U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-03, 07:37   #3421
dorotape1987
Wtajemniczenie

Dot.: U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II

jeejciu a ja zjadlam sniadanie i apap i tak mnie zmielo ze szok dopiero wstalam
ahh i taki glupi sen mialam ze szok ze moje dziecko urodzilo sie niby male niby duze ale kompletnie nie dawalam sobie rady i wozka nie bylo i czapeczka za duza ehhh upocilam sie...
aaaaa i wiem co mialam napisac wczoraj tj.16t2d po raz pierwszy poczulam takie trzepotanie w srodku i to napewno byla dzidzia wspaniale uczucie

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

a ksuwka dzis testuje??? cos mi sie pokickalo bylam pewena ze jutro niooo to czekamy

Edytowane przez dorotape1987
Czas edycji: 2014-07-03 o 07:35
dorotape1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 07:39   #3422
kocuro88
Zakorzenienie

Guerka a Ty kiedy testujesz w końcu jutro czy w sobote??
Stary 2014-07-03, 07:44   #3423
Guerka
Wtajemniczenie

Jutro, i będę powtarzać do skutku, aż zobacze 2 kreski
Stary 2014-07-03, 07:46   #3424
kocuro88
Zakorzenienie

Guerka
Stary 2014-07-03, 07:54   #3425
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
No i ja jestem z tych, co dziecko rzucające się na ziemię uważam za niewychowane, podobnie jak krzyczące w samochodzie. Taki mam stan umysłu

Mimo wszystko podoba mi się Twoje podejście do wychowania, choć moje jest zupełnie inne i teraz, mając 6 letnie dziecko pewnie jest mi łatwiej niż będzie Tobie za kilka lat. Choć może się mylę
Jeszcze tylko do tego się odniosę
Mam nadzieję że Twoje drugie maleństwo nie bedzie właśnie z tych charakternych, ale być moze życie zweryfikuje Twoje poglądy
Moja się rzuca, ale rzadko które 1,5 roczne robi inaczej kiedy nie dostanie tego co chce, bo po prostu nie potrafi. A moim zdaniem nie jest ukaranie jej za takie zachowanie, bo jedyne czego bym ją tym nauczyła to tłumienie uczuć, na czym mi absolutnie nie zależy, tyczy się to tak samo i starszych dzieci. Stawiam sobie za zadanie nauczyć ją przeżywać emocje, nazywać je, bo ona dopiero uczy się je doświadczać i być wtedy przy niej wiec kiedy miałabym scenę w sklepie to bede przy niej, przytulę, bede tłumaczyć, powiem jej ze jest zła, bo nie moze czegoś dostać, ze ja to rozumiem, ze jesli chce to mogę ją przytulić zeby poczuła się lepiej, lub mogę poczekac z nią obok aż minie jej złość, ze jesli bedzie chciała to bedziemy mogły np w drodze powrotnej np iść nakarmić ptaszki czy cos podobnego i ucząc ją od małego radzić sobie z takimi emocjami myśle ze kiedy bedzie w wieku Twojego syna bedzie wiedziała ze nic nie wskóra histerią i łatwiej przyjdzie jej pogodzenie się z tym ze czegoś nie dostanie. Efekty tego juz widać, pomimo ze jest tak malutka
Ogólnie ona ma mało zabawek, każda w większości jest mocno przemyślana, nie ma u nas w domu samobawiacych sie grajaco świecących zabawek. Zero tv było do czasu nim nie zaszłam w druga ciąże i krwawilam, od tamtej pory coś tam ogląda. Nie jest rozpuszczona. Jest wychowywana na samodzielną i swadomą siebie osobę po prostu

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
jeejciu a ja zjadlam sniadanie i apap i tak mnie zmielo ze szok dopiero wstalam
ahh i taki glupi sen mialam ze szok ze moje dziecko urodzilo sie niby male niby duze ale kompletnie nie dawalam sobie rady i wozka nie bylo i czapeczka za duza ehhh upocilam sie...
aaaaa i wiem co mialam napisac wczoraj tj.16t2d po raz pierwszy poczulam takie trzepotanie w srodku i to napewno byla dzidzia wspaniale uczucie

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

a ksuwka dzis testuje??? cos mi sie pokickalo bylam pewena ze jutro niooo to czekamy
Ale slodziutkie
A sen faktycznie
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 07:59   #3426
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Apropo snów to mi przed ślubem się co chwile śniło, że nie zdarzyłam się wymalować uczesać, że paznokcie mi się połamały, kucharka nie przyszła i ja w wałkach i sukni ślubnej gotowałam spaghetti dla gości, bo nie było nic do jedzenia
Córcia
Meliska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 08:01   #3427
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość
Idealne podejście
Mama na pewno się przyśni
A jak się czujesz? Jakies objawy? Cos się zapowiada?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-03, 08:05   #3428
aneczka2238
Zakorzenienie

I na tym Ewuniu zakończmy. Podziwiam Cię za ogromną cierpliwość.
Widocznie nie jestem tak dobrą matką jak mi się wydawało...

Trzymam kciuki za ksuwkę i jutro za Guerkę (u mnie się ta metoda codziennego testowania sprawdziła, u Ciebie też musi ), będę później

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 08:06   #3429
kocuro88
Zakorzenienie

co do snów:
mojej siotrze przed moim weselem śniło się i to dość często, że juz wszyscy goście przyjechali a Ona ma na sobie białą koszule i chciałaby się przebrać w sukienke ale nie moze odpiąc guzików i tak się bidulka męczyła z nimi że za kazdym razem sie budziła
Stary 2014-07-03, 08:09   #3430
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Moja mała właśnie poszła i wyrzuciła pudełko po kocich przysmakach
Ona mnie codziennie zaskakuje
A ostatnio nakruszyla biszkoptami, wzięłam odkurzacz zeby posprzątać i ona za mną chodziła i pokazywala "tam!" "Tam!" gdzie mam jeszcze odkurzać Hahahah

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
I na tym Ewuniu zakończmy. Podziwiam Cię za ogromną cierpliwość.
Widocznie nie jestem tak dobrą matką jak mi się wydawało...

Trzymam kciuki za ksuwkę i jutro za Guerkę (u mnie się ta metoda codziennego testowania sprawdziła, u Ciebie też musi ), będę później
Ej! tak mowić nie wolno!
Jesteś najlepsza matka dla swojego dziecka
Stary 2014-07-03, 08:23   #3431
Guerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Idealne podejście
Mama na pewno się przyśni
A jak się czujesz? Jakies objawy? Cos się zapowiada?
Nic, a nic jajnik juz nie boli, ale caly czas go czuję.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-03, 08:24   #3432
kocuro88
Zakorzenienie

Ewuniu Twoja mała zaczyna Cie wychowywać
Stary 2014-07-03, 08:33   #3433
ksuwka
Zadomowienie

Dzień dobry!
Przepraszam, że tyle czekałyście na mnie, ale dopiero teraz mogłam wejść na wizaż, bo wcześniej miałam robotę zleconą przez szefuncia na już.
Testu rano, nie zrobiłam..., bo nie było już takiej potrzeby. Wczoraj wieczorem zaczęło się plamienie, które w nocy rozkręciło się. Rano wstałam "zalana".
Aneczko, możesz mi zmienić termin @ na 3.08, mam nadzieję, że kolejny cykl nie będzie już taki długi.

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Aguś, to w Tobie teraz nadzieja i w kolejnych dziewczynach
ksuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 08:34   #3434
Meliska86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Przepraszam, że tyle czekałyście na mnie, ale dopiero teraz mogłam wejść na wizaż, bo wcześniej miałam robotę zleconą przez szefuncia na już.
Testu rano, nie zrobiłam..., bo nie było już takiej potrzeby. Wczoraj wieczorem zaczęło się plamienie, które w nocy rozkręciło się. Rano wstałam "zalana".
Aneczko, możesz mi zmienić termin @ na 3.08, mam nadzieję, że kolejny cykl nie będzie już taki długi.

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

no cholera musi któraś rozpocząć lawinę II kresek, bo nie wystartujemy
Córcia
Stary 2014-07-03, 08:40   #3435
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez liliannkaa Pokaż wiadomość
Kocuro,

Jestem już po odebraniu wyników... Niestety z tarczycą chyba nie jest ok ;(

TSH 4,740 (0,270 - 4,200)
FT3 3,28 (2,00 - 4,40)
FT4 1,25 (0,93 - 1,70)

Czy to niedoczynność? Chyba ze starań w najbliższym czasie nici ;(
Zapisałam się do lekarza na 10 lipca.
Masz lekką niedoczynność tarczycy, ale nie jest źle Ja startowałam z TSH 9, 19. Endokrynolog da Ci leki i ładnie sobie wyrównasz, bo dużo nie przekraczasz normy. Choć podobno do zajścia w ciążę najlepsze TSH jest pomiędzy 1-2.
ksuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 08:40   #3436
kocuro88
Zakorzenienie

Ksuwka no kurcze szkoda

Meliska masz racje!! niech w końcu się coś ruszy bo zastój mamy straszny!!!
Stary 2014-07-03, 08:40   #3437
kordelka85
BAN stały

Cytat:
No widzisz Ewuniu, dobrze że są różne metody wychowawcze, bo dzięki temu wyrastają różni ludzie i świat jest ciekawszy

Ja braku kar nigdy nie zrozumiem Wydaje mi się że inaczej dziecko nie rozumie dobrego i złego postępowania. I wybacz, ale nie uwierzę że tłumaczenie w takiej sytuacji coś daje (chodzi mi o tak małe dziecko), przy następnej okazji dziecko złe postępowanie powtórzy (tak uważają psychologowie ) Chodzi tu też często o bezpieczeństwo dziecka... Przy każdej karze też tłumaczenie, jak najbardziej.
System nagród i kar to podstawa wychowania.

Oczywiście kary też powinno się dostosować do wieku. Jakbym postawiła syna na 6 minut w kącie to by się tym teraz w ogóle nie przejął. Takie coś się wg mnie sprawdza u mniejszych dzieci. Teraz ma albo zakaz gry na komputerze w weekend (bo może tylko wtedy grać), albo zakaz bajek przez ileś dni.
A tak z ciekawości zapytam, Ewuniu, nigdy nie miałaś w domu kary? Może różnice w poglądach biorą się z tego, jak sami zostaliśmy wychowani

Co do rozładowywania złości na dziecku to mam podobne zdanie. Przy nim trzeba być oazą spokoju, opanowaną osobą, choć często to trudne

A co to znaczy że dziecko jest grzeczne? Wg Wiki -
taki, który jest dobrze wychowany, jest uprzejmy, układny; taki, który jest dowodem dobrego wychowania, uprzejmości

Moje dziecko absolutnie nie jest moim podwładnym, choć uważam że przede wszystkim powinno się szanować rodziców. Przyjacielskie stosunki się nie sprawdzają - widać to było w "Superniani", teraz w "Surowych rodzicach".

No i ja jestem z tych, co dziecko rzucające się na ziemię uważam za niewychowane, podobnie jak krzyczące w samochodzie. Taki mam stan umysłu

Mimo wszystko podoba mi się Twoje podejście do wychowania, choć moje jest zupełnie inne i teraz, mając 6 letnie dziecko pewnie jest mi łatwiej niż będzie Tobie za kilka lat. Choć może się mylę

Annasar, no ja właśnie nie wiem gdzie ten mój tata się po Polsce pałętał Albo Twój

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Aaaa i jeszcze dodam, że już nie chcę o tym rozmawiac, bo ja się nie lubię kłócić, a zdania i tak żadna z nas - mających dzieci pewnie nie zmieni

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

A tak przy okazji zapytam
Poczytałam sobie o tym rodzicielstwie bliskości (fajne, ale podobnie jak Ewunia nie za wszystkim się zgadzam ) i tam jest właśnie żeby małe dzieci nosić w chuście. Ewuniu, miałaś taką? Albo któraś z Was? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie jestem pewna czy to zawsze się sprawdza? Chodzi mi czy np. może dziecko niechcący z niej wypaść Albo nie wiem...przydusić się? Nikt z moich znajomych czy rodziny nie miał.
Moim zdaniem ten dobor metod wychowawczych zalezy od charakteru dziecka i jego wieku. Jedno dziecko zrozumie, ze mu czegos nie wolno i bedzie to respektowalo, a inne uparcie bedzie robilo swoje.Tak samo bez sensu wymagac od roczniaka by nie wsadzal palcow do kontaktu, bo nawet jak w danym momencie poslucha to za jakis czas o tym zwyczajnie zapomnie, jest za male by sobie cos zakodowac na dluzsza mete.Ale juz 4-5 latkowi powinno wystarczyc tlumaczenie.

Co do chusty to ja mam i uzywam.Czasami chodze z nia na spacer, malemu sie podoba. Jak bylam u rodzicow to na zakupy tak chodzilam, bo z wozkiem nie dalo sie przeksc po sklepie. Nie martw sie dziecko z niej nie wypadnie jesli odpowiednio zawiaesz.
Ale te mamy z watku o rodzicielstwie bliskosci to podziwiam, bo nie wiem jak moga wykonywac prace domowe z dzieckiem w chuscie, chyba maja stalowe kregoslupy.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 08:42   #3438
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość

no cholera musi któraś rozpocząć lawinę II kresek, bo nie wystartujemy
Musimy w końcu Guerka jutro testuje i trzymamy mocno kciuki, potem ja dopiero w czwartek, moze we wtorek juz.
A wczoraj sobie uświadomiłam ze jestem w dupie prawie z testami.
Mam 2 apteczne i 4 gówniane gratisy do testów owu, muszę dziś lub jutro podjechać do apteki i kupić chociaż z 5-6
Stary 2014-07-03, 08:45   #3439
Meliska86
Wtajemniczenie

właśnie ciekawe jak te gówniane gratisy do testów owu. Bo ja też mam ich kilka.
Córcia
Stary 2014-07-03, 08:46   #3440
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Ja za to nosiłam małą dużo na rękach, tyle ile potrzebowała i tez się nasłuchałam jak to mam nie uczyć bo sie przyzwyczai, bo bedzie wymuszać na ręce i tak dalej hi hi
)
Kurcze to ja robilam wszystko zeby tylko malego nie nosic, a teraz to sie taki ciezkizrobil, ze po chwili nie daje rady.Chociaz on sie jakos specjalnie tego noszenia nie dopomional, a teraz to juz wogole, nawet na kolanach nie posiedzi, zaraz sie wyrywa bo chce na wolnosc.
Stary 2014-07-03, 08:50   #3441
_Aniutka_
Rozeznanie

Dzien dobry

Aniu ksuwko wszystko na pewno przez podroz tak Ci sie poprzestawialo nie smuc sie

Ja przed slubem tez mialam takie sny, ze juz do kosciola jedziemy, a ja ani sukni, ani fryzury nic nie mam albo moj maz pijany albo czegos zapomnialam eh ale sie umordowalam

Dorotko moze insulina tez musi zaczac dzialac, nie po 1 razie ale po 2 czy nastepnym... nie wiem, tak tylko teoretyzuje

Ja juz nic nie pisze o metodach wychowania, bo znow sie wywiaze emocjonalna dyskusja a tak jak Aneczka napisala zadna zdania swojego nie zmieni, jesli ktos drugi tylko uwaza, ze robi cos lepiej KAZDA z nas bedzie robila tak jak uwaza i wazne w tym wszystkim zeby byc dumnym ze swojego dziecka! a ze ja nie mam dzieci, wiec tylko wyobrazenia wychowywania u mnie istnieja to nie wywodze sie tu ale wiem, jak bede chciala postepowac w przyszlosci a czy mi sie to uda?! Mam nadzieje, ze powiem Wam za pare lat

Chce zrobic sesje mojej Elzie, ale ciagle spi
Stary 2014-07-03, 08:53   #3442
kordelka85
BAN stały

Cytat:
A z chustą jeszcze przemyślę, ja taki nieogar że pewnie też nie będę umiała jej zawiązać
Ja tez jestem nieogar i daje rade.W necie jest mnostwo filmokow, czesto w szkolach rodzenia sa takie warsztaty jak wiazac chuste, bylam na takowym i to naprawde nie jest takie trudne jak sie wydaje.Polecam sprobowac, warto
Stary 2014-07-03, 08:54   #3443
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem ten dobor metod wychowawczych zalezy od charakteru dziecka i jego wieku. Jedno dziecko zrozumie, ze mu czegos nie wolno i bedzie to respektowalo, a inne uparcie bedzie robilo swoje.Tak samo bez sensu wymagac od roczniaka by nie wsadzal palcow do kontaktu, bo nawet jak w danym momencie poslucha to za jakis czas o tym zwyczajnie zapomnie, jest za male by sobie cos zakodowac na dluzsza mete.Ale juz 4-5 latkowi powinno wystarczyc tlumaczenie.

Co do chusty to ja mam i uzywam.Czasami chodze z nia na spacer, malemu sie podoba. Jak bylam u rodzicow to na zakupy tak chodzilam, bo z wozkiem nie dalo sie przeksc po sklepie. Nie martw sie dziecko z niej nie wypadnie jesli odpowiednio zawiaesz.
Ale te mamy z watku o rodzicielstwie bliskosci to podziwiam, bo nie wiem jak moga wykonywac prace domowe z dzieckiem w chuscie, chyba maja stalowe kregoslupy.
Totalnie się nie zgadzam z Tobą jesli chodzi o to ze takiemu maluszkowi tłumaczenie nie wystarczy. Przykład moje dziecko (ja wiem ze każde jest inne ale one naprawdę dużo rozumieją) wytłumaczyłam małej ze w kontakcie jest ała ała i tam nie wolno oj oj! Tak samo gorący piekarnik i kuchenka ze jest si! Ała Ała i ona juz z daleka pokazuje palcem oj! Oj! i z przejęciem opowiada ze nie bo moze być ałka, nawet kotom tłumaczy wszystko pamięta i wszystko rozumie. Tak samo jak grzebie w szafach w kuchni kiedy ja gotuje, wytłumaczyłam jej co moze wziąć czyli plastikowe miski, drewniane, łyżki drewniane i plastikowe i ona wie ze nie wolno szklanych, ze 3-4 razy rozbiła, wytłumaczyłam ze teraz mama musi odkurzać bo byłoby ałka gdyby weszła na szkło i nie rusza szklanych.
Są rzeczy które robi nadal pomimo tłumaczenia, próśb i błagania ale nie są to jakieś poważne rzeczy np wyciąganie mi ze zmywarki koszyka na sztućce kiedy ja wyciągam naczynia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-03, 08:54   #3444
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Stary 2014-07-03, 08:56   #3445
kocuro88
Zakorzenienie

Aniutka a to może Ty z tego schroniska to kota wziełas bo One to tylko śpią
Stary 2014-07-03, 08:57   #3446
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Ja tez jestem nieogar i daje rade.W necie jest mnostwo filmokow, czesto w szkolach rodzenia sa takie warsztaty jak wiazac chuste, bylam na takowym i to naprawde nie jest takie trudne jak sie wydaje.Polecam sprobowac, warto
Z filmikami tez nie jest łatwo
Aneczka wpisz sobie w YouTube lennylamb i tam bedą filmiki o chustach, moze akurat stwierdzisz ze nie takie trudne
Stary 2014-07-03, 09:01   #3447
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Totalnie się nie zgadzam z Tobą jesli chodzi o to ze takiemu maluszkowi tłumaczenie nie wystarczy. Przykład moje dziecko (ja wiem ze każde jest inne ale one naprawdę dużo rozumieją) wytłumaczyłam małej ze w kontakcie jest ała ała i tam nie wolno oj oj! Tak samo gorący piekarnik i kuchenka ze jest si! Ała Ała i ona juz z daleka pokazuje palcem oj! Oj! i z przejęciem opowiada ze nie bo moze być ałka, nawet kotom tłumaczy wszystko pamięta i wszystko rozumie. Tak samo jak grzebie w szafach w kuchni kiedy ja gotuje, wytłumaczyłam jej co moze wziąć czyli plastikowe miski, drewniane, łyżki drewniane i plastikowe i ona wie ze nie wolno szklanych, ze 3-4 razy rozbiła, wytłumaczyłam ze teraz mama musi odkurzać bo byłoby ałka gdyby weszła na szkło i nie rusza szklanych.
Są rzeczy które robi nadal pomimo tłumaczenia, próśb i błagania ale nie są to jakieś poważne rzeczy np wyciąganie mi ze zmywarki koszyka na sztućce kiedy ja wyciągam naczynia
Widocznie nie doceniam pojetnosci takich dzieciAle moje jest troche mlodsze wiec moze jeszcze sie dowiem.

Chociaz wydaje mi sie, ze cos co powtorzylam bardzo duzo razy to wie, ze mu nie wolno.Takim przykladem jest ze ma nie ruszac mojego telefonu. Jak widze to nie rusza mimo, ze jest w jego zasiegu, ale jak sie zagapie to juz ma go w buzi i ciamka sobie po cichu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-03, 09:07   #3448
aneczka2238
Zakorzenienie

Ksuweczko, bardzo mi przykro Zaraz zmienię datę.
Znaczy się że worek z II kreskami otworzy Aga.

Ja mam dzisiaj jakiś kiepski humor, siedzę od rana i co chwila ryczę, nie wiem dlaczego
Nawet z dzisiejszej rocznicowej kolacji chyba zrezygnuję Nie mam ochoty, nie wiem w co się ubrać (mam 3-4 typy i nie potrafię zdecydować). Aj... hormony...

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 09:09   #3449
kordelka85
BAN stały

Ewunia a jak dlugo dzieci tak wkladja wszystko do buzi?
Stary 2014-07-03, 09:13   #3450
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Cytat:
Ksuweczko, bardzo mi przykro Zaraz zmienię datę.
Znaczy się że worek z II kreskami otworzy Aga.

Ja mam dzisiaj jakiś kiepski humor, siedzę od rana i co chwila ryczę, nie wiem dlaczego
Nawet z dzisiejszej rocznicowej kolacji chyba zrezygnuję Nie mam ochoty, nie wiem w co się ubrać (mam 3-4 typy i nie potrafię zdecydować). Aj... hormony...
Nie smuć się
Przez tą naszą rozmowę? Przepraszam jesli Cię z czymś uraziłam, chciałam przedstawić swój punkt widzenia, bo troszkę surowo oceniłaś dzieci krzyczące i rzucające się jako nie wychowane
Nie gadajmy juz o tym, nie powinnaś się tym przejmować przecież żadna z nas nie miała niczego złego na myśli
Idź na kolację, na pewno jak pójdziesz to będziesz szczesliwa ze jednak sie zdecydowałaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości