|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Malinka gratuluję i zazdroszczę
pomysłowo to zrobił- jedna róża z pierścionkiem pośród innych żywych . Ja bym pewnie nie wytrzymała- tyle czekać aż da kwiatki wiedząc ze są u mnie w pokoju
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję Słońce
pięknie Twój Tż to wymyślił.. u mnie bez zmian
|
|
|
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję Wam
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje!!
![]() Kolejna sylwestrowa narzeczona... nie, nie ja moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła w południe, by się pochwalić, że jest narzeczoną!
|
|
#3486 |
|
Raczkowanie
|
malinka18222 super zaręczyny, gratuluje
I powiem,że mój typ się sprawdził bo obstawiałam Ciebie między innymi ![]() jeszcze raz gratulacje
Nie trzeba być wcale księżniczką z królewskiego rodu, aby być przez kogoś podziwianą, kochaną i szanowaną. Nie trzeba wcale głośno krzyczeć, aby inni znali Twój głos. Nie trzeba wcale podbijać świata, aby świat wiedział, że istniejesz. |
|
|
|
#3487 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje Malinka! Wasze zdrówko!
![]() Ale pierścionek, pokażesz nam, cooo? ![]() ![]()
|
|
|
|
#3488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko mam problem z aparatem, robi strasznie rozmazane fotki.Pierścionek jest z białego złota z cyrkonią. Ta czerwona róża to pudełeczko. Prawda jest taka, że fotki nie oddaja wyglądu pierścionka, na żywo jest on ładniejszy.Jest bardzo podoby do tego tylko nie tak wystający: http://www.yes.pl/brylanty/pierscion...00-014-1337WSH
|
|
#3489 |
|
Raczkowanie
|
piękny pierścionek ,w moim typie, a pudełeczko bardzo pomysłowe. gratulacje
|
#3490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
pierścionek przepiękny
|
|
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
Serdeczne gratulacje malinka18222
Wspaniale Tż sobie to obmyślił A pierścionek śliczny. Ja sama ostatnio oszalałam na punkcie szafirów - ciekawe, czy Tż spełni to marzenie
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję kochana malinko
![]() A my wczoraj mieliśmy oficjalne zaręczyny. Dostałam bukiet wielki z 6 róż (wtedy na stoku w zaręczyny nie dostałam kwiatów), mama dostała bukiet ze storczyków, a mój ojciec wódkę. I się zapytał moich rodziców czy pozwalają mu, zeby mnie poślubił A ona mnie przytuliła i powiedziała, że bede jej córeczką, rozczuliło mnie to, bardzo fajna babka. Siedzieliśmy sobie, piliśmy, jedliśmy i gadaliśmy m.in. o ślubie, przede wszystkim ile gości i gdzie. O północy złozylismy sobie zyczenia i wyszliśmy przed dom puszczać petardy. Potem jeszcze do 3 siedzieliśmy bardzo miły był to sylwester Staneło na wrzesień 2010 teraz najważniejsza sala i już dzisiaj byliśmy jedną obejrzeć. Mimo, że sie nie zapowiadaliśmy, to gospodarz nas przyjął i z 2 godziny nam opowiadał No szkoda, że tylko jedna sylwestrowo-noworoczna narzeczona, chyba że się jeszcze któraś ujawni |
|
|
|
#3494 |
|
Raczkowanie
|
Natajla, to kto należał jeszcze do twoich typów? ;> teraz się możesz z nami podzielić
![]() Malinka, pierścionek bardzo ładny, taki delikatny- podobny do tych co mi się podobają
|
|
|
|
#3495 | |
|
Raczkowanie
|
Załącznik 1940628
Cytat:
W Sylwestrowa Noc, o północy,wśród tłumów ludzi na wrocławskim runku, w blasku rozbłyskujących sztucznych ogni...wyjął pierścionek i zapytał czy wyjdę za niego,czy zostanę jego żonką!! ![]() Najpierw przytuliłam się do niego,.zrobiło mi sie tak dziwnie, rozryczałam sie strasznie a później przez łzy powiedziałam TAK ![]() Potem przytuleni i wpatrzeni w siebie wysłuchalismy Lady Pank,który grał w tym momencie utwór Zawsze tam gdzie Ty... Było wspaniale... A dziś... ogłosiliśmy rodzicom,była poważna rozmowa ale ogólnie wszyscy sie cieszą a my planujemy nasz Ślub ![]() Poniżej zamieszczam zdjecia mojego cudeńka. Pierścionek jest z białego złota z brylantem Jest troszke luźny,ale to dlatego,zę jak jest zimno "kurczą" mi sie palce ;-)
Edytowane przez marciulek Czas edycji: 2009-01-01 o 22:41 |
|
|
|
|
#3496 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem wam, że u mnie wie dopiero mama i nie wykazała zbytnio entuzjazmu.... Tata wczoraj odsypiał Sylwka i nic nie wie. Rodzice TŻta są zadowoleni dopytują się jak moi a ja co mam powiedzieć? Wy tutaj i znajomi na NK cieszą się bardziej...Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje!! bardzo romantyczne zaręczyny |
|
|
|
|
#3498 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej mnie rozbrajają Tagi do naszego wątku : desperatki,wymuszaczki pierścionków
:rolley es:
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma co ukrywać, że było tu kilka dziewczyn, które naciskały swoich facetów. ale chyba większość z nas tego nie robi. jedna osoba marzy o spotkaniu brada pitta inna o zaręczynach i ślubie. nie widzę w tym zachowaniu desperacji ani wymuszenia.
choć sama rozmawiałam z moim facetem na ten temat nie raz, to nie uważam tego za naciskanie. jestem z nim, więc rozmawiam z nim o wszystkim. on dobrze wie, że choć tego chcę, to chcę tego nie dzisiaj, ze względu na kwestie mieszkaniowe. i on też tego chce. ale może już moje zachowanie jest zachowaniem desperatki... ok, uważam, że wcześniej zbyt dużo gadałam o tym z moim lubym, ale zazwyczaj hipotetycznie. z resztą minęło mi, a większość dziewczyn z tego wątku W OGÓLE nie rozmawia ze swoimi facetami na ten temat! ja nie wiem skąd tyle zawiści u innych, by topic tagować w taki sposób. ja się urażona nie czuję, bo mogę to obrócić w żart bardzo łatwo, ale sam fakt, że ktoś to zrobił złośliwie jest dość niesmaczny. |
|
|
|
#3500 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje kolejnym szczęściarą !!! Piękne zaręczyny!!
...ja juz nic nie mówie u mnie NIC jeszcze przyjdzie nam tu posiedzieć troche ale przynajmniej jest miłe towarzystwo
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
|
|
#3501 |
|
Rozeznanie
|
Malinka! Pierścionek cuuudo
A to pudełeczko bardzo sprytne. Strasznie Ci zazdroszczę, ale buziaka damMarciulek, bardzo romantyczne zaręczyny, gratuluję i podziwiam Twoje cudeńko na palcu ![]() Mi też jak jest zimno pierścionki spadają z palców
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-01-02 o 12:00 |
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Marciulek gratuluję
Własnie miałam pisać za te durne tagi
|
|
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ja się bardzo cieszę, bo podczas rozmowy mój Tż powiedział mi, że w 2009 r. pójdziemy razem wybrac pierscionek i za jakis czas(zeby byla niespodzianka:d) on mi się oświadczy
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla nowych narzeczonych!!!
My w końcu na sylwestra wylądowaliśmy na domówce, było nawet miło Trochę porozmawialiśmy sobie poważnie o przyszłości, zobaczymy co będzie dalej
|
#3505 | |
|
Raczkowanie
|
malinka18222 gratuluje
![]() marciulek super Cytat:
![]() a ja bylam wczoraj z TZ, jego bratem i jego dziewczyna u jego ciotki zyczenia skladac a ona mi mowi: 'zeby XXXXX (imie) sie predko zdecydowal' to wyobrazcie sobie moja mine, ja 'yyy dziekuje' .pozniej jak tak siedzielismy to znow cioteczka sie zapytala kiedy my sie zamierzamy pobrac, to TZ tak w miare spokonie powiedzial 'za jakies 3 lata' (nie wiem czy to tak na powaznie myslal czy tak zeby ja zbyc ) a dziewczyna od brata TZta palnela: 'XXXX (imie) to my musimy predzej' ![]() taki jakis mily dzien byl
|
|
#3506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
ależ ja Wam gratuluję
![]() co prawda jestem nowa na tym wątku i mało z Wami zżyta, ale szczęka mi opada jak czytam o Waszych zaręczynach ![]() powiem w sekrecie, że marzą mi się zaręczyny, podczas których w jednej róży znajdę pierścionek życzę w Nowym Roku zaręczyn, zaręczyn i jeszcze raz zaręczyn
|
|
|
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
Malinka 18222 ale super!!! Gratuluję serdecznie i tak się cieszę Twoim szczęściem. A pomysł z pierścionkiem w róży pierwszorzędny - pomysłowy ten Twój TŻ.
Marciulek gratulacje!!! Tez bardzo fajne zaręczyny. Daydreamer - bardzo fajne postanowienie noworoczne Twojego TŻ-ta. Wiesz na czym stoisz i już będziesz czekała z mniejszym zdenerwowaniem. Pewnie przeglądasz sobie teraz stronki z piercionkami. ![]() A ja jeszcze bez piercionka ale i tak bardzo fajny był ten Sylwester z TŻ-em. Jeszcze tu z Wami pobędę Wiecie co zauważyłam, że naprawdę najlepiej to nie wspominac nic Tż-om o zaręczynach...ja juz kilka miesięcy nic nie mówiłam, o nic nie pytałam i zauważam jego większe zaintereowanie tym tematem.
|
|
|
|
#3509 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje dla szczęśliwych zaręczonych
! A dla wszystkich szczęśliwego Nowego Roku !
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero jak sama coś zaczne o przyszości mówić to czasem rzuci coś w stylu "no pewnie, że będziemy razem" , moim marzeniem jest, żeby on sam poruszył temat, spytał o moje marzenia, o to, czego chcę, żeby sam chciał ruszyć z miejsca i zacząć coś planować... no nic, poczekam sobie...
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

pomysłowo to zrobił- jedna róża z pierścionkiem pośród innych żywych

bo obstawiałam Ciebie między innymi 

to wyobrazcie sobie moja mine, ja 'yyy dziekuje'
) a dziewczyna od brata TZta palnela: 'XXXX (imie) to my musimy predzej'