Scent Bar IV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-30, 13:45   #3451
mskladaczek
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar IV

Bu, chcialam ladnie odpowiedziec na gratulacje, ale mi cytowanie padlo

Dziekuje Wam pieknie
Jakos tak mi dziwnie lekko i radosnie na sercu

Burn, no to teraz mozna Tobie oficjalnie pogratulowac zdanej matury!
Trzeba to oblac, narazie wirtulanie winko Mam nadzieje, ze w najblizszym czasie zrobimy to razem i naprawde
Kciuki za pozytywne wyniki rekrutacji trzymam

Edytowane przez mskladaczek
Czas edycji: 2008-06-30 o 14:17
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:22   #3452
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość

Ciesze się okropnie z wygranej Hiszpanii - ale pocieszam szczerze ... naprawdę
Dzięki Feniksiku.
Choć, prawdę mówiąc, rozpaczy nie ma. Po tych szopach z sędziowaniem doszłam do wniosku, że pora odpuścić sobie piłkę nożną.

Cytat:
ps. Sabbaciku - śliczna fotka w avie

To zmoknięta wersja.

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Właśnie to samo chciałam napisać -Sabbath co wklei zdjęcie, to ładniejsze

Szlag mnie od rana trafia: przychodzę do pracy, nie sposób włączyć komputera. Oho, myslę sobie, panowie informatycy byli w sobotę w zwiazku z piątkową awarią i znowu coś spie.... . Zadzwoniłam - nie przyznali sie. W tzw. międzyczasie kolega coś poprzełączał - działa. A co sie okazuje - pani, która sprząta u nas w firmie od miesiaca raczyła porozłączać kabelki. Normalnie zabić to mało a za to, że przestawia moje buty i kubki to już sobie u mnie nagrabiła, co to ma być, zabawa w chowanego? Żebym przyszła do pracy i za każdym razem moje pantofle stały w innym miejscu? Raz nawet przywalone szmatami, których Szanowna Pani używa do sprzątania - i ja mam to potem na bose stopy założyć?!

Jak ja mam koszmarnie dość tej pracy to tylko ja wiem
O matko!
Kurczę, ludzie czasami nie mają wyobraźni.

Wierzę, że może Cię piorun strzelać.

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Sabbath - prze-piekny avatar
Dziękuję.

Cytat:
vesenka- super buciki. Ja bym w nich normalnie śmigała wszedzie gdzie się da.
Też to napisałam.
Cytat:
Moje 12centymetrowe obcasowce sa bardzo wygodne i nie tylko da się w nich chodzić ale także i biegać.
O raju, to jest 12 cm? Naprawdę nie wyglądają.
Jednak wyprofilowanie buta mam ogromne znaczenie.

Eenax, to zdjęcie po prawej bardzo pogodne. Sprzed ciąży, czy już po?

Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
wczoraj definitywnie skończyło się moje studenckie życie. wyprowadziłam się ze studenckiego mieszkania, nie umiem sobie wyobrazić, że już nigdy tak nie będzie. od kilku lat mieszkałyśmy w zgranym, trzyosobowym składzie. to se ne wrati...
Oj, Paollo, rozumiem, co masz na myśli. Nawet pocieszać nie bardzo jest jak, bo choć życie po studiach bywa naprawdę super, to już nigdy w ten sposób, niestety.
Z drugiej strony... ma inne zalety.
Człowiek musi iść do przodu. Nie można być studentem przez całe życie (to taka garść obiegowych mądrości w ramach barku pomysłu na własne ).
A w sumie trochę szkoda...

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Zdałam zdałam wszystko.Biologia niestety poniżej moich oczekiwań,polskim jestem natomiast pozytywnie zaszokowana.Z angielskiego ok,a chemia hehe wynik nie jest imponujący ale z moim poziomem wiedzy ( i w porównaniu do innych którzy zawsze byli z chemii lepsi) to jestem zadowlona.

Mogę napisać, że wiedziałam, że zdasz?

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
kochani, co zrobić z pocącymi się dłońmi? O ile pod pachami nie mam problemu z poceniem, to dłonie to wielka tragedia Podać komuś rękę, to już mało komfortowa sytuacja dla mnie, iść z kimś za rękę=powódź kiedyś tak nie miałam. Znacie jakieś środki, które na to pomagają? Jakieś antyperspiranty do dłoni czy coś?
Vesenko, ponoć robi sie jakieś zabiegi toksyną botulinową, które czasowo likwidują ten problem. Zapytaj dermatologa najlepiej.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:45   #3453
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Dzięki Feniksiku.
Choć, prawdę mówiąc, rozpaczy nie ma. Po tych szopach z sędziowaniem doszłam do wniosku, że pora odpuścić sobie piłkę nożną.
Zgadzam się
Z tych mistrzostw Sędziowie najbardziej zasłużyli na czerwona kartkę
Cytat:

To zmoknięta wersja.
No to moknij jak najczęściej

Czytam sobie o Flamenco - zawsze fascynował mnie ten taniec i podoba mi się okropnie Bata de Cola, taka jak w załaczniku - tylko najładniej wyglada czarna z wykończeniami ( bordo albo butelkowa zieleń ).
Strasznie chciałabym taką, nie pytajcie po co bo nie wiem .
Chociaż po po, zeby od czasu do czasu przymierzyć powiesić na szafie i popatrzeć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10021-1.jpg (25,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101202-1.jpg (18,4 KB, 18 załadowań)
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:52   #3454
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Vesenko, ponoć robi sie jakieś zabiegi toksyną botulinową, które czasowo likwidują ten problem. Zapytaj dermatologa najlepiej.
o tym nie wiedziałam. Rozeznam temat

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 16:04   #3455
Myszołapka
Zakorzenienie

Po kilku miesięcznym wpadaniu za sekundę i takiż zaległościach zawitałam na trochę dłużej mam nadzieję Pozdrawiam pamiętające mnie jeszcze Perfumki a z nowymi chciałabym się przywitać Nie zamierzam nawet nadrabiać zaległości, ale Maju gratulacje serdeczne, jesteśmy po tym samym profilu, więc wiem co znaczyło uczyć się chemii do matury Co planujesz dalej??
Stary 2008-06-30, 16:59   #3456
agnyska81
Zakorzenienie

Burn - świetna wiadomość Serdecznie gratuluję

Dziewczyny, ale Wy jesteście zjawiskowe Nie dość, że nowa Sab w avatarze, to jeszcze Ela nam się w całej krasie objawiła...

Piękne te buty, które pokazujecie. Szkoda tylko, że ja w takich nie umiem chodzić. Nawet na małym obcasie czuję się nie bardzo stabilnie i do tego przebrana. Że tak zastosuję perfumeryjne porównanie: jakbym się wypachniła szyprowym klasykiem. Na innych podziwiam, siebie w tym nie widzę.

Kupiłam sobie kolejne buty, tym razem bordowe i do tego czerwoną małą torebkę Stroję się
Jutro wybieram się na przeszukiwanie lumpeksów Liczę na to, że znajdę coś fajnego.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 17:15   #3457
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Szkoda tylko, że ja w takich nie umiem chodzić.
nie jesteś sama ja też nie umiem chodzić na obcasach, nogi mnie od razu bolą i stopy mam całe obtarte, czasami aż się głupio z tym czuję że cały czas w płaskich biegam Ja jestem z tych co nawet najwygodniejsze adidasy obetrą wrrr

burn, gratulacje

Wracając do Antidralu to niedawno kupiłam i od dwóch dni używam. Ciekawa jestem czy będzie skuteczny
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 17:28   #3458
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Niestety, nie mam ich już...
Ale ze 100% pewnością mogę powiedzieć, że nie były to Laboutiny.
Z resztą wtedy chyba nie były by tak niewygodne, nie?
Szkoda Co do wygody Laboutinów - nie mam pojęcia, ale jak je kiedyś kupię, to podzielę się wrażeniami

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Jak ja mam koszmarnie dość tej pracy to tylko ja wiem
Koszmar jakiś...

Cytat:

dzika truskawo
- gratulije zazielenienia
Dzięki

Prześliczne masz te buciki

Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
chyba pójdę z nudów rozłupywać bryły węgla w poszukiwaniu odcisków paproci

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Zdałam zdałam wszystko.Biologia niestety poniżej moich oczekiwań,polskim jestem natomiast pozytywnie zaszokowana.Z angielskiego ok,a chemia hehe wynik nie jest imponujący ale z moim poziomem wiedzy ( i w porównaniu do innych którzy zawsze byli z chemii lepsi) to jestem zadowlona.
Gratuluję!

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 17:30   #3459
agnyska81
Zakorzenienie

Dokupiłam jeszcze jedną torebeczkę, czarną w białe grochy. Idę się leczyć

Jeszcze w temacie torebkowym: wczoraj wieczorem zostawiłam moją torbę do pracy w złym miejscu Rano patrzę, a tu ślady kocich pazurków. Nawet wiem, który to diabeł, bo on jest straszny drapak. A wrr!

Monia, mam silne postanowienie poprawy w sprawie obcasów. Ale jakoś odkładam zakup na bliżej nieokreśloną przyszłość (lato nie, bo nie dość że zmęczona upałem to jeszcze i z bolącymi stopami; zima nie, bo się rozjadę na lodzie; jesień i wiosna nie, bo deszcze i się rozjadę na błotku).

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 17:42   #3460
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, mam silne postanowienie poprawy w sprawie obcasów. Ale jakoś odkładam zakup na bliżej nieokreśloną przyszłość (lato nie, bo nie dość że zmęczona upałem to jeszcze i z bolącymi stopami; zima nie, bo się rozjadę na lodzie; jesień i wiosna nie, bo deszcze i się rozjadę na błotku).
została jesień
Dobra, to obie zróbmy postanowienie i będziemy się wspierać
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 18:03   #3461
yoona
Zakorzenienie

burn gratuluje! kiedy pijemy?

Sabbath piekny av

dziewczyny podziwiam Was ze umiecie chodzic na takich obcasach..i zazdroszcze po cichutku

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 19:45   #3462
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Żartuję oczywiście. Slipy mnie nie kręcą Poza tym, wyobrażacie to sobie: "Cześć stary! Zobacz, jakie fajne gacie kupiłem"

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Mój ojciec jedno oko ma niebieskie, drugie brązowe
A to czasem oznacza dwa różne DNA w człowieku (hihi, ciekawość rozbudzona przez Zagadki potwierdziła się ).

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Przydreptałam resztką sił pochwalić się że dziś około 18 broniłam się na UHP. Obrona na 5
Gratulacje

I dla Burn też

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Ja moge sie bawic na muzyce swojej i nie swojej. On - na zadnej. Ja to widzialam od poczatku. Nasza knajpa w PL - nasz DJ, jego muza. Tanczyl? nie.
Ja nie musze pic - jak mam dzien to sie napije, nie mam to nie. Alkohol dla ludzi ja wiem ale ja od tego zabawy nie uzalezniam. On - sama nie wiem, chyba tak.
Dla mnie taniec to siła napędowa. Nie musi być konkretny, ale ruch do muzyki to jest to... Alkoholu też do dobrej zabawy nie potrzebuję - choć potrafię wypić wódkę bez przepitki i za moment popić winem, ale nie rusza mnie to specjalnie - jak zabawa będzie tylko o wodzie i paluszkach, to też będzie ok
(no, fajnie jak koło 1-2 w nocy znajdzie się szklanka mleka, ale ja już taka zboczona ), tym bardziej, że potrzebuję być w miarę stabilna jak się zaczynam kręcić, albo tańczyć tango

Cytat:
Moje 12centymetrowe obcasowce sa bardzo wygodne i nie tylko da się w nich chodzić ale także i biegać.
kurcze, 12 cm... Jaka to firma takie ideały produkuje?

Cytat:
Czytam sobie o Flamenco - zawsze fascynował mnie ten taniec i podoba mi się okropnie Bata de Cola, taka jak w załaczniku - tylko najładniej wyglada czarna z wykończeniami ( bordo albo butelkowa zieleń ).
Strasznie chciałabym taką, nie pytajcie po co bo nie wiem .
Chociaż po po, zeby od czasu do czasu przymierzyć powiesić na szafie i popatrzeć
Ja chorowałam na fioletową lub bordową. Ale cena mnie wówczas zabijała - biedna studentka byłam Potem wróciłam do tańca towarzyskiego, więc mi przeszło.

Natomiast uszyłam sobie samą spódnicę na warsztaty - czarną, z bordową lamówką (na tyle mogłam zaoszczędzić ). Co prawda suknia układa się ciut lepiej, ale spódnica też podczas ruchu nie była zła.

Sab - cudny av (chyba na równi z tym, gdzie masz złożone ręce ).
Stary 2008-06-30, 19:49   #3463
Lea93
Zadomowienie

ahh, wróciłam!
chociaż gdybym mogła zostałabym tam jeszcze i tydzień. było naprawdę mega cudownie. TSA zagrało bosko, na '51' się poryczałam, pogo było, a że pogoda deszczowa - błoto po kolana też było.
objadałam się, śpiewałam, pogowałam, śmiałam się i niewiele spałam. chcę jeszcze raz, a potem jeszcze raz i jeszcze raz, a następnie jeszcze ze trzy razy. poznałam mnóstwo super ludzi, a teraz postaram się nadrobić trochę barowych zaległości. z tego co mi się w oka rzuciło - Myszuniu, gratuluję magistra!

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 19:55   #3464
Zuziunia
BAN stały

Bluegirl
Burn dziewczyny GRATULACJE!!!

Ojej miałam cały czas komputer zajęty i mam masakryczne zaległości

Sab
ależ ślicznie wyglądasz w av

Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 20:13   #3465
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Burn- gratuluję! (I po ciuchu zazdroszczę trzymiesięcznych wakacji)

Jakiś niezbyt humor dziś mam.. Dobija mnie to lato- to znaczy to, że na dworze ciągle jest tak pięknie, ciepło i pachnąco, a ja tak niewiele z tego mam. Popołudniami chodzę na fajne spacery, ale nie potrafię się nimi w pełni cieszyć, bo juz się stresuję tym, że już tak mało "wolnej" części dnia mi zostało. Rano idę do pracy, zerkam co chwilę na zegar, żeby szybciej była 16 i znów to samo. Tęsknię za prawdziwymi wakacjami, za morzem, gwarna plażą, nicnierobieniem... Nie wiem czy i kiedy pojadę w tym roku na urlop- w związku z awansem jestem już drugi tydzień na nowym stanowisku i nie za bardzo mogę teraz brać wolne.

A z rzeczy przyjemniejszych- pojechałam dziś do Empiku i kupiłam bilety na sobotnią imprezę Nie Wasze klimaty raczej (Nature One), ale moje jak najbardziej i cieszę się ogromnie, że to już w tę sobotę.

Dostałam bony do Sephory za 150 zł i myślę intensywnie na co je przeznaczyć Tzn mam ochotę na Eau de Star, ale nie wiem czy nie lepiej zainwestować w coś bardziej klasycznego, np dołożyć trochę i kupić Aliena (mój już zużyty do połowy).. A może całkiem coś dla mnie nowego?
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 20:15   #3466
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Burn gratuluję Mój brat tez zdał więc bardzo sie cieszę

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 20:24   #3467
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość

Burn, no to teraz mozna Tobie oficjalnie pogratulowac zdanej matury!
Trzeba to oblac, narazie wirtulanie winko Mam nadzieje, ze w najblizszym czasie zrobimy to razem i naprawde
Kciuki za pozytywne wyniki rekrutacji trzymam

Koniecznie musimy oblać i to podwójne też za Twój sukces
Mam nadzieję,że świętować będę już jako studentka biologii

Cytat:

Mogę napisać, że wiedziałam, że zdasz?
Cytat:
Burn - świetna wiadomość Serdecznie gratuluję
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
nie jesteś sama ja też nie umiem chodzić na obcasach, nogi mnie od razu bolą i stopy mam całe obtarte, czasami aż się głupio z tym czuję że cały czas w płaskich biegam Ja jestem z tych co nawet najwygodniejsze adidasy obetrą wrrr

burn, gratulacje
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Gratuluję!
Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
burn gratuluje! kiedy pijemy?
Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość

Gratulacje

I dla Burn też
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Bluegirl
Burn dziewczyny GRATULACJE!!!
Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Burn- gratuluję! (I po ciuchu zazdroszczę trzymiesięcznych wakacji)
Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
Burn gratuluję Mój brat tez zdał więc bardzo sie cieszę
Dziękuję.Jak to miło wreszcie odetchnąć ze świadomością,że ma się już średnie wykształcenie
Stary 2008-06-30, 20:28   #3468
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Burn - Gratuluje.

dopadly mnie duchy przeszlosci, boli jak ...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 20:33   #3469
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Dla mnie taniec to siła napędowa. Nie musi być konkretny, ale ruch do muzyki to jest to... Alkoholu też do dobrej zabawy nie potrzebuję - choć potrafię wypić wódkę bez przepitki i za moment popić winem, ale nie rusza mnie to specjalnie - jak zabawa będzie tylko o wodzie i paluszkach, to też będzie ok
(no, fajnie jak koło 1-2 w nocy znajdzie się szklanka mleka, ale ja już taka zboczona ), tym bardziej, że potrzebuję być w miarę stabilna jak się zaczynam kręcić, albo tańczyć tango
To masz podobnie jak ja. Tylko u mnie troszkę przegięcie w stronę niealkoholową. Im mniej piję, tym lepiej się bawię. Tez potrafię wypić bez popitki setkę, ale ... trzy szybkie i leżę pod stołem. Najlepiej bawię się przy CocaColi
Cytat:
Ja chorowałam na fioletową lub bordową. Ale cena mnie wówczas zabijała - biedna studentka byłam Potem wróciłam do tańca towarzyskiego, więc mi przeszło.

Natomiast uszyłam sobie samą spódnicę na warsztaty - czarną, z bordową lamówką (na tyle mogłam zaoszczędzić ). Co prawda suknia układa się ciut lepiej, ale spódnica też podczas ruchu nie była zła.
Ann, tańczyłaś Flamenco ?
No, teraz to mi zaimponowałaś
Bosz jak ja uwielbiam ten taniec I nawet tak kombinuję, żeby się zapisać na stare lata na kurs. Ale mój Ciachulec coś kręci nosem, bo twierdzi,że mnie żaden facet nie będzie obmacywał Nie trafia do niego, ze Flamenco tańczy się głównie solo Głuptak jeden
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 20:44   #3470
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Ann, tańczyłaś Flamenco ?
No, teraz to mi zaimponowałaś
Bosz jak ja uwielbiam ten taniec I nawet tak kombinuję, żeby się zapisać na stare lata na kurs. Ale mój Ciachulec coś kręci nosem, bo twierdzi,że mnie żaden facet nie będzie obmacywał Nie trafia do niego, ze Flamenco tańczy się głównie solo Głuptak jeden
Si, rok chodziłam na warsztaty flamencowe, dwa razy w tygodniu (no, 9 miesięcy, prawie rok ).
Jedne były takie lockerskie, prowadzone przez zespół w Piwnicy na Dominikańskiej, a drugie takie poważniejsze, w sali z lustrami

Fajnie było, bardzo przyjemnie wspominam, ale jakoś tango i rhumba bardziej mnei ciągną
Stary 2008-06-30, 21:11   #3471
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Zgadzam się
Z tych mistrzostw Sędziowie najbardziej zasłużyli na czerwona kartkę
Niestety.

Cytat:
No to moknij jak najczęściej
A to akurat mogę swobodnie obiecać, bo uwielbiam deszcz - letnie burze podczas których człowiek cały jest w tym "lecie" unurzany, kiedy lato cieknie mu po plecach do spodni i nogawkami do butów.

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
o tym nie wiedziałam. Rozeznam temat
Rozeznaj.
Mnie to zdaje się kiedyś ktoś mówił, ale ze wstydem przyznaję, że nie poświęciłam tematowi wystarczającej uwagi ze względu na to, że nie doskwiera mi ta przypadłość.

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Po kilku miesięcznym wpadaniu za sekundę i takiż zaległościach zawitałam na trochę dłużej mam nadzieję Pozdrawiam pamiętające mnie jeszcze Perfumki a z nowymi chciałabym się przywitać Nie zamierzam nawet nadrabiać zaległości, ale Maju gratulacje serdeczne, jesteśmy po tym samym profilu, więc wiem co znaczyło uczyć się chemii do matury Co planujesz dalej??
Wszelki duch! Wróciłaś!
Ja tez mam nadzieję, że na dłużej.

A czy Cię pamiętamy? No niechże się zastanowię...
...
No jasne!

Cytat:

Kupiłam sobie kolejne buty, tym razem bordowe i do tego czerwoną małą torebkę Stroję się
Jutro wybieram się na przeszukiwanie lumpeksów Liczę na to, że znajdę coś fajnego.
Torebki, torebki... A ja od ubiegłego stulecia nosze ten sam plecaczek i nie potrafi e kupić nowego. Żaden mi się nie podoba.
Może któraś widziała gdzieś ładny miejski plecaczek, oszczędny w formie, w kolorze czarnym lub czerwonym (albo jeszcze lepiej dwa: czarny i czerwony)...

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Szkoda Co do wygody Laboutinów - nie mam pojęcia, ale jak je kiedyś kupię, to podzielę się wrażeniami
Oki, poczekam.

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
Sabbath piekny av
Cytat:
Sab - cudny av (chyba na równi z tym, gdzie masz złożone ręce ).
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

Sab
ależ ślicznie wyglądasz w av
Dziewczyny, dziękuję ślicznie.

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Dostałam bony do Sephory za 150 zł i myślę intensywnie na co je przeznaczyć Tzn mam ochotę na Eau de Star, ale nie wiem czy nie lepiej zainwestować w coś bardziej klasycznego, np dołożyć trochę i kupić Aliena (mój już zużyty do połowy).. A może całkiem coś dla mnie nowego?
Hmmm... Rzeczywiście przyjemny dylemat.
Ja bym wiedziała, na co wydać.
I, kurczę, chyba wydam i bez bonów.

Cytat:
Zapiszcie się razem.
Stary 2008-06-30, 21:31   #3472
Zuziunia
BAN stały

Jak ja mam mało czasu ostatnio na wizaż myślałam że po obronie zrobi sie luźniej no ale
mam masę pracy w poradni i teraz siedzę i przygotowuję materiały.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 21:39   #3473
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Zapisalem sie dzisiaj na egzamin teoretyczny na prawo jazdy na 04.08.2008 na godzine 11:30 boje sie jak jasna cholera
Maja gratulejszyn z powodu zdania matury
Mskladaczku z powodu zostania lekarzemciazy teraz na tobie duza odpowiedzialnosc
Truskawciu z powodu zazielenienia
Oraz reszcie gratulejszon z powodu zdania matur egzaminow magistrow itp
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 21:48   #3474
Fenris
Czekam na Ragnarok

Burn - gratulacje

Wczoraj byłam w knajpie na meczu i... miałam dzisiaj straszne problemy ze wstawaniem. Piłam, nie kontrolowałam czasu i dzisiaj w pracy myślałam, że wyjdę, strasznie się źle czułam.
Wzięłam Ibuprom, wypiłam herbatę i polepszyło się na szczęście, bo była totalna klapa.

Pozatym jest pechowy dzień. Złamałam sobie do krwi paznokcia, nie dostałam wypłaty (a miała być dzisiaj), zwolnili mojego brata.

Cieszę się, że Hiszpania wygrała
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 21:52   #3475
tharoon
Zakorzenienie

Burn - gratulacje .
tharoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 21:54   #3476
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Burn - gratulacje

Wczoraj byłam w knajpie na meczu i... miałam dzisiaj straszne problemy ze wstawaniem. Piłam, nie kontrolowałam czasu i dzisiaj w pracy myślałam, że wyjdę, strasznie się źle czułam.
Wzięłam Ibuprom, wypiłam herbatę i polepszyło się na szczęście, bo była totalna klapa.

Pozatym jest pechowy dzień. Złamałam sobie do krwi paznokcia, nie dostałam wypłaty (a miała być dzisiaj), zwolnili mojego brata.

Cieszę się, że Hiszpania wygrała
Fenriskuglowa do gory nie smutaj sieale z ta wyplata to przesadziliI przykro mi rowniez z powodu twojego bratacoz za bezduszniki chodza po swiecie
Pamietaj jak bys sie chciala wygadac to wal do mnie na PW jak burza
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 22:02   #3477
Fenris
Czekam na Ragnarok

No musiałam pożyczyć 50zł na zakupy z kasy sklepowej, bo nie miałam chleba, mleka, nic. Musi być jutro, bo jak nie... pffffff
A brata zwolnili oszukańczo. Zgodzili się na jego warunki (podwyżka, umowa o pracę) dla picu, jak teraz miał podpisywać to go zwolnili. Powiedzieli tak tylko po to, żeby został i pracował do końca miesiąca :/
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 22:08   #3478
Myszołapka
Zakorzenienie

Sabbath - no zapowiada się dłuższe wizażowanie - mogę odpocząć od kochanej śląskiej polibudy na 3 długie miesiące

A propos, kiedyś mi się w oczy rzuciło, że szukałaś pracowni gorseciarskiej na Śląsku. Ja takową znalazłam, ale w Krakowie... włócząc się po tym jakże pięknym mieście Plusem jest to, że całkiem niedaleko dworca, na ulicy Szpitalnej.
Stary 2008-06-30, 22:40   #3479
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Sabbath - no zapowiada się dłuższe wizażowanie - mogę odpocząć od kochanej śląskiej polibudy na 3 długie miesiące

A propos, kiedyś mi się w oczy rzuciło, że szukałaś pracowni gorseciarskiej na Śląsku. Ja takową znalazłam, ale w Krakowie... włócząc się po tym jakże pięknym mieście Plusem jest to, że całkiem niedaleko dworca, na ulicy Szpitalnej.
Tę w Krakowie wyśledziłam.
I myślę nad wycieczką jak tylko stracę te zwały sadła, których sie dorobiłam z lenistwa.

Myszołapko, czy Ty zaglądałaś w śląski watek spotkaniowy? Planujemy na tę sobotę małe spotkanie na wariata. Gdybyś była chętna (w tym, albo innym terminie) to wiesz... Jesteśmy całkiem miłe.
Stary 2008-06-30, 22:45   #3480
miss natasha
Zadomowienie

ja tylko w wielkim skrócie - jeszcze raz dziękuję Wszystkim za życzenia na Urodzinowym!

muszę powiedzieć, że to były jedne z najwspanialej obchodzonych urodzin w moim życiu - mój Ukochany zorganizował dla mnie niespodziankową imprezę i dopracował każdy najmniejszy szczegół - wiedzieli moi rodzice, babcia, prawie wszyscy znajomi.
jak weszłam do domu i zobaczyłam moich przyjaciół to ledwo powstrzymałam wzruszenie
nigdy im tego nie zapomnę [a zwłaszcza Jemu].

PS bonusowa fotka - torcik z pseudoprosiaczkiem podany w przerwie meczu [który na fotce w cukierni wyglądał ponoć "identycznie jak ten z Disneya" ]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (44,4 KB, 42 załadowań)

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

Edytowane przez miss natasha
Czas edycji: 2008-06-30 o 23:13
miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości