|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
BAN stały
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem ci szczerze, że po tym co mi zrobił znienawidziłam go, było mi niedobrze na samą myśl o nim... Prawdy nie dowiedziałam się od niego, o jego ślubie, zdradzie i dziecku powiedziała mi obca osoba... 2 tygodnie przed tym wielkim wydarzeniem ![]() Teraz jest mi po prostu obojętny, jak całkiem obcy człowiek. Ten twój amant pewnego dnia obudzi się z ręką w nocniku, a wtedy ty będziesz już szczęśliwa z kimś innym, z kimś kto jest ciebie wart ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, widziałam się dzisiaj z nim.... Zemdlałam w trakcie rozmowy , bo nic nie jem.... przeszłam chyba mały katharsis.... zauważyłam jego wewnętrzną brzydotę... coś odpychającego.... wmawiam sobie , że tak naprawę potzrbuję tylko faceta, jego dotyku i czułości i jakoś pomaga....
Najgorsze to to uczucie, że nic cię nie spotka już w życiu dobrego... |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 |
Zakorzenienie
|
Czemu tak od razu zakładasz
![]() ![]()
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
Guśku, Ty pod skórą dobrze wiesz, że to co najlepsze jeszcze przed Tobą. Jestes młodziutka
![]() Martwie sie o to, ze nie jesz. Zmus sie, słońce troszkę ![]() Sciskam jeszcze goręcej niz poprzednio ![]() Jakby sie cos dzialo - zapraszam na PW ![]() ![]()
#3426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nic już do niego nie czuje,nie tęsknie za nim,jego obecnością. A nie czuje,tylko NIENAWISC. ![]() ![]() Kalibabka od 7 boleści ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
ja też 7
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Wtajemniczenie
|
Przynajmniej tyle z tego dobrego
![]() ![]() Poza tym... On przyjeżdża na Święta do domu... Prawdopodobieństwo spotkania go w kościele, na ulicy jest duże. A ja go nie widziałam od rozstania, czyli już miesiąc. I nie chce widzieć. Wiem, że mogę nie wytrzymać kiedy go zobaczę i się rozpłakać... Ale wiem, że nie odezwę się do niego słowem. Nie zasługuje na to. Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-03-21 o 15:06 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
Tru, widze Cię....
![]() Wracam do łodzi 3 stycznia i mam zamiar się urżnąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Wtajemniczenie
|
Kajeczko... ja też 7 kilkogramów... ale mnie to na dobre nie wyszło...
![]() Wiem, że wytrzymasz i się nie rozpłaczesz jak go zobaczysz... Jesteś bardzo silna... Wiesz, że bardzo Cię za to podziwiam... Trzymam kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
heh ja po zerwaniu też 7 kilo straciłam, niestety wróciło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
no cóż..wracam do Was...znowu sama...:/
wprawdzie nei boli to tak bardzo jak za pierwszym razem..ale boli... ja po roztsaniu schudłam 6kg blisko..i jak narazie to eni wraca.. ![]()
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
Aga ja sie chyba jutro do ciebie wybiore i zrobie ci jakaś terapie na jedzienie. Przyniose pudło lodow, pizze i co tam mi jeszcze przyjdzie do głowy. Bedziemy ćwiczyć przed świetami. Nie dam ci sie zamożyć rozumiesz????
Cos mocniejszego też wezme ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 |
BAN stały
|
[quote=atka83;3296183]Dobrze powiedziane,tandetni faceci,tandetne pierścionki cyrkoniowe- wsadz sobie w du...ten tandetny pierścionek,bo on nie jest nic wart,tak jak ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |
BAN stały
|
[quote=Majka789;3303020]
Cytat:
![]() ![]() Kajeczka,pokaż mu że jesteś silna,że bez niego jest Ci lepiej. Bądz twarda,nie miękka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Rozeznanie
|
Bedzie dobrze
![]()
Zasnę cicho i w szklanej trumnie śmierci martwym pokocham już sercem... Edytowane przez czarna_orchidea21 Czas edycji: 2006-12-26 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zadomowienie
|
czarna_orchidea21, podpisuje sie obiema lapkami - kiedys trafimy, na pewno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 |
Zadomowienie
|
Orchid, gratulacje!
![]()
#3441 |
Raczkowanie
|
Moje byłe "kochanie" oznajmiło mi, że nie będziemy nawet przyjaciółmi, i że zrywa ze mną kontakt
![]() Jeżeli to czytasz skrarbie to wiedz, że zawsze możesz liczyć na mnie i moją pomoc, wiesz gdzie i jak mnie znaleźć. Kocham i szanuję. Bardzo chcę podziękować wszystkim na forum za pomoc i ciepłe słowa, fajnie, że chociaż na Was można liczyć. Dziekuję wszystkim ![]() ![]() Ja na wesołe poczekam sobie rok... |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Zakorzenienie
|
Sheep! Dasz radę! Tak jak ja i wszystkie dziewczyny tak i Ty!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Rozeznanie
|
Sheep nie bądź zły, moim skromnym zdaniem naprawdę Twoja była bardzo dobrze zrobiła! Teraz to nie jest czas na przyjaźń... Ja też próbowałam pozostać przyjacielem z byłym, ale nie udało się a od zerwania minęło 3,5 miesiąca i powiem Ci, że tak jest lepiej... Naprawdę czułbyś sie dobrze jak ona by Ci opowiadała o nowym chłopaku, jak jets szczęśliwa itp? Ja do byłego się nie odzywam, ale pomimo że tyle czasu już minęło jak dowiedziałam się że ma kolejną dziewczynę to myślałam, że serce mi peknie z bólu...
Wczoraj przyjechałam do pracy żeby złożyć jego Mamie życzenia urodzinowe i dać prezent i tak jak się niestety spodziewałam on musiał tam być... Powiedziałam mu, że mógłby oddać mi moje rzeczy, bo zmieniam pracę i nigdy tych rzeczy już nie odzyskam. A on na to "a co ja niby mam Twojego?" no to mu mowie "ze przez te 4 lata napewno sie tego nagromadziło i żeby przeszukał szafki" a on mi powiedział, ze nie zagląda do szafek... Poprostu brak słów, jego bezczelnośc nie zna granic... I co jego super za***ista dziewczyna ma używac moich rzeczy?! Wogóle traktował mnie jak powietrze a niby ustaliliśmy, że jesteśmy "przyjaciółmi" Nienawidzę świąt i wszystkich tych, którzy są teraz szczęśliwi ja do nich nie naleze.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że ja też kiedyś będę szczęśliwy, że jakaś dziewczyna mnie pokocha. Najgorsze świeta w życiu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Rozeznanie
|
Wiem, że to przykre kiedy się coś obiecuje... my też kilka razy rozmawialiśmy o przyjaźni i kazałam mu wybierac albo się przyjaźnimy albo jesteśmy "znajomymi". Wybrał przyjaźń... Ustaliliśmy jak to wszystko ma wyglądać. Chciałam żeby pisał choćby 1 raz w tygodniu i mówił co u niego- szczerze oczywiście. No i że jakby miał jakiś problem to ja mu zawsze pomoge... Ostatni raz rozmawialiśmy 13 grudnia- wtedy obchodzilibyśmy 4 rocznice zwiazku... Więc widzisz takie gadanie to niepotrzebne dawanie nadziei chocby na glupią przyjaźń. Nawet życzeń świątecznych mi nie złożył i zapewne nie złoży. Ja jego Mamie kupiłam prezent na urodziny, przyjechałam osobiście, a on mojemu ojcu nawet telefonicznie życzeń nie złożył! Wiem, że znalazl sobie dziewczyne, dlatego, ze nie mialby z kim isc na sylwestra i inne tego typu imprezy. I taki wielce zakochany, że aż sie rzygać chce. Jest mi przykro, bo bardzo pokochałam jego rodzine- ale musze urwać kontakt, bo inaczej się nie da... A on traktował mnie wczoraj jak powietrze, było mi bardzo przykro!
Mam nadzieje, że kiedyś powie jaki był głupi (choć założę się że tak nie będzie) i że dostanie takiego samego kopa jak ja! Aga01 przynajmniej nie jestem sama... może będzie na kolacji wigilijnej cała rodzina, ale co z tego jak ja czuje taką pustkę, taki żal do całego świata. Podczas, gdy inni odliczają godziny i są szczęśliwi... Sylwestra też spędzę w samotności z moim psiakiem przed tv. Zapowiadają się "znakomite" święta |
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
Mam 99% procent pewności, że to nie nastąpi, ale i tak ładnie prosze mikołaja, żeby nie wpadlo byłemu do glowy zyczenia mi zlożyć...
![]() Jakos by mi to zmąciło radość, z deka. Dziewczynki, głowa do góry. Ania_P - nie dołuj sie bezsensownie ![]() Aga01 - smacznego w wigilie ![]()
#3448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3449 |
Wtajemniczenie
|
Widziałam go... Przeszłam na drugą stronę ulicy... Spadły 3 łzy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kochane życzę Wam przede wszystkim szczęścia bez względu na to co się wydarzy musimy być szczęśliwe P.S. Myślałam, że jestem sama, ale wiem, że zawsze mogę tu napisać, że ma mnie kto wesprzeć i tylko tu usłyszę miłe słowa- dziękuję Wam wszystkim za to i nie przejedzcie się zbytnio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.