika jak nigdy

Malinka a kup sobie w zamian za czekolade tez s³odkiel/

rodzynki,zurawinê -suszone oczywiscie

Ja czasem jak cos mi sie koniecznie zachia³o wyci±ga³±m gar¶c zurawiny i tak z niej zjada³am mniej ni¿ po³owê jest tak s³odka ¿e ooooo,,,, a napewno nie jest tak kcal jak czeko

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-08-29, 10:09   #3428
MonnieB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 960
Hej dziewczyny
skoro wrzucamy jad³ospisy to wczoraj:
-tost z ciemnego chleba z ziarnami z plasterkiem sera light I szynka z indyka
- obiad: rybka pieczona na grillu w przyprawie chilli z ryzem gotowanym
- kolacja: jogurcik z owocami

Lacznie: 1200kcal

Dzisiaj dzieñ mierzenia I w talii zgubilam 1cm I 2cm w biodrach, w udzie 1cm. To w tydzien

Edytowane przez MonnieB
Czas edycji: 2014-08-29 o 10:10
MonnieB jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-29, 10:18   #3429
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Motywacja na przysz³e wakacje: http://komediowo.pl/gid,16814511,img...c,galeria.html

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez MonnieB Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny

Dzisiaj dzieñ mierzenia I w talii zgubilam 1cm I 2cm w biodrach, w udzie 1cm. To w tydzien
Jak d³ugo jeste¶ na takiej diecie, ile ju¿ straci³a¶ w sumie kg?

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
z
moje jedzenie dzi¶
¶. owsianka szarlotkowa
II¶. tost z razowca z szynk±, serem ¿ó³tym, pomidorem i papryk±
O. pulpety w sosie pomidorowym z kasz± jêczmienn± i surówk± coles³aw
P. miseczka wczorajszej zupy kapu¶cianej
K. jajo sadzone i sa³atka - pomidor, ogórek, cebula czerwona z oliw± z oliwek.
Moim zdaniem Twoje jad³ospisy s± super. Szacun.

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Wiecie fajnie by³oby wrzuciæ w jednego posta nasze jad³ospisy za dany dzieñ, porównanie by³oby bardziej wyraziste. B³êdy bardziej widoczne, wskazówki bardziej jaskrawe.

Stary 2014-08-29, 10:31   #3430
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Hej dziewczyny

tó ladnie

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Ja zaraz smiagam na solanki na basen termalny tak¿e sie dzisiaj zrelaxuje w ma³ym spa buziole do wieczorka
Stary 2014-08-29, 10:51   #3431
mooonik
Zakorzenienie

nadesz³a pora kawowo-szarlotkowa

Cytat:
Hej dziewczyny

moim zdaniem du¿o za ma³o zjad³a¶. Brakuje warzyw, zdrowych t³uszczy. Co za jogurt- naturalny mo¿e?
owoce na kolacje to raczej ¶redni pomys³, bo zawieraj± cukry proste, których podczas spoczynku nocnego organizm nie trawi i odk³adaj± siê w postaci t³uszczu

ile wa¿ysz i ile masz wzrostu?

Cytat:

Moim zdaniem Twoje jad³ospisy s± super. Szacun.

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Wiecie fajnie by³oby wrzuciæ w jednego posta nasze jad³ospisy za dany dzieñ, porównanie by³oby bardziej wyraziste. B³êdy bardziej widoczne, wskazówki bardziej jaskrawe.
staram siê, dziêkujê

ja nie wiem czy to ma sens? w jakim po¶cie? jak tego szukaæ pó¼niej?

Julitka

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-29, 11:09   #3432
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
Zdecydowanie za malo oby dzis bylo lepiej!

u mnie wczoraj:
- omlet z 2 jajek z dzemem
- nektarynka z serkiem homo
- ³oso¶ pieczony, 3 ziemniaki pieczone, salata z oliwa z oliwek
- sok z truskawek, banana i brzoskwini

U mnie dzis nie bedzie wagi bo tak wyszlo ze nie spalam u siebie a tu wagi nie mam

W srode bylam u dietetyczki i zostalam pochwalona;p bo 3% masy ciala z t³uszczu przeszla na miesnie
To przepiszê Ci poprzedni± wagê.
No, no, 3% to ca³kiem sporo jak na nasze gabaryty . A jaki masz ogólny procent t³uszczu?

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez womendontcry Poka¿ wiadomo¶æ
4. Mia³am przez chwilê wra¿enie, ¿e nie lubicie nauczycieli, i nie wierzycie w nasze kwalifikacje
Hej, no wiadomo, ¿e czarne owce wszêdzie sie trafi±, ale jestem przekonana, ¿e wiêkszo¶c z nas to kompetentni fachowcy i sympatyczni ludzie Podkre¶lam: wiêkszo¶æ
Nie chodzi o nauczycieli, bardziej o system.
Cytat:
5. Kobiety, nie zmienia siê regu³ w czasie gry... Uprzejmie proszê by znie¶æ wymóg codziennej spowiedzi z jedzenia i zostawiæ tak± alternatywê tylko dla chêtnych... Nie mam czasu na codzienne pisanie jad³ospisu, poza tym, tak jak pisa³am, ja jem wszystko, tylko w rozs±dnych ilo¶ciach. I chudnê 1 kg na tydzieñ - dzi¶ na wadzê:
93, 6
Nie musisz pisaæ codziennie, ale jak ju¿ tu jeste¶ to mo¿esz napisaæ co jad³a¶ danego dnia.
Skoro Ci tak dobrze idzie to tym bardziej siê powinna¶ dzieliæ jad³ospisami, pomog± osobom, które nie wiedz± co je¶æ.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Stojê w miejscu 69 kg

Stoisz w miejscu, ale za to w jakim dobrym miejscu . Jak ja bym chcia³a ju¿ widzieæ "6" na pocz±tku.
Tymczasem pms i +1,5kg jak narazie

Cytat:

Przesta³am czuæ siê samotna, jest nas dwie z tak± argumentacj± ]Moje wczorajsze menu:
pizza
sernik z malinami
herbatnik
kostka czekolady

A starasz siê nie je¶æ ¼le? Starasz siê w ogóle wyeliminowaæ s³odycze itp? Planujesz posi³ki?
Bo mi to wygl±da jak moje menu, kiedy stwierdzam, ¿e teraz mi wszystko jedno i wci±gam, co mi tylko przyjdzie na my¶l.
Sernik, pizza, sernik, czekolada - za du¿o tego.
Chocia¿ i tak dobrze, ¿e na koniec ta marchewka zamiast czekolady .
Mo¿e z góry zak³adasz, ¿e Ci nie wyjdzie i siê nie starasz?

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-08-29 o 11:11
Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-29, 11:13   #3433
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:
Hej dziewczyny

super, ¿e zesz³o z centymetrów ale jadlospis niestety niezbyt szczególnie, ¿e tylko 3 posi³ki a powinno byæ 4-5 brakuje mi warzyw i jeszcze jakiego¶ owocka tak wg mnie no i jaki¶ t³uszczy

Cytat:
tó ladnie

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Ja zaraz smiagam na solanki na basen termalny tak¿e sie dzisiaj zrelaxuje w ma³ym spa buziole do wieczorka
oooo zazdroszcze ja siedze w biurze ale wieczorem bieganie

Cytat:
To przepiszê Ci poprzedni± wagê.
No, no, 3% to ca³kiem sporo jak na nasze gabaryty . A jaki masz ogólny procent t³uszczu?
no w³a¶nie nie wiem bo nie spisa³am sobie

wydaje mi siê, ¿e z pisaniem jad³ospisów w jednym po¶cie chodzi³o o to, ¿eby pisaæ w jednej wiadomo¶ci ca³y swój jad³ospis a nie w jednym ¶niadanie w drugim obiad a w trzecim reszte
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-29, 11:19   #3434
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Nie by³am i nie jestem zwolennikiem g³odzenia sie czy niejedzenia swiadomego ma³o , bo wiem z do¶wiadczenia jak to siê potem koñczy, ale czasami tak siê u mnie dzieje ¿e nie mam poprostu czasu bo jakas pilna sprawa ,latanie itd... jak mam stresa to tez nic nie zjem bo czujê siê najedzona nerwami , ale nie mam potem napadów wilczych g³odu abym musia³a nadrobic wiêc nie martwie siê tak bardzo jak nie uda mi sie zjesc wystarczj±cej liczby kcal

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Ja tez ostatnio zjad³am batonika bounty ale to by³o 1 przwinienie s³odyczowe w tygodniu wiêc nie suszê sobie g³owy , a u Ciebie widze zbyt du¿o s³odyczy jak na jeden dzieñ i pizza ---to hardcore

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

T by³ wypadek przy pracy nie robiê tak nigdy ale jak mam stresa to zapominam o jedzeniu, najwazniejsze tylko to ze nie mam potem napadów g³odu
a tak wogóle Moja Droga czy zobaczê Twoj± fociê w klubie wkoñcu?
moze warto wkoñcu siê prze³amac i pokazac ,opinie bywaj± buduj±ce!
Rozumiem, ale chyba ju¿ ka¿dy zauwa¿y³, ¿e ja mam fio³a na punkcie jedzenia za ma³o . Po prostu sama sobie za du¿± krzywdê tym zrobi³am i próbujê wszystkich od tego ocaliæ . Co czêsto denerwuje ludzi, ale trudno, mo¿e mnie nie bêd± lubiæ, ale przynajmniej nie bêd± je¶æ za ma³o .

Teraz na pewno nie. Mo¿e jak mi siê co¶ uda zrzuciæ to siê prze³amiê.
Póki co dobrze mi z maksymaln± mo¿liw± ilo¶ci± anonimowo¶ci .

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:

Rozwi±zañ jest kilka - albo córka te¿ przestaje je¶æ takie rzeczy (nie kupujesz - nie masz - nie jesz, naj³atwiej ), albo kto¶ inny po Niej dojada, abo zamykasz serek i dajesz Jej nastêpnego dnia.

Planuj, planuj, tylko nie odk³adaj tego wiecznie. Na pocz±tku to jest przyt³aczaj±ce, bo tyle trzeba zmieniæ, no ale chyba warto, co? Poza tym dasz radê, masz nasze wsparcie . Nie ma "zobaczymy czy co¶ siê uda zmieniæ" tylko "zmieniam" . Koniec, kropka!

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Ja to siê cieszê ¿e dla mnie s³odycze moga nie istniec ale przed @ mnie wzie³o w tym miesiacu na batonika jak nigdy

Malinka a kup sobie w zamian za czekolade tez s³odkiel/

rodzynki,zurawinê -suszone oczywiscie

Ja czasem jak cos mi sie koniecznie zachia³o wyci±ga³±m gar¶c zurawiny i tak z niej zjada³am mniej ni¿ po³owê jest tak s³odka ¿e ooooo,,,, a napewno nie jest tak kcal jak czeko
Zazdroszczê, ja to bym mog³a je¶æ po 15 czekolad dziennie i by mi by³o ma³o. A zamienników wszelkich nie lubiê :/. Tylko ¶wie¿e owoce .

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny

Chyba nikogo nie zdziwi, ¿e powiem, ¿e trochê ma³o jesz. Nie jest z³y jad³ospis, ale czemu tylko 1200kcal?
za spadki

Stary 2014-08-29, 11:23   #3435
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
A dla tych co mnie nie widzieli Oooo To JO
meeeega! brawo

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-29, 11:26   #3436
Melonade
Zadomowienie

Cytat:

ja nie wiem czy to ma sens? w jakim po¶cie? jak tego szukaæ pó¼niej?
Te¿ mi siê to nie wydaje dobrym pomys³em.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
super, ¿e zesz³o z centymetrów ale jadlospis niestety niezbyt szczególnie, ¿e tylko 3 posi³ki a powinno byæ 4-5 brakuje mi warzyw i jeszcze jakiego¶ owocka tak wg mnie no i jaki¶ t³uszczy

oooo zazdroszcze ja siedze w biurze ale wieczorem bieganie

no w³a¶nie nie wiem bo nie spisa³am sobie

wydaje mi siê, ¿e z pisaniem jad³ospisów w jednym po¶cie chodzi³o o to, ¿eby pisaæ w jednej wiadomo¶ci ca³y swój jad³ospis a nie w jednym ¶niadanie w drugim obiad a w trzecim reszte
A to szkoda, spisz nastêpnym razem i siê pochwal .
Ja nie muszê mieæ specjalnej wagi, ¿eby wiedzieæ, ¿e u mnie to 99% t³uszczu .

Je¶li chodzi o pisanie jad³ospisu z ca³ego dnia w jednym po¶cie to jak najbardziej jestem za! Nie ma sensu siê rozdrabniaæ i tak lepiej mo¿na oceniæ, czy jad³ospis by³ z³y, czy dobry i co poprawiæ.

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
meeeega! brawo
No kto siê pojawi³ .
Przepisaæ wagê?

Stary 2014-08-29, 11:35   #3437
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Mo¿e z góry zak³adasz, ¿e Ci nie wyjdzie i siê nie starasz?
Wiesz, mo¿e co¶ w tym jest.
Ja jak zwykle odk³adam radykalniejsze zmiany na potem i guzik mi z tego wychodzi w ogóle.

Stary 2014-08-29, 11:36   #3438
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Te¿ mi siê to nie wydaje dobrym pomys³em.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

A to szkoda, spisz nastêpnym razem i siê pochwal .
Ja nie muszê mieæ specjalnej wagi, ¿eby wiedzieæ, ¿e u mnie to 99% t³uszczu .

Je¶li chodzi o pisanie jad³ospisu z ca³ego dnia w jednym po¶cie to jak najbardziej jestem za! Nie ma sensu siê rozdrabniaæ i tak lepiej mo¿na oceniæ, czy jad³ospis by³ z³y, czy dobry i co poprawiæ.

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

No kto siê pojawi³ .
Przepisaæ wagê?
przepisaæ przepisaæ, chocia¿ boje siê trochê ze przyty³am.
Dopiero dzi¶ dosta³am spowrotem rower, poza tym mój t¿ ma zzapalenie ¶ciêgna i tak wysz³o jako¶- W tym tygodniu malutko je¼dzi³am. Dietê to ju¿ w ogóle szlag trafi³, po okresie wrócê bo wytrzyma³am jak na mnioe bardzo d³ugo no i najwazniejsze ze nie jem pieczywa. Nie bêdê siê tera przepracowywaæ bo znowu siê odwodnie, opó¼ni mi siê i tlyko siê wkurzê :P Dzisiaj sobie u¶wqiadomilam ¿e to dopiero trzy miesi±ce a wygl±dam zupe³nie inaczej. We wtorek zaczyna mi siê szko³a. Zrealizowa³am masê rzeczy w te wakacje - æwiczy³±m, jad³am zdrowo, nie pi³am dwa miesi±ce, zadba³am o w³osy, zadba³am o cerê - Uda³o mi siê osi±gn±æ ogromnie du¿o

27.02.2012
Stary 2014-08-29, 11:40   #3439
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
meeeega! brawo
W i t a m y

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Zrealizowa³am masê rzeczy w te wakacje - æwiczy³±m, jad³am zdrowo, nie pi³am dwa miesi±ce, zadba³am o w³osy, zadba³am o cerê - Uda³o mi siê osi±gn±æ ogromnie du¿o
Ale z ciebie pracowita pszczó³ka.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-29, 11:40   #3440
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz, mo¿e co¶ w tym jest.
Ja jak zwykle odk³adam radykalniejsze zmiany na potem i guzik mi z tego wychodzi w ogóle.
Ja jestem na tym etapie i dlatego wydaje mi siê, ¿e robisz podobnie.
Musimy siê kopn±æ w ty³ek i nie czekaæ na dobry moment tylko siê rzuciæ w wir zmian!

Stary 2014-08-29, 11:43   #3441
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Za chwilê 1 wrze¶nia, zaczyna siê nowy rok tylko, ¿e szkolny.
Jakie¶ dziewczyny u Was postanowienia, za³o¿enia, plany ???

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Ja jestem na tym etapie i dlatego wydaje mi siê, ¿e robisz podobnie.
Musimy siê kopn±æ w ty³ek i nie czekaæ na dobry moment tylko siê rzuciæ w wir zmian!
Sam± prawdê mówisz.
Takiego porz±dnego kopala na rozpêd, dla nas obu.

Stary 2014-08-29, 11:51   #3442
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
przepisaæ przepisaæ, chocia¿ boje siê trochê ze przyty³am.
Dopiero dzi¶ dosta³am spowrotem rower, poza tym mój t¿ ma zzapalenie ¶ciêgna i tak wysz³o jako¶- W tym tygodniu malutko je¼dzi³am. Dietê to ju¿ w ogóle szlag trafi³, po okresie wrócê bo wytrzyma³am jak na mnioe bardzo d³ugo no i najwazniejsze ze nie jem pieczywa. Nie bêdê siê tera przepracowywaæ bo znowu siê odwodnie, opó¼ni mi siê i tlyko siê wkurzê :P Dzisiaj sobie u¶wqiadomilam ¿e to dopiero trzy miesi±ce a wygl±dam zupe³nie inaczej. We wtorek zaczyna mi siê szko³a. Zrealizowa³am masê rzeczy w te wakacje - æwiczy³±m, jad³am zdrowo, nie pi³am dwa miesi±ce, zadba³am o w³osy, zadba³am o cerê - Uda³o mi siê osi±gn±æ ogromnie du¿o
Oczywi¶cie ju¿ wstawi³am w miêdzyczasie aktualn± tabelkê, ale ju¿ Ci dopisujê i jak bêdê wstawiaæ jutro to ju¿ bêdziesz .

A co jesz zamiast pieczywa i w zasadzie czemu je porzuci³a¶?

Piêknie, dobrze ¿e widzisz takie zmiany .
U mnie trzy miesi±ce, a ró¿nicy brak . Ale z tymi wszystkimi zawirowaniami ¿yciowymi i tym, ¿e siê kompletnie podda³am, to nawet siê nie dziwiê, a wrêcz powinnam siê cieszyæ, ¿e nie jest +10kg znowu.

A co z Twoim paleniem? Bo nie widzê na li¶cie rzeczy osi±gniêtych w wakacje, czy¿by¶ do tego wróci³a ?

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Za chwilê 1 wrze¶nia, zaczyna siê nowy rok tylko, ¿e szkolny.
Jakie¶ dziewczyny u Was postanowienia, za³o¿enia, plany ???

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Sam± prawdê mówisz.
Takiego porz±dnego kopala na rozpêd, dla nas obu.
Mimo ¿e moim ¶niadaniem by³o prince polo ( ), obiecujê ju¿ dzisiaj staraæ siê jak najbardziej je¶æ zdrowo.
Bardziej zaawansowane plany od¿ywiania i æwiczenia nadal bêdê tworzyæ, a póki co pozbywam siê z³ych nawyków, nie jem s³odyczy i innego syfu. Przy³±czasz siê? Nie od jutra, nie od poniedzia³ku, od teraz!

Stary 2014-08-29, 12:22   #3443
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Bardziej zaawansowane plany od¿ywiania i æwiczenia nadal bêdê tworzyæ, a póki co pozbywam siê z³ych nawyków, nie jem s³odyczy i innego syfu. Przy³±czasz siê? Nie od jutra, nie od poniedzia³ku, od teraz!
Ale ja mam w lodówce pyszn± czekoladê M.... z ciasteczkami ore.
Zamiast tego mam siê zmieniæ w królika i wcinaæ marchewki ?!?
Dobra, wchodzê.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-29, 13:02   #3444
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Ale ja mam w lodówce pyszn± czekoladê M.... z ciasteczkami ore.
Zamiast tego mam siê zmieniæ w królika i wcinaæ marchewki ?!?
Dobra, wchodzê.
Tak jest, bez wymówek, przecie¿ damy radê!

Stary 2014-08-29, 13:04   #3445
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:
Dobra, wchodzê.

u mnie piecze siê ³oso¶
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-29, 14:00   #3446
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Tak jest, bez wymówek, przecie¿ damy radê!
OK. Odliczamy dni bez s³odyczy. Wci±gnê³a¶ dzisiaj co¶ s³odkiego ?
Pytam, bo gdzie¶ czyta³am ¿e kto¶ na ¶niadanie mia³ Princ..., ale nie pamiêtam kto?

Stary 2014-08-29, 14:02   #3447
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
OK. Odliczamy dni bez s³odyczy. Wci±gnê³a¶ dzisiaj co¶ s³odkiego ?
Pytam, bo gdzie¶ czyta³am ¿e kto¶ na ¶niadanie mia³ Princ..., ale nie pamiêtam kto?
No niestety ja, ale po tym ju¿ nic z³ego nie by³o i nie bêdzie .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-29, 14:08   #3448
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
No niestety ja, ale po tym ju¿ nic z³ego nie by³o i nie bêdzie .
OK. Wiêc startujemy - zobaczymy ile wytrzymamy.
Do startu gotowe - START.

Stary 2014-08-29, 14:11   #3449
mooonik
Zakorzenienie

Malinka, Melonik trzymam za Was kciuki dziewczyny!

Julitka

Stary 2014-08-29, 15:41   #3450
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Oczywi¶cie ju¿ wstawi³am w miêdzyczasie aktualn± tabelkê, ale ju¿ Ci dopisujê i jak bêdê wstawiaæ jutro to ju¿ bêdziesz .

A co jesz zamiast pieczywa i w zasadzie czemu je porzuci³a¶?

Piêknie, dobrze ¿e widzisz takie zmiany .
U mnie trzy miesi±ce, a ró¿nicy brak . Ale z tymi wszystkimi zawirowaniami ¿yciowymi i tym, ¿e siê kompletnie podda³am, to nawet siê nie dziwiê, a wrêcz powinnam siê cieszyæ, ¿e nie jest +10kg znowu.

A co z Twoim paleniem? Bo nie widzê na li¶cie rzeczy osi±gniêtych w wakacje, czy¿by¶ do tego wróci³a ?

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Mimo ¿e moim ¶niadaniem by³o prince polo ( ), obiecujê ju¿ dzisiaj staraæ siê jak najbardziej je¶æ zdrowo.
Pieczywo rzuci³am bo powodowalo u mnie nadkwasotê i ogólnie kiepsko je trawi³am. Ale co ciekawe jem owsiankê i inne rzeczy z glutenem mi siê zdarza i nic nie powoduje u mnie tego co pieczywo. Zakwas albo dro¿dze, nic innego. zamiast pieczywa - rano jem owsiankê, jak mam ochotê na kanapkê to robiê j± na plastrze ³ososia lub wêdliny, na wynos sprawdzi siê twardy pieczony schab, albo wafle ry¿owe - pannaatopowa ju¿ pisa³a gdzie¶, ¿e s± lekkie, zapychaj± jak kit i mo¿na je wcinaæ bez wyrzutów. To jak mnie zaciekawi jaki¶ serek topiony albo pasztecik, bo czasem mi wpadnie takie co¶ jak jestem na zakupach - lepiej to ni¿ kebab Ale przyznam szczerze, ¿e nie przepadam za nimi bo trzeba od razu odkurzaæ po konsumowaniu, niesposób nie nakruszyæ

Nie palê od ponad dwóch miesiêcy
! zapomnia³am dodaæ, na codzieñ nie odczuwam ró¿nicy jedynie czasem mi siê ¶ni. Najwiêksza bzdura mojego ¿ycia ¿e niby rzucanie palenia jest ciê¿kie. Tyle ¿e gdybym pali³a to pewnie wa¿y³abym ju¿ te 70 bo metabolizm dopiero w tym miesi±cu ruszy³ normalnie

27.02.2012
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.