Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-06, 15:54   #3481
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
jak zwykle urocza
dziękuje ślicznie

Cytat:
to bardzo niedobrze śliczne masz te loczki
Wiem,że niedobrze ale jakoś nie lubie loków

Cytat:
ale jesteś pilna
Ba

Cytat:
ja właśnie wróciłam i jest mi stanowczo za gorąco jeszcze musiałąm przechodzić przez świeżo wylany asfalt bo oczywiście muszą robić drogę w godzinach szczytu
padam.............
Katowice City

Cytat:
Napisane przez Sathi Pokaż wiadomość
Lolcia no ja też myslę że przez pogodę, u mnie gorąco ale grzmi i chyba będzie burza.
Ale wróciłam do domu a tu nakupione: truskawki, czereśnie, morele
moje serki wiejskie ulubione, jogurty, ...ehh, dbają o mnie
No,no u mnie też grzmi czemu o mnie nikt tak nie dba? ja wszędzie musze latać sama,a jedyne owoce jakie mama przynosi do domu to jabłka,0wyobraźni a zjadłabym sobie taką nektarynke,bo brzoskwinek nie lubie mają takie 'kiciki',no ale leń mnie trapi.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 16:12   #3482
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
ale przyjaciółka przyjeźdza do mnie która sie wyprowadziła z k-ce ale naszczęscie utrzymujemy kontakt
Czyli będzie babski wieczorek

Cytat:
A mi jakoś smutno ostatnio, chyba jakaś handra mnie dopadła i wszystko mnie drażni
Nie smutaj się nam tutaj Na handre to najlepsze... truskawki

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
OfkorZ,zmiatać do nauki,ale to już
Zmiatam, zmiatam Jeszcze mi został duży pokój do ogarnięcia, a tam jest najgorsza ta podłoga

Cytat:
też tak mam i też nauczyłam sie z tym walczyć co do wyglądu to sie nie dołuję, przyzwyczaiłam sie do moich wad i tyle
gorzej o wiele jest mi się pogodzić z tym żę nie jestem tak mądra jakbym chciała bardzo mnie to boli, ze zawsze poświęcam tyle czasu nauce a i tak zdarza mi się nie zdać podczas gdy są osoby którym wszystko przychodzi łatwiutko

na pewno na każdego przychodzi pora a Ty jesteś tak urocza ze to nie możliwe żeby Ciebie miłość ominęła

ja właśnie wróciłam i jest mi stanowczo za gorąco jeszcze musiałąm przechodzić przez świeżo wylany asfalt bo oczywiście muszą robić drogę w godzinach szczytu
padam.............
Oj ja też muszę dużo nad książkami siedzieć i wkuwać, żeby mieć oceny jakie mam Zazdroszcze tym, którym wszystko łatwo wchodzi Mnie jeśli coś interesuje to z łatwością się tego uczę... ale niestety takie przedmioty na uczelni należą do rzadkości

No mam nadzieję, ze niedługi i na mnie pora przyjdzie Bo się już zmęczyłam tym czekaniem Dzięki za to urocza Ale ja naprawdę mam wredny charakterek i do tego straszny ze mnie uparciuch

Nie cierpie takiej pogody Chce burzę

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
no wlasnie nie dokonca, raczej nieprzytomna chodze od 2 dni i mysle ze dlatego tak dlugo spalam. wogole ten stres referatowy bardzo mnie wymaczyl, do tego malo jadlam i jestem strasznie oslabiona
wlasnie mysle co by tu sobie zrobic na podwieczorek.. moze jakichs owocow pojem, zeby wiecej cukru do krwi dostarczyc...

ja tez mialam fajne towarzystwo, ale wszyscy jestesmy porozrzucani na roznych specjalizacjach a jeszcze od 2 lat zawsze ktos gdzies wyjezdza. ale mimo to staramy sie spotykac w miare regularnie

chyba sobie tez skocze po morele jakies, bo je uwielbiam, a brzoskwin poki co dobrych nie moge znalezc. to chocia zmorele, bo te juz jadlam pyszne

Smacznego

Ja zaraz sobie jabłka z pomarańczami zmiksuje

Z naszą paczką też się staramy spotykać, ale ostatnio nie wychodzi. Sesja, nauka, potem wakacje i każdy gdzie indziej będzie

Cytat:
No,no u mnie też grzmi czemu o mnie nikt tak nie dba? ja wszędzie musze latać sama,a jedyne owoce jakie mama przynosi do domu to jabłka,0wyobraźni a zjadłabym sobie taką nektarynke,bo brzoskwinek nie lubie mają takie 'kiciki',no ale leń mnie trapi.
Jak masz nadmiar jabłek, służe pomocą

Ps. Robie oficjalną przerwę od nauki na rozmowy w toku Mam nadzieję, ze coś ciekawego dzisiaj będzie.
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 17:06   #3483
agness51
Zakorzenienie

Witam śliczne,ale Wy dużo piszecie
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
lolcia : wybrałam maczka bo nie chciałam isc do konopy ani kopernika czy mickiewicza bo to takie szkoły z kujonami a ja kujon mimo sredniej nie jestem profil bio chemia ( rosrzezona biologia , chemia , fizyka , angielski , niemiecki ) i od podstaw łacina a ja zawsze na ostatnia chwile robie wczoraj dopiero sie logowałam
Kurczę,jeszcze papierów nie złożyłam

Cytat:
btw po ostatnich dniach spedzonych przed komputerkiem dzis posiedzialam troszke w parku na trawce i normalnie slabo mi sie zrobilo! od slonca chyba albo od duzej ilosci tlenu masakra.
wogole to wczoraj jak zawsze w ostatniej chwili, tuz przed referowaniem, olsnilo mnie i skracalam moj referat, cale zdania wykleslalam z kartek! wiedzialam juz wczesniej ze jest za dlugi, ale dopiero w ostatniej chwili dotarlo do mnie tak NAPRAWDE ze MUSZE cos z tm zrobic. zamiast sluchac przedmowcow -cala sesja referatowa byla- to ja kreslilam po moich kartkach.....
Nieźle,nie umiałabym tak w ostatniej chwili robić wszystkiego

Cytat:
A o to ja; śpiąca przed komputerem,nie umalowana,nie poczesana-wzięło mi się o 24 na robienie zdjęć.A tak BTW to moja ukochana koszula nocna i szklanka po wieczornej kawie
Jejku,jak Ty ślicznie wyglądasz
Prawdziwy aniołek
I albo coś mi się wydaje,albo na twarzyczce pełniejsza jesteś

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Poza tym tak mnie strasznie bolą zęby, że jeść nie mogę Dziś rano miksowałam truskawki żeby je zjeść A mam ochotę na jabłko
Biedactwo

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

Wróciłam z zakupów, nabyte zostały serki wiejskie, jogurty, ciasteczka
Zle sie czuje, musze wysłac bratową po lek dla mnie-ketonal,na te cholerne bóle głowy, bo ja recepty zapomniałam;/
Koszmarnie zle sie czuje.
Na dworze gorąco, a ja nie znosze lata;/
Chyba ide spać
ORzeszku, jeszcze raz pomyślisz o bramkarzu

Spokojnie,w końcu przestaniesz o nim myśleć kochanie

Cytat:
Jeśli chodzi o takie fałszywe przyjaźnie to chyba każdy z nas przeżył coś podobnego Niektórzy ludzie poprostu na nas nie zasługują
Ojj,zdecydowanie Ostatnio dowiedziałam się,że moja 'stara' przyjaciółka zaczęła coś na mnie mówić za moimi plecami Na szczęście nie mam z nią zbyt dużego kontaktu,ponieważ jest w innej szkole Aczkolwiek zabolało mnie to,ponieważ zaczęła mnie obgadywać,kiedy schudłam Po co to robi,z zazdrości? Nie rozumiem takich ludzi,i sama nie wiem co z tym zrobić

Cytat:
Ja też chcę nektarynkę

Cytat:
Ps. Robie oficjalną przerwę od nauki na rozmowy w toku Mam nadzieję, ze coś ciekawego dzisiaj będzie.
Rób przerwy,nie możesz ciągle się uczyć

Cytat:
Napisane przez Atram
ide zaraz spac jeszcze tylko brzuszki.. od czwartku robie codziennie 100 - 120 brzuszkow wieczorem
zmeczona troche jestem, mimo ze dzis troche poleniuchowalam. ale ogolnie dzien fajny, porozmawialam z pewnym madrym kims, i powiedzial mi kilka rzeczy ktore sklonily do refleksji. takich zywiowych..
A jesz po tych brzuszkach białko? Bo jeśli nie,to nie ma sensu ich robienia,moim zdaniem

Ja dzisiaj mam dziwny dzień,jakiś taki jeden z tych 'cięższych'
I że miałam chandrę,to chciałam sobie kupić coś słodkiego,ale moje wyrzuty sumienia mi nie pozwoliły,więc zjadłam paczkę mieszanki studenckiej Przynajmniej zdrowe

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''

Edytowane przez agness51
Czas edycji: 2007-06-06 o 17:29
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 17:13   #3484
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

czesc dziewczynki
Tęskniłyście za mną?? Pamięta mnie jeszcze ktoś??
ja dalej nie mam neta to znaczy mam - czasami 3 min czastami 30 sek, bywają i półgodzinne sesje... co za partacze

niemniej dzięki tym krótkim okienkom na świat pobieram sobie aktualne strony z mojego ulubionego wątku i przeglądam w miare systematycznie ale z odpisywaniem już tak rposto nie jest.... o znowu neta nie mam...
Tak że widziałam już wszystkie plotkowe śliczności same piękne kobietki tu się zadekowały Wszystkie bez wyjątku
hmmm, ja też się tu wkleję przy najbliższej możliwości postraszę Was trochę

wyślę wiadomość przy następnym okienku... do następnego razu

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 17:18   #3485
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Djana Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
ja dalej nie mam neta to znaczy mam - czasami 3 min czastami 30 sek, bywają i półgodzinne sesje... co za partacze

niemniej dzięki tym krótkim okienkom na świat pobieram sobie aktualne strony z mojego ulubionego wątku i przeglądam w miare systematycznie ale z odpisywaniem już tak rposto nie jest.... o znowu neta nie mam...
Tak że widziałam już wszystkie plotkowe śliczności same piękne kobietki tu się zadekowały Wszystkie bez wyjątku

Ejj,pewnie,że tęskniłyśmy Super,że chociaż na chwilę wpadłaś
I koniecznie dodaj fotkę,bo pewnie nie tylko ja jestem ciekawa,jak wyglądasz,pewnie kolejna śliczna wizażanka

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2007-06-06, 17:35   #3486
Atram
xxyy

dziewczynki martwie sie starsznie bo mojego okresu dalej nie ma, mimo ze dzis mija 5 dzien odkad skonczylam tabletki. chyba bede musiala w przyszlym tygodniu wybrac sie do ginekologa
w dodatku dzis mialam straszny sen...

snilo mi sie ze... poszlam do ginekologa, mowie jaka sparwa i przepisala mi jakies tabletki. zaczelam zazywac, i czytam ulotke a tam pisze.. ' powoduje intensywny wzrost tkanki tluszczowej'

obudzialam sie przerazona..
koszmar normalnie

opowiadalam to TŻ-towi i powiedzial ze nie jest ze mna dobrze ;p

uciekam sie szykowac bo niedlugo przyjdzie
Stary 2007-06-06, 17:39   #3487
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atram Pokaż wiadomość
dziewczynki martwie sie starsznie bo mojego okresu dalej nie ma, mimo ze dzis mija 5 dzien odkad skonczylam tabletki. chyba bede musiala w przyszlym tygodniu wybrac sie do ginekologa

snilo mi sie ze... poszlam do ginekologa, mowie jaka sparwa i przepisala mi jakies tabletki. zaczelam zazywac, i czytam ulotke a tam pisze.. ' powoduje intensywny wzrost tkanki tluszczowej'

koszmar normalnie

Ja nie znam się na tego typu lekach,aczkolwiek moim zdaniem na razie nie powinnaś się martwić Ja też sama nie wiem co z tym okresem,bo niby ta endokrynolog powiedziała,że mam czekać do października,ja wiem,że ona się zna,ale kurde... przez to,że nie mam tego okresu,czuję się taka...'niekobieca'

Nie martw się tym snem,moim zdaniem Ty za bardzo boisz się przytyć choćby 2kilogramów,i za często o tym wszystkim myślisz,dlatego śnią Ci się takie rzeczy

Miłego wieczorku z TŻ-tkiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-06, 17:57   #3488
Sathi
Zakorzenienie

Dziewczyny czy czereśnie są kaloryczne?
Bo chyba zeżarłam z 1,5 kilo

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 18:02   #3489
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
W dużych ilościach,to na pewno mają sporo kcal
Na 100g/43kcal

Stary 2007-06-06, 18:02   #3490
Atram
xxyy

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ja nie znam się na tego typu lekach,aczkolwiek moim zdaniem na razie nie powinnaś się martwić Ja też sama nie wiem co z tym okresem,bo niby ta endokrynolog powiedziała,że mam czekać do października,ja wiem,że ona się zna,ale kurde... przez to,że nie mam tego okresu,czuję się taka...'niekobieca'

Nie martw się tym snem,moim zdaniem Ty za bardzo boisz się przytyć choćby 2kilogramów,i za często o tym wszystkim myślisz,dlatego śnią Ci się takie rzeczy

Miłego wieczorku z TŻ-tkiem
no ja tez.. na poczatku cieszylam sie ze nie mam okresu, ze nie boli mnie co miesiac brzuch, i ze nie mam zadnych ciezkich dni. a teraz.. chcialabym zeby wrocil, bo martwie sie troche.
a dlaczego masz czekaz az do pazdziernika? co wtedy bedzie?
a Ty zazywasz jakies tabletki?
Stary 2007-06-06, 18:04   #3491
Atram
xxyy

Cytat:
czy kaloryczne to nie wiem, zaraz sparwdze, ale wiem ze przepyszne czekam tylko az dojrzeja u mnie w ogrodzie i dorwe sie do nich

Cytat:
Czereśnie (średnio 100g) 43 Kcal
kurcze, tylko ile to jest to 100 g? ile na oko czeresni?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-06, 18:05   #3492
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tez.. na poczatku cieszylam sie ze nie mam okresu, ze nie boli mnie co miesiac brzuch, i ze nie mam zadnych ciezkich dni. a teraz.. chcialabym zeby wrocil, bo martwie sie troche.
a dlaczego masz czekaz az do pazdziernika? co wtedy bedzie?
a Ty zazywasz jakies tabletki?
Tak mi powiedziała,że do października,a jak nie wróci,to wtedy zaczniemy leczenie hormonami
A zażywam,zaraz Ci podam nazwę... Euthyrox,dawka 25

Stary 2007-06-06, 18:05   #3493
aajjii
Zadomowienie

Atram ja tez nie mam tego okresu tlye z emoja lekarka mi tylko luteine przepisala ktora nic nei dala a tak to powiedziala z etzreba zaczekac az troche przytyje :/
wogole glupia sprawa z tym traceniem okresu , z tego co widze to wieksozsc przy diecie go traci

ewusia_marchew no ja do tego goscia co go na ulicy spotkalam to w zyciu nie pojde hehe i on chyba o tym wie bo nei chcetnie z nim gadalam , ale agencja chyba porzadna to ta www.gaga.pl ale co smi si ezdaje z eni epojade nigdzie

a co do tej rzyjazni to ja sie zrazilam w podstawowce jeszcze hehe ale potem w gimnazjum spotkalam ta przyjaciolke wydaje mi sie z en acale zycie bo mimo ze po gimnazjum kazda poszla do innego liceum to caly czas mamy ze soba swietny kontakt i dzis wlasnei bylysmy na zkaupkach :P i si eobkupilam w spodniczke olowkowa czarna na zkaonczenie roku , butki do tego i , czarna bluzeczk e wkropeczki niby na 134 , i rybaczki niby na 156 hehe na dzieciecym w h&mie ale to rybackzi wiec zakrotkie neisa mimo ze ja mam 168 :P moge wam wklic zdjecie z pryzmierzalni bo je robilam zbey mamie pokazac ta psodnice i butki zbey mi doradzila cyz aby napenwo kupic :P

ale wogole padnieta jestem starsznie i jeszcze mnei brzuch boli i chyba wiem po cyzm... po wstretnym cheesburgerze z mcdonalda , nie potrzebnie dalam sie namowic
nie lubie astfoodow i wsumei ngidy za nimi nie przepadalam

LoLcia to ja ci dam proste wloski a ty mi dasz krecone
jej jak mi sie krecone podobaja i oddalabym wszyskto zbey miec lekie fale

ide si eteraz uwalic na kanapke i wlaczyc tv bo padam juz na pyszczek :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00041.JPG (29,8 KB, 37 załadowań)
aajjii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 18:09   #3494
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, tylko ile to jest to 100 g? ile na oko czeresni?
Nie mam aktualnie w domu,ale myślę,że z 6-7

Stary 2007-06-06, 18:11   #3495
aajjii
Zadomowienie

Cytat:
jak dla mnei to 100 g to z 7 truskawek a czeresni to wiecej bo sa duzo mniejsze , moze z 10-12 ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-06, 18:11   #3496
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aajjii Pokaż wiadomość
a co do tej rzyjazni to ja sie zrazilam w podstawowce jeszcze hehe ale potem w gimnazjum spotkalam ta przyjaciolke wydaje mi sie z en acale zycie bo mimo ze po gimnazjum kazda poszla do innego liceum to caly czas mamy ze soba swietny kontakt i dzis wlasnei bylysmy na zkaupkach :P i si eobkupilam w spodniczke olowkowa czarna na zkaonczenie roku , butki do tego i , czarna bluzeczk e wkropeczki niby na 134 , i rybaczki niby na 156 hehe na dzieciecym w h&mie ale to rybackzi wiec zakrotkie neisa mimo ze ja mam 168 :P moge wam wklic zdjecie z pryzmierzalni bo je robilam zbey mamie pokazac ta psodnice i butki zbey mi doradzila cyz aby napenwo kupic :P
Bardzo ładnie wyglądasz,ale strasznie chudziutka jesteś

Stary 2007-06-06, 18:12   #3497
Atram
xxyy

do pazdziernika to duzo czasu.. mi przepisala hormony po 5 miesiacach od ostatniego okresu.
ajjj, bo Ty jestes za chuda i musisz przytyc, masz za malo tkanki tluszczowej. wiec hormony by i tak nic nie daly.
glupia sprawa z tym okresem... :/

TŻ sie znowu spoznia, chyba bede musiala z nim powaznie porozmawiac ;p
Stary 2007-06-06, 18:12   #3498
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla mnei to 100 g to z 7 truskawek a czeresni to wiecej bo sa duzo mniejsze , moze z 10-12 ?
Możliwe
Ale może ktoś ma duuże czereśnie

Stary 2007-06-06, 18:17   #3499
aajjii
Zadomowienie

Cytat:
Możliwe
Ale może ktoś ma duuże czereśnie
no wszystko jest mozliwe

a gdzies slyszalam ze szklanka owoco np truskawek pokrojonych cyz malin to 200 g wiec mozna by tez tak z czeresniami liczyc

a ze chuda to wiem :/ ale 0.5 kg juz ryztylam i juz jest 44 i sie nei pokazuje zadno 43 i cos :P
zawsze to cos , a teraz czekam na kolejne 0.5 i kolejne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-06, 18:42   #3500
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Zmiatam, zmiatam Jeszcze mi został duży pokój do ogarnięcia, a tam jest najgorsza ta podłoga
Żebyś wiedziała,że początkowo napisałam 'zamiatać' zamiast zmiatać

Cytat:
Nie cierpie takiej pogody Chce burzę
Wypluj to słowo!

Cytat:
Jak masz nadmiar jabłek, służe pomocą
Wszystkim się podziele z Tobą moja kochana Emilko,ale nie jabłkami jem codziennie po 5-6.

Cytat:

Jejku,jak Ty ślicznie wyglądasz
Prawdziwy aniołek
I albo coś mi się wydaje,albo na twarzyczce pełniejsza jesteś
Dziękuje od tych komplementów z aniołkiem,chyba powinnam mniej grzeszyć.
Tak,przytyłam ciesze się,że ktoś zauważył.

Cytat:
Ja też chcę nektarynkę
To pobawmy się-Ja nektarynka,Ty pragnienie

Cytat:
czesc dziewczynki

Oczywiście,że tęskniłyśmy.Ja ostatnio też miałam z netem problemy.
Czekamy na fotki

Cytat:
Nie wiem czy są kaloryczne,ale są pyszne i czereśnie to owocki,tak więc na pewno nie przytyjesz.

Cytat:
bluzeczk e wkropeczki niby na 134 , i rybaczki niby na 156 hehe na dzieciecym w h&mie ale to rybackzi wiec zakrotkie neisa mimo ze ja mam 168 :P moge wam wklic zdjecie z pryzmierzalni bo je robilam zbey mamie pokazac ta psodnice i butki zbey mi doradzila cyz aby napenwo kupic :P

ale wogole padnieta jestem starsznie i jeszcze mnei brzuch boli i chyba wiem po cyzm... po wstretnym cheesburgerze z mcdonalda , nie potrzebnie dalam sie namowic

Śliczne ubranka chociaż ja niezbyt lubie kupować w H&M większość rzeczy mi się tam nie podoba.A co do włosków,to przyjme Twoje bez żadnego 'ale',są piękne
Cytat:
TŻ sie znowu spoznia, chyba bede musiala z nim powaznie porozmawiac ;p
Oj chyba będą baty
Musiałam znowu usunąć trochę emotek

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 18:46   #3501
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkim się podziele z Tobą moja kochana Emilko,ale nie jabłkami jem codziennie po 5-6.
Łoołej,sporo

Cytat:
Napisane przez LoLcia123
To pobawmy się-Ja nektarynka,Ty pragnienie

Cytat:
Napisane przez LoLcia123
Musiałam znowu usunąć trochę emotek
Również musiałam to dzisiaj zrobić

Stary 2007-06-06, 19:35   #3502
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Wróciłam z zakupów. Masakra. W carrefourze prawie żadnych bułek nie było, wieśniaczki też sprzątnięte Ludzie jak zwykle na święta jakieś mega zapasy robią

aajjii agencja nie wygląda źle (a głównie jej stronka internetowa), tylko Ty jesteś troszkę za chudziutka i tu może być problem No i sama musisz porpostu tego chcieć

Ja tam lubię h&m a zwłaszcza ich przymierzalnie Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale te lusterka jakoś tak bardzo wyszczuplają A co do ciuszków to czasami można znaleźć coś fajnego, ale ogólnie to nie mój styl

Muszę uciekać, bo siostra chce na kompie grać
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 20:15   #3503
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie smutaj się nam tutaj Na handre to najlepsze... truskawki

popieram. sama wlasnie wciagnelam cala miseczke truskawek pokrojonych i zalanych kefirkiem. (niestety nie mam tutaj miksera... wiec to byl tylko ala koktajl ale i tak pyyyyszka i humorek jakos od razu fajniejszy )

Cytat:
Nieźle,nie umiałabym tak w ostatniej chwili robić wszystkiego

Ojj,zdecydowanie Ostatnio dowiedziałam się,że moja 'stara' przyjaciółka zaczęła coś na mnie mówić za moimi plecami Na szczęście nie mam z nią zbyt dużego kontaktu,ponieważ jest w innej szkole Aczkolwiek zabolało mnie to,ponieważ zaczęła mnie obgadywać,kiedy schudłam Po co to robi,z zazdrości? Nie rozumiem takich ludzi,i sama nie wiem co z tym zrobić

Ja dzisiaj mam dziwny dzień,jakiś taki jeden z tych 'cięższych'
I że miałam chandrę,to chciałam sobie kupić coś słodkiego,ale moje wyrzuty sumienia mi nie pozwoliły,więc zjadłam paczkę mieszanki studenckiej Przynajmniej zdrowe
ja wlasnie nie wiem, nic nie umiem zrobic jakos wczesniej, zeby to bylo dobrze zrobione. dopiero jak mam noz na gardle to jakos zaczynam myslec porzadnie. dlatego najczesciej jakies prace podczas moich normalnych studiow, powstaja noc przed oddaniem,ew. dzien przed oddaniem,. czasem nawet rankiem (no materialy zbieram wczesniej), uczyc tez nie umiem sie wczesniej, dopiero tak dzien dwa przed examinem tak naprawde zaczyna mi wszystko do glowy wchodzic... wobec czego jestem przerazona wizją magisterki

co do "przyjaciolki" to moze najlepiej pozostawic to bez echa. ludzie i tak szybko pozapominaja co ona tam nagadala, a poprostu ja bym zerwala z nia kontakt, jako jedyny komentarz do sprawy

ja na zly humorek jak juz pisalam, pozarlam truskawki. mam jeszcze paczke mieszanki wafelkowej i moze zaraz sie na nią rzucę, chociaz po truskawkach jestem pelna,no i ten smak.. po co psuc jakimis tam byle waflami

Cytat:
czesc dziewczynki

oj bidulko, mam nadzieje ze necik sie pojawi na stale
czekamy na fotke, a przede wszystkim naTwoja regularna obecnosc

Cytat:

ja tez bym wszystko oddala, zeby tylko miec krecone wlosy.... teraz mam krotkie (jkrotsze niz na tych zdjeciach ktore Wam wyslalam) ale jak mam dluzsze wlosy to je prawie zawsze kręcę albo co najmniej faluje. nie znosze prostych wlosow. tzn na kims innym jak są ladne to to mi sie podobaja, ale na sobie prostych dlugich nie lubie

Cytat:

ja pamietam jak bylam w liceum, to tez codziennie jadlam mnostwo jablek. moj tata specjalnie CODZIENNIE przed pracą jezdzil na taki ryneczek, gdzie mieli pyszne jablka, bo ja jadlam tylko championy. tzn inne tez, ale championy... bez porownania.... (no ale niestety zimą, bo latem ich nie ma albo sa marne).
pozniej zamieszkalam sama i nie mial kto codziennie przywozic ukochanych championow, i moze dlatego nie jem juz az tylu jablek, ale tez kocham te owoce

Cytat:
Wróciłam z zakupów. Masakra. W carrefourze prawie żadnych bułek nie było, wieśniaczki też sprzątnięte Ludzie jak zwykle na święta jakieś mega zapasy robią
a jutro ma byc ponoc w marketach strajk i dobrze, uwazam ze w niedziele i swieta sklepy powinny byc zamkniete. a pracownicy marketow niech sie wkoncu dopomną swoich praw, zeby nie bylo znow afer jak w biedronce itd.

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 20:33   #3504
anniaa

witam
i po bierzmowaniu msza krotka bo trwała 1 godz 10 min - ta dokładność
wybrałam sie z przyjaciólmi do restauracji boze myslałam ze nie wstane ale co tam było boosko niestety przyjaciólka juz pojechała ale juz sie umówiłysmy na nastepne spodkanie

u mnie moja mama duzo jabłek je ja nie przepadam za jabłkami jadam raz na ruski rok

dziewczyny skad moge sciągnać lub cos jakis program do obrabiania zdjęć bo nie mam kabla do swojej komy ale mam od brata i dziwna kolorystyka wychodzi

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 21:58   #3505
orzeszek01
Zakorzenienie

Helloł!
Niedawno wróciłam ze spacerkuZ kolega byłam
Teraz słucham sobie cascady i fajnie jest
Jutro do Kościoła na 8.30 pójde jak wstane, ale sama, bo siostra w krk na studiach, a sasiadka na procesje idzie.
Po południu wybieram sie na mecz...sama nie wiem, czy dobrze robie, idąc tam(czyt.bramkarz),,,,
ejjj;(
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 22:03   #3506
Apiska
Zakorzenienie

hej, pamieta tu mnie jeszcze ktos?
mam sporo do nadrabiania, ogólnie chyba od 102 strony, ale dam rade, ale to jutro dobrze?
a teraz idę spac, bo dzis do domku wrocilam
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 22:46   #3507
Ather
Zakorzenienie

Jejku ile Wy piszecie... od wczoraj się tyle nazbierało, że... ^^

Cytat:
A o to ja; śpiąca przed komputerem,nie umalowana,nie poczesana-wzięło mi się o 24 na robienie zdjęć.A tak BTW to moja ukochana koszula nocna i szklanka po wieczornej kawie
Wszystko zostało napisane Jesteś prześliczna Lolciu, masz bardzo subtelną urodę. Aż nie chce się wierzyć że jeszcze 'sama'...
Cytat:

jutro do szkoły nie ide, nie chce mi sie pojade na jakies zakupy jedzonkowe, bo pusto u mnie w lodówce z dietetycznych rzeczy
Oj nie ładnie tak opuszczać chociaż ja też dzisiaj zwolniłam się z dwóch ostatnich bo już mi się nie chciało siedzieć. Napisałam angielski i miałam dość.
Koniec nauki w końcu

Co do zakupów - uwielbiam nawet te spożywcze... ^^

Cytat:
A no prostuję i to bardzo często
Ja niestety też, mam kręcone ale tak mi się nie podobają że ... chyba dożywotnio będę związana z prostownicą

Cytat:
a ja od kilku dni nie moge sie dogadac z TZ'tem ;(
Dajcie sobie czas, nie zawsze wszystko układa się tak jakbyśmy chcieli Na pewno niedługo będzie lepiej, jeśli tylko oboje będziecie tego chcieli
Będzie OK
Cytat:
Buuu wszyscy mają jakichś kolegów,a ja biedna samotna
Wcale nie

Cytat:

Ps. Dostałam spóźniony prezent od rodziców - 50 zeta. Wydałam już na waniliową wodę toaletową

A ja zakochałam się w nowym zapachu Pumy w piątek chce je kupić... bo nie mogę się powstrzymać

Cytat:
Poza tym tak mnie strasznie bolą zęby, że jeść nie mogę Dziś rano miksowałam truskawki żeby je zjeść A mam ochotę na jabłko
biedactwo

To mi przypomniało, że muszę do dentysty w przyszłym tyg. jechać... ech

Cytat:

zapomnialam pochwalic sie moim nowym odkryciem. zrobilam sobie dzis na drugie sniadanie pysznego placuszka - ubilam 2 bialka na piane, dodalam zoltko, serek homo naturalny, 2 lyzki maki i proszek do pieczenia. wrzucilam na patelnie i wyszlo cos pysznego posmarowalam dzemem - niebo w buzi

Cytat:
Przyjaciół nie będę komentować,bo raczej ich nie mam,mam takich bliższych kolegów/koleżanki,od czasu mojej ostatniej 'przyjaciółki' nie uznaje już przyjaźni,nie wierze że istnieje takie 'coś'
Ja również nigdy nie uznawałam i nie uznaję przyjaźni. Ogólnie samo słowo stało się w ostatnich czasach tak bezwartościowe i komercyjne jak... 'kocham'. To smutne, ale teraz ludzie coraz częsciej rzucają nim na lewo i prawo ... ot tak.
Nie mówię że dotyczy to wszystkich, aczkolwiek coraz większej ilości osób...

Cytat:
Eeeh, moze jak bedą poszukiwac modelek troszke bardziej puszystych to sie zgłosze

Cytat:
chyba sobie tez skocze po morele jakies, bo je uwielbiam, a brzoskwin poki co dobrych nie moge znalezc. to chocia zmorele, bo te juz jadlam pyszne
Ubóstwiam morele i brzoskwinie, szczególnie do owsianki rano

Cytat:
Kurczę,jeszcze papierów nie złożyłam
... xD To na co Ty jeszcze czekasz ?
Cytat:
czesc dziewczynki

zatem czekamy na Twój powrót i zdjęcie

Cytat:
ja nie wiem czy bym w siebie 0,5 kg wcisnęła, a co dopiero 1,5...

Cytat:
Oj zdecydowanie więcej. Na pewno trochę ponad 10.

Cytat:
Wróciłam z zakupów. Masakra. W carrefourze prawie żadnych bułek nie było

A ja dziś kupiłam takie przepyszne w piekarni, pełno żytnie bułeczki bede je chyba kupowała codziennie Po jednej (najlepsze świeże )

Cytat:
Muszę uciekać, bo siostra chce na kompie grać
uff... jakie to szczęscie że z bratem nie muszę już dzielić kompa bo ma swojego, bo nie wiem jakby to było...

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
mam sporo do nadrabiania, ogólnie chyba od 102 strony, ale dam rade, ale to jutro dobrze?
Jasne że pamięta
Zatem do jutra

Cytat:
dziewczyny jak u Was jest z akceptacja siebie? akceptujecie sie takie jakie jestescie? ( nie chodzi mi tylko o wyglad fizyczny, ale to tez, ale o ogol..)
Hm... Wygląd zewnętrzny u mnie zawsze pozostanie problemem, aczkolwiek mniej ważnym (wiadomo że zawsze będzie coś co chciałybyśmy w sobie zmienić... ). Jeśli chodzi o wnętrze - ciężko w sumie jednoznacznie odpowiedzieć.
Ja np. jestem osobą która chce zawsze radzić sobie sama. Jak mam problem to nie podzielę się nim z innymi, tylko zrobię wszystko by się z tym uporać. Czasami drobne sytuacje, niepowodzenia zbierają się... później wydarzy się nic nieznacząca sytuacja która sprawia że szala przechyla się - tama pęka i następuje chwilowe załamanie. Wtedy również zamiast zwrócić się do kogoś o pomoc, zamykam się na nią.
Jestem zdecydowanie indywidualistką. A to nie zawsze jest dobre, jednakże pewnych cech zmienić nie potrafię.
Nigdy nie kryje się z tym co myślę, mówię jak uważam - czasami przysparza mi to problemów...
Czy akceptuję siebie wewnętrznie ? Byłabym skłonna powiedzieć że mimo wszystko tak. Lubię tajemniczość - to też na co dzień staram się taka być, lubię ważyć słowa - tak też robię... Uwielbiam obserwować ludzi ... analizować... Jestem bardzo dziwną osobą w realnym świecie - ale to mnie cieszy w sumie, nie chcę być taka jak wszyscy. Nie chcę podążac za 'modą' i robić z siebie kogoś kim nie jestem.
Mam grupę ludzi z którymi utrzymuję kontakty, spędzam czas. Są to bardzo wartościowe osoby, ponieważ uważam że tylko takim osobom warto poświęcać czas, którego i tak mam niewiele... Starannie dobieram sobie znajomych, co niestety nie oznacza że ufam im bezgranicznie, bo tak nie jest. W ogóle jeśli chodzi o moją ufność - ciężko... oj cięzko.
Jednak ostatnio pojawił się pewien problem, którego nie mogę zrozumieć, bo o akceptacji tego 'zjawiska' cięzko mówić. Rozstałam się po 1,5 rocznym związku z facetem... I dopiero wtedy poczułam się naprawdę szczęsliwa. Będąc sama. Nie znoszę sytuacji w których muszę się komuś tłumaczyć, a także gdy jestem kontrolowana... Uznałam że chyba póki co nie nadaję się do związku bo to mnie męczy... Mi niczego nie brak, nie potrzeba mi faceta... Nie wiem co się stało...
Tak czy inaczej podsumowując - najważniejsze to pamiętać o tym kim jesteśmy i nie zatracać się w biegu beznadziejnych pragnień. Nie udawajmy przed innymi i przed sobą - choćbyśmy miały być same jeszcze jakiś czas, warto poczekać na kogoś kto zainteresuje się nami, jakimi jesteśmy teraz, niż jakby miał to zrobić wtedy gdy udawałybyśmy kogoś kim tak naprawdę nie jesteśmy...
I przede wszystkim trzeba mieć zawsze włąsne zdanie
Przynajmniej ja tak uważam, mam zasady któych się trzymam i... jestem z tego zadowolona

PS. musiałam usunąć trochę emotek
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 22:50   #3508
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Oj ja też muszę dużo nad książkami siedzieć i wkuwać, żeby mieć oceny jakie mam Zazdroszcze tym, którym wszystko łatwo wchodzi Mnie jeśli coś interesuje to z łatwością się tego uczę... ale niestety takie przedmioty na uczelni należą do rzadkości

No mam nadzieję, ze niedługi i na mnie pora przyjdzie Bo się już zmęczyłam tym czekaniem Dzięki za to urocza Ale ja naprawdę mam wredny charakterek i do tego straszny ze mnie uparciuch

oj niestety tak, niby ogólnie mnie interesuje to co studiuję ale egzaminy dają popalić
a co do charakterku to bardzo dobrze ja tez jestem rogaty aniołek, chyba bardziej rogaty niż aniołek uparciuchy górą

Cytat:
czesc dziewczynki

jak miło Ci widzieć
mam nadzieję że necik będziesz miała niedługo sprawny ....
i czekam z niecierpliwością na Twoje fotki

Cytat:

koszmar normalnie

na pewno przyjdzie okres niedługo jak już wspominałam mnie kiedyś 2 tygodnie po tabletkach przychodził.....

Cytat:

na pewno od fast foodów... mam andzieję że przeszło....
piękna jesteś naprawdę, ale przytycie konieczne

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
witaj kochana właśnie miałam pisać że gdzieś zniknęłaś i nam się nie meldujesz sporo masz do nadrabiania, oj sporo

Cytat:
Helloł!
Niedawno wróciłam ze spacerkuZ kolega byłam
Teraz słucham sobie cascady i fajnie jest
Jutro do Kościoła na 8.30 pójde jak wstane, ale sama, bo siostra w krk na studiach, a sasiadka na procesje idzie.
Po południu wybieram sie na mecz...sama nie wiem, czy dobrze robie, idąc tam(czyt.bramkarz),,,,
ejjj;(
hmmmmmmmmmmm, to może nie idź jednak jakbyś się miała później źle czuć może jakoś milej spędź ten świąteczny dzień

przyjachałam wieczorem do rodziców i idę spać zaraz bom padnięta
dobranoc dziołszki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 07:15   #3509
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

tadan! wróciłam Teskniłyście troszeczkę?

3-dniowy pobyt w górach dobrze mi zrobił. Maksymalnie zrelaksowana, wypoczęta i.. spalona - na karku, rekach i na twarzy. Po prostu masakra - wyglądam jak Indianin Jednego dnia chodzilismy 8 h po górach! Ponad 20 km przeszlismy. Szok!

Dzisiaj z TŻ na rowery i nad wodę, bo muszę wyrównać tą opaleniznę I muszę się znowu fizycznie aktywować, bo ostatnio pofolgowałam z jedzeniem i.. ciałko już nie jest takie jędrne...
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 07:43   #3510
Sathi
Zakorzenienie

Nefre super że wypad się udał
Ja już wstałam a myślałam że w wolny dzień dłużej pośpię
Ale gdzie tam, mamjuż budzik w organizmie.
Idę na śniadanko ...
BNie wiem co ja będę robić dziś, TŻ wyjechał
Chlip chlip

MIŁEGO DNIA
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości