![]() |
#3391 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Witam
![]() Wasze trzymanie kciukow dziala, wiec prosze i ja, trzymajcie kciuki, aby mi sie cos udalo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3393 |
Zakorzenienie
|
Michell - gratulacje!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Caffe -dziękuję
![]() Dircik psikam na rękawicę i wcieram .Skupiam się szczególnie na nogach,bo mnie zależało na podkręceniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Zakorzenienie
|
Uklika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() Wonder, jak się dostanę to powiem, jeśli będę mogła. Proszę, nie pytaj mnie o pracę. Edytowane przez 201605090958 Czas edycji: 2015-07-07 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
Baaardzo ciekawe są te cuda Vita Liberata, dobry skład - niestety cena też adekwatnie powalająca...
Ciekawa rzecz - na stronie http://www.selftanning.com/best-self-tanners/ bezbarwna wersja ma świetną recenzję, natomiast ta z bronzerem - wychwalana na wizażu - odwrotnie: marną, jakieś trzy gwiazdki... Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2015-07-07 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Miszka- to dopiero początki. Oby ominęły cię wszystkie mdłości i tym podobne ![]() Uklika- kciuki zaciśnięte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]()
#3401 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- U mnie 12 stopni, ale slonecznie Edytowane przez niunka2015 Czas edycji: 2015-07-08 o 08:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Paniom
![]() Kawa, koniecznie..... Witaj niunka ![]() U mnie wczoraj jakaś awaria, cały wieczór nie było tv ani internetu. Dobrze, ze zdążyłam obejrzeć mecz Radwanskiej ![]() ![]() Uklika, ja oczywiście kciuki tez trzymam, baaaardzo, żeby nie było ![]() ![]() Caffeine, własny biznes, cos pięknego ![]() Danusia, ok, nie pytam ![]() ![]() Zapowiada sie cieplutki dzień, miłego dnia dla Was wszystkich
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam wczoraj film- The Giver
http://www.filmweb.pl/film/Dawca+pam...ci-2014-188890 polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zadomowienie
|
Dzieki za kciuki dziewczyny
![]() Aussie film chetnie obejrze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Nawet mi się łezka pokulała. Ale ostatnio coś łatwo się wzruszam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
Soso
![]() ![]() Zestaw startowy da się przełknąć w cenie ![]() Caffe -bezbarwna ![]() W nocy pogrzmiało,ale burza anemiczna jakaś ![]() Kama jak zelżeje ten upał wyślę Ci to serum złuszczające ![]() Uklika trzymam ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Aussie film zapisuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zadomowienie
|
Gosia, "Love,Rosie" obejrzalam, bardzo fajny
![]() A w sobote plakalam jak bobr ogladajac "Hachi: A Dog's Tale" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Kupiłam etui do tel. Najpierw chciałam gładkie, a w końcu wzięłam z ulubienicą moją ![]()
![]() |
#3410 |
Konto usunięte
|
Gosia etui
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Wonder, branża "kreatywna", ciągnie mnie w kilku kierunkach, ale wszystko w fazie koncepcji na razie i strasznie mnie to dołuje że nie mogę ruszyć... córeczka jest chora, znowu z przedszkola przyniosła jakiegoś wirusa, humorzasta okrutnie bo musi zostać w domu - więc oprócz wizyty u lekarza muszę jeszcze jakieś wyjątkowe rozrywki zapewnić bo inaczej będzie bieda... do tego postanowiliśmy z mężem że ograniczamy czas spędzony przy tv, więc foch jakiego świat nie widział... cierpliwości...
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Michell, tu masz recenzję Vita Liberata http://www.selftanning.com/vita-libe...an-gel-review/ Jest to bezbarwny żel, czy to ten który ma Kamlisa? Może są tu jakieś specjalistki od fachowego nazewnictwa, ja to tak średnio w temacie - myślałam, że bronzer nadaje kolor nietrwale, jest do zmycia natychmiast i niektóre samoopalacze mają właśnie taki składnik bronzujący żeby efekt był od razu no i żeby było widać czy się równo nakłada - w tej recenzji nazywają to "guide" więc nie wiem ![]() W ogóle tak mnie kuszą te cudeńka, zawsze coś fajnego polecicie, już miałam kupić Fake Bake Flawless, jest w zestawie z rękawicą i na Strawberry promocja 10%... ale te olejki, piękny skład ma Vita Liberata... tak szczerze mówiąc to miałam nieco obawy czy aby przypadkiem samoopalacze nie są toksyczne, w sumie dużo się tego nakłada na skórę i zapach DHA jest taki chemiczny okrutnie...brrr |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Gang Iren
|
Caffeine co do rozrywek dziecięcych to teraz jest taki wybór, że nie ma problemu by dziecko miło czas spędzało. Wycinanki, wyklejanki, malowanki, gry najróżniejsze, ciastoliny, klocki, książek wybór ogromny do czytania. Na pewno córeczka nudzić się nie będzie. Moi chłopacy bawią się właśnie stępelkami. Dla nich fajna zabawa, dla mnie mniej
![]()
#3414 |
Zakorzenienie
|
Gosia, znam, znam... sama bardzo lubię kupować takie gadżety, bo kiedy ja byłam dzieckiem takich wspaniałości nie było... Moja Żaba jednak jest bardziej zainteresowana aktywnością ruchową - hulajnoga, taniec itp. A do tego jest niesamowicie towarzyska, więc okres choroby to okrutna męka, wręcz tortury!
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- kawa ![]() Soso, zerknęłam na twojego bloga, fajne rzeczy tam opisujesz - wpadł mi w oko ten krem Phenome, niesamowity skład - aloes i masło shea - coś dla mnie... czy jest to bardziej zimowy krem czy na lato będzie ok? Niestety u mnie ta marka jest niedostępna... Masz może porównanie do L`Occitane, Immortelle? Kupuję go własciwie ze względu na masło shea, bo generalnie skład pozostawia nieco do życzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj pierwszy raz przetestowałam samoopalacz do twarzy z Pauli. Postac - żelowy olejek, do mieszania z kremem lub emulsją. Nie jest tłusty, miesza się dobrze, ładnie wchlania. Nastepnego dnia naturalny efekt twarzy musnietej słoncem. dla mnie wystarczy, nie lubie miec twarzy opalonej, postarza, moim zdaniem
![]() Eris pachnie kokosem ![]() Ostatnio ograniczam robienie sobie zdjęc, bo jednak w lustrze wygladam korzystniej, niz uwieczniona na dobre ![]() ![]() czesc Niunka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zadomowienie
|
Kamlisa, od jakiegoś czasu zaczęłam zauważać u siebie prawidłowość notorycznego niepodobania sie sobie na zdjęciach. Rozmawiałam z koleżanką, okazało sie, ze u niej podobnie. Jaką ja przeżyłam traumę, jak zobaczyłam sie na zdjęciu paszportowym, prawie jak na fotce "poszukiwana"..... Nowy dowód czeka mnie w przyszłym roku, pewnie znów "padnę" z wrażenia
![]() Z innej beczki - A ten Dove nie ma tego charakterystycznego smrodku ? Caffeine, własny biznes to moje marzenie, nie umiem przystosować sie do pracy dla kogoś / pod kimś.... Mam nadzieje, ze znajdę swoją niszę i tez wystartuję z czymś swoim.... A tak w ogóle to miałam dzień do ![]() ![]() ![]() Ale, w końcu "zaliczyłam" alergologa, bo ta alergia juz mnie dobija ![]()
![]() |
#3417 |
Zadomowienie
|
Uklika - przyłączam się do frakcji trzymającej kciuki!
Mnie to forumowe trzymanie pomogło, to i Tobie się uda ![]() A misja też była ryzykowna, stresująca i ambitna! Miszka - wersja bezbarwna - czyli taka, w której preparat nie jest sam w sobie brązowy, tylko pewnie biały/bezbarwny, a skóra potem zmienia kolor. To o czy pisałam, i czego się wystraszyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zrujnowałam się i zamówiłam Vita Liberata...
dircikowa - to ty pisałaś o wersji bezbarwnej? Chyba coś mi się pomieszało... jak Ci się sprawuje? ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Wonder - własny biznes to tylko z pozoru tak różowo wygląda... mam już niejakie doświadczenie - zaraz po studiach prowadziłam swoją działalność. Początki sa zawsze trudne, a jak się już rozkręci to też różnie bywa... mój były szef np. był na wakacjach tylko raz w ciągu ośmiu lat (!!!) ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Kamlisa - powiem po prostu - zmień fotografa, bo kiepski ewidentnie. Lampy studyjne dają ogrome możliwości, facet nie umie się nimi posługiwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Zakorzenienie
|
Soso -blog?czemu nie dasz linka kobieto ?Wejdziem ,popatrzym
![]() Kama retusz nie był w cenie?Powinni po 40 -gratis dodawać.Do zdjęć niestety trzeba zrobic makijaż ala maska,wtedy lampy nie grożne.Dobrze pokonturowac i rozświetlic paszczu.Maxineczka to pięknie pokazuje https://www.youtube.com/watch?v=5_iVnES86D0 Uzywam Kryolan,chodż te kosmetyki co ma ona baaardzo mnie kuszą.niestety w Pl niedostępne.Jakby któraś z Was miała u siebie i mogła Miszce kupić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vity Caffe nie pożałujesz.Cofając sie kilka stron wstecz-zameczałam dziewczyny poradą o dobre samoopalacze,nie pozostawiające smug..Soso doradziła Vitę i to był jeden z lepszych zakupów jakie poczyniłam w ostatnim czasie.Jest wydajny,długo trzyma,ma ładny kolor..Dzis pociągnę nóżyska ![]() W Rosmannie jest promocja na soki koreańskie(Aloe vera).Pycha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.