Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-06, 19:05   #3481
lovebird
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41

Cytat:
Napisane przez bajeczka000 Pokaż wiadomość
Czy możliwe jest żeby wysypka alergiczna prawdopodobnie na płyn do płukania wystąpiła tylko w konkretnych miejscach (okolice ramienia, kolan i pod biustem) czy powinno mnie zsypac na całym ciele? A jeśli nie płyn to gdzie szukać przyczyny? Swędzi tak, że mogłabym skórę zdrapac
Tak, często właśnie tylko na niektórych częściach ciała pojawia się wysypka.

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Poparzylam się parę dni temu gorącym olejem z patelni, zejdzie ta blizna?
Zejdzie.

Cytat:
Napisane przez szara_bluzka Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Zgubiłam kartę, oczywiście ją zastrzegłam. Kilka godzin wcześniej płaciłam nią za usługę. Jak na razie (mbank) nie rozliczył tych płatności. Czy jeśli karta została godzinę, 2 po płatności zastrzeżona to kasa nie zostanie zdjęta. Pytam bo nie wiem czy iść do babki i zapłacić jej 2 raz.
Zostanie zdjęta. Przy płatności kartą czasem trzeba poczekać, żeby widniało to na koncie.

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 19:22   #3482
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Jakie ? 😀

Poparzylam się parę dni temu gorącym olejem z patelni, zejdzie ta blizna?Załącznik 7303956

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
A to już zależy od rodzaju cery

Auuć, musiało boleć
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 19:37   #3483
Lottie69
Zakorzenienie

Na takie rany pooparzeniowe polecam aloes - fajnie przyspiesza gojenie.

Kurdę, brzmię jak spambot reklamowy dla tych roślinek, ale one serio świetnie działają. Mama się oparzyła parą i po przykładaniu aloesem po dwóch dniach już został tylko lekko widoczny ślad, magia normalnie.

Wypowiedzenie umowy - tż chciałby wypowiedzieć umowę, pracuje już tam od kwietnia 2016 na umowę o pracę. W umowie ma napisane co do wypowiedzenia, że obowiązuje kodeks pracy. Czy dobrze rozumuję, że po tej nowelizacji ustawy tż ma miesięczny okres wypowiedzenia (a nie jak nam się zdawało - dwutygodniowy)?
W takim razie wychodzi na to, że nie jest w stanie zwolnić się tak, aby w grudniu już nie pracować i jest w stanie nie pracować dopiero od stycznia, jeśli złoży wypowiedzenie na koniec listopada?

Pierwsze wypowiedzenie, stąd duży bałagan informacyjny u mnie, prosiłabym o pomoc
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 19:40   #3484
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalinolistek Pokaż wiadomość
Myślę, że nie będzie po niej śladu 😊

Ok, dzięki😀
Cytat:
Napisane przez Quadesha Pokaż wiadomość
Ja byłam pierwszy raz tydzien temu

I jak efekt? Też idę 13 grudnia😊Jesteś zadowolona ?
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7859124 1]Myślę, że zejdzie Raz poparzyłam sobie(dosyć konkretnie, aż skóra schodziła) dłoń wrzącym budyniem i nie został po tym ślad.[/QUOTE]
Ok, dzięki 😀
Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
Tak, często właśnie tylko na niektórych częściach ciała pojawia się wysypka.

Zejdzie.

Zostanie zdjęta. Przy płatności kartą czasem trzeba poczekać, żeby widniało to na koncie.
Ok to dobrze 😀 Tak wolałam zapytać.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 19:40   #3485
assiuci
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamilaa21 Pokaż wiadomość
Jak byś znalazła to daj znać trzymam kciuki ja później też poszukam

Wysyłam ci link pv bo nie wiem czy tu mogę podać. Póki co jedyny sklep który znalazłam, rozmiar jak zwykle 42-45, ale chyba i tak zamówię bo ciężko znaleźć... Jakby coś co rzuciło się w oczy to proszę, daj znać
assiuci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 19:49   #3486
rukolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
Wypowiedzenie umowy - tż chciałby wypowiedzieć umowę, pracuje już tam od kwietnia 2016 na umowę o pracę. W umowie ma napisane co do wypowiedzenia, że obowiązuje kodeks pracy. Czy dobrze rozumuję, że po tej nowelizacji ustawy tż ma miesięczny okres wypowiedzenia (a nie jak nam się zdawało - dwutygodniowy)?
W takim razie wychodzi na to, że nie jest w stanie zwolnić się tak, aby w grudniu już nie pracować i jest w stanie nie pracować dopiero od stycznia, jeśli złoży wypowiedzenie na koniec listopada?
Tak, ma miesięczny okres wypowiedzenia. Jeśli złoży wypowiedzenie do końca listopada, może zacząć nową pracę od stycznia. Jeśli zależy mu na grudniu może pomyśleć o wypowiedzeniu za porozumieniem stron, ale tu już wszystko zależy od dobrej woli pracodawcy.
rukolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 19:51   #3487
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Mega głupie pytanie

Biorę pigułkę anty zawsze o 21,man ustawione przypomnienie na telefonie... Dzisiaj nie wiedzieć czemu przypomnie mi zadziałało o pół godziny za wcześnie czyli o 20.30 i ja wzielam odruchowo ta pigułkę.. Coś się stanie?

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-06, 19:52   #3488
Pani_Mada
BAN stały

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Mega głupie pytanie

Biorę pigułkę anty zawsze o 21,man ustawione przypomnienie na telefonie... Dzisiaj nie wiedzieć czemu przypomnie mi zadziałało o pół godziny za wcześnie czyli o 20.30 i ja wzielam odruchowo ta pigułkę.. Coś się stanie?

nic pół godziny to nie jest bardzo duża różnica
Pani_Mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 19:55   #3489
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Tak. Ale zawsze możecie spróbować za porozumieniem

Wymianki
Stary 2017-11-06, 20:29   #3490
Adrianna_8
Zakorzenienie

Cytat:
Mega głupie pytanie

Nie

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 20:35   #3491
marza_mr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Wiele kobiet woli diesla, bo idzie od niskich obrotów i jest elastyczniejszy. Ja lubię sie "bawic" biegami i lubię ten benzynowy zryw poza tym dieslowski turkot mnie czasem denerwuje, a benzynowy silnik mruczy. Ale w ogólnym rozliczeniu plusow i minusow tez w końcu wybrałam diesla
Zryw to ma właśnie diesel U mnie jest na odwrót, benzynę lubią kobiety, faceci diesla. No i diesel wygrywa finansowo.
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-06, 20:37   #3492
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rukolka Pokaż wiadomość
Tak, ma miesięczny okres wypowiedzenia. Jeśli złoży wypowiedzenie do końca listopada, może zacząć nową pracę od stycznia. Jeśli zależy mu na grudniu może pomyśleć o wypowiedzeniu za porozumieniem stron, ale tu już wszystko zależy od dobrej woli pracodawcy.
Cytat:
Tak. Ale zawsze możecie spróbować za porozumieniem
Czyli powinien jak najszybciej spróbować się porozumieć z pracodawcą i liczyć, że zwolni go z obowiązku świadczenia pracy? Pracodawca jest bardzo dziwny i ciężko nam przewidzieć, jak się zachowa. Tż powinien to na piśmie przygotować i mu wręczyć czy w jaki sposób?
Zapisz
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 20:57   #3493
rukolka
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli powinien jak najszybciej spróbować się porozumieć z pracodawcą i liczyć, że zwolni go z obowiązku świadczenia pracy? Pracodawca jest bardzo dziwny i ciężko nam przewidzieć, jak się zachowa. Tż powinien to na piśmie przygotować i mu wręczyć czy w jaki sposób?
Zapisz
Tak, niech jak najszybciej przygotuje to na piśmie (niech poda proponowany przez siebie termin rozwiązania umowy) i idzie pogadać z pracodawcą. Może uda im się dogadać.
rukolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 21:34   #3494
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Zapisz
Rozwiązanie umowy o pracę na porozumienie stron we wcześniejszym i wskazanym terminie i najlepiej na piśmie
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 21:42   #3495
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez marza_mr Pokaż wiadomość
Zryw to ma właśnie diesel U mnie jest na odwrót, benzynę lubią kobiety, faceci diesla. No i diesel wygrywa finansowo.
Zryw ma diesel od niskich obrotow, a benzyna ma kopa od momentu obrotowego, i to jest ta'zasadbicza różnica i to jest ta przyjemnosc przy przyspieszeniu... nawet sportowe wersje aut rzadko maja diesle.

no i zwykle slysze, ze kobiety wola diesla, bo trudniej, zeby zgasl

I diesel mpze jest tanszy w tankowaniu,ale nie w naprawach. Tu mozna wydac wielokrotność sum wydanych na naprawę benzyniakow. Oczywiscie uogolniajac, ja w moim dieslu mialam dwie powazniejsze naprawy na przejechame 70tys km, ale poza tym smiga wszystko jak ta lala.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 21:57   #3496
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Zapisz
Zwolnienie z obowiązku świadczenia pracy to coś innego. Tutaj chodzi o porozumienie, w którym strony dogadują się, że umowa przestanie obowiązywać wcześniej, niż umowny termin.
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;78597011]Rozwiązanie umowy o pracę na porozumienie stron we wcześniejszym i wskazanym terminie i najlepiej na piśmie [/QUOTE] Nie najlepiej na piśmie. Takie rzeczy tylko na piśmie

Jeśli koniecznie chcecie, to wpiszcie od razu w piśmie proponowany termin, ale ja bym zostawiła po prostu wolne miejsce i wpisała tam długopisem datę, która ostatecznie zostanie uzgodniona. Nie ma co się porywać, bo może pracodawca zgodzi się pójść Wam na rękę, ale nie w tym terminie, który byście chcieli. Chyba że interesuje Was zakończenie pracy z końcem miesiąca, więc jeśli pracowadca nie zgodzi się na koniec listopada, to TŻ zostanie do końca grudnia, to śmiało piszcie

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

A, i jeszcze jedno. Wręczyć, to wypowiedzenie. W tej sytuacji najpierw grzecznie porozmawiać, że jest taka i taka sytuacja, bo jak przyjdzie i powie "dzień dobry, chcę się zwolnić i liczę na to, że zgodzi się Pan na moje odejście za 3 tygodnie", to trochę słabo Najpierw pokojowo trzeba Wiem, że dla większości to oczywiste, ale nie dla wszystkich, a (może tylko niefortunnie użyty) zwrot "przygotować [pismo] i mu wręczyć" zapalił u mnie żółtą lampkę

Wymianki
Stary 2017-11-06, 22:17   #3497
cojarobietu_uu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samotny_t Pokaż wiadomość
Pogrubione:

Odnośnie do pytania: męskie koszulki gładkie (jeśli o takie chodzi) lubię kupować w Reserved.
Cytat:
Napisane przez Pani_Mada Pokaż wiadomość
c&a. mają fajną ofertę basic. większe sklepy mają też całe sekcje z odzieżą w wiekszych rozmiarach.
Cytat:
Napisane przez Kamilaa21 Pokaż wiadomość
New yorker

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;78580436]Gładkie, jednokolorowe t-shirty męskie są fajne w Decathlonie, mój TŻ też chwali sobie koszulki z KIK.[/QUOTE]

Cytat:
Zdecydowanie New Yorker, do tego całkiem fajne sa w Cubusie (swego czasu byly w dwupakach, nie wiem jak teraz) i Re

Dzięki za podpowiedzi, myślę, że coś znajdę

Cytat:
Na takie rany pooparzeniowe polecam aloes - fajnie przyspiesza gojenie.

Kurdę, brzmię jak spambot reklamowy dla tych roślinek, ale one serio świetnie działają. Mama się oparzyła parą i po przykładaniu aloesem po dwóch dniach już został tylko lekko widoczny ślad, magia normalnie.
Kojarzę, że gdzieś czytałam, że aloes swoich dobrych właściwości nabiera dopiero "z wiekiem" - wiesz czy to prawda? Kupiłam niedawno małą roślinkę i zastanawiam się, kiedy będzie można z niej korzystać.

Cytat:
Mega głupie pytanie

Zależy jakie pigułki jedno- czy dwu-składnikowe. Przy dwuskładnikowych jest większy margines czasu. W ulotce masz zawsze napisane, co zrobić jak się przyjmie źle tabletkę.

Cytat:
Zryw ma diesel od niskich obrotow, a benzyna ma kopa od momentu obrotowego, i to jest ta'zasadbicza różnica i to jest ta przyjemnosc przy przyspieszeniu... nawet sportowe wersje aut rzadko maja diesle.

no i zwykle slysze, ze kobiety wola diesla, bo trudniej, zeby zgasl

I diesel mpze jest tanszy w tankowaniu,ale nie w naprawach. Tu mozna wydac wielokrotność sum wydanych na naprawę benzyniakow. Oczywiscie uogolniajac, ja w moim dieslu mialam dwie powazniejsze naprawy na przejechame 70tys km, ale poza tym smiga wszystko jak ta lala.

Diesle ponoć będą powoli odchodzić do lamusa. Są plany zakazów w związku z ograniczaniem emisji spalin.
Co prawda nigdy nie miałam problemów, żeby mi auto gasło, ale jak coś, to w tej kwestii polecam auto z systemem start-stop, bo nawet jak zgaśnie, to po wciśnięciu sprzęgła odpala zaraz znowu.
cojarobietu_uu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 22:18   #3498
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Ktoś mi się próbuje włamać na konto na poczcie - to moja główna poczta - mam tam wszystko, zarówno wyciągi z banku jak i inne ważne rzeczy... Przyszły mi już 3 powiadomienia o treści:
Cytat:
Aby dokonać jednorazowej zmiany hasła kliknij w poniższy link:
[link]

Zmiana hasła będzie możliwa do przeprowadzenia w czasie do 3 dni od zgłoszenia. Jeśli nie zdążysz dokonać zmiany w czasie 3 dni, jeszcze raz skorzystaj z formularza odzyskiwania hasła [link]

Jeśli nie zgłaszałeś chęci zmiany hasła, zignoruj ten list (prawdopodobnie inna osoba podała omyłkowo Twój adres)

Dziękujemy za korzystanie z naszych usług.

Zespół WP
Mam się martwić? Coś z tym robić?
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 22:20   #3499
Pani_Mada
BAN stały

dziękuję za propozycje kremów pod oczy. spodobały mi się
Pani_Mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 22:24   #3500
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cojarobietu_uu Pokaż wiadomość
Zależy jakie pigułki jedno- czy dwu-składnikowe. Przy dwuskładnikowych jest większy margines czasu. W ulotce masz zawsze napisane, co zrobić jak się przyjmie źle tabletkę.
Bez przesady, to tylko pół godziny. Nawet dwie by nie zrobiły różnicy, a standardowo jest 12 godzin opóźnienia, w czasie którego nic się nie dzieje. Takim tokiem rozumowania przy zmianie czasu trzeba by przez tydzień przestawiać sobie godzinę wstecz, po 10 minut dziennie

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78598131]Ktoś mi się próbuje włamać na konto na poczcie - to moja główna poczta - mam tam wszystko, zarówno wyciągi z banku jak i inne ważne rzeczy... Przyszły mi już 3 powiadomienia o treści:

Mam się martwić? Coś z tym robić?[/QUOTE] Ja bym olała. Poza tym, co możesz więcej zrobić? Do WP napisać?

Wymianki
Stary 2017-11-06, 22:28   #3501
Friese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Friese Pokaż wiadomość
Polecicie proszę książki które:

- pomagają się szybciej uczyć
- coś o tym jak pracuje mózg ale nie naukowa praca tylko coś w stylu MÓZG INCOGNITO.

Teraz zaczęłam czytać GŁOWA DO LICZB i z niby pomoże mi być lepsza w matematycznych, ścisłych zadaniach

Przebranżowiam się na IT i jak jestem coraz dalej tym mój mózg szalenie płonie ;D
Cytat:
Napisane przez Pani_Mada Pokaż wiadomość
http://radek.altenberg.pl/
podobno dobra książka, ale osobiście jeszcze nie skusiłam się na zakup
ooooo jaaaacieee jaki czad !!! a jakie opinie ma świetne !!!!
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/48072...m-sie-do-mozgu
https://www.goodreads.com/book/show/...am-si-do-m-zgu

jak znajdujesz takie perełki?
tyle książek jest miesięcznie wydawanych, gdzie się dowiedziałaś o tej?

ja muszę ją mieć

DZIĘKUJĘ ŻE MI JĄ POLECIŁAŚ !!!

[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;7856103 1]Z programowania bardzo polecam Harvardzki CS50 (jest też w dwóch wersjach na edx) - https://cs50.harvard.edu/weeks

Dla początkujących programistów jest wątek na Komputerowym. Może reaktywujemy? [/QUOTE]

kurcze nie wiem o co chodzi z tym harvardem, to po prostu oglądam sobie filmiki z wykładów tak jest?

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Mega głupie pytanie

ojej jesteś mega punktualna co do minuty!
ja zawsze biorę między 22:00 a 01:00 i jest w porządku - tak mi ginekolodzy potwierdzili
także jesteś bezpieczna!
Friese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 22:31   #3502
Konto usunięte

Cytat:

Ja bym olała. Poza tym, co możesz więcej zrobić? Do WP napisać?
Zmieniłam już pytanie pomocnicze i napisałam do wp... nie wiem czy mogę coś więcej
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 22:32   #3503
62f33e9ec77d3cf0943e95da9955941e4a625c6c
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam pigulki jednoskladnikowe, ktore mozna brac do 12 godzin pozniej, wiec to tez zalezy.
62f33e9ec77d3cf0943e95da9955941e4a625c6c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 22:38   #3504
lovebird
Zakorzenienie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78598346]Zmieniłam już pytanie pomocnicze i napisałam do wp... nie wiem czy mogę coś więcej [/QUOTE] Możesz zmienić też hasło na jakieś trudniejsze. Nic więcej nie zdziałasz. Mogła to być pomyłka, a jeśli nie, to powinno i tak wystarczyć

Wymianki
Stary 2017-11-06, 22:45   #3505
Konto usunięte

Cytat:
Możesz zmienić też hasło na jakieś trudniejsze. Nic więcej nie zdziałasz. Mogła to być pomyłka, a jeśli nie, to powinno i tak wystarczyć
No w pomyłkę to wątpię bo dostałam 3 takie same maile o godzinach: 23:05, 23:08 i 23:14... Kurczę przyzwyczajona jestem do tego hasła
Stary 2017-11-06, 22:47   #3506
cojarobietu_uu
Zadomowienie

Cytat:
Bez przesady, to tylko pół godziny. Nawet dwie by nie zrobiły różnicy, a standardowo jest 12 godzin opóźnienia, w czasie którego nic się nie dzieje. Takim tokiem rozumowania przy zmianie czasu trzeba by przez tydzień przestawiać sobie godzinę wstecz, po 10 minut dziennie
Wiem, że pół godziny to nie dużo. Napisałam o tym, bo trochę głupio dawać porady, jak nie wiadomo jaki rodzaj tabletek jest przyjmowany. A jednak przy minipigułkach dokładaność jest bardziej istotna niż przy standardowych.

[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7859835 6]Ja mam pigulki jednoskladnikowe, ktore mozna brac do 12 godzin pozniej, wiec to tez zalezy.[/QUOTE]
Przy 2-składnikowych, zależnie od tego który to dzień z opakowania, można wziąć nawet po 24h, także margines jest większy.
cojarobietu_uu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-06, 22:56   #3507
lovebird
Zakorzenienie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78598586]No w pomyłkę to wątpię bo dostałam 3 takie same maile o godzinach: 23:05, 23:08 i 23:14... Kurczę przyzwyczajona jestem do tego hasła [/QUOTE] Tzn. ktoś może myślał, że to jego mail i za pierwszym razem nie dostał na pomocniczego, to kliknął drugi raz i trzeci. Nie sądzę, żeby ktoś, chcąc się włamać, kilka razy próbował w taki sposób dostać się do konta Choć w dzisiejszych czasach nie wiadomo

Wymianki
Stary 2017-11-06, 23:01   #3508
Konto usunięte

Cytat:
Tzn. ktoś może myślał, że to jego mail i za pierwszym razem nie dostał na pomocniczego, to kliknął drugi raz i trzeci. Nie sądzę, żeby ktoś, chcąc się włamać, kilka razy próbował w taki sposób dostać się do konta Choć w dzisiejszych czasach nie wiadomo
Jedyna osoba, którą bym mogła podejrzewać to nieufny partner, ale TŻ już dawno śpi, zresztą nigdy nic przed nim nie ukrywałam i zawsze ma wgląd jak tylko mnie o to poprosi, więc tę opcję skreślam w przedbiegach Zresztą co niby można wyczytać z mojej poczty? Wyciągi z konta, odpowiedzi konkursowe, zgłoszenia do konkursów i milion reklam, bo fb mam na innego maila, insta na innego a nawet yt na innego Chyba rzeczywiście schizuję
Stary 2017-11-06, 23:09   #3509
lovebird
Zakorzenienie

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78598771]Jedyna osoba, którą bym mogła podejrzewać to nieufny partner, ale TŻ już dawno śpi, zresztą nigdy nic przed nim nie ukrywałam i zawsze ma wgląd jak tylko mnie o to poprosi, więc tę opcję skreślam w przedbiegach Zresztą co niby można wyczytać z mojej poczty? Wyciągi z konta, odpowiedzi konkursowe, zgłoszenia do konkursów i milion reklam, bo fb mam na innego maila, insta na innego a nawet yt na innego Chyba rzeczywiście schizuję [/QUOTE] Uważam, że to potwierdza moją wersję o pomyłce i tego się trzymaj

Kiedyś źle wpisałam numer klienta do banku i 3 razy podałam złe hasło (no cóż, hasło było moje, numer klienta nie) i chyba komuś zablokowałam dostęp stąd uważam, że takie rzeczy się zdarzają, czasem po prostu ze zwykłego gapiostwa

Wymianki
Stary 2017-11-06, 23:32   #3510
gryx82
BAN stały

Cytat:
polecam auto z systemem start-stop, bo nawet jak zgaśnie, to po wciśnięciu sprzęgła odpala zaraz znowu.
To prawda, fajne to. W ogóle kocham diesle, zawsze mieliśmy auta na ON, a nasza Insignia prowadzi się
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości