W nowym roku nareszcie ujrzymy dwie kreski na teście Staraczki 2015 cz. I - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Są tu mamusie, są i staraczki bo wszystkie jesteśmy ze zgranej paczki cz. II 1 4,17%
W tym roku nareszcie ujrzymy dwie kreski na teście Staraczki i Mamusie 2015 cz. II 13 54,17%
wchodzisz = zachodzisz - Staraczki i Mamusie 2015 cz. II 3 12,50%
Wiosna za pasem, słonko już parzy a nam się bobasek różowy marzy Staraczki i Mamusie 2015 cz. II 1 4,17%
Idzie wiosna, za nią lato - będę Mama, co Wy na to?! Staraczki i Mamusie 2015 cz. II 6 25,00%
Mamusie juz maja, a staraczki niecierpliwie na II kreseczki czekaja cz. II 0 0%
Głosujący: 24. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-08, 15:39   #3421
MilkaJestem
Zakorzenienie

Dot.: W nowym roku nareszcie ujrzymy dwie kreski na teście Staraczki 2015 cz. I

Macie jakis dobry przepis na ciasto bananowe albo marchewkowe ? :P

BBG: R1 Week 2

MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 15:42   #3422
fafulinka89
Przyczajenie

Witam wszystkie staraczki
Jeśli można chciałabym dołączyć do Was! Od jakiegoś czasu Was podgladam, aż dziś postanowiłam coś napisać.
Mam na imię Asia, mam 26 lat. Od miesiąca zaczęliśmy się z moim tz starać o dzidzie
Trzymam kciuki za Was wszystkie, żeby się w końcu udało
fafulinka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 15:44   #3423
diatoma
Zadomowienie

Milka jedyne ciasto jakie umiem to murzynek z marchewka banalne

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez fafulinka89 Pokaż wiadomość
Jeśli można chciałabym dołączyć do Was! Od jakiegoś czasu Was podgladam, aż dziś postanowiłam coś napisać.
Mam na imię Asia, mam 26 lat. Od miesiąca zaczęliśmy się z moim tz starać o dzidzie
Witaj
Mam nadzieje ze nasze dobre fluidy niedlugo i Ciebie dopadna!

12. 09. 2015 Tosia
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 16:18   #3424
mysza007
Zakorzenienie

diatomko leze caly dzien, mdli mnie jak piorun, juz jestem wykonczona, a to chyba jeszcze nie koniec

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 16:35   #3425
MilkaJestem
Zakorzenienie

Faulinka witaj
Diatomka poddałabyś przepis?
Myszko ale mi Ciebie szkoda

BBG: R1 Week 2

MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 17:05   #3426
mysza007
Zakorzenienie

Mileczko dzięki kochana napisze szczerze, ze dolek mam dzisiaj przez te mdlosci i chce mi sie plakac oj hormony dają do wiwatu

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Kobietki jak mi sie lzej zrobilo, a zjadlam...KISIEL!

Stary 2015-02-08, 17:16   #3427
fafulinka89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Mileczko dzięki kochana napisze szczerze, ze dolek mam dzisiaj przez te mdlosci i chce mi sie plakac oj hormony dają do wiwatu

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Kobietki jak mi sie lzej zrobilo, a zjadlam...KISIEL!
Moja mama wlaśnie na mdłości, kazała mi kisiel zjeść (bo jelitówka się przyplątała ) bo podobno jest zawiesisty i utrzymuje treść żołądka czy jakoś tak.
Dobrze, że Ci pomógł
Stary 2015-02-08, 17:17   #3428
mysza007
Zakorzenienie

fafulinko pomógł na chwilkę, dalej to samo

Stary 2015-02-08, 17:25   #3429
fafulinka89
Przyczajenie

Słyszałam też o ciasteczkach imbirowych, moja koleżanka w ciąży jadła, ale z tego co pamiętam rano, za nim wstała.
Ile kobieta musi przejść, żeby w końcu swojego wymarzonego maluszka przytulić
Stary 2015-02-08, 17:30   #3430
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam też o ciasteczkach imbirowych, moja koleżanka w ciąży jadła, ale z tego co pamiętam rano, za nim wstała.
Ile kobieta musi przejść, żeby w końcu swojego wymarzonego maluszka przytulić
Żebyś wiedziała.
Mi bogu dzięki powoli przechodzi dis zaczynam 12 tc.
Uff ale dzień miałam męczący .
Stary 2015-02-08, 17:34   #3431
BeataAmelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj
Trzymam
Wątek jest wyjątkowo szczęśliwy
TP: 28.07. Oliwierek
cudzie trwaj
BeataAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-08, 17:35   #3432
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeataAmelka Pokaż wiadomość
Witaj
Trzymam
Wątek jest wyjątkowo szczęśliwy
Ten wątek jest szczęśliwy . Fakt
Stary 2015-02-08, 17:38   #3433
Słodkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też trochę wczoraj poczytywałam, ale w końcu się nie odezwałam
Rozumiem Słodką, czasem jest ciężko, trudno wyluzować. Dziś w Kościele oczy łzami mi się napełniły, takie wyciszenie... przemyślenie niektórych rzeczy i od razu.....
Ja z Tż przytulamy się od 2007 roku bez zabezpieczenia, tak jak pisałam, bez parcia na Dzidzię, na luzaka, bez mierzenia tempki.... były w tym również przerwy (wyjazdy) nawet pół roczne... teraz od 3 lat jesteśmy już niemal 24h razem i co? Dzidzi nie ma :-( (nawet najlepszej przyjaciółce nie powiedziałam, że się staramy - wtedy jest większy luz...nie ma pytań, jak idzie itp.)
i po tylu latach... kiedy były "wyluzowania" trudno jest czasem podchodzić na spokojnie do tego wszystkiego.... Chociaż wydaje mi się, że i tak podchodzę wyjątkowo bezstresowo... z miesiąca na miesiąc... licząc i czekając. Jedyne pocieszenie, że Tż teraz bardzo zależy na Dzidzi bardziej niż w tych wcześniejszych latach... bo do 2010 był raczej na małe nie...

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Paryska zagnieżdżenie może trwać nawet do 10-14 dni i może dlatego drugiej krechy nie ma. Może jutro lub we wtorek zrób jeszcze test i trzymam kciuki za kreseczke
Dokładnie tak jak piszesz. Może nie potrafiłam ubrać w słowa to co chciałam przekazać

Życzę Ci aby w końcu się udało

Cytat:
Witaj owocnych staranek... :thumbup:

Cytat:
diatomko leze caly dzien, mdli mnie jak piorun, juz jestem wykonczona, a to chyba jeszcze nie koniec
Biedna Myszka. Pamiętaj, że jak będzie się tak dłużej utrzymywalo to powiedz ginowi. Oni mają różne specyfiki na takie d dolegliwości :-*

U mnie spokojna niedziela. Śniegu napadalo chyba z 15 cm. Jutro musze rano Męża z bagażami zawieźć do Katowic, bo wyjeżdża w delegacje do Warszawy. Znowu . Na prawie cały tydzień :banghead:

Robiłam rano test. Bo wpadał dzień @.@nie ma test negatywny.
Nie wiem czy str nie pospieszylam bo mam cykle 27-28 dniowe, a owulke w okolicy 17-18-19 dnia... I tu info dla Patryski, może Twoja owulka tez jest później. Ja w poprzedniej ciąży pierwszy test zrobiłam pi tygodniu i wyszla blada kreska, jednak wyraźna. Może po prostu jeszcze za wcześnie żeby coś wyszło
Słodkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 17:58   #3434
fafulinka89
Przyczajenie

Słodkaa ja dziś też test robiłam, co prawda miesiaczka wypada mi 13 o ile bd miała w tym miesiącu cykl 32 dniowy, a nie jak w tamtym 37. Niestety też nic, jeszcze nie straciłam całkiem nadziei, trzymam się myśli, a może @ nie przjdzie
Niestety cierpliwość nas staraczkowych nie jest mocną stroną ;-)
Stary 2015-02-08, 18:13   #3435
diatoma
Zadomowienie

Myszko ja mam w szufladzie wit B 6 gin mi kazala brac minimum 2 razy po 1 dziennie. Zeby oslaic mdlosci ale narazie nie bylo az tak mecZaco zeby nie wytrzymac
I to nie koliduje z witaminami kompleksowymi dla ciezarnych

Milka napisalas o tym ciescie i poszlam je zrobic! Juz upieczone mniam

1,75 sZklanki maki
1 niepelna sZklanka oleju
1 szklanka cukru
4 jaja
2 sKlanki startej marxhewki
1,5 lyzeczki proszku do piecz
1,5 lyzczki sodki
1,5 lyzeczki cynamonu
1,5 lyzeczki kakao

Najpierw mieszam suche skladniki potem dodaje
MOKRe na koniec dorzucam marchew.
Pieke ok 40-50minut w 180 z termoobiegiem

12. 09. 2015 Tosia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-08, 18:24   #3436
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Cześć Kasiu, śliczne te dziewczynkowe ciuszki. Tez dramatach ubranek chciałabym mieć dziewczynkę . Gratuluje ciazy .
Harrods czesc kochana co tam u was tez się za staranie bierzecie ze na forum zajzalas? Czy do mnie kochana chciała napisać? co tam u Was jak Mati? A jak znajomi z synkiem?

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
No super ten kombinezonek ale takie neutralne tez sa fajne np. http://www.f-f.com/pl/product/kombin...olaru/kl510009 ... swoją drogą chyba jutro będziemy do tesco jechać to obczaję ciuszki TŻ pewnie dostane szału
No ja wole niejjeździć bo jeszcze cos kupie

Cytat:
Napisane przez tralalina Pokaż wiadomość
Słodka, Patryska na 100% nie chciała Ci nic uszczypliwego, tudzież infantylnego powiedzieć. Nie denerwuj się, nikt tu nikogo nie atakuje, a co najwyżej uspokaja. Nie ma sensu wprowadzać atmosfery nerwowej, to nikomu nie służy. Po co zaburzać wewnętrzną harmonię i spokój w staraniach. Dlaczego robić z tego "wyścig po szczęście". Trzymajmy się razem, do tej pory wszelkie stresy udało nam się zwalczyć, ja to czuję, razem. Najwięcej stresu mi Kasia przysporzyła Ale udało się, wierzymy w to, że nam też się uda, niezależnie od wieku. Wiek tak na prawdę nie ma tu nic do gadania. Brzmi banalnie - głowa do góry, z ufnością i miłością dążmy do naszego szczęścia. Czy to będzie dziecko z naszej krwi i kości, czy też adoptowane, czy to będzie za rok, czy za 10... Łatwo się mówi, ale ta matczyna miłość nie ma granic, nie kończy się nigdzie i nigdy. Ja w to wierzę i tego się trzymam. Mimo, że cały cykl jest swego rodzaju stresem i oczekiwaniem i jakąś dziwną tęsknotą - jest też czasem radosnym. Tego życzę każdej - radości w oczekiwaniu.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Wybaczcie za moją uczuciowość, ale rozpływam się ostatnio na myśl o tym, że tak dobrze Dziewczynom Mamuśkom poszło i być może my będziemy następne...
Trai kochana przepraszam ze się musiałas przez mnie tak stresowac ale zarazem dziękuje ze w tym kiepskim momencie mogłam się tobie i wszystkim dziewczynom wyszli i dostać wielkie wsparcie całuje każda i przesylam dobre fluidki dla ciazowych bezmdlosciowe dla reszty szybkiej ciąży

Cytat:
Napisane przez Madzik 89 Pokaż wiadomość
Dzięki Tra za pamięć kochana jesteś
A u mnie nawał pracy, nawet wczoraj szłam na 6 do tego jakieś grypsko mnie rozbiera a brzuszki na razie odstawiłam, za to kręcę hula hopem tym ciężkim z wypustkami powiem Ci że po pierwszym razie miałam siniaki w pasie i przepiękne zakwasy na boczkach ale jest to bardzo przyjemne ćwiczenie jak dla mnie
Madzik wytrwałości w ćwiczeniach

Cytat:
Napisane przez MilkaJestem Pokaż wiadomość
Witam sie z kawuśką

Dziś leniwa niedziela, zaraz sie zabieram za salatke z kurczaka

Madzik milo Cie widziec
Tez dziś zrobiłem salatke z kurczakiem

Cytat:
ja też trochę wczoraj poczytywałam, ale w końcu się nie odezwałam
Rozumiem Słodką, czasem jest ciężko, trudno wyluzować. Dziś w Kościele oczy łzami mi się napełniły, takie wyciszenie... przemyślenie niektórych rzeczy i od razu.....
Ja z Tż przytulamy się od 2007 roku bez zabezpieczenia, tak jak pisałam, bez parcia na Dzidzię, na luzaka, bez mierzenia tempki.... były w tym również przerwy (wyjazdy) nawet pół roczne... teraz od 3 lat jesteśmy już niemal 24h razem i co? Dzidzi nie ma :-( (nawet najlepszej przyjaciółce nie powiedziałam, że się staramy - wtedy jest większy luz...nie ma pytań, jak idzie itp.)
i po tylu latach... kiedy były "wyluzowania" trudno jest czasem podchodzić na spokojnie do tego wszystkiego.... Chociaż wydaje mi się, że i tak podchodzę wyjątkowo bezstresowo... z miesiąca na miesiąc... licząc i czekając. Jedyne pocieszenie, że Tż teraz bardzo zależy na Dzidzi bardziej niż w tych wcześniejszych latach... bo do 2010 był raczej na małe nie...

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Paryska zagnieżdżenie może trwać nawet do 10-14 dni i może dlatego drugiej krechy nie ma. Może jutro lub we wtorek zrób jeszcze test i trzymam kciuki za kreseczke
Beatko kochana tez dziś w kościele miałam łzy w oczach były chrzty i po obrzędzie ksiądz powiedział żeby dumni tatusiowe podnieśli dzieciaczki inpokazli wszystkim kto wstąpił do kościoła a ja w bek bo nie dość ze wczoraj ostro popstrykalismy się z TŻ to on nigdy ze mną do kościoła nie chodzi i tak mimsie jakoś zrobiło do tego synek mne prosił cały czas żebym wzięła go na ręce a ja nie chciałam bo ciężki a boje się trochę o ta ciążę i się poplakal aż ludzie się oglądali na szczęście jestem gruba i mam nafdzieje ze po myśleli ze mogę być w ciazy

Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
BeataAmelka dzieki za kciuki!

Dziewczyny sluchajcie zrobic sobie pierwsze badania i dopiero pojechac do gin czy pierwsze do niej i co ona mi zleci to zrobic? tylko wtedy tez dwa razy bede musiala placic za wizyte... i nie wiem jakie badania mam porobic sobie... czy pierwsze pojsc na bete i dopiero pozniej myslec co dalej..? powiem Wam ze czuje sie dziwnie caly czas chce mi sie spac wczoraj piersi tak mnie bolaly-swedzialy ze nie moglam wytrzymac, caly czas jestem zmeczona w glowie sie kreci i brzuch ciagnie... podczas jedzenia robi mi sie niedobrze... niby objawy ciazowe...a boje sie ze bede miala tak jak po odstawieniu tabletek ze miesiac mi sie spoznial a ciazy nie bylo... doradzcie cos...?
Patryska z lekarzem to poiczekaj bo bedizezz miała to co u mnie ze nic nie widać itd ale zrób jeszcze jutro test w razie co pojutrze, udało ci się kupić te czulsze? Póki jajeczko dobrze się nie pryzklei nie wychodzi nawet krew wiec trzeba trochę poczekać a ilu dnioowe mailas cykle?

Cytat:
Witaj jak widzisz dużo juz nas po staraniach wiec na własną odpowiedzi słabość wchodzisz żeby nie było wiesz co cie czeka

Cytat:
Myszki kochana ja w pierwszej ciąży pilam herbatke imbirowa ale myślę ze ogólnienajlepiej pomaga cczęste jedzenie malo ale bardzo często

Słodka wszystkie tu mamy bądź mialysmy podobne problemy ja mam 34 lata i tez się boje co to będzie ale mam nadzieje ze wszytskim sie pomału poukłada

A moj Tz wczoraj wkurzyl mnie na max i mam dziś kiepskie morale
W ogóle ostatnio jakąś bardziej płaczliwa jestem mimo ze przed ciąża i tak raczej Beksa byłam
Przepraszam za błędy ale z tableta pisze
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 18:35   #3437
diatoma
Zadomowienie

Kasia gdzie Ty gruba! Mamy chyba podobne gabaryty a ja sie wcale za gruba nie uwazam zmien samoocene ! Bo fajna babka z Ciebie a twojemu Tz sie baty naleza!

12. 09. 2015 Tosia
Stary 2015-02-08, 18:42   #3438
mysza007
Zakorzenienie

Sugar mam nadzieje, ze do 12ego, moze 14ego tygodnia tez mi to ustanie

diatomko wit b6 na mdlosci? a to dopiero! we czwartek mam wizyte u gina to go zapytam, moze ma jakies antidotum.

Jeszcze nam na wieczor babcia zasłabła, pogotowie przyjechalo. Małz jest z nią na dole.

Stary 2015-02-08, 18:58   #3439
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
Kasia gdzie Ty gruba! Mamy chyba podobne gabaryty a ja sie wcale za gruba nie uwazam zmien samoocene ! Bo fajna babka z Ciebie a twojemu Tz sie baty naleza!
Diatomka ja w ciąguostatniego roku utylam z 10kg ggarderobę zmieniła nie miescilam się w nic :/ chciałam schudnac do ciąży ale nie zdazylam wiec będę liczyć ze spadnie po porodzie

Myszko juz neielugo minie wszystko będzie wwięcej powera trzyma się cieplutko i zdroweczka dla babci
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-08, 19:18   #3440
diatoma
Zadomowienie

Myszka a babcia wiekowa? Choruje na cos ?
Moi dziadkowie w zeszlym roku limit szpitala obije wykorzystali chyba oby ten rok by lepszy. Aha moj brat cioteczny jest ginekologiem i on znow poleca preparaty z jodem na silne mdlossci lub sa ostatecznie leki na recepte

Kasia no ile wazysz? Ja zawsze przed ciaza oscylwalam 64-65 a po porodzie 66-67 w swieta tego roku bylo 69! Ale sie zawzielam i raz dwa wrocilo do 66,5

Kurde niby jakis mdlosci nie mam ae co zjem to mi stoi w gardle i jakos w brzuchu nie bardzo a wzdecia mam straszne dzis po tym obiedzie

12. 09. 2015 Tosia
Stary 2015-02-08, 19:27   #3441
tralalina
Rozeznanie

Hej Dziewczyny!
Pozdrowienia ze stolicy Właśnie odprawiłam mojego tż do domku, ja zostaję do jutra tu. Przytulanka idą zgodnie z planem, ale chciałoby się więcej :P Niewyżytki jedne Jestem dziś mega zmęczona. Zapodaję serial i odpadam z gry. Chyba kupię ten suplement na jajniki. We wtorek mam ginekologa. Wezmę skierowanie na wszelkie badania krwi. Muszę znaleźć zdjęcia moich perełkowych jajników, żeby już zobaczyła. Ciekawe, czy zrobi mi usg. No i co zleci... Tak bardzo chciałabym być tak ze dwa tygodnie do przodu :P Cierpliwość. Cierpliwość. Cierpliwość.
Buziakuję Was wszystkie, szczególnie Madzię (też chcę to hula hop!), Słodką ( ) i nową przyszłą mamę Fafulinkę A resztę tuuuuuulęęęęęę mocno
tralalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 19:33   #3442
mysza007
Zakorzenienie

Diatomko dzwoniłam do męza, babcia na badaniach. Niestety, ma 90-tke na karku i rozrusznik serca. Ma juz swoje lata, choc uwazam ze jak na swoj wiek to ona duzo lepiej się trzyma jak ja, czy moi rodzice.
A jod kochana to ja i tak biore, na tarczyce. Mam brac całą ciąze i okres karmienia piersią

tralalinko owocnych tulanek

Stary 2015-02-08, 19:38   #3443
tralalina
Rozeznanie

Dziewczyny, wiedziałyście, że wiesiołka nie można brać przez cały cykl?
Stary 2015-02-08, 19:40   #3444
mysza007
Zakorzenienie

tralalinko ja nie pamiętam, ale najpierw chyba przez 90 dni, potem iles dni przerwy. Ale jak zle pisze, to mnie poprawcie

Stary 2015-02-08, 19:45   #3445
tralalina
Rozeznanie

Próbowałyście też, albo słyszałyście, o ziołach o. Sroki?

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
tralalinko ja nie pamiętam, ale najpierw chyba przez 90 dni, potem iles dni przerwy. Ale jak zle pisze, to mnie poprawcie
Gdzieś wyczytałam, że w fazie lutealnej nie wolno brać wiesiołka... ???
Stary 2015-02-08, 19:48   #3446
mysza007
Zakorzenienie

tralilinko dlatego napisalam, ze nie pamiętam. Poszukaj w necie na pewno jest co i jak a o ziołach o. Sroki tylko słyszałam, ale nie probowalam

Stary 2015-02-08, 19:49   #3447
Paputek88
Wtajemniczenie

Hmmm... czuję się wytulana, ale nie wybuziakowana Tralalinko, a ja bez buziaka nie zasnę

Witaj Fafulinko u nas zajdziesz luzik

co do ziół to na własnym doświadczeniu powiem tylko, że w obie strony smakują tak samo... ;/
04.08.2015- II kreseczki Paputek- 1 plus 1 gratis

Edytowane przez Paputek88
Czas edycji: 2015-02-08 o 19:50
Paputek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 19:55   #3448
patryska0804
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
Patryska z lekarzem to poiczekaj bo bedizezz miała to co u mnie ze nic nie widać itd ale zrób jeszcze jutro test w razie co pojutrze, udało ci się kupić te czulsze? Póki jajeczko dobrze się nie pryzklei nie wychodzi nawet krew wiec trzeba trochę poczekać a ilu dnioowe mailas cykle?
Kasiu kochana nie udalo mi sie kupic tych czulaszych bo wszystkie apteki jakie byly dzisiaj otwarte nie mialy tych testow...;/ i kupilam te 25... 32 dniowe...
Witaj Faulinko
Tralina o tych ziolach to tylko slyszalam i to byly rozne opinie..

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś

Edytowane przez patryska0804
Czas edycji: 2015-02-08 o 19:57
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-08, 19:56   #3449
tralalina
Rozeznanie

Was pytam, bo Wy się znacie lepiej :P Ja tam nic o tym nie wiem, dopiero 4 cs u mnie. Ale dziękuję i tak
Paputku,

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
Kasiu kochana nie udalo mi sie kupic tych czulaszych bo wszystkie apteki jakie byly dzisiaj otwarte nie mialy tych testow...;/ i kupilam te 25... 32 dniowe...

Te czułe są zazwyczaj w marketach
Stary 2015-02-08, 19:58   #3450
Paputek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tralalina Pokaż wiadomość
Was pytam, bo Wy się znacie lepiej :P Ja tam nic o tym nie wiem, dopiero 4 cs u mnie. Ale dziękuję i tak
Paputku,

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Te czułe są zazwyczaj w marketach
: cmok: a my dzisiaj z tż byliśmy na karnawałowym koncercie naszej miejskiej orkiestry dętej i było CUDOWNIE a u mnie póki co owulki nie ma... ale czekam grzecznie

Kochane przepraszam, ale lecę oglądać film bo tż "zaprasza mnie do łóżka"
04.08.2015- II kreseczki Paputek- 1 plus 1 gratis

Edytowane przez Paputek88
Czas edycji: 2015-02-08 o 20:06
Paputek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości