![]() |
#3481 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Wiedźma
|
Jasne. Oplułam je jadem kiełbasianym.
![]() Jeśli to miał być komplement, to dziękuję, jeśli złośliwość - nie wyszła. ![]() ![]()
#3483 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i często się spacerowało na zewnątrz - a, że lało - no cóż - bywa ![]() Proszę Cię. Wyobrażasz sobie Ciachulca tańczącego Flamenco ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A może nie nadaję się do życia w naszym społeczeństwie? ![]() ![]() Parę kwiatków z wczorajszego spotkania: "Czarny, łysy, sprężysty..." "Zawodnik o twarzy dziecka z chińskimi tatuażami na ramionach" "Długie włosy i zarost wokół ust nadają mu postać nieco posępną" "Ale co on robi?! Zapomniał, że lewą nogą strzelać nie umie..." Wiedziałem ![]() Gratuluję ![]() Cytat:
![]() _____________ Sabbath - cudny av ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
Chyba nawet flamenco mi tak krwi nie burzy. To znaczy... Flamenco mi nie burzy i już. ![]() Cytat:
![]() ![]() A gorączkę masz? Bo dla feniksów to bywa niebezpieczne... ![]() Pewnie! Ja mam bardzo bogatą wyobraźnię. ![]() Cytat:
Otóż myślę, że Twój pogląd na tę sprawę wcale nie jest aż tak niepopularny, jak sądzisz. Jeśli mówimy o feminizmie, takim prawdziwym, a nie o żeńskim szowinizmie (który jest postawą analogiczną do szowinizmu męskiego, a utożsamianą często z feminizmem, choć przecież z równością płci niewiele ma wspólnego), to ja odnoszę wrażenie, że więcej jest na świecie feministów, niż feministek. Mężczyźni często znacznie naturalniej podchodzą do kwestii równości płci, niż kobiety, które z jednej strony domagają się wynikających z emancypacji praw, z drugiej zaś maja kłopot ze zrezygnowaniem z kulturowych stereotypów właśnie tego rodzaju. A ja wychodzę z założenia, że feminizm polega także na tym, że to ja mogę mojego mężczyznę rozpieszczać czekoladkami, a nie tylko on mnie, że mogę mężczyźnie postawić piwo (a nie tylko coś innego ![]() ![]() Cytat:
![]() Czarny, łysy, sprężysty?! ![]() Jak mogłam to przegapić? ![]() Dziękuję. Jednak cóż zdziałać może profesjonalny fotograf! ![]() Niestety, więcej niewinnych zdjęć nie będzie, bo zakład fotograficzny, w którym robiłam większość swoich zdjęć w życiu przestał właśnie istnieć (dobrze, że załapałam się jeszcze na fotki do nowego dowodu). Teraz będą już same zepsute Sabaciki w awatarach. ![]()
![]() |
#3486 |
BAN stały
|
Spadam do pracy...może wreszcie dzisiaj po południu sobie powizazuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Zuziu ale piękny avatar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
A ja znów nie mam internetu w domu, to już kolejny raz w ciągu ostatnich kilku tygodni.
Zamierzam nadrobić zaległości w recenzowaniu w KWC, mam ponad 140 kosmetyków do ocenienia.
![]() |
#3489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
najgorszy jest właśnie ten moment przejściowy - już nie student, jeszcze nie pracownik. choć i tak przechodzę to zaskakująco gładko, spodziewałam się egzystencjalnej pustki, która o dziwo mnie nie dopadła (jeszcze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ![]() Planuję biologię,ale mam też inne bardziej zapasowe takie jak zootechnik,chemia biologiczna,ochrona środowiska i....filozofia ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
niecnotliwa dziewica
|
Właśnie w ramach poprawy samopoczucia wysłałam swoje CV w parę miejsc. Kupić - nie kupić, potargować można - ciekawe tylko, co wymyślę, zeby wolne wziąć, jak mnie gdzieś na rozmowę zaproszą
![]()
#3492 |
Zakorzenienie
|
Maju co prawda biologia to nie moja działka, ale podziwiam wybór, ja bym tak nie umiała
![]() I może jakieś spotkano wrocławskie we wrześniu ?? ![]() Sabbath w tą sobotę to tak średnio, bo będę rezydowała w grodzie Kraka, ale od października czemu nie ![]() ![]()
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
Zaspalem dzisiaj do pracy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Dalej wkurzają Cię te matoły w robocie ![]() Miss, tort jest piękny ![]() Burn, ja też ogromnie gratuluję. Jest ulga, prawda ![]() Ciekawe kierunki wybrałaś ![]() Irkax, Taka - śniłyście mi się tak pośrednio... ![]() ![]() ![]() No a podobno podczas snu "wyłączona" jest ta częśc mózgu odpowiadająca za czytanie i w śnie nie da się czytac ![]()
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3496 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() Aniołku, świetny sen ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3497 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() torcik fajowy! ![]() ![]()
![]() |
#3498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nauczycieli z biologii nigdy nie miałam dobrych(tj. moją nauczycielką z LO lubiłam,ale jako osobę bo nauczycielką była hm ![]() ![]() ![]() Spotkanie koniecznie ![]() Myszołapko,zdradzisz mi co studiujesz ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nieźle się kojarzy ![]() Cytat:
![]() To i ja wkleję coś fajnego ![]() ![]() Z braku Zimocha w finale, wkleję Zimocha z półfinału, bo może ktoś jeszcze nie słyszał, a to byłaby szkoda. ![]()
![]() |
#3500 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3501 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Generalnie uważam, że mężczyźni i kobiety różnia się od siebie zasadniczo ![]() ![]() Pomimo tych wszystkich różnic, zdążyłam już zauważyć, że mój facet tak samo jak ja ma: dwie ręce dwie nogi oraz mózg (tak mi się wydaje ![]() Czyli jest zdolny do tych samych czynności co i ja. A więc tak samo ja jemu mogę ugotowac pomidorową, tak on mi może zrobić rewelacyjną sałatkę do obiadu. W naszym stadle okazuje się, że można i jest to rzecz zupełnie naturalna, tak jak to piwo i czekoladki o których pisałaś ![]() Swoją drogą ja o swoim TŻcie czasem mówie Moje Chłopię, ale powiedzenie mój pan, przez gardło by mi nie przeszło- jakieś niezdrowe skojarzenia wzbudza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3504 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
140 ![]() ja ostatnio mało recenzji wystawiam. Wróciłam z roboty i muszę jechać do siostry po akcesoria na kolczyki...2 komplety mam zrobić na jutro! ![]() A wczoraj zamówiłam sobie 5 szt ciuszków z katalogu Otto. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
Dodawałam do torebki kosmetyki i czekają sobie grzecznie na ocenianie. Muszę się za to zabrać. W większości to zapachy do oceny.
![]() |
#3506 | |
BAN stały
|
Cytat:
A ja nawet nie korzystam z tej funkcji. Nie mam głowy do oceniania, za szybko zdanie zmieniam ostatnio, zresztą coś mi się Pure Poison spodobał, a tak go nienawidziłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3508 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zadomowienie
|
był równie pyszny
![]() do Gdańska wybieramy się w czwartek - będziemy ok 17:20 na miejscu ![]() ![]() ![]() dzięki ![]()
#3510 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Na pewno nie pustka, bo Ty przecież nie tkwisz w pustce, tylko zauważalnie i nieuchronnie przesz do przodu. Pustka zaczyna się wtedy, kiedy zamiast iść - stajemy. Będzie dobrze. Życzę powodzenia w zostawaniu "pracownikiem". Oczywiście nie wyłącznie. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak serio - dentysta chyba najlepszy. Margot, szczerze i mocno życzę Ci powodzenia i wreszcie wymarzonej pracy (bez parów i bez szmat w butach). Nie wyobrażam sobie, żeby miało Ci się nie udać. To w końcu TY. ![]() Cytat:
Ze swojej strony mogę napisać jedynie, że moim zdaniem wiek nie ma żadnego znaczenia przy kontaktach z ludźmi, pod warunkiem oczywiście, że potrafimy się nim nie przejmować. I nie piszę tego tylko "perfumeryjnie" lecz ogólnie. Mam znajomych o kilkanaście lat młodszych i o kilkadzieści lat starszych i z jednymi i drugimi rozumiem się tak samo dobrze - o ile mają coś do powiedzenia oczywiście. Tak więc - ja zapraszam, zachęcam nawet. Ty decyduj. ![]() Cytat:
![]() Tak sobie zażartuję, że zrozumiałaś nawet to, czego nie napisałam, a pomyślałam tylko. ![]() I, oczywiście, zgadzam się, że równouprawnienie nie oznacza jednakowości. Wprost przeciwnie - daje kobiecie możliwość czucia się "Kimś" (z dużej litery) bez konieczności udawania chłopa. ![]() Jeśli w ogóle mogę w jakikolwiek sposób polemizować z Twoim postem, to w kwestii terminologii. To znaczy, ja uważam, że określenie "męski" lub "kobiecy" sposób działania, czy myślenia to stereotyp. Myślenie zadaniowe, logiczne - nie jest męskie. Empatia i opiekuńczość nie są cechami kobiecymi. Tak je tylko niesprawiedliwie nazywamy. A tak naprawdę można być kobiecą myśląc logicznie i działając zdecydowanie, a także można być męskim będąc jednocześnie delikatnym i czułym. Kwestia nomenklatury, ale moim zdaniem ważna. Z resztą, mam wrażenie, że użyłaś określenia "męski sposób myślenia" raczej dla celowego podkreślenia istoty swojej opinii. Prostuję dla zasady, nie po to, by coś Ci tłumaczyć, bynajmniej. ![]() Cytat:
![]() Bosko! Cytat:
![]() Ja Cię podziwiam juz chociażby za zamiar dokonania tego dzieła. ![]() ![]() Mnie oceny perfum wychodzą tylko pojedynczo. Ewentualnie po dwie. Nawet kiedy dobrze znam zapach, staram się przed pisaniem recki zapodać go na nadgarstki i dokonać ostatniej korekty. Wyjątkiem była tu Czarna Mańka, której nie użyłabym po raz drugi globalnie nawet za pieniądze. ![]() Zuziu - TEKST. Też googlałam. Wiesz, w awatarze wyglądasz na taka malutka i kruchą w porównaniu do tej wielkiej góry futra. ![]() Śliczne zdjęcie. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.