![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Bu, chcialam ladnie odpowiedziec na gratulacje, ale mi cytowanie padlo
![]() Dziekuje Wam pieknie ![]() ![]() Jakos tak mi dziwnie lekko i radosnie na sercu ![]() Burn, no to teraz mozna Tobie oficjalnie pogratulowac zdanej matury! Trzeba to oblac, narazie wirtulanie winko ![]() ![]() Kciuki za pozytywne wyniki rekrutacji trzymam ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2008-06-30 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Choć, prawdę mówiąc, rozpaczy nie ma. Po tych szopach z sędziowaniem doszłam do wniosku, że pora odpuścić sobie piłkę nożną. ![]() To zmoknięta wersja. ![]() Cytat:
![]() Kurczę, ludzie czasami nie mają wyobraźni. ![]() Wierzę, że może Cię piorun strzelać. ![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jednak wyprofilowanie buta mam ogromne znaczenie. ![]() Eenax, to zdjęcie po prawej bardzo pogodne. ![]() Cytat:
Z drugiej strony... ma inne zalety. Człowiek musi iść do przodu. Nie można być studentem przez całe życie (to taka garść obiegowych mądrości w ramach barku pomysłu na własne ![]() A w sumie trochę szkoda... ![]() Cytat:
![]() Mogę napisać, że wiedziałam, że zdasz? ![]() Cytat:
![]() |
#3453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tych mistrzostw Sędziowie najbardziej zasłużyli na czerwona kartkę ![]() No to moknij jak najczęściej ![]() ![]() Czytam sobie o Flamenco - zawsze fascynował mnie ten taniec i podoba mi się okropnie Bata de Cola, taka jak w załaczniku - tylko najładniej wyglada czarna z wykończeniami ( bordo albo butelkowa zieleń ). Strasznie chciałabym taką, nie pytajcie po co bo nie wiem ![]() Chociaż po po, zeby od czasu do czasu przymierzyć powiesić na szafie i popatrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
Po kilku miesięcznym wpadaniu za sekundę i takiż zaległościach zawitałam na trochę dłużej mam nadzieję
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Burn - świetna wiadomość
![]() ![]() Dziewczyny, ale Wy jesteście zjawiskowe ![]() Piękne te buty, które pokazujecie. Szkoda tylko, że ja w takich nie umiem chodzić. Nawet na małym obcasie czuję się nie bardzo stabilnie i do tego przebrana. Że tak zastosuję perfumeryjne porównanie: jakbym się wypachniła szyprowym klasykiem. Na innych podziwiam, siebie w tym nie widzę. Kupiłam sobie kolejne buty, tym razem bordowe i do tego czerwoną małą torebkę ![]() ![]() Jutro wybieram się na przeszukiwanie lumpeksów ![]()
#3457 |
Zakorzenienie
|
nie jesteś sama
![]() ![]() ![]() burn, gratulacje ![]() Wracając do Antidralu to niedawno kupiłam i od dwóch dni używam. Ciekawa jestem czy będzie skuteczny ![]()
#3458 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() Prześliczne masz te buciki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
Dokupiłam jeszcze jedną torebeczkę, czarną w białe grochy. Idę się leczyć
![]() Jeszcze w temacie torebkowym: wczoraj wieczorem zostawiłam moją torbę do pracy w złym miejscu ![]() Monia, mam silne postanowienie poprawy w sprawie obcasów. Ale jakoś odkładam zakup na bliżej nieokreśloną przyszłość (lato nie, bo nie dość że zmęczona upałem to jeszcze i z bolącymi stopami; zima nie, bo się rozjadę na lodzie; jesień i wiosna nie, bo deszcze i się rozjadę na błotku).
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, to obie zróbmy postanowienie i będziemy się wspierać ![]()
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
burn gratuluje! kiedy pijemy?
![]() Sabbath piekny av ![]() dziewczyny podziwiam Was ze umiecie chodzic na takich obcasach..i zazdroszcze po cichutku |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A to czasem oznacza dwa różne DNA w człowieku (hihi, ciekawość rozbudzona przez Zagadki potwierdziła się ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I dla Burn też ![]() ![]() Cytat:
![]() (no, fajnie jak koło 1-2 w nocy znajdzie się szklanka mleka, ale ja już taka zboczona ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Natomiast uszyłam sobie samą spódnicę na warsztaty - czarną, z bordową lamówką (na tyle mogłam zaoszczędzić ![]() Sab - cudny av (chyba na równi z tym, gdzie masz złożone ręce ![]()
![]() |
#3463 |
Zadomowienie
|
ahh, wróciłam!
![]() chociaż gdybym mogła zostałabym tam jeszcze i tydzień. było naprawdę mega cudownie. TSA zagrało bosko, na '51' się poryczałam, pogo było, a że pogoda deszczowa - błoto po kolana też było. ![]() objadałam się, śpiewałam, pogowałam, śmiałam się i niewiele spałam. chcę jeszcze raz, a potem jeszcze raz i jeszcze raz, a następnie jeszcze ze trzy razy. ![]() ![]() ![]() ![]()
#3464 |
BAN stały
|
Bluegirl
![]() Burn ![]() Ojej miałam cały czas komputer zajęty i mam masakryczne zaległości ![]() Sab ależ ślicznie wyglądasz w av ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Burn- gratuluję! (I po ciuchu zazdroszczę trzymiesięcznych wakacji)
Jakiś niezbyt humor dziś mam.. Dobija mnie to lato- to znaczy to, że na dworze ciągle jest tak pięknie, ciepło i pachnąco, a ja tak niewiele z tego mam. Popołudniami chodzę na fajne spacery, ale nie potrafię się nimi w pełni cieszyć, bo juz się stresuję tym, że już tak mało "wolnej" części dnia mi zostało. Rano idę do pracy, zerkam co chwilę na zegar, żeby szybciej była 16 i znów to samo. Tęsknię za prawdziwymi wakacjami, za morzem, gwarna plażą, nicnierobieniem... Nie wiem czy i kiedy pojadę w tym roku na urlop- w związku z awansem jestem już drugi tydzień na nowym stanowisku i nie za bardzo mogę teraz brać wolne. A z rzeczy przyjemniejszych- pojechałam dziś do Empiku i kupiłam bilety na sobotnią imprezę ![]() Dostałam bony do Sephory za 150 zł i myślę intensywnie na co je przeznaczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
S. Sssss. SSSSS.
|
Burn gratuluję
![]() ![]()
#3467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie musimy oblać i to podwójne też za Twój sukces ![]() Mam nadzieję,że świętować będę już jako studentka biologii ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Burn - Gratuluje.
dopadly mnie duchy przeszlosci, boli jak ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No, teraz to mi zaimponowałaś ![]() Bosz jak ja uwielbiam ten taniec ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jedne były takie lockerskie, prowadzone przez zespół w Piwnicy na Dominikańskiej, a drugie takie poważniejsze, w sali z lustrami ![]() Fajnie było, bardzo przyjemnie wspominam, ale jakoś tango i rhumba bardziej mnei ciągną ![]()
![]() |
#3471 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
A to akurat mogę swobodnie obiecać, bo uwielbiam deszcz - letnie burze podczas których człowiek cały jest w tym "lecie" unurzany, kiedy lato cieknie mu po plecach do spodni i nogawkami do butów. ![]() Rozeznaj. ![]() ![]() Mnie to zdaje się kiedyś ktoś mówił, ale ze wstydem przyznaję, że nie poświęciłam tematowi wystarczającej uwagi ze względu na to, że nie doskwiera mi ta przypadłość. Cytat:
Ja tez mam nadzieję, że na dłużej. A czy Cię pamiętamy? No niechże się zastanowię... ![]() ![]() ... No jasne! ![]() Cytat:
Może któraś widziała gdzieś ładny miejski plecaczek, oszczędny w formie, w kolorze czarnym lub czerwonym (albo jeszcze lepiej dwa: czarny i czerwony)... ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, dziękuję ślicznie. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja bym wiedziała, na co wydać. I, kurczę, chyba wydam i bez bonów. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3472 |
BAN stały
|
Jak ja mam mało czasu ostatnio na wizaż
![]() ![]() mam masę pracy w poradni i teraz siedzę i przygotowuję materiały. |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
Zapisalem sie dzisiaj na egzamin teoretyczny na prawo jazdy na 04.08.2008 na godzine 11:30 boje sie jak jasna cholera
![]() ![]() ![]() Maja gratulejszyn z powodu zdania matury ![]() Mskladaczku z powodu zostania lekarzem ![]() ![]() Truskawciu z powodu zazielenienia ![]() Oraz reszcie gratulejszon z powodu zdania matur egzaminow magistrow itp ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Czekam na Ragnarok
|
Burn - gratulacje
![]() Wczoraj byłam w knajpie na meczu i... miałam dzisiaj straszne problemy ze wstawaniem. Piłam, nie kontrolowałam czasu i dzisiaj w pracy myślałam, że wyjdę, strasznie się źle czułam. Wzięłam Ibuprom, wypiłam herbatę i polepszyło się na szczęście, bo była totalna klapa. Pozatym jest pechowy dzień. Złamałam sobie do krwi paznokcia, nie dostałam wypłaty (a miała być dzisiaj), zwolnili mojego brata. Cieszę się, że Hiszpania wygrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
Burn - gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamietaj jak bys sie chciala wygadac to wal do mnie na PW jak burza ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Czekam na Ragnarok
|
No musiałam pożyczyć 50zł na zakupy z kasy sklepowej, bo nie miałam chleba, mleka, nic. Musi być jutro, bo jak nie... pffffff
A brata zwolnili oszukańczo. Zgodzili się na jego warunki (podwyżka, umowa o pracę) dla picu, jak teraz miał podpisywać to go zwolnili. Powiedzieli tak tylko po to, żeby został i pracował do końca miesiąca :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - no zapowiada się dłuższe wizażowanie - mogę odpocząć od kochanej śląskiej polibudy na 3 długie miesiące
![]() A propos, kiedyś mi się w oczy rzuciło, że szukałaś pracowni gorseciarskiej na Śląsku. Ja takową znalazłam, ale w Krakowie... ![]() ![]()
![]() |
#3479 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() I myślę nad wycieczką jak tylko stracę te zwały sadła, których sie dorobiłam z lenistwa. ![]() Myszołapko, czy Ty zaglądałaś w śląski watek spotkaniowy? Planujemy na tę sobotę małe spotkanie na wariata. Gdybyś była chętna (w tym, albo innym terminie) to wiesz... Jesteśmy całkiem miłe. ![]()
![]() |
#3480 |
Zadomowienie
|
ja tylko w wielkim skrócie - jeszcze raz dziękuję Wszystkim za życzenia na Urodzinowym!
![]() ![]() ![]() muszę powiedzieć, że to były jedne z najwspanialej obchodzonych urodzin w moim życiu - mój Ukochany zorganizował dla mnie niespodziankową imprezę i dopracował każdy najmniejszy szczegół - wiedzieli moi rodzice, babcia, prawie wszyscy znajomi. jak weszłam do domu i zobaczyłam moich przyjaciół to ledwo powstrzymałam wzruszenie ![]() nigdy im tego nie zapomnę [a zwłaszcza Jemu]. PS bonusowa fotka - torcik z pseudoprosiaczkiem podany w przerwie meczu ![]() ![]()
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2008-06-30 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.