![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Spartakus krew i piach oglądałyście?Tracki gladiator,pełno sexu i mordobicie..Mieszanka wybuchowa..Nie wiem czy będę oglądac dalej..kompuerowe wstawki w tym serialu mnie nerwią...W czasach rzymian jak nie miałaś cycków -to nie istniałaś ha ha..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Gang Iren
|
Dzień dobry.
Ale się nie wyspałam. Kawka mam nadzieję postawi mnie na nogi. Obejrzałam wczoraj film "Interstellar". Długi, bo prawie 3h, ale warto ten czas poświęcić. Bardzo dobry ![]()
#3424 |
Zadomowienie
|
Gosia, witaj w klubie, ja tez dziś jestem niewyspana, tez juz popijam kawę
![]() Caffeine, wiem, ze własny biznes to nie tylko odcinanie kuponów i życie usłane różami, zdaje sobie z tego sprawę, wszystko ma plusy i minusy, jednak na swoim, to na swoim ![]() ![]() ![]() Miszka, ten serial, o którym piszesz, to jest serial HBO ? Jeśli tak, to kiedyś chyba widziałam troche, rzeczywiście, w kółko sie lali albo bzykali, ale złe nie było ![]() A tak w ogóle to jak nastroje w dniu dzisiejszym drogie Panie ?
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-07-09 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
Jakaś zmęczona jestem w tym tygodniu. Odpadam około 22, albo i przed... ciężko mi jakikolwiek film wieczorem zobaczyć. To chyba znak, że czas na wakacje się zbliża
![]() Kamlisa- mam ten sam problem z fotografiami. Najgorsze jednak zdjęcie mam w paszporcie i wizie amerykańskiej. Po prostu masakra. Nikt mnie nie chce słuchać, że drugi profil mam lepszy i włosy nie tak jak oni mi przekładają, przyplaszczają .... i wszystko za ucho ![]() Zamawiam różne rzeczy do wymiany pieca co... czarna magia dla mnie ... mam nadzieję, że dobre rzeczy przyjdą bo mało to nie kosztuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Przyczajenie
|
Mam podobnie jak Ty padam zdecydowanie około 22 lub nawet czasem 21..Nie mam już siły na nic. U mnie najgorzej jest w pracy albo w środę albo w czwartek..Tak blisko tego piątku a jednak tak daleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Zadomowienie
|
Aussi, chyba cos wisi w powietrzu w tym tygodniu, tez w kółko chodzę zmęczona i na nic nie mam siły, normalnie cieżko mi wykrzesać energię na cokolwiek......
Druga kawa, bez tego dziś ani rusz.....
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-07-09 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym mam na oku jeszcze: St.Tropez, Self Tan Bronzing Mousse (Mus brązujący) Fake Bake, Flawless (Płyn opalający) i jeszcze Clinique Self Sun Body Tinted Lotion - recenzja tu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
Caffe znalazłam strone Mouvies,ale do Pl nie wysyłają
![]() Soso stara jestem ![]() ![]() Wonder nie wiem ![]() ![]() Aussie pogoda nie sprzyja odpoczynkowi.Duszno,parno ..Otwierasz okno by troche chłodu ukołysało Cię -wraz z Morfeuszem ![]() ![]() ![]() Wczoraj odwiedziłam Paulinkę.Kupiłam clear regular strength anti rednes,po raz enty...To dobry straznik mojej cery ,przed niedoskonałościami.Wzieła m też nowość http://www.paulaschoice.pl/pl/p/RESI...nser-30-ml/302 |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
Wonder - mieszkam w Norwegii, to zupełnie inne realia
![]() ![]() Dziewczyny, u mnie pobudka była o 6.30! Może po drugiej kawie się obudzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Zadomowienie
|
Miszka, dobre zakupy nie są złe
![]() ![]() Caffeine, Norwegia, super ![]() Ja juz po drugiej kawie bo dziś sie dobudzić nie moge, a do tego wykańcza mnie alergia.
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-07-09 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a wy jesteście już po urlopie czy przed? Jakie filtry polecacie na plażę w tym roku?
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Idę zrobić mój ulubiony napój imbirowy, daje niezłego kopa, może się obudzę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
Soso, ten jest do twarzy czy do ciała? A do opalania co byś poleciła?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
Zadomowienie
|
Caffeine, dawaj przepis na ten swój magiczny napój
![]() Ja jeszcze przed urlopem, dopiero pod koniec września
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
Na twarz to by się przydała jakaś 50tka do zadań specjalnych...
W lipcowym Zwierciadle był artykuł o filtrach, cytuję : "Z badań przeprowadzonych niedawno w Szpitalu Uniwersyteckim w Nicei wynika, że na powstawanie przebarwień ma także wpływ zwykłe światło widzialne. Zachęciło to naukowców do poszukiwania substancji, która pomagałaby ochronić przed nim skórę. Okazało się, że działa tak tlenek żelaza - kremy z tym filtrem znajdziesz w ofercie marki Bioderma." Także dziewczyny - nie tylko UVA i UVB są naszymi wrogami... ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Napój dla fanów pikantnego imbiru i kwaśnej cytryny: Do dużego dzbanka (najlepiej ceramicznego, trzymającego ciepło) wrzucić pokrojny w cieniutkie plasterki korzeń imbiru. Zaparzać pod przykryciem, kiedy napój nieco przestygnie dodać sok z cytryny. (wyższa szkoła sztuki kulinarnej, ha,ha) Można pić na gorąco (zimą rozgrzewa) lub na zimno, z lodówki - latem. O cudownych właściwościach imbiru możnaby książkę napisać ![]() Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2015-07-09 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zadomowienie
|
Caffeine, bardzo lubię imbir, wiec na pewno skorzystam
![]() Co do filtrów na plażę, ja używam do ciała DAX, dla dziecka LPR, Iwostin lub Mustellę, dla siebie na twarz podbieram 50+ od syna ![]()
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
Wonder, czy ty przypadkiem nie karmisz jeszcze? W takim przypadku imbir chyba raczej nie jest wskazany. Dla Miszki także nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
Caffeine- super pomysł z tą wodą imbirową. Na pewno wypróbuję
![]() Z filtrów mam vichy i pharmaceris 30 i 50-tki póki co ![]() Miszka- u mnie noce ostatnio chłodniejsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Zakorzenienie
|
Miszka, jak bym planowała zdjęcia do portfolio to by tapetę walnęła, ale na siłkę szłam. no i retusz przy tego typu dowodowych chyba zakazany?
Spartakus mi się podobał, choć krew i hm...inne płyny lały się strumieniami ![]() ![]() Kontrę zaczęłam, sezon 5 ![]() Z filtrów dax bardzo sympatyczny. U mnie ochłodzenie i wicher, wczoraj burza była, 1,5 godziny bez pradu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
O którym daxie konkretnie piszecie? Tyle tego jest, a ja tylko przez internet oglądam.
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Dziewczyny, imbir jest super na spalanie, rozgrzewa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
obejrzałam filmik z konturowania twarz na dole tej strony
![]() ![]() I jestem na siebie zła - wygląda na to, ze zgubiłam mój ulubiony cc krem z tonymoly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.dax.com.pl/pl/product/907...onne-rodzinne/ A wracając jeszcze do imbiru, ja lubię czasem sobie "wykroić" do herbaty, ale pyszna wtedy jest. Radwańska dziś przegrała w półfinale ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Zadomowienie
|
Z Daxa na wakacje wybrałam ten z olejem arganowym i masłem kakaowym: http://www.dax.com.pl/pl/product/920...jem-arganowym/
Do tego suchy olejek Nuxe z spf 50 (promocja w Superpharm). Do twarzy używam Pharmaceris, Image, Nuxe i w tej koleności najbardziej nadają się u mnie pod makijaż. Pharmaceris najlepiej się wchłania bez śladów, Image i Nuxe lepiej pielęgnują ale jednak potrzebują więcej czasu, żeby skóra je w całości "wypiła". Skusiłam się dziś na CC Chanel - współwinna jest Juka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zadomowienie
|
Hej !
Dziewczyny, pilnie potrzebuję rady. Dziś mój pies znalazł w zaroślach, w naszym ogródku malutkiego kotka. Przypuszczam, że ktoś go podrzucił. Nie chcę kolejnego kota. Mamy trzy duże koty, które wyprowadzając się zostawili nam teściowie. Nie mam też sumienia oddać go do schroniska, a wystawienie za bramę już zupełnie nie wchodzi w grę. Koty teściów to nie są domowe koty. Przychodzą w zasadzie tylko nocować, a jak były małe to zajmowali się nimi teściowie. Ten maluch nawet na chwilę nie chce wyjść przed dom, od razu biegnie do drzwi i strasznie miauczy, wręcz płacze. W związku z tym teraz jest w domu, ale ja nie mam pojęcia, jak go tu urządzić. Co zrobić, żeby wszystkiego nie zasikał. Można mu dać mleko ? Jak i gdzie urządzić mu posłanie ? Kama, Miszka - dziewczyny kociary, pomocy !!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Juka kuweta podstawa.Kuweta +żwirek.Malucha tam wsadż i od razu załapie,także z pampersem nie będziesz musiała latać
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-07-09 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Zadomowienie
|
Dzięki Miszuś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Ale co, tymczasowo zostaje i szukacie mu domku, czy jak? Ja bym nie oddała jakby już u mnie zawitał ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.