|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Rozeznanie
|
Do wygrania mamy aż 576 wyjątkowych zestawów - Dla 3 Konsultantek, w każdym okręgu z największą ilością sprzedanych produktów: Torba i portfel firmy Wittchen oraz balsam do ciała, maseczka do twarzy, odżywka do rąk i nóg serii Palnet SPA oraz woda True Glow Nightfall.
Czyli szykują się nam nowe perfumki ![]()
#3483 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Super!!! ![]()
![]() |
#3484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam na razie 3 zamówienia na łącznie ok200zł. Plus moje na ok 80 ![]() Dla siebie biorę: 1.Tusz Pełnia rzęs 2.Lakier do paznokci Diamont Dust 3.Szminka-jeszcze nie wiem jaka ![]() 4.Podkład antystresowy 5.Mgiełka waniliowa Odnośnie punktu 3 mam do Was pytanie-czy spotkałyści się z takimi odcieniami supertrwałej szminki jak: 1.Forever wine 2.Berry Enduring oraz Trwałej szminki Perfect Wear: 1.Blossom 2.Vintage Pink Co możecie powiedzieć o tych kolorkach i czy macie możliwość wklejenia zdjęc?Szukam jakiegoś zimnego odcienia coś na pograniczu bordo, śliwki, czerwieni, ale nie zbyt ciemnej(wiem wiem-marudzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Słuchajcie... Tak mechanicznie klepałam zamówienie, że zamiast 2 sztuk cienia wygładzającego anew wpisałam 9.... ![]() Czyli mam do opylenia 'tylko' 7 sztuk, bo oni mają porytą politykę, że dopiero od kolejnej faktury to odejmą a ja tyle na raz nie wyłożę ![]() ![]() dopisek: zapomniałam dodać, że to odcień topaz, czyli powinien jakoś pójść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6195114]Diamond Dust zamówiła klientka, za tydzień we wtorek będzie paczka ![]() Słuchajcie... Tak mechanicznie klepałam zamówienie, że zamiast 2 sztuk cienia wygładzającego anew wpisałam 9.... ![]() Czyli mam do opylenia 'tylko' 7 sztuk, bo oni mają porytą politykę, że dopiero od kolejnej faktury to odejmą a ja tyle na raz nie wyłożę ![]() ![]() dopisek: zapomniałam dodać, że to odcień topaz, czyli powinien jakoś pójść ![]() ja we wtorek składam zamówienie to przyda mi się opinnia ![]() co do zafakturowanych 9 cieni, to możesz zwrócić i jak wystwią ci korektę na stronie to już możesz odjąć to od kwoty do zapłaty, nie musisz czekać na zkorygowaną fakturę papierkową, tylko sama musisz wypisać przekaz i później pamiętać by dodać ta samą kwotę do kwoty tej skorygowanej faktury...nie naplątałam? ja tak zrobiłam i było ok ![]() oczywiście jak ktoś widział te trzy lakiery przezemnie wymieniane to proszę dalej o opinnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Konto usunięte
|
Już nie raz łączyłam wpłaty za dwa terminy i wysyłałam przelew, także poradzę sobie. Dziękuję jednak za radę, bo mogę nie sprzedać wszystkich 6 cieni (bo 2 miały poprostu być a na jeden siostra się skusi) ale mam nadzieję, że z 3sztuki pójdą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Wtajemniczenie
|
faktycznie jest też berry enduring
![]() nie zauważyłam wcześniej ale na zdjęciu wygląda bardziej na fiolet niż bordo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Rozeznanie
|
Ja też bym wolała pędzel. Tym bardziej, że nie wiem, który zestaw pędzelków przychodzi. Na fakturze maja nr 76364, więc nie są to raczej ani te złote w woreczku które były w k14, ani te w czarnym etui z K16. Innych zestawów pędzli nie kojarzę.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ogólnie na obydwóch wyglada tak samo ale na tym drugim lezy ona koło bardziej czerwonej i może się wydawać że wpada w fiolet, według mnie nie wpada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam pytanie (tylko się nie śmiejcie ) co to za firma, której torebke i potrfel dostaną 3 najlepsze w okręgu konsultantki? jakaś znana? bo pierwszy raz słysze. również mam wystawiona fv z 1 z netto zamawiałam (wszystko przyjdzie) AA DEO W KREMIE SENSITIVE AT SERUM WYGL.WL.PUSZACYCH AT KREM/STYLIZACJI LOKOW KOJACY BALS/CIALA MIOD/CYTR. ENERG.BALS/CIALA ORZECH WL |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może faktycznie to raczej bordo ![]() najlepiej by było gdybym pojechała do COK-u ale nie wiem kiedy uda mi się wcześniej wyjść z pracy a muszę już składać zamówienie-znając życie wybiorę coś w ciemno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ucieszyłam się, jak zobaczyłam producenta tej nagrody, choć liczyłam na skórzane produkty. No i jeszcze trzeba wygrać ![]()
![]() |
#3496 |
Wtajemniczenie
|
Klientka zamowila wode Urban Flowers, ale powiedziala,zebym to ja wybrała jej najlepszy zapach.Ona nie ma specjalnych preferencji. Ja bym jej doradzila NY, ale jeszcze proszę o Wasze zdanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pod ręką katalogu, ale ja używałam tego różowego, koleżanka też go zamówiła i jej znajoma po 'powąchaniu' jej też chciała ten różowy
![]()
#3499 |
Zakorzenienie
|
Najlepszy, moim zdaniem, jest London
![]()
#3500 |
Wtajemniczenie
|
mam pyatnie drogie Wizażanki, może ono okazać się śmieszne ale ja naprawdę nie wiem.. chodzi mi o to czy kiedy wysyłacie rozwiązanie krzyżówki z NovaTy to rozumiem, że wysyłacie ze swojego maila na podany w gazetce adres ale czy w tym mailu oprócz hasła wpisujecie swoje dane typu imię, nazwisko, adres? bardzo prosze o pomoc bo chciałabym po raz pierwszy wysłać rozwiązanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysyłam ze swojego maila i podaję wszystkie dane(Imię, nazwisko, adres) - przecież po mailu mnie nie znajdą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
Mam już wystawioną fakturę z K01 i zero braków. Przyjdzie zaległa biżuteria Bella.Tylko alternatywne:
PERELKI BRAZUJACE EE produkt alternatywny i zamiast pędzla: ZEST.PEDZELKOW DO MAKIJ.E1A produkt alternatywny mam nadzieję, że klientka przyjmie te pędzelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze czekam na zamówienie z IIIterminu K16-ma być we wtorek, nigdy jeszcze nie zdarzyło się, żeby było wcześniej
![]() ![]() Wiecie może co oznaczają literki SB przy produkcie alternatywnym? Czy to znaczy, że przyjdzie coś całkim innego? Mam takie oznaczenie przy ręcznikach do twarzy i przy kosmetyczce z męskiego zestawu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3506 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny mam problem wczoraj na szybko skladalam zamowienie i zamiast zamowic katalogi 02 to zamowilam 10 sztuk 01
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli masz jeszcze nie wystawioną fakturę zadzwoń i poproś o zmianę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Raczkowanie
|
w danych finansowych mam napisane ze faktura
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Rozeznanie
|
moze zadzwon do nich
dopiero 7.01 wezme moje zamowienie, mam nadzieje ze niczego nie bede miala w brakach ![]() jak by jakas konsultantka z kielc lub okolic chcialaby sie dolanczyd do zamowienia do nie ma sprawy ![]() dla siebie wzielam WYDLUZ.TUSZ/RZES BLACK WISH OF HAPPINESS mam nadzieje ze perfumki mi sie spodobaja ![]() Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-01-09 o 14:10 Powód: prosze korzystac z funkcji edytuj i multicytuj |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Raczkowanie
|
tylko jaki numer bo ja sie nie orientuje jeszcze w tym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.